Pinavija Nuostabioji
2009 07 19, 16:15
atidarau atskirą temą, nes paskaitau ir pamirštu, o vėliau surasti ilgai užtrunka pabaigiau Domalux pusiau matinį iš senukų (ermitaže neradau), labai patiko, bet norisi ir ką naujo išbandyt, tai nusipirkau Altaxin aqua.  kaip rašo- bekvapis, skirtas dekoratyviniam vaikiškų baldų, medinių elementų dažymui lopšeliuose, darželiuose ir kt.patalpose. jam dabar akcija ermitaže, mokėjau apie 18 lt, šiaip 23 kainuoja. parašysiu daugiau, kai išbandysiu
labai gera tema as isigijau purskiama, kol kas kokybe esu patenkinta. iskart nudziuva, jokio lipnumo. jo kaina ~14lt
Mamukas Indriukas
2009 07 19, 21:11
as tai naudoju si,esu patenkinta yra ir blizgus ir pusiau blizgus ir matinis,bei pusiau matinis,kaina apie 27 lt http://www.senukai.lt/p.php/pavirsiaus-pad...st_tab=articles
Avijacija
2009 07 20, 08:21
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 19, 22:11) as tai naudoju si,esu patenkinta yra ir blizgus ir pusiau blizgus ir matinis,bei pusiau matinis,kaina apie 27 lt http://www.senukai.lt/p.php/pavirsiaus-pad...st_tab=articlesaš irgi šitą naudoju, tai nesiskundžiu
Džiuga+
2009 07 20, 08:39
Baigiu savaji,teks isbandyti kuri is siu siulomu
Raseleb
2009 07 20, 14:15
QUOTE(efauto @ 2009 07 19, 19:52) labai gera tema as isigijau purskiama, kol kas kokybe esu patenkinta. iskart nudziuva, jokio lipnumo. jo kaina ~14lt O šitas lakas akrilinis?
klausykit, merginos, tikiuosi nebusiu visai ne i tema. Mano darbeliai limpa. Remeliai jau dvi savaites nulakuoti, bet limpa  vazoneliai jau menuo  suglaudziu, o paskui kartu su visais dazais ir piesiniais atplysta. Naudoju sadolin celco aqua laka.
QUOTE(lebut @ 2009 07 20, 14:15) paskaiciau instrukcija, pasirodo, akrilinis. as cia nereklamuoju, bet katik nupurskiau remelius, nerekejo nei 5 minuciu, o jau sausas, jokio lipnumo veliau pabandysiu ziureti, kaip reaguoja i dregme. parasysiu, kaip gavosi Papildyta:QUOTE(aiwita @ 2009 07 20, 15:01) klausykit, merginos, tikiuosi nebusiu visai ne i tema. Mano darbeliai limpa. Remeliai jau dvi savaites nulakuoti, bet limpa  vazoneliai jau menuo  suglaudziu, o paskui kartu su visais dazais ir piesiniais atplysta. Naudoju sadolin celco aqua laka. pamegink nupurksti su vaitspiritiniu laku  turetu padeti
pavonija
2009 07 20, 15:21
efauto, kur tą purškiamą pirkai , kokioje parduotuvėje?
QUOTE(pavonija @ 2009 07 20, 15:21) efauto, kur tą purškiamą pirkai , kokioje parduotuvėje?  autodaliu parduotuveje, Telšiuose  o cia ju kontaktai to lako yra visuose didziuosiuose miestuose
o tai del ko man taip darosi?
pavonija
2009 07 20, 18:58
Efauto,
QUOTE(pavonija @ 2009 07 20, 18:58) Efauto, 
pukuotukas
2009 07 20, 22:54
gal kas parodytu kaip atrodo lakas saunu arba laivam , atsparus vandeniuj ir karsciuj? kazkaip nemaciu parduotuvej  arba neten ieskau  darau staliuka kavai reikia atsparumo :ax ir ar nereaguoja su sendintoju jie?
QUOTE(pukuotukas @ 2009 07 20, 22:54) gal kas parodytu kaip atrodo lakas saunu arba laivam , atsparus vandeniuj ir karsciuj? kazkaip nemaciu parduotuvej  arba neten ieskau  darau staliuka kavai reikia atsparumo :ax ir ar nereaguoja su sendintoju jie?  na yra google  arba senuku internetiniame puslapy i paieska irasyk "saunu lakas" arba "jachtu lakas" ir parodys visokiu firmu
pukuotukas
2009 07 20, 23:03
 na juk tikrai , o nuejau pasiziurejau i begale lentynu , dar paklausiau pardavejo kuris patrauke peciais  matyt man nuo karscio jau smegeneles ispaskos  aciu
Nesapnuok
2009 07 22, 12:11
Na as naudoju iv.lakus bet pavyzdziui nulakuotas daiktas dar ir po savaites ar daugiau buna lipnus... Ar dar kuriai taip buna?
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 07 22, 13:11) Na as naudoju iv.lakus bet pavyzdziui nulakuotas daiktas dar ir po savaites ar daugiau buna lipnus... Ar dar kuriai taip buna? aš naudoju EKOAKVA, tai man jis pilnai išdžiūva tik per keletą savaičių dabar džaiugiuosi kad jau baigiu, reiks žiūrėti kitą
Mamukas Indriukas
2009 07 22, 14:18
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 07 22, 13:11) Na as naudoju iv.lakus bet pavyzdziui nulakuotas daiktas dar ir po savaites ar daugiau buna lipnus... Ar dar kuriai taip buna? ne taip nebuna siaip iskart isdziusta
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 22, 14:18) ne taip nebuna siaip iskart isdziusta  buna, bent jau man buvo su pigiu laku  pradzioj toki turejau, rudeni lakavau, tai ir dabar dar nemalonu liesti daikta
As tai isigijau Sadolin skilinejimo laka is senuku ir jis neskilineja  kotais... Ji tepu ant jau isdziuvusio akrilinio lako su priklijuota servetele, bet jokio efekto...
QUOTE(jilin @ 2009 07 23, 13:48) As tai isigijau Sadolin skilinejimo laka is senuku ir jis neskilineja  kotais... Ji tepu ant jau isdziuvusio akrilinio lako su priklijuota servetele, bet jokio efekto... nera efekto, nes ne taip naudoji  ta sadolina reikia tepti and akriliniais dazais nudazyto pavirsiaus. kai isdziuva sadolinas, tada priesinga kryptim tepi kontrastinga pirmajai akriliniu dazu spalva  bedziudami virsutiniai dazai susitrauks, ir galesi klijuoti servetele  kad ant serveteles butu efektas, reikia dvikomponencio lako  sadolinas - vienkomponentis
d'ville
2009 07 23, 14:15
QUOTE(aiwita @ 2009 07 20, 17:01) klausykit, merginos, tikiuosi nebusiu visai ne i tema. Mano darbeliai limpa. Remeliai jau dvi savaites nulakuoti, bet limpa  vazoneliai jau menuo  suglaudziu, o paskui kartu su visais dazais ir piesiniais atplysta. Naudoju sadolin celco aqua laka. Man visi nulakuoti daiktai dar labai ilgai limpa.. Naudoju dazniausiai si laka http://www.decoupage.lt/component/virtuema...us--200-ml.htmlKolege pasiule iseiti, kuria iki siol ir naudojuosi: tepti tas vietas, kurios lieciasi su kitais pavirsiais, tepaliuku CEROSA. Jo galima nusipirkti specialiose dekupazo parduotuvese, o ar yra koks atitikmuo senukuose, nezinau. Jis dar ir vanilem kvepia
rutuliuxaz
2009 09 01, 07:22
Išbandžiau vakar šitą laką. Išpurškiau baltą dėžutę - jis gelsvą atspalvį suteikia  Ar tikrai? Ir kas naudojate - ar ilgai laikosi kvapas? 12h prėjo, bet vis dar fe, smirda.
oi, kokia gera ir aktuali tema  tik kazkodel dabar ja suradau Naudoju is Senuku ISOTOL (26 lt- 0,75 Ltr).  Jis tikrai geras del atsparumo karsciui, ir gerai dziusta, bet geltonina  tad , jei darbas sviesus, jis igauna geltona atspalvi. Ir dar tas, kad smirda... nu gal ne ziauriai, bet kadangi as  , tai kazkaip nesinori tu kvapu... o Ekoakva , tai turbut niekada gyvenime nedziustantis lakas turejau is DOMALUX, bet tas irgi labai geltonindavo Taigi, lakas baiginejasi ir jau nebezinau ka pirkt Papildyta:QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 07 19, 17:15) atidarau atskirą temą, nes paskaitau ir pamirštu, o vėliau surasti ilgai užtrunka pabaigiau Domalux pusiau matinį iš senukų (ermitaže neradau), labai patiko, bet norisi ir ką naujo išbandyt, tai nusipirkau Altaxin aqua. kaip rašo- bekvapis, skirtas dekoratyviniam vaikiškų baldų, medinių elementų dažymui lopšeliuose, darželiuose ir kt.patalpose. jam dabar akcija ermitaže, mokėjau apie 18 lt, šiaip 23 kainuoja. parašysiu daugiau, kai išbandysiu  gal jau spejai isbandyt? ir kaip?? nors Senukuose tokio nemaciau.. o Ermitazo Kaune nera
as kur buvau idejusi nuoroda to lako ARS, tai dabar sakau, kad sis lakas superinis, nes: 1. purskiamas akrilinis, 2. beveik nesmirda, 3. sluoksnis(lengvas, neperslapias) nudziuva greiciau nei per 2 minutes(nebereikia laukti paros ar ilgiau), 4. negeltonuoja, 5. isbandziau ant paprasto lapo rasaliniu spausdintuvu spausdinto paveiksliuko, purskiau kokius 2-3 sluoksnius lako ant spausdintosios puses, kai nudziuvo mirkiau vandeny ir is kitos puses SVELNIAI "nurutuliojau" popieriu. motyvui neatsitiko nieko! spalvos neissiliejo! paveiksliukas suplonejo! tai penktame punkte galiu paskayti - atsparus vandeniui! 7. kaina mazesne uz sintetinio purskiamo lako. jei dar atrasiu jo privalumu - pasakysiu. o minusas lieka tik vienas, lad reikia purksti ne kambary..
Žydraakė
2009 09 03, 08:47
efauto, labai dėkui už tokį išsamų lako parašymą Keletas klausimėlių: 1. O kodėl reikia purkšti ne kambaryje? 2. Kaip supratau jis akrilinis, tuomet kaip ir netinka ant Retro ir Antikos dvikomponenčių sendintojų? Ar aš klystu 3. O apipurškus padėkliukus kavai/arbatai, atsparus jis karščiui ir drėgmei?
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 03, 08:47) efauto, labai dėkui už tokį išsamų lako parašymą Keletas klausimėlių: 1. O kodėl reikia purkšti ne kambaryje? 2. Kaip supratau jis akrilinis, tuomet kaip ir netinka ant Retro ir Antikos dvikomponenčių sendintojų? Ar aš klystu 3. O apipurškus padėkliukus kavai/arbatai, atsparus jis karščiui ir drėgmei? 1. nes yra dar sioks toks kvapas ir placiai purskiasi, todel gali pakliuti ir ant kitu daiktu. 2. taip, akrilinis, bet jis tinka ir tokiem lakam. 3. o sito punkto dar nebandziau  lekiu taisytis galvojau, kad jau viska isbandziau su juo.. nu begu uzpurksiu ant kokio padekliuko ir pasakysiu
Sveikos QUOTE(rutuliuxaz @ 2009 09 01, 08:22) Išbandžiau vakar šitą laką. Išpurškiau baltą dėžutę - jis gelsvą atspalvį suteikia  Ar tikrai? Ir kas naudojate - ar ilgai laikosi kvapas? 12h prėjo, bet vis dar fe, smirda. As ir naudoju si laka, bet kazkaip geltonumo nepastebejau. O jis visiskai isdziusta per para ir tada nesmirda. O as dar naudoju va toki  man visai jis gerai, svarbu, kad nelimpa kaip tas EKOAKVA
edikun, daug merginu irgi naudoja si laka "su zaliu dangteliu"  visos juo patenkintos
viktooorija
2009 09 03, 10:40
Man ir ARS purskiamas lakas nuostabus ypac del greito nudziuvimo, bet radau du jo minusiukus, o gal tiesiog man truksta praktikos su juo (nes naudojau kolkas tik viena karta keliems daiktams  ) 1. ar per stipriai paskaudziau ar nepakraciau pilnai 2 minutes kaip parasyta, bet pirmi pora papurskimu man pasidenge ne tolygiai, o oriniais burbuliukais, toliau viskas dengesi puikiai ir tolygiai. 2. purskiau sio lako ant paveiksliuko, kuris buvo spausdintas su lazeriniu printeriu ir ten kur buvo zalia spalva salimais atsirado geltonos demeles (kaip plemai nuo kokio kotleto  ). o kitoj vietoj pritapiau zaliais akriliniais dazais tai po lakavimo vietomis zalia tapo gelsva. Nesupratau sitos magijos.. Gal kas zinot del ko taip galejo nutikti ir kaip to isvengti
na, bandziau ant padekliuko, tai tikriausiai bus antras minusas, nes padejus karsta puodeli, lakas siek tiek aptirpo... uzpurskiau stora sluoksni ir laikiau maziau nei pusvalandi.. na, dabar palauksiu para ir rytoj pasakysiu kas gausis
Žydraakė
2009 09 09, 12:57
QUOTE(efauto @ 2009 09 03, 11:41) na, bandziau ant padekliuko, tai tikriausiai bus antras minusas, nes padejus karsta puodeli, lakas siek tiek aptirpo... uzpurskiau stora sluoksni ir laikiau maziau nei pusvalandi.. na, dabar palauksiu para ir rytoj pasakysiu kas gausis  Gal yra kokių naujų žinių
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 09, 12:57) Gal yra kokių naujų žinių  yra, atsirado 3 minusai  1. reikia naudoti ne uzdaroj patalpoj, lauke. 2. nera atsparus karsciui, nors atsparus vandeniui(po paros ant padekliuko padejau karsta puodeli, liko lako tirpimo zyme, bet puodelis nelipo prie padekliuko). 3. kad ir akrilinis, reikia saugoti nuo vaiku, sagotis ikvepti lako, nes kenkia sveikatai  kol kas tikie minusai pries pliusus
kvartetas
2009 09 15, 08:00
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 09, 22:26) o tu tada ta bloga laka naudok klijavimui vietoij spec kliju  .
88888888
2009 09 15, 11:15
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 09, 22:26) A Turiu visą bankę, nežianu ar jį kur kada panaudosiu. Skelbimuose yra tema ,kazkaip -like priemones po remonto .
As ir naudoju si laka  pirkau senukuose, kaina apie 16 lt. Kol kas esu viskuo patenkinta - lengvai tepasi, graiziai padengia pavirsiui, greit nudziuna ir dryzeliu neliepa po lakavimo. Tik reikia daikta kokius 2-3 kart lakuoti. O visa kita tai
QUOTE(rimute7 @ 2009 09 15, 20:28) Norėčiau, kad dar vieną pliusiuką pridėtum  : ar nelimpa juo nulakuoti daiktai? tikrai nelimpa  ir su dazais ar sendintoju jokiu nesureagavo. Bent jau pas mane
QUOTE(Borri @ 2009 09 15, 21:01) o su karstu puodeliu dar nebandziau  bet manau kad nieko neturetu atsitikti
Bjauruska
2009 09 16, 08:54
Sveikos  Gal kuri zinot, kur Vilniuj galima gauti tokio lako? Senukuose tik su melynu dangteliu yra
Baronka
2009 09 18, 12:44
Norėčiau ypač blizgaus lako, gal galit rekomenduoti koki? ir dar ar lakuojat pvz arbatinių vidų, jei taip su kokiu laku, as ten noriu laikyti birią arbatą. aciu uz pagalba
deimushka
2009 09 18, 14:02
Labai geras blizgus lakas Johnstones , labai graziai dengiasi, nelimpa, o arbatiniu vidaus as asmeniskai nelakuoju, nes kazkaip man atrodo, kad gal nelabai gerai kai maistas su laku kontaktuos  ne to kvapas toks savotiskas truputi yra...arbatiniu vidu galima padengti linu semenu aliejumi, ji gerai itrinus medvilnine skepetaite
88888888
2009 09 21, 13:47
Ateinu su klausimu ,nes damusineju matini laka ,ta ,ka tik rodyta melynu dangteliu . Koki dar naudojat ir esat patenkintos MATINI LAKA ? Tiesa ,turejau ir SADOLIN .
Eve-line
2009 09 23, 11:59
sveikos,
tik pradedu dometis... Nusipirkom vakar laka aliejaus pagrindu Senukuose... ar jis tinka dekupazui?
Visi raso kad reikia sintetiniu laku purksti/tepti. KAs cia per sintetinis lakas?
irmulia
2009 09 24, 07:43
| ! |
| Visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos - bus trinamos ! |
nu kodel kodel kodel as nepaskaiciau jusu temos anksciau  todel ir nusipirkau to s...no ekoakvos  del lipnumo nesiskundziu - nudziuna per val, gal dar maziau, bet ar as nemoku jo tept, ar kas - nutista varvekliais, jau ne viena darbeli sugadinau  pirksiu vel paprasta nitro laka - ir blizga puikiai, ir tepasi smagiai, dziuna greitai, kai man ne problema lauke dazyt, tai ji ir naudosiu.... Tiesa, taip pat turiu sintetini purskiama is senuku - nieko blogo jame neradau, pagal poreiki naudoju. Tik, palyginus su skystu - kazkaip labai plonas sluoksnis lako uzsipurskia, tai ji naudoju maziau 'devimiems' daikteliams...
QUOTE(Eve-line @ 2009 09 23, 11:59) Visi raso kad reikia sintetiniu laku purksti/tepti. KAs cia per sintetinis lakas? tai aerozolinis lakas. jo buna lekiu rusiu: paprastiem daiktam ir automobiliam purksti.
Siandien galvojau nusipirkt sita arba su zaliu dangteliu  Bet paskaiciau, kad netinka daiktams, turintiems salyti su maistu (na, cia nieko keisto), bet ir vaikiskiems zaislams bei baldams... Va, sito tai ir nesupratau... Nusipirkau Johnstone poliretanini laka. bet pasirodo ir to lako yra kelios rusys: skiedziamos su vaitspiritu ir kitas- su vandeniu. http://www.senukai.lt/p.php/apdailos-preke...st_tab=articles
viktooorija
2009 09 30, 07:52
|
|