Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką vyrai veikia su šeimomis po darbo?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
fake_one
Labas 4u.gif

Rasau su dideliu prasymu pas visus tevelius, o taip pat ir mamytes. Atsakykite prasau, ka normaliose seimose veikia teveliai su zmonomis ir vaikuciais?

Situacija tokia: isgyvename didele krize seimoje. Gyvename kartu jau treti metai. Auginame 9 menesiu dukryte. Taciau as jauciuosi viena ir vienisa. Nepradesiu skustis del namu ruosos, nes jau pripratau viska rankioti is paskos. Su tuo dar galiu susitaikyti. Bet yra kitas baisus dalykas. Vyras grizta is darbo apie 18.00, eina miegoti apie 24.00-1.00 nakties, bet: Vyras namuose arba miega (tiesiai po darbo), arba zaidzia su kompu, arba "chatina" skype su draugais. Na, dar bendrai sudejus per diena, kokia 45 min zaidzia su dukra. Del lovos reikalu tiesa skustis negaliu, gauname abudu blush2.gif bet tai man reiketu dar nors trupucio kitokio demesio... noretusi paplepeti, pabuti, pabendrauti.

Paskutinis lasas buvo pries keleta dienu kai paprasiau jo kartu iseiti su dukra i lauka (buvo sestadienis) ir gavau baisu smugi sirdizia, nes vyras pareiske: o ka, negali viena iseiti? unsure.gif

Baigiasi mano kantrybe. Sakau paprasysiu kad jus papasakotumet ka veikiat su seimomis, kiek laiko joms skiriate ir panasiai. Paskui duosiu vyrui paskaityti, nes jam tai atrodo, kad pas mus viskas normalu. O galbut as tikrai perdaug reikalauju? unsure.gif
fake_one
Nebukite abejingi, prasau pakomentuokite 4u.gif
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 08:57)
Nebukite abejingi, prasau pakomentuokite  4u.gif

Kai vaikui sukakos metai samdykite auklę ir eikite dirbti.
Vyrui tokia, kokia dabar esate jūs atsibodote.
Beje - gerokai pakenkėte savo šeimos vidiniams ryšiams. Kelias atgal bus sunkus. Pradėti reikia nuo to, kad grįšite (ar pradėsite eiti) į darbą.
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 09:00)
Kai vaikui sukakos metai samdykite auklę ir eikite dirbti.
Vyrui tokia, kokia dabar esate jūs atsibodote.
Beje - gerokai pakenkėte savo šeimos vidiniams ryšiams. Kelias atgal bus sunkus. Pradėti reikia nuo to, kad grįšite (ar pradėsite eiti) į darbą.
*

Labai nesutinku su jumis ir klausiau visai ne to. neprasiau analizuoti nei manes nei vyro, prasiau papasakoti ka veikiate su savo seimomis. musu vidiniai rysiai jusu neliecia.
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 09:05)
Labai nesutinku su jumis ir klausiau visai ne to. neprasiau analizuoti nei manes nei vyro, prasiau papasakoti ka veikiate su savo seimomis. musu vidiniai rysiai jusu neliecia.

Mat kaip... Na na...

Ką gi. Stengiamės grįžti namo 20 -21 val ir 22 eiti miegoti.
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 09:07)
Mat kaip... Na na...

Ką gi. Stengiamės grįžti namo 20 -21 val ir 22 eiti miegoti.
*

Saunuolis smile.gif

kam tuomet kurti seima? kam tuomet gimdyti vaikus?
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 09:13)
Saunuolis smile.gif

kam tuomet kurti seima? kam tuomet gimdyti vaikus?

Jus domina ką aš veikiu su vaiku, ar mano šeimos vidiniai ryšiai ir gyvenimo prasmės klausimai?

Beje, vaiko aš negimdžiau.
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 09:14)
Jus domina ką aš veikiu su vaiku, ar mano šeimos vidiniai ryšiai ir gyvenimo prasmės klausimai?

Beje, vaiko aš negimdžiau.
*

pirmas dalykas: as klausiu visu, o ne asmeniskai jusu

antras dalykas: as klausiu ne kokie jusu santykiai, kiek jus pykstates, ar kiek mylites. as klausiu KA JUS VEIKIATE SU SEIMA? Jei pas jus seimoj bedos, su zmona nebendraujate, atsakykite ka veikiate su vaiku. Tarkim kaip daznai su juo einate pasivaikscioti, zaidziate, bendraujate ir pan.

P.S. Jau pirmam poste klausiau ka NORMALIU seimu teveliai veikia su zmonomis ir vaikuciais po darbo mirksiukas.gif

P.P.S. Jusu, ponas Medini, nesusijusiu su tema postu nebenoreciau analizuoti.
Hmmm...
QUOTE(fake_one @ 2009 07 19, 21:58)
Vyras grizta is darbo apie 18.00, eina miegoti apie 24.00-1.00 nakties, bet: Vyras namuose arba miega (tiesiai po darbo), arba zaidzia su kompu, arba "chatina" skype su draugais. Na, dar bendrai sudejus per diena, kokia 45 min zaidzia su dukra.
Paskutinis lasas buvo pries keleta dienu kai paprasiau jo kartu iseiti su dukra i lauka (buvo sestadienis) ir gavau baisu smugi sirdizia, nes vyras pareiske: o ka, negali viena iseiti?  unsure.gif
*

Na, kol vaikas buvo mažas, tai maniškis su juo užsiimdavo mažiau, nei dabar (maitinau aš, raminti man irgi geriau sekdavosi, kažkiek pažaisdavo, jei man reikdavo kažką pasidaryti, padėdavo numaudyti arba pats maudydavo, o daugiau tai ko ten ir reikia tokiam mažam irnesakyk.gif). Į lauką daug dažniau eidavau aš, nebent kažkur važiuodavom kartu, tačiau pas mus būdavo susitarimas, kad vienas eina su vaiku į lauką, o kitas tuo metu aptvarko namus arba padaro valgyti, tai jis dažniau rinkdavosi namus "apmėtyt" ar valgyt padaryt, kol mes su vaiku lauke būnam g.gif
Vaiką migdydavom apie 21 val. Tas laikas, kai vaikas užmigdavo būdavo mums - kartais kalbėdavomės prie vyno taurės ar arbatos puodelio, kartais tiesiog teliką žiūrėdavom, kartais jis žaisdavo prie kompo, o aš kažkokiais savo pomėgiais užsiimdavau, kartais atvirkščiai ir t.t. ir pan. Nu nebūdavo kažkokio tiksliai nustatyto užsiėmimų tvarkaraščio - viskas pagal nuotaiką ir poreikius... g.gif
O šiaip vaikas auga, darosi savarankiškesnis, veiklos daugiau atranda, viskas darosi paprasčiau mirksiukas.gif Nors ritualas, kad po 21 val (+- kai vaikas užmiega) yra laikas, skirtas mūsų poreikiams (nesvarbu ar tai būtų bendravimas dviese, ar užsiėmimai kiekvieno atskirai), išliko. Jei kuris norim sėdėti prie kompo, sėdim, jei norim žiūrėti TV, žiūrim, jei norim bendrauti, bendraujam... kažkaip visko po truputį pas mus mastau.gif

P.S.: Pritariu Mediniui, kad išėjus į darbą daug kas taip pat "susitoja" į vietas. Kai vaikui buvo pusantrų, jau jaučiau, kad balansuoju "ant ribos" tarp realių savo poreikių ir išsigalvotų problemų. Po poros mėnesių išėjau į darbą, protas prašviesėjo ir poreikiai susitatė į normalias vėžes biggrin.gif
fake_one
QUOTE(Hmmm... @ 2009 07 20, 09:32)

P.S.: Pritariu Mediniui, kad išėjus į darbą daug kas taip pat "susitoja" į vietas. Kai vaikui buvo pusantrų, jau jaučiau, kad balansuoju "ant ribos" tarp realių savo poreikių ir išsigalvotų problemų. Po poros mėnesių išėjau į darbą, protas prašviesėjo ir poreikiai susitatė į normalias vėžes biggrin.gif
*

Aciu uz atsakyma, bet as namuose pakankamai ir kitu reikalu turiu, nera tik vaikas ir namu ruosa, todel grizimas i darba neanalizuojamas ir nesiruosiu to daryti dar maziausiai metus mirksiukas.gif
dange
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 09:20)
P.S. Jau pirmam poste klausiau ka NORMALIU seimu teveliai veikia su zmonomis ir vaikuciais po darbo  mirksiukas.gif

*

O koks skirtumas, ką daro tėvai kitose šeimose bigsmile.gif Ar klausimas skirtas tam, kad įsitikinti vienu iš trijų variantų: 1)jūsų vyras nėra blogiausias, nes yra ir "blogesnių" 2)jūsų vyras yra "blogiausias", nes yra geresnių 3) visi vyrai vienodi bigsmile.gif
Hmmm...
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 09:37)
Aciu uz atsakyma, bet as namuose pakankamai ir kitu reikalu turiu, nera tik vaikas ir namu ruosa, todel grizimas i darba neanalizuojamas ir nesiruosiu to daryti dar maziausiai metus  mirksiukas.gif
*

O aš ir nesakau, kad Jūs privalote kažką dabar daryt smile.gif Ir tik Jūsų reikalas, ką darysit ir ko ne.
Aš tik dalinuosi asmenine patirtimi - visos veiklos namie (nuo metų ir "atlyginimą" sau užsidirbdavau iš papildomos veiklos) man asmeniškai davė mažiau naudos "psichologiškai", nei išėjimas į darbą.
Papildyta:

QUOTE(dange @ 2009 07 20, 09:54)
O koks skirtumas, ką daro tėvai kitose šeimose  bigsmile.gif Ar klausimas skirtas tam, kad įsitikinti vienu iš trijų variantų: 1)jūsų vyras nėra blogiausias, nes yra ir "blogesnių" 2)jūsų vyras yra "blogiausias", nes yra geresnių 3) visi vyrai vienodi  bigsmile.gif
*

Kaip supratau, jei atsakymas bus antrasis, tuomet:

QUOTE(fake_one @ 2009 07 19, 21:58)
Paskui duosiu vyrui paskaityti, nes jam tai atrodo, kad pas mus viskas normalu.
*

Jei bet kuris iš kitų variantų, tuomet tema liks vyro neperskaityta smile.gif
fake_one
QUOTE(dange @ 2009 07 20, 09:54)
O koks skirtumas, ką daro tėvai kitose šeimose  bigsmile.gif Ar klausimas skirtas tam, kad įsitikinti vienu iš trijų variantų: 1)jūsų vyras nėra blogiausias, nes yra ir "blogesnių" 2)jūsų vyras yra "blogiausias", nes yra geresnių 3) visi vyrai vienodi  bigsmile.gif
*

Mergaites, yra taip: kai as prasau vyro siek tiek demesio ir laiko man, kad nors savaitgaliais neguletu visa diena lovoje, o kazka nuveiktu, jis manes negirdi, as nebezinau kaip su juo kalbeti, todel noriu kad jis paskaitytu ne tik mano nuomone, o ir kazkieno kito, nes kai prasau kad paklaustu savo draugu ka jie savaitgaliais veikia, jis man sako kad ta pati doh.gif as negaliu patiketi, kad visi zmones savaitgaliais guli lovoj su laptopu zaisdami traviana arba CS doh.gif

taigi skirtumo nera, man tik norisi, kad jus pasiidalintumet 4u.gif

p.S. savo vyra labai myliu ir jei jis ir butu blogiausias vyras zemeje, man jis bus geriausias.
P.P.S. tikrai visi vyrai nera vienodi mirksiukas.gif
Medinis
45 min per dieną vyro bendravimo su vaiku - tai tikrai daugiau nei vidutiniškai šeimose.
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 10:13)
45 min per dieną vyro bendravimo su vaiku - tai tikrai daugiau nei vidutiniškai šeimose.
*

Jusu nuomone jau zinau mirksiukas.gif
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 10:28)
Jusu nuomone jau zinau  mirksiukas.gif

O aš čia ne jums, o jūsų vyrui rašau.
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 10:30)
O aš čia ne jums, o jūsų vyrui rašau.
*

Mano vyras dar nera tiek zluges zmogus ir paskaicius jus tik dar labiau isitikinu, kad mano vyras yra daug geresnis. Vat uztai didelis aciu jums 4u.gif
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 10:39)
Mano vyras dar nera tiek zluges zmogus ir paskaicius jus tik dar labiau isitikinu, kad mano vyras yra daug geresnis. Vat uztai didelis aciu jums  4u.gif

Nėra už ką. O vat tokių kaip jūs - dauguma. Taigi jūsų vyrui ieškoti kitokios nelabai verta. Reikia kentėt ir tiek. Alus ir kompas padeda geriausiai.
Kai jau pradėsit savo burbėjimu perrėkti "headshot" - teks ieškoti "darbo" ir savaitgaliais. Gaila tik, kad vedusios moterys savaitgaliais dažniausiai būna užsiėmusios.
Papildyta:
Žinot kodėl aš jums parašiau tiek toli į ateitį?
Todėl, kad dabarties situacijos paaiškinimas jums sukėlė pykti. Norėčiau, kad suprastumėte, jog dabartinėje situacijoje jūsų vyras nėra kalčiausias. Bendrauja du žmonės. Jei kažkuris tampa kitam nebeįdomus, tai bendravimas tampa tik buitiniu. Pagalvokit apie tai kada nors.
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 10:42)
Nėra už ką. O vat tokių kaip jūs - dauguma. Taigi jūsų vyrui ieškoti kitokios nelabai verta. Reikia kentėt ir tiek. Alus ir kompas padeda geriausiai.
Kai jau pradėsit savo burbėjimu perrėkti "headshot" - teks ieškoti "darbo" ir savaitgaliais. Gaila tik, kad vedusios moterys savaitgaliais dažniausiai būna užsiėmusios.
*

Ne, nu siaubas. prasau daugiau neberasyti, nes jus tikrai sunkiai vadinciau zmogumi, atsiprasau aisku, bet jums reikia pagalbos ir skubiai. uzjauciu jusu zmona.

neberasykit daugiau, labai prasau.

aciu 4u.gif
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 10:51)
... jus tikrai sunkiai vadinciau zmogumi,....

Pasakykit vyrui, kad čia BOT'as rašo. Jis supras.
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 10:54)
Pasakykit vyrui, kad čia BOT'as rašo. Jis supras.
*

as irgi suprantu ir tik taip ir pagalvojau mirksiukas.gif
dange
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 10:10)
Mergaites, yra taip: kai as prasau vyro siek tiek demesio ir laiko man, kad nors savaitgaliais neguletu visa diena lovoje, o kazka nuveiktu, jis manes negirdi, as nebezinau kaip su juo kalbeti, todel noriu kad jis paskaitytu ne tik mano nuomone, o ir kazkieno kito, nes kai prasau kad paklaustu savo draugu ka jie savaitgaliais veikia, jis man sako kad ta pati  doh.gif as negaliu patiketi, kad visi zmones savaitgaliais guli lovoj su laptopu zaisdami traviana arba CS  doh.gif

*

Na netaps forume surinktos mintys nei argumentu, nei stimulu jūsų vyrui, kad ir kaip jūs to norėtumėt.Jei abejojate, pamodeliuokite situaciją, kai jūsų vyras ima jums dėstyti: "va pasižiūrėk, Marytė kokius pyragus kepa, Onutė kokius rankdarbius daro, o Stasė į sporto klubą kasdien eina ir figūra jos nuostabi....O tu....." Kokie jausmai kyla? mirksiukas.gif Ar jie turi kąnors bendro su motyvacija ax.gif
fake_one
QUOTE(dange @ 2009 07 20, 10:59)
Na netaps forume surinktos mintys nei argumentu, nei stimulu jūsų vyrui, kad ir kaip jūs to norėtumėt.Jei abejojate, pamodeliuokite situaciją, kai jūsų vyras ima jums dėstyti: "va pasižiūrėk, Marytė kokius pyragus kepa, Onutė kokius rankdarbius daro, o Stasė į sporto klubą kasdien eina ir figūra jos nuostabi....O tu....." Kokie jausmai kyla?  mirksiukas.gif Ar jie turi kąnors bendro su motyvacija  ax.gif
*

tiesiog as esu tai girdejus ir butent del to viska darau, ko is manes praso. ir tai man tikrai didele motyvacija mirksiukas.gif nemanau, kad jei jums vyras pasakytu 'paziurek kokia pas onute figura", jus pultumet valgyt sokolada!
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 11:06)
tiesiog as esu tai girdejus ir butent del to viska darau, ko is manes praso.

O jis neprašė jūsų palikti jo ramybėje?
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 11:07)
O jis neprašė jūsų palikti jo ramybėje?
*

isivaizduokit NE smile.gif jis manes prase pasakyti jam kaip elgtis kad as buciau patenkinta, uztai ir renku mintis cia. tik va normaliai tik vienas zmogus man atsake ko klausiau doh.gif

P.S. p. Medini, pakopinau jusu pasakojimus vyrui, jis atsake darysias viska kad tai nebutu musu ateitis, todel vis delto aciu jums dar karta 4u.gif
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 11:10)
isivaizduokit NE smile.gif jis manes prase pasakyti jam kaip elgtis kad as buciau patenkinta, uztai ir renku mintis cia. tik va normaliai tik vienas zmogus man atsake ko klausiau  doh.gif

P.S. p. Medini, pakopinau jusu pasakojimus vyrui, jis atsake darysias viska kad tai nebutu musu ateitis, todel vis delto aciu jums dar karta  4u.gif

Jetau jetau... vargo vakarienė...
Prašom - matot, darau tik gerus darbus. Vien nauda iš mano žodžių.
Galiu prognozuoti, kad jūsų šeimai būti kartu liko 1-4 metai. Žinot kodėl? todėl, kad vyrui maždaug už tiek laiko atsibos CS, liks tik chatai. O chatuose nesunku rasti žmonių, kurie parodys, kad gyventi galima ir kitaip.
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 11:14)
Jetau jetau... vargo vakarienė...
Prašom - matot, darau tik gerus darbus. Vien nauda iš mano žodžių.
Galiu prognozuoti, kad jūsų šeimai būti kartu liko 1-4 metai. Žinot kodėl? todėl, kad vyrui maždaug už tiek laiko atsibos CS, liks tik chatai. O chatuose nesunku rasti žmonių, kurie parodys, kad gyventi galima ir kitaip.
*

ir kaipgi galima gyventi, pakomentuokite prasau?
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 11:20)
ir kaipgi galima gyventi, pakomentuokite prasau?

Taip, kad žmonės turėtų apie ką pasikalbėti. Ar jūs žinote kas įdomu jūsų vyrui? Ar kalbatės apie tai?
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 11:21)
Taip, kad žmonės turėtų apie ką pasikalbėti. Ar jūs žinote kas įdomu jūsų vyrui? Ar kalbatės apie tai?
*

Taip. Labai gerai zinau ir visada kalbuosi apie jo zaidimus, IT naujoves ir panasiai, net zaidziu kartu su juo kai tik turiu laisvo laio nuo dukryte.

Bet jus kalbat taip, lyg tik vyras turi buti seimoje laimingas ir patenkintas. Kodel jums nerupi moteris? moteris jums tolygu spintai namuose?
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 11:25)
Bet jus kalbat taip, lyg tik vyras turi buti seimoje laimingas ir patenkintas. Kodel jums nerupi moteris? moteris jums tolygu spintai namuose?

O kaip jūs pati save dabar charakterizuotumėt?
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 11:34)
O kaip jūs pati save dabar charakterizuotumėt?
*

Turbut nesu subrendusi iki jusu lygio todel paprasysiu konkretizuoti klausima, nes nelabai supratau kokios charakteristikos norite
Medinis
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 11:38)
Turbut nesu subrendusi iki jusu lygio todel paprasysiu konkretizuoti klausima, nes nelabai supratau kokios charakteristikos norite
*

Jūs rašote, kad moteris man tolygu spintai namuose. Tai yra moterį aš įvardinu kaip spintą. Kaip jūs pati save įvardintumėt dabartinėje situacijoje? Kaip kas jūs jaučiatės?
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 11:45)
Jūs rašote, kad moteris man tolygu spintai namuose. Tai yra moterį aš įvardinu kaip spintą. Kaip jūs pati save įvardintumėt dabartinėje situacijoje? Kaip kas jūs jaučiatės?
*

jauciuosi kompiuterio pelytes kilimeliu, o noreciau buti paciu kompiuteriu biggrin.gif

o is tikruju jauciuosi vienisa mama, nes ar vyras namie, ar darbe, vistiek tas pats doh.gif
Medinis
Taigi, perfrazuojant, galime teigti, kad jūs jaučiatės taip, kaip rašėte kas man yra tolygu moteris. Gal problema ne mano asmenyje?
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 11:56)
Taigi, perfrazuojant, galime teigti, kad jūs jaučiatės taip, kaip rašėte kas man yra tolygu moteris. Gal problema ne mano asmenyje?
*

As taip parasiau nes jus paklausete, ar as zinau kas vyrui idomu ir ar as apie tai su juo kalbuosi. tai as ir pasakiau kad as zinau, as kalbuosi, bet kodel jus neklausiate ar jis zino kas man idomu ir kodel jus manote kad seimoje laimingas turi buti tik vyras? mirksiukas.gif

taigi, jei jums svarbiausia, kad zmona zinotu kas jums idomu, darytu kas jums patinka, tai problema tikrai jusu asmenyje ir jums reikia pagalbos. o tai as jau sakiau berods, atsiprasau kad kartojuosi ax.gif
Medinis
Dabar galvoju ar jūs nepajėgi suprasti tai, ką rašau, ar tiesiog nebandote...

Bandykim kitaip... Kaip manote - kodėl jūsų vyrui yra geriau sedėti prie kompo, vietoje to, kad bendrauti su jumis?
fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 12:01)
Dabar galvoju ar jūs nepajėgi suprasti tai, ką rašau, ar tiesiog nebandote...

Bandykim kitaip... Kaip manote - kodėl jūsų vyrui yra geriau sedėti prie kompo, vietoje to, kad bendrauti su jumis?
*

As nepajegi, todel nesistenkite.

o is tikruju ne del to parasiau ir jei man reiketu tokiu diskusiju, eiciau pas psichologa mirksiukas.gif nenusiteikus as su jumis kalbetis, nes mes kalbam skirtingomis kalbomis. jus turbut esate daug vyresnis ir jau labai nuskriaustas gyvenimo. o as vis dar tikiu kad as galiu gyventi kitaip. to ir siekiu.
Medinis
Pakartosiu ištraukas iš dviejų savo post'ų:

Na na...
Liko 1-4 metai.

fake_one
QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 12:16)
Pakartosiu ištraukas iš dviejų savo post'ų:

Na na...
Liko 1-4 metai.
*

Cha Cha, pasidziaugsiu ir tais tongue.gif

Vis dar laukiu normaliu teveliu pasisakymu, mamytems irgi aciu 4u.gif
Papildyta:
P. Medini,

Jus man primenate viena vaikina is mokyklos laiku. Jis deja buvo gyvenimo nuskriaustas - prarado tevus budamas mazdaug 10-11 metu. Jis pyko ant viso pasaulio, o labiausiai ant tu, kurie buvo laimingi ir sypsodavosi. Jis visada stengdavosi padaryti kokia kiaulyste ir kai kam padarydavo negera, dziaugdavosi is jo nelaimes ir saipydavosi tokia gyvuliska sypsena. Dabar as jo jau senokai nemaciau, idomu kaip jam sekasi. Bet bendraudama su Jumis, jauciuosi lyg kalbeciau su juo. Kartoju: as tikrai nekalta, kad Jums gyvenime nepasiseke, o sprendziant is jusu postu, galiu speti, kad jus namuose esate uzguita pelyte, kuri neturi kur atsiskleisti. Jus net negalite pasakyti savo jausmu zmonai, uztai sedite mamu forume ir gadinate nuotaika kitu vyru zmonoms. Tai tikrai ne iseitis.

Jums vis delto tikrai reikia pagalbos 4u.gif
Medinis
Jūs laiminga ir šypsotės? Džiaugiuosi dėl jūsų. Bet stebiuosi, kad kuriate temą su klausimu "ar jūs gyvenate taip, kaip aš norėčiau gyventi?". Ir labai piktinatės, kai gaunate atsakymą "ne, mes gyvenam taip pat".
fake_one
As tiesiog paklausiau "kaip jus gyvenate" bet tai netolygu "kaip as noreciau gyventi" biggrin.gif as noreciau gyventi dideliam name, su penkiais vaikais ir vyru daranciu man koju masaza tris kartus per diena, nugaros masaza kas vakara, dovanojanciu geles, daranciu valgyt, priziurinciu namus ir daznai panesiojanciu mane ant ranku, bet juk taip NEBUNA!!!

Todel musu diskusija tikrai cia ne vietoj ir prasau jau ketvirta karta: baikime ja doh.gif
Medinis
Jei norite ištrinti temą - kreipkitės į moderatorę. Vis tiek jūs ją ištrinsit, anksčiau ar vėliau.
rimiale
Ogo kokia diskusija smile.gif

Fake_one, buvo truputi naivoka rasyti cia su viltimi kad atsakymai bus normalus, geriau reikejo kurti tema kur nors tarp mamyciu puslapiu 4u.gif
Tiesa, mano seimoje situacija panasi, tai neturiu net ka pridurti.

Medini, o jus tai stebinat net mane biggrin.gif tikrai jusu zmona valdove turbut ir nepalieka jums erdves, cia fake_one teisingai manau pastebejo drinks_cheers.gif
Medinis
QUOTE(rimiale @ 2009 07 20, 13:59)
Tiesa, mano seimoje situacija panasi, tai neturiu net ka pridurti.

Dėkui, kad tai parašėte. Temos autorei būtina tai žinoti.
*Alicija*
[quote=rimiale,2009 07 20, 13:59]

Fake_one, buvo truputi naivoka rasyti cia su viltimi kad atsakymai bus normalus, geriau reikejo kurti tema kur nors tarp mamyciu puslapiu 4u.gif

... o Medinis ir mamyčių puslapyje pasireiškia ne ką blogiau lotuliukas.gif
indrealex
QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 11:06)
tiesiog as esu tai girdejus ir butent del to viska darau, ko is manes praso. ir tai man tikrai didele motyvacija  mirksiukas.gif  nemanau, kad jei jums vyras pasakytu 'paziurek kokia pas onute figura", jus pultumet valgyt sokolada!
*

Aš , pavyzdžiui , valgyčiau . Dar ledų nusipirkčiau . Tikro plombyro ... Perskaičiau temą . Nei vieno pasisakiusiojo patarimai , nuomonė Jums neįtiko . Nenuostabu , kad vyras Jums taip pat neįtinka . O dar ta formuluotė "...NORMALI šeima ..." ...Šeima yra arba jos nėra . Kokie čia dar normalumai...
fake_one
QUOTE(indrealex @ 2009 07 20, 17:18)
Aš , pavyzdžiui , valgyčiau . Dar ledų nusipirkčiau . Tikro plombyro ... Perskaičiau temą . Nei vieno pasisakiusiojo patarimai , nuomonė Jums neįtiko . Nenuostabu , kad vyras Jums taip pat neįtinka . O dar ta formuluotė "...NORMALI šeima ..." ...Šeima yra arba jos nėra . Kokie čia dar normalumai...
*

gal jus medinio zmona busit? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Neitiko man tik jo pasisakymai, o dangei su hmmm as padekojau, ju nuomone priemiau, tokiu nuomoniu ir tikejausi cia rasydama.
blondinas Nr.172
QUOTE(rimiale @ 2009 07 20, 13:59)

Fake_one, buvo truputi naivoka rasyti cia su viltimi kad atsakymai bus normalus, geriau reikejo kurti tema kur nors tarp mamyciu puslapiu
*

ten butu normalus atsakymai..tokie kaip:
"stiprybes", "pritariu", "..vajezau mergaites, kaip as jus suprantu..", butu iteikti keli balionai..
O cia ..mala kazkoki suda, galvot vercia...da nu i nafig.
simuciuke
Temos autorei siulyciau pereiti pas "mergaites", kad jums "iteiktu balionu" ir pasakytu kaip yra kitur, o ne klausytis klimaksiniu diedu biggrin.gif
Te baliona 4u.gif
vajezau, kaip tave suprantu lotuliukas.gif
Medinis
QUOTE(simuciuke @ 2009 07 20, 19:45)
vajezau, kaip tave suprantu lotuliukas.gif

Jūsų šeimoje buvo arba yra panaši situacija?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.