QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 20:46)
ne, nors zinau, ka reiskia, kai vyras zaidzia kompu, o tu nori eit pasivaiksciot, tiesiog ta zinute susideda is paskutinio komentaro citatu
Aš, kai mano MB užsiima sau miela veikla, o jis jų turi n+k - užsiimu savąja, man miela. Problemos nelieka.
Prievarta miela nebūsi, jei vyras nori užsiimti kuo kitu- reiškia jam to reikia , ir kad ir kaip tau tai nepatiktų- nieko nebus. Duok jam daugiau erdvės, kategoriškumas- ne pagalba, sugalvok tokios veiklos, kad ir vyrui būtų prie širdies.
Mano seimos nuotaikos,o kartu uzsiemimai keiciasi.
Pvz.: siandien mes abu skirtinguose kampuose prie savo kompu. Vaikai paiso. Persimetam pora zodziu, padarom vienas kitam arbatos ir vel i savus kampus. tiesa buvau prie jo priejus keleta minuciu pamasazavau... pries tai jis mane pries valanda visi trumpam buvom sukrite ant lovos, padukenom vaikus...kartu dainavom:geda2: Bendraujam,plepam, snekuciuojames dazniausiai vaziuodami vienoj masinoj (retai, kada kartu ispuola, bet buna...), telefonu, jei kas ispudingo ar svarbaus arba kai jis budi (turi laiko) ir pries miega... Kai man truksta demesio, kad jo gauti pirmiausiai parodau ji pati. as kartais pasiskaitau kokie buna kiti vyrai..nu mano tai ne trupucio nera toks...kaip as del to dziaugiuosi QUOTE(Neila+69 @ 2009 07 20, 23:24) as kartais pasiskaitau kokie buna kiti vyrai..nu mano tai ne trupucio nera toks...kaip as del to dziaugiuosi Na kaip jums gerai... Kaži iš kur tokios mintys neseniai buvo: QUOTE(Neila+69 @ 2009 04 01, 10:16) pries pat vedybas turejau gera pusmeti susitikinejom... po vestuviu praejus porai meteliu, jauciu ,kad vel man truksta jo... (nemeluosiu,is vyro tiek demesio negaunu kaip noreciau,ir lovoje jis nekoks QUOTE(Neila+69 @ 2009 04 01, 12:15) NA MAN SU JUO GERAI,NETRUKSTA NIEKO, GERAS ZMOGUS, PRISIRISUS PRIE JO, RUPESTINGAS... NA IR SIEK TIEK DEL ISSKAICIAVIMO QUOTE(Neila+69 @ 2009 04 05, 18:26) as kazkaip galvoju,kad istikimybes nelabai yra, vistiek gyvenime kiekvienam pasitaiko tas nuklydimas nors karteli, ir nemanau kad yra tokiu kurie nepasinaudoja... nezinau, nebent meile abipuse begaline ir nieko ne vienas aplink nebemato.. as kazkaip nepasitikiu savuoju,yra suteikes tam pagrindo.. Įdomu - ar autorė taip įsivaizduoja šeimą...
NEILA+69 ==> gulim visi trys lovoje ir telika ziurim,megaujames vienas kito artumu
Na taip, svajone tiesiog. Na bet paskui perskaiciau medinio isieskota neilos tekstus, tai kaip sakant taska turbut padejo. Politinis lavonas
Aciu visiems uz atsakymus, merginoms ypac aciu uz atsakymus I TEMA, nes tik moteriskaites ir suprato mano klausima. Rasiau cia ne del balioneliu, ne del uzuojautos ir ne del pamokymu, tiesiog norejau suzinoti ka veikia kiti zmones ir tiek. Tik va matau, kad vyriskiai net mano klausimo nesuprato ir jiems per sudetinga atsakyti, ka veikia su seimomis po darbo.
Zodziu, vyrai, aukit, breskit, gal pazaiskit kokius mastymo zaidimus vietoj CS, kokius loginius pabandykit ar strateginius, kad daugiau galvoti, nes... nu nebezinau net ka pridurti QUOTE(fake_one @ 2009 07 21, 09:33) Aciu visiems uz atsakymus, merginoms ypac aciu uz atsakymus I TEMA, nes tik moteriskaites ir suprato mano klausima. Rasiau cia ne del balioneliu, ne del uzuojautos ir ne del pamokymu, tiesiog norejau suzinoti ka veikia kiti zmones ir tiek. Tik va matau, kad vyriskiai net mano klausimo nesuprato ir jiems per sudetinga atsakyti, ka veikia su seimomis po darbo. Zodziu, vyrai, aukit, breskit, gal pazaiskit kokius mastymo zaidimus vietoj CS, kokius loginius pabandykit ar strateginius, kad daugiau galvoti, nes... nu nebezinau net ka pridurti Nekreipk demesio ... visokių būna - visokių reikia QUOTE(fake_one @ 2009 07 19, 21:58) paprasiau jo kartu iseiti su dukra i lauka (buvo sestadienis) ir gavau baisu smugi sirdizia, nes vyras pareiske: o ka, negali viena iseiti? ...fakeone ...apsisuka...panarina galva...ir tyliai nuvaziuoja invalido vezimeliu duru link.. Tada prie tevelio prieina dukryte: -Teti, nulupk banana... -Pati nusilupk, ka ranku neturi! Dukryte isikanda banana ir iseina is kambario...ranku ji neteko pernai auto avarijoj.
Manau klausimas nesudetingas,tevai su vaikais bendrauja,zaidzia,uzsimineje su jais ir t.t.. ir pns.o savaitgaliais svente visiems,kartu leidzia laika nuo ryto iki vakaro
QUOTE(Rainstone @ 2009 07 21, 11:27) Manau klausimas nesudetingas,tevai su vaikais bendrauja,zaidzia,uzsimineje su jais ir t.t.. ir pns.o savaitgaliais svente visiems,kartu leidzia laika nuo ryto iki vakaro Jūs turite du vaikus. Ar jie nuo skirtingų vyrų, kad rašote apie "tėvus", o ne apie tėvą? autorė nori konkrečių pavyzdžių iš asmeninio gyvenimo.
Koks skirtumas ka veikia vyrai kitose seimose ar neveikia...Jusu vyro neprivers tai skirti demesio jums daugiau...jei jis to nenores...tingi jis ir tiek..kas cia nesuvokiamo..dirba diena,grizes paprasciausiai tingi su tuo pypliu uzsiimt,neidomu dar jam visai..o ir zmona niekur nedings,ateis vakaras pakirkins ir vsio...a va pc atpalaiduoja matyt ji nuo visko... vaiksciot lauke? nuoboduuuuuu... su vezimu aplink rajona ar aplink nama desimt ratu
zodziu...bandyk paplanuoti savaitgalius su isvykom,ypac vasara dabar...prisisedesit namie ziema...imat klecka ir varot kur i laukus..kur nei pc,nei mobilaus rysio nieko..tik jus..prisibendrausit iki soties.. QUOTE(blondinas Nr.172 @ 2009 07 21, 10:54) ...fakeone ...apsisuka...panarina galva...ir tyliai nuvaziuoja invalido vezimeliu duru link.. Tada prie tevelio prieina dukryte: -Teti, nulupk banana... -Pati nusilupk, ka ranku neturi! Dukryte isikanda banana ir iseina is kambario...ranku ji neteko pernai auto avarijoj. Jeigu cia bandei pajuokauti tai labai netinkamai tai padarei. Ir isvis cia reikia pervadinti ne teciu puslapiu o ... ir vel nezinau ar cia tiesiog nesubrendeliai sedi ar tik as cia ant tokiu uztaikau Papildyta: QUOTE(Paradoksualė @ 2009 07 21, 13:24) Koks skirtumas ka veikia vyrai kitose seimose ar neveikia...Jusu vyro neprivers tai skirti demesio jums daugiau...jei jis to nenores...tingi jis ir tiek..kas cia nesuvokiamo..dirba diena,grizes paprasciausiai tingi su tuo pypliu uzsiimt,neidomu dar jam visai..o ir zmona niekur nedings,ateis vakaras pakirkins ir vsio...a va pc atpalaiduoja matyt ji nuo visko... vaiksciot lauke? nuoboduuuuuu... su vezimu aplink rajona ar aplink nama desimt ratu zodziu...bandyk paplanuoti savaitgalius su isvykom,ypac vasara dabar...prisisedesit namie ziema...imat klecka ir varot kur i laukus..kur nei pc,nei mobilaus rysio nieko..tik jus..prisibendrausit iki soties.. nu as tikrai neklausiau temoje "ka man daryti" ir neprasiau musu analizuoti, as tiesiog paklausiau "ka jus veikiat?" Pavargau jau nuo tokiu atsakymu QUOTE(fake_one @ 2009 07 21, 12:57) ka mes veikiam?? nu mes teti turim tik savaite i pora menesiu...taigi musu veikla su dukra atskira visiskai...kai tetis namie mes isnaudojam ta laika maksimaliai jei yra laiko aisku..tragedijos nematau ir jos nera kai kiekvienas zmogus turi savu uzsiemimu,darbu,pareigu... kuo daugiau darbu,tuo maksimaliau isnaudojamas kiekvienas laisvas laikas.. ir tiek.. Pailsekit QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 08:14) Jetau jetau... vargo vakarienė... Prašom - matot, darau tik gerus darbus. Vien nauda iš mano žodžių. Galiu prognozuoti, kad jūsų šeimai būti kartu liko 1-4 metai. Žinot kodėl? todėl, kad vyrui maždaug už tiek laiko atsibos CS, liks tik chatai. O chatuose nesunku rasti žmonių, kurie parodys, kad gyventi galima ir kitaip. Nebūk toks žiaurus jaunimui QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 10:21) As tiesiog paklausiau "kaip jus gyvenate" bet tai netolygu "kaip as noreciau gyventi" Kuo mažiau nerealių norų, tuo žmogus laimingesnis..Aplamai, būtent norai daro mus nelaimingus.. QUOTE(fake_one @ 2009 07 20, 14:30) Suprantu, kad žiauriai jums atrodo Medinio pasisakymai, bet juose telpa visa vyriška psichologija..Jei jūs nesugebėsit suprast, ką Medinis sako tarp eilučių, o jūsų vyras demonstruoja savo atsainiu elgesiu, tai turėsiu pritart Mediniui-jūsų šeimos metai suskaičiuoti..Bet paprastai, moterys sugeba atrast savy tą moterišką išmintį-vienos anksčiau, kitos vėliau..To ir jums linkiu Galiu tik dar kartą pasiūlyt atidžiai įsiskaityt į kievieną Medinio postą-jie jums gali kur kas daugiau padėti, negu idiliški arba buitiški vaizdeliai, ką kiti veikia po darbo savo šeimose.. QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 20:49) Na kaip jums gerai... Kaži iš kur tokios mintys neseniai buvo: Įdomu - ar autorė taip įsivaizduoja šeimą... Seklys-morka Aaa, tiesa, gi nesurašiau ką mano vyras veikia po darbo...kaip suprantu, temos autorei tai labai svarbu.. Na, stengiamės kartu pavakarieniauti, tuo pačiu su vaikais pakalbėt, aptart dienos aktualijas tiek asmenines, darbines, tiek visos Lietuvos mastu Jei reikia, užsiimam neatidėliotinais buitiniais reikalais.. Tada vaikai eina miegot arba į savo kambarius, o tada mes kiekvienas užsiima tuom kuom nori-savo įvariausiais pomėgiais..kartais kartu žiūrim kokį filmą..einam miegoti.. Savaitgaliais-vėl neatidėliotini buitiniai reikalai, kuriuos dalinamės kaip išmanom, kad būt greičiau, tada išvykos-iškylos su vaikais, baliai su draugais, o jei liekam namie, tai vėl užsiimam kiekvienas sau įdomiais reikalais..Arba kartu žiūrim filmą...Išgeriam vyno..Einam miegoti... Žodžiu, nieko ypatingo-ir taip jau daug daug metų.. Maloniausia dienos dalis yra būtent ta: "užsiimam kiekvienas sau įdomiais reikalais", taip pat ir šita "kartu žiūrim filmą...išgeriam vyno..einam miegoti...", bet šita neturi būti kasdien QUOTE(fake_one @ 2009 07 21, 13:57) nu as tikrai neklausiau temoje "ka man daryti" ir neprasiau musu analizuoti, as tiesiog paklausiau "ka jus veikiat?" QUOTE(fake_one @ 2009 07 19, 21:58) O galbut as tikrai perdaug reikalauju? Jūs aprašėte savo gyvenimą. Jūs parašėte, kad šeimą ištikusi krizė. Jūs parašėte, kad atsakymus parodysite savo vyrui su intencija - "pasižiūrėk, gyvuly, koks tikras vyras turi būti"... Dalyviai atsakinėja į visus jūsų klausimus. Jei norėjote užduoti "ką veikia vyrai", tai sukurkite temą "Paplepėjimuose", arba susiraskite kokią vieną iš kelių šimtų. Tik ir ten nerasite to, ko jūs ieškote. Problema jumyse, o ne vyre.
maniskis irgi prie pc prikibes
nors siaip galeciau sakyti, kad ir mes per daug kartu laiko neleidziam. bunam viename kambaryje, bet kiekvienas su savo uzsiemimais. zinoma, man kaip moteriai norisi demesio, norisi bendros veiklos, bet jei jam nesinori, jei jis yra va toks, tai as jo nepagimdysiu is naujo. koks gime toks ir mirs. ir nematau cia dideles tragedijos. tik kartais paerzinu"va tu i mane nekreipi demesio, bet viena diena gal atsiras toks, kuris kreips? o jau tada...." ai, mano vyrui dar labai padeda, kai papasakoju, kad parduotuveje, gatveje, viesajame transporte kas nors pakalbino, pamirkciojo ir pan
o siaip, kaip as sakau "normalios seimos", tai zaidzia stalo zaidimus: saskes, monopolis, laivai, kortos ir pan.. isvaziave i gamta kamuoli spardo
ai, as dar saviski pasikvieciu i virtuve kartais, akd nuluptu koki svoguna dargi nusipirkom dviracius, bet jum su vaikiuku gal nelabai patogu bus
Na tikrai linksma skaityt
QUOTE(Medinis @ 2009 07 21, 14:29) Jūs parašėte, kad atsakymus parodysite savo vyrui su intencija - "pasižiūrėk, gyvuly, koks tikras vyras turi būti"... Problema jumyse, o ne vyre. Brangus Medini, ir vel esate labai neteisus. Savo vyro nevadinu gyvuliu, nes jis MANO vyras ir jei jau uz jo tekejau, reiskia jis ne gyvulys Manyje problemos nera, problema musu su vyru nesusikalbejime ir skirtinguose poziuriuose i gyvenima (pasirodo) QUOTE(hokaida @ 2009 07 21, 16:42) maniskis irgi prie pc prikibes nors siaip galeciau sakyti, kad ir mes per daug kartu laiko neleidziam. bunam viename kambaryje, bet kiekvienas su savo uzsiemimais. zinoma, man kaip moteriai norisi demesio, norisi bendros veiklos, bet jei jam nesinori, jei jis yra va toks, tai as jo nepagimdysiu is naujo. koks gime toks ir mirs. ir nematau cia dideles tragedijos. tik kartais paerzinu"va tu i mane nekreipi demesio, bet viena diena gal atsiras toks, kuris kreips? o jau tada...." ai, mano vyrui dar labai padeda, kai papasakoju, kad parduotuveje, gatveje, viesajame transporte kas nors pakalbino, pamirkciojo ir pan Pirmas dalykas - nenulipti nuo pc negaliu nes turiu dukra, kuri labai nori demesio, nes siuo metu daug mokosi ir auga. Antras dalykas - vyras mano ir taip pavydus, tai as jei ir sutinku ka tai retai pasakau nes ir tai i parduotuve vienos neleidzia QUOTE(hokaida @ 2009 07 21, 17:01) o siaip, kaip as sakau "normalios seimos", tai zaidzia stalo zaidimus: saskes, monopolis, laivai, kortos ir pan.. isvaziave i gamta kamuoli spardo ai, as dar saviski pasikvieciu i virtuve kartais, akd nuluptu koki svoguna dargi nusipirkom dviracius, bet jum su vaikiuku gal nelabai patogu bus Jo, apie dviratukus ir as svajoju QUOTE(BALTIJA 1 @ 2009 07 22, 09:31) Na tikrai linksma skaityt Gerb. Baltija, jauna esu, nepatyrusi dar, tikiu kad is sono juokingai atrodau, bet... Del Medinio - man nepatinka jo "kietumas" ir isvis laukiniai pasisakymai Man nepriimtinos jo mintys ir tiek
sakai nepriimtinas... gal todel, kad jame yra tiek tiesos, kiek jos nori nuo saves nuslepti. Juk jeigu plonai moteriai sakyti, kad ji stora, manau tai jai sukels juoka, bet jeigu storai nors uzuomina kokia uzmesi ji prades gintis pykdama, nes tai jai svarbu. kazkas panasaus ir su tavim. o kad jauna esi, tai taip ir matosi, juk Medinis sako tai, uz ka pas psichologus paklotum tam tikra sumele. butum vyresne - suprastum... paklausytum, pagalvotum ir suprastum vietoj to, kad rankomis mosikuotum besigindama.
QUOTE(fake_one @ 2009 07 22, 14:27) Gerb. Baltija, jauna esu, nepatyrusi dar... Man nepriimtinos jo mintys ir tiek Praeis. Abu. QUOTE(fake_one @ 2009 07 21, 14:57) nu as tikrai neklausiau temoje "ka man daryti" ir neprasiau musu analizuoti, as tiesiog paklausiau "ka jus veikiat?" Na, mes veikiam štai ką
Gražus puslapis. Kultūringa reklama.
o mes įvairiai leidžiam laiką
būna dienų kai taip pat jaučiuosi vieniša, kartais vieniša mama. Anksčiau pykdavau , reikalaudavau dėmesio, dabar - kai MB neturi noro su manimi ką nors veikti, veikiame su vaiku dviese: kol kas jis tokio amžiaus kad jam reikia 150proc mano dėmesio, tai būna smagu o šiaip tai kai pyktis praeina, suvokiu, kad santykiai priklauso nuo dviejų, tada pati pasiūlau veiklą, ieškau kompromisų. Dėl vaiko priežiūros tai pritarsiu jau aukščiau išsakytai minčiai - kol vaikai maži - tėvai nemoka, nenori su jais užsiiminėti. aš prašydavau kad padėtų išmaudyti, panešiotų kai verkdavo, pasivaikščioti retai ištemdavau , o jau vienas tai turbūt kokius tris kartus jei buvo išėjęs, tai ką veikiame vakarais? kartais einame pas draugus, kartais jie pas mus, su draugais žaidžiame stalo žaidimus, šiaip plepame. dviese - dažniausiai žiūrime teliką o Medinio pastabos geros, be reikalo ant jų taip pykstama
Reikia pagalvoti
Zaizdavom toki stalo zaidima "mini rami", kortom is nusirenginejimo, futbola tryse, bet ilgai nepazaisi,kaimynai pradeda baladoti i sienas,piesiam vandeniniais dazais tryse,skaitom knygas,vedam triusi i lauka, ruosiames koliui,abu zaidziam su kompu"wormsus,darom ka nors skanaus valgyti,MB megsta visokius grazius dalykelius lipdyt,pjaustyt ir t.t tai kazka sau konstruojam, vasara tai praktiskai visa veikla lauke.. Nors pritariu nuomonei, kai isejau i darba kazkaip daug kas keitesi, ir to laiko maziau ir kvailu minciu maziau prisigalvoji Db dukra gavo dazu rinkinuka, tai kas vakara mus dazo QUOTE(Renesansas @ 2009 07 22, 11:59) sakai nepriimtinas... gal todel, kad jame yra tiek tiesos, kiek jos nori nuo saves nuslepti. Juk jeigu plonai moteriai sakyti, kad ji stora, manau tai jai sukels juoka, bet jeigu storai nors uzuomina kokia uzmesi ji prades gintis pykdama, nes tai jai svarbu. kazkas panasaus ir su tavim. o kad jauna esi, tai taip ir matosi, juk Medinis sako tai, uz ka pas psichologus paklotum tam tikra sumele. butum vyresne - suprastum... paklausytum, pagalvotum ir suprastum vietoj to, kad rankomis mosikuotum besigindama. QUOTE(tokia @ 2009 07 22, 15:08) Medinis aukštai įvertintas šitoj temoj Bet..nedaaugo dar šita jauna moterytė iki tokių sudėtingų "filosofijų"
fake_one >>>
Siūlau dar kartelį, be išankstinės nuostatos pasiskaityti Medinis postus. Sutinku iš pradžių atrodo žiauru. Bet ten labai daug tiesos surašyta, ji tarp eilučių, nors ir tų eilučių tik viena. Kai skaitydavau anksčiau Medinis komentarus, būdavo keista, kaip taip galima rašyti, iš pirmo žvilgsnio atrodydavo jog šiai leptelį ką nors ir tiek. pripratę visi prie blevyzgų (kaip aš čia dabar) o ten du sakiniai po du žodžius. Tai va paskaityk dar. O klausimo "ką veikia jūsų vyrai?" geriau neuždavinėti. šeimos labai skirtingos, vienose žmonos jaučiasi laimingos kai vyras visą diena iš paskos bėgioja, kitose kai tris mėnesius jūroj irkluoja, kitom bendras hobi, dar kitur laisvalaikį leidžia atskirai (pvz vyras medžioja, o žmona renka parašus prieš nijolės kailius) na kiek šeimų tiek pavyzdžių. Jei skai, kad myli tai neklausinėk, o jei kyla klausimų vadinasi reiktų tikrai pagalvoti ar myli. Pabandyk atrasti kas įdomu tau ir jam ir darykit tai arba kartu (gali antra kompa nusipirkt ir quake ar CS kalti tinklu su vyru) arba atskirai ką nors veikit. sėdėjimas prie kompo nūdienos problema daugeliui. jei nori tik užuojautos - ją gavai, tik ji nepadės tau pasijust laimingesne. QUOTE(apex_lt @ 2009 07 27, 14:39) Pabandyk atrasti kas įdomu tau ir jam ir darykit tai arba kartu (gali antra kompa nusipirkt ir quake ar CS kalti tinklu su vyru) arba atskirai ką nors veikit. sėdėjimas prie kompo nūdienos problema daugeliui. jei nori tik užuojautos - ją gavai, tik ji nepadės tau pasijust laimingesne. QUOTE(apex_lt @ 2009 07 27, 15:39) siulyciau pas gydytojus nueiti tokiu nesamoniu nerasinejus. Pasirodo, jeigu myliu zmonu, ne tik negaliu pasakyti kad man kazkas negerai, kazko truksta bendraujant su juo, bet net ir pagalvoti apie tai. Tai gal iskarto labatomija darytis ir viskas visada bus gerai, ir klausimu jokiu nekils. O Medinio postuose dazniausiai galima isskaityti viena ir ta pacia nuostata - jeigu tau kazkas nepatinka, jeigu tave kas nors zeidzia ar skausdina, tai del viso sito esi kalta tik tu pati. Gal ir taip ir yra - neturiu jegu siandien del to gincytis. Tik va kiek suprantu, tai autore ir klause - kaip padaryti taip kad kito zmogaus elgesys taptu tau priimtinas. Tik va patarimu is Medinio nebuvo - tik fakto konstatavimas (a - tu pati del tokios situacijos kalta, b - gyventi kartu liko 1-4metai). QUOTE(Bekasė @ 2009 07 28, 11:20) Tik va patarimu is Medinio nebuvo - tik fakto konstatavimas (a - tu pati del tokios situacijos kalta, b - gyventi kartu liko 1-4metai). Mano pirmas post'as šioje temoje. Situacijos analizė ir sprendimas. Visa kita - beviltiški mėginimai prisibelsti.
Oi mergyt, gal tikrai pabandyk ismokti kartais pabuti viena, tai labai sudetinga kai istisai sedi tarp4 sienu, verdi "savo sultyse", sunku, praeita, isgyventa. ir darbu visada tu pilna, tik jie kitokie nei dirbi ir grizti namo ir dar dirbi. o ka vyras turi veikti grizes namo? Gal jis pavargsta, gal jam psichologiskai sudetinga darbas? tiesiog islauk ta perioda, nezysk ka jis turi daryti, pasiulyk pati pagaliau. nenori eiti pasivaikscioti-eik viena, kita karta eisit abu. Nebent pas jus ukis namai, o bute gyvenantys na neturi tokiu jau ir dideliu darbu.
Medini neperdek, na neiskart taip drastiskai, 1--4 liko. Visi praeina ta laikotarpi ir isgyvena ne 4 ir ne 5 metus. QUOTE(xxkamane @ 2009 07 28, 13:07) Medini neperdek, na neiskart taip drastiskai, 1--4 liko. Visi praeina ta laikotarpi ir isgyvena ne 4 ir ne 5 metus. Temos autorė nežada įsidarbinti. Ji nori būti dabartinėje situacijoje. Reiškia niekas nepasikeis, reiškia kažkuriam visa tai atsibos. Situacija vis aštrės. Vyras neturi galimybės pasikeisti. Moteris - nenori keisti gyvenimo būdo. Gal paaugus vaikui vyras labiau bus su juo... Mano prognozė lieka tokia pati. QUOTE(Medinis @ 2009 07 28, 12:25) Temos autorė nežada įsidarbinti. Ji nori būti dabartinėje situacijoje. Reiškia niekas nepasikeis, reiškia kažkuriam visa tai atsibos. Situacija vis aštrės. Vyras neturi galimybės pasikeisti. Moteris - nenori keisti gyvenimo būdo. Gal paaugus vaikui vyras labiau bus su juo... Mano prognozė lieka tokia pati. Sutinku, nors tada kila klausimas ar jie dar siandien kartu? Fiziskai tik, del seimos? tai ka turite omeny jau tik formalumai. QUOTE(Medinis @ 2009 07 28, 12:24) Mano pirmas post'as šioje temoje. Situacijos analizė ir sprendimas. Visa kita - beviltiški mėginimai prisibelsti. tavo pirmas postas yra QUOTE(Medinis @ 2009 07 20, 09:00) Kai vaikui sukakos metai samdykite auklę ir eikite dirbti. Vyrui tokia, kokia dabar esate jūs atsibodote. Beje - gerokai pakenkėte savo šeimos vidiniams ryšiams. Kelias atgal bus sunkus. Pradėti reikia nuo to, kad grįšite (ar pradėsite eiti) į darbą. ir koks sprendimas jame? Tai kad moteriske iseis i darba visiskai nereiskia, kad jai taps priimtina, kad vyras nenori auginti savo vaiko ir skirti demesio zmonai. Taip, galbut jinai gaus dali demesio ir bendravimo darbe, bet tai pakaitalas. Jisai nepatenkina poreikio jaustis gerai seimoje. Cia kaip vibratorius - kai labai niezti tinka, bet visavercio sekso tai neatstoja. QUOTE(Medinis @ 2009 07 28, 13:25) vyras turi visas galimybes pasikeisti, tik nenori. Zymiai lengviau grizti namo tik miegoti arba grizus pradingti kompiuteryje negu gyventi seimoje ir rupintis zmonemis, kurie aplinkui, stengtis kad jiems butu gerai salia taves.
Na vyras grizta po darbo apie 17.30h, tada valgome vakariene.stengiuosi .Tada as, arba vyras kosyte maitiname vaikiuka, jam 9 menesiai. Paskui- arba ziurime kartu koki filma, arba jei randame kam palikti vaika- einame i kina, koncerta ar siaip pavakarieniauti nusprendziame kavineje. Buna ir kitaip- vyras ziuri krepsinio varzybas, o kadangi as ju negaliu pakesti-tai tuo metu man daro pedu masaza.
Na apie 20 valanda isipilame pora tauriu vyno. Jei vasara- tai dazniau buna saltas baltas vynas,kai salciau- raudonas. Tada snekames apie gyvenima, apie tai kas neramina, ko norime is ateities ir pan. Veliau kartu maudome vaika, kol tevelis ji maitina- as susitvarkau virtuve ir einame miegoti. Pries miega 9 is desimties vakaru buna tokie- vyras skaito knyga, as tepinejuosi kokiu kremu, nes bunu atejusi katik is duso. Ir apie 22.30- i lovas. O kas toliau- pagal nora. Aisku, buna visokiu vakaru- kartais as arba vyras prisedam prie kompiuterio, bet is pagarbos vienas kitam -vengiam kiurksoti prie jo, kitam esant kambary. Geriau tiesiog kalbames, kad ir apie betka.. Buna, kad as iseinu pasivaikscioti su vaiku (nors tai darau dazniau diena), jei susipykstam. Vakar pasikveitem drauga, nusipirkom alaus, as iskepiau pica. Na va, nieko ypatingo. Anksciau labai daug spektakliu aplankydavom, dabar kazkaip gedinga apkiautejom... Viskas. Normali kasdienybe. Nestebuklinga.
Zuzi >
Šauni Jūsų šeimynėlė. Taip ir turi būti. Stebūklų čia turbūt nebūna. Gal retkarčiais - bet tada būna tik dar geriau. o dabar yra puiku.
Na ir komentarai.
po darbo as einu i treniruote, po to alaus.
Namo griztu 21:30 Miegot einu 23:00 Seimai skiriu 00 valandu ir 00 minuciu. Ir nieko...normaliai gyvenu. QUOTE(Tuliuke @ 2009 08 17, 12:19) Na ir komentarai. pritariu tuliukei
Aš tai gyvenu. Šeimoje. Garantuotai. O jau kada valagau ar kakoju, dzin. Kaip ir visiems šeimos nariams.
Įdomiau yra tai, kad per daugelį bendro sambūrio metų dar nenusibodom tiek, kad išsiskirstytumėm visiškai. Ir manau tik todėl, kad išmokom nustot kištis į kito norus, įpročius, ydas ir privatumą. Taip faina ir noras yr pareit namo kai žinai, jog parėjus neprasidės nurodymų, priekaištų, paprotijimų, sprendimų ir kvotos tirados.
Paprastai po darbo jei yra noro iseinam pasivaiksciot, i kina, boulinga, pas draugus. Kartais nieko nesinori, tiesiog sedeti ant sofutes, tada isijungiam kompiuterius ir pliekiam dviese gera zaidima internete
grizta vyras, padaro valgyt ir einam i lova. savaitgaliams isvaziuojam. kol kas dar nenusibodo. po to ziuresim:)
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2009 08 04, 09:38) Aisku, buna visokiu vakaru- kartais as arba vyras prisedam prie kompiuterio, bet is pagarbos vienas kitam -ax: Labai teisingai pasakyta. Jei temos autorės vyras labiau myli kompiuterį už šeimą... QUOTE(Laura01 @ 2009 08 19, 13:25) grizta vyras, padaro valgyt ir einam i lova. Taip...lova valdo...bent jau pradžių pradžioj... QUOTE(Ponckutis @ 2009 08 19, 16:55) ... reikia bandyti vyrui "praplauti" smegenis iš naujo ir paaiškint apie normalius vakarus su šeima Įdomu...smegenų plovimas...ar padėkoji,kai tau nuplauna...tuos tavo smegenus?...
grizta vyras po darbo ir buna su vaiku jei neisvaziuoja kur nors.savaitgaliais pan
oi, kad įdomi diskusija buvo
vyrai - dideli vaikai. juos pačius reikia lepinti, kad jie atsilygintų dėmesiu. leisti jiems būti savo erdvėje, turėti savo kampą ir geriau ten nelįsti, nebent nuneštum puodelį kavos na, maniškis leidžia laiką su vaiku, žaidžia... o ką daugiau, kai jis dar toks mažas? paaugs, savaime gausis, jog laiką kartu leis. kartu važiuojam atostogaut, planuojam laisvalaikį, tačiau tai nereiškia, kad niekada nesu išvažiavusi viena, tik su vaiku. ir visai tuo nesiskundžiu - juk pasiilgsti dar labiau. kartais mažos pertraukėlės, pusdienis nesimatymo, nors ir būnant namie, duoda puikų akstiną intymiam vakarui prie žvakių šviesos tokia ta mūsų šeima - kartu, bet ir atskirai kartais |