Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mobilus telefonas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
JM
QUOTE(salunja @ 2012 01 21, 14:56)
tada buvo kiti laikai biggrin.gif ir masinu buvo daug maziau,ir i mokykla lydedavo iki 4 klases,o veliau pati eidavau,bet visada turedavau taksofono kortele-maza kas biggrin.gif o ir visada kuprineje budavo surasyti duomenys pazymiu knygeleje arba dienyne biggrin.gif
*

na jus dar jauna,kad kitus laikus mineti mirksiukas.gif ..tais laikais ir taksofonu korteliu nereikejo ir i mokykla niekas nelydejo ir vaiku kiemuose buvo daaaug..ir visi saugus buvo unsure.gif
salunja
QUOTE(JM @ 2012 01 21, 22:53)
na jus dar jauna,kad kitus laikus mineti mirksiukas.gif ..tais laikais ir taksofonu korteliu nereikejo ir i mokykla niekas nelydejo ir vaiku kiemuose buvo daaaug..ir visi saugus buvo unsure.gif
*

tada niekas vaikų nevogė,neprievartavo ir nežudė... doh.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(salunja @ 2012 01 22, 01:37)
tada niekas vaikų nevogė,neprievartavo ir nežudė... doh.gif
*

Aha, ir pauksciukai kalbejo, ir kaciukai skraide... rolleyes.gif
salunja
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 22, 20:02)
Aha, ir pauksciukai kalbejo, ir kaciukai skraide... rolleyes.gif
*

lotuliukas.gif nezinau,tais laikais negyvenau.zinau tik,kad tikrai nebuvo viso to,kas vyksta dabar,tokiais mastais doh.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(salunja @ 2012 01 22, 22:32)
lotuliukas.gif  nezinau,tais laikais negyvenau.zinau tik,kad tikrai nebuvo viso to,kas vyksta dabar,tokiais mastais doh.gif
*

Del mastu pasakyti negaliu, ne paslaptis, kad tais laikais per zinias daug maziau dalyku buvo pasakojama.

l'eau
pasitesinimas 'mažu kažkas atsitiks' man atrodo toks pats 'logiškas' mažamečiui duoti telefoną kaip vaikų planavimas mažu skirtumu 'nes jiems bus smagiau kartu augti/man lengviau auginti' biggrin.gif . nepasakyčiau kad dabar pavojų daugiau nei būdavo mano vaikystėj išskyrus didesnį mašinų skaičių (iki šiol kai kurie tėvai neišmoko vaikų per raudoną nevaikščiot), tiesiog pasitikėjimas/tikėjimas kitoks. pvz. aš maždaug penkių metų mokėjau savo vardą, pavardę, tėvų darbo telefonus ir adresą ir žinojau kad jei kas susisieksiu/kažkaip pranešiu. taksofono kortelę šiek tiek vyresnė nešiojaus. manau kad net manant kad lengviausias būdas pranešti apie nelaimę yra telefone rasti tėvų numerius telefono duoti nereikia, pakanka kad vaikas tą numerį mokėtų/būtų užsirašęs. aišku čia tik mano nuomonė, kadangi pati žaidžiau kieme, ne feisbuke ir bendravau gyvai, ne telefonu ir savo vaikams telefonų pirkti neplanuoju. labai norės - galės patys taupytis rolleyes.gif
Rūta Mėta
Mažiams- ne. Dičkiams-taip.
salunja
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 01 25, 02:07)
Mažiams- ne. Dičkiams-taip.
*

na,priklauso kokio amziaus vaikus kokiai grupei priskirti...
manoji kokiu 6 metuku turejo meskofoniuka-pasiskambinti mamai,man ir 112,jeigu ka.nuo 7,kai nuejo i mokykla,nupirkau padeveta knygute-siemensa,nors motina buvo pries.akumas ten sunkiai laike,o tam modeliui rasti kita baterija buvo be sansu-visai senuciukas...tada jau,bunant 8,nupirkau nauja telefoniuka-piguske is salono.taip pakeiciau kas metus apie 4 telefonus,kol ji man po 3 men naudojimo nesudauze geros naujos nokia x2 doh.gif sugalvojo,suprantat,sukti dekle ant virvutes,o deklo lipdukas jau buvo nusilpes ir telefonas isskrido.. blink.gif .duzo taip,kad taisyt man neapsimokejo.tai pasakiau,kad ji nubausta,nes nemoka elgtis su daiktais ir per naujuosius metus naujo tikrai negaus.naujo ir negavo,bet dabar nesioja savo antra telefoniuka,kurio ekranelis sudauzytas,o ir funkciju minimaliai.kadangi gulsis vasario gale pirmajai gyvenime operacijai,dar su narkoze,tai po narkozes iteiksiu nauja telefona,nes ta reikia jau ir pakeisti-atrado funkcija,apie kuria as nieko nezinau arba grybauja telefonas (numeta skambucius,atseit uzimta) doh.gif o kadangi po operacijos zadamas sunkus gijimas ir vaikas negales normaliai valgyti keleta savaiciu,gyvens ant nuskausminamuju,tai bent tures uzsiemima-nauja telefona.gal maziau galvos apie ta operacija biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.