QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 01 25, 02:07)
Mažiams- ne. Dičkiams-taip.
na,priklauso kokio amziaus vaikus kokiai grupei priskirti...
manoji kokiu 6 metuku turejo meskofoniuka-pasiskambinti mamai,man ir 112,jeigu ka.nuo 7,kai nuejo i mokykla,nupirkau padeveta knygute-siemensa,nors motina buvo pries.akumas ten sunkiai laike,o tam modeliui rasti kita baterija buvo be sansu-visai senuciukas...tada jau,bunant 8,nupirkau nauja telefoniuka-piguske is salono.taip pakeiciau kas metus apie 4 telefonus,kol ji man po 3 men naudojimo nesudauze geros naujos nokia x2

sugalvojo,suprantat,sukti dekle ant virvutes,o deklo lipdukas jau buvo nusilpes ir telefonas isskrido..

.duzo taip,kad taisyt man neapsimokejo.tai pasakiau,kad ji nubausta,nes nemoka elgtis su daiktais ir per naujuosius metus naujo tikrai negaus.naujo ir negavo,bet dabar nesioja savo antra telefoniuka,kurio ekranelis sudauzytas,o ir funkciju minimaliai.kadangi gulsis vasario gale pirmajai gyvenime operacijai,dar su narkoze,tai po narkozes iteiksiu nauja telefona,nes ta reikia jau ir pakeisti-atrado funkcija,apie kuria as nieko nezinau arba grybauja telefonas (numeta skambucius,atseit uzimta)

o kadangi po operacijos zadamas sunkus gijimas ir vaikas negales normaliai valgyti keleta savaiciu,gyvens ant nuskausminamuju,tai bent tures uzsiemima-nauja telefona.gal maziau galvos apie ta operacija