***Žaltvykslė
2009 07 24, 13:05
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:00) jei ji pati nenores numesti svorio niekas jei nepades,nesuprantu as jos,gedijasi saves moteris,net pries vyra gedijasi ir vistiek negali susiimti  man atrodo cia kaip tik reikia visiem pirstais pradet rodyti ir sakyti paziurek i save,taigi tu stora,pradetu visi draugai,vyras taip sakyti,gal tada susiimtu  Aš irgi taip manau. Kažkokia bevalė moteris.
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 14:05) Aš irgi taip manau. Kažkokia bevalė moteris.  na negražu taip kategoriškai  kas susidūręs su ta problema tai žino ką reiškia "aš nieko nevertas" "man jau niekas nepadės" "kodėl visi gali valgyti, o aš ne" uch...
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:00) pradetu visi draugai,vyras taip sakyti,gal tada susiimtu  skamba kaip pasityciojimas... nafig tokie draugai ir vyras... visiskai nemotyvuoja
misis Mount
2009 07 24, 13:19
Paskaiciau atidziau ir radau giliu priestaravimu autoriaus rasliavoje.Raso kad genetika pasitiki,o minejo kad zmonos seima visi liekni.Ir is vis cia visai ne genetikos ar psichologines problemos.Cia elementarus hormonu sutrikimas po nestumo.Puikiai isgydomas.Gydytojai nera uzsislaptine zudikai maniakai ,kurie tik ir taiko kam cia pakenkus.Jeigu nepasitikit valstybine medicina eikit pas individualiai praktikuojanti medika,toks is savo reputacijos gyvena ,tikrai nepakenks.Nieko nera svarbiau uz mamos sveikata.Bet turbut ir pati zinot,tik nereikia saves gailetis atseit vaikui viskas kas geriausia ,o man jau kaip iseis.Ne mano cia reikalas bet ne uz ka netikiu ,kad vyras cia raso.Tai mamytei sakau:tavo sveikata yra pati svarbiausia ,kol bijosi gydytoju nieks nepasikeis.Hormoniniai sutrikimai savaime praeina ,bet po labai ilgo laiko,gali tekti laukti metu metus.
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 14:18) skamba kaip pasityciojimas... nafig tokie draugai ir vyras... visiskai nemotyvuoja  Tai jau tikrai! jautresnė moteriškė dar ir prie ligos gali kokios prieiti
***Žaltvykslė
2009 07 24, 13:24
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 14:18) visiskai nemotyvuoja  Mane tai moyvuotų, dar ir kaip. O kas motyvuoja ją? Siūlyta, kaip supratau, buvo viskas. Tai daktarų bijo, tai maudymkės nėra pirkt, tai dar kokie vėjai Jau daėjo iki to, kad su vyru gėdijasi ne tik šviesoj mylėtis, bet ir į kiną kartu eiti, tai kas dar gali būti blogiau ?  Pasisekė, kad dar labai gerą vyrą turi. Suprantu, kai žmogus apkūnus, čia viskas gerai, bet kai jaunas žmogus jau dūsta ir kelienai šaibom eina, tai kokios dar motyvacijos bereikia?
BEVEIK TOBULA
2009 07 24, 13:26
QUOTE(Keliux @ 2009 07 24, 15:12) na negražu taip kategoriškai  kas susidūręs su ta problema tai žino ką reiškia "aš nieko nevertas" "man jau niekas nepadės" "kodėl visi gali valgyti, o aš ne" uch...  nu gal ir negrazu,bet teisybe nu man atrodo cia viskas labai paprasta nori numesti svori,tai ir meti,ir nereikia cia nei sporto saliu ar treniruokliu,namie sportuoji,nesinaudoji liftu,begioji krosa,saikingai valgai,nu kai sako kad nebegioja kroso,nes geda nu tai  o valgyti negeda? ai net pikta pasidare,isaukleciau as ja
superdiedas
2009 07 24, 13:28
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 10:18) ka tik panarsiau internete - maudomu dydziai iki 58 dydzio taigi tikrai imanoma rasti reikiama dydi pvz  gal linka gait? paziureciau kokie, zmonai parodyciau gal susigundys kokiu? QUOTE(Nanda @ 2009 07 24, 10:23) Va dar vieną mintį pamiršau pridėti.. visgi dažniausiai moterys sustambėja stipriai tada, kai sukasi namuose aplink puodus, mažylius, o išeiti kažkur dažniau vienai, su vyru ar su drauge nėra kada arba nuovargis jau neleidžia po visos dienos tvarkymosi. Gal jai reikia dažniau išeit kur nors, pradėt lankytis kad ir parodose, filmuose daugiau, visur kur yra daug žmonių, pasipuošusių moterų. Iš tiesų tai turėtų labai keisti mąstymą ir norą tapti kuo gražesne  kol nebuvo krizes tampdavau ja i kina ar dar kur, ir su draugem isleisdavau, nelaikau zudariusios namie, ir jos tevai vaika paimdavo iseiginem, isvaziuodavom i gamta.va su tuo kur yra daug graziu pasipuosusiu zmoniu sunkiau- jai atrodo kad is jjos tyciojasi uz nugaros, apkalba, ziuret i tas pasikelusias moteris apsirengusias graziai, besimaivancias.sunku. luolab ant saves nieko grazaus enranda. tas ja tik varo gilyn i depresija nes jauciasi stora, blogesne, prastesne. as deje tiek jau neuzdirbu kad galeciau jai suteikt galimybe apsipirkti uzsieny, kur zinau dideliu dydziu rubai buna madingi... QUOTE(Saloniki @ 2009 07 24, 10:25) o koks jūsų veikelio amžius? Atrodo, kad vargšė žmona tiesiog užsikompleksavusi dėl neišėjimo į žmones, dėl buities, kažkokiame rate sukasi. Gal jai padėtų išėjimas į darbą, jei vaikelis jau didesnis? O gal tiesiog pas dietologą nueiti, kad jai patartų dėl būtent jai tinkamos mitybos? Bet va kaip pasiūlyti delikačiai O gal pakvieskite ją į šokių pamokas  ? musu vaikui 2m greit eis i lopseli.anksciau kaip minejom iseidavom i zmones, na i kita (kur tamsu) ar pan. dabar jau ir finansai enleidzia.i darba ji gryz po menesio kazkur, na ziuresim kaip vaiokas reaguos i isejima i darzeli, norei gryzt i darba bet kartu ir bijo kad kolegos neatpazins. del dietologo cia parasyta. o man po darbu net iki duso sunku nueit, noris tik pavalgyt ir miegot, be to tarp lieknuoliu ji nesisukines tose sokiu pamokose. reik ir pinigu tam, ir vaika kazka palikt. ne visada noreai su galimybem sutampa QUOTE(naitas @ 2009 07 24, 10:39) ar čia juokiatės iš žmonių? ar neskaitėt temos autoriaus postų? Sunkiai įsivaizduoju, kad žmogus, grįžęs namo po 20 val, dar norėtų eiti į kokias tai šokių pamokas. jai nepades dietologas ar lubas kol ji nenuspres kad jai to reikia, bet kuo as galiu but naudingas? ar laukt nezinia kiek kol jai atisbos su stambumu susijusios problemos? ji ir tai jau ne ta, kuria merginau, vedziau. aga, man tik sokiu tetrunka, visai stogas pavaziuos...per diena tiek prisisoku, kad patikekit manim. soku kaip moku, kad tik seima islaikyt galeciau QUOTE(lina-kameja @ 2009 07 24, 10:53) o apie joga, bodyfleksa nepagalvojot? supermamose net bureliai bendraminciu yra  pradejus dometis joga , bodyfleksu, taici ar dar kazkuo savaime ateis supratimas ir apie maitinimosi iprocius ir apie sporto nauda. 1. veidrodis siaip ar taip visur yra; 2. sugadina nuotaika; 3. uzsimanai konors saldaus ir riebaus - ant to kersto  ; 4. nusivili savo vyru(jei tai jis pabando paprotinti). 5. nusivili savimi del jogos nezinau, o bodyfleksa pasakojo kazkada lanke, nepatiko. gal per jauna dar tam buvo? tie penki punktai kur paraset tinka mano zmonai. QUOTE(Keliux @ 2009 07 24, 12:24) O Aš siūlau temos autoriui pačiam pradėti domėtis sveika mityba ir sportu! ir lieknėt su žmona kartu! kartu gi smagiau ir lengviau! aišku, tik jeigu tamsta nesate paskutinis džiūvėsis  man lieknet nereikia, esu normalaus sudejimo, o jei imsiu valgyt salotas, tai negalesiu dirbt. pameginkit patampyt svorius, vairuot, dar su klientais bendraut 12-16val per para, kuomet net ner galimybes pavalgyt per pietus, tik ryte na ir gryzus kokia 20val. ir ta 20val pavalgyt salotyciu  kita diena gali is kovos neatsikelti. QUOTE(Nanda @ 2009 07 24, 13:07) Iš vienos pusės žiūrint tokia taktika skamba kaip labai gera palaikymo komanda  , o iš kitos... ar moteris tai įvertins, jei pačiai motyvacijos, noro trūksta lieknėti? Manau, jei pati norėtų labai, tai net vyras, kramsnojantis ištisai ką nors šalia ar kepantis kepsnius kasdien namuose, nesuviliotų savo kaloringais patiekalais  O šiuo atveju, fizinį darbą dirbančiam vyrui dar savo organizmą alinti ir salotas kramtyti, tai... Žinokit gaminu vyrui vakarienes labai dažnai ir jos būna maždaug tokios: picas kepu, karbonadus su bulvėmis, lazanija, mėsos patiekalai įvairūs. Pati nevalgau to, ką jam darau. Mano vakarienės nei iš tolo nepanašios į jo  Kai įpranti, tai net neskanu ir nesinori tokių dalykų. Todėl ir sakau, svarbiausia labai norėti būti gražiai ir lieknai pačiai, o ne kitų skatinamai vien tik. \ jai noro netruksta, truksta valios perzengti kritine 2sav riba.as dirbu, uzdirbu, manau turiu teise bent karta per para pavalgyt normalaus maisto, normalus man mesa ir pan. na galiu valgyt vonioj, kad kvapas nenervintu maniske irgi taip skaniai gamina kaip jus, tik neatsilaiko, o dar per diena nusiperka ledu, sokoladu, juk neudrausiu, nepaliksiu be lito per diena...va ka jus darot kad jum neskanu vakare valgyt?
BEVEIK TOBULA
2009 07 24, 13:29
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 15:18) skamba kaip pasityciojimas... nafig tokie draugai ir vyras... visiskai nemotyvuoja  mano vyrui padejo  tik tada as jo dar nepazinojau ir nesakau ,kad ta reikia sakyti paniekinamu tonu  o ka dar pasiulyti,jei niekas nepadeda???pratingas zmogus tikrai susiimtu.
Pretori
2009 07 24, 13:31
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:00) jei ji pati nenores numesti svorio niekas jei nepades,nesuprantu as jos,gedijasi saves moteris,net pries vyra gedijasi ir vistiek negali susiimti  man atrodo cia kaip tik reikia visiem pirstais pradet rodyti ir sakyti paziurek i save,taigi tu stora,pradetu visi draugai,vyras taip sakyti,gal tada susiimtu  Aišku, kad numestu, vien dėl streso, kad neturi nei vieno artimo ir norinčio padėti žmogaus. Bet patapusi norimų proporcijų ir vyrui, ir draugams pasakytų atia  Arba atvirkščiai, iš to streso prisikimštų skrandį ir dar daugiau priaugtų.... Papildyta:QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:29) mano vyrui padejo  tik tada as jo dar nepazinojau ir nesakau ,ka ta reikia sakyti paniekinamu tonu  Gal taip pasakė jo buvusioji? Todėl jis šiandien visas dailus su Jumis, o ne su ja
***Žaltvykslė
2009 07 24, 13:32
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 24, 14:28) ..va ka jus darot kad jum neskanu vakare valgyt? Kaip neskanu, labai skanu. Bet gražiai atrodyt- irgi laaabai skanu Kai mano diedas kepsnius triauškia vakare vėlai- aš pomidorą su druskyte praryju, arba agurką. Ir dar stiklinę vandens išgeriu.
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 14:24) Mane tai moyvuotų, dar ir kaip. O kas motyvuoja ją? Siūlyta, kaip supratau, buvo viskas. Tai daktarų bijo, tai maudymkės nėra pirkt, tai dar kokie vėjai Jau daėjo iki to, kad su vyru gėdijasi ne tik šviesoj mylėtis, bet ir į kiną kartu eiti, tai kas dar gali būti blogiau ?  Pasisekė, kad dar labai gerą vyrą turi. Suprantu, kai žmogus apkūnus, čia viskas gerai, bet kai jaunas žmogus jau dūsta ir kelienai šaibom eina, tai kokios dar motyvacijos bereikia?  o kaip gali motyvuot badymas pirstais? nu sakys, kiaule tu, o ka jinai? nu kaiule, tai kaiule, vienu sokoladuku dagaiu ar maziau, nu vis tiek juk kiaule... o motyvacija kad ir kokia butu, bet pirmiausia reikia patiketi savim, kad imanoma numest ta svori, nes kitaip bus kova su vejo malunais... teisingai kazkas cia pastebejo - pirma pas endokrinologareikia eit, jei su hormonais viskas tvarkoj, tai tada uzsiimt pasivaiksciojimais, maitinimosi rezimu ir kiekiais, plaukiojimais (maudomas is internetines parduotuves), medziagu apykaita aktyvinanciu sportu namie (is interneto sportai)
misis Mount
2009 07 24, 13:34
Oponentai ,ka cia kalbat liga prisisauks.Liga jau yra prisisaukta.Dabar mes ja gydom ,konsiliumas skias,nusprende .... tegu tik eina pas gydytoja ,kol mes mirties liudimo nepasirasem.
QUOTE(Pretori @ 2009 07 24, 14:31) Aišku, kad numestu, vien dėl streso, kad neturi nei vieno artimo ir norinčio padėti žmogaus. Bet patapusi norimų proporcijų ir vyrui, ir draugams pasakytų atia  Arba atvirkščiai, iš to streso prisikimštų skrandį ir dar daugiau priaugtų.... Papildyta:Gal taip pasakė jo buvusioji? Todėl jis šiandien visas dailus su Jumis, o ne su ja   nes vieni is streso negali valgyti, o kiti stresa "suvalgo" ir dar daugaiu storeja... nera visiems zmonems vieno recepto... superdiedui linkas su dideliu dydziu maudomais http://www.laredoute.fr/achat-grandes-tail...goryid=61162149
xxkamane
2009 07 24, 13:42
Valgymas po sesiu yra yprocio reikalas, tik neapsigaukite vien nevalgyti po sesiu nepades (sakau is patirties) vakare isvis geriau kazka lengvo o ne kepsiu su bulbom. isbandziau pradejo padeti (motyvacija tikrai ne vyras  ) 2 svaites 5kg
superdiedas
2009 07 24, 13:43
QUOTE(xxkamane @ 2009 07 24, 13:33) taigi patarimas nespausk jos, pabrezk kad jai viskas gerai, viskas ciki, gal pades, nes man tai labai skatina, gaila diendas to nesupranta as jso nespaudziu. QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:00) jei ji pati nenores numesti svorio niekas jei nepades,nesuprantu as jos,gedijasi saves moteris,net pries vyra gedijasi ir vistiek negali susiimti  man atrodo cia kaip tik reikia visiem pirstais pradet rodyti ir sakyti paziurek i save,taigi tu stora,pradetu visi draugai,vyras taip sakyti,gal tada susiimtu  gal man iskart su ja skirtis kad jis tora? ziauri jus. QUOTE(misis Mount @ 2009 07 24, 14:19) Paskaiciau atidziau ir radau giliu priestaravimu autoriaus rasliavoje.Raso kad genetika pasitiki,o minejo kad zmonos seima visi liekni.Ir is vis cia visai ne genetikos ar psichologines problemos.Cia elementarus hormonu sutrikimas po nestumo.Puikiai isgydomas.Gydytojai nera uzsislaptine zudikai maniakai ,kurie tik ir taiko kam cia pakenkus.Jeigu nepasitikit valstybine medicina eikit pas individualiai praktikuojanti medika,toks is savo reputacijos gyvena ,tikrai nepakenks.Nieko nera svarbiau uz mamos sveikata.Bet turbut ir pati zinot,tik nereikia saves gailetis atseit vaikui viskas kas geriausia ,o man jau kaip iseis.Ne mano cia reikalas bet ne uz ka netikiu ,kad vyras cia raso.Tai mamytei sakau:tavo sveikata yra pati svarbiausia ,kol bijosi gydytoju nieks nepasikeis.Hormoniniai sutrikimai savaime praeina ,bet po labai ilgo laiko,gali tekti laukti metu metus. as rasau kad mano zmonos seimoj visi kazka daro kaz butu normalus.l as nelinkes. ir ne moteris gal ir hormonai, as nezinau, ne moteris kad suprasciau ir ne gydytojas. ji isstorejo per nestumo ir zindymo laikotarpi, jau metai jos svoris neauga. bet ir nekrinta. todel rasau cia patarimu klausdamas, o ne kad nagrinetu kas raso ar pan. QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:29) mano vyrui padejo  tik tada as jo dar nepazinojau ir nesakau ,kad ta reikia sakyti paniekinamu tonu  o ka dar pasiulyti,jei niekas nepadeda???pratingas zmogus tikrai susiimtu. ji labai protinga, bet kas susije su sita problema, ji neissisprendzia. QUOTE(Pretori @ 2009 07 24, 14:31) Aišku, kad numestu, vien dėl streso, kad neturi nei vieno artimo ir norinčio padėti žmogaus. Bet patapusi norimų proporcijų ir vyrui, ir draugams pasakytų atia  Arba atvirkščiai, iš to streso prisikimštų skrandį ir dar daugiau priaugtų.... jei amno ausys atlepusios ir mano zmona, draugai tai man kartotu, tikedamiesi kad as sumokesiu stuka ir jas prisilipinsiu greiciausiai mano reakcija bus tokia- arba prisiklijuoju ausis ir susirandu nauja zmona ir draugus. arba lieku su savo ausimis bet vis tiek keiciu draugus ir zmona.
***Žaltvykslė
2009 07 24, 13:45
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 14:33) o kaip gali motyvuot badymas pirstais? nu sakys, kiaule tu, o ka jinai? nu kaiule, tai kaiule, vienu sokoladuku dagaiu ar maziau, nu vis tiek juk kiaule... Mano reakcija tai būtų visai kitokia- ką, aš - kiaulė? Na,palaukit, bjaurybės , pamatysit, kokia aš kiaulė.. O patikėt ji patikėjus, 7 kg buvo numetus, reiškia- žino, kad gali. O nevalgymas po 6 stambiam žmogui- labai padės. Mano puskė buvo įpratus vakarais daug valgyti, tai kai po 6 nebevalgė-15 kg. numetė. Paskui jau reikėjo papildomų priemonių. Be abejo, 18.00 nereikia prisiėsti, kaip paršui, vakarienė bet kuriuo atveju turi būti lengvesnė.
BEVEIK TOBULA
2009 07 24, 13:46
QUOTE(Pretori @ 2009 07 24, 15:31) Aišku, kad numestu, vien dėl streso, kad neturi nei vieno artimo ir norinčio padėti žmogaus. Bet patapusi norimų proporcijų ir vyrui, ir draugams pasakytų atia  Arba atvirkščiai, iš to streso prisikimštų skrandį ir dar daugiau priaugtų.... Papildyta:Gal taip pasakė jo buvusioji? Todėl jis šiandien visas dailus su Jumis, o ne su ja  kiek zmoniu,tiek nuomoniu  .beje,kaip tik,tik tikri draugai ir artimieji turi sakyti tiesa i akis,o ne sakyti mieloji,puikiai atrodai,ka nematai kiek uz tave storesniu pati kalta buvo ta buvusioji,nes mego skaniai valgyti daryti  o siaip draugai,mama,sesuo visi sake tiesa i akis,aisku,kad nemalonu ta girdeti,bet tai padejo
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 24, 13:28) va ka jus darot kad jum neskanu vakare valgyt? Nieko nedarau, man tiesiog nebeskanu tai, ką jis valgo  Tiesiog prieš daug metų labai susidomėjau sveika mityba (ne dietomis), sveiku aktyviu gyvenimo būdu, todėl pati nepastebėjau labai stipriai kaip vaisiai, daržovės, uogos, kruopos ir žuvis bei mėsa virta tik garuose paėmė viršų. Todėl paprasčiausiai mano valgomi patiekalai visiškai kitokie, nei mėgsta vyras. Mes net parduotuvėje į vežimą dedam produktus tai:, kuriuos valgo jis, tai ir prisirenka ir ką valgau aš susidedu šalia. Pas mus tai jau normalu ir nekelia jokių nepatogumų. Tarkim jis kumpį įsikrauna, aš tokių dalykų nevalgau, tai jogurtų prisidedu ir t.t. Aš tik norėjau pasakyt, kad jei moteris pati labai nori kitaip maitintis ir prie to pripranta ilgainiui, tai vyras su savo mėgstamais kepsniais jau nesuvilios Pabandžiau įsivaizduot jei turėčiau viršsvorio ir norėčiau būt liekna, bet valios nebūtų... žinokit abejoju ar mane kitas žmogus įtikintų ištisai burbėdamas kaip man reikia susiimti... turbūt erzintų tos pastabos, pikta daryčiausi. Kol jos noras nepasidarys milžiniškas, kažin ar ką padarysit vienas.
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:26) nu gal ir negrazu,bet teisybe nu man atrodo cia viskas labai paprasta nori numesti svori,tai ir meti,ir nereikia cia nei sporto saliu ar treniruokliu,namie sportuoji,nesinaudoji liftu,begioji krosa,saikingai valgai,nu kai sako kad nebegioja kroso,nes geda nu tai  o valgyti negeda? ai net pikta pasidare,isaukleciau as ja  Nu matot...kaip aš suprantu lieknėjimą, tai čia viso gyvenimo būdo pakeitimas  o ne šiaip savaitinė pomidorų dieta, tai tam reikia labai daug ką apgalvoti. Pvz. aš susidurdavau su problema, kaip maitintis darbe, nes kolegos tik ir traukdavo per dantį. O kai bėgu per fabijoniškes, tai žėk visi ir pypsi! net ipodą už 600 litų teko pirktis  kita vertus susiduriu su problema, kad neturiu laiko ir kad pasportuočiau tenka keltis 5:30!  jau darosi sunku...
superdiedas
2009 07 24, 13:55
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 14:32) Kaip neskanu, labai skanu. Bet gražiai atrodyt- irgi laaabai skanu Kai mano diedas kepsnius triauškia vakare vėlai- aš pomidorą su druskyte praryju, arba agurką. Ir dar stiklinę vandens išgeriu. na taip kaip motyvuot? QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 14:36)  nes vieni is streso negali valgyti, o kiti stresa "suvalgo" ir dar daugaiu storeja... nera visiems zmonems vieno recepto... superdiedui linkas su dideliu dydziu maudomais http://www.laredoute.fr/achat-grandes-tail...goryid=61162149aciu, o kur tie dideli dydziai? gi ten normalios moteros...beje, gal galima anglu kalba, kazkaip pagalvojau gi galeciau isrinkti ir uzsakyt, na dovana padaryciau. maudymukai grazus, bet todel kad ant lieknu. QUOTE(xxkamane @ 2009 07 24, 14:42) Valgymas po sesiu yra yprocio reikalas, tik neapsigaukite vien nevalgyti po sesiu nepades (sakau is patirties) vakare isvis geriau kazka lengvo o ne kepsiu su bulbom. isbandziau pradejo padeti (motyvacija tikrai ne vyras  ) 2 svaites 5kg  man sita merginos jau paaiskino QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 14:45) Mano reakcija tai būtų visai kitokia- ką, aš - kiaulė? Na,palaukit, bjaurybės , pamatysit, kokia aš kiaulė.. O patikėt ji patikėjus, 7 kg buvo numetus, reiškia- žino, kad gali. O nevalgymas po 6 stambiam žmogui- labai padės. Mano puskė buvo įpratus vakarais daug valgyti, tai kai po 6 nebevalgė-15 kg. numetė. Paskui jau reikėjo papildomų priemonių. Be abejo, 18.00 nereikia prisiėsti, kaip paršui, vakarienė bet kuriuo atveju turi būti lengvesnė. jusu tokia, o jos reakcija as jau aprasiau, kuomet zmoigus numete 7kg uzteko nuvaziuot pas tevus i svecius, ir po tokiu va pasakymu kur cia siulet ji labai sekmingai juos susigrazino atgal. zinau jos charakteri, tai nepades, beje zmogaus savo neskaudinsiu. jau uztenka kad is jos saiposi jos tevai, zmones nepazystami (ypac jauni vyriokai, nes ji jauna, kazkaip is jaunu stambiu juokiasi is senesniu ne), ir dar tokios internautes kaip jus. as eisiu kitu keliu, bet izeidinet savo sutuoktines tikrai NE.
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 14:45) Mano reakcija tai būtų visai kitokia- ką, aš - kiaulė? Na,palaukit, bjaurybės , pamatysit, kokia aš kiaulė.. O patikėt ji patikėjus, 7 kg buvo numetus, reiškia- žino, kad gali. kada nors turejot 50 kg antsvorio? jei jos pastangos ir 7 kg minuso rezultatas buvo ispeiktas kaip "nieko nesimato" ir t.t. tai net neisivaizduojat, kokioj nevilty gali zmogus atsidurt...
QUOTE(xxkamane @ 2009 07 24, 13:42) Valgymas po sesiu yra yprocio reikalas, tik neapsigaukite vien nevalgyti po sesiu nepades (sakau is patirties) vakare isvis geriau kazka lengvo o ne kepsiu su bulbom. isbandziau pradejo padeti (motyvacija tikrai ne vyras  ) 2 svaites 5kg  Dėl to po šešių nevalgymo, tai man kažkoks mitas  Svarbiausia kiek kalorijų žmogus per parą suvartoja ir kiek išdegina, juk visos nesuvartotos ir pavirsta riebalais ant kūno. Aš tai valgau ir po šeštos val., ir dar vėliau, bet vaisius, salotas. Neužmigčiau prikimšus skrandį kažko "rimtesnio", bet alkana būt nesiruošiu, dar gi gražiau... save kankinti tai jau ne man  Manau svarbiausia ne kada valgai, o ką ir kiek suvalgai.
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 24, 14:55) aciu, o kur tie dideli dydziai? gi ten normalios moteros...beje, gal galima anglu kalba, kazkaip pagalvojau gi galeciau isrinkti ir uzsakyt, na dovana padaryciau. maudymukai grazus, bet todel kad ant lieknu. parasykit, kokio dydzio reikia, i AZ atsiusiu tiesiogines nuorodas. tie modeliai specialiai kurti stambesnems moteris, todel gerai atrodo ir ant stambiu
Pretori
2009 07 24, 13:57
QUOTE(Nanda @ 2009 07 24, 14:46) Pabandžiau įsivaizduot jei turėčiau viršsvorio ir norėčiau būt liekna, bet valios nebūtų... žinokit abejoju ar mane kitas žmogus įtikintų ištisai burbėdamas kaip man reikia susiimti... turbūt erzintų tos pastabos, pikta daryčiausi. Kol jos noras nepasidarys milžiniškas, kažin ar ką padarysit vienas.  Jei dar visą pyktį maistu malšintumėt? Manau, kad geriausias būdas yra temos autoriui įkalbėti žmoną kreiptis į specialistus. Jei ji jaučia Jūsų palaikymą, tai dar labiau padės. Tačiau Jums žmona gali pasakyti, kad neis, nedarys, nesportuos, maudymuko nepirks. Jūs artimas žmogus. O gydytojas žinos kaip jai padėti geriau nei mes
xxkamane
2009 07 24, 13:58
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 13:55) kada nors turejot 50 kg antsvorio? jei jos pastangos ir 7 kg minuso rezultatas buvo ispeiktas kaip "nieko nesimato" ir t.t. tai net neisivaizduojat, kokioj nevilty gali zmogus atsidurt... O as tai sita isivaizduoju, tik kai net po 30 pasako kad nesimato nifiga (svoris 72, pardinis 103, ugis 172) (nu ne Pamela tipo) mintyse pasiunti velniop, rankos nusvyra ir viskas
BEVEIK TOBULA
2009 07 24, 13:58
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 24, 15:43) gal man iskart su ja skirtis kad jis tora? ziauri jus. nu tik jau nespjaukite ant mano zodziu,nes dar gali tekti tuos panaudoti,o gal ir padekoti,kad padejo
QUOTE(xxkamane @ 2009 07 24, 14:58) O as tai sita isivaizduoju, tik kai net po 30 pasako kad nesimato nifiga (nu ne Pamela tipo) mintyse pasiunti velniop, rankos nusvyra ir viskas kai as per pusantro menesio 11 kg atsikraciau (bet jau nesveikai - pripazistu  ), o man pasake,kad sustorejau  nu nafig galvoju, ko as cia kankinuos, jei aplinkiniams dar storesne atrodau
superdiedas
2009 07 24, 14:01
QUOTE(Nanda @ 2009 07 24, 14:46) Nieko nedarau, man tiesiog nebeskanu tai, ką jis valgo Pabandžiau įsivaizduot jei turėčiau viršsvorio ir norėčiau būt liekna, bet valios nebūtų... žinokit abejoju ar mane kitas žmogus įtikintų ištisai burbėdamas kaip man reikia susiimti... turbūt erzintų tos pastabos, pikta daryčiausi. Kol jos noras nepasidarys milžiniškas, kažin ar ką padarysit vienas. tai as neburbu... nu ka lieka laukti kol pati susiims. tikiuosi iki to laiko kokio diabeto neisivarys QUOTE(Keliux @ 2009 07 24, 14:53) Nu matot...kaip aš suprantu lieknėjimą, tai čia viso gyvenimo būdo pakeitimas  o ne šiaip savaitinė pomidorų dieta, tai tam reikia labai daug ką apgalvoti. Pvz. aš susidurdavau su problema, kaip maitintis darbe, nes kolegos tik ir traukdavo per dantį. O kai bėgu per fabijoniškes, tai žėk visi ir pypsi! net ipodą už 600 litų teko pirktis  kita vertus susiduriu su problema, kad neturiu laiko ir kad pasportuočiau tenka keltis 5:30!  jau darosi sunku... o kodel jum pypsi visi? nesupratau lekiu jau vel uzsakymas. nezinau, pasimeciau galutinai...
xxkamane
2009 07 24, 14:01
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 13:59) Tai vat, kad daryti tai tik del saves, aplinkiniam uztenka, vistiek bergzdzias reikalas. o be to kai sau esi grazi, aplinkiniai tave irgi mato grazia, isbandyta
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 24, 14:55) na taip kaip motyvuot? aciu, o kur tie dideli dydziai? gi ten normalios moteros...beje, gal galima anglu kalba, kazkaip pagalvojau gi galeciau isrinkti ir uzsakyt, na dovana padaryciau. maudymukai grazus, bet todel kad ant lieknu. man sita merginos jau paaiskino jusu tokia, o jos reakcija as jau aprasiau, kuomet zmoigus numete 7kg uzteko nuvaziuot pas tevus i svecius, ir po tokiu va pasakymu kur cia siulet ji labai sekmingai juos susigrazino atgal. zinau jos charakteri, tai nepades, beje zmogaus savo neskaudinsiu. jau uztenka kad is jos saiposi jos tevai, zmones nepazystami (ypac jauni vyriokai, nes ji jauna, kazkaip is jaunu stambiu juokiasi is senesniu ne), ir dar tokios internautes kaip jus. as eisiu kitu keliu, bet izeidinet savo sutuoktines tikrai NE. Šaunuolis!  o šiaip patarimas dar būtų! valgykit kaip valgę  tik riebius produktus pakeiskit liesesniais, daugiau daržovių, vaisių, pasivaikščiojimų ir viskas bus
Saloniki
2009 07 24, 14:02
Daug puikių patarimų, tik man atrodo, kad jūs tiesiog nežinote, kaip juos perduoti žmonai jos neįskaudinant  , ir kaip ją motyvuoti. Galbūt suveiktų, jeigu pabandytumėte kalbėti ne apie tai, kaip ji atrodo, o apie tai, kaip ji jaučiasi, ką ji pati galvoja ir kaip reaguoja į replikas, ar ji laiminga; pasakyti, kad ji jums gražiausia, bet jums skaudu dėl jos savijautos ir norėtumėte jai padėti ją pagerinti... Na, nežinau, ar įmanoma jūsų atveju..
Korsikiete
2009 07 24, 14:03
Sutinku su tais, kuriue teigia, kad tik didelis asmeninis noras gali išjudinti visą šią situaciją... aš ir pati po gimdymo ir ne tik... esu priaugus ne dešimt kg, taigi vyro pasisakymai, manęs nemotyvuoja  o veikia priešingai... Stengiuosi atsisakyti netinkamų mitybos įpročių, nes dietomis toli nenuvažiuosi, nebent turi sado mazo polinkių, ir mažinu porcijas (jei suvalgydavau 16 kuldūnų, dabar 10, paskui, gal dar pamažinsiu), ir dar šiek tiek riebalus riboju, bet neatsisakau... Nereik norėti greito efekto, bet va šioks toks judesys pas many yra  Tikiuosi, kad ir toliau viskas judės ton pusėn... Ir žmonai sekmės, juk svarbiausia, kad gerai jaustųsi ir būtų geros nuotaikos...
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 24, 15:01) tai as neburbu... nu ka lieka laukti kol pati susiims. tikiuosi iki to laiko kokio diabeto neisivarys o kodel jum pypsi visi? nesupratau nuvarykit pas endokrinologa o pypsina, nes tipo - oj, kokia stora karve begioja, tipo bando svori mest  cia eji teisingai supratau pamenu laikus,kaip is manes sporto lube tyciodavosi fyfos  nors sporto klubas ir skirtas figuros sutvarkymui/palaikymui
misis Mount
2009 07 24, 14:05
Jei jau toks vyras ,kaip rasei ,kad per darbus sviesios dienos nematai ,kad darbas fizinis ,tai ka cia veiki forume darbo dienos metu.Ir dar labai jau tiksliai kazkieno,nors ir zmonos svori visais jos gyvenimo etapais zinai.Nesamone totali.Aukstiems ,stambios kompleksijos zmonems 3 kilais svoris svyruoja tos pacios dienos metu.Nors tikslas cia ne teisybes ieskot ,o padet moteriai suvokt ,kad ji vis dar grazi ir gali sugrizti i sveika svorio kategorija.Jei megsti ledus -tai tik stikline grietines su cukrum.Jei megsti kapucino,tai koks erke kapitalistas kavineje is taves nori lita pasigviesti.Torciukai tai tik prekybininku triukas i tavo lasteles prikisti cukraus ir tauku.Majonezas isvis zmonijos priesas,apie kitka patylesiu ,mesa as megstu.Beje as irgi turiu 10 kilu antsvorio kurio ,neprisirengiu numesti.Bet kol kas nelabai trukdo,niekad nesijauciau negrazi.todel argi nenoretumet vel pajusti to vyru(ne sutuoktinio)zvilgsnio-o matau zavinga ponia.
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 24, 15:01) tai as neburbu... nu ka lieka laukti kol pati susiims. tikiuosi iki to laiko kokio diabeto neisivarys o kodel jum pypsi visi? nesupratau lekiu jau vel uzsakymas. nezinau, pasimeciau galutinai... PYPSI!!!! ką aš žinau  ir dar komentarą numeta ...ė pupule kur leki, einam picos pavalgysim  Keisti žmonės ir tiek  bet tas labai nervina...
xxkamane
2009 07 24, 14:07
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 14:05) nuvarykit pas endokrinologa o pypsina, nes tipo - oj, kokia stora karve begioja, tipo bando svori mest  cia eji teisingai supratau pamenu laikus,kaip is manes sporto lube tyciodavosi fyfos  nors sporto klubas ir skirtas figuros sutvarkymui/palaikymui  OOO Jus ne taip suprantate sporto klubo paskirti, ten einama pademostruoti nauju Adidasu ir Pumu, be to "kacelkej" daug raumeningu dieduku o Jus iskart figura padailinti... Juokesi ne is Jusu idu o gal kostiumas ne paskutinis klyksmas buvo, ar juokesi kad nepavyks pakabinti nieko  (nepykit cia as penktadienio popietej  )
QUOTE(xxkamane @ 2009 07 24, 15:07) OOO Jus ne taip suprantate sporto klubo paskirti, ten einama pademostruoti nauju Adidasu ir Pumu, be to "kacelkej" daug raumeningu dieduku o Jus iskart "figura" padailinti... Juokesi ne is Jusu idu o gal kostiumas ne paskutinis klyksmas buvo, ar juokesi kad nepavyks pakabinti nieko  (nepykit cia as penktadienio popietej  ) oj ne ne, is mano stoooru koju juokesi (na tokios gerai apsportintos blauzdos  ) o kacelkej raumeningu nedaug, daugaiu pukscianciu ir pozuojanciu kad sportuoja  matyt ateje is tiesu mergu kabint, o ne sportuot
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 15:05) nuvarykit pas endokrinologa o pypsina, nes tipo - oj, kokia stora karve begioja, tipo bando svori mest  cia eji teisingai supratau pamenu laikus,kaip is manes sporto lube tyciodavosi fyfos  nors sporto klubas ir skirtas figuros sutvarkymui/palaikymui  Jūs klystate, sporto klubas yra įdėgio ir mini bikini demonstravimui! Ir dar kas mane labai nervina, kad visos programos kurios siūlomos sporto klube yra skirtos tik namų šeimininkėm...nes toks jau netinkamas laikas  dienos metu  ...vakare...nebet joga! tikiu, kad padeda, bet kiek galima?
vilke_ziema
2009 07 24, 14:11
Nu, nezinau, gal cia ir nuosirdus rupestis savo zmona ir noras jai padet, bet as kai vyru gerais ketinimais nepasitikiu..  ..mane tai pavz, uzknisa tokie vyro pareiskimai, oooo, jau stora, tai jau bloga, vaa, isstorejo, neprisiziuri..as girdziu tik "bla, bla, bla.." Man tai norisi pasakyt, i save paziurek  , nuo sofos shiknos nepakels, ar akiu nuo kompo, gali nors keturiom po kambarius lakstyt besitvarkydama  , demesio tau, zodiu, jokio, treninga nutrinta uzsitemps ir gerai..nu ir dar masaza jam daryk, o pati sau nesulauksi, ka gal sakysit ne taip buna??? Virsune..o jei dar koki drabuzi sau nori nusipirkt, ar siaip ka grazaus, kai paziures toookiu zvilksniu, nu, mazdaug, pirk, pirk..saly kryyze, o jai ,mat, dar shmutkiu maza..geru vyru zmonos nestoreja ir atrodo super, taip kad vyrukai nuo savyy pradekit, gerai
xxkamane
2009 07 24, 14:11
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 14:09) oj ne ne, is mano stoooru koju juokesi (na tokios gerai apsportintos blauzdos  ) o kacelkej raumeningu nedaug, daugaiu pukscianciu ir pozuojanciu kad sportuoja  matyt ateje is tiesu mergu kabint, o ne sportuot  Nu tada cia biski kaimu gal padave buvo? Nes seip mandagi moteris neapziurineja kitu koju viesumoj ir dar taip akivaizdziai, nebet kita pakraipa. Gero svaitgalio viesms.
pasirodo ziauriai neteisingai supratau sporto klubo paskirti - nuejusi plukdavausi iki nukritimo, o reikejo vaiksciot ir akelem mirkset, dar gal blakstienytem paklapset ir kokio vyruko paprasyt padoryt kaip su kokiu treniruokliu reikia elgtis, pageidautina triskart, bo is vieno karto nesuprantu
sagute2
2009 07 24, 14:13
As manau kad maziausia reik tokioj situacijoj ta svori, ar jo metima akcentuoti. Jauciu, jusu zmona ir taip vien apie tai ir tegalvoja diena nakti. Bukit kurybingas ir suraskit budu kaip jums kartu prasiblaskyti, pradzioje galima ir ne prie zmoniu, bet i zmones vistiek reiks eit. Pasivaiksciojimai parke kad ir su vaiku labai super! Gal ji megsta plaukioti, palaikykit kompanija ir eikit i sporto kluba kartu. O gal dviraciais patinka vazineti? Pagal galimybes maziausiai duokit jai buti namie virtuveje ar tiesiog vienai su savo mintim. Zodziu, ne nuo mitybos pradekit, o nuo aktyvaus gyvenimo. Kada ji ta gyvenima vel pamils ir atsiras kitu ja dominanciu veiklu, maistas nueis i antra plana ir ji nebus taip nuo jo priklausoma. Sekmes!
D.E.V.A
2009 07 24, 14:14
Lelkai jau 2 m. tai gal y darba issiruos jau?????????? Vat tada daug kas pasikeis kai iseis y viesuma,nes kai namie uzsisedejus esi tai daug kas ir neidomu nes niekas nemato
QUOTE(xxkamane @ 2009 07 24, 15:11) Nu tada cia biski kaimu gal padave buvo? Nes seip mandagi moteris neapziurineja kitu koju viesumoj ir dar taip akivaizdziai, nebet kita pakraipa. Gero svaitgalio viesms.  kazkaip tame alia gerame sporto klube stebetinai daug nemandagiu fyfu buvo  ir treneriai tik toms kikenancioms fyfoms demesi teskirdavo, tai neuzilgo perejau i maza klubiuka prie namu, kur diedukas treneris puse dusios man atiduodavo  ir vyrukai stovedavo salia ir mano atsilenkimus ant suoliuko skaiciuodavo sakydami "nu dar viena, nu dar...jau nebedaug beliko..." gaila.kad dabar man prie namu tokio sportklubio neber
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 07 24, 14:11) ka gal sakysit ne taip buna??? Aš prieštarauju Jūs čia pasakojat apie kažkokį apsileidusį ir nemokantį dėmesio rodyti vyrą. Toli gražu ne visi tokie  O su tokiu nežinau ar gyvenčiau ilgai...
misis Mount
2009 07 24, 14:20
Pasijutau sena ir atsilikus.Visos cia jaunos mamos,neseniai po gimdymu,o as jau 17 metu po paskutinio.Sporto klube gyvenime nebuvau.Pradedu nusivilti savimi.Eisiu miestan,bet pries capucina tikrai neatsilaikysiu.Pradedu suprast pagrindine heroje.
QUOTE(misis Mount @ 2009 07 24, 15:20) Pasijutau sena ir atsilikus.Visos cia jaunos mamos,neseniai po gimdymu,o as jau 17 metu po paskutinio.Sporto klube gyvenime nebuvau.Pradedu nusivilti savimi.Eisiu miestan,bet pries capucina tikrai neatsilaikysiu.Pradedu suprast pagrindine heroje. penktadienis
QUOTE(misis Mount @ 2009 07 24, 15:20) Pasijutau sena ir atsilikus.Visos cia jaunos mamos,neseniai po gimdymu,o as jau 17 metu po paskutinio.Sporto klube gyvenime nebuvau.Pradedu nusivilti savimi.Eisiu miestan,bet pries capucina tikrai neatsilaikysiu.Pradedu suprast pagrindine heroje. Britai turi jau tokiai ligai pavadinimą "Yummy mummy disorder" - kai mamos iškart puola gražintis ir net vaiko sveikatą. Aš dar ne mamytė, bet berots ten iki kažkurio laikotarpio po gimdymo labai perspaust ir negalima
|
|