Nu va uzvede tema ,o pats dingo kaip pirdalas y vandeni
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 09 03, 11:59) Tai gi, kaip ir sutarėm, kad ne viskas susiveda į trūkumus, įgimtus ar gautus su metų ir gimdymų bagažu. Todėl ir neturit to plano B, kai prieš gamtą pašoksi tik su maišu pinigų ir chirurginėm operacijom. Ir ne visos pajėgios intensyviai sportuoti, kad išpuoselėtų tuos stangrius pilvus, juk akivaizdu. Tai gi reziumė - išorės brokas tik detalės. Gyvenime, normaliam, o ne suvaidintam teatriniam, netrukdo nei padidėjęs užpakalis, nei strijos, nei kt. jau minėti niuansai. Svarbiausia yra žmogus. Juk ilgakojės ilgakaklės kūdenos ne tokios ir laimingos, ar ne? Juk ne tame slypi laimės, santarvės, meilės, partnerystės ir kt. momentai. Esmė tai kitame. Ar vyras taps kitokiu, jei galva nupliks ar raukšlės išlįs? Jau nekalbant apie figūros pokyčius. Jie dažniau mėgsta kritikuoti moteris, bet nepastebi savęs. Ką tai sako? Mulkiai jie, dundukai ir menkystos. Jiems ne patikimos gyvenimo moters reikia, o nupiešto dirbtinio paveikslėlio. Ir tokie palieka jas su vaikais dėl visokiausių akivaizdžių ar menamų trūkumų, dėl jaunesnių, sultingesnių ir kt. kitokesnių. Ar gi nejuokinga? Tiesa, mes nekalbam apie apsileidusias karves, kurių apsileidimas iš tolo šviečia. Kalbam apie normalias, žmogiškas. destai mano mintis
Labai įdomu buvo paskaityti, ir pritariu, kad kartais vyrų nesuprasi...aš pati po gimdymo priaugau 7 kg, patikėkit esu mažo ugio ir tie kg laabai matosi, mano vurui jie kaip ir netrukdo, bet jis juos mato. Trukdo labiau man, beje 3 iš 7 jau nebėra..Ir kai aš kažkada eilinį kartą pamurmėjau pati sau, kad nu siaubas, kaip nekrenta, išgirdo mano vyras ir sako, žinai tu geriau jau būk mano putlutis, bet su galva, nei 90-60-90, bet tipiška blondinė. Pasirodo, kad pas mb užsuko klasės draugas su nauja žmona, kuri graži, bet tik pažiūrėti, mb žodžias" kol žiųrėjau nieko tokia, bet kai įsižiojo įsigandau, nu durna, kaip avis"...
QUOTE(jurni @ 2010 09 03, 15:53) Labai įdomu buvo paskaityti, ir pritariu, kad kartais vyrų nesuprasi...aš pati po gimdymo priaugau 7 kg, patikėkit esu mažo ugio ir tie kg laabai matosi, mano vurui jie kaip ir netrukdo, bet jis juos mato. Trukdo labiau man, beje 3 iš 7 jau nebėra..Ir kai aš kažkada eilinį kartą pamurmėjau pati sau, kad nu siaubas, kaip nekrenta, išgirdo mano vyras ir sako, žinai tu geriau jau būk mano putlutis, bet su galva, nei 90-60-90, bet tipiška blondinė. Pasirodo, kad pas mb užsuko klasės draugas su nauja žmona, kuri graži, bet tik pažiūrėti, mb žodžias" kol žiųrėjau nieko tokia, bet kai įsižiojo įsigandau, nu durna, kaip avis"...
maziau duokit valgyt
Kaip padėt ? Susirast lieknas meilužes , kad atsikvošėtų .
Po mažą žingsnelį normalaus svorio link
Greit numesti kilogramai greit ir sugrįš. Dabar mylėkit ją tokią. Ir labai mylėkit. Apie jos svorio bėdas kalbėkit kaip geriausias draugas, tada, kai ji pradeda tą temą. Nedemonstruokit savo nepasitenkinimo jos papildomais kilogramais. Mylimo žmogaus tebūnie daug Taip gal ką nors ir pasieksit. Jei neturit kantrybės taip elgtis, greičiausiai įvarysit jai daugiau kompleksų. Ir greičiau tapsit priešu nei draugu. Kantrybės ir stiprybės.
Ai, nu apsileido boba ir viskas
As per nestuma buvau priaugusi 29kg, na....atrodziau kaip drambliukas po metu ne pedsako neliko tu kg ir kaip tai nutiko??? o gi PATI TO NOREJAU QUOTE(Dziugidziu @ 2010 09 12, 16:19) Ai, nu apsileido boba ir viskas As per nestuma buvau priaugusi 29kg, na....atrodziau kaip drambliukas po metu ne pedsako neliko tu kg ir kaip tai nutiko??? o gi PATI TO NOREJAU Teisingai sako zmogus, jei pats nenoresi jokie pagyrimai ir raginimai nepades. Maniske nepatenkinta savo isvaizda, bet kad pakrutet tai tingi. QUOTE(Dziugidziu @ 2010 09 12, 15:19) Ai, nu apsileido boba ir viskas As per nestuma buvau priaugusi 29kg, na....atrodziau kaip drambliukas po metu ne pedsako neliko tu kg ir kaip tai nutiko??? o gi PATI TO NOREJAU Viskas priklauso nuo organizmo. Pati priaugau kaip ir tu, bet nieko nedariau ir tie kilogramai patys nukrito. BE JOKIŲ MANO PASTANGŲ. Po gimdymo sumažėjau dviem dydžiais. QUOTE(VIVULIA @ 2010 09 14, 13:46) tai super... Bet vat ka zmogui daryti, kurio motera nenori...oi...tiksliau nori, bet negali mesti svorio, jai tai jis nekrenta kaip matome savaime.... cia zmogus pagalbos prasosi, bet ir patarimo reikia, kaip ta svori stai moterai numesti zodziu pastatykite ja pries veidrodi ir paklauskite ar ji sau atrodo grazi? tuomet pripirkite daug zurnalu su monekeniskos isvaizdos mergaitem ir vis netyciom pakiskite zmonai po akim, gal is pavydo toms mergaitems susisgribs sekmes
nesuprantu ka cia visos stena po pirmo po antro vaiko.... SVORIS AUGA.
1. Nestumo metu nereikia daug valgyti. 2. Is viso istekejus maziau esti ir daugiau seksuoti reikia. Isteka dailios paneles ir manot vyras kad vyras jau Jusu nuosavybe, ir pradedat pusti be galo. Ziurekit...tai diedas prades mastyti kaip superdiedas. EST MAZIAU REIKIA DAMOS QUOTE(UltraV @ 2010 10 11, 21:01) nesuprantu ka cia visos stena po pirmo po antro vaiko.... SVORIS AUGA. 1. Nestumo metu nereikia daug valgyti. 2. Is viso istekejus maziau esti ir daugiau seksuoti reikia. Isteka dailios paneles ir manot vyras kad vyras jau Jusu nuosavybe, ir pradedat pusti be galo. Ziurekit...tai diedas prades mastyti kaip superdiedas. EST MAZIAU REIKIA DAMOS jei damos... tai needa... o valgo.... labai "protingi" pamastymai...tai gal isviso nestumo metu nevalgyt ir nebus jokiu svoriu augimu.. bet nebus ir vaikeliu.. QUOTE(akutivo @ 2010 10 11, 20:20) jei damos... tai needa... o valgo.... labai "protingi" pamastymai...tai gal isviso nestumo metu nevalgyt ir nebus jokiu svoriu augimu.. bet nebus ir vaikeliu.. Malonu kad uzkaitinau Jei damos needa, o valgo. Tai valgymas ir skiriasi nuo edimo tuo, kad zmogus samoningai pasirenka maisto raciona ir jo kiekius. Bunant nesciai ir ne nesciai racionas parenkamas individualiai taip, kad jis neitu i lasinius, o butu gaunami naudingi organizmui baltymai riebalai angliavandeniai, mikroelementai vitaminai ir t.t. O eda dazniausia peniuksles kiaules, kurioms vis maza ir maza ir kuo daugiau akys mato tuo daugiau norisi, ir taip be jokio atsirinkimo. Galite mielos damos sirsti ir pykti, kiek tik norite. Faktas negincijamas, kad ribojant kalorijas, atsisakant kai kuriu saldumynu ir kai kuriu riebalu rusiu, nesunku numesti svori, jei esi sveika ir nesergi kokiomis nors pvz. skydliaukes ligomis. Beda yra psichologine. Nei viena dama nenori pripazinti SAU, kad ji valgo arba valgydavo per daug. :lotuliu QUOTE(UltraV @ 2010 10 11, 22:01) Malonu kad uzkaitinau Jei damos needa, o valgo. Tai valgymas ir skiriasi nuo edimo tuo, kad zmogus samoningai pasirenka maisto raciona ir jo kiekius. Bunant nesciai ir ne nesciai racionas parenkamas individualiai taip, kad jis neitu i lasinius, o butu gaunami naudingi organizmui baltymai riebalai angliavandeniai, mikroelementai vitaminai ir t.t. O eda dazniausia peniuksles kiaules, kurioms vis maza ir maza ir kuo daugiau akys mato tuo daugiau norisi, ir taip be jokio atsirinkimo. Galite mielos damos sirsti ir pykti, kiek tik norite. Faktas negincijamas, kad ribojant kalorijas, atsisakant kai kuriu saldumynu ir kai kuriu riebalu rusiu, nesunku numesti svori, jei esi sveika ir nesergi kokiomis nors pvz. skydliaukes ligomis. Beda yra psichologine. Nei viena dama nenori pripazinti SAU, kad ji valgo arba valgydavo per daug. :lotuliu na..man nekarsta , uz lango ruduo... tik sau moterys pripazista kad valgo arba valgydavo per daug, kasdiena moterys tai sau primena nieks nesirsta ir nepyksta.. negrazus komentarai visada sulaukia tokio atsako, o protinga nuomone pritarimo QUOTE(akutivo @ 2010 10 12, 11:57) na..man nekarsta , uz lango ruduo... tik sau moterys pripazista kad valgo arba valgydavo per daug, kasdiena moterys tai sau primena nieks nesirsta ir nepyksta.. negrazus komentarai visada sulaukia tokio atsako, o protinga nuomone pritarimo gerai kad nekarsta Reikalas tame, kad kai teigiame: jog kai damos valgo per daug Is tikro ne komentaras negrazus, bet negrazus ir gedingas pats besaikio valgymo faktas ir tokio maitimosi budas,... jei jau norite buti lieknos damos. Liaudies ismintis:Kai kurie vyrai turi pomegi prisegerti kaip kuiliai Todel as, dabar jau sena, visko maciusi ragana Patikekit nera nieko neimanomo, jei is tikro to sieki.... As paveldejau is tevu polinki storeti, mano visos tetos ir mociutes storos, taciau pati esu liekna, nes to labai noriu, nes man paciai liekni zmones yra grazus ir as save noriu tokia matyti. Dabar labai sekmingai suliekninau savo mama, kuriai jau virs 75 ir buvo sunku vaikscioti, ir be dideliu problemu. Taciau, kita vertus, turiu ir labai sauniu apvaliu draugiu, kurios pasitiki savimi, nesigrauzia del kilogramu yra linksmos, zavios, dziaugiasi gyvenimu ir patrauklios vyrams. Jei nera gresmingo virsvorio galima saves ir negrauzti del keliu kilogramu, svarbiausia juk ne kilogramai o pasitikejimas savimi. Jis mus daro zaviomis. Bet jeigu jau labai norisi buti lieknai
Isstorejusi zmona,tai zenklas kad reikia skirtis ir ieskoti lieknutes.
pati po vaiko priaugus buvau 30 kg... kai save pamaciau veidrody iskarto pradejau eiti i sporto kluba 3 kartus per savaite po kelias valandas...tai svori pradini atgavau per kelis menesius,,,,nereikia apsileisti, prisidengiant kad vaika priziuri...maziau ryti viska ir sportuoti....
QUOTE(Hedra:) @ 2010 10 14, 12:38) pati po vaiko priaugus buvau 30 kg... kai save pamaciau veidrody iskarto pradejau eiti i sporto kluba 3 kartus per savaite po kelias valandas...tai svori pradini atgavau per kelis menesius,,,,nereikia apsileisti, prisidengiant kad vaika priziuri...maziau ryti viska ir sportuoti.... Lietuvoje krize ir tikrai ne kiekviena gali sau leisti 3 kartus savaiteje varyt is sporto kluba nei pinigu nei laiko atzvilgiu pamokslauti sitoje vietoje labai netinka ir labai "neskaniai" atrodo o dar prisimenant, kad hormanai daro savo darba, ypac leliukus maitinant QUOTE(VIVULIA @ 2010 10 14, 13:36) Lietuvoje krize ir tikrai ne kiekviena gali sau leisti 3 kartus savaiteje varyt is sporto kluba nei pinigu nei laiko atzvilgiu pamokslauti sitoje vietoje labai netinka ir labai "neskaniai" atrodo o dar prisimenant, kad hormanai daro savo darba, ypac leliukus maitinant kas tingi tai prisidengti gali bet kuo...laiko stoka, krize ir t.t...o kas nori n umesti svori uztenka subalansuoti mityba ir tuos pacius pratimus kaip sporto saleje galima atlikti namu salygomis....tereikia noro....informacijos pilna tik reikia dometis.... QUOTE(VIVULIA @ 2010 10 14, 14:36) Lietuvoje krize ir tikrai ne kiekviena gali sau leisti 3 kartus savaiteje varyt is sporto kluba nei pinigu nei laiko atzvilgiu pamokslauti sitoje vietoje labai netinka ir labai "neskaniai" atrodo o dar prisimenant, kad hormanai daro savo darba, ypac leliukus maitinant O kur čia pamokslavimas? Juk tiesą pasakė: žiūrėti, ką ir kiek valgai, ir judėti. Į sporto klubą tam eiti nebūtina, tinka ir ilgi pasivaikščiojimai, ir bėgiojimas, ir tie patys pratimai namuose.
Skaiciau A.Stasaitytes interviu, zurnaliste klausia: ar laikotes kokios nors dietos? Asta: laikausi ME (maziau esk) dietos
QUOTE(Blueta @ 2010 09 02, 23:53) Nenoriu jusu nuvilti,bet vyrai mato grazias moteris Patikekit,jei jus pasirupinsit savim,jus visa dar matysit kaip auga jusu vaikai,ir sveikatos bus Ech.tai jei as LAKSTAU po sporto klubus,tai mazu maziausiau tureciau but laipteliu zemiau uz jus,ane As tai nesirupinau,nunesiau prie "Gyvybes langelio" Nes! jeigu esi mama ir eini sportuoti,tai kokia TU MAMA PO VISO TO Del lasiniu ant pilvo ir laimes sutinku.Ne visos lieknos yra laimingos ir atvirksciai. Taikliai cia.
kiekviena save gerbianti moteris priziuri save pirmiausia del saves..bet neviskas atsimusa i norus..kartais dar ir harmonai yra, genai ir t.t...taciau stengtis visada reikia...bet man kazkaip kvaila, kai stengiasi del vyru..man vienas labai artimas zmogus pasakes yra..myleti reikia save, vyras siandien yra, rytoj gali ir nebuti..taikliai pasakyta..as savimi rupinuosi ir del saves, ir del savo vyro pasistengiu...i savaite rasti laiko manikiurai, kas kelios savaites pedikiurui ir kirpyklai privalu rasti laiko...o kas del svorio.ne visiems ir patinka laibos moterys..o juk stambesne moteris-nebutinai juk turi buti negrazi
QUOTE vyrai mato grazias moteris O kas pasake, kad skura ant kaulu is fotoshopintu zurnalo virseliu yra grazu, o apvali moteris su reikiamasi islinkimais- negrazi? Jei myli zmogu tai myli ir stora ir plona ir s makiazu ir be jo... ir net nesusimastai, kad zmogus tau yra negrazus. O kas iesko priekabiu tai visada atras.
Aš ėmiausi radikalių priemonių, kol su vyru dar viskas ok. Vėliau kas žino...Žmonės keičiasi, galėjo ir mane kita pakeisti.vyru būdama niekada nenorėčiau gyventi su stora...
QUOTE(Swisse @ 2010 10 18, 16:20) O kas pasake, kad skura ant kaulu is fotoshopintu zurnalo virseliu yra grazu, o apvali moteris su reikiamasi islinkimais- negrazi? Jei myli zmogu tai myli ir stora ir plona ir s makiazu ir be jo... ir net nesusimastai, kad zmogus tau yra negrazus. O kas iesko priekabiu tai visada atras. sutinku 100 proc. norint rasti priekabiu, rasi ir kudai, ir storai, ir graziai, ir susivelusiai...as nesu nei kuda, nei stora, bet gyvenu laiminga gyvenima..vyras mane myli, jauciu, matau, aplinkiniai taip pat tai mato...bet kaip bus po keliu metu nezinau...bet ne svoris tai itakoja..daugiau zmoniu santykiai, pagarbos nebuvimas, atsalimas...o stambesne ar leiknesne-nera skirtumo..nera taisykliu kokia moteris grazi...mano vyrui grazu apvalesne..o vat liekna ir labai grazia pazystama paliko gyvenimo draugas ir isejo pas moteri, kuri nei is tolo neprimena jos, ji laukiasi ir tikrai nera idealaus svorio ikona..taip kad..o jis teigia, kad dabar laimingas vyras...atsigaves... QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 18, 23:27) ble.. nusikarpo koju nagus ir tipo..rupinuosi. Dar parasyk : "sikna nepamirstu nusivalyt -prisiziurau". tai gal tavo ribotas mastymas, kad stengiesi suprasti tik tai, kas parasyta pazodziui QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 18, 23:27) ble.. nusikarpo koju nagus ir tipo..rupinuosi. Dar parasyk : "sikna nepamirstu nusivalyt -prisiziurau". Papildyta: QUOTE(MEET @ 2010 10 18, 23:50) tai gal tavo ribotas mastymas, kad stengiesi suprasti tik tai, kas parasyta pazodziui nea QUOTE(Swisse @ 2010 10 18, 16:20) O kas pasake, kad skura ant kaulu is fotoshopintu zurnalo virseliu yra grazu, o apvali moteris su reikiamasi islinkimais- negrazi? Jei myli zmogu tai myli ir stora ir plona ir s makiazu ir be jo... ir net nesusimastai, kad zmogus tau yra negrazus. O kas iesko priekabiu tai visada atras. lengviausia apsileisti ir manyti "jei myli, mylės bilekaip atrodančią" QUOTE(l'eau @ 2010 10 19, 08:30) Kažkada vienas vyriškis man yra pasakęs - tu tokia kūda, kad man net bloga (tai mano pažodinis vertimas iš anglų kalbos, nes veiksmas vyko ne Lietuvoj). Nors aš tikrai nesu ir niekada nebuvau labai labai kūda. Kmi mano normalus. Taigi, nereikia pamiršt, kad skoniai skiriasi. O moteris, netelpanti į 90-60-90 rėmus, nebūtinai bus apsileidusi ar "bilekaip" atrodanti.
taip, i apsileidima ieina daugiau dalyku, mano galva tai ne tik saves neprieziura...gali buti apsileidimas ir santykiuose ir t.t.
QUOTE(MEET @ 2010 10 18, 00:14) viena dalyve issireiske-vyrai mato grazias moteris-taip, bet nereiskia, kad jei jo zmona sveria ne 70, 80, tai jau ji nebegrazi.. Taip,cia as ta dalyve,kuri taip sake. O kodel jus nusprendete,kad grazi =kuda? as sakiau grazias,bet nenurodziau jokio svorio cenzo Graziu buna visokiu moteru,o ne tik laibu.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|