Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išstorėjusi žmona...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
superdiedas
Sveiki,
esu cia naujokas, tai manau kad nesupyksit kad parasiau, cia, juolab ydomi vyru nuomone.
Nuo ko pradet? siaip nemegstu atviraut, bet tiek to...tai va, esu vyras ir tetis. Tuo labai didziuojuosi ir myliu savo seima. Aisku pasipykstam, ir krize savo kanopom paliete, na bet gyvenam...Kalbesiu cia ne apie tai...O apie zmona, ji po nestumo, gimdymo labai isstorejo.Jei butu priaugusi iki 20kg, nieko nesakyciau, bet ji priaugo daug daugiau. As ne is tu kurie nori manekenes, man labai patiko kai ji svere 75-80kg (ji auksta), na sunku ziuret, grazi jauna moteris, o kompleksu pilna, nugara skauda, uzlipt i 4 auksta dusta, kelius skauda...Apsirengtis irgi neranda ka grazaus. Myliu ja, nors tiesa sakant sexas jau nebe toks, kaip anksciau.Bandau jai kazkaip padet, bet ji pradeda pykti, nes matanti pati kad stambi, o as dar butai ant zaizdos lipu. Siuliau i sporto kluba, sako geda kitiem lasinius demonstruot, isbegt i lauka ar su dviraciu irgi. Nupirkt treniruoklio siuo metu neisgaliu. Matau stengiasi, buna pora savaiciu laikosi, nevalgo nuo 18va, derina ten maista ir pan, jau pradeda lieknet ir vel suklumpa, sokolado nusiperka ir pan. Supraskit, pergveny del jos sveikatos, noretusi ir laiminga zmona matyt, ir kad intymus gyvenimas pasikeistu...ji labai pasikeite (charakteris), bijo su manim eiti kad ir i kina, gedinasi...Noriu perspet kad pats neesu bradas pitas. Esu is tu dinozauru, kuris istikimas ir t.t.
gal kas tures patarimu?
kristinukas :)
kaip suprantu, jums tai trukdo, nes pats sakete, kad net lovos reikalai pasikeite. tai pabukit jos vietoje, juk mato pati, kad ne tokia, kaip anksciau, o ir vyrui tokia nepatinka. gal kaip tik reiketu jai sakyti, kad ji grazi, juk grozis ne nuo kuno liniju priklauso, o kai bus palaikymas is jusu, gal ir liekneti bus lengviau? nes nori nenori, is jusu puses gaunasi spaudimas.
Shatura
Na,as ne vyras bet as esu tokioje situacijoje kaip jusu zmona. irgi priaugau. ir sunku mest. labai sunku atsisakyti netinkamo maisto smile.gif bet siek tiek man pavyksta. ka as darau? pirmiausia valgau pusrycius. per pusrycius galima vagyti ir sokolada, ir sumustinius smile.gif Visa diena stengiuos susilaikyti nuo sumustiniu tampymo is virtuves. vietoj to valgau vaisius arba morkas. per pietus mesos neatsisakau. bet sako, kad negalima mesa valgyti su kosem, bulvem, makaronais. tai stengiuos mesa valgyti su daug salotu. tada mesa geriau skaidoma skrandyje. tai ne taip sunku daryt.
dar sako,kad iki 12 dienos galima valgyti kad ir drambli biggrin.gif paskui nuo 12 iki 18 ziuret, ka valgai, o paskui tik vaisius ir darzoves, jei jau neimanoma kitaip.
Perduokit zmonai, kad ji ne viena tokia. kad cia nera ko gesytis smile.gif svarbiausia jai reikia moralinio palaikymo.
Liusii
manau kad jusu zmona pati turi labai noreti numesti svorio, kitaip nieko nebus smile.gif ir as po gimdymo buvau priaugusi , nu aisku ne tiek, bet 10 kg reikejo numesti iki pilnos laimes, nu tai tiesiog pati sumazinau porcijas, atsisakiau kasdieniniu saldumynu, pradzioje buvo sunku bet kai uzlipi ant svarstykliu ir pamatai kaip nukrito 2 kg, atsiranda stimulas liekneti toliau smile.gif as tiesa pasakius jus suprantu smile.gif siulau padeti zmonai ir kartu su ja atsisakyti kaloringo maisto tongue.gif
Lunera
Na svarbiausiai jai paciai reikia noreti sukusti,
jei nenores niekas nepades as priaugau nescia budama virs 35 kg praejo metai liko tik 3 kg virsaus...
be to vyras turi sakyti tiesa ir lipti ant zaizdos jei nelips niekada ir nesukus nes galvos a taip a taip vyras myli, pamylesiu ir as save....sukirsiu sokolada ... doh.gif

sena niekšė
treniruokliai nebūtinai yra brangūs. galite pirkti naudotą.
Saloniki
QUOTE(Liusii @ 2009 07 22, 22:08)
manau kad jusu zmona pati turi labai noreti numesti svorio, kitaip nieko nebus  smile.gif ir as po gimdymo buvau priaugusi , nu aisku ne tiek, bet 10 kg reikejo numesti iki pilnos laimes, nu tai tiesiog pati sumazinau porcijas, atsisakiau kasdieniniu saldumynu, pradzioje buvo sunku bet kai uzlipi ant svarstykliu ir pamatai kaip nukrito 2 kg, atsiranda stimulas liekneti toliau  smile.gif as tiesa pasakius jus suprantu  smile.gif siulau padeti zmonai ir kartu su ja atsisakyti kaloringo maisto  tongue.gif
*

Labai geri patarimai, bet pirmas dalykas, ji pati turi norėti ir valios turėti, antras - o kaip jos mama atrodo? Gal tai genai, ir moterys giminėje po gimdymo sustorėjusios jau negali svorio numesti, juk ir taip būna?
Bet superdiedą suprantu g.gif .
Kūdrinukė
Jei ji tikrai nori numesti tą svorį, tiesiog palaikykite ją. Suklupo - nusipirko šokoladą - na ir kas, sugriešyt kartelį nieko baisaus, tiesiog po to šokolado reikia toliau laikytis, derinti maistą ir nevalgyti vakare. Vakare galit nevalgyti ir jūs pats - solidarumo dėlei (tiesiog 18 h sukirskit gerą vakarienę, kad alkis vakare nebekamuotų). Jūs nevalgysit - ir jai pagunda nekils. Į sporto klubą nenori - ir nereikia. Eikite paprasčiausiai vakare pasivaikščioti kartu - bent po valandą. Yra gal koks miškelis ar laukai kokie netoli, kad jai ten nebūtų gėda? Kiekvieną vakarą. Pamatysit, kaip bus gerai - ir jai, ir jums pačiam. Mano tetai su vyru jau virš 70, visą gyvenimą abu su nemažu antsvoriu - o va ėmė kas vakarą tiesiog vaikščioti - ir visai kitas vaizdas.
Treniruoklis daugumai po mėnesio kito ima tarnauti kaip džiovykla ar kabykla, taigi gal ir neverta smile.gif
Svarbiausia - nepriekaištaukite, palaikykite, pagirkite, kai susilaiko nuo pagundų, kai numeta kažkiek - bus stimulas.
Sėkmės 4u.gif
Hmmm...
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 22, 20:50)
Bandau jai kazkaip padet,  bet ji pradeda pykti, nes matanti pati kad stambi, o as dar butai ant zaizdos lipu.

Matau stengiasi, buna pora savaiciu laikosi, nevalgo nuo 18va, derina ten maista ir pan, jau pradeda lieknet ir vel suklumpa, sokolado nusiperka ir pan.
*

1. g.gif O kaip konkrečiai pasireiškia "bandymas padėti"? Nes jei Jūs tik pasakot, kad "brangioji, baik valgyt ir eik sportuot", tai čia ne pagalba. Keiskit visos šeimos mitybos įpročius. Tai nėra lengva, bet įmanoma.

2. Mano asmenine nuomone, visos dietos yra laikinos. Reikia iš esmės keisti valgymo įpročius šeimoje, keisti maisto pirkimo įpročius, valgomų porcijų dydį, valgymo dažnumą... O kad "suklumpa", tai nieko čia baisaus. Tai visiškai normalu. Reikia tik suvalgius tą šokoladą ir toliau tęsti tai, kas pradėta. Bet čia jau Jūsų žmona tai tik gali padaryti, nes motyvacija turi būti iš jos pusės.

QUOTE(Saloniki @ 2009 07 23, 08:12)
Gal tai genai, ir moterys giminėje po gimdymo sustorėjusios jau negali svorio numesti, juk ir taip būna?
*

O kaip pasireiškia "negali svorio numesti"? Aš turiu pažįstamą, kuri irgi genus kaltina... po gimdymo jau gal 5 metai praėjo, o ji vis dar "po gimdymo negali sukūst". Nu taip, jos giminėj moterys nėra kūdutės, ale žinot ir valgo jos tikrai ne morkas ir salotas smile.gif rolleyes.gif
ooo
zmogui virs 100 kg (jei teisingai supratau) net ir nepatartina pradet intensyviai (ar maziau intensyviai) sportuot.
jau patarti pasivaiksciojimai yra labai gerai, dar super gerai yra plaukiojimas (veskites i kokia nuosalia vietele, jei zmoniu gedijasi).
labai sunku laikytis dietu, kur kazko grieztai negalima - kuo grieztesne dieta, tuo lengvaiu nutrukti ir nusivilti...
pirma reikia nusistatyti valgymo rezima - visada valgyti tuo paciu laiku - butinai pusryciai, sotus pietus (mesa, zuvis, darzoves), kukli vakariene, po to pasivaiksciojimai ar kitas ilgalaikis bet neintensyvus judejimas, kad nesikankintu, o butu malonu...
jei ji kramto salotas, o jus salia - kepsni, tai motyvacijos neprideda biggrin.gif
zodziu, mazais zingsneliais i prieki, ji gal dabar baisioj nevilty del tu daugybes priaugtu kilogramu, o kalbos nepadeda, solidarizuokites su zmona veiksmais mirksiukas.gif
***Žaltvykslė
Jūsų žmonai turi atsirasti ddelis stimulas mesti svorį. Turi ateiti kritinė riba, kada noras normaliai atrodyti bus diesnis už pagundą kramtyti.
Aš pati turiu tikrai neblogą genetinį paveldą, nėra pas mus giminėj storų, bet va, prisiauginau gerus 5 kg.nuo praeitų metų metimo rūkyti. doh.gif
Gerą pusmetį ruošiaus ir ruošiaus užsiimti jų nutirpdinimu, bet ir vėl- tai Kalėdos, tai Velykos, tortai ir kepsniai liejasi laisvai. unsure.gif mėgstu skaniai pavalgyti, o jau saldumynus.. wub.gif Sporto nekenčiu. Reiškia, lieka tik maisto reguliavimas.

Kol atėjo ta riba, kad reikia pirkti naujo dydžio rūbus, nes į senuosius, aptemptuosius jau vos įsibraškinu. Atėjo vieną dieną- užsiėmiau.
Visos porcijos - per pusę ir vakarienė - 18.00. Saldumynų- tik vienąsyk dienoj ir truputį. "Apetite stop" nusipirkau. Daugiau - jokių priemonių .
Šiandien jau nepilnas kg liko iš tų 5. Maniškis niekada nė žodžio man nesakė, bet aš žinau puikiai, kad barankuotos jam nepatinka, o ir pačiai norisi fit būti mirksiukas.gif

Mano draugė numetė 10 kg., kai vyras kitą moterį susirado. biggrin.gif Numetė per mėnesį be jokių pastangų. Ir iki dabar dar neataugo, nors keli metai praėjo, nes labai bijo diedą prarasti.
Nesiūlau jums tokių drastiškų priemonių, bet gal kažkokį spyrį reikia moteriai duoti, kodėl jūs turit apsimest, kad jums ji tokia labai graži? Nes jei jau yra storumas(ne apkūnumas), tai čia kenčia ir sveikata, ir išvaizda, ir gyvenimo kokybė. O formų pajudėti yra visokių, tik ne prie PC sėdėti per dienas.. tongue.gif
eSminis
Paprasta. Pradedant nuo maisto. Pirkit sveiką maistą, daržoves, taikykit daugiau į paukštieną ir žuvį. Nusipirkit garpuodį ar cikloninę krosnelę - maistas bus neriebus.

Susiskaičiuokit kiek jums per dieną reikia kalorijų funkcionavimui. Jų reik suvartot mažiau nei reikia. Valgykit daug baltymų >50% maiste, ~25% angliavandenių 25% - "gerų" riebalų, sojos pan.
Jeigu svoris sunkiai krenta reik vartot mažiau angliavandenių.

Angliavandenius vartot iš ryto, valgyt keletą kartų per dieną palaikant "antibadą". Nes jeigu dažnai sėdit alkani organizmas gavęs maisto stengiasi kaupt energiją riebaliniame sluoksnyje.
Į antrą dienos pusę vartot žymiai mažiau angliavandenių. Vakarienei geriausia pasivaišint paukštiena su daug daržovių.

Jeigu valgysit šlamštą jokie sporto klubai nepadės. Deja geras maistas brangiai kainuoja.

Jeigu pavalgę jaučiatės apsunkę - valgot visišką šlamštą.

Jeigu šokoladas aukštos kokybės, jis labai tinka kartą per savaitę paragaut.
Pretori
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 23, 09:28)

Mano draugė numetė 10 kg., kai vyras kitą moterį susirado.  biggrin.gif Numetė per mėnesį be jokių pastangų. Ir iki dabar dar neataugo, nors keli metai praėjo, nes labai bijo diedą prarasti.
Nesiūlau jums tokių drastiškų priemonių, bet gal kažkokį spyrį reikia moteriai duoti, kodėl jūs turit apsimest, kad jums ji tokia labai graži?
*

Nesiūlot, bet idėją mestelėjot....
Po nėštumo buvau priaugusi 25 kg. Dabar liko tik keli kg. Iš MB man asmeniškai geriausia pagalba buvo jo pastebėjimai: "O kaip pagražėjai, turbūt jau koks kg nukrito, o gal du?". Paslapčia pasisverdavau, kad įsitikinčiau blush2.gif Jis nepriekaištavo, bet pagerėjimą pastebėdavo. smile.gif Žinau, kad jam apkūnios nepatinka, todėl stengdavaus. Gal suveiks ir Jūsų žmonai mirksiukas.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(Pretori @ 2009 07 23, 11:53)
Nesiūlot, bet idėją mestelėjot....

*

Ne, nemestelėjau. schmoll.gif Tenorėjau pasakyti, kad daugumai moterų, deja, svarbiau, kaip jos atrodo vyrui, nei, kaip atrodo aplamai. Ir kartais tik baimė prarasti mylimą žmogų priverčia tvarkytis savo problemas.
Jei vyras kartos ir toliu žmonai- tu man pati gražiausia, tai ši sėkmingai priaugs ir antrą šimtą kg. doh.gif Reikia atvirai pasakyti savo nuomonę apie pasikeitusį žmonos kūną , paprašyti keisti maitinimosi įpročius ir , aišku, pačiam kiek įmanoma padėti.
Nenorėčiau, kad man į akis suoktų, o galvotų- storsubinė doh.gif
Evadom
mano ugis 186 , pries nestuma sveriau 64, per nestuma 72-74 kazkur, o dabar, kai maziui beveik 7 menesiai - vel 64. kokia paslaptis? ilgi vaiksciojimai lauke su vaiku. as kalbu apie vaiksciojima nuo 12 iki 8 arba nuo 13h iki 21h. va kai tiek prisivaikstai, gristi namo tai net valgyt nesinori, griuni i lova ir eini miegot.... be to , derinu maista, nevalgau makaronu ir kruopu kosiu (na kruopas retkarciais ryte), valgau mesa su darzovem ir be duonos, daznai sriubas valgau, o jei nenoriu per pietus daug prisikist - pries maista isgeriu puodeli arbatos ar tai vandens..lauke valgau vaisius ir geriu arbata..galbut ne visoms tokie metodai priimtini, taciau oj kokie veiksmingi! beja, visiskai neuzkandziauju, tai reiskia nelandzioju tarp rimtu valgymu i saldytuva ir neieskau ka cia tokio pakramsnojus.

beja, moteriai nepadeda ir blogi vyro iprociai. maniskis pasineses valgyt koldunus, ziuriu viena diena jau ir as su juo kertu ir ne naminius, o tuos is parduotuves su visiskai neaiskios kilmes mesa. arba issitraukia lasiniu gabala, as irgi prisedu salia pavalgau... zodziu nereikia rodyti blogo pavyzdzio smile.gif
Saloniki
QUOTE(Hmmm... @ 2009 07 23, 08:31)
O kaip pasireiškia "negali svorio numesti"? Aš turiu pažįstamą, kuri irgi genus kaltina... po gimdymo jau gal 5 metai praėjo, o ji vis dar "po gimdymo negali sukūst". Nu taip, jos giminėj moterys nėra kūdutės, ale žinot ir valgo jos tikrai ne morkas ir salotas smile.gif rolleyes.gif
*

Na, būna kartais biggrin.gif . Pažįstu vieną, tiesa, vyriškį, kuris tiek mažai bevalgo, kad į maistą bijo pažiūrėti, o svoris auga, ir tiek. Giminėje visi labai stambūs, dukrytė nuo pirmų dienų storuliukė buvo. Taigi kartais pasitaiko ir tokių atvejų ax.gif . Bet, žinoma, dažniausiai storėjama nuo valios stokos ir besaikio valgymo.

Dukee
jei moteris kompleksuoja, stresas padaro savo, gali nevalgyti, o svoris auga. Nes kai nevalgai, organizmas užprogramuoja jį kaupti.

Tie pasivaikčiojimai sy vaiku sakysim sveika, bet svorio tikrai nemeta. Daug priklauso nuo medžiagų apykaitos. Kiek sportuodavau, sa vaiku vaikčiojau, bet pogimdymo atsikratyti tų 12 kg negalėjau.
Pradėjau gerti viskokias kiniškas arbatas, ir šiaip visokias valančias organizmą priemones. Poveikis atsirado, ir jaustis geriau pradėjau. galima vaistinėse visokių žolelių arbatų pasižiūrėt ir t.t.
Svarbiausia nevaryt žmonos į kampą, kad nepradėtų kompleksuoti.
kristinukas :)
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 23, 14:13)
Ne, nemestelėjau.  schmoll.gif Tenorėjau pasakyti, kad daugumai moterų, deja,  svarbiau, kaip jos atrodo vyrui, nei, kaip  atrodo aplamai.  Ir kartais tik baimė prarasti mylimą žmogų priverčia tvarkytis savo problemas. 
Jei vyras kartos ir toliu žmonai- tu man pati gražiausia, tai ši sėkmingai priaugs ir antrą šimtą kg. doh.gif  Reikia atvirai pasakyti savo nuomonę apie pasikeitusį žmonos kūną , paprašyti keisti maitinimosi  įpročius  ir , aišku, pačiam kiek įmanoma padėti.
*

juk akivaizdu, kad jai tai nepadeda. akivaizdu, kad moteriske stengiasi, bet matyti, kad jai tie budai, kuriais ji naudojasi noredama numesti svori, yra neveiksmingi. na jeigu dar ir vyras prades esti ar kita susiras, tai skyrybos neisvengiamos. o sito vyrukas nenori. kai kurie gydytojai teigia, kad geriausiai svori padeda numesti skrandzio perrisimo operacija. bet jauciu ji pakainuoja nemazai. o kas del mitybos, tai pirmiausia reiketu rinktis maista su kuo maziau konservantu ir maisto priedu, nes jie sutrikdo medziagu apykaita, iskreipia sotumo pojuti, kelia apetita. as pirmiausia pradejau nuo ivairiu prieskoniu, vegetu ir t.t., kuriuose yra to sudo, tai zinokit svoris be jokiu pastangu pradejo kristi. vietoje ju naudoju naturalius prieskonius ir valgome taip pat skaniai kaip ir anksciau.
Pretori
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 23, 13:13)
Ne, nemestelėjau.  schmoll.gif Tenorėjau pasakyti, kad daugumai moterų, deja,  svarbiau, kaip jos atrodo vyrui, nei, kaip  atrodo aplamai.  Ir kartais tik baimė prarasti mylimą žmogų priverčia tvarkytis savo problemas. 
Jei vyras kartos ir toliu žmonai- tu man pati gražiausia, tai ši sėkmingai priaugs ir antrą šimtą kg. doh.gif  Reikia atvirai pasakyti savo nuomonę apie pasikeitusį žmonos kūną , paprašyti keisti maitinimosi  įpročius  ir , aišku, pačiam kiek įmanoma padėti.
*

Aš nekalbu apie melavimą žmonai, o apie tai, kad būtina pastebėti pagerėjimą smile.gif Man tai padėjo mirksiukas.gif O pastovus prikaišiojimas, manau, mane būtų sugniuždęs ir įvaręs nemažai kompleksų.
Aš priklausau tai daugumai moterų, kurioms yra svarbi vyro nuomonė dėl išvaizdos. Kaip supratau, temos autoriaus žmona taip pat tai daugumai priklauso. Todėl pasiūliau jam pabandyti dar ir tai, kas man padėjo kuo greičiau imtis griežtų priemonių ir atgauti pasitikėjimą savimi 4u.gif
Rucelie
man geriausiai suveikė, kai pamačiau savo nuotrauką, visu riebumu doh.gif nu ten "geru" rakursu kažkaip mane pagavo, tai pamačiau swoon.gif ir buvo puikus spyris minkštojon. norint galima numest, oi galima. dar labai paskatina, tai nusipirkti kokį patinkiantį drabužį, kokiu dydžiu dviem mažoką biggrin.gif kai įtelpi - kaip gera wub.gif
šaunuolis vyras, kad nespjauna, o rūpinasi 4u.gif gerbiu tokius vyrus.
***Žaltvykslė
Vyras tikrai šaunus. Tik žmona apsileidus.
Ir te neaiškina, kad nekrenta svoris. Kuo svoris didesnis- tuo greičiau krenta. Nuo oro žmonės netunka, tunka bet kuriuo atveju nuo maisto. Mano kolegės vyras su Chazano dieta 40 kg. numetė ir ataugo tik 10 , o 30 liko užmaršty. Valios ir noro- daugiau nieko nereikia. schmoll.gif
vetruze
dziaukis kad sveika,kad stambi dar nieko baisaus
superdiedas
aciu tiek daug atrasiusiom, gaila kad teciu mazoka.
na pameginsiu atsakyti, ka prisiminsiu ko klauset:
ji nori numest, pastoviai skundziasi, kompleksuoja, bando stengiasi, palaikau, apie rezultatus rasiau. sexas pasikeites nes ji drovisi, tik retai, nakti ir po kaldra. nu velnias jei man ant jos atsis*oja tai myliu ir geidziu! kaip ji to nesupranta kad as liesdamas gi jauciu konturis tai kas kad nematau. zmona myliu, kitu nenoriu. ir jei ji kada susirastu kita, nes as tarkim pe mazai uzdirbu, as nepulciau varyt naktimis dirbti, o tiesiog issikirciau. manau ir ji jei itartu/suzinotu kad esu nesitikimas, nemestu kaip kazkas cia rase is baimes10kg, kad tik nebegciau, ji ispirtu siknon ir isvarytu is namu. as ir nekaltinciau. istikimybe yra istikimybe.gasdint jos nenoriu, terorizuot irgi, spaust as jos nepspaudziu, niekad neprikaistavau del figuros, ir jos paklausius ar ji man stambi sakydavau " tu ka, storu tikrai nematei?" pastoviai kartoju kad ji grazi, bet ji tokia ir yra. tik stambi. jei butu apsileidusi vaiksciotu riebaluotais plaukais ar neskustom pazastim tikrai kazka sakyciau, ji prisiziuri, dazosi ir pan. tik su valgymu kazkokia psichologine problema. kas siule prisidet prie jos ir nevalgyt po 18va., na as beveik visad po darbu namie bunu 20.00val. ir privalau pavalgyt, nes ryte neprisivalgysiu visai parai, darbo metu pavalgyt ner galoimybiu, tai lieka vakare. ir negaliu valgyt varskyciu su pomidorais, as dirbu fizini darba, man reikia jegu.mesti darba ir zmonai padet manau niekas nesiulys? biggrin.gif nebent laimeciau milijona. del pasivaiksciojimu miske, zinokit gryzusis darbo net iki tuliko sunku nueit, kadi pavarges bunu ir skauda viska.na beveik viska tongue.gif siuo metu mazas prades eit i lopsi gal ikalbinsiu kazkaip nulipt nuo sito puslapio ir i koki kluba moterim vien nueit, gal ne taip geda bus. del maudyniu-nemoka plaukt, i baseina nenuvarysiu, maudymuko ant saves neranda (taip sako, ka as zinau), sia vasara ne kart nesimaude, as vaika i ezera nesu, maudomes ji ant kranto. kazkokiu pliazu be zmoniu dar nepasitaike rast.pirkt suni? gal tada vakarais bent po valanda vaikscios? na bet ji ir su vaiku vaiksto...aisku ne po 6val be perstojo, juk jis vezime nesedi, nepamiegos, o kur valgyt vaikui? jau sunkiau...kas dar? o treniruokliai, ar buna visom raumenu grupem? nes atskiro kambaro treniruokliu salei ner galimybiu, o pirkt atskirai rankom kojom ir pan nebus kur det...
jos mama kaip penkaisdesimtmete grazi moteris, visa laika ant griezciausiu dietu, tevas buves sportininkas, brolis sportininkas. kai nuvaziuojam i svecius, visalaik kazkaip paspilkuoja mano zmona del svorio. ji susinervina. nesikisu, nes nenoriu ant uosvienes uzsiraut. zinot-uosviene gi...
kas cia rase kad sveika. o ka as zinau ar sveika. ar sveika zmogui turinciau 182cm sverti 120kg? anksciau ar veliau bus blogai, ir dabar negerai, nugara, dusulys, keliai,padidejes kraujospudis,skysciai organizme patinusios kojos rankos...
svoris gal ir krenta, na buvo numetus 7kg, kada jai mama pasake kad nesimato, pasiverke ir nu ir nubego pyragonors as giraiu kad matesi, ir tikrai matesi.
gal jai psichologo pagalbos reik?
p.s.: kuri cia rase kad valgo rytais ka nori ir pan kazka ir liekneja? kiek numetet, ar pati sugalvojot ar cia kazkoks maitinimosi planas sudarytas ?
naitas
QUOTE(Shatura @ 2009 07 22, 23:07)
Perduokit zmonai, kad ji ne viena tokia. kad cia nera ko gesytis smile.gif svarbiausia jai reikia moralinio palaikymo.
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(-- -- @ 2009 07 23, 14:13)
*

arba - į akis suokia kokia graži, o už akių - plonsubinė bigsmile.gif

QUOTE(Evadom @ 2009 07 23, 15:14)
mano ugis 186 , pries nestuma sveriau 64, per nestuma 72-74 kazkur, o dabar, kai maziui beveik 7 menesiai - vel 64. kokia paslaptis? ilgi vaiksciojimai lauke su vaiku. as kalbu apie vaiksciojima nuo 12 iki 8 arba nuo 13h iki 21h. va kai tiek prisivaikstai, gristi namo tai net valgyt nesinori, griuni i lova ir eini miegot....
*

kaip faina.. visą dieną lauke.. bet matyt turite tarnaičių dešimt, kurios ir namus išvalo, ir apskalbia, ir valgyt nuperka bei paruošia.. ar tik savo figūra ir besirūpinate, nuo ryto iki vakaro?

dar su tokiu svorio- ūgio santykiu būtų įdomu sužinoti med kortelės turinį.. tskant, kiek ligelių atsiranda dėl to, kaip geros figūros privalumas...

QUOTE(superdiedas @ 2009 07 23, 20:16)
o treniruokliai, ar buna visom raumenu grupem? nes atskiro kambaro treniruokliu salei ner galimybiu, o pirkt atskirai rankom kojom ir pan nebus kur det...
*

Su tais treniruokliais kad teisingai dirbti, tai reikia dar ir gero trenerio šalia, išmanymo. Betąsant bile kaip galima ir stuburą susigadinti.
galima hantelius kilnoti, bet reikia žinoti optimalius svorius, žinoti, kada kokia raumenų grupė turi įsijungti į darbą.. vienžo, ne pradedančiajai mesti svorį.
Na, nebent dviratį minti ar bėgimo takelį turėti. Bet dabar vasara.. tai ir taip galima lauke pasportuot.

QUOTE(superdiedas @ 2009 07 23, 20:16)
jos mama kaip penkaisdesimtmete grazi moteris, visa laika ant griezciausiu dietu, tevas buves sportininkas, brolis sportininkas. kai nuvaziuojam i svecius, visalaik kazkaip paspilkuoja mano zmona del svorio. ji susinervina. nesikisu, nes nenoriu ant uosvienes uzsiraut. zinot-uosviene gi...
*

gal jos motina su skyle skrandyje ir dėl mirtino reikalo dietos laikosi. Pavertė tai "grožio" reikalu ir tiek.
ir kaip bjauriai elgiasi jos šeimynykščiai.. fuj..

maziuk
is paskutinio post'o man persasi toks veiksmu planas, kuri as jums dristu pasiulyti. Cia pradziai: tiesiu taikymu zmona uz rankos ir pas dietologe. tai nera taip brangu, kaip jums atrodo. Sudarys mitybos plana. Antras mano siulymas ziauriai 'nepatogus' ir galbut negales buti igyvendinamas - bent du menesius jokiu vizitu pas uosviene. ir isvis - reikia stiprinti jusu zmonos pasitikejima savimi ir mokyti ja ignoruoti motinos pastabas. Man isvis toks ispudis, kad ten tra psichologiniu problemu tarp dukros ir jos motinos, nes nu neisivaizduoju, kad as "travilinciau" savo dukra del priaugtu kg... g.gif
naitas
QUOTE(vetruze @ 2009 07 23, 18:45)
dziaukis kad sveika,kad stambi dar nieko baisaus
*

drinks_cheers.gif būtent.
superdiedas
nea, jos motina sveika, ten visi seimoj kazkokie sportininkai-dietininkai. na tevas gal ne, bet jo figura normali ir jaunystej neblogas lengvaatletis buvo. o zmona visa gyvenima nemego sporto, bet ja verte krepsini lankyti dar ten koki velnia...pas uosvenele nelengva uzduotis, pati atskris, juk tame pat mieste gyvena, ir anukas gi .anukas. ne, ir zmona silpna tuo atzvilgiu, nors idomus ju santykiai, bet ji kaip dukra ir gerai isaukleta. ne, ji negales su jais nesimatyt. reikia gal kazkaip pakalbet be jos su jais, bet ka cia vargso zenteleio zodis...nezinau.
del ejimo su dviraciais ar begiojimo lauke as jau rasiau. va jei gimtadienio proga padovanot suni? juk vedziotu dazniau?
del treniruokliu atpuola.
as nesuprantu tu kuriu ugis 186 ir sveria kiek daugiau 60kg. man cia perlenkimas. maniskes ugis 182cm man ji graziausia kai svere 72-75kg. jei pradetu plonet ir nesustotu ir budama savo ugio svertu 60kg,negaleciau i ja ziuret. man berniukiskos firguros nereikia moters, kaip ne kaip pas moteri turi but klubai, uzpakalis, krutine ir juosmuo, ir kojos moteriskos. o ne pagaliukai. nepykit, nieko izeist nenoriu, tai grynai tik mano nuomone, zinau kad mada siu dienu tokia, bet man visada grazu moteriskos moterys. o maniske gi ir valgyt gamina ir buta tvarko, ir negali tikrai per dienas vaiko lauke veziot, juola kaip sakaiu dvimecio jau nepriveziosi. jau zmogelis su charakteriu.
pas dietologe galiu nuvest bet kur garantijos kad ji po poros savaiciu vel atkris ir prades valgyt. skauda ziuret kaip artimas zmogus kankinasi. cia jau manau jai kazkokia priklausomybe, na kaip man rukymas. tik esme tame, kad is manes nesitycioja kad as rukau, o is jos (skundesi) ne karta...
naitas
Esu moteriškė, nes nikas gali suklaidinti.

Taip norėtųsi ką nors gero ir tinkamo, veikiančio, patarti. Bet juk ir ji pati supranta, kad visas gėris eina per maistą. Tai lieka su maistu kažkaip susitvarkyti. Na ir iš tikro, reiktų apsilankyti pas gydytoją. Jeigu vaikui du metukai, tai gali būti, kad pas šeimos gydytoją ji pati nebuvo tiek laiko. Taigi, galima pasidaryti išsamesnius tyrimus. Maža kas.. diabetas su tokiu antsvoriu gali tykoti..

Dar galima vaiko mamai pasakyti, kad nevaldydama savęs maisto "fronte", rodo prastą pavyzdį savo vaikui. Argi ji norėtų, kad jį pašieptų mokykloje..

Žinot... aš nuo šiand pradėsiu mažiau valgyt blush2.gif
***Žaltvykslė
Jei numetė 7- numes ir 14, ir 21, reikia pradėti viską nuo pradžių, o motinai užčiaupti koserę.
Pas dietologę- gera idėja. Nėra neįmanomų dalykų šitam plane. Be abejo, lengviausia skrandį persirišt, bet tą visada spėsit.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 07 23, 20:01)

Žinot... aš nuo šiand pradėsiu mažiau valgyt  blush2.gif
*

mirksiukas.gif aš irgi pusalkanė sėdžiu, šeimynai kepsnių prikepiau( MB 20.00 grįžta iš darbo), o pati - agurką graužiu, kai labai jau norisi doh.gif
naitas
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 23, 21:09)
Jei numetė 7- numes ir 14, ir  21, reikia pradėti viską nuo pradžių, o motinai užčiaupti koserę.
Pas dietologę- gera idėja. Nėra neįmanomų dalykų šitam plane. Be abejo, lengviausia skrandį persirišt, bet tą visada spėsit.
*

che, lengviausia.. Nieko panašaus. Kūno masės indeksas (KMI) turi siekti gal 40, tada tik priima tokiai operacijai. Be to, netgi persirišus skrandį, kurį laiką reikia dietos laikytis, o alkoholį iš viso pamiršti. O ir kaina operacijos minimum 3 tūkstančiai litų. Taip kad pigiau būtų tiesiog paprastai su savim tvarkytis.
misis Mount
gyvunus dovanoti yra labai nemandagu.Zmogus turi pats issirinkti,turi pamilti, o ne numetei suni -vedziok.Kuo cia suo detas kad kazkas antsvori turi.Nutukimas liga ir yra gydytojai endokrinologai vadinasi.
Lunera
manau kad nueiti pas dietologe yra gera ideja - visgi kazkam atsiskaityti tures, vadinasi ir stimulas bus, jei ne pries vyra pasipuikuoti tai bent jau dietologes nenuvilti, gera dietologe manau ismano ir psichologijos todel iteigs tai ka reikes...
genai manau sudaro tik koki 10 proc visu storejimu like - maistas
valgymas rytais ko nori ir kiek nori, saunu ....
as taip dariau ir kg dingo, svarbiausia po pietu neperdozuoti ir nakti bei velai vakare nevalgyti

manau vyras turi maitintis kaip ir maitinosi, nesamone jog reikia palaikyti zmona, juk abu sirtingai dirba, skirtingai ir maitinasi...
labai daug moteru sako nieko nevalgau o storeju, bet pamirsta kad valgo kai ju niekas nemato....ir bando pamirsti kad uzkandziavo...

esme ta kad vienas vyrukas svere virs 120 ir numete iki 80 laikydamasis dietologes nurodymu. taciau po keliu metu spjove i viska vel sokoladai pyragai ir naktiniai valgymai...dabar sveria koki 150 bet visi ta mato jog jo mityba tai slamsto kisimas i pilva
Shatura
QUOTE(Gyvate @ 2009 07 23, 21:23)
labai daug moteru sako nieko nevalgau o storeju, bet pamirsta kad valgo kai ju niekas nemato....ir bando pamirsti kad uzkandziavo...
*

drinks_cheers.gif tikra tiesa. pats didziausias blogis, kad mazai valgo pagrindiniu valgymu metu, bet tarp ju uzkandziauja visokiais sumustiniais, sausainiais ir t.t.
Horo
Koks šaunus vyras thumbup.gif
Pastebėjau, kad kai kurie jūsų žmonos veiksmai nepadės numesti svorio. Mano nuomone, reikia daryti štai ką:
1. Susidaryti mitybos planą. Ir jokių dietų!!! Man pačiai atrodo, kad dieta - tik medžiagų apykaitos gadinimas ir svorio nepastebimas priauginimas, reikia tokio mitybos plano, kurio ji galėtų laikytis, kad ir visą gyvenimą. Nes dažniausiai moterys sėda ant pirmos pasitaikiusios dietos, numeta svorio, bet kenčia badą, o po to nusprendžia, kad viskas gana, pradeda vėl daug valgyti ir ilgainiui rezultatas š..... Geriausia būtų nueiti pas dietologę.
2. Niekur nedingsi, nori gražiai atrodyti - sportuok. Juolab, kad Jūs rašėte, kad jai laiptais sunku lipti. Čia jau labai blogai. Antsvoris blogai ne tuo, kad storas žmogus ne taip gražiai atrodo, bet kenkia sveikatai, ypač širdies ir kraujagyslių sistemai, o nuo šių ligų miršta labai daug žmonių. O sportas treniruoja širdį, na ir žinoma padeda ne tik numesti svorio, bet ir formuoti kūną. Tokiu atveju geriau būti truputį kūdesniam nei reikia, nei stambesniam. Taigi, paskatinkite ją lankyti kokias nors treniruotes, nes be to nieko nebus. Protingas treneris sugalvos, kaip sutvarkyti šią problemą. Vien maisto ribojimu rezultato nepasieksi. Gal ir žiauru, bet aš siūlyčiau griebti jautį už ragų ir tiesiu taikymu į sporto salę.
Na, o manau svarbiausia yra norėti sulieknėti. Va mano teta turi tokio pat tipo figūrą kaip aš, tik aš nuo mokyklos laikų sportuoju, sportuoju, sportuoju..., o teta būdavo mėgėja pavalgyt. Aš dabar po dviejų vaikiukų sveriu 60 kg, ūgis 168 cm ir visi giria, kad oj oj kokia tavo figūra, o teta buvo šiek tiek atleidus vadeles blynams ir bandelėms ir sverdavo apie 80kg., kartais daugiau. Ir va viena dieną įsimylėjo, norėjo būti graži, kaip pati sako "nustojo ėsti" ir dabar būdama 175cm, sveria 68 kg ir atrodo super thumbup.gif Na, iki idealių formų trūksta tik trupučio sporto, bet čia iki idealių. Simpatiška mano teta dabar labai wub.gif
P.S. Teko daug skaityti apie maisto derinimo dietą. Nauji moksliniai tyrimai rodo, kad netiesa, jog derinys "baltymai + angliavandeniai" tukina ir žmogaus organizmas negali vienu metu virškinti tokio derinio. Tai neturi jokios įtakos lieknėjimui, o gali tik pridaryti virkškinimo problemų. Visa paslaptis ta, kad laikantis šio principo žmonės žiūri ką deda į lėkštę, toks pats rezultatas būtų, jei valgytų normaliai, bet rinktųsi tik gerą maistą.
Na ir mano nuomone nieko nevalgau po 18val. nėra gerai. Juk visą gyvenimą taip nevalgysi. o kai pradėsi valgyti, visas svoris, kurį numetei ataugs doh.gif Paskutinis valgymas turi būti 2-3 val prieš miegą. Tai, nuo 18 val gali nevalgyti jei eini miegot 21 val. Aišku gerai, jei 18 val paskutinis valgymas, o po to vaisiai daržovės. tai nesunkiai įgyvendinama.
Jei trumpai - jei nori pasikeisti turi keisti visą gyvenimo būdą.
Bekasė
svarbiausia po pietu neperdozuoti  ir nakti bei velai  vakare nevalgyti
*

o pietus tai cia kada skaitosi?
Nenoriu rytais valgyti. Jeigu turiu ka veikti, tai pusrycius galiu ir 11-12 val atsiminti -cia darbo dienomis. O savaitgaliais, tai dazniausia toks yra normalus ritmas, kad pusryciaujame kazkur tokiu laiku.
Ir aisku vakariene apie 7 val. kartais kiek veliau - priklausomai nuo to, kada gristam namo po darbu.
Neisivaizuoju, kaip reiktu po 18 val nevalgyti, nes tai beveik visada reikstu, kad nevalgai nieko nuo kokiu dvieju.
ooo
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 23, 19:16)
jei itartu/suzinotu kad esu nesitikimas, nemestu kaip kazkas cia rase is baimes10kg, kad tik nebegciau,
tik su valgymu kazkokia psichologine problema. kas siule prisidet prie jos ir nevalgyt po 18va., na as beveik visad po darbu namie bunu 20.00val. ir privalau pavalgyt
i koki kluba moterim vien nueit, gal ne taip geda bus.
del maudyniu-nemoka plaukt, i baseina nenuvarysiu, maudymuko ant saves neranda (taip sako, ka as zinau)
kazkokiu pliazu be zmoniu dar nepasitaike rast.
pirkt suni? gal tada vakarais bent po valanda vaikscios?
o treniruokliai, ar buna visom raumenu grupem? nes atskiro kambaro treniruokliu salei ner galimybiu, o pirkt atskirai rankom kojom ir pan nebus kur det...
kas cia rase kad sveika. o ka as zinau ar sveika. ar sveika zmogui turinciau 182cm sverti 120kg? anksciau ar veliau bus blogai, ir dabar negerai, nugara, dusulys, keliai,padidejes kraujospudis,skysciai organizme patinusios kojos rankos...
svoris gal ir krenta, na buvo numetus 7kg, kada jai mama pasake kad nesimato, pasiverke ir nu ir nubego pyragonors as giraiu kad matesi, ir tikrai matesi.
gal jai psichologo pagalbos reik?
p.s.: kuri cia rase kad valgo rytais ka nori ir pan kazka ir liekneja? kiek numetet, ar pati sugalvojot ar cia kazkoks maitinimosi planas sudarytas ?
*

arba priaugtu dar 20 kg - kai kurie zmones "nervus" suvalgo...
tegu ji pavalgo anksciau, kad kai jus valgysit, butu jau soti
klubuose moterims irgi ant fyfu galima uzsirauti doh.gif
tegu mokosi plaukti, maudoma galima internetu uzsisakyti, nes Lietuvoj tai tikrai savo dydzio neras doh.gif
pliazu be zmoniu tikrai nebuna, bet uztenka pakrante keliolika minuciu paejeti ir galima rast vietele su geru priejimu prie vandens, pievute ir dugnu su smeliuku mirksiukas.gif
suo ne iseitis, pirkti ji reikia tik tada kai zmogus tikrai suns nori, o ne svorio numest mirksiukas.gif
treniruokliu nebutinai dabar jai reikia, svarbuisjudinti medziagu apykaita - galima is interneto visokiu pratimu namie sportavimui parsiusti, hanteliuku praktiskai tiktai reiks.
taip, toks svoris nesveika...
o jos motina tai durne...kai lazdavojasi, nors svoris krenta, tai ziauriai motyvacija numusa...
del maitinimosi rytais, logika labai paprasta - sociai pavalgius ryte, normaliai vakare, geriant reikiama kieki vandens, nesinori valgyti vakarais.
AiNi
Apie teisingą mitybą nerašysiu, čia jau pakankamai gerų patarimų, tik pasakysiu, kad viskas turi prasidėti jūsų žmonos galvoje. Jei ji pati nenorės pakankamai, jei pati valios nesukaups reikiamai, tai nei šuniukai, nei treniruokliai nepadės, patikėkit. Namiškių pastabos įkyrios gali tik kelti agresyvumą ir jos irzlumą bėgant laikui. Ką jūs galit padaryti, tai tik švelniai kalbant paveikti iš lėto, kokia tarkim ji gražuolė buvo lieknesnė, kaip jai tiko vienas ar kitas drabužėlis tada ir t.t.
Neturėjau problemų su svoriu niekada, priaugau 7 kg per nėštumą.. kol kas... biggrin.gif , bet mąstymas visų moterų panašus manau, kas liečia svorį, todėl visos šį tą patart galim vistiek.

QUOTE(Saloniki @ 2009 07 23, 07:12)
Gal tai genai, ir moterys giminėje po gimdymo sustorėjusios jau negali svorio numesti, juk ir taip būna?
*

Genai gali nulemti polinkį storėti, o ne patį žmogaus storumą. Todėl visus tokius genus biggrin.gif galima nugalėti turint daug valios ir noro būti lieknai.
ooo
ka tik panarsiau internete - maudomu dydziai iki 58 dydzio biggrin.gif
taigi tikrai imanoma rasti reikiama dydi ax.gif
pvz
user posted image
AiNi
Va dar vieną mintį pamiršau pridėti.. visgi dažniausiai moterys sustambėja stipriai tada, kai sukasi namuose aplink puodus, mažylius, o išeiti kažkur dažniau vienai, su vyru ar su drauge nėra kada arba nuovargis jau neleidžia po visos dienos tvarkymosi. Gal jai reikia dažniau išeit kur nors, pradėt lankytis kad ir parodose, filmuose daugiau, visur kur yra daug žmonių, pasipuošusių moterų. Iš tiesų tai turėtų labai keisti mąstymą ir norą tapti kuo gražesne mirksiukas.gif 4u.gif
Saloniki
o koks jūsų veikelio amžius? Atrodo, kad vargšė žmona tiesiog užsikompleksavusi dėl neišėjimo į žmones, dėl buities, kažkokiame rate sukasi. Gal jai padėtų išėjimas į darbą, jei vaikelis jau didesnis?
O gal tiesiog pas dietologą nueiti, kad jai patartų dėl būtent jai tinkamos mitybos? Bet va kaip pasiūlyti delikačiai ax.gif
O gal pakvieskite ją į šokių pamokas ax.gif ?
naitas
QUOTE(Nanda @ 2009 07 24, 11:23)
Va dar vieną mintį pamiršau pridėti.. visgi dažniausiai moterys sustambėja stipriai tada, kai sukasi namuose aplink puodus, mažylius, o išeiti kažkur dažniau vienai, su vyru ar su drauge nėra kada arba nuovargis jau neleidžia po visos dienos tvarkymosi. Gal jai reikia dažniau išeit kur nors, pradėt lankytis kad ir parodose, filmuose daugiau, visur kur yra daug žmonių, pasipuošusių moterų. Iš tiesų tai turėtų labai keisti mąstymą ir norą tapti kuo gražesne  mirksiukas.gif  4u.gif
*

čia gali būti dalis problemos sprendimo. 4u.gif
Papildyta:
Dar kilo minčių... prieš kokius gerus 8 metus su vyru labai sportavom. Pirkdavom metinius abonementus krūtam klube ir sportuodavom. Ką aš pasakysiu apie tai... na yra ir prasmingesnių dalykų, nei sporto klubai. Jeigu nesamdysi privataus trenerio, negersi baltyminių kokteiliukų, nepirksi kavos prieš ir po sporto.. ar vietoj sporto hihihi.gif tai niekas neprieis ir nepasakys, kad va negerai darai vieną ar kitą pratimą.
ir dietologė.. kai dabar čia skaitau patarimus nueiti pas dietologę, tai pasidalinsiu savo prisiminimais. Taigi, ateinu aš pas ją ir sakau - sportuoju, ką valgyt? tai paporino - rūkyta dešra tik per Velykas ir Kalėdas, bulvių nevalgyt, makaronų taip pat. Lieka salotytės, užpiltos kokiu tai alyvuogių aliejum.. vienžo, tokiais patarimais klykia kiekvienas blizgaus žurnalo viršelis.
Papildyta:
QUOTE(Saloniki @ 2009 07 24, 11:25)
O gal pakvieskite ją į šokių pamokas  ax.gif ?
*

ar čia juokiatės iš žmonių? ar neskaitėt temos autoriaus postų? Sunkiai įsivaizduoju, kad žmogus, grįžęs namo po 20 val, dar norėtų eiti į kokias tai šokių pamokas.
VIVULIA
o apie joga, bodyfleksa nepagalvojot? supermamose net bureliai bendraminciu yra thumbup.gif pradejus dometis joga , bodyfleksu, taici ar dar kazkuo savaime ateis supratimas ir apie maitinimosi iprocius ir apie sporto nauda.
as pati pas 1 nestuma priaugau - 17, per 2 - jau 23 kg. po 1 - nukrito per pusmeti, po 2 - vis dar metu.... ech amzius daro savo.....arba vaikas per ramus lotuliukas.gif tik visiskai neimu i plaucius - nukris tie rinkiai ar per metus ar per du - kur jie dings lotuliukas.gif kai tik nutosiu maitint - tirpte istirps, nes tada ir pasportuot daugiau galesiu (kitaip pienukas dingsta doh.gif ) ir valgyti ne ik koloringa maista.
a dar noriu pridurti, kad ne visom padeda "ispirimas minkstojon", nes 1. veidrodis siaip ar taip visur yra; 2. sugadina nuotaika; 3. uzsimanai konors saldaus ir riebaus - ant to kersto lotuliukas.gif ; 4. nusivili savo vyru(jei tai jis pabando paprotinti). 5. nusivili savimi verysad.gif
man asmeniskai joga - thumbup.gif yra knyguciu pradedantiesiems, pratimai paprasti elementarus ir kas svarbiausia nereikia 100 kart ju kartot kaip airobikoje. uztenka 2-3 kartus, nes ten svarbiausia raumenu tempimas ir kvepavimas. nieko per prievarta - bet jauties po ju kai po gero SPA thumbup.gif ir laiko nesugaisti daug thumbup.gif
Saloniki
QUOTE(naitas @ 2009 07 24, 10:39)
ar čia juokiatės iš žmonių? ar neskaitėt temos autoriaus postų? Sunkiai įsivaizduoju, kad žmogus, grįžęs namo po 20 val, dar norėtų eiti į kokias tai šokių pamokas.
*

Nė kiek nesijuokiu, nes žinau tokių pavyzdžių smile.gif . Be to, čia kaip geras "smegenų šturmas" - daug idėjų, kartais crazy, iš kurių lai išsirenka sau tinkamas, į dūšią neįlysi.
Keliux
O Aš siūlau temos autoriui pačiam pradėti domėtis sveika mityba ir sportu! ir lieknėt su žmona kartu! kartu gi smagiau ir lengviau! aišku, tik jeigu tamsta nesate paskutinis džiūvėsis group.gif
superdiedas
QUOTE(naitas @ 2009 07 23, 20:01)
Esu moteriškė, nes nikas gali suklaidinti.

Taip norėtųsi ką nors gero ir tinkamo, veikiančio, patarti. Bet juk ir ji pati supranta, kad visas gėris eina per maistą. Tai lieka su maistu kažkaip susitvarkyti. Na ir iš tikro, reiktų apsilankyti pas gydytoją. Jeigu vaikui du metukai, tai gali būti, kad pas šeimos gydytoją ji pati nebuvo tiek laiko. Taigi, galima pasidaryti išsamesnius tyrimus. Maža kas.. diabetas su tokiu antsvoriu gali tykoti..

Dar galima vaiko mamai pasakyti, kad nevaldydama savęs maisto "fronte", rodo prastą pavyzdį savo vaikui. Argi ji norėtų, kad jį pašieptų mokykloje..

Žinot... aš nuo šiand pradėsiu mažiau valgyt  blush2.gif
*

taip, ji supranta. ji supranta kad turi problemu. ar jai gera ar liudna ji viska skandina maiste...jus teisi, pas gyd ji nebuvo apei 2m, nesirgo tai ir enmate reikalo, be to su amzu vaikau nepavaiksciosi pas gydytojus. vaiak nuvezam, o save pamirstam...ji labai bijo gydytoju, sunkiai gimde, papuole pas ne kokius gydytojus, net kysis nepadejo.jai gydytojai ivare kazkokia baime. dabar sakau eik pas gyd, krauja istirsi, sako o jei man cukrinis/vezys ir pan? bijau...
paciam tempt uz ausies?
del vaiko ji griezta, ji maitina grieztai, vaikas neragaves cipsu kolos. valgo kokybiska maista (jau ant saves pataupom), sriubas, emsyte, bulves, darzoves, juoda duona, vaisiai, pieno produktai, zuvis, ir pa. tik pavalgius duoda saldaini ar bandele, ir tai ne kasdien. kai prades eit i darza irgi valgys paprasta masita. vaikui ji blogo pavyzdzio nerodo...vaikas genetiskai i mane, stambus tikrai enbus.

QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 23, 20:09)
Jei numetė 7- numes ir 14, ir  21, reikia pradėti viską nuo pradžių, o motinai užčiaupti koserę.
Papildyta:

mirksiukas.gif aš irgi pusalkanė sėdžiu, šeimynai  kepsnių prikepiau( MB 20.00 grįžta iš darbo), o pati - agurką graužiu, kai labai jau norisi doh.gif
*

kaip uzciaupt? kaip ipust pasitikejimo savim kag gali daugiau nei 7kg numest?
operacijai gal irgi nesirys, kazkokia keista baime gyd ir operacijom. ji gimdydama vos enmire, tai...

QUOTE(naitas @ 2009 07 23, 20:46)
che, lengviausia.. Nieko panašaus. Kūno masės indeksas (KMI) turi siekti gal 40, tada tik priima tokiai operacijai. Be to, netgi persirišus skrandį, kurį laiką reikia dietos laikytis, o alkoholį iš viso pamiršti. O ir kaina operacijos minimum 3 tūkstančiai litų. Taip kad pigiau būtų tiesiog paprastai su savim tvarkytis.
*

na 40dar nesiekia bet arti to...taip pigiau tvarkytis butu, tas pat kaip alkoholikui pigiau paciam mest nei koduotis, deje ne visi turi tiek valios...
alkoholio negeria visai

QUOTE(misis Mount @ 2009 07 23, 20:50)
gyvunus dovanoti yra labai nemandagu.Zmogus turi pats issirinkti,turi pamilti, o ne numetei suni -vedziok.Kuo cia suo detas kad kazkas antsvori turi.Nutukimas liga ir yra gydytojai endokrinologai vadinasi.
*

komentuoti ne i tema irgi nemandaguu. as cia ne zmona apkalbineju, o klausiu zmoniu patarimu. nutukimas liga. kas yra endokrinologas zinau. apie suni kalbeta, zinau kad nori ir veisle zinau. taikad nezinant visko nebutina uzsipulti.

manau kad nueiti pas dietologe yra gera ideja - visgi kazkam atsiskaityti tures, vadinasi ir stimulas bus, jei ne pries vyra pasipuikuoti tai bent jau dietologes nenuvilti, gera dietologe manau ismano ir psichologijos todel iteigs tai ka reikes...
genai manau sudaro tik koki 10 proc visu storejimu like - maistas
valgymas rytais ko nori ir kiek nori, saunu ....
as taip dariau ir kg dingo, svarbiausia po pietu neperdozuoti  ir nakti bei velai  vakare nevalgyti

manau vyras turi maitintis kaip ir maitinosi, nesamone jog reikia palaikyti zmona, juk abu sirtingai dirba, skirtingai ir maitinasi...

esme ta kad vienas vyrukas svere virs 120 ir numete iki 80 laikydamasis dietologes nurodymu. taciau po keliu metu spjove i viska vel sokoladai pyragai ir naktiniai valgymai...dabar sveria koki 150 bet visi ta mato jog jo mityba tai slamsto kisimas i pilva
*

reikia, bet ji gedinasi net pas dietologa. ta mintis valgyt ka nori rytais o po to derint labai protinga ir man aptinka. pameginsiu pakalbint zmona ta linkme.
aciu 4u.gif

QUOTE(Shatura @ 2009 07 24, 08:55)
drinks_cheers.gif  tikra tiesa. pats didziausias blogis, kad mazai valgo pagrindiniu valgymu metu, bet tarp ju uzkandziauja visokiais sumustiniais, sausainiais ir t.t.
*

maniske taip daro unsure.gif

AiNi
QUOTE(Keliux @ 2009 07 24, 11:24)
O Aš siūlau temos autoriui pačiam pradėti domėtis sveika mityba ir sportu! ir lieknėt su žmona kartu! kartu gi smagiau ir lengviau! aišku, tik jeigu tamsta nesate paskutinis džiūvėsis  group.gif
*

Iš vienos pusės žiūrint tokia taktika skamba kaip labai gera palaikymo komanda bigsmile.gif , o iš kitos... ar moteris tai įvertins, jei pačiai motyvacijos, noro trūksta lieknėti?
Manau, jei pati norėtų labai, tai net vyras, kramsnojantis ištisai ką nors šalia ar kepantis kepsnius kasdien namuose, nesuviliotų savo kaloringais patiekalais biggrin.gif O šiuo atveju, fizinį darbą dirbančiam vyrui dar savo organizmą alinti ir salotas kramtyti, tai... doh.gif
Žinokit gaminu vyrui vakarienes labai dažnai ir jos būna maždaug tokios: picas kepu, karbonadus su bulvėmis, lazanija, mėsos patiekalai įvairūs. Pati nevalgau to, ką jam darau. Mano vakarienės nei iš tolo nepanašios į jo biggrin.gif Kai įpranti, tai net neskanu ir nesinori tokių dalykų. Todėl ir sakau, svarbiausia labai norėti būti gražiai ir lieknai pačiai, o ne kitų skatinamai vien tik.
E.Ruta
Po gimdymo ir aš buvau priaugusi nemažai, buvo momentas kad į veidrodį bijojau pažiūrėt. Aš nesilaikiau jokių dietų ir sves nekankinau, tiesiog nusistačiau, kad aš negaliu suvalgyt daugiau negu mano vaikas. Dabar po dviejų metų aš galiu pasigirti nes kažkur be jokio vargo dingo 15 kg. Galų gale nusipirkit šuniuką kuriam atiduotumėt skaniausius kasnelius kurių nesuvalgė jūsų vaikutis. Sėkmės.
xxkamane

Na pas mane panasi situacija, tik vat kad dar ir kita problema yra, as nenoriu mesti svorio kai mane istisai spaudzia diedas pats nebudanas tobulas. po gimdymo priaugau 37 kg. numeciau iki 1kg ribos, na ir kas as vis tiek buvau stora, depresucha ivare juoda. vel priauagau. paskui susigriebiau ir numeciau 30 kg, nes labai patiko vienas vyrukas (iskart numalsinu smalsuma, tai buvo tik mano vienos isgyvenimai, jis apie juos net nezino, taip ir liko mano fantazija), o ka vyras pradejo priekaistauti, kad as gal kita susiradau, ir vis tiek as kiaule stora. spjoviau ir pasakiau nafik. depresuchoje jau 2 metai svoris ataugo, bandau vel susitaikyti ir susimti, kad niekad jam grazi nebusiu, nors sako kad myli ne uz grozi.
taigi patarimas nespausk jos, pabrezk kad jai viskas gerai, viskas ciki, gal pades, nes man tai labai skatina, gaila diendas to nesupranta
***Žaltvykslė
Dar vienas neblogas būdas yra- porcijų daliinimas perpus.
Prisidedi normalią porciją, kokią visada valgydavai- ir pusę mėsos, pusę bulvių, ar kito garnyro- atgal į puodus. Daržoves palikt.
Tą irgi kažkada praktikavau- liuks thumbup.gif
Visi valgo bandeles, primeti- dvi praryčiau bigsmile.gif , o imi tik vieną. Viską taip.
BEVEIK TOBULA
jei ji pati nenores numesti svorio niekas jei nepades,nesuprantu as jos,gedijasi saves moteris,net pries vyra gedijasi ir vistiek negali susiimti blink.gif g.gif man atrodo cia kaip tik reikia visiem pirstais pradet rodyti ir sakyti paziurek i save,taigi tu stora,pradetu visi draugai,vyras taip sakyti,gal tada susiimtu g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.