Jurada, taip - maitinu dvynukus, plisu laukiuosi mažiuko dar vieno.
akrima, net nesistebiu dėl klausimų apie tėtį, jei jau man laukiantis dvynių net gydytojas ne vienas klausė, ar toj pačioj šeimoj jie gims (nors skirtumas tik 9 ir 12 metų nuo didžiųjų
Jurada, taip - maitinu dvynukus, plisu laukiuosi mažiuko dar vieno. QUOTE(Emilė @ 2009 08 06, 11:09) Jurada, taip - maitinu dvynukus, plisu laukiuosi mažiuko dar vieno. Šaunuolė. Bet imuninė sistema turėtų būt labai gera. Aš žiemą ir pavasarį vit gėriau, kad pastiprinčiau. Vasarą mečiau, nes vis tik sintetikos ten privaryta, geriau daržovių ir vaisių daugiau, kol yra pagal sezoną, o ne ispaniškų ir kt.
bet kiek nuostabos visiems, kad lig šiol dar maitinu. Jei ne forumas tai sakyčiau kad viena ant svieto
Maniškio taip pat niekas pietų miegelio neužmigdo ar nakties miego, be pamaitinimo ir dar pažindimo niekaip. bandžiau kelis kart, tai gaila vaiko pasidaro, pati po to graužiuosi, kad kvaila mama ir nežinia ko nori iš vaiko. Nusitraukinėti su šiuom nenusitraukinėjau niekad , tai net nežinau ar iš buteliuko gertų. Pamenu su pirmaisiais vargau nusitraukinėdama, tinginukai buvo ištraukti, šį nusprendžiau kitaip be nutraukimų maitinti. Na ir sėkmingai iki dar. QUOTE(Emilė @ 2009 08 06, 07:09) akrima, net nesistebiu dėl klausimų apie tėtį, jei jau man laukiantis dvynių net gydytojas ne vienas klausė, ar toj pačioj šeimoj jie gims (nors skirtumas tik 9 ir 12 metų nuo didžiųjų Jurada, taip - maitinu dvynukus, plisu laukiuosi mažiuko dar vieno. Kaip smagu, kad 5 vaikiuko laukies O nesunku susitvarkyti su tiek vaiku?
sveikos
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 08 06, 19:57) sveikos man su sunum taip buvo - bet tai buvo stomatito pradzia, jam skaudejo burnyte, deja kai pasveiko - jis MP nebenorejo QUOTE(ladybird77777 @ 2009 08 06, 19:57) sveikos Arba skauda, kai valgo ką nors, ar gerklytę, ar ausytes, ar burnytę, nors mes neseniai sirgom stomatitu, tai jis valgė tik MP, nors ir skaudėjo. QUOTE(ladybird77777 @ 2009 08 06, 19:57) sveikos buvo ir pas mus nedidelis ausytės uždegimas, o ir gerklytę skaudėjo, bet kažkaip maniškis valgė MP nors ir paleisdavo krūtį. o dabar dar taip daro kai vandenuko naktį nori, o aš jam krūtį kišu, tada paduodu buteliuką su vandeniu atsigeria ir dar užmigimui krūties paprašo
na va buvom pas gydytoja mažiukai pasirodo kažką ne taip užvalgė šiandien pradėjo viduriuoti naktį vėmė tai sako gali būti, kad kai nori papuką apžioti jį tiesiog supykina ir todėl neima krūties
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 08 07, 16:29) na va buvom pas gydytoja mažiukai pasirodo kažką ne taip užvalgė šiandien pradėjo viduriuoti naktį vėmė tai sako gali būti, kad kai nori papuką apžioti jį tiesiog supykina ir todėl neima krūties paprastai taip ir būna QUOTE(Jurada @ 2009 08 06, 09:14) Šaunuolė. Bet imuninė sistema turėtų būt labai gera. Aš žiemą ir pavasarį vit gėriau, kad pastiprinčiau. Vasarą mečiau, nes vis tik sintetikos ten privaryta, geriau daržovių ir vaisių daugiau, kol yra pagal sezoną, o ne ispaniškų ir kt. Na, vitaminų visai nepripažįstu, plius esu vegetarė. Bet organizmas matyt gauna visko, ko reikia, nes jaučiupos gerai. QUOTE(brukniukas @ 2009 08 06, 14:36) Kaip smagu, kad 5 vaikiuko laukies O nesunku susitvarkyti su tiek vaiku? Sunkiausia auginti pirmą, kai nesi matęs mažiukų iš viso. QUOTE(Emilė @ 2009 08 07, 21:24) Na, vitaminų visai nepripažįstu, plius esu vegetarė. Bet organizmas matyt gauna visko, ko reikia, nes jaučiupos gerai. Sunkiausia auginti pirmą, kai nesi matęs mažiukų iš viso. Na ir šaunuolė ši mamytė
Sveikos visos, mano dukriukui šį mėnesį bus jau 1,5m ir mes dar sėkmingai valgom mano pienuką
QUOTE(orchidejaa @ 2009 08 08, 07:46) Sveikos visos, mano dukriukui šį mėnesį bus jau 1,5m ir mes dar sėkmingai valgom mano pienuką pas mane lygiai tokia pati padetis
O man jau kyla noras veino iš dvynių nebemaitinti.
Tik nesigaus taip, kad vienas gauna, o kitas ne, va ir neapsisprendžiu, ką daryti.
Sveikos
Turiu tokią problemėlę - vaikiukui netoli metų, turi keturis dantukus, kuriuos, deja, maitinimo metu pradėjau jausti. Nesakau, kad tyčia kanda - pradžioje bandė, bet čia jūsų forume gautais patarimais atpratinau. Tiesiog jo dantukai tokie gana dideli ( na pradžioj, kai buvo neišsikalę iki galo aš to diskomforto nejutau ) ir aš jaučiui kiekvieną jo judesį. Gal kas buvot susidūrę su tokiu reiškiniu? Ar įmanoma kažką padaryt, kad tie dantukai nesijaustų?
Aš taip pat kartais jaučiu, bet pasakiau keletą kartų kad nekastų, nes nebebus pienuko ir atrodo per kelis kartus išmoko. dar kartais netyčia būna, bet gavęs pastabą suklųsta ir pasitaiso
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 08 09, 19:11) Sveikos Turiu tokią problemėlę - vaikiukui netoli metų, turi keturis dantukus, kuriuos, deja, maitinimo metu pradėjau jausti. Nesakau, kad tyčia kanda - pradžioje bandė, bet čia jūsų forume gautais patarimais atpratinau. Tiesiog jo dantukai tokie gana dideli ( na pradžioj, kai buvo neišsikalę iki galo aš to diskomforto nejutau ) ir aš jaučiui kiekvieną jo judesį. Gal kas buvot susidūrę su tokiu reiškiniu? Ar įmanoma kažką padaryt, kad tie dantukai nesijaustų? Mano mažiukas turi visus 20 dantų Apatinių žindymo metu neturi jausti, nes juos uždengia liežuvis. Jeigu jaučiasi, vadinasi neteisingai apžiojęs, ar tyčia patraukęs liežuvį. Reiktų išimti krūtį iš burnos ir paduoti dar kartą. Paaiškinti, kad taip daryti negalima. O dėl viršutinių dantų, tai man kartais jaučiasi, bet tada būna kokia nors nelabai patogi poza, t.y. vaikas daugiau galvą užlenkęs į priekį, tada viršutiniai dantukai įsiremia į krūtį ir skauda. Tai irgi reikia žiūrėti, kad vaiko galva būtų pakankamai atlošta, o ne kakta įsibedęs į krūtį. Tiek iš mano patirties. Gal pagelbės... QUOTE(Emilė @ 2009 08 09, 14:30) O man jau kyla noras veino iš dvynių nebemaitinti. Tik nesigaus taip, kad vienas gauna, o kitas ne, va ir neapsisprendžiu, ką daryti. Ka nusprendei? Panasu, kad pas mus jau eina viskas link pabaigos. Pienas baigesi, liko tik priespienis, jo nedaug, tai kai dukryte zinda, skauda man ziauriai QUOTE Ka nusprendei? Panasu, kad pas mus jau eina viskas link pabaigos. Pienas baigesi, liko tik priespienis, jo nedaug, tai kai dukryte zinda, skauda man ziauriai o ir dukriukas jau nebesizavi taip laiku prie kruties...jei ne nestumas, buciau ilgai dar maitinusi...kazkaip liudna man del to, jauciuosi nuskriaudusi dukryte... Kol kas dar maitinu. Kai dirbu, nedaug jie ir valgo. Beje, pastebėjau, kad Vytukas jau atsargesnis patapo valgydamas - matyt suprato, kad ne juokas čia bus, gali pienuko visai nebegauti. QUOTE(Jurgachka @ 2009 08 12, 22:45) Ka nusprendei? Panasu, kad pas mus jau eina viskas link pabaigos. Pienas baigesi, liko tik priespienis, jo nedaug, tai kai dukryte zinda, skauda man ziauriai pas mane net priešpienio nėra, bet dukrytė mėgaujasi kaip ir mėgavosi. kartais pasiūlo man nusipirkti sau pieno kad būtų, bet šiaip sako ir taip gerai. pradžiai labai nervinausi - kaip čia dabar daryt, gal nebeduoti papuko. dabar tiesa irgi nelabai jaukiai dėl to jaučiuosi, bent jau kam nors pasakoti apie tai nesinori, o jei paklausia ar dar maitinu - nežinau ką atsakyt. na nemaitinu - pieno juk nėra... bet kaip tada TAI pavadinti dantukai man irig jautėsi, tada pastebėjau kad negerai apžioja, bet taip ir neįpratinau metinės apžioti teisingai. bet tas "jaučiasi" nevisada diskonformą sukelia, gal čia nuo mėnesio dienų priklauso ar nuo vaiko nuotaikos. QUOTE(Emilė @ 2009 08 13, 12:48) Karolis ryte pabudęs taip gražiai švelniai paprašo, taip žiūri į akis, nu negaliu imti ir nebeduoti... QUOTE(xena @ 2009 08 13, 20:59) pas mane net priešpienio nėra, bet dukrytė mėgaujasi kaip ir mėgavosi. kartais pasiūlo man nusipirkti sau pieno kad būtų, bet šiaip sako ir taip gerai. bent jau kam nors pasakoti apie tai nesinori, o jei paklausia ar dar maitinu - nežinau ką atsakyt. na nemaitinu - pieno juk nėra... bet kaip tada TAI pavadinti as irgi niekam nebesipasakoju, zino tik MB, dukryte (zinoma) ir jus QUOTE(xena @ 2009 08 13, 19:59) pas mane net priešpienio nėra, bet dukrytė mėgaujasi kaip ir mėgavosi. kartais pasiūlo man nusipirkti sau pieno kad būtų, bet šiaip sako ir taip gerai. pradžiai labai nervinausi - kaip čia dabar daryt, gal nebeduoti papuko. dabar tiesa irgi nelabai jaukiai dėl to jaučiuosi, bent jau kam nors pasakoti apie tai nesinori, o jei paklausia ar dar maitinu - nežinau ką atsakyt. na nemaitinu - pieno juk nėra... bet kaip tada TAI pavadinti ar nuo vaiko nuotaikos. tai kaip suprantu tu pienuko ebeturi, tavo maziukei reikia tik pasimegauti papuliu, kaip keista dar neteko man girdeti, kad kai nebera pienuko, juo vistiek megaujasi mazyliai... As kartais prigaunu saviski, kad kai istustina viena papuli, jo ilgai nepaleidzia is burnytes, o kai ikisu kita, tai tingi pienuka beryt, nori tuscios krutines.... Beja o gal tu andei tiutiuka duot... maniskis is tolo neima... QUOTE(Jurgachka @ 2009 08 13, 22:58) as irgi niekam nebesipasakoju, zino tik MB, dukryte (zinoma) ir jus O man labai idomu pasidare, kai esi nescia, tai gali normaliai maitinti vaika, ar kas pasikeicia, ruosiasi organizmas kito vaikelio atejimui? QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2009 08 15, 00:16) O man labai idomu pasidare, kai esi nescia, tai gali normaliai maitinti vaika, ar kas pasikeicia, ruosiasi organizmas kito vaikelio atejimui? Kiek as pastebejau skaitydama sia temele, kiekvienos mamos organizmas yra individualus. Pvz., man tik pastojus is karto drastiskai sumazejo pienelis, kitoms po kiek laiko visiskai dingsta, trecios maitina normaliai iki kito vaikelio QUOTE(Jurgachka @ 2009 08 15, 00:04) Kiek as pastebejau skaitydama sia temele, kiekvienos mamos organizmas yra individualus. Pvz., man tik pastojus is karto drastiskai sumazejo pienelis, kitoms po kiek laiko visiskai dingsta, trecios maitina normaliai iki kito vaikelio Va del to mes ir esam super mamos QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2009 08 15, 17:56) Na, man maitinimas MP su kažkuo super nesusijęs. Pačiai taip aptogiau, o ir vaikams gerai. Jei pienas nesibaigia net ir dvynuksu maitinant bei laukiantis, vadinasi viskas gerai visiems - ir valgantiems, ir mamai, ir būsimam kleckui.
As savo mergyte maitinau iki 2,3 metu.Man tai buvo pats graziausias laikotarpis,kad ir vargino tie naktiniai valgymai.Dabar panelytei 2,8 metu,supranta kad pienuko jau nera,bet vis dar praso kad leisciau prisiglausti prie p.,man tokia nostalgija.
QUOTE(Jurgachka @ 2009 08 13, 23:58) as irgi niekam nebesipasakoju, zino tik MB, dukryte (zinoma) ir jus taip, Lietuvoj tai tikrai vos ne iškrypimas, o vakaruose tai norma, jei amžiaus tarpas tarp vaikų nedidelis, yra net specialus terminas "Tandeminis žindymas". QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2009 08 15, 00:16) tai kaip suprantu tu pienuko ebeturi, tavo maziukei reikia tik pasimegauti papuliu, kaip keista dar neteko man girdeti, kad kai nebera pienuko, juo vistiek megaujasi mazyliai... As kartais prigaunu saviski, kad kai istustina viena papuli, jo ilgai nepaleidzia is burnytes, o kai ikisu kita, tai tingi pienuka beryt, nori tuscios krutines.... Beja o gal tu andei tiutiuka duot... maniskis is tolo neima... O man labai idomu pasidare, kai esi nescia, tai gali normaliai maitinti vaika, ar kas pasikeicia, ruosiasi organizmas kito vaikelio atejimui? "tiutiuko" geriau neduoti, juk yra papulis - tai jau ne maistas, o mamos artumas, galimybė nusiraminti, užmigti ir tie keli lašai - paskutinė imunizacija (antikūnių dozė panašiai kaip priešpienyje iš kart po gimdymo). QUOTE(Raideles @ 2009 08 12, 15:17) Mano mažiukas turi visus 20 dantų Apatinių žindymo metu neturi jausti, nes juos uždengia liežuvis. Jeigu jaučiasi, vadinasi neteisingai apžiojęs, ar tyčia patraukęs liežuvį. Reiktų išimti krūtį iš burnos ir paduoti dar kartą. Paaiškinti, kad taip daryti negalima. O dėl viršutinių dantų, tai man kartais jaučiasi, bet tada būna kokia nors nelabai patogi poza, t.y. vaikas daugiau galvą užlenkęs į priekį, tada viršutiniai dantukai įsiremia į krūtį ir skauda. Tai irgi reikia žiūrėti, kad vaiko galva būtų pakankamai atlošta, o ne kakta įsibedęs į krūtį. Tiek iš mano patirties. Gal pagelbės... ačiū
na sveikos, pasirodom ir mes is savo kaimu, zinoma trumpam, nes vasara dar, MB dar nedirba, tai naudojames proga. Vaikai dar sekmingai valgo MP. Sumazinau miegelius dieninius, dabar tik vienakart miega, tai ir papulius maziau kankina
QUOTE(AusraR @ 2009 08 17, 22:16) na sveikos, pasirodom ir mes is savo kaimu, zinoma trumpam, nes vasara dar, MB dar nedirba, tai naudojames proga. Vaikai dar sekmingai valgo MP. Sumazinau miegelius dieninius, dabar tik vienakart miega, tai ir papulius maziau kankina Gera mintis, reiks ir man pamažint miegojimų skaičių.
labukas
QUOTE(Lukos_mama @ 2009 08 18, 04:57) labukas Kaip gerai, kad maitini O dantukų kalimosi skausmą MP laaabai palengvina. Pasikeitimų daug- natūralu, kad mergytė dažniau nori MP, ir mamos artumo Vaikams net iki 2metų MP- pagrindas. PSO (Pasaulinė Sveikatos Organizacija http://www.who.int/topics/breastfeeding/en/ ) rekomenduoja žindyt iki 2m ir ilgiau, kol pats vaikas atsisakys (~3-4m) http://www.sveikapradzia.lt/?text.id.sub.56 dabar kitaip vaikus augina nei prieš 40metų...ir dar anam amžiuj, oj tos tetulės... Jei vaisingumas atsistatęs- maitinimas ne kliūtis antram vaikiukui QUOTE(Lukos_mama @ 2009 08 18, 02:57) labukas Pas mane lygiai tas pats.... nors paimk ir isdauzyk visus is tu nervu.... mes irgi miegam kartu ir dziaugiames papuliu ir neketinu atsisakyti!!! Svarbiausei mes zinome, kas mums ir musu aukseliams brangiausia, geriausia. QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 08 18, 09:22) Kaip gerai, kad maitini O dantukų kalimosi skausmą MP laaabai palengvina. Pasikeitimų daug- natūralu, kad mergytė dažniau nori MP, ir mamos artumo Vaikams net iki 2metų MP- pagrindas. PSO (Pasaulinė Sveikatos Organizacija http://www.who.int/topics/breastfeeding/en/ ) rekomenduoja žindyt iki 2m ir ilgiau, kol pats vaikas atsisakys (~3-4m) http://www.sveikapradzia.lt/?text.id.sub.56 dabar kitaip vaikus augina nei prieš 40metų...ir dar anam amžiuj, oj tos tetulės... Jei vaisingumas atsistatęs- maitinimas ne kliūtis antram vaikiukui Oj kaip fainai, kad imetei linku, ypac is who. Gal dar kas kokiu linku turit anglu kalba, kur yrodo, kad bbutina ir sveika maitinti.... Aciu mamulytes uz palaikyma, pasisemiu pas jus stiprybes ir vel einu i ta didyji ir ziauruju pasauli QUOTE(Lukos_mama @ 2009 08 18, 03:57) o kaip su vaisingumu - ar atsistatęs? Ta prasme ar jau yra menstruacijos ir ar jos reguliarios? Jei taip, tai kliūčių pastojimui neturėtų būti. Kiek girdėjau vaisingumą iššaukia, kai tarp maitinimų MP bent porą dienų padarai 6h. pertraukėlę. O ir nėščiosios gana dažnai sėkmingai maitina toliau, tik girdėjau, kad nuo 24 sav. lyg ir gali pradėti gimda susitraukinėti, tai tada rekomenduoja nutraukti vyresnėlio maitinimą. O dėl aplinkinių net nežinau, ką patart. Gal tiesiog neimk į galvą tų šnekų. Nei Tu jiems savo tiesas įrodysi, nei jie Tau QUOTE(Lukos_mama @ 2009 08 18, 03:57) labukas na kas del nusialinimo tai gali jiems atkirsti, kad kai mama maitina dazniausiai ilgai nesuserga menesinemis, taigi susitaupo qelezies, be to dar mazeja rizika susirgti kruties veziu, osteoporoze (kaulu isretejimas) nu ir tt ir pan, daug zodziu visokios naudos. O del to valgymo tai maniskiai pvz labai mazai kazko kito geria, bet pienelio tai patraukia kaip reikiant. Nakti irgi keliasi po kokius 4-5 kartus kiekvienas. Tai ir ju kokius tris kartus tai tikrai valgo taip normaliai, na kitus du gal ir siaip nusiraminimui paciulpia. QUOTE(AusraR @ 2009 08 18, 12:20) na kas del nusialinimo tai gali jiems atkirsti, kad kai mama maitina dazniausiai ilgai nesuserga menesinemis, taigi susitaupo qelezies, be to dar mazeja rizika susirgti kruties veziu, osteoporoze (kaulu isretejimas) nu ir tt ir pan, daug zodziu visokios naudos. O del to valgymo tai maniskiai pvz labai mazai kazko kito geria, bet pienelio tai patraukia kaip reikiant. Nakti irgi keliasi po kokius 4-5 kartus kiekvienas. Tai ir ju kokius tris kartus tai tikrai valgo taip normaliai, na kitus du gal ir siaip nusiraminimui paciulpia. Ar tu su jais kartu miegi? P.S. Tik dabar sužinojau (iš nuorodos į sveikapradžia), kad negalima mišinukų reklamuoti. QUOTE(negriuke @ 2009 08 18, 14:45) Ar tu su jais kartu miegi? P.S. Tik dabar sužinojau (iš nuorodos į sveikapradžia), kad negalima mišinukų reklamuoti. taip mes miegam visi keturi kartu QUOTE(AusraR @ 2009 08 18, 15:23) O keliasi jie dazniausiai ne kartu, ir gerai, nes jei kartu tai beda, tada reik sestis man visai apsimiegojusiai, susideti juos ant papuliu abu , nu zodziu vargas. Siaip as juos diena ir pries miegeli tai kartu maitinu, nes kitaip nesigautu, nes jei vienam reikia tai ir kitam tuoj pat prisireikia O jie vienas į kitą atsisukę yra? Kaip keista, negaliu net įsivaizduoti kaip tai atrodo
nea, pas mane mėnesinių dar nėra, laukiu nesulaukiu jų
Papildyta: beje, negriuke, mes taip pat iš Lazdynų QUOTE(negriuke @ 2009 08 18, 14:45) labai gera naujiena QUOTE(manjana @ 2009 08 18, 20:33) taip taip, tas 'minkymas' viekia stimuliuojanciai, del to pienukas greiciau bega ir gaminasi. bet tik akd daugumai mamu jis nemalonus QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2009 08 14, 23:16) Beja o gal tu andei tiutiuka duot... maniskis is tolo neima... O man labai idomu pasidare, kai esi nescia, tai gali normaliai maitinti vaika, ar kas pasikeicia, ruosiasi organizmas kito vaikelio atejimui? dėl tiutiuko tai neee pasikeičia daug kas organizme, gi pieno gamybą reguliuoja hormonai, o neštumo metu jie visiškai kitokie nei paprastai. QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 08 18, 11:13) o kaip su vaisingumu - ar atsistatęs? Ta prasme ar jau yra menstruacijos ir ar jos reguliarios? Jei taip, tai kliūčių pastojimui neturėtų būti. Kiek girdėjau vaisingumą iššaukia, kai tarp maitinimų MP bent porą dienų padarai 6h. pertraukėlę. O ir nėščiosios gana dažnai sėkmingai maitina toliau, tik girdėjau, kad nuo 24 sav. lyg ir gali pradėti gimda susitraukinėti, tai tada rekomenduoja nutraukti vyresnėlio maitinimą. menstruacijos su vaisingumu šiuo atveju bendro mažai turi (na, viskas labai individulu), bet aš negalėjau pastoti dar pusę metų po jų atsiradimo. o atsirado jie pas mane tik po 24 val. pertraukos tarp maitinimų QUOTE(Lukos_mama @ 2009 08 18, 18:26) o jums irgi taip būna, kad kai valgo iš vieno, tai būtinai turi minkyti kitą? nesuprantu, kad čia jai pasidarė, anksčiau taip nebuvo maniškė dabar prieš prisiglausdama išudoda "įžangą" - "galima ant viršaus, aš guliu ramiai, bus smagu, pabandom?" - čia tipo ar galima padėt rankytę ant viršaus kito papuko. leidžiu jei gulės ramiai, tai iškart perspėja - kad JAU guli ramiai. o "bus smagu, pabandom" - jau iš manęs pasimokė, kaip reik manipuliuoti žmonėmis bet sukiot tai neleidžiu, jeigu su neštuminiu jautrumu dar ir sukiotų - išprotėčiau
Mano du dideli vyrukai ir dabar valgo MP tik kartu. Dar paglosto viens kitą arba mane tuo pačiu.
Ech, šiandien paskutinė diena darbe, nebereiks miegančių savo kelckų rytais palikinėti - gera bus vėl su jais būti ir jau tik naujo mažiaus laukti. QUOTE(Emilė @ 2009 08 19, 14:55) Mano du dideli vyrukai ir dabar valgo MP tik kartu. Dar paglosto viens kitą arba mane tuo pačiu. Ech, šiandien paskutinė diena darbe, nebereiks miegančių savo kelckų rytais palikinėti - gera bus vėl su jais būti ir jau tik naujo mažiaus laukti. oi kaip faina QUOTE(Heart @ 2009 07 31, 18:10) Dėkui Įtariu, kad mums teks miegoti visiems keturiems vienoje lovoje, neįkalbėsim iki tada persikraustyti į savo kambarį aš tuo tikslu guliu tarp jų, ty didysis, aš, mažasis, tėtis. Papildyta: QUOTE(Jurgachka @ 2009 08 02, 21:29) Man miegojimo klausimas, kai gims maziukas, dabar atodo pats sudetingiausias niekaip dabar neprisimenu, kaip maniske nustojo naktim valgyti tik, deja, galimas atkritimas, maniškis didysis paprašo maždaug penktą šeštą savo pirmosios porcijos. Bet kažkaip rytinis maitinimas lengviausias. O šiaip sudėtingas procesas... psichologiškai... |