Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalanetika
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Odora
Kadangi pribaigiau sena temą - atidarau nauja
pasidalinkime žiniomis, įspūdžiais ir pasiekimais smile.gif

sena tema kalanetika 1
netarsiu
QUOTE(Odora)
sakykit kiek laiko pries krutinant raumenukus geriau nevalgyti, siandien atrodo buvau lengvai uzkandus tik, bet pameginau daryti pratimukus is kazkurios nuorodos tai po keliu taip viskas sukilo
*

Aš stengiuosi pralaukt apie pusvalandį arba kad nejausčiau, jog skrandis pilnas, nes tai pakankama apkrova raumenims.
PUPA13
sudominote ir mane smile.gif ,o ku kaune butu galima palankyti,kad pradzioj su treneriu pasportuoti g.gif .Kaip suprantu tai apimtys turetu mazeti,po kiek laiko matosi rezultatai 4u.gif Aciu is anksto
Odora
sena tema pavartyk, buvo nuoroda i uzsienietiska foruma, kur moterys dejo foto pries ir po, ir parasyta kiek laiko sportavo, kai kurie rezultatai ispudingi. Kiek supratau jos ten pagal kalanetikos pradininkes vaizdajuostes uzsiiminejo.
PUPA13
viska susiradau smile.gif aciu
Barbarėja
Sveikutės,
susidomėjau ir aš kalanetika, tik norėčiau palankyti pradžioj užsiėmimus.
Gal kur Vilniuje yra kas veda ne sporto klube. Skaičiau anksčiau šeškinėj grupelė rinkosi. Gal dar yra?
gilumine
šaunu, kad yra nauja kalanetikos tema 4u.gif

kokiu sportu dar užsiimat be kalanetikos?

aš pradėjau bėgioti, todėl iškilo klausimas, kaip derinti kalanetiką ir bėgiojimą. gal kuri patartų? smile.gif
Avela
uzsiiminejau pries metus mazdaug. thumbup.gif thumbup.gif pasaka. buvo, kad pazistamom pati pravesdavau treniruoteles. rolleyes.gif siaip nerealus dalykelis.
gilumine
QUOTE(Avela @ 2009 08 09, 21:17)
uzsiiminejau pries metus mazdaug. thumbup.gif  thumbup.gif  pasaka. buvo, kad pazistamom pati pravesdavau treniruoteles.  rolleyes.gif  siaip nerealus dalykelis.
*

geras 4u.gif

o kur pati išmokai? savarankiškai?
kaip rezultatai? smile.gif thumbup.gif
Avela
na ten lengva sistema, kadangi ir gimnastikos mokiausi, ir sokau:) bet anksciau. pasiskaiciau biski, patiko, palankiau biski, tai buvo geriausias budas ismokt. rolleyes.gif rezultatai tikrai puikus. thumbup.gif ir gan greiti. sakau va dabar vel figura reikia atgaut, tai vel dirbet pradesiu su kalanetika. rolleyes.gif ir smagu, ir lenkstumas labai pagereja. man labai tinka. wub.gif
Odora
as pagaliau parsisiunciau kalanetikos filmukus, pagal paveikslelius kazko tik pusvalandziui kantrybes uztenka, reiks laukt namie ramybes ir ismeginti smile.gif
šypt
Na nuo ryt pradedu kalanetintis pagal 10 years younger in 10 hours. Žiūrėsim kaip čia man seksis 4u.gif
gilumine
ar kuri turi parsisiuntusi quick legs? kur radote? nes niekaip nerandu sad.gif yra tik stomach , am/pm, 10/10..

hhmmmm blink.gif
Papildyta:
QUOTE(netarsiu @ 2009 07 23, 17:06)
Aš stengiuosi pralaukt apie pusvalandį arba kad nejausčiau, jog skrandis pilnas, nes tai pakankama apkrova raumenims.
*

aš stengiuosi palaukti 3 valandas, bent jau 2 4u.gif
manau, kad neužtenka pusvalandžio, nors aišku priklauso nuo to ką valgai, jei tai itin lengvas maistas gal ir pakaks pusvalandžio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(šypt @ 2009 08 11, 23:15)
Na nuo ryt pradedu kalanetintis pagal 10 years younger in 10 hours. Žiūrėsim kaip čia man seksis 4u.gif
*

seksis seksis smile.gif bigsmile.gif tongue.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2009 07 26, 22:21)
sudominote ir mane smile.gif ,o ku kaune butu galima palankyti,kad pradzioj su treneriu pasportuoti g.gif .Kaip suprantu tai apimtys turetu mazeti,po kiek laiko matosi rezultatai 4u.gif Aciu is anksto
*

rezultatai matosi IŠKART , jei darai sąžiningai mirksiukas.gif ir jei tai nėra tik kaprizas ir meti po kelių kartų smile.gif

sėkmės 4u.gif

tavo vietoje nelaukčiau, kol surasiu grupę ir trenerį wink.gif aišku tai būtų didelis pliusas, bet ir video labai neblogas "treneris", todėl galima pasižaist pirmai pažinčiai kuo puikiausiai ir namie tongue.gif
netarsiu
O aš aptingau sad.gif duokit šiknon, kad vėl prisiversčiau, nes tinginys baisesnis už mane pačią užėjo, kai pradėjau kūdėt be pastangų.
gilumine
QUOTE(netarsiu @ 2009 08 13, 00:07)
O aš aptingau sad.gif duokit šiknon, kad vėl prisiversčiau, nes tinginys baisesnis už mane pačią užėjo, kai pradėjau kūdėt be pastangų.
*

och doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

nagi nagi g.gif pamąstom ką čia tokio bausmei jūms ax.gif

gal kokį QUICK STOMACH cool.gif cool.gif cool.gif g.gif

neapsileiskite schmoll.gif
kas greit pasiekiama - greit ir prarandama, kaip bebūtų gaila smile.gif tongue.gif
netarsiu
QUOTE(gilumine @ 2009 08 13, 00:25)
och  doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

nagi nagi  g.gif  pamąstom ką čia tokio bausmei jūms ax.gif

gal kokį QUICK STOMACH  cool.gif  cool.gif  cool.gif  g.gif
neapsileiskite schmoll.gif
kas greit pasiekiama - greit ir prarandama, kaip bebūtų gaila  smile.gif  tongue.gif
*

Dėkui už pakrutinimą. Sureguliavau savo mitybą tai ir krenta svoris, o norisi ir tvirtesnio kūno blush2.gif Ryt iš pat ryto griebsiu kalanetiką.

O dėl Quick Callanetics legs/hips tai irgi niekur neradau, dar bandysiu ką nors įskaityt rusiškuose torentuose. Mačiau tik Amazon.co.uk kasetes pardavime už kelis svarus.
gilumine
QUOTE(netarsiu @ 2009 08 13, 00:28)
Dėkui už pakrutinimą. Sureguliavau savo mitybą tai ir krenta svoris, o norisi ir tvirtesnio kūno  blush2.gif  Ryt iš pat ryto griebsiu kalanetiką.

O dėl Quick Callanetics legs/hips tai irgi niekur neradau, dar bandysiu ką nors įskaityt rusiškuose torentuose. Mačiau tik Amazon.co.uk kasetes pardavime už kelis svarus.
*

na jei rasi ką - pranešk 4u.gif

šaunuolė dėl mitybos smile.gif viskas bus ok smile.gif
gilumine
kur dingote? kaip sekasi? 4u.gif
netarsiu
QUOTE(gilumine @ 2009 08 17, 17:58)
kur dingote? kaip sekasi?  4u.gif
*

Sekasi puikiai blush2.gif Kol kas darbo paieškos daugiau užima nei pati kalanetika verysad.gif
gilumine
QUOTE(netarsiu @ 2009 08 17, 18:01)
Sekasi puikiai blush2.gif  Kol kas darbo paieškos daugiau užima nei pati kalanetika verysad.gif
*

pas mane tai remontas, biggrin.gif ner nėra kur kojos pasatyt, ką jau bekalbėt apie kalanetiką..
Odora
ten kur ieskote quick legs tai as manau bus tie patys pratimai kaip ir 10 years younger bet tik kojom, nes quick botom taip ir yra
ziurejau super calanetics kaip atrodo smile.gif tai vel tie patys pratimai kaip 10x10 tik tokie paadvancinti, jau ten dar nosies ner ko kist, as didziuojuos, kad siandien iveikiau visa val 10x10 smile.gif
Regresia*
Labos 4u.gif
As taip pat parsisiunciau 10/10 per torrentus ax.gif galvoju pradet daryt
Gal kas pasiekusios jau neblogu rezultatu? Norisi ikvepimo biggrin.gif

Seip pilvo pratimai labai pilatesa primena, kazkada buvau pradejusi daryt.

Bet ar tikrai kalanetika tokia veiksminga?
g.gif
gilumine
QUOTE(Shape @ 2009 08 18, 16:03)
Labos  4u.gif
As taip pat parsisiunciau 10/10 per torrentus  ax.gif galvoju pradet daryt
Gal kas pasiekusios jau neblogu rezultatu? Norisi ikvepimo  biggrin.gif

Seip pilvo pratimai labai pilatesa primena, kazkada buvau pradejusi daryt.

Bet ar tikrai kalanetika tokia veiksminga?
g.gif
*

sveika,
na nepabandžiusi niekada nesužinosi ar tau ji veiksminga.
man ji tikrai veiksminga,juolab žinant, kiek pastangų tereikia įdėti realiai. turiu omenyje, kad nėra labai sunku, o rezultatai matosi ir su kiekvienu kartu daryti pratimus vis lengviau. malonu jausti, kai taip greitai tobulėji.
aišku, jei nori kažko daugiau manau reiktų susiyvarkyti mitybą ir ypač po treniruotės daug neprisivalgyti.

sėkmės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 08 17, 18:57)
ten kur ieskote quick legs tai as manau bus tie patys pratimai kaip ir 10 years younger bet tik kojom, nes quick botom taip ir yra
ziurejau super calanetics kaip atrodo smile.gif tai vel tie patys pratimai kaip 10x10 tik tokie paadvancinti, jau ten dar nosies ner ko kist, as didziuojuos, kad siandien iveikiau visa val 10x10 smile.gif
*

na ką padarysi, jei jau nerandų tų quick legs tai manau, kad tiesiog padarysiu papildomai dar tuos pratimukus būtent kojoms iš 10/10 ir tiek smile.gif juk vistiek jos gaus krūvį.

o quick bottom turi parsisisiuntusi?
reikės man parsisiųst pažiūrėt , jei rasiu super calanetics, bendram išprusimui biggrin.gif gal ką kojom iš ten pritaikyčiau
Regresia*
QUOTE(gilumine @ 2009 08 19, 12:21)
sveika,
na nepabandžiusi niekada nesužinosi ar tau ji veiksminga.
man ji tikrai veiksminga,juolab žinant, kiek pastangų tereikia įdėti realiai. turiu omenyje, kad nėra labai sunku, o rezultatai matosi ir su kiekvienu kartu daryti pratimus vis lengviau. malonu jausti, kai taip greitai tobulėji.
aišku, jei nori kažko daugiau manau reiktų susiyvarkyti mitybą ir ypač po treniruotės daug neprisivalgyti.

sėkmės  4u.gif
*

Na ka gi as jau po pirmo pabandymo, bet man gan sunku pasirode, neturiu as istvermes, visa net drebejau (tikraja to zodzio prasme) atlikdama pratimus unsure.gif
gal taip ir turi buti, kaip pati sakai reik igusti, visad pirmas kartas gan prisviles.
Maniau, kad esu lanksti, bet oij kaip man dar truksta iki tikro lankstumo, pasijutau kaip medine doh.gif
gilumine
QUOTE(Shape @ 2009 08 19, 15:06)
Na ka gi as jau po pirmo pabandymo, bet man gan sunku pasirode, neturiu as istvermes, visa net drebejau (tikraja to zodzio prasme) atlikdama pratimus  unsure.gif
gal taip ir turi buti, kaip pati sakai reik igusti, visad pirmas kartas gan prisviles.
Maniau, kad esu lanksti, bet oij kaip man dar truksta iki tikro lankstumo, pasijutau kaip medine  doh.gif
*

taip ir būna pirmais kartais, man irgi taip buvo, tai normalu, po kiek laiko nebebus taip sunku wink.gif
juk išjudini raumenis, kurių galbūt net dar nesi naudojusi, rytoj skaudės 4u.gif maloniai smile.gif
nepasiduok, bet ir nepersistenk drinks_cheers.gif
netarsiu
QUOTE(Shape @ 2009 08 19, 15:06)
Na ka gi as jau po pirmo pabandymo, bet man gan sunku pasirode, neturiu as istvermes, visa net drebejau (tikraja to zodzio prasme) atlikdama pratimus  unsure.gif
Maniau, kad esu lanksti, bet oij kaip man dar truksta iki tikro lankstumo, pasijutau kaip medine  doh.gif
*

Puiku, jog raumenys gavo darbo gero 4u.gif Su laiku lengviau bus. Supyk, kad pasijautei medine ir patapk balerina smile.gif
pavel
QUOTE(netarsiu @ 2009 08 20, 00:51)
Puiku, jog raumenys gavo darbo gero 4u.gif Su laiku lengviau bus. Supyk, kad pasijautei medine ir patapk balerina smile.gif
*

Lengva pasakyt biggrin.gif
Ugdona
Sveikos 4u.gif

Noriu paklausti: kuo skiriasi kalanetika ir pilatesas? Mano akimis žiūrint labai panašu. Ar čia tik pirmas toks įspūdis? Ir čia, ir ten yra jogos, tempimo raumenų pratrimų... O kuriuo geriau užziiminėti norint numesti svorio ir sutvirtinti kūną? Kuris labiau stiprina nugarą, stuburą? Turiu stuburo išvarža ir per daug slankstelių tongue.gif tai bijau, kad nepakenkčiau... doh.gif Ir šiaip smalsu: Kodėl jūs pasirinkot būtent kalanetiką, o ne kažką kitą?

Ačiū už atsakymus 4u.gif
netarsiu
QUOTE(Ugdona @ 2009 08 20, 10:51)
Sveikos  4u.gif

Noriu paklausti: kuo skiriasi kalanetika ir pilatesas? Mano akimis žiūrint labai panašu. Ar čia tik pirmas toks įspūdis? Ir čia, ir ten yra jogos, tempimo raumenų pratrimų... O kuriuo geriau užziiminėti norint numesti svorio ir sutvirtinti kūną? Kuris labiau stiprina nugarą, stuburą? Turiu stuburo išvarža ir per daug slankstelių  tongue.gif  tai bijau, kad nepakenkčiau...  doh.gif  Ir šiaip smalsu: Kodėl jūs pasirinkot būtent kalanetiką, o ne kažką kitą?

Ačiū už atsakymus  4u.gif
*

Kiek pabandžiau pilateso, tai jis daromas pasitelkiant specialų kvepavimą, t.y. labai svarbu kada įkvepi ir iškvepi. Kalanetikoj to nėra ir man tas patinka.
Žiūrėdama filmukus kalanetikos, nuolat girdžiu, jog tai yra saugus sportas ir žmonėms turintiems studuburo problemų yra parodomi "pakoreguoti" pratimai, kurie yra lengvesni ir ne taip apkrauna stuburą. Jei bandysi kalanetiką, jokiais būdais neimk jokių "Super" ar "quick Calanetics", nes jie yra gerokai pažengusiems ir jau gali pakenkti tavo stuburui.
Man patiko kalanetika, nes čia nereik strypaliot ir specialiai kvėpuot kažkaip. Turiu didelę nuolatinę slogą, kuri gerokai ribotų mano galimybes ką nors taisyklingai daryt su kvėpavimu, o negaliu strypaliot dėl ir taip besiblaškančios širdies.
Odora
QUOTE(gilumine @ 2009 08 19, 14:21)
o quick bottom turi parsisisiuntusi?
reikės man parsisiųst pažiūrėt , jei rasiu super calanetics, bendram išprusimui  biggrin.gif  gal ką kojom iš ten pritaikyčiau
*

nea bottom neturiu, super calanetics paziurejau, tai ten jei 10x10 pratime koja guli ant zemes tai super jau reik ja laikyt atkelta nuo zemes, arba jei jau tempimo pratimas tai jau galva vos ne tarp koju prakisi ir panasiai nors pratimai visi turbut jau matyti, bet paturbinti tikrai reikia po truputi isidirbti su paprastesniais, kad su super ko nors nepasitempti biggrin.gif
Regresia*
Merginos, siandien vos pasivelku, nebegaliu ranku pakelti, jau taip skauda raumenukus. Nemaniau, kad taip juos isjudinsiu. Negaliu sulyginti net su treniruokliu sale, nes poveikis daug labiau jauciasi, jauciu pradedu uzsikabliuoti ax.gif Dar reikia ismokti elgesi su pilvo ir uzpakaliuko itraukimais, nes dar neivaldziusi esu.
Paaiskinkit, o kaip jus darot ta pilvo pratimuka?
Kojos sulenktos, galva ir virsutine nugara pakelta, itraukiam pilvuka ir spyruokliuojam, taip? Ta prasme pilvas turi visa ta laika buti itrauktas kol padarom 100 kartu spyruokliavima? O kaip su uzpakaliuko itraukimu, jis kartu turi buti itraukiamas kaip ir presas?
Atsiprasau, kad as cia taip blush2.gif tiesiog noriu isitikinti ar teisingai darau ax.gif

XXXL
Labas mergaitės 4u.gif . Kai truputį pasiskaitinėjau, prie mano L. Chazano dietos kalanetika visai ko gero tiktų bigsmile.gif . Kokie apšilimo pratimai daromi prieš kalanetiką? Ačiū.
kriskol
4u.gif Sveikos gyvos jungiuosi prie jūsų, Ar priimsit? Sportavau pastoviai su pertraukomis, bet neseniai patempiau nugarą ir teko kreiptis pas gydytojus, pasirodo pas mane osterochondrozė, ėjau į mankšteles poliklinikoje, tai patarė man užsiimti tik pilatesu arba kalanetika.Bandau dabar susirinkti informaciją nuo ko pradėti. Ar galit man patarti nuo ko jūs pradėjot, priš tai duotoj nuorodoj radau pratimėlius, manau jie kaip tik tiks vos pradedančiam, o gal jūs nuo video pratimų pradėjot? g.gif
Odora
as ir taip ir taip meginau, geriau video nes ten ypac akcentuoja kaip nepakenkti nugarai ir stuburui, tiesiog prie daug pratimu pasako kaip juos daryti, kad neapkrauti nugaros, O jei pagal paveiksliukus darai tai tik bezdzioniauji, bet nesupranti kaip is tikro tas pratimas atliekamas kurie raumenys dirba kurie ne.
shlepsė
Laba,

Ir as susidomejau kalanetika, ar priimsit? ax.gif Gal galit imest kokia nuorodele su pratimeliais nuo ko pradeti. Ziurinejau anoj temoj, bet kazkaip nelabai ka radau. ax.gif
Odora
tikrai senoj temoj yra nuorodos ir i paveiksliukus pratimu ir i video kur galima parsisiusti, pati is ten siunciausi, dar karteli praverskit sena tema wink.gif

o siaip pas mane bendroj sumoj kazkur 5val kalanetikos biggrin.gif cia su tais am pm po 20min quick stomac ir 10x10, vaizdas veidrodyje nesikeicia bet jauciu, kad pagaliau issitiesiau, visad buvau labai tiesi, bet kazko sukumpau paskutiniu metu, ir siaip dzinsai kazkaip pilvo nespaudzia nors vizualiai ir svoris nekito smile.gif
netarsiu
Matau, kad daug kas jau ieško tų video.
Visoms mergičkoms, kurios ieško Kalanetikos Video (siūlau pradėti nuo jų, nes pagal aprašymus pati dariau netaisyklingai iš pat pradžių, o video padėjo suvokti kas ir kaip).
Kaip gauti video?
Jei neturit torrent programėlės parsisiunčiat, siūlau iš utorrent.com , nes ji viena saugiausių. Kai pasisiųsit ir susiinstaliuosit utorrent.
Einat į google rašot 10 years younger in 10 hours torrent. Išmeta daug nuorodų į nemokamus torrent. Siūlau rinktis pvz mininova portalą ir siunčiatės. smile.gif Taip pat verta dėmesio ir AM/PM Callanetics , tik beieškodamos prirašykit torrent žodelį šalia:)
Gero sportavimo. mirksiukas.gif 4u.gif
shlepsė
QUOTE(netarsiu @ 2009 08 21, 21:13)
Kaip gauti video?
*

Labai aciu 4u.gif Jau siunciuosi ir pradedu darba nuo pirmadienio smile.gif O kiek kartu per savaite jus sportuojat?
Odora
o as dabar supratau kodel video daug kartu kartoja, kad kaklo apsilima daryti atsargiai, kita diena po pasitampymo jauciu abi kaklo puses kaip patemptos butu, sukant galva skauda, negalvojau, kad ten raumenis pajausiu biggrin.gif o atrodo jau taip atsargiai ta galva sukiojau
netarsiu
QUOTE(rujo @ 2009 08 22, 16:09)
Labai aciu  4u.gif  Jau siunciuosi ir pradedu darba nuo pirmadienio  smile.gif  O kiek kartu per savaite jus sportuojat?
*

Man tai kaip gaunasi. Labai dažnai darau PM callanetics. KAIP atpalaiduoja, po to tik į lovą ir miegot wub.gif Vieną, du kartus į savaitę darau pagal 10 years older in 10 hours.
Odora
man irgi PM patiko smile.gif
VudstokoMergaite
siandien pradejau 4u.gif
Margout
parsisiusiu ir as smile.gif
netarsiu
QUOTE(VudstokoMergaite @ 2009 08 23, 22:35)
siandien pradejau  4u.gif
*

Na, ir kaip pirmas įspūdis?

QUOTE(nippe @ 2009 08 23, 23:24)
parsisiusiu ir as smile.gif
*

drinks_cheers.gif Papasakok, kokie įspūdžiai bus smile.gif
Agnul
Sveiki , ziurekit , turiu klausimuka , kodel negalima valgyti po kalanetikos 3h kas nuo to darosi kitaip , nes as daznai neiskenciu praejus jau pusei valandos noriu valgyti. Svoris del to , manau, neprades kilti.
Odora
pirmakart girdziu, kad negalima valgyt
shlepsė
Na va padariau pradziai AM. Ispudis toks, kad baika daryti, nu bet dreba visas kunas. taip turi buti ane? smile.gif O dar angliskai nelabai suprantu, ten darant tuos pratimus atpalaiduoti visa kuna reikia ane?
Odora
aha visur akcentuoja, kad dirba tik tam tikra vieta, o likes kunas atpalaiduotas. ypac nugara, kad nekentetu stuburas, arba darant koki pratima, kad nebutu pvz pedos itemptos-dirba tik pilvas arba tik kojos arba uzpakalio raumuo
netarsiu
QUOTE(Agnul @ 2009 08 24, 12:10)
Sveiki , ziurekit , turiu klausimuka ,  kodel negalima valgyti po kalanetikos 3h kas  nuo to darosi kitaip , nes as daznai neiskenciu praejus jau pusei valandos noriu valgyti. Svoris del to , manau, neprades kilti.
*

Gal su bodyflexu maišai?
Niekur negirdėjau, kad negalima valgyt tiek laiko ir visad norm valgau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.