pasidalinkime žiniomis, įspūdžiais ir pasiekimais
sena tema kalanetika 1
Kadangi pribaigiau sena temą - atidarau nauja
pasidalinkime žiniomis, įspūdžiais ir pasiekimais sena tema kalanetika 1 QUOTE(Odora) sakykit kiek laiko pries krutinant raumenukus geriau nevalgyti, siandien atrodo buvau lengvai uzkandus tik, bet pameginau daryti pratimukus is kazkurios nuorodos tai po keliu taip viskas sukilo Aš stengiuosi pralaukt apie pusvalandį arba kad nejausčiau, jog skrandis pilnas, nes tai pakankama apkrova raumenims.
sudominote ir mane
sena tema pavartyk, buvo nuoroda i uzsienietiska foruma, kur moterys dejo foto pries ir po, ir parasyta kiek laiko sportavo, kai kurie rezultatai ispudingi. Kiek supratau jos ten pagal kalanetikos pradininkes vaizdajuostes uzsiiminejo.
viska susiradau
Sveikutės,
susidomėjau ir aš kalanetika, tik norėčiau palankyti pradžioj užsiėmimus. Gal kur Vilniuje yra kas veda ne sporto klube. Skaičiau anksčiau šeškinėj grupelė rinkosi. Gal dar yra?
šaunu, kad yra nauja kalanetikos tema
kokiu sportu dar užsiimat be kalanetikos? aš pradėjau bėgioti, todėl iškilo klausimas, kaip derinti kalanetiką ir bėgiojimą. gal kuri patartų?
uzsiiminejau pries metus mazdaug.
na ten lengva sistema, kadangi ir gimnastikos mokiausi, ir sokau:) bet anksciau. pasiskaiciau biski, patiko, palankiau biski, tai buvo geriausias budas ismokt.
as pagaliau parsisiunciau kalanetikos filmukus, pagal paveikslelius kazko tik pusvalandziui kantrybes uztenka, reiks laukt namie ramybes ir ismeginti
Na nuo ryt pradedu kalanetintis pagal 10 years younger in 10 hours. Žiūrėsim kaip čia man seksis
ar kuri turi parsisiuntusi quick legs? kur radote? nes niekaip nerandu
hhmmmm Papildyta: QUOTE(netarsiu @ 2009 07 23, 17:06) Aš stengiuosi pralaukt apie pusvalandį arba kad nejausčiau, jog skrandis pilnas, nes tai pakankama apkrova raumenims. aš stengiuosi palaukti 3 valandas, bent jau 2 manau, kad neužtenka pusvalandžio, nors aišku priklauso nuo to ką valgai, jei tai itin lengvas maistas gal ir pakaks pusvalandžio Papildyta: QUOTE(šypt @ 2009 08 11, 23:15) seksis seksis Papildyta: QUOTE(PUPA13 @ 2009 07 26, 22:21) sudominote ir mane rezultatai matosi IŠKART , jei darai sąžiningai sėkmės tavo vietoje nelaukčiau, kol surasiu grupę ir trenerį
O aš aptingau
QUOTE(netarsiu @ 2009 08 13, 00:07) O aš aptingau och nagi nagi gal kokį QUICK STOMACH neapsileiskite kas greit pasiekiama - greit ir prarandama, kaip bebūtų gaila QUOTE(gilumine @ 2009 08 13, 00:25) och nagi nagi gal kokį QUICK STOMACH neapsileiskite kas greit pasiekiama - greit ir prarandama, kaip bebūtų gaila Dėkui už pakrutinimą. Sureguliavau savo mitybą tai ir krenta svoris, o norisi ir tvirtesnio kūno O dėl Quick Callanetics legs/hips tai irgi niekur neradau, dar bandysiu ką nors įskaityt rusiškuose torentuose. Mačiau tik Amazon.co.uk kasetes pardavime už kelis svarus. QUOTE(netarsiu @ 2009 08 13, 00:28) Dėkui už pakrutinimą. Sureguliavau savo mitybą tai ir krenta svoris, o norisi ir tvirtesnio kūno O dėl Quick Callanetics legs/hips tai irgi niekur neradau, dar bandysiu ką nors įskaityt rusiškuose torentuose. Mačiau tik Amazon.co.uk kasetes pardavime už kelis svarus. na jei rasi ką - pranešk šaunuolė dėl mitybos
kur dingote? kaip sekasi?
ten kur ieskote quick legs tai as manau bus tie patys pratimai kaip ir 10 years younger bet tik kojom, nes quick botom taip ir yra
ziurejau super calanetics kaip atrodo
Labos
As taip pat parsisiunciau 10/10 per torrentus Gal kas pasiekusios jau neblogu rezultatu? Norisi ikvepimo Seip pilvo pratimai labai pilatesa primena, kazkada buvau pradejusi daryt. Bet ar tikrai kalanetika tokia veiksminga? QUOTE(Shape @ 2009 08 18, 16:03) Labos As taip pat parsisiunciau 10/10 per torrentus Gal kas pasiekusios jau neblogu rezultatu? Norisi ikvepimo Seip pilvo pratimai labai pilatesa primena, kazkada buvau pradejusi daryt. Bet ar tikrai kalanetika tokia veiksminga? sveika, na nepabandžiusi niekada nesužinosi ar tau ji veiksminga. man ji tikrai veiksminga,juolab žinant, kiek pastangų tereikia įdėti realiai. turiu omenyje, kad nėra labai sunku, o rezultatai matosi ir su kiekvienu kartu daryti pratimus vis lengviau. malonu jausti, kai taip greitai tobulėji. aišku, jei nori kažko daugiau manau reiktų susiyvarkyti mitybą ir ypač po treniruotės daug neprisivalgyti. sėkmės Papildyta: QUOTE(Odora @ 2009 08 17, 18:57) ten kur ieskote quick legs tai as manau bus tie patys pratimai kaip ir 10 years younger bet tik kojom, nes quick botom taip ir yra ziurejau super calanetics kaip atrodo na ką padarysi, jei jau nerandų tų quick legs tai manau, kad tiesiog padarysiu papildomai dar tuos pratimukus būtent kojoms iš 10/10 ir tiek o quick bottom turi parsisisiuntusi? reikės man parsisiųst pažiūrėt , jei rasiu super calanetics, bendram išprusimui QUOTE(gilumine @ 2009 08 19, 12:21) sveika, na nepabandžiusi niekada nesužinosi ar tau ji veiksminga. man ji tikrai veiksminga,juolab žinant, kiek pastangų tereikia įdėti realiai. turiu omenyje, kad nėra labai sunku, o rezultatai matosi ir su kiekvienu kartu daryti pratimus vis lengviau. malonu jausti, kai taip greitai tobulėji. aišku, jei nori kažko daugiau manau reiktų susiyvarkyti mitybą ir ypač po treniruotės daug neprisivalgyti. sėkmės Na ka gi as jau po pirmo pabandymo, bet man gan sunku pasirode, neturiu as istvermes, visa net drebejau (tikraja to zodzio prasme) atlikdama pratimus gal taip ir turi buti, kaip pati sakai reik igusti, visad pirmas kartas gan prisviles. Maniau, kad esu lanksti, bet oij kaip man dar truksta iki tikro lankstumo, pasijutau kaip medine QUOTE(Shape @ 2009 08 19, 15:06) Na ka gi as jau po pirmo pabandymo, bet man gan sunku pasirode, neturiu as istvermes, visa net drebejau (tikraja to zodzio prasme) atlikdama pratimus gal taip ir turi buti, kaip pati sakai reik igusti, visad pirmas kartas gan prisviles. Maniau, kad esu lanksti, bet oij kaip man dar truksta iki tikro lankstumo, pasijutau kaip medine taip ir būna pirmais kartais, man irgi taip buvo, tai normalu, po kiek laiko nebebus taip sunku juk išjudini raumenis, kurių galbūt net dar nesi naudojusi, rytoj skaudės nepasiduok, bet ir nepersistenk QUOTE(Shape @ 2009 08 19, 15:06) Na ka gi as jau po pirmo pabandymo, bet man gan sunku pasirode, neturiu as istvermes, visa net drebejau (tikraja to zodzio prasme) atlikdama pratimus gal taip ir turi buti, kaip pati sakai reik igusti, visad pirmas kartas gan prisviles. Maniau, kad esu lanksti, bet oij kaip man dar truksta iki tikro lankstumo, pasijutau kaip medine Puiku, jog raumenys gavo darbo gero
Sveikos
Noriu paklausti: kuo skiriasi kalanetika ir pilatesas? Mano akimis žiūrint labai panašu. Ar čia tik pirmas toks įspūdis? Ir čia, ir ten yra jogos, tempimo raumenų pratrimų... O kuriuo geriau užziiminėti norint numesti svorio ir sutvirtinti kūną? Kuris labiau stiprina nugarą, stuburą? Turiu stuburo išvarža ir per daug slankstelių Ačiū už atsakymus QUOTE(Ugdona @ 2009 08 20, 10:51) Sveikos Noriu paklausti: kuo skiriasi kalanetika ir pilatesas? Mano akimis žiūrint labai panašu. Ar čia tik pirmas toks įspūdis? Ir čia, ir ten yra jogos, tempimo raumenų pratrimų... O kuriuo geriau užziiminėti norint numesti svorio ir sutvirtinti kūną? Kuris labiau stiprina nugarą, stuburą? Turiu stuburo išvarža ir per daug slankstelių Ačiū už atsakymus Kiek pabandžiau pilateso, tai jis daromas pasitelkiant specialų kvepavimą, t.y. labai svarbu kada įkvepi ir iškvepi. Kalanetikoj to nėra ir man tas patinka. Žiūrėdama filmukus kalanetikos, nuolat girdžiu, jog tai yra saugus sportas ir žmonėms turintiems studuburo problemų yra parodomi "pakoreguoti" pratimai, kurie yra lengvesni ir ne taip apkrauna stuburą. Jei bandysi kalanetiką, jokiais būdais neimk jokių "Super" ar "quick Calanetics", nes jie yra gerokai pažengusiems ir jau gali pakenkti tavo stuburui. Man patiko kalanetika, nes čia nereik strypaliot ir specialiai kvėpuot kažkaip. Turiu didelę nuolatinę slogą, kuri gerokai ribotų mano galimybes ką nors taisyklingai daryt su kvėpavimu, o negaliu strypaliot dėl ir taip besiblaškančios širdies. QUOTE(gilumine @ 2009 08 19, 14:21) o quick bottom turi parsisisiuntusi? reikės man parsisiųst pažiūrėt , jei rasiu super calanetics, bendram išprusimui nea bottom neturiu, super calanetics paziurejau, tai ten jei 10x10 pratime koja guli ant zemes tai super jau reik ja laikyt atkelta nuo zemes, arba jei jau tempimo pratimas tai jau galva vos ne tarp koju prakisi ir panasiai nors pratimai visi turbut jau matyti, bet paturbinti tikrai reikia po truputi isidirbti su paprastesniais, kad su super ko nors nepasitempti
Merginos, siandien vos pasivelku, nebegaliu ranku pakelti, jau taip skauda raumenukus. Nemaniau, kad taip juos isjudinsiu. Negaliu sulyginti net su treniruokliu sale, nes poveikis daug labiau jauciasi, jauciu pradedu uzsikabliuoti
Paaiskinkit, o kaip jus darot ta pilvo pratimuka? Kojos sulenktos, galva ir virsutine nugara pakelta, itraukiam pilvuka ir spyruokliuojam, taip? Ta prasme pilvas turi visa ta laika buti itrauktas kol padarom 100 kartu spyruokliavima? O kaip su uzpakaliuko itraukimu, jis kartu turi buti itraukiamas kaip ir presas? Atsiprasau, kad as cia taip
Labas mergaitės
as ir taip ir taip meginau, geriau video nes ten ypac akcentuoja kaip nepakenkti nugarai ir stuburui, tiesiog prie daug pratimu pasako kaip juos daryti, kad neapkrauti nugaros, O jei pagal paveiksliukus darai tai tik bezdzioniauji, bet nesupranti kaip is tikro tas pratimas atliekamas kurie raumenys dirba kurie ne.
Laba,
Ir as susidomejau kalanetika, ar priimsit?
tikrai senoj temoj yra nuorodos ir i paveiksliukus pratimu ir i video kur galima parsisiusti, pati is ten siunciausi, dar karteli praverskit sena tema
o siaip pas mane bendroj sumoj kazkur 5val kalanetikos
Matau, kad daug kas jau ieško tų video.
Visoms mergičkoms, kurios ieško Kalanetikos Video (siūlau pradėti nuo jų, nes pagal aprašymus pati dariau netaisyklingai iš pat pradžių, o video padėjo suvokti kas ir kaip). Kaip gauti video? Jei neturit torrent programėlės parsisiunčiat, siūlau iš utorrent.com , nes ji viena saugiausių. Kai pasisiųsit ir susiinstaliuosit utorrent. Einat į google rašot 10 years younger in 10 hours torrent. Išmeta daug nuorodų į nemokamus torrent. Siūlau rinktis pvz mininova portalą ir siunčiatės. Gero sportavimo.
o as dabar supratau kodel video daug kartu kartoja, kad kaklo apsilima daryti atsargiai, kita diena po pasitampymo jauciu abi kaklo puses kaip patemptos butu, sukant galva skauda, negalvojau, kad ten raumenis pajausiu
man irgi PM patiko
siandien pradejau
parsisiusiu ir as
Sveiki , ziurekit , turiu klausimuka , kodel negalima valgyti po kalanetikos 3h kas nuo to darosi kitaip , nes as daznai neiskenciu praejus jau pusei valandos noriu valgyti. Svoris del to , manau, neprades kilti.
pirmakart girdziu, kad negalima valgyt
Na va padariau pradziai AM. Ispudis toks, kad baika daryti, nu bet dreba visas kunas. taip turi buti ane?
aha visur akcentuoja, kad dirba tik tam tikra vieta, o likes kunas atpalaiduotas. ypac nugara, kad nekentetu stuburas, arba darant koki pratima, kad nebutu pvz pedos itemptos-dirba tik pilvas arba tik kojos arba uzpakalio raumuo
QUOTE(Agnul @ 2009 08 24, 12:10) Sveiki , ziurekit , turiu klausimuka , kodel negalima valgyti po kalanetikos 3h kas nuo to darosi kitaip , nes as daznai neiskenciu praejus jau pusei valandos noriu valgyti. Svoris del to , manau, neprades kilti. Gal su bodyflexu maišai? Niekur negirdėjau, kad negalima valgyt tiek laiko ir visad norm valgau. |