papasakosiu, kaip seksis
Šį vakarą ir aš išbandžiau kalanetikos pratimus
papasakosiu, kaip seksis
Sveikos merginos, ruosiusi ir as rudeniop sportuoti, lankiau solo latino sokius, nepatiko nes pasidare nuobodu, per letas tempas ir t.t. noriu sportuoti, bet aerobika nepatinka nes reikia daug judeti, svorius tampyti taip pat nepatinka. Esu liekna, tad mesti svorio nereikia tik sustiprinti kuna, kaip manot ar man kalanetika tinka ir ar as nenumesiu savo taip taupomu keliu kilogramu?...
turiu klausimuka - ar yra kalanetikos pratimu rusu kalboje?
torrent puslapiuose ieskojau, taciau neuztikau
Gal kas norėtų kartu pradėt spalį ar lapkritį Klaipėdoje lankyti kalanetiką?
gal yra norinciu jungtis i grupe nuolaidai gauti studijoje "Stimulus"? pasiulymas galioja merginoms, kurios ten dar nera sportavusios:) lankyti bet kada, tik sumoketi reikia uz visas is karto
jei domina, rasykite man i AZ
Gal kas lankote kalanetika baltu pr. kaune? Kaip ten treneriai kainos kokios?
Vilniuje yra uz 60 Lt,buvusiuose VRM rumuose.. Jei kazkuria domina namuose, galiu atsiusti pratimukus.
Aš norėčiau tų pratimų
QUOTE(25gelyte @ 2010 09 29, 20:25) TrenerIU ten nera, o tik viena trenere Aida, tai jos privatus klubas. Kainos ziaurios, 2 kart i savaite po 45 min. kalanetikos - 150 Lt, jei kartu su bodyflex (30 min. pries kalanetika) - tada 270 Lt QUOTE(Gugucia @ 2010 10 05, 11:02) o jie niekur internete nesiskelbia? o kas per treneriai salygos ir t.t.? tiesiog taip? o kur tiksliai tiksliai randasi prie minsko iki? ilga ta zirmunu gatve internetinis adresas, jei neklystu www.klubas.jums.lt Taip, juk rasiau, kad prie Minsko IKI, kitoje kelio puseje
Merginos gal galite pasidalinti patirtimi kokia itaka kalanetika padare jusu savijautai ir kuno formoms?
naura, o kaip dėl pratimukų..Aš jų norėčiau, jau prašiau...
Naura, kaip puiku būtų gauti pratimukus
Mergaites,
del pratimuku, prasiau parasyti man i AŽ savo el.pasta, tada i r persiusiu, as temu neseku.
Pratimukus issiunciau visoms,parasiusioms savo el.pasta. Sekmes sportuojant
Labai ačiū, pakeisime dalį pratimų naujais
Sveikos! susidomejau kalanetika ir ieskau kur butu galima sportuoti Vilniaus centre, senamiestyje. Jau mineta studija Stimulus nelabai tinka. gal patarsite kazka?
man bendras odos balansas ir stangrumas/tvirtumas labai jauciasi, bet matmenims jokios itakos netui
QUOTE(Kylie @ 2010 10 07, 14:19) Sveikos! susidomejau kalanetika ir ieskau kur butu galima sportuoti Vilniaus centre, senamiestyje. Jau mineta studija Stimulus nelabai tinka. gal patarsite kazka? www. bodylounge.lt Zveryne, labai panasu i Stimulus www.powergymclub.lt Raugyklos g. (pris stoties, netoli to "kiausinio"), ko gero pigiausias, bet apie Ausra geru atsiliepimu girdejau www.fitlife.lt prie Mindaugo Maximos www.bodygym.lt Sporto g, prie pat Sporto rumu, prie Mindaugo tilto
o gal kas žinote, kur Šiauliuose yra kalanetikos užsiėmimai?
As turiu puiku sena video nuo pcios kalanetikos kurejos... 10 metu jaunesne pe 10 val. zinot kai dariau labai puikiai jauciausi... ir sanariu "issitempimas" padidejo labai
QUOTE(Foxe @ 2010 10 07, 23:06) As turiu puiku sena video nuo pcios kalanetikos kurejos... 10 metu jaunesne pe 10 val. zinot kai dariau labai puikiai jauciausi... ir sanariu "issitempimas" padidejo labai Ai, as kazkada bandziau pagal ji daryti, tai man jis kazkoks drastiskas pasirode, daug vienodu judesiu vienu kartu (berods 100 kartu daro) ir man pasirode ne toks efektyvus, kaip pratimai laikant itemta raumeni 1 minute. Bet kai atsistojau, kojos taip drebejo, kad paeiti nelabai galejau
Sveikos, mergaites! Turiu klausimuka. Pradejau lankyti kalanetika, buvau dar tik 5iuose uzsiemimuose, bet be abejo jauciasi kiekvienas kuno raumenukas, paziurejus i veidrodi netgi atrodo, kad tiek pilvukas, tiek slaunys lyg ir stangresnes ir MB sake, kad lyg ir apimtys pamazejusios siek tiek, bet svarstykles rodo +1.5 kg!!!! Kas keisciausia, kad net maisto pamazinau, vakarais nevalgau, o svoris padidejo. Esu girdejusi, kad svoris dideja sportuojant su treniruokliais, kad raumenys auga, bet kad nuo kalanetikos svoris augtu nesu girdejusi....ar gali taip buti?
QUOTE(letmebe1 @ 2010 10 08, 08:04) Sveikos, mergaites! Turiu klausimuka. Pradejau lankyti kalanetika, buvau dar tik 5iuose uzsiemimuose, bet be abejo jauciasi kiekvienas kuno raumenukas, paziurejus i veidrodi netgi atrodo, kad tiek pilvukas, tiek slaunys lyg ir stangresnes ir MB sake, kad lyg ir apimtys pamazejusios siek tiek, bet svarstykles rodo +1.5 kg!!!! Kas keisciausia, kad net maisto pamazinau, vakarais nevalgau, o svoris padidejo. Esu girdejusi, kad svoris dideja sportuojant su treniruokliais, kad raumenys auga, bet kad nuo kalanetikos svoris augtu nesu girdejusi....ar gali taip buti? nusiramink, juk lasinukus keicia raumenukai, o raumenukai yra sunkesni uz lasinius, todel ir atrodo, kad svoris padidejo. geriau yra ziureti apimtis, tada bus aisku, ar yra rezutatai, o jums net MB sako, kad pamazejusios QUOTE(delfinyte @ 2010 10 08, 10:07) nusiramink, juk lasinukus keicia raumenukai, o raumenukai yra sunkesni uz lasinius, todel ir atrodo, kad svoris padidejo. geriau yra ziureti apimtis, tada bus aisku, ar yra rezutatai, o jums net MB sako, kad pamazejusios Bet vat jau kaip susinervinau, tai rimtai QUOTE(Vi-Vian @ 2010 10 07, 16:42) labai sudomino Papildyta: QUOTE(Vi-Vian @ 2010 10 07, 16:42) www.powergymclub.lt Raugyklos g. (pris stoties, netoli to "kiausinio"), ko gero pigiausias, bet apie Ausra geru atsiliepimu girdejau cia ne ta pati Ausra, kuri Savicko klube dirba?
kokia nuomone apie Ausra tu, kurios lankesi?
QUOTE(naura14 @ 2010 10 08, 06:35) Ai, as kazkada bandziau pagal ji daryti, tai man jis kazkoks drastiskas pasirode, daug vienodu judesiu vienu kartu (berods 100 kartu daro) ir man pasirode ne toks efektyvus, kaip pratimai laikant itemta raumeni 1 minute. Bet kai atsistojau, kojos taip drebejo, kad paeiti nelabai galejau Nesu tikra, apie sita, cia istrauka: http://www.youtube.com/watch?v=cA_6wUpaejw Seip pati kureja ten viska rodo, Callan Pinckley atrodo..
merginos, gal imestumete nuoroda is kur atsisiusti nemokamai 10/10 ?
ieskau, bet torentuose randu tik mokamus siuntimus. labai dekinga:)
negi nėra Šiauliečių, kad niekas nieko nepasakoja apie kalanetiką Šiauliuose?
nete irgi nieko nerandu
joo. butu labai gerai . Man irgi reiks jau pradet sportuot
noriu sportuoti STIMULUS:)
mes esame dviese. kvieciame dvi-tris merginas ir moteris (dar ten nesportavusias) jungtis prie musu nuolaidai gauti skelbimas nekomercinis ir nereklaminis - siekiu didziausios nuolaidos sau ir toms, kas jungsis daugiau info rasite http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...=655746&st=
as prisijungciau, bet kad sportavusi stimulus
gal kuri is JAu lankiusiu (nebenaujokiu) studijoje STIMULUS noretu 10% nuolaidos? aktyvuoti naryste reiketu si menesi:)
Jungiuosiu ir as prie kalanetikos gerbeju
|