Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalanetika
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Agnul
Zinok tikrai , va preitoje kalanetikos temoje skaiciau jog negalima valgyti pries treniruote 2 valandas ir po to 3 valandas.
levanite
Labas rytas merginos turiu prasymuka gal kuri kauniete galetu pasidalinti video medziaga "10 years younger in 10 hours". buciau labai dekinga:)
Odora
QUOTE(Agnul @ 2009 08 24, 21:52)
Zinok tikrai , va preitoje kalanetikos temoje skaiciau jog negalima valgyti pries treniruote 2 valandas ir po to 3 valandas.
*

g.gif kad pries as suprantu, rimtai pavalgius gali viskas pasiprasyti atgal po keliu pratimu, bet man jei tik lengvai uzkandus ir pusvalandzio pakanka pries. O po tai maniau atsikvepuoji paiilsi ir gali valgyt g.gif man tai nebuna kazkokio didesnio noro valgiui tai gal kokia valanda po gaunasi, na zinok kaip cia reikia unsure.gif
Agnul
Na matai pas mane tas noras atsiranda, nes vis delto bunu 5h nevalgiusi tai skrandis ir saukiasi darbo smile.gif man ir kyla klausimas kodel cia taip reikia smile.gif
kriskol
4u.gif Mergaitės o tą torentą reikia susiinstaliuoti ar ne? Pas man kompas ir taip stringa vis jam atminties mažai, kaip čia man su ta video parsisiųst. verysad.gif
netarsiu
QUOTE(hilin @ 2009 08 28, 11:41)
4u.gif Mergaitės o tą torentą reikia susiinstaliuoti ar ne? Pas man kompas ir taip stringa vis jam atminties mažai, kaip čia man su ta video parsisiųst. verysad.gif
*

Taip reik instaluot, pats utorrent nedaug užima, vos kelis MB. AM/PM Callanetics užima 244MB, o 10 years older in 10 hours - 699MB.
kriskol
4u.gif Ačiū už info, kolkas ši darbą dar atidėsiu, nes kompas kaip sakiau stringa, laukiu kol man pagamins papildomus RAM, jau kai įdės tai bus daugiau vietos ax.gif
delfinyte
QUOTE(hilin @ 2009 08 28, 10:51)
4u.gif Ačiū už info, kolkas ši darbą dar atidėsiu, nes kompas kaip sakiau stringa, laukiu kol man pagamins papildomus RAM, jau kai įdės tai bus daugiau vietos ax.gif
*

em... nuo pabildomu RAM, tau kompe tikrai daugiau vietos nebus....
Agnul
Sveikos mamos, kalanetika kartu sudejus dariau 8 valandas, bet kudimo pokyciu neizvelgiau , kaip tik gal atrodo, kad pastambejau , raumenukai issoko. Po kiek laiko mazdaug tureciau pastebeti kad apimtys sumazejo? cool.gif
Odora
man irgi idomu kaip kitoms rezultatai smile.gif
save tai nusifotkinau visais kampais, kad veliau vel taip pat nusifotkinus galeciau palyginti ojektyviai skirtumus biggrin.gif
Agnul
O tu , Odora, kiek valandu kartu sudejus sportavai? ir ar matai rezultata
Odora
pas mane gal 7sudejus gaunas, daznai patingiu daryti visa 10x10 tai darau quick stomac arba pm callanetics, pokyciai tai idomus ilendu i savo senas kelnes kur neilisdavau bet apimtys nepasikeite kiek matavau tik vienas kg nukrito ir tas pats labiau nuo maisto, na zodziu atsakiau apie nieka, is tikruju vis dar laukiu tu tikruju pasikeitimu smile.gif
Dvillyte
O jeigu kasdien po kokią valandą užsiiminėčiau kalanetika, po savaitės jau turėčiau pamatyt rezultatus, kaip manot? ax.gif rolleyes.gif
Agnul
Divillyte , manau labai nepasikeistum , tik raumenukai pasimatytu , bent jau man taip yra.
Odora
idomu kaip su tais raumenukais as kiek suprantu kalanetika padaro "sokejos raumenis" tai yra ilgi grakstus tvirti raumenukai ir liekna figura, o ne pupsantys raumenai kaip pvz kai kurioms sportuojanciosm atsiranda, tarkim bent jau as atkreipiu demesi i blauzdu raumenis, pas kai kurias tokie dideli kampuoti buna nenoreciau tokiu smile.gif
kriskol
QUOTE(delfinyte @ 2009 08 28, 11:14)
em... nuo pabildomu RAM, tau kompe tikrai daugiau vietos nebus....
*

O tai ką daryt, jau ką galiu net nelaikau kompe, viską ištrinu?
g.a.j.a
Sveikos mamos, aš po ilgesnės pertraukos grįžau prie kalanetikos visu pajėgumu nuo gegužės mėn. Supratau, kad ši mankšta man yra toji Labiausioji! thumbup.gif O grįžau, nes reikėjo jamt save į rankas. Numest nereikalingus kilogramiukus, nors ir ne daug, bet gi tie paskutiniai viską ir gadina. O kur dar vyro žaismingi pačiupinėjimai už apvalumų... unsure.gif

Sakoma, kad juoke, tik dalelė juoko, tad galvoju - VISKAS. Ir išejo mama į kalanetiką smile.gif Jei imt jautį už ragų tai visą. Lankiau 4-5 k. per savaitę ir ką, po kokios 16 val. treniruočių neliko ir tų 3 kg, o linijos pasikeitė AKIVAIZDŽIAI ir apčiuopiamai. Galima ir džinsais matuotis, bet smagiausia vyro rankelėm, žodeliais ir žvilgsniukais... mirksiukas.gif

Kas labiausiai man patinka kalanetikoj - tai 0 prakaito ir 0 nuovargio. Galiu grįžus toliau tvarkytis namuose, šeimynai ruošt vakarienę ar sėst prie kompo ir darbų. Protas nurimęs, vidus atsipalaidavęs nuo stresų, o kūnas katučių ploja ax.gif

Oj, galiu kalbėt ir kalbėt apie kalanetiką. Atlankius visokias aerobikas ~10 metų, atšokus kolektyvuose ~15 m., nesunku atskirti kas prie ko. Kiekviena esam unikali, tad smagiausia, kai atrandi kas tinka būtent tau, ar ne taip? rolleyes.gif
g.a.j.a
QUOTE(Agnul @ 2009 08 30, 19:41)
Divillyte , manau labai nepasikeistum , tik raumenukai pasimatytu , bent jau man taip yra.
*

Pokyčiai yra labai individualus dalykas. Tikrai nėra taip, kas tinka ir suveikia vienam, lygiai taip pat tinka ir kitam. Manau, nebus blogai imt ir pabandyt pasportuot vieną savaitę aktyviai ir pamatysi kas nutiks, Divillyte smile.gif

Svarbiausiai, kad šiaip pojūčiai būtų daugiau geri, nei nepatogūs, erzinantys ir pan. Tai patirti galima tik savo kailiu. Man, tai žiauriai patinka kalanetika thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 08 30, 20:48)
idomu kaip su tais raumenukais as kiek suprantu kalanetika padaro "sokejos raumenis" tai yra ilgi grakstus tvirti raumenukai ir liekna figura, o ne pupsantys raumenai kaip pvz kai kurioms sportuojanciosm atsiranda, tarkim bent jau as atkreipiu demesi i blauzdu raumenis, pas kai kurias tokie dideli kampuoti buna nenoreciau tokiu smile.gif
*

Tikrai taip, Odora, kalanetikos pratimai išugdo plonus, ilgus ir tvirtus šokėjiškus raumenukus. Riebaliukai deginami iš vidaus. Raumuo neauga, tik išryškėja toks, koks yra unikaliai pas kiekvieną iš mūsų.

Pažiūrėkit, kaip atrodo Sharon Stone - http://kalanetika-vilniuje.lt/2009/08/17/z...a-sharon-stone/ Man tai mistika, kaip 50-metė turi tooooookį kūną!.. doh.gif
Odora
kaip sekasi daryti pratimus? Man ziuriu sunkoka prisiversti pagal ta valandini video, tai vis darau 20minutinius ax.gif aptingau vadinasi
kriskol
4u.gif O aš vis laukiu kada dukra eis jau į pirmą pamaina, nes kai eina į antrą tai net nėra kada sportuot.
xxxkatulkaxxx
Aš irgi labai norėčiau prisijungti prie sportuojančių, bet niekaip neišeina parsisiųsti Callanetics 10 years younger in 10 hours... parsisiunciau torrent programą, bet nieko neišeina... nežinau ka as blogai darau... gal blogai suinstaliavau ką... o gal galit man atsiųsti jau parsiųsta tą diską... Būčiau begalo dėkinga...
delfinyte
as jau per 22dienas padariau 10 kartu:) gaila issimatavau apimtis tik per talija, tai ten nebeliko 3-4cm. kunas tapo grazesnis, o as lankstesne, jau galiu suglaudus kojas atsigult ant keliu:) tik kaip nepatinget ir daryt dazniau, nes dabr 3 dienas vidury savaites padarau ir 4 dienas tinginiauju... patinka man sita manksta:)
p.s. xxxkatulkaxxx parasyk i az, pabandysiu padet
kriskol
QUOTE(delfinyte @ 2009 09 17, 08:41)

p.s. xxxkatulkaxxx parasyk i az, pabandysiu padet
*

gal ir man galit įmest į paštą?Su video nepavyksta, susirinkau viską popieriniam varijante. pašto adresą atsiųsčiau jums į až. mirksiukas.gif
delfinyte
QUOTE(hilin @ 2009 09 21, 09:21)
gal ir man galit įmest į paštą?Su video nepavyksta, susirinkau viską popieriniam varijante. pašto adresą atsiųsčiau jums į až. mirksiukas.gif
*

negavau
super_mergina
Laba diena labai atsiprasau, kad klausiu turbut senbuviu jau nusibodusio klausimo, (neturiu daznu progu buti prieit prie kompiuterio todel nespejo temos paskaityti 4u.gif ) bet prasau pasakykite kur kaune nebrangiai galima uzsimineti kalanetika? nekalbu apie sporto klubus, bet galbut kur nors renkasi grupeles ar pan? radau skelbima pries kelias dienas ideta, kad renkama grupe kalanetikos tik 60lt 2kartai savaiteje, galbut kas nors zinote kazka panasaus? bandysiu ten nueiti pabandyti, bet nenoriu apsiriboti, todel ieskau pasirinkimo. niekada nesu bandziusi sios sporto sakos, sportavau aerobika, bet kaip svoris nekrenta taip nekrenta.. kunas tvirteja, bet pas mane beda yra pilvukas, ir sonine nuo kurios lasekai ne is vietos! doh.gif o aerobikoje jie dar labiau sustiprejo! todel sakykite is patirties mielosios, ar kalanetika man pades 4u.gif smile.gif
kriskol
QUOTE(delfinyte @ 2009 09 21, 09:55)
negavau
*

Gavau gavau, ačiū.
Nuo šiandien pradedu sportuoti thumbup.gif Einu centimetrais išsimatuosiu įdomumui. O šiaip sportas dėl sveikatos, labai pakriko ji pas mane. verysad.gif Tikiuosi sportas padės. drinks_cheers.gif
jovana
QUOTE(hilin @ 2009 09 22, 14:58)
Gavau gavau, ačiū.
Nuo šiandien pradedu sportuoti thumbup.gif Einu centimetrais išsimatuosiu įdomumui. O šiaip sportas dėl sveikatos, labai pakriko ji pas mane. verysad.gif Tikiuosi sportas padės. drinks_cheers.gif
*

čia savarankiškai sportuosi?
kriskol
4u.gif Na taip bandysiu, lėtais judesiais ir pan. O ką? blush2.gif Deja pinigų neturiu šiuo metu lišnų sporto klubams. verysad.gif
pingvinka
vilnietiems smile.gif
http://www.bodyflex.lt/lt/akcija.htm
Akcija: ‘Atvirų durų diena'.

Užsiėmimai vyks nemokamai

Dūkštu g. 14

2009 09 26
Programa:

1) 10:00-11:00 BodyFlex

2) 11:00-12:00 Kalanetika

3) 12:00-13:00 Pilvo šokis

Turėkite sportinė aprangą. Ta diena taikoma 10% nuolaida.

jovana
QUOTE(hilin @ 2009 09 22, 15:42)
4u.gif Na taip bandysiu, lėtais judesiais ir pan. O ką? blush2.gif Deja pinigų neturiu šiuo metu lišnų sporto klubams. verysad.gif
*

Šiaip tai yra pakankamai sunku, ir turi prižiūrėti trenerė, nes reik žinot, kur koks kampas, kur kaip kelti, kur alkūnės ar dar kas... Bet sėkmės...
kriskol
4u.gif Dėkui, jau šian pasportavau, nieko staigaus ir iškart ne pagal ilgiausią programą.mažinau tiesiog laiką
Zvaigzde2
sveikos merginos,

gal ir jums bus idomu, sian gavau pakvietima: http://www.stimulus.lt pasirodo Konstitucijos pr. atsidaro nauja treniruociu studija!!! valio, kaip tik salia mano darbo thumbup.gif o atidarymoproga nereali akcija, isivaizduokit - trys treniruotes - kalanetika, pilates ir dar joga, ir tik 9lt thumbup.gif , aisku cia loterija - zaidimas atidarymo proga, bet kodel gi nepabandyt, ane ax.gif idomu kokios poto bus kainos?
Odora
nu, kad ir i tema vistiek reklama, fe
Bezdžionė
QUOTE(Zvaigzde2 @ 2009 09 23, 22:52)
sveikos merginos,

gal ir jums bus idomu, sian gavau pakvietima: http://www.stimulus.lt  pasirodo Konstitucijos pr. atsidaro nauja treniruociu studija!!! valio, kaip tik salia mano darbo  thumbup.gif o atidarymoproga nereali akcija, isivaizduokit - trys treniruotes - kalanetika, pilates ir dar joga, ir tik 9lt  thumbup.gif , aisku cia loterija - zaidimas atidarymo proga, bet kodel gi nepabandyt, ane  ax.gif idomu kokios poto bus kainos?
*

Man šita studija kažko neskaniai kvepia g.gif
Visų pirma, tai tikrai nėra nei pirmoji, nei vienintelė studija - nesuprantu, ar kūrėjos žioplos ir nekvalifikuotos, ar tik taip pigiai reklamuojasi, ar potencialius klientus kvailiais laiko - yra Pilates studija, Raido, Bodyflex centras, begalė jogos centrų ...Kiek dar tų, kurių nežinau doh.gif
Akcija būtų nereali, jei būtų nemokama - paprastai seniai visi daro ir nemokamas pirmas treniruotes, ir atvirų durų dienas...
Kas bus - pasidalinkit atsiliepimais - nėra stimulo nueiti į Stimulus lotuliukas.gif
kriskol
4u.gif Buvau atsidarius psl., nemačiau trenerių nei pavardžių nei ką.Geras viliojimas, kiekvienas dirba savo darbą. Žinau kad blogai sportuot pačiai, bet ir čia ne vilioja. Parašykit kas bus , kaip sekėsi.
delfinyte
tai maza to, kad pirmoji treniruote uz 9lt, tai dar bando ir apklausa atlikti, kada kam yra patogu, pigus budas susirinkti informacija ir dar uz tai gauti pinigu...
Rasma
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 09 24, 11:06)
Man šita studija kažko neskaniai kvepia  g.gif
Kas bus - pasidalinkit atsiliepimais - nėra stimulo nueiti į Stimulus lotuliukas.gif

QUOTE(hilin @ 2009 09 25, 09:02)
Parašykit kas bus , kaip sekėsi.

O aš užsiregistravau ir eisiu unsure.gif Galėsiu papasakoti ax.gif
O čia tokios nuomonės išankstinės negeros.. g.gif

Mane suviliojo tai, kad bando atsižvelgti į priimtiną laiką, beje, man tai labai gera vieta - lengvai, greitai pasiekiama, su mašinos parkavimu be problemų..o man, kaip 'skubančiai' mažylio mamai - didelis privalumas blush2.gif Kaip ir didelis privalumas, kad ir pilatesą, ir kalanetiką galima rinktis viename ir tame pačiame centre g.gif
Dar Juozapavičiaus g. buvau radusi "Gemma" centrą, irgi yra abi 'mankštos', bet labai jau brangu ir labai jau keistas tvarkaraštis man pasirodė g.gif
jovana
QUOTE(Rasma @ 2009 09 25, 23:42)

Esi lankiusi anksciau? Man idomu, ar cia tik man pasirode, kad pradedanciajam savarankiskai neimanoma kalanetikos sportuot.
Rasma
QUOTE(jovana @ 2009 09 26, 10:26)
Esi lankiusi anksciau? Man idomu, ar cia tik man pasirode, kad pradedanciajam savarankiskai neimanoma kalanetikos sportuot.
*

Pilateso treniruotes esu lankiusi anksčiau sporto klube ir gana ilgai.

Jogą irgi esu lankiusi, bet man nelabai 'lipo' blush2.gif Visgi manau, kad joga nebūna 'šiaip sau', tai jau gyvenimo būdas, tam tikra filosofija.. rolleyes.gif

O kalanetikos nė sykio nebandžiau blush2.gif Bet žinau, kad kai senai senai lankiau vieną sporto klubą, tai 'viso kūno tvirtinimo' treniruotėje buvo kalanetikos pratimų, bet tai nebuvo vien kalanetika schmoll.gif

Mano širdelė dabar streikuoja, tai gyd. uždraudė jėgos ir kardio treniruoklius, aerobikas. Bet labai rekomendavo grūdinti širdelę greitu ėjimu, o kūna tvirtinti lankant kalanetiką, pilatesą ir joga man taip pat tinka. Labai pasiilgau judėjimo ax.gif Savarankiškai namie nelabai noriu, nes visgi man reikia pastabų ir pataisymų, jei pratimas atliekamas nekokybiškai. O to darydamas ne visada pamatysi, suprasi..čia jau, kai esi bandęs, susipažinęs kas kaip, tai gal ir galima namie mankštintis g.gif
Rasma
Gal kas žinote kodėl?:
"Kalanetikos pratimai neleidžiami sergantiems astma" unsure.gif

Perskaičiau čia: http://kalanetika-vilniuje.lt/saugumo-patarimai/ , bet jokio paaiškinimo g.gif Tik pats plikas faktas. Negi visai nepriklauso nuo astmos rūšies, jei pvz. alerginė, tai prie ko ta mankšta g.gif Jei fizinio krūvio astma, tai sutikčiau, kad gali būti pavojus unsure.gif
migdoline
niekaip neiseina parsisiusti kalanetikos, torrentus turiu, viska suspaudziu, bet paprasciausiai nesiuncia, raso kad inactive unsure.gif verysad.gif
arina1978
QUOTE(migdoline @ 2009 09 27, 13:18)
niekaip neiseina parsisiusti kalanetikos, torrentus turiu, viska suspaudziu, bet paprasciausiai nesiuncia, raso kad inactive unsure.gif  verysad.gif
*

O is kur siunciates? Cia pabandykit, jei rusu kalba tinka. http://kinozal.tv/browse.php?s=%CA%E0%EB%E...amp;a=0&o=0
jovana
QUOTE(Rasma @ 2009 09 25, 23:42)

Kada pirmoji treniruotė? g.gif
Gal jau buvai?
jurapetra
Ir as uzsiregistravau, ir dar drauge prikabinau ax.gif Kaip tik rinkausi tarp tu triju, ir visai netycia radau nuoroda apie nauja sporto kluba, nerealu, jei tik kainos nesikandzios ir treneriai patiks, butinai lankysiu smile.gif
Rasma
jovana, nea, nebuvau. Rašo, kad spalio pabaigoje klubas atvers duris, todėl labai sunku laukti smile.gif
maye
Sveikos brangosios supermamos mirksiukas.gif
as irgi panirau i kalanetikos pasauli thumbup.gif
jau trecia savaite lankau kalanetika viename Klaipedos moteru sporto klube. bigsmile.gif
ka galiu pasakyti, pasiekimu dar nesimato, bet zinokit kokia esu patenkinta blush2.gif lengva, tokia lanksti ir jauciu kad man tai patinka...

nzn ar tai tiesa, bet kazkur skaiciau, kad po 10 kalanetikos uzsiemimu jausies kitaip, o po 20 uzsiemimu , jau atrodysi kitaip laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

oi kaip rezulatatu lauksiu mirksiukas.gif nes nebevarginu saves dietomis, ir nereikalingais svarmenimis doh.gif doh.gif doh.gif

dar skaiciau, kad kalbejote, apie maista, po ir pries treniruotes, bet galutinio varianto nesulaukiau.. keik laiko ir ka reiktu valgyti cool.gif
jovana
hi.gif
Aš tik žinau, kad po sporto reik suvalgyti sūrio, varškės. Aš renkuosi varškės sūrelį biggrin.gif

Kokiam klube lankai? kiek moki ir kiek treniruočių per savaitę?
maye
Pradejau kalanetikos studijas Klaipedos Ledi gym. 12 kartu i menesi, tau patogiu laiku 110lt. bet tikrai lb man patinka... wub.gif wub.gif
nesu as olimpiados pasiekimu svajotoja, tai einu pasimankstinti tik del saves blush2.gif

reikes pirkti varskes surelius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kriskol
4u.gif Kiek jūs kartų sportuojat per savaitę?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.