Bemiege
2009 07 20, 02:14
Sveikos, merginos,
o aš norėjau pasiklausti visai kito dalyko (gal net ir ne šioje temoje turėtų būti klausimas, bet aš čia - naujokė, tai gal atleisite). Man reikia virtuvėje sumontuoti elektrinę viryklę ir orkaitę (dvi atskiros dalys: kaitlentė ir orkaitė) į jau esančias medines spinteles ir t.t. Galbūt žinote, galite rekomenduoti meistrą (-us), kurie išpjautų mediniame stalviršyje angą kaitlentei ir viską sujungtų, sumontuotų? Ir galbūt žinote orientacines darbų kainas? Ačiū!
Lillita
2009 07 20, 21:23
QUOTE(Bemiege @ 2009 07 20, 02:14) Sveikos, merginos, o aš norėjau pasiklausti visai kito dalyko (gal net ir ne šioje temoje turėtų būti klausimas, bet aš čia - naujokė, tai gal atleisite). Man reikia virtuvėje sumontuoti elektrinę viryklę ir orkaitę (dvi atskiros dalys: kaitlentė ir orkaitė) į jau esančias medines spinteles ir t.t. Galbūt žinote, galite rekomenduoti meistrą (-us), kurie išpjautų mediniame stalviršyje angą kaitlentei ir viską sujungtų, sumontuotų? Ir galbūt žinote orientacines darbų kainas? Ačiū! tokiam darbeliui galite kreiptis i tokias firmas, kurios uzsiima nedideliais remontais ar ukio darbais, pvz. meistrai 1meistrai 2meistrai 3 nes gal baldininkai nelabai sutiks toki smulkuti darbeli apsiimti Papildyta:QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 07 18, 12:03) Noreciau paklaust vieno dalyko, apie saldytuvu spalvas  Gaminsime virtuves baldus tamsios spalvos, bet tokios pat spalvos saldytuvu dar neteko matyti. Ar baldu gamintojai daro saldytuvu dureles, ar pas buitines technikos gamintojus galima butu uzsakyti tokios spalvos saldytuva  Na, zodziu, man tai kol kas yra didele dilema  yra juodu saldytuvu: Gorenje:  ir Gorenje su Swarowski:  AEG-Electrolux (didelis paveiksliukas  ):  Bosch:  bet paprasciausiai tai butu deti imontuojama saldytuva, tada dureles pasidarysite tokias pacias, kaip ir kitu spinteliu..
QUOTE(Bemiege @ 2009 07 20, 03:14) o aš norėjau pasiklausti visai kito dalyko (gal net ir ne šioje temoje turėtų būti klausimas, bet aš čia - naujokė, tai gal atleisite). Man reikia virtuvėje sumontuoti elektrinę viryklę ir orkaitę (dvi atskiros dalys: kaitlentė ir orkaitė) į jau esančias medines spinteles ir t.t. Galbūt žinote, galite rekomenduoti meistrą (-us), kurie išpjautų mediniame stalviršyje angą kaitlentei ir viską sujungtų, sumontuotų? Ir galbūt žinote orientacines darbų kainas? Sutinka ir baldininkai ir smulkus... Arba dar musu baldininku gali uzklausti MEDŪNA BALDAI
QUOTE(*gitana* @ 2009 07 23, 07:22) Jei man kokia nors programa neleidzia issisaugoti paveiksliuko, tai as fotografuoju su mygtuku PRINT SCREEN, o tada programoje PAINT spaudziu CTRL+V, o tada jau SAVE AS...  Ačiū už patarimą Įkeliu savo virtuvės pirminį variantą, labai lauksiu bet kokių patarimų ir kritikos, nes esu visiškai žalia šioje srityje ir dėl daug ko abejoju  Pas mus čia bus virtuvė su svetaine, svetainės zona priešais orkaitę, virtuvės sienos, kurioje langas ties spintelių pabaiga galvojam daryti sienelę gal su išvažiuojančia pertvara, o gal ir be jos. Viską dar galima keisti, išskyrus kriauklės vietą
QUOTE(madi @ 2009 07 23, 18:31) Pas mus čia bus virtuvė su svetaine, svetainės zona priešais orkaitę, virtuvės sienos, kurioje langas ties spintelių pabaiga galvojam daryti sienelę gal su išvažiuojančia pertvara, o gal ir be jos. Viską dar galima keisti, išskyrus kriauklės vietą  virtuve tokia pat kaip pas maen...tik gal langa labiau i viduriuka...  kiek kv virtuves? o paplanuota neblogai ,mano akim bent  tiik kampe apacioje ,ir po kriaukle daryciu stalcius  o virsuje kitokias spinteles ,ir nedeciau i kampa lentynos...
kristik
2009 07 23, 18:38
Madi, pas mane laaabai panašus išplanavimas  Kokie sienų išmatavimai pas tave? Dabar neturiu laiko, bet vėliau galėsiu įkelti arba atsiųsti savo projektą - gal kas patiks  Aš dabar užmačiau vieną šaldytuvą, tai turiu dabar visą virtuvę perprojektuoti
*gitana*
2009 07 23, 19:03
Pas mane ir kazkas panasaus, tai bandysiu projektuotis virtuve pagal si projekta. Tik svetaine pas mane uz baro
QUOTE(Osera @ 2009 07 23, 17:39) virtuve tokia pat kaip pas maen...tik gal langa labiau i viduriuka...  kiek kv virtuves? o paplanuota neblogai ,mano akim bent  tiik kampe apacioje ,ir po kriaukle daryciu stalcius  o virsuje kitokias spinteles ,ir nedeciau i kampa lentynos... QUOTE(kristik @ 2009 07 23, 18:38) Madi, pas mane laaabai panašus išplanavimas  Kokie sienų išmatavimai pas tave? Dabar neturiu laiko, bet vėliau galėsiu įkelti arba atsiųsti savo projektą - gal kas patiks  Aš dabar užmačiau vieną šaldytuvą, tai turiu dabar visą virtuvę perprojektuoti  Virtuvės sienos 3,40x3,20 m, žodžiu virtuvė apie 12 kv.m
egle.k.k
2009 07 24, 10:10
Laba diena, Šiandien gavau virtuvės baldų paskaičiavimą  kažkaip man pasirodė labai brangu. Gal čia forume yra kas galėtų kainą paskaičiuoti? Atsiusčiau projektėlį. Parašyčiau daug maž medžiagas kurias išsirinkom. Lauksiu pasiūlymų į AŽ.
Damiani
2009 07 24, 14:24
Gal patartumet,kokios det spalvos stalvirsi,jei virsus bus baltas,o apacia ir sonai juodi,is dazytos mdf plokstes  Taip pas tarp spinteliu kokia geriau spalva parinkt is plokstes,juoda ar balta  Aciu ,lauksiu jusu patarymu,gal net foto..
kristij
2009 07 24, 19:49
Sveikos. Skaičiau šį puslapį, sėmiaus įvairių minčių gal metus. Galvojau, kaip man viską sutalpint į savo 5 kvadratų virtuvytę. Paskui nusprendžiau, kad nereikia man jokių įmantrybių ir pasigaminom va tokią gan paprastą, bet man visai mielą virtuvę. http://s184.photobucket.com/albums/x171/kr...urrent=vir2.jpghttp://s184.photobucket.com/albums/x171/kr...urrent=vir1.jpg
Nu susikuriau as savo virtuvike, atiduosiu jusu teismui  Labai nenoriu as spinteliu pakabinamu daryti, kazin su mano plotu ar imanoma be ju issiversyi? siena kur virtuvinis- 3.80, o kita 5,4, tik virtuvini as galiu daryti max 2,50 prie lango, nes langai kurie prie stalo iki zemes ir prie baro dar isejimas i terasa.. http://public.fotki.com/indruciukasss/statybos/virtuve.htmlhttp://public.fotki.com/indruciukasss/statybos/virtuve5.htmlhttp://public.fotki.com/indruciukasss/statybos/virtuve6.htmlhttp://public.fotki.com/indruciukasss/statybos/virtuve2.html
kristij, labai jauki virtuve, man patiko  Kaip tik kazka kepei? Mano senajam bute panasi virtuve buvo, tik kaitlente buvo salia lango, o darbastalis tarp jos ir kriaukles
QUOTE(tabletė @ 2009 07 22, 22:52) O tas išdėstymas patogus, kai erdvė riboja?  Jei turėčiau pakankamai vietos, niekada šalia šaldytuvo neplanuočiau plautuvės, nebent šaldytuvas būtų mažas ir tilptų po stalviršiu  Kadangi indaplovės neturiu, indus plaunu rankomis, tai beplaunant aplink plautuvę pritaškau - abejoju, ar tai patiktų bent kam, kas būtų šalia jos vertikalia kryptimi  Kita vertus, man aplink plautuvę irgi turi būti bent šiek tiek stalviršio, kad erdvės būtų "apsisukti"  . Jau rašiau, kad dabar naudojuosi gerokai didesne virtuve, nei ta, dėl kurios suku galvą  O gal aš labai tiesmukai supratau, kad šaldytuvas yra šalia plautuvės?  nu jo, gal kiek per tiesmukai  tarpas / tarpelis tarp šaldytuvo iš kriauklės tikrai turi būti, kitaip alkūnes nusidaužysite. tačiau tam tarpui tarpeliui reikia palikti mažiau vietos, nei darbastaliui. QUOTE(madi @ 2009 07 23, 18:31) Ačiū už patarimą Įkeliu savo virtuvės pirminį variantą, labai lauksiu bet kokių patarimų ir kritikos, nes esu visiškai žalia šioje srityje ir dėl daug ko abejoju  Pas mus čia bus virtuvė su svetaine, svetainės zona priešais orkaitę, virtuvės sienos, kurioje langas ties spintelių pabaiga galvojam daryti sienelę gal su išvažiuojančia pertvara, o gal ir be jos. Viską dar galima keisti, išskyrus kriauklės vietą  na ir mano labai panašus išplanavimas  ir valgomasis "žiūri" į orkaitę. tai jau dabar aiškiai ir realiai matau, kad nevisai ergonomiška, nu ale ką jau padarysi. nu pvz protingiau sukeisti kriauklę ir kaitlentę vietomiskaitlentę dedant kiek dešiniau gal, tačiau vaizdelis iš svetainės į plautuvę mažiau gražus, nei į orkaitę. o dabastalį pasidariau taip pat ilgiausią dešinėj pusėj, nes ten mano atveju šviesiausia. jūsų vietoje darbastalį labai norėtųsi turėti priešais langą, tačiau plautuvės jau nestumsit, taigi, viskas kaip ir ok. gal tik tų stalčių ir viršutinių spintelių išvaizdas keisčiau, nes viena spintelė vienokia, kita - kitokia. tačiau realybėje darysite turbūt vienodai. QUOTE(kristij @ 2009 07 24, 20:49) Sveikos. Skaičiau šį puslapį, sėmiaus įvairių minčių gal metus. Galvojau, kaip man viską sutalpint į savo 5 kvadratų virtuvytę. Paskui nusprendžiau, kad nereikia man jokių įmantrybių ir pasigaminom va tokią gan paprastą, bet man visai mielą virtuvę. http://s184.photobucket.com/albums/x171/kr...urrent=vir2.jpghttp://s184.photobucket.com/albums/x171/kr...urrent=vir1.jpgo kur maistą ruošiate? na, ta prasme, kur pjaustote viską, salotas gaminate?
*gitana*
2009 07 24, 22:29
QUOTE(kristij @ 2009 07 24, 18:49) Sveikos. Skaičiau šį puslapį, sėmiaus įvairių minčių gal metus. Galvojau, kaip man viską sutalpint į savo 5 kvadratų virtuvytę. Paskui nusprendžiau, kad nereikia man jokių įmantrybių ir pasigaminom va tokią gan paprastą, bet man visai mielą virtuvę.
Kur, pas ka ir uz kiek pasigaminote virtuvike? Gal galima kontaktus?
kristij
2009 07 25, 10:40
[ o kur maistą ruošiate? na, ta prasme, kur pjaustote viską, salotas gaminate? [/quote] Ant palangės  . Seno planavimo virtuvėse labai plati palangė, tai ir pjaustau viską ant jos. Papildyta:QUOTE(*gitana* @ 2009 07 24, 23:29) Kur, pas ka ir uz kiek pasigaminote virtuvike? Gal galima kontaktus?  Gaminomės Šiauliuose Justluka firmoje, mokėjom 4600lt. Nežinau, kiti sako, kad per daug sumokėjom, nes nėra jokių "navarotų", stalčiai paprasti, nepritraukiami, karkasas iš lenkiškos plokštės, tik durelės iš austriškos. Bet kadangi prieš tai kreipėmės į firmą "Evirta", kuri pasiėmė mūsų 2000lt avansą ir nei baldų pagamino, nei pinigus grąžino (vargstam iki šiol bandydami susigrąžint, o rudenį jau bus metai), tai nusprendėm gamintis didelėj žinomoj firmoj, kad neapgautų ir nebankrutuotų. Todėl gal šiek tiek ir daugokai gavos. Kokybe daugmaž patenkinti, na gal tarp durelių per dideli tarpai, stiklas gal biskutį galėjo būti gražiau suklijuotas, bet čia smulkmenos, kurių jau dabar nebepastebim.
varange
2009 07 25, 10:46
labas as cia su tokiu klausimu, pas mus virtuveje langas yra zemiau nei turetu butu,kazkur 65cm aukstis.ir kaip tik toj sienoj kur bus virtuvinis.tai gal zinote kokiu nuorodu ka galima padaryti tame tarpe lango?spinteles bus per zemai...
QUOTE(kristij @ 2009 07 25, 11:40) Bet kadangi prieš tai kreipėmės į firmą "Evirta", kuri pasiėmė mūsų 2000lt avansą ir nei baldų pagamino, nei pinigus grąžino (vargstam iki šiol bandydami susigrąžint, o rudenį jau bus metai), tai nusprendėm gamintis didelėj žinomoj firmoj, kad neapgautų ir nebankrutuotų. Todėl gal šiek tiek ir daugokai gavos. Kokybe daugmaž patenkinti, na gal tarp durelių per dideli tarpai, stiklas gal biskutį galėjo būti gražiau suklijuotas, bet čia smulkmenos, kurių jau dabar nebepastebim. O KUR TA FIRMA RANDASI KUR AVANSO NEGRAZINA? baisu uzsirauti QUOTE(matulkiene @ 2009 07 25, 11:46) labas as cia su tokiu klausimu, pas mus virtuveje langas yra zemiau nei turetu butu,kazkur 65cm aukstis.ir kaip tik toj sienoj kur bus virtuvinis.tai gal zinote kokiu nuorodu ka galima padaryti tame tarpe lango?spinteles bus per zemai... nematant jusu situacijos sunku kazka pasakyti ,bet kiek cia buvo tokiu varijantu demonstruotu tai darytos budavo spinteles zemiau tam tarpe
kristik
2009 07 25, 12:57
QUOTE(matulkiene @ 2009 07 25, 10:46) labas as cia su tokiu klausimu, pas mus virtuveje langas yra zemiau nei turetu butu,kazkur 65cm aukstis.ir kaip tik toj sienoj kur bus virtuvinis.tai gal zinote kokiu nuorodu ka galima padaryti tame tarpe lango?spinteles bus per zemai... Galima padaryti vieno aukštesnio stalčiaus spinteles, ant kurių pridėjus pagalvėlių galima būtų sėdėti
QUOTE(kristij @ 2009 07 24, 20:49) Sveikos. Skaičiau šį puslapį, sėmiaus įvairių minčių gal metus. Galvojau, kaip man viską sutalpint į savo 5 kvadratų virtuvytę. Paskui nusprendžiau, kad nereikia man jokių įmantrybių ir pasigaminom va tokią gan paprastą, bet man visai mielą virtuvę.
Patogus toks siauras priėjimas prie kriauklės?
kristij
2009 07 25, 15:14
O KUR TA FIRMA RANDASI KUR AVANSO NEGRAZINA? baisu uzsirauti Firma yra Šiauliuose, dirbtuvės fabriko"Elnias" teritorijoj. Tikrai, tokių verčiau pasisaugot. Jei išgirsit pavardę Žydrūnas Jakas, bėkit kuo toliau. Jis ne tik baldais, bet ir statybom užsiima. Papildyta:QUOTE(Sophi @ 2009 07 25, 15:01) Patogus toks siauras priėjimas prie kriauklės? Iš tikrųjų tai nelabai. Man dar dar, bet vyras galvą atrėmęs į spintutę indus plauna. Bet kitaip išdėstyt baldus mums nesigavo.
artshock
2009 07 25, 16:09
nepamirskit toj pacioj elnio teritorijoj ir tokios firmikes BUMANA.sudarankiu gauja, suteikia garantija tol kol pasiima pinigus ,po to atia, o garantijos reikia kiekviena diena , ten baldus daro tikriausiai su lomziku,veliau imesiu foto,kad parodyt jog ne suda malu..
na tai jau 2 firmos ŠIAULIUOSE -pavojingos  BUMANA IR Evirta
charisma212
2009 07 25, 18:58
paskaiciau Oseros surinkta info apie stalvirsius ir net mzm, koki dabar rinktis, visi turi savo trukumu  ka, panos, patarsite?
QUOTE(kristij @ 2009 07 25, 16:14) Iš tikrųjų tai nelabai. Man dar dar, bet vyras galvą atrėmęs į spintutę indus plauna. Bet kitaip išdėstyt baldus mums nesigavo. Mano virtuvė irgi iš mažųjų - tik 6,75. Pagrindinė siena - 2 m. ir ventiliacijos anga per patį jos vidurį  Dvejoju dėl tų kampinių spintelių - ar geriau patogiau, bet mažiau spintelių ir erdviau, ar daugiau spintelių, bet mažiau erdvės ir patogumo
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 25, 19:58) paskaiciau Oseros surinkta info apie stalvirsius ir net mzm, koki dabar rinktis, visi turi savo trukumu  ka, panos, patarsite?  pirmiausia tai pagal pinigėlius - jei taupot stipriai, tai niekas kitas, tik laminatas. o jei norite brangesnio daikto, ir brangiau atrodančio, tai jau rinkitės pagal tai, kas patinka - tikras akmuo, ar lietas.
charisma212
2009 07 25, 19:42
QUOTE(Žanė @ 2009 07 25, 20:40) pirmiausia tai pagal pinigėlius - jei taupot stipriai, tai niekas kitas, tik laminatas. o jei norite brangesnio daikto, ir brangiau atrodančio, tai jau rinkitės pagal tai, kas patinka - tikras akmuo, ar lietas. kadangi virtuve nedidele, tai gal labai didele suma nesusidarytu  o akmuo - turit omeny granita ir marmura?
QUOTE(Sophi @ 2009 07 25, 20:34) Mano virtuvė irgi iš mažųjų - tik 6,75. Pagrindinė siena - 2 m. ir ventiliacijos anga per patį jos vidurį  Dvejoju dėl tų kampinių spintelių - ar geriau patogiau, bet mažiau spintelių ir erdviau, ar daugiau spintelių, bet mažiau erdvės ir patogumo  ventiliacijos anga ne bėda, gartraukį galima ir kiek dešiniau ar kairiau dėti, o vamzdį ten prives, su išlinkimu tokiu. jei norėsite - paslėpsite spintelėje. išsimatuokite, kad pačiai vietos normaliai užtektų (susistatykite kokias dėžes ir įsivaizduokite, kad ant jų dirbate - pažiūrėkit, ar pakanka vietos).
charisma212
2009 07 25, 19:46
beje, apie ta pacia virtuve: namas yra senas ir radiatoriai seni - ar juos galima keisti ar vienintelis variantas tai juos perdazyti?
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 25, 20:42) kadangi virtuve nedidele, tai gal labai didele suma nesusidarytu  o akmuo - turit omeny granita ir marmura? virtuvei tinka tik granitas, o marmuras porėtas, reikia jį labai apdirbti (prigirdyti aliejumi), kad negertų į save skysčių, bet vistiek yra dėmių tikimybė. žodžiu, imkit granitą, raštų per akis  kita vertus, kai virtuvė nedidukė, joje daug elementų (kaitlentė, plautuvė, dar kas mikrobanginę ant stalo padeda, tai nelabai bematyti tas akmens raštas, nėra jam erdvės kur atsiskleisti. bet yra kitų privalumų - patvarumas, ant jo mėsą pvz galima "mušti", karštą puodą dėti... taigi, čia jau jums apsispręsti
charisma212
2009 07 25, 19:54
QUOTE(Žanė @ 2009 07 25, 20:49) kita vertus, kai virtuvė nedidukė, joje daug elementų (kaitlentė, plautuvė, dar kas mikrobanginę ant stalo padeda, tai nelabai bematyti tas akmens raštas, gal tokiu atveju nera reikalo deti akmens? nes virtuvyte maza, ilgis tik 2.5 m. o kazin laminatas - labai nepatvarus? Papildyta:koks mazdaug yra kainos santykis tarp granito ir laminato? p.s. ir ka daryciau be SM
kristij
2009 07 25, 20:12
QUOTE(Sophi @ 2009 07 25, 20:34) Mano virtuvė irgi iš mažųjų - tik 6,75. Pagrindinė siena - 2 m. ir ventiliacijos anga per patį jos vidurį  Dvejoju dėl tų kampinių spintelių - ar geriau patogiau, bet mažiau spintelių ir erdviau, ar daugiau spintelių, bet mažiau erdvės ir patogumo  Na mes galvojom, ar kampinę spintelę daryt, kur durys susilanksto (tikiuos aišku apie ką kalbu), ar tokią, kaip pasidarėm. Lankstė vyras tas sulankstomas dureles salone, lankstė, tampė, tampė geras 10 min. ir nusprendė, kad nepatvarios. Todel darėm tiesias dureles, bet biški nebepatogu. Priprasim, 2 metus indus lakstėm plaut į vonią, nes nei baldų, nei kriauklės turėjom. Dar ir dabar iš įpročio nueinu į vonią  .
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 25, 20:46) beje, apie ta pacia virtuve: namas yra senas ir radiatoriai seni - ar juos galima keisti ar vienintelis variantas tai juos perdazyti?  Yra atskirai tema apie tai - bet susidaro įspūdis, kad jei nori legaliai keisti - daug tarapoto
charisma212
2009 07 25, 20:16
QUOTE(Sophi @ 2009 07 25, 21:12) Yra atskirai tema apie tai - bet susidaro įspūdis, kad jei nori legaliai keisti - daug tarapoto  tuomet jauciu bus paprasciau nudazyti juos  aciu
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 25, 20:54) gal tokiu atveju nera reikalo deti akmens? nes virtuvyte maza, ilgis tik 2.5 m. o kazin laminatas - labai nepatvarus? Papildyta:koks mazdaug yra kainos santykis tarp granito ir laminato? p.s. ir ka daryciau be SM  hm granito bėginis metras - 600-1000 Lt, lieto akmens - 800-1200 Lt, o laminato - gal apie 100-200 Lt  bijau su laminatu pameluot, bet jis ženkliai ženkliai pigiau. beje, jis patvarus, tik negalima ant jo pjaustyt, mėsos mušti ir pan. o daugiau esmė jau meistriukai, kaip sandariai jo kraštus apdirbs, nes problema, kad per kraštelius ir jungtis nešlaptų, o "iš viršaus" tai patvarumas normalus. aš tokį dabar turiu, tai jokių bėdų, meistriukai geri buvo. a, dar yra variantas pvz plyteles kloti, bes čia daugiau dekoras, mažiau patogumo ir erdvės tuo labiau reikia.
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 25, 21:16) tuomet jauciu bus paprasciau nudazyti juos  aciu  Jei ketaus tai turbūt taip, bet jei metaliniai, vis tiek kada nors prarūdys ir teks keisti
charisma212
2009 07 25, 20:30
QUOTE(Žanė @ 2009 07 25, 21:21) beje, jis patvarus, tik negalima ant jo pjaustyt, mėsos mušti ir pan. o lentele pasidejus pjaustyti ir mesa musti turbut galima? Papildyta:QUOTE(Sophi @ 2009 07 25, 21:22) Jei ketaus tai turbūt taip, bet jei metaliniai, vis tiek kada nors prarūdys ir teks keisti  tiksliai nezinau kokie ten  25 metu senumo name ir zinau, kad nekeisti buvo
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 25, 21:30) o lentele pasidejus pjaustyti ir mesa musti turbut galima?  be abejo
charisma212
2009 07 25, 20:36
QUOTE(Žanė @ 2009 07 25, 21:31) be abejo  nes labai jau gresmingai nuskambejo, kad nieko negalima ant laminato daryti  ok, aciu uz konsultacija  dabar lauksiu meistro  beje, kaip tikrinti, ar gerai ir kokybiskai daro tuos krastus?
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 25, 21:30) tiksliai nezinau kokie ten  25 metu senumo name ir zinau, kad nekeisti buvo  Didžiausia tikimybė, kad metalas - ketaus paprastai būna prieš ~40 metų ir seniau statytuose
charisma212
2009 07 25, 20:51
QUOTE(Sophi @ 2009 07 25, 21:39) Didžiausia tikimybė, kad metalas - ketaus paprastai būna prieš ~40 metų ir seniau statytuose  reikes pasidometi
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 25, 21:51) reikes pasidometi  Ketaus būna iš sekcijų sudaryti ir tokie masyvesni, mano akim žiūrint
Bufeto vedėja
2009 07 27, 08:24
QUOTE(Žanė @ 2009 07 25, 20:49) virtuvei tinka tik granitas, o marmuras porėtas, reikia jį labai apdirbti (prigirdyti aliejumi), kad negertų į save skysčių, bet vistiek yra dėmių tikimybė. žodžiu, imkit granitą, raštų per akis  minusas granito tas, kad didele tikimybe visus indus sudauzyti bet koks barkstelejimas i toki stalvirsi dazniausiai virsta sukemis nors paziureti granitas man grazu
Damiani
2009 07 27, 08:41
Sveiki,o dar ir kriaukle jei is granito,gabaliuka galima viena kita pamest,pas draugus taip.. Mergaites,as labai-labai pradau atsiliepti tas kurios turi,ar bent kazka zino del stalvirsio baltos spalvos ir kriaukles,meistras sako det balta,grazus derinys su juoda,bet man baisu,juk tai virtuve Dar sakykit,ar buna pigesniu imontuojamu mikrobanginiu,nei 1100-1200,kazkaip man uz tiek atrodo nezminiskai daug
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 07 27, 09:24) minusas granito tas, kad didele tikimybe visus indus sudauzyti bet koks barkstelejimas i toki stalvirsi dazniausiai virsta sukemis nors paziureti granitas man grazu  aha, tas tai taip. dūžta labiau, ir aš tą iš kitų esu girdėjusi. bet į marmurą irgi taip pat dūžta. į lietą akmenį turbūt mažiau. dėl balta - juoda nelabai galiu patarti, neturiu namie taip. o iš kokios medžiagos tas baltas stalviršis siūlomas?
Damiani
2009 07 27, 09:58
QUOTE(Žanė @ 2009 07 27, 11:45) aha, tas tai taip. dūžta labiau, ir aš tą iš kitų esu girdėjusi. bet į marmurą irgi taip pat dūžta. į lietą akmenį turbūt mažiau. dėl balta - juoda nelabai galiu patarti, neturiu namie taip. o iš kokios medžiagos tas baltas stalviršis siūlomas? Nezinau,dar neklausiau,bet jei ne granitas,turbut kad laminatas?Nzn ka daryt,apacia noriu tikrai spinteliu juoda kad butu,bet sako negrazu det juoda stalvirsi tada,kokia alternativa pasiulys nezinau
QUOTE(Lux Lady @ 2009 07 27, 09:41) Mergaites,as labai-labai pradau atsiliepti tas kurios turi,ar bent kazka zino del stalvirsio baltos spalvos ir kriaukles,meistras sako det balta,grazus derinys su juoda,bet man baisu,juk tai virtuve Nu man atrodo, kad balta kaip tik praktiskiau  Mes planuojam tamsu stalvirsi ir kriaukle bus tamsi, tai vat galvoju, kad sveist tikrai turesiu ka, jau kalkes ant to tamsaus kaip matysis  ... Nu bet noriu ir viskas
Damiani
2009 07 27, 10:23
QUOTE(indruciukas @ 2009 07 27, 12:09) Nu man atrodo, kad balta kaip tik praktiskiau  Mes planuojam tamsu stalvirsi ir kriaukle bus tamsi, tai vat galvoju, kad sveist tikrai turesiu ka, jau kalkes ant to tamsaus kaip matysis  ... Nu bet noriu ir viskas  O man atvirksciai atrodo,kai draugei pasakiau kad pasiule balta stalvirsiu ir kriaukle butu idealu tokios pat spalvos,ji susimascius paklause-"O kur tu ispili alieju pvz is keptuves?"Na kada kaip,kartais i unitaza jei su likuciais maisto,bet aisku dazniausiai i kriaukle,tai va,o dar kiek visko be aliejaus..
egle.k.k
2009 07 27, 10:35
QUOTE(Lux Lady @ 2009 07 27, 11:23) O man atvirksciai atrodo,kai draugei pasakiau kad pasiule balta stalvirsiu ir kriaukle butu idealu tokios pat spalvos,ji susimascius paklause-"O kur tu ispili alieju pvz is keptuves?"Na kada kaip,kartais i unitaza jei su likuciais maisto,bet aisku dazniausiai i kriaukle,tai va,o dar kiek visko be aliejaus..  o aš aliejų į šiukšliadėžę pilu
|
|