Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apsilankymas pas ginekologę po gimdymo 2
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4
Kipseva
Isleidziant is ligonines po gimdymo atiduoda lapa is nesciosios korteles. Sake, kad viena atiduodi seimos daktarui, o kita ginekologei. Bet seimos daktare pasieme abi puses. Ar reikia einant pas ginekologe tureti ta lapa..? g.gif
***JANINA***
na jei gimdymas buvo nuoseklus ir be koplikaciju,manau nereikia.gydytoja paklausines,o beto jei turesi klausimu paklausk.
SuperMeska
Ta lapa pasieme pediatre, juk ten visi duomenys apie vaikeli surasyti. Kam visa tai ginekologui?
carmelita
kai pirma gymdziau dukra , aisku tai buvo senai, tai duodavo tik lapuka vaiku gydytojai, tik zuodziais sake pasirodit ginekologui po dveju men., o dabar dar ir ginekologui zinute perduot praso. biggrin.gif . bet man atrodo duoda tik tam kad moterys pasirupintu savim ir pasitikrintu po gymdimo, nors ir gymdimas praejo gerai .As nematau nieko blogo . kas gi daugiau mumis pasirupins eigu ne mes pacios mirksiukas.gif
(Lelija)
QUOTE(Kipseva @ 2009 07 23, 19:35)
Isleidziant is ligonines po gimdymo atiduoda lapa is nesciosios korteles. Sake, kad viena atiduodi seimos daktarui, o kita ginekologei. Bet seimos daktare pasieme abi puses. Ar reikia einant pas ginekologe tureti ta lapa..?  g.gif
*

Siaip, viena israsa turi nunesti ginekologui, isega i kortele, kam seimos daktarui abu israsai ? doh.gif
grinke
QUOTE(Kipseva @ 2009 07 23, 19:35)
Isleidziant is ligonines po gimdymo atiduoda lapa is nesciosios korteles. Sake, kad viena atiduodi seimos daktarui, o kita ginekologei. Bet seimos daktare pasieme abi puses. Ar reikia einant pas ginekologe tureti ta lapa..?  g.gif
*

Vienas skirtas vaiku daktarui, kitas lapelis ginekologui.
Kipseva
Tai net nezinau ka daryti, nes pediatre abu pasieme.. g.gif
Verdaina
QUOTE(Kipseva @ 2009 07 25, 14:54)
Tai net nezinau ka daryti, nes pediatre abu pasieme..  g.gif
*

Tai anokia čia problema g.gif paprašykit, kad vieną gražintų.
dianele
Galit ir be to lapo pas ginekologe nueit. Ji tikrai priims smile.gif O po to atsiimsit lapeli is pediatres ir atiduosit ginekologei 4u.gif
lenke555
Viena atidaviau ginekaliogei ,o kita pediatrei.
Raselelyte
QUOTE(lenke555 @ 2009 11 01, 00:23)
Viena atidaviau ginekaliogei ,o kita pediatrei.
*

drinks_cheers.gif
Muniukee
Sveikos, mamytes,
iskilo toks klausimelis - apsilankyti pas gine reikia 6-8 sav po gimdymo, o veliau kada? blush2.gif maniske kazka lyg buvo minejusi, bet nebepamenu jau doh.gif
Raselelyte
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 27, 00:21)
Sveikos, mamytes,
iskilo toks klausimelis - apsilankyti pas gine reikia 6-8 sav po gimdymo, o veliau kada?  blush2.gif  maniske kazka lyg buvo minejusi, bet nebepamenu jau  doh.gif
*

po 6 sav smile.gif
saner
O man sake, kad jei viskas gerai per 6 men pasirodyti, kad galetu padaryti cistologini tepineli.
Qmutia
Aš ir ėjau pirmą kart po gimdymo po 6 savaičių, o antrą kart sakė ateiti po 6 mėnesių (žinoma jei viskas gerai) 4u.gif
ingridsid
Vienas lapelis yra pediatrei o kitas ginekologei, bet as dar neprisiruosiau jai pasirodyti, nors kaip tik siandien yra 2 men po gimdymo (bet man buvo CP, tai kaip ir neskubu del to)
vesna
QUOTE(saner @ 2009 11 28, 19:29)
O man sake, kad jei viskas gerai per 6 men pasirodyti, kad galetu padaryti cistologini tepineli.
*

man sake, kad po 6 sav. butinai ateiti. ir GN akcentavo, kad eiciau pas savo gine po 6 sav.
dre
as ejau po 6 savaiciu 4u.gif
*mamusikas*
Aš niekaip neprisiruošiu užsiregistruot pas gine.
jurackaaa
man taip pat nurode apsilankyti 6-8 savaiciu laikotarpyje po gimdymo smile.gif
tinny
aš apsilankiau praėjus dviem mėnesiams ax.gif
Anadi
geda prisipazinti bet as taip ir nenuejau pas gine po gimdymo , nors praejo jau tikrai daugiau nei metai blush2.gif
nikee23
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 26, 23:21)
Sveikos, mamytes,
iskilo toks klausimelis - apsilankyti pas gine reikia 6-8 sav po gimdymo, o veliau kada?  blush2.gif  maniske kazka lyg buvo minejusi, bet nebepamenu jau  doh.gif
*

seip jeigu viskas buvo gerai po apziuros sesiu savaiciu tada reik tikrintis kas puse metu arba i metus karta.o jei kas negerai tada nueik anksciau
annaing
QUOTE(Anadi @ 2009 12 22, 14:43)
geda prisipazinti bet as taip ir nenuejau pas gine po gimdymo , nors praejo jau tikrai daugiau nei metai  blush2.gif
*

zinok, as po pirmojo gimdymo irgi nejau pas gine, buvo viskas tvarkoj o pasirodziau kai jau laukiausi antro, po 4 metu doh.gif na ir pagimdzius buvau nuejusi po 8 sav.
o del tu lapuku-israsu, tai vienas apie vaikeli yra pediatrui, o kitas apie gimdyve yra ginej smile.gif
Juditab
o as dar nebuvau pas gine... man GN sake nueit po 4sav, prisiregistravau, bet sutapo kad tuo pat metu reikejo pas pediatre su vaiku tai ir nebenuejau... blush2.gif
eling
Mano irgi abu lapelius pasiėmė šeimos gydytoja. Bet kai eisiu pas gine, nešiuos savo kortelę, kurioje ir yra įklijuoti tie lapeliai - ginei visa informacija bus ant delno... rolleyes.gif
linauks
QUOTE(Kipseva @ 2009 07 25, 15:54)
Tai net nezinau ka daryti, nes pediatre abu pasieme..  :hm
*

labas nereikia jokio lapelio nueisit pas ginekologa prisiregistravusi jusu ginekologe gaus jusu asmens kortele o ten bus jusu duomenys kuriuos paeme gyditoja nes ji privalo visa sita informacija pateikti i asmens kortele tai eikit ramia galvele ir nesukit sau galvos be reikalo :) sekmes
RenatyteSt
Sveikos,

laukiuosi pirmojo vaikelio, gimdymas jau irgi ne uz kalnu. sakykit, kokia procedura, tvarka viskas vyksta po gimdymo: is gimdymo namu isleidzia su dviem lapukais, su vienu ju as po menesio turiu pasirodyti pas seimos daktare, o su kitu pas ginekologe?
... o kaip yra su daktaru apsilankymu namuose?...
wwwlaima
QUOTE(RenatyteSt @ 2010 01 25, 01:24)
Sveikos,

laukiuosi pirmojo vaikelio, gimdymas jau irgi ne uz kalnu. sakykit, kokia procedura, tvarka viskas vyksta po gimdymo: is gimdymo namu isleidzia su dviem lapukais, su vienu ju as po menesio turiu pasirodyti pas seimos daktare, o su kitu pas ginekologe?
...  o kaip yra su daktaru apsilankymu namuose?...
*

bent jau man buvo taip: gimdymo namuose tik pasake, kad turi vaikuti kur uzrasyt pas pediatra ir idavo tuos 2 lapukus. pati skambinausi i antakl vaiku polik ir pranesiau kad turiu naujagimi. pasake kokia gydytoja mums pagal adresa priklauso ir uz 3 dienu ji su sesele atvaziavo smile.gif o del saves eini uzsirasyt pas savo ginekologe, geriausia pas ka lankaisi nestumo metu
RenatyteSt
QUOTE(wwwlaima @ 2010 01 25, 11:57)
bent jau man buvo taip: gimdymo namuose tik pasake, kad turi vaikuti kur uzrasyt pas pediatra ir idavo tuos 2 lapukus. pati skambinausi i antakl vaiku polik ir pranesiau kad turiu naujagimi. pasake kokia gydytoja mums pagal adresa priklauso ir uz 3 dienu ji su sesele atvaziavo smile.gif o del saves eini uzsirasyt pas savo ginekologe, geriausia pas ka lankaisi nestumo metu
*

aciu smile.gif
++++
po 6 savaiciu ejau
Murlyka
hm g.gif po gimdymo pas ginekologe dar nebuvau... a cia butinai butinai?
kwakse*
QUOTE(Murlyka @ 2010 01 30, 13:48)
hm g.gif  po gimdymo pas ginekologe dar nebuvau... a cia butinai butinai?
*

Na siaip tai manau, kad butinai. Juk turi patikrinti ar nera kokiu zaizdeliu, randeliu. Ypac jei buvo plysimai, kirpimai ar po cezario. Nesvarbu, kad dabar gerai jauties, tose zaizdose paskui visokie puliniai ir siaip visokios blogybes susidaro.
Lietinga Diena
Sveikos, o mano ginė man liepė pas ją pasirodyti po 2 sav. po gimdymo unsure.gif nors aš irgi maniau kad tik po 6-8 sav. na net nežinau kodėl ji man čia taip liepė. tiesa kai pagimdžiau pirmąjį tai neėjau pas ginę, apsilankiau, kai jau laukiaus antrojo blush2.gif dėl tų lapelių, tai vienas yra pediatrei, kitas ginei mirksiukas.gif
willijag
QUOTE(vaida009 @ 2010 02 04, 16:52)
Na siaip tai manau, kad butinai. Juk turi patikrinti ar nera kokiu zaizdeliu, randeliu. Ypac jei buvo plysimai, kirpimai ar po cezario. Nesvarbu, kad dabar gerai jauties, tose zaizdose paskui visokie puliniai ir siaip visokios blogybes susidaro.
*

tas butinumas aisku tik del saves smile.gif juk del savo sveikatos einam tikrintis
Owlet
tuos lapukus iš gimdymo namų pasiimė šeimos gydytoja, bet nepergyvenu, manau žino ką daro, ir kai jau ateis metas eiti pas ginę manau , kad tą lapą kortelėje rasiu 4u.gif
dušara
viena lapuka pasieme pediatre kai buvo atvykus paziureti naujagimio o kita atidaviau siandien ginekologei, nes tik siandien pas ja apsilankiau, o jau beveik keturi menesiai praejo ax.gif taigi viskas tvarkoje smile.gif
Pušūnė
o as pas gine buvau po 4 sav., nes isiro siuses galiukas. Galvojau gal sius, bet nesiuvo smile.gif . adu kita savaitele apsilankyti pas gine dar karta.
ramintukas
Po gimdymo apsilankiau praejus lygiai 8 savaitems smile.gif
Viena lapeli buvo paemes pediatras, kita atidaviau gydytojai - ginekologei. Kadangi buvome nesimate visus du menesius bigsmile.gif tai papasakojau kaip gimdymas, kaip vaikiukas, ir susitareme susitikti po metu mirksiukas.gif
erikae
unsure.gif Butina apsilankyti po 8 savaiciu, kaip duagelis ir rase. Uzdelsus gali buti ir apziura skausminga ir visokios bedos isiseneti..
Wild Pearl
vaje jau praejo 2menesiukai o as vis nesusiruosiu nueiti pas ginekologe doh.gif nors nesiskundziu.kazin nuo kada galima detis spirale jei maitini?gal kuri zinotu blush2.gif
gryneja
as po gimdymo nuejau kaip priklause po 6 savaiciu,o spirale galima deti irgi praejus 6 savaitems po gimdymo netgi jei maitini.Aisku tiksliau paaiskins gine mirksiukas.gif
Menule231
blush2.gif jegau as dar nebuvau pas gine. Rreik susiruos kada ir nueit, o tai vis laiko nera tai sesija buvo, dabar mokslai vel ruostis naujau sesjai. Niekaip neprisiruosiu. Reik nueiti kai suneli priregistrusiu ir save uzregistruoti rolleyes.gif
eglieska
o kaip gine mato, ar gerai sugijo randas gimdoje po cezario? kokia buna apziura jei esi po cezario? g.gif
atilyte
QUOTE(0rchideja @ 2010 03 03, 17:48)
vaje jau praejo 2menesiukai o as vis nesusiruosiu nueiti pas ginekologe  doh.gif nors nesiskundziu.kazin nuo kada galima detis spirale jei maitini?gal kuri zinotu  blush2.gif
*

Yra spec. spiralės maitinančioms (kiek atsimenu) smile.gif
Esha
QUOTE(atilyte @ 2010 03 17, 11:04)
Yra spec. spiralės maitinančioms (kiek atsimenu) smile.gif
*

yra mirena. Siaip nepigus dalykas ir gan naujas, bet dvi mano drauges patenkintos.

As pas gine lygiai po 8 sav apsilankiau. Kita kart sake ateit po pusmecio. Ir liepe nepastot iki to laiko biggrin.gif (del daryto cp)
Kutveliukas
o as vis dar nebuvau, o jau du men su virs praejo doh.gif
neatrandu laiko visai doh.gif
o ir nenoriu.. gana, visa nestuma kas menesis i poliklinika vaiksciojau, jau taip nepatinka man tos visos istaigos kur zmones baltais chalatais doh.gif lotuliukas.gif
bet reiks kazkaip prisiverst, atrast laiko doh.gif
Renesme
leksiu po 8 sav.
glinglingas
apsilankyti pas ginekologe tikrai reikia 4u.gif nes pas mane po antro gimdymo viskas buvo ciki ir prisiruoshiau pas ja nueiti tik po 2.5 metu doh.gif suzinojau kad gimda pasmukus ir pilvo raumuo trukes -o visa ta laika kilnojau visko nors nebuvo galima.. taigi geriau po gimdymo suzinoti kokios esi bukles mirksiukas.gif
sekmes
Kristina A-A
mamytes nedelskit tikrai ilgai po gimdymo,kad ir kaip ta prosedura nemaloni. Juk vaikui reikia sveikos mamos,kuri galetu juo pasirupinti. Po gimdymo kaip rekomenduoja nuejau,nes vis kolidorium sutikdavau savo ginekologe tai vis klausinejo ar uzsiregistravau.
as ejau po 2 men ir tad del sexsiuko gydytoja liepe jei galim dar palaukti,nes kazkas su gleivine buvo.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.