Isleidziant is ligonines po gimdymo atiduoda lapa is nesciosios korteles. Sake, kad viena atiduodi seimos daktarui, o kita ginekologei. Bet seimos daktare pasieme abi puses. Ar reikia einant pas ginekologe tureti ta lapa..?
na jei gimdymas buvo nuoseklus ir be koplikaciju,manau nereikia.gydytoja paklausines,o beto jei turesi klausimu paklausk.
Ta lapa pasieme pediatre, juk ten visi duomenys apie vaikeli surasyti. Kam visa tai ginekologui?
kai pirma gymdziau dukra , aisku tai buvo senai, tai duodavo tik lapuka vaiku gydytojai, tik zuodziais sake pasirodit ginekologui po dveju men., o dabar dar ir ginekologui zinute perduot praso.
QUOTE(Kipseva @ 2009 07 23, 19:35) Isleidziant is ligonines po gimdymo atiduoda lapa is nesciosios korteles. Sake, kad viena atiduodi seimos daktarui, o kita ginekologei. Bet seimos daktare pasieme abi puses. Ar reikia einant pas ginekologe tureti ta lapa..? Siaip, viena israsa turi nunesti ginekologui, isega i kortele, kam seimos daktarui abu israsai ? QUOTE(Kipseva @ 2009 07 23, 19:35) Isleidziant is ligonines po gimdymo atiduoda lapa is nesciosios korteles. Sake, kad viena atiduodi seimos daktarui, o kita ginekologei. Bet seimos daktare pasieme abi puses. Ar reikia einant pas ginekologe tureti ta lapa..? Vienas skirtas vaiku daktarui, kitas lapelis ginekologui.
Tai net nezinau ka daryti, nes pediatre abu pasieme..
Galit ir be to lapo pas ginekologe nueit. Ji tikrai priims
Viena atidaviau ginekaliogei ,o kita pediatrei.
Sveikos, mamytes,
iskilo toks klausimelis - apsilankyti pas gine reikia 6-8 sav po gimdymo, o veliau kada?
O man sake, kad jei viskas gerai per 6 men pasirodyti, kad galetu padaryti cistologini tepineli.
Aš ir ėjau pirmą kart po gimdymo po 6 savaičių, o antrą kart sakė ateiti po 6 mėnesių (žinoma jei viskas gerai)
Vienas lapelis yra pediatrei o kitas ginekologei, bet as dar neprisiruosiau jai pasirodyti, nors kaip tik siandien yra 2 men po gimdymo (bet man buvo CP, tai kaip ir neskubu del to)
as ejau po 6 savaiciu
Aš niekaip neprisiruošiu užsiregistruot pas gine.
man taip pat nurode apsilankyti 6-8 savaiciu laikotarpyje po gimdymo
aš apsilankiau praėjus dviem mėnesiams
geda prisipazinti bet as taip ir nenuejau pas gine po gimdymo , nors praejo jau tikrai daugiau nei metai
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 26, 23:21) Sveikos, mamytes, iskilo toks klausimelis - apsilankyti pas gine reikia 6-8 sav po gimdymo, o veliau kada? seip jeigu viskas buvo gerai po apziuros sesiu savaiciu tada reik tikrintis kas puse metu arba i metus karta.o jei kas negerai tada nueik anksciau QUOTE(Anadi @ 2009 12 22, 14:43) geda prisipazinti bet as taip ir nenuejau pas gine po gimdymo , nors praejo jau tikrai daugiau nei metai zinok, as po pirmojo gimdymo irgi nejau pas gine, buvo viskas tvarkoj o pasirodziau kai jau laukiausi antro, po 4 metu o del tu lapuku-israsu, tai vienas apie vaikeli yra pediatrui, o kitas apie gimdyve yra ginej
o as dar nebuvau pas gine... man GN sake nueit po 4sav, prisiregistravau, bet sutapo kad tuo pat metu reikejo pas pediatre su vaiku tai ir nebenuejau...
Mano irgi abu lapelius pasiėmė šeimos gydytoja. Bet kai eisiu pas gine, nešiuos savo kortelę, kurioje ir yra įklijuoti tie lapeliai - ginei visa informacija bus ant delno...
QUOTE(Kipseva @ 2009 07 25, 15:54) labas nereikia jokio lapelio nueisit pas ginekologa prisiregistravusi jusu ginekologe gaus jusu asmens kortele o ten bus jusu duomenys kuriuos paeme gyditoja nes ji privalo visa sita informacija pateikti i asmens kortele tai eikit ramia galvele ir nesukit sau galvos be reikalo :) sekmes
Sveikos,
laukiuosi pirmojo vaikelio, gimdymas jau irgi ne uz kalnu. sakykit, kokia procedura, tvarka viskas vyksta po gimdymo: is gimdymo namu isleidzia su dviem lapukais, su vienu ju as po menesio turiu pasirodyti pas seimos daktare, o su kitu pas ginekologe? ... o kaip yra su daktaru apsilankymu namuose?... QUOTE(RenatyteSt @ 2010 01 25, 01:24) Sveikos, laukiuosi pirmojo vaikelio, gimdymas jau irgi ne uz kalnu. sakykit, kokia procedura, tvarka viskas vyksta po gimdymo: is gimdymo namu isleidzia su dviem lapukais, su vienu ju as po menesio turiu pasirodyti pas seimos daktare, o su kitu pas ginekologe? ... o kaip yra su daktaru apsilankymu namuose?... bent jau man buvo taip: gimdymo namuose tik pasake, kad turi vaikuti kur uzrasyt pas pediatra ir idavo tuos 2 lapukus. pati skambinausi i antakl vaiku polik ir pranesiau kad turiu naujagimi. pasake kokia gydytoja mums pagal adresa priklauso ir uz 3 dienu ji su sesele atvaziavo QUOTE(wwwlaima @ 2010 01 25, 11:57) bent jau man buvo taip: gimdymo namuose tik pasake, kad turi vaikuti kur uzrasyt pas pediatra ir idavo tuos 2 lapukus. pati skambinausi i antakl vaiku polik ir pranesiau kad turiu naujagimi. pasake kokia gydytoja mums pagal adresa priklauso ir uz 3 dienu ji su sesele atvaziavo aciu
po 6 savaiciu ejau
hm
QUOTE(Murlyka @ 2010 01 30, 13:48) Na siaip tai manau, kad butinai. Juk turi patikrinti ar nera kokiu zaizdeliu, randeliu. Ypac jei buvo plysimai, kirpimai ar po cezario. Nesvarbu, kad dabar gerai jauties, tose zaizdose paskui visokie puliniai ir siaip visokios blogybes susidaro.
Sveikos, o mano ginė man liepė pas ją pasirodyti po 2 sav. po gimdymo
QUOTE(vaida009 @ 2010 02 04, 16:52) Na siaip tai manau, kad butinai. Juk turi patikrinti ar nera kokiu zaizdeliu, randeliu. Ypac jei buvo plysimai, kirpimai ar po cezario. Nesvarbu, kad dabar gerai jauties, tose zaizdose paskui visokie puliniai ir siaip visokios blogybes susidaro. tas butinumas aisku tik del saves
tuos lapukus iš gimdymo namų pasiimė šeimos gydytoja, bet nepergyvenu, manau žino ką daro, ir kai jau ateis metas eiti pas ginę manau , kad tą lapą kortelėje rasiu
viena lapuka pasieme pediatre kai buvo atvykus paziureti naujagimio o kita atidaviau siandien ginekologei, nes tik siandien pas ja apsilankiau, o jau beveik keturi menesiai praejo
o as pas gine buvau po 4 sav., nes isiro siuses galiukas. Galvojau gal sius, bet nesiuvo
Po gimdymo apsilankiau praejus lygiai 8 savaitems
Viena lapeli buvo paemes pediatras, kita atidaviau gydytojai - ginekologei. Kadangi buvome nesimate visus du menesius
vaje jau praejo 2menesiukai o as vis nesusiruosiu nueiti pas ginekologe
as po gimdymo nuejau kaip priklause po 6 savaiciu,o spirale galima deti irgi praejus 6 savaitems po gimdymo netgi jei maitini.Aisku tiksliau paaiskins gine
o kaip gine mato, ar gerai sugijo randas gimdoje po cezario? kokia buna apziura jei esi po cezario?
o as vis dar nebuvau, o jau du men su virs praejo
neatrandu laiko visai o ir nenoriu.. gana, visa nestuma kas menesis i poliklinika vaiksciojau, jau taip nepatinka man tos visos istaigos kur zmones baltais chalatais bet reiks kazkaip prisiverst, atrast laiko
leksiu po 8 sav.
apsilankyti pas ginekologe tikrai reikia
sekmes
mamytes nedelskit tikrai ilgai po gimdymo,kad ir kaip ta prosedura nemaloni. Juk vaikui reikia sveikos mamos,kuri galetu juo pasirupinti. Po gimdymo kaip rekomenduoja nuejau,nes vis kolidorium sutikdavau savo ginekologe tai vis klausinejo ar uzsiregistravau.
as ejau po 2 men ir tad del sexsiuko gydytoja liepe jei galim dar palaukti,nes kazkas su gleivine buvo. |