nuėjau lygiai 6 sav. po gimdymo
sakykit, mergaites... ar butina eiti pas ta pati ginekologa, pas kuri visa nestuma lankiausi? noriu eiti pas kita, nes maniskis senis pridirbo man nemaloniu dalyku nestumo gale, tad nebenoriu i kalbas eiti su tokiu.
QUOTE(tauteee @ 2010 04 07, 18:22) sakykit, mergaites... ar butina eiti pas ta pati ginekologa, pas kuri visa nestuma lankiausi? noriu eiti pas kita, nes maniskis senis pridirbo man nemaloniu dalyku nestumo gale, tad nebenoriu i kalbas eiti su tokiu. Tikrai nebūtina, nes aš pati ėjau irgi pas kitą ginekologę toj pačioj klinikoj, nes ta kur prižiūrėjo nėštumą, pakankamai žiopla pasirodė
na va as jau irgi po gines apsilankymo
As cia skaitau, kad pagimdzius duoda kazkokius du lapus - pediatrei ir ginei.....
Man dave tik epikrizes.... Kazka dar turejo duoti is nesciosios korteles?.... QUOTE(xxsxx @ 2010 05 03, 07:20) As cia skaitau, kad pagimdzius duoda kazkokius du lapus - pediatrei ir ginei..... Man dave tik epikrizes.... Kazka dar turejo duoti is nesciosios korteles?.... Turejo duoti lapuka apie gimdyma, kada ir kaip pagimdete, kas gime, koks vaiko svoris ugis, kiek balu gavo ir t.t. Lapuke turejo buti ta pati informacija 2 kartus surasyta, viena dali i poliklinika (pas seimos gydytoja), kita - ginekologei Kai pagimdziau, man gydytoja pasake po 2 menesiu pasirodyti ginekologui ir iki to netureti nuo lytiniu santykiu, nes gimdant buvo plysimu
Na as dar negimdžiau, bet gydytoja man sakė, jei pagimdysiu, tai pas ją apsilankyti po 3-4 savaičių. Kaip skaitau visoms sako ateit po šešių savaičių, bet manau anksčiau tikrai nepakenks
QUOTE(justmoon @ 2010 05 03, 12:45) Turejo duoti lapuka apie gimdyma, kada ir kaip pagimdete, kas gime, koks vaiko svoris ugis, kiek balu gavo ir t.t. Lapuke turejo buti ta pati informacija 2 kartus surasyta, viena dali i poliklinika (pas seimos gydytoja), kita - ginekologei Kai pagimdziau, man gydytoja pasake po 2 menesiu pasirodyti ginekologui ir iki to netureti nuo lytiniu santykiu, nes gimdant buvo plysimu Na, jo......
Aš pasirodžiau tik po 6 mėn. gerai kad viskas buvo gerai, tačiau reikėtų pagal gyd. rekomendacijas jau po 3 mėn.
Įdomu ar kas jų laikosi?
Sveikos mamites as noreciau jusu paklaust po gymdimo praejo 7 savaites,pas daktara eisiu po 2 savaiciu nes taloneliu anksiau nera as ne lietuvoi,bet biiski kraujas eina nors jau buvo nustoja,gal perpute kur ar dar kas,as maitinu krutimi jug negalejo menesines prasidet?
QUOTE(busima mamite @ 2010 05 30, 22:04) Sveikos mamites as noreciau jusu paklaust po gymdimo praejo 7 savaites,pas daktara eisiu po 2 savaiciu nes taloneliu anksiau nera as ne lietuvoi,bet biiski kraujas eina nors jau buvo nustoja,gal perpute kur ar dar kas,as maitinu krutimi jug negalejo menesines prasidet? gali būti, kad tai mėnesinės.
Sveika uksne as pasitepliojau tris dienas ir nustojo buvo sumazeja pieno bet dabar pasitaise ir vat dabar galvoju kas tai buvo ar buna tokiu mazu menesiniu
QUOTE(busima mamite @ 2010 06 02, 17:23) Sveika uksne as pasitepliojau tris dienas ir nustojo buvo sumazeja pieno bet dabar pasitaise ir vat dabar galvoju kas tai buvo ar buna tokiu mazu menesiniu pieno kiekiui įtakos tas neturėtų turėti
Man į tą lapelį, kur ginekologei reikia duoti, įrašė, jog turiu pasitikrinti per 10 dienų. Bet kad aš dar kraujuoju, tai ir neinu
QUOTE(pati22 @ 2010 06 15, 15:05) Man į tą lapelį, kur ginekologei reikia duoti, įrašė, jog turiu pasitikrinti per 10 dienų. Bet kad aš dar kraujuoju, tai ir neinu na net keista, ką ten gali tikrint po 10 dienų
apsilankiau praejus 7 savaitems po gimdymo
as apsilankiau po 8 savaiciu kaip daktare ir sake, ir aciu dievui viskas ok,
as apsilankiau po 6savaiciu, ir pasake kad viskas gerai tik kad siuvimo vieta dar ne pilnai uzgijus, ir liepe po 6men ateit vel pasitikrint del cistu kaip supratau....
[quote=justmoon,2010 05 03, 12:45]
Turejo duoti lapuka apie gimdyma, kada ir kaip pagimdete, kas gime, koks vaiko svoris ugis, kiek balu gavo ir t.t. Lapuke turejo buti ta pati informacija 2 kartus surasyta, viena dali i poliklinika (pas seimos gydytoja), kita - ginekologei o kodel reikia seimos gydytojui antraji lapuka nesti? As galvojau, kad sau pasilikti
[quote=Lopšinė,2010 07 01, 12:03]
[quote=justmoon,2010 05 03, 12:45] Turejo duoti lapuka apie gimdyma, kada ir kaip pagimdete, kas gime, koks vaiko svoris ugis, kiek balu gavo ir t.t. Lapuke turejo buti ta pati informacija 2 kartus surasyta, viena dali i poliklinika (pas seimos gydytoja), kita - ginekologei o kodel reikia seimos gydytojui antraji lapuka nesti? As galvojau, kad sau pasilikti [/quote] tą lapuką įdeda į leliuko ligos istoriją QUOTE(pati22 @ 2010 06 15, 14:05) Man į tą lapelį, kur ginekologei reikia duoti, įrašė, jog turiu pasitikrinti per 10 dienų. Bet kad aš dar kraujuoju, tai ir neinu man tai pasake po 6-8 savaiciu pas gine apsilankyt,bet db paziurejau tame lapuke,kur ginei reikes atiduot pastabose parasyta kad apsilankyti po 7dienu QUOTE(looovely @ 2010 07 07, 12:58) man tai pasake po 6-8 savaiciu pas gine apsilankyt,bet db paziurejau tame lapuke,kur ginei reikes atiduot pastabose parasyta kad apsilankyti po 7dienu jei siuvo, gali būti, kad reikia traukti siūlus (būna tokie, kuriuos reikia traukti) tuomet apsilankyti reikia po savaitės QUOTE(looovely @ 2010 07 07, 12:58) man tai pasake po 6-8 savaiciu pas gine apsilankyt,bet db paziurejau tame lapuke,kur ginei reikes atiduot pastabose parasyta kad apsilankyti po 7dienu Man ligonineje pasake pirmakart apsilankyti pas ginekologa grizus namo po savaites ir po menesio, taip yra ir tuose dvejuose lapuose parasyta.Bet kai apsilankiau po savaites dar kraujuojanti pas gine, tai ta i mane kaip i durne pasiziurejo ir pasake, kad pirma as tokia pasirdodziau su tokiu lapu, tai kitakart liepe ateiti po 1,5menesio
ui... as tai vis dar neisaugau is tos baimes eit pas ginekologe...
Sveikos
Man ligininėje patarė pasidaryti išrašų kopijas, o pas ginekologą reikia apsilankyti savaitės bėgyje.
bet tai kaip ten eit jei dar kraujuoji
as apsilankaiu pirma kart tik po 6sav. bent jau akusere sake kad reikia apsilankyti po 4-6 sav. nors as ir siuta buvau... o juolabiau kraujavau beveik 5 sav...
butinai reik atiduoti ta lapa vaikelio gyditijai
mano nestuma priziurejo mano seimos gydytoja, pas ginekologe ejau tik echoskopijai. ta pati gydytoja ir vaikelio gydytoja, todel pasieme abu lapukus
Kiek zinau dabar rekomenduojama pas ginekologa apsilankyti po 10 d. Anksciau po 6 sav. liepdavo (bet tai pasenusi info). Viena lapeli reikia atiduoti ginekologui, o kita vaiku gydytojui. Tik nesupainiuoti, nes jie skirtingi
Sakykit jums per ta pirmaja apziura po gimdymo tik apziurejo ar ir tepineli eme?
Sveikos,
gal kuriai teko susidurti su tokia situacija: iki nestumo pas ginekologe lankiausi privaciai, bet ji nesciu nepriziuri, todel pasirinkau lankytis VGN konsultaciniame centre. ir man dabar iskilo klausimas, pagimdysiu (po savaites) as tuose VGN, o poto kaip cia rasote po 6 savaiciu man kreiptis i savo senaja ginekologe ar eiti dar i ta pati konsultacini centra?ar ten priima po gimdymo? QUOTE(Dratiene @ 2010 08 13, 09:44) Sveikos, gal kuriai teko susidurti su tokia situacija: iki nestumo pas ginekologe lankiausi privaciai, bet ji nesciu nepriziuri, todel pasirinkau lankytis VGN konsultaciniame centre. ir man dabar iskilo klausimas, pagimdysiu (po savaites) as tuose VGN, o poto kaip cia rasote po 6 savaiciu man kreiptis i savo senaja ginekologe ar eiti dar i ta pati konsultacini centra?ar ten priima po gimdymo? Priima ir po gimdymo. QUOTE(Frosted @ 2010 08 13, 16:10) Priima ir po gimdymo. na manau logiska butu, jei kuri laika tikrintu po gimdymo, juk visa nestuma ten lankiausi reiks pasiklausti jei dar nepagimdysiu ir teks eiti QUOTE(Dratiene @ 2010 08 13, 15:23) na manau logiska butu, jei kuri laika tikrintu po gimdymo, juk visa nestuma ten lankiausi reiks pasiklausti jei dar nepagimdysiu ir teks eiti As kol laukiau, tai moteris buvo atejusi, jos vaikeliui jau 3 metukai kazkur, taip pat pas ginekologe ejo. Man atrodo, ten ir siaip apskaitoje buna moteriskes
Na, mano abu lapus paeme pediatre, bet ta lapa, kuris buvo skirtas ginekologei ir jai ir perdave. Kai ejau pas gine - visa info ji turejo.
QUOTE(Itane @ 2010 07 07, 19:25) Man ligonineje pasake pirmakart apsilankyti pas ginekologa grizus namo po savaites ir po menesio, taip yra ir tuose dvejuose lapuose parasyta.Bet kai apsilankiau po savaites dar kraujuojanti pas gine, tai ta i mane kaip i durne pasiziurejo ir pasake, kad pirma as tokia pasirdodziau su tokiu lapu, tai kitakart liepe ateiti po 1,5menesio Kokia trenkta ta gine QUOTE(jurgva @ 2010 08 23, 13:31) Ir merginos, nesvarbu, kad dar kraujuojat, cia geda-negeda negali but, reikia eit, kad nebutu po to kokiu negerumu.
bjauriu buna tu ginekologiu. zinoma, gal menkas malonumas joms ten krapstytis po tarpkojus, bet pacios pasirinko tokius darbus
QUOTE(jovukas @ 2010 08 23, 16:36) bjauriu buna tu ginekologiu. zinoma, gal menkas malonumas joms ten krapstytis po tarpkojus, bet pacios pasirinko tokius darbus Na manau eidami i medicina busimieji medikai zino, su kuo teks dirbti
Pagimdžiau jau 2vaikus, bet pirmąkart po gimdymo pas ginekologę ėjau tik po 6 savaičių. Man taip ir patarė, na nebent kažkas negerai, tada liepė anksčiau ateiti
Jau 8 menesiai pomano maziukui, o as dar jokio noro neturiu pas juos eit
Bet teks, maza kas ten
Sveikos
|