Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apsilankymas pas ginekologę po gimdymo 2
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4
Raudvilė
nuėjau lygiai 6 sav. po gimdymo smile.gif
*Clivia*
sakykit, mergaites... ar butina eiti pas ta pati ginekologa, pas kuri visa nestuma lankiausi? noriu eiti pas kita, nes maniskis senis pridirbo man nemaloniu dalyku nestumo gale, tad nebenoriu i kalbas eiti su tokiu. schmoll.gif
saulytė7
QUOTE(tauteee @ 2010 04 07, 18:22)
sakykit, mergaites... ar butina eiti pas ta pati ginekologa, pas kuri visa nestuma lankiausi? noriu eiti pas kita, nes maniskis senis pridirbo man nemaloniu dalyku nestumo gale, tad nebenoriu i kalbas eiti su tokiu. schmoll.gif
*

Tikrai nebūtina, nes aš pati ėjau irgi pas kitą ginekologę toj pačioj klinikoj, nes ta kur prižiūrėjo nėštumą, pakankamai žiopla pasirodė
Wild Pearl
na va as jau irgi po gines apsilankymo wink.gif jau ramiau paciai smile.gif gerai kad ilgiau netempiau biggrin.gif
*Clivia*
QUOTE(saulytė7 @ 2010 04 17, 14:04)
Tikrai nebūtina, nes aš pati ėjau irgi pas kitą ginekologę toj pačioj klinikoj, nes ta kur prižiūrėjo nėštumą, pakankamai žiopla pasirodė
*

aciu, iskart ramiau pasidare 4u.gif
xxsxx
As cia skaitau, kad pagimdzius duoda kazkokius du lapus - pediatrei ir ginei..... g.gif
Man dave tik epikrizes....
Kazka dar turejo duoti is nesciosios korteles?.... g.gif
justmoon
QUOTE(xxsxx @ 2010 05 03, 07:20)
As cia skaitau, kad pagimdzius duoda kazkokius du lapus - pediatrei ir ginei.....  g.gif
Man dave tik epikrizes....
Kazka dar turejo duoti is nesciosios korteles?....  g.gif
*

Turejo duoti lapuka apie gimdyma, kada ir kaip pagimdete, kas gime, koks vaiko svoris ugis, kiek balu gavo ir t.t. Lapuke turejo buti ta pati informacija 2 kartus surasyta, viena dali i poliklinika (pas seimos gydytoja), kita - ginekologei 4u.gif

Kai pagimdziau, man gydytoja pasake po 2 menesiu pasirodyti ginekologui ir iki to netureti nuo lytiniu santykiu, nes gimdant buvo plysimu doh.gif Atejus tam laikui, apsilankiau pas gine ir viskas buvo tvarkoje thumbup.gif
bounty
Na as dar negimdžiau, bet gydytoja man sakė, jei pagimdysiu, tai pas ją apsilankyti po 3-4 savaičių. Kaip skaitau visoms sako ateit po šešių savaičių, bet manau anksčiau tikrai nepakenks ax.gif
xxsxx
QUOTE(justmoon @ 2010 05 03, 12:45)
Turejo duoti lapuka apie gimdyma, kada ir kaip pagimdete, kas gime, koks vaiko svoris ugis, kiek balu gavo ir t.t. Lapuke turejo buti ta pati informacija 2 kartus surasyta, viena dali i poliklinika (pas seimos gydytoja), kita - ginekologei  4u.gif

Kai pagimdziau, man gydytoja pasake po 2 menesiu pasirodyti ginekologui ir iki to netureti nuo lytiniu santykiu, nes gimdant buvo plysimu  doh.gif  Atejus tam laikui, apsilankiau pas gine ir viskas buvo tvarkoje thumbup.gif
*

Na, jo...... unsure.gif Nieko nedave..... unsure.gif
garra
QUOTE(xxsxx @ 2010 05 12, 21:12)
Na, jo......  unsure.gif  Nieko nedave.....  unsure.gif
*

Gali ir neduoti, nes buna gimdymo namai patys siunčia visus duomenis ir šiuos lapukus tiesiai i poliklinika, kaip pvz. buvo mano atveju. Aš jau kai apsilankiau poliklinikoje mano vaikelio kortelėje buvo jau įklijuotas tas lapelis smile.gif
laimingiausiamama
Aš pasirodžiau tik po 6 mėn. gerai kad viskas buvo gerai, tačiau reikėtų pagal gyd. rekomendacijas jau po 3 mėn.
Įdomu ar kas jų laikosi?
Uksnė
QUOTE(laimingiausiamama @ 2010 05 26, 22:59)
Aš pasirodžiau tik po 6 mėn. gerai kad viskas buvo gerai, tačiau reikėtų pagal gyd. rekomendacijas jau po 3 mėn.
Įdomu ar kas jų laikosi?
*

Laikosi smile.gif Tiek po pirmo gimdymo, tiek dabar , sakė apsilankyti po 8 sav. - taip ir padarysiu smile.gif
busima mamite
Sveikos mamites as noreciau jusu paklaust po gymdimo praejo 7 savaites,pas daktara eisiu po 2 savaiciu nes taloneliu anksiau nera as ne lietuvoi,bet biiski kraujas eina nors jau buvo nustoja,gal perpute kur ar dar kas,as maitinu krutimi jug negalejo menesines prasidet? g.gif ar as klistu?
Uksnė
QUOTE(busima mamite @ 2010 05 30, 22:04)
Sveikos mamites as noreciau jusu paklaust po gymdimo praejo 7 savaites,pas daktara eisiu po 2 savaiciu nes taloneliu anksiau nera as ne lietuvoi,bet biiski kraujas eina nors jau buvo nustoja,gal perpute kur ar dar kas,as maitinu krutimi jug negalejo menesines prasidet? g.gif ar as klistu?
*

gali būti, kad tai mėnesinės.
busima mamite
Sveika uksne as pasitepliojau tris dienas ir nustojo buvo sumazeja pieno bet dabar pasitaise ir vat dabar galvoju kas tai buvo ar buna tokiu mazu menesiniu g.gif ir norejau taves paklaust jai atsiranda menesines tai dings pienas ai tik sumazes?
Uksnė
QUOTE(busima mamite @ 2010 06 02, 17:23)
Sveika uksne as pasitepliojau tris dienas ir nustojo buvo sumazeja pieno bet dabar pasitaise ir vat dabar galvoju kas tai buvo ar buna tokiu mazu menesiniu g.gif ir norejau taves paklaust jai atsiranda menesines tai dings pienas ai tik sumazes?
*

pieno kiekiui įtakos tas neturėtų turėti g.gif Gal tiesiog vaikelis daugiau valgė, todėl ir atrodė, kad pieno sumažėjo g.gif O mėnesinės manau visokios gali būti, kol organizmas pilnai atsigauna ir į savo vėžes atsistoja. Man po pirmo gimdymo irgi buvo vos kelios dienos patepliojimų, nors ir maitinau.
pati22
Man į tą lapelį, kur ginekologei reikia duoti, įrašė, jog turiu pasitikrinti per 10 dienų. Bet kad aš dar kraujuoju, tai ir neinu unsure.gif Skaitau, kad čia daug kam liepia pasitikrinti po 6 sav. Juk gydytoja neapžiūrės jei dar kraujuoju? Kažkaip ir pačiai nepatogu tokios būklės eiti.
Uksnė
QUOTE(pati22 @ 2010 06 15, 15:05)
Man į tą lapelį, kur ginekologei reikia duoti, įrašė, jog turiu pasitikrinti per 10 dienų. Bet kad aš dar kraujuoju, tai ir neinu  unsure.gif  Skaitau, kad čia daug kam liepia pasitikrinti po 6 sav. Juk gydytoja neapžiūrės jei dar kraujuoju? Kažkaip ir pačiai nepatogu tokios būklės eiti.
*

na net keista, ką ten gali tikrint po 10 dienų g.gif Po 6 sav. tai patikrina, ar gimda susitraukus, ar gražiai užgiję visi plyšimai, kirpimai ir t.t. O kas ten gali būt užgiję po 10 d... g.gif
Afute28
apsilankiau praejus 7 savaitems po gimdymo smile.gif
dusiab
as apsilankiau po 8 savaiciu kaip daktare ir sake, ir aciu dievui viskas ok, g.gif na tik tie tepliojimai erzina, bet daktare sake, kad kol gimda pilanai susitrausks ir isivalys po truputi pateplios.
GiLuVa
as apsilankiau po 6savaiciu, ir pasake kad viskas gerai tik kad siuvimo vieta dar ne pilnai uzgijus, ir liepe po 6men ateit vel pasitikrint del cistu kaip supratau....
Lopšinė
[quote=justmoon,2010 05 03, 12:45]
Turejo duoti lapuka apie gimdyma, kada ir kaip pagimdete, kas gime, koks vaiko svoris ugis, kiek balu gavo ir t.t. Lapuke turejo buti ta pati informacija 2 kartus surasyta, viena dali i poliklinika (pas seimos gydytoja), kita - ginekologei 4u.gif

o kodel reikia seimos gydytojui antraji lapuka nesti? As galvojau, kad sau pasilikti g.gif
Uksnė
[quote=Lopšinė,2010 07 01, 12:03]
[quote=justmoon,2010 05 03, 12:45]

o kodel reikia seimos gydytojui antraji lapuka nesti? As galvojau, kad sau pasilikti g.gif
*

[/quote]
tą lapuką įdeda į leliuko ligos istoriją smile.gif
looovely
QUOTE(pati22 @ 2010 06 15, 14:05)
Man į tą lapelį, kur ginekologei reikia duoti, įrašė, jog turiu pasitikrinti per 10 dienų. Bet kad aš dar kraujuoju, tai ir neinu  unsure.gif  Skaitau, kad čia daug kam liepia pasitikrinti po 6 sav. Juk gydytoja neapžiūrės jei dar kraujuoju? Kažkaip ir pačiai nepatogu tokios būklės eiti.
*

man tai pasake po 6-8 savaiciu pas gine apsilankyt,bet db paziurejau tame lapuke,kur ginei reikes atiduot pastabose parasyta kad apsilankyti po 7dienu doh.gif nebesuprantu nieko g.gif
neven
QUOTE(looovely @ 2010 07 07, 12:58)
man tai pasake po 6-8 savaiciu pas gine apsilankyt,bet db paziurejau tame lapuke,kur ginei reikes atiduot pastabose parasyta kad apsilankyti po 7dienu doh.gif nebesuprantu nieko g.gif
*

jei siuvo, gali būti, kad reikia traukti siūlus (būna tokie, kuriuos reikia traukti) tuomet apsilankyti reikia po savaitės 4u.gif
Itane
QUOTE(looovely @ 2010 07 07, 12:58)
*

Man ligonineje pasake pirmakart apsilankyti pas ginekologa grizus namo po savaites ir po menesio, taip yra ir tuose dvejuose lapuose parasyta.Bet kai apsilankiau po savaites dar kraujuojanti pas gine, tai ta i mane kaip i durne pasiziurejo ir pasake, kad pirma as tokia pasirdodziau su tokiu lapu, tai kitakart liepe ateiti po 1,5menesio doh.gif
Urtelle
ui... as tai vis dar neisaugau is tos baimes eit pas ginekologe...
doh.gif nors ir pagimdziau ir nestumo metu viskas gerai klojos, ir daktare faina... tiek to uztenka guma tempt- einu paskambinsiu... g.gif
Robi
Sveikos
Man ligininėje patarė pasidaryti išrašų kopijas, o pas ginekologą reikia apsilankyti savaitės bėgyje.
looovely
bet tai kaip ten eit jei dar kraujuoji g.gif as pati nejaukiai jausciaus.siulu sake traukt nereikia,kad istirps,tai dar nepulsiu as pas ta gine schmoll.gif
triusiene
as apsilankaiu pirma kart tik po 6sav. bent jau akusere sake kad reikia apsilankyti po 4-6 sav. nors as ir siuta buvau... o juolabiau kraujavau beveik 5 sav...
blazyte
butinai reik atiduoti ta lapa vaikelio gyditijai
Agatka
mano nestuma priziurejo mano seimos gydytoja, pas ginekologe ejau tik echoskopijai. ta pati gydytoja ir vaikelio gydytoja, todel pasieme abu lapukus
Ksesanko
Kiek zinau dabar rekomenduojama pas ginekologa apsilankyti po 10 d. Anksciau po 6 sav. liepdavo (bet tai pasenusi info). Viena lapeli reikia atiduoti ginekologui, o kita vaiku gydytojui. Tik nesupainiuoti, nes jie skirtingi smile.gif Man ginekologei lapelio nereikejo rodyti, nes ji ir prieme gimdyma ir viska kuo puikiausiai zinojo smile.gif Irgi kraujovau dar. Bet del to man net nekylo jokiu minciu smile.gif Tai naturalu smile.gif
Frosted
Sakykit jums per ta pirmaja apziura po gimdymo tik apziurejo ar ir tepineli eme? 4u.gif
Dratiene
Sveikos,
gal kuriai teko susidurti su tokia situacija:
iki nestumo pas ginekologe lankiausi privaciai, bet ji nesciu nepriziuri, todel pasirinkau lankytis VGN konsultaciniame centre. ir man dabar iskilo klausimas, pagimdysiu (po savaites) as tuose VGN, o poto kaip cia rasote po 6 savaiciu man kreiptis i savo senaja ginekologe ar eiti dar i ta pati konsultacini centra?ar ten priima po gimdymo? blush2.gif
Frosted
QUOTE(Dratiene @ 2010 08 13, 09:44)
Sveikos,
gal kuriai teko susidurti su tokia situacija:
iki nestumo pas ginekologe lankiausi privaciai, bet ji nesciu nepriziuri, todel pasirinkau lankytis VGN konsultaciniame centre. ir man dabar iskilo klausimas, pagimdysiu (po savaites) as tuose VGN, o poto kaip cia rasote po 6 savaiciu man kreiptis i savo senaja ginekologe ar eiti dar i ta pati konsultacini centra?ar ten priima po gimdymo? blush2.gif
*

Priima ir po gimdymo. wink.gif Mano ginekologe atostogavo, tai as pries gimdyma buvau 2 kartus nuejus i VGN konsultacini, ten moterys ateidavo ir siaip tikrintis, ir po gimdymo 4u.gif
Dratiene
QUOTE(Frosted @ 2010 08 13, 16:10)
Priima ir po gimdymo. wink.gif Mano ginekologe atostogavo, tai as pries gimdyma buvau 2 kartus nuejus i VGN konsultacini, ten moterys ateidavo ir siaip tikrintis, ir po gimdymo  4u.gif
*

na manau logiska butu, jei kuri laika tikrintu po gimdymo, juk visa nestuma ten lankiausi g.gif
reiks pasiklausti jei dar nepagimdysiu ir teks eiti smile.gif
Frosted
QUOTE(Dratiene @ 2010 08 13, 15:23)
na manau logiska butu, jei kuri laika tikrintu po gimdymo, juk visa nestuma ten lankiausi  g.gif
reiks pasiklausti jei dar nepagimdysiu ir teks eiti  smile.gif
*

As kol laukiau, tai moteris buvo atejusi, jos vaikeliui jau 3 metukai kazkur, taip pat pas ginekologe ejo. Man atrodo, ten ir siaip apskaitoje buna moteriskes wink.gif
Dalika
Na, mano abu lapus paeme pediatre, bet ta lapa, kuris buvo skirtas ginekologei ir jai ir perdave. Kai ejau pas gine - visa info ji turejo.
Frosted
QUOTE(Dalika @ 2010 08 20, 21:17)
Na, mano abu lapus paeme pediatre, bet ta lapa, kuris buvo skirtas ginekologei ir jai ir perdave. Kai ejau pas gine - visa info ji turejo.
*

Mano irgi abu lapus seimos gydytoja paeme, o kai reikejo siuntimo pas ginekologe - ant siuntimo viska ko reikejo surase ax.gif
jurgva
QUOTE(Itane @ 2010 07 07, 19:25)
Man ligonineje pasake pirmakart apsilankyti pas ginekologa grizus namo po savaites ir po menesio, taip yra ir tuose dvejuose lapuose parasyta.Bet kai apsilankiau po savaites dar kraujuojanti pas gine, tai ta i mane kaip i durne pasiziurejo ir pasake, kad pirma as tokia pasirdodziau su tokiu lapu, tai kitakart liepe ateiti po 1,5menesio doh.gif
*

Kokia trenkta ta gine blink.gif blink.gif blink.gif Gal ja supazindint reikia, kada pacientes turi ateit blink.gif Man dar bunant ligonineje n kartu kartojo, kad pirmas vizitas po savaites ar 10 dienu. Net pati vyr sesute uzregistravo laika pas gyd. Gal todel, kad suplysus esu, todel reikia anksciau apsilankyti. Ir merginos, nesvarbu, kad dar kraujuojat, cia geda-negeda negali but, reikia eit, kad nebutu po to kokiu negerumu. Gi turi tikrint, kaip viskas atsistato po gimdymo. Cia jums ne i pirsta isipjaut schmoll.gif schmoll.gif
Frosted
QUOTE(jurgva @ 2010 08 23, 13:31)
Ir merginos, nesvarbu, kad dar kraujuojat, cia geda-negeda negali but, reikia eit, kad nebutu po to kokiu negerumu.
*

drinks_cheers.gif Juk kraujavimas yra naturalus dalykas, tikrai ginekologai neziuri kreivai jei kraujuoji ir ateini. Paciai gal nesmagu, o siaip cia ju kasdienybe. Tai ka, jei menesines nesiliauja, ir kraujuoji pastoviai, tai ir nesikreipi i ginekologa? Taip ir nukraujuoti galima ir kokia komplikacija gauti doh.gif
jovukas
bjauriu buna tu ginekologiu. zinoma, gal menkas malonumas joms ten krapstytis po tarpkojus, bet pacios pasirinko tokius darbus schmoll.gif
Frosted
QUOTE(jovukas @ 2010 08 23, 16:36)
bjauriu buna tu ginekologiu. zinoma, gal menkas malonumas joms ten krapstytis po tarpkojus, bet pacios pasirinko tokius darbus  schmoll.gif
*

Na manau eidami i medicina busimieji medikai zino, su kuo teks dirbti smile.gif manau, chirurgai baisesniu vaizdu prisiziuri, nei ginekologai biggrin.gif truputis kraujavimo tikrai nera baisu, julab kad po gimdymo tai yra naturalu.
Treciadiene
Pagimdžiau jau 2vaikus, bet pirmąkart po gimdymo pas ginekologę ėjau tik po 6 savaičių. Man taip ir patarė, na nebent kažkas negerai, tada liepė anksčiau ateiti
Wild Pearl
QUOTE(Frosted @ 2010 08 05, 21:34)
Sakykit jums per ta pirmaja apziura po gimdymo tik apziurejo ar ir tepineli eme?  4u.gif
*

Jei neturite jokiu nusiskundimu tai tik apziuri ginekologiskai mirksiukas.gif
kinga33
QUOTE(0rchideja @ 2010 09 02, 18:42)
Jei neturite jokiu nusiskundimu tai tik apziuri ginekologiskai  mirksiukas.gif
*

Dar girdejau jog siuncia darytis klubu rentgena.
Ar tai tiesa?
shokoladas123
Jau 8 menesiai pomano maziukui, o as dar jokio noro neturiu pas juos eit doh.gif
Bet teks, maza kas ten doh.gif gali buti.
Li
QUOTE(kinga33 @ 2010 09 04, 13:16)
Dar girdejau jog siuncia darytis klubu rentgena.
Ar tai tiesa?
*

Galiu pasakyt, kad manęs nesiuntė. nors gal nuo ginekologės priklauso g.gif
Luna69
Sveikos 4u.gif as dar nebuvau pas ginekologa. nors profilaktiskai noreciau nueit unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.