dovi666 - nebūtina nešti pažymėjimą. Aš nešiau pažymių knygelės paskutinio puslapio (kuriame surašyti metiniai pažymiai) kopiją.
O pažymėjimą bus būtina nunešti, kai tave priims į mokyklą. (Iki birželio 30d., jeigu neklystų).
dovi666 - nebūtina nešti pažymėjimą. Aš nešiau pažymių knygelės paskutinio puslapio (kuriame surašyti metiniai pažymiai) kopiją.
O pažymėjimą bus būtina nunešti, kai tave priims į mokyklą. (Iki birželio 30d., jeigu neklystų).
Lapą su metiniais pažymiais reikia atnešti iki 19d. Jeigu įstoji, kitus dokumentus atnešti reikia iki 30d. O jūsų pažymių klnygelėse nėra metinių?
Pas mane nėra pažymių knygeles
nešiau šnd ;D
melsiuos kad priimtų
Mano vidurkis.. Net nežinau, negavau dar pažymkės, bet antro trimestro buvo 8,6, o surinkau net gėda sakyti, kiek daug. Gal padėjo tai, kad visai nesijaudinau, bet kad 70+ surinksiu, tai tikrai nesitikėjau. :s Aš rašiau 303, kas nors iš ten čia yra? :]
Be to, užmiršau pasą atsinešti, tai buvo gėdelė. :S
O kam tas pasas? Man sakė kad neva reikės kokio dokumento su nuotrauka. Turėjau mok. pažymėjimą, bet išvis nei prašė parodyti, nieko.
Aš turėjau pasą, prieš testą juos sakė išsitraukti ir pasidėti ant stalo. Bet taip ir nepaprašė, kad aš jį parodyčiau.
O pas mus visi paduodami testą turėjo išsitraukti ir parodyti. Dar mokytoja kaip reikiant patikrindavo, o ne šiaip per akis permesdavo. ;D
aš rašiau aktų salėj, niekas neprašė o.o
dar pagalvojau, kam aš jį nešiaus.
Na, nežinau ar čia į temą, bet noriu paklausti. Ar daugelis išeinate vieni į šią mokyklą? Nes aš turbūt eisiu viena ir nejauku kažkaip pasidarė.
Gal kas žinot į kokį kabinetą nešti tuos dokumentus su metiniu?
QUOTE(ievu @ 2010 06 16, 17:43) Na, nežinau ar čia į temą, bet noriu paklausti. Ar daugelis išeinate vieni į šią mokyklą? Nes aš turbūt eisiu viena ir nejauku kažkaip pasidarė. :geda2: Aš taip pat viena :). Nebijau, bet labai nejauku būdavo testuose, kai visi susirinkdavo didelėmis grupėmis, o aš apskritai viena iš visos savo mokyklos :(. QUOTE konkursų (1-3vietų laimėtojų) diplomai; Nešėt?
Nešiau apie 4 - 5. Kitus buvau išmėčiusi arba ten šiaip Padėkos būdavo.
Nedaug.
Na, jei respublikinių/regioninių olimpiadų diplomai (ankščiau rašė, kad nešti tokius) tada labai daug
Kažin o skaitosi padėkos kurias gavau per pirmūnų šventes?
Aš nešiau visokius lietuvių kalbos miesto ir mokyklos olimpiadas ir kitus panašius.
Nesiskaito. Aš nešiau savo padėkas už labai gerą mokymąsi ir t.t. Bet jų neėmė. Nors gali nunešti. Netiks, tai neims. QUOTE(ievu @ 2010 06 16, 18:26) Aš nešiau visokius lietuvių kalbos miesto ir mokyklos olimpiadas ir kitus panašius. Nesiskaito. Aš nešiau savo padėkas už labai gerą mokymąsi ir t.t. Bet jų neėmė. Nors gali nunešti. Netiks, tai neims. Kurią vietą kuriais metais laimėjai lietuvių kalbos olimpiadoje ? Jei nepaslaptis, žinoma.
Man tai yra žemoka vieta. Geriau nesakysiu.
Manau, nešk viską, o ar ims tai jų reikalas. Beje, kvailas kalusimas, bet ar reikia kopijas nešti?
Originalus :). Atestato kopiją reikia :).
Rytoj važiuoju atsiimti švarką ir liemenę :). Pranešiu, kaip jie ten atrodo :).
O aš nešiau diplomų kopijas ir priėmė. Originalus pasilikau sau.
O kaip dėl uniformų vaikinam. Reikia ir kostiumines kelnes ir šlipsą ir BALTUS MARŠKINIUS?
QUOTE(ievu @ 2010 06 16, 19:19) Gal ten vietoj atšviestų :) ? Papildyta: QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 16, 19:23) O kaip dėl uniformų vaikinam. Reikia ir kostiumines kelnes ir šlipsą ir BALTUS MARŠKINIUS? :bijau: Ar tik švarko užtenka? Gimnazijos puslapyje aprašyta ir kasdieninis ir proginis variantai. :)
Radau ir perskaičiau, bet galvoju, gal taip tik ant popieriaus, o šiaip tai nėra labai griežta.
Truputį nesąmonė. Jokių individualybių, visi vienodi. O dar tas kaklaraištis. :S QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 16, 19:31) Radau ir perskaičiau, bet galvoju, gal taip tik ant popieriaus, o šiaip tai nėra labai griežta. Truputį nesąmonė. Jokių individualybių. Na, kiekvienai dienai švarkas ir kostiuminės kelnės, po švarku gali rengtis bet ką :). O aš šiaip uniformoje matau vien tik pliusus :).
Jovita
Man atrodo, pasiimtų. Nes kai reikės nešti atestatus (kai pasakys, kad priėmė į gimnaziją), tai reikės nešti originalus.
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 16, 20:31) Radau ir perskaičiau, bet galvoju, gal taip tik ant popieriaus, o šiaip tai nėra labai griežta. Truputį nesąmonė. Jokių individualybių, visi vienodi. O dar tas kaklaraištis. :S Nieks kasdienai nenešioja baltų marškinių ir šlipsų
Manau įstosim visi/visos. Gal ne į universitetines klases, bet įstosim :).
aš ryt eisiu su mama ištaisyt paraišką, pakeisiu tai, kad noriu stot į paprastą klasę jei nepateksiu į universitetinę, ir dar diplomą nešiu. buvau pamiršus, priminėt.
QUOTE(Mane barė @ 2010 06 14, 19:45) Jūs dar nesupratot apie tuos švarkus... QUOTE(pasifloriukas @ 2010 06 16, 20:20) Nieks kasdienai nenešioja baltų marškinių ir šlipsų Uniformos visada buvo vienodos. Šiuos žalius švarkus VISOS klasės nešioja nuo 1998 metų, jeigu neklystu, gal net anksčiau, o gal vėliau. Kažkas čia kažką labai maišo. Uniforma šventas dalykas Rasoj. Nebent papuls koks superinis auklėtojas, kuris už jus pastovės kai reikės. Deja, man šiuo požiūriu labai nepasisekė. Linkiu visiems įstoti, papulti pas nerealius mokytojus ir sėkmingai baigti šitą mokyklą be jokių istorijų ir svarstymų cypaujančio ( O, kad dabar grįžčiau į 8 klasę ir niekada nebūčiau atnešusi pareiškimo į šitą mokyklą...
Tai kodėl atėjusi negrįžai į savo mokyklą? :> Arba neperėjai dar kitur?
|