Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rasos gimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jovita00000
Patekau į 1D drinks_cheers.gif
karolytee
Vienas mano pažįstamas irgi pateko į 1D thumbup.gif
primerbeso
aš patekau į 1A smile.gif gal žinot ar gera kaip mokytoja yra ta chemikė? neprisimenu pavardės
pasifloriukas
patekau i 1G biggrin.gif su visom savo draugem..kaip smagu.... biggrin.gif
Jovita00000
O gal kas žino kaip mokytoja Čelkienė? Mačiau ,kad anglų kalbą dėsto biggrin.gif
Editukea
Hey ;D aš 1c.. ax.gif
Džema
Aš į 1d biggrin.gif
karolytee - koks pažįstamo vardas? ;Dd
pasifloriukas
mano irgi i 1D pateko pazistamas smile.gif
kuriam lape tikros aukletoju pavardes? tenk ur prie klases saraso? ar tam atskiram lape kur vien tik aukletojos? blush2.gif doh.gif
Tadaz
QUOTE(primerbeso @ 2009 08 28, 17:04)
aš patekau į 1A smile.gif gal žinot ar gera kaip mokytoja yra ta chemikė? neprisimenu pavardės
*

as irgi patekau i 1G. Gal ka zinai apie Zineviciene?
primerbeso
QUOTE(Tadaz @ 2009 08 28, 23:07)
*

jo 1G ir 1A mokytojos chemikės tik vat kad pavardės neįsiminiau nei vienos... į 1G dvi mano draugės pateko smile.gif
Tadaz
QUOTE(primerbeso @ 2009 08 28, 22:26)
jo 1G ir 1A mokytojos chemikės tik vat kad pavardės neįsiminiau nei vienos... į 1G dvi mano draugės pateko smile.gif
*

tai vat busim klasiokai biggrin.gif blemba, neradau niekur kitur pakalbet apie rasa apart sito puslapio biggrin.gif nedrasu man bus 09.01 biggrin.gif nors ir 2 mano draugai pateko smile.gif
Džema
Man tai ir nedrąsu, ir bijau kažkiek ;Dd eisit į mišias? patekot su kuo norėjot? biggrin.gif
karolytee
QUOTE(Džema @ 2009 08 28, 20:05)
Aš į 1d  biggrin.gif
karolytee - koks pažįstamo vardas? ;Dd
*

Paulius smile.gif

Tadaz
QUOTE(Tadaz @ 2009 08 28, 22:29)
tai vat busim klasiokai biggrin.gif blemba, neradau niekur kitur pakalbet apie rasa apart sito puslapio biggrin.gif nedrasu man bus 09.01 biggrin.gif nors ir 2 mano draugai pateko smile.gif
*

i misias neeisiu, bet patekau su kuo norejau biggrin.gif
Almutė+
smile.gif
pasifloriukas
tai 1G aukletoja chemike? koks kabinetas? (nepaziurejau o juk ten reikes ateiti) blush2.gif
Editukea
209 bigsmile.gif
dailil
QUOTE(Džema @ 2009 08 28, 22:59)
Man tai ir nedrąsu, ir bijau kažkiek ;Dd eisit į mišias? patekot su kuo norėjot?  biggrin.gif
*

Aš tai neisiu į mišias ax.gif Patekau į 1G dar su dviem savo draugėm biggrin.gif
primerbeso
aš tai neisiu į mišias ir patekau su dviem draugais 4u.gif
Tadaz
QUOTE(primerbeso @ 2009 08 29, 10:43)
aš tai neisiu į mišias ir patekau su dviem draugais 4u.gif
*

daug cia is 1g biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tadaz @ 2009 08 29, 10:44)
*

ir be to gi gali ut kad dvilyuktokai ves mus i klases biggrin.gif tai nesijaudinkit biggrin.gif
pasifloriukas
as ir neisiu i misias.... patekau su dviem savo draugem i 1G ;Dd
Editukea- aciu uz kabineta; DD
Tadaz
QUOTE(pasifloriukas @ 2009 08 29, 11:07)
as ir neisiu i misias.... patekau su dviem savo draugem i 1G ;Dd
Editukea- aciu uz kabineta; DD
*

duok su savo skype ;D
karolytee
Sveiki smile.gif O rugsėjo pirmą rinktis reikia auklėtojų kabinetuose 9.45, ania? ax.gif
Tadaz
QUOTE(karolytee @ 2009 08 29, 13:14)
Sveiki smile.gif O rugsėjo pirmą rinktis reikia auklėtojų kabinetuose 9.45, ania? ax.gif
*

ne 9.45 rikiuotis stadione prie savo klases.
charizsma
QUOTE(dailil @ 2009 08 28, 14:22)
Sveiki visi  smile.gif
Tai i kokias klases patekote?  4u.gif
As tai i 1G  ax.gif
*

QUOTE(pasifloriukas @ 2009 08 28, 17:13)
patekau i 1G  biggrin.gif  su visom savo draugem..kaip smagu.... biggrin.gif
*

QUOTE(Tadaz @ 2009 08 28, 22:07)
*

Sveikinu 4u.gif busiu jusu krikstamote hihihi.gif
Zineviciene,kaip aukletoja nezinau.Bet,kaip mokytoja superine,ir pades ir ismokys.Per pamoka,kartais ir papletkint su ja galima.Zodziu tikrai pasiseke drinks_cheers.gif
bacardi braškė
Gerai tiem, kas eina su draugais arba draugėm, o man visai vienai į naują mokyklą doh.gif tik man vat vienas klausimas ramybės neduoda, kaip ten tam stadione savo klasę reiks susirast? jie ten su kokiais užrašais stovės ar ką? ;D aš jau panikuot tuoj pradėsiu
Rosalie
QUOTE(Tadaz @ 2009 08 29, 10:45)
Papildyta:

ir be to gi gali ut kad dvilyuktokai ves mus i klases biggrin.gif tai nesijaudinkit biggrin.gif
*

Kiek pamenu tai dvyliktokai nevedė mūsų į klases g.gif Na, bet bet kokiu atveju nepasiklysit, auklėtoja nuves mirksiukas.gif

QUOTE(bacardi braškė @ 2009 08 29, 17:58)
tik man vat vienas klausimas ramybės neduoda, kaip ten tam stadione savo klasę reiks susirast? jie ten su kokiais užrašais stovės ar ką? ;D aš jau panikuot tuoj pradėsiu
*

Ant asfalto bus parašyta klasė smile.gif

Tai visiems reikia rinktis 9.45 stadione, taip? 4u.gif Jau radau kad taip smile.gif
Rosalie
QUOTE(primerbeso @ 2009 08 28, 17:04)
*

QUOTE(primerbeso @ 2009 08 28, 22:26)
*

Tai kad A klasės auklėtoja Marojan, lituanistė g.gif Čia jau yra surašyta : http://www.rasa.kaunas.lm.lt/bendruomene.htm Šiaip ji man nemokė, nlb ką galiu pasakyt. smile.gif

Kaip matau 1C auklėtojas Skučas biggrin.gif Na, jis irgi man nemokė, bet atsiliepimai apie jį daro savo biggrin.gif
Nuoširdžiai pavydžiu 1E, gausit R. Rakauskaitę. Nuostabi mokytoja, nuostabus žmogus wub.gif Lituanistė ji, jei ką wink.gif
Stravinskienė irgi nebloga, biologė. Šiaip tikrai patiko pamokos. Tokia neeilinė mokytoja. Sunku parinkt žodžius net biggrin.gif
Apie Ginetą šiaip esu girdėjus daug gerų atsiliepimų, prikolnas tipo, manau, neliūdėsit biggrin.gif Matematikas.
Grėta.
Aš į 1c. smile.gif Skučas girdėjau žiauriausias matematikas. Įdomu koks bus auklėtojas g.gif
Editukea
Tikiuos geras biggrin.gif
karolytee
Kažkaip labai jau nervinuos prieš tą rugsėjo pirmąją... unsure.gif
Mokykloj skaičiau, kad 9.45 pirmokams reikia rinktis auklėtojų kabinetuose, bet šiam forume daug rašot, kad reikia rinktis stadione. Gal kas žino, kur iš tikrųjų reik eit?
Ir, beje, ar jūs eisit į mišias? mirksiukas.gif
Tadaz
QUOTE(karolytee @ 2009 08 29, 20:29)
Kažkaip labai jau nervinuos prieš tą rugsėjo pirmąją...  unsure.gif
Mokykloj skaičiau, kad 9.45 pirmokams reikia rinktis auklėtojų kabinetuose, bet šiam forume daug rašot, kad reikia rinktis stadione. Gal kas žino, kur iš tikrųjų reik eit?
Ir, beje, ar jūs eisit į mišias? mirksiukas.gif
*

Rugsėjo 1-osios šventė

09.00 val. Šv.Mišios palaimintojo J.Matulaičio koplyčioje (Žeimenos g. 6)
09.45 val. klasės rikiuojasi gimnazijos stadione
10.00 val. iškilmingas mokslo metų atidarymas
11.00 val. klasių valandėlės auklėtojų kabinetuose

http://www.rasa.kaunas.lm.lt/

I kokia klase patekai?
charizsma
QUOTE(Rosalie @ 2009 08 29, 18:40)
Tai kad A klasės auklėtoja Marojan, lituanistė  g.gif Čia jau yra surašyta : http://www.rasa.kaunas.lm.lt/bendruomene.htm Šiaip ji man nemokė, nlb ką galiu pasakyt. smile.gif

Kaip matau 1C auklėtojas Skučas  biggrin.gif  Na, jis irgi man nemokė, bet atsiliepimai apie jį daro savo  biggrin.gif
Nuoširdžiai pavydžiu 1E, gausit R. Rakauskaitę. Nuostabi mokytoja, nuostabus žmogus  wub.gif Lituanistė ji, jei ką wink.gif
Stravinskienė irgi nebloga, biologė. Šiaip tikrai patiko pamokos. Tokia neeilinė mokytoja. Sunku parinkt žodžius net  biggrin.gif
Apie Ginetą šiaip esu girdėjus daug gerų atsiliepimų, prikolnas tipo, manau, neliūdėsit  biggrin.gif Matematikas.
*

Skučas yra Skučas lotuliukas.gif visų laikų legenda.O Ginetuka yra jėga thumbup.gif turėjau su juo reikalų,ir į keliones važiavom,nerealus mokytojas drinks_cheers.gif
karolytee
Nebuvau dar sąrašų pasižiūrėt.. blush2.gif Pirmadienį eisiu smile.gif
bacardi braškė
aš irgi pirmadienį eisiu, nervina kai visi jau žino, o aš ne. ;D
karolytee
Aha ir mane nervina.. Negaliu sulaukt pirmadienio, labai jau man įdomu, kur patekau smile.gif
Ainemenas
gal kas gali ką papasakoti apie mokytoją Marojav? g.gif bet tikrai reikia rinktis stadione? kad parašyta ant mokyklos durų kad į auklėtojos kabinetą pirmokai pirmiausia o po to visi varom į stadioną. bent jau aš taip supratau
pasifloriukas
as irgi supratau kad pirm reikia eiti pas aukletoja, nes taip parasyta mokykloj.tad mes ten ir eisim su draugem 4u.gif
Jovita00000
Aš irgi supratau ,kad pirma pas auklėtoją į kabinetą .
O kaip mokytoja Ala Čelkienė?
bacardi braškė
apie tą Alą skaičiau kažkur nelabai gerus atsiliepimus, tipo į ekskursijas nesiveža ir šiaip... ;}
Medute55
Dar cia toks klausimukas iskilo g.gif - pagal ka patenkama i klases E, G, H... g.gif Ar cia pagal kokius kriterijus, ar atsitiktine tvarka lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal kas zinot?
Gal jau issiaiskinot, kas destys pirmokams lietuviu g.gif ?
Ainemenas
kiek žinau universitetines klases maišo, tai manau kad ir paprastom klasėm tas pats. g.gif o viena iš lietuvių mokytojų bus V.Marojan.
Jovita00000
QUOTE(bacardi braškė @ 2009 08 30, 21:13)
apie tą Alą skaičiau kažkur nelabai gerus atsiliepimus, tipo į ekskursijas nesiveža ir šiaip...  ;}
*

Tai mūsų auklėtoja irgi nelabai vežė į ekskursijas ;DD
Raile
QUOTE(Medute55 @ 2009 08 30, 22:59)
Dar cia toks klausimukas iskilo g.gif - pagal ka patenkama i klases E, G, H... g.gif  Ar cia pagal kokius kriterijus, ar atsitiktine tvarka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Gal kas zinot?
Gal jau issiaiskinot, kas destys pirmokams lietuviu g.gif ?
*

Girdejau kalbant, kad H pati prasciausia, ten surenkami patys sipniausi g.gif Tipo, klases pagal abecele-nuo stipriausiu iki silpniausiu eina doh.gif g.gif Bet man tai cia be logikos kazkaip blink.gif
pasifloriukas
zinokit- ne..
mano drauge su vidurkiu 7.6 pateko i D klase, o as su 9,2 i G
tai nemanau kad cia pagal vidurkius 4u.gif
karalaiti
drinks_cheers.gif
Ainemenas
mano 2 draugės pateko į G smile.gif o ar tiesa kad jeigu nusimokai tai iš universitetinės klasės tave perkelia į paprastą. Kai mama mano važiavo sutarties pasirašyt jai taip sakė. unsure.gif
karolytee
Čia teisybė. Jeigu vidurkis smarkiai krenta, man rodos, iki 7, tada vyksta svarstymas ir gali perkelt į paprastą klasę..
bacardi braškė
tai va, patekau į 1 H. Net nežinau ar gerai ar blogai...Auklėtojas Ginetas.. Lauksim rytojaus ir žiūrėsim kaip ten viskas ;D
charizsma
QUOTE(bacardi braškė @ 2009 08 31, 12:41)
tai va, patekau į 1 H. Net nežinau ar gerai ar blogai...Auklėtojas Ginetas.. Lauksim rytojaus ir žiūrėsim kaip ten viskas ;D
*

Pavydziu aukletojo thumbup.gif nerealus vyrioks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Raile @ 2009 08 31, 10:30)
Girdejau kalbant, kad H pati prasciausia, ten surenkami patys sipniausi g.gif  Tipo, klases pagal abecele-nuo stipriausiu iki silpniausiu eina doh.gif  g.gif  Bet man tai cia be logikos kazkaip blink.gif
*

Klysti. Klases yra maisomos,neskirstoma pagal pazanguma.Tarkim mano klase pazymeta g raide,bet va kazkodel mes einame pagal pazanguma ir visas suvestines patys pirmi po universitetiniu klasiu.Buvo laikas ir teveliai klausinejo,kaip cia dabar,bet galiausiai isaiskino,kad tai nieko nereiskia jei h klasej tu bukas,jei d tai jau protingesnis.Tiesiog ismaiso,ir kur patekot ten.O be to kaip zinia patekot i gimnazija,tai daug maz surinko visus gerus mokinius.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.