Patekau į 1D
Vienas mano pažįstamas irgi pateko į 1D
aš patekau į 1A
patekau i 1G
O gal kas žino kaip mokytoja Čelkienė? Mačiau ,kad anglų kalbą dėsto
Hey ;D aš 1c..
Aš į 1d
karolytee - koks pažįstamo vardas? ;Dd
mano irgi i 1D pateko pazistamas
kuriam lape tikros aukletoju pavardes? tenk ur prie klases saraso? ar tam atskiram lape kur vien tik aukletojos?
Man tai ir nedrąsu, ir bijau kažkiek ;Dd eisit į mišias? patekot su kuo norėjot?
tai 1G aukletoja chemike? koks kabinetas? (nepaziurejau o juk ten reikes ateiti)
209
aš tai neisiu į mišias ir patekau su dviem draugais
as ir neisiu i misias.... patekau su dviem savo draugem i 1G ;Dd
Editukea- aciu uz kabineta; DD
Sveiki
QUOTE(dailil @ 2009 08 28, 14:22) QUOTE(pasifloriukas @ 2009 08 28, 17:13) QUOTE(Tadaz @ 2009 08 28, 22:07) Sveikinu Zineviciene,kaip aukletoja nezinau.Bet,kaip mokytoja superine,ir pades ir ismokys.Per pamoka,kartais ir papletkint su ja galima.Zodziu tikrai pasiseke
Gerai tiem, kas eina su draugais arba draugėm, o man visai vienai į naują mokyklą
QUOTE(Tadaz @ 2009 08 29, 10:45) Kiek pamenu tai dvyliktokai nevedė mūsų į klases QUOTE(bacardi braškė @ 2009 08 29, 17:58) tik man vat vienas klausimas ramybės neduoda, kaip ten tam stadione savo klasę reiks susirast? jie ten su kokiais užrašais stovės ar ką? ;D aš jau panikuot tuoj pradėsiu Ant asfalto bus parašyta klasė Tai visiems reikia rinktis 9.45 stadione, taip? QUOTE(primerbeso @ 2009 08 28, 17:04) QUOTE(primerbeso @ 2009 08 28, 22:26) jo 1G ir 1A mokytojos chemikės tik vat kad pavardės neįsiminiau nei vienos... į 1G dvi mano draugės pateko Tai kad A klasės auklėtoja Marojan, lituanistė Kaip matau 1C auklėtojas Skučas Nuoširdžiai pavydžiu 1E, gausit R. Rakauskaitę. Nuostabi mokytoja, nuostabus žmogus Stravinskienė irgi nebloga, biologė. Šiaip tikrai patiko pamokos. Tokia neeilinė mokytoja. Sunku parinkt žodžius net Apie Ginetą šiaip esu girdėjus daug gerų atsiliepimų, prikolnas tipo, manau, neliūdėsit
Aš į 1c.
Tikiuos geras
Kažkaip labai jau nervinuos prieš tą rugsėjo pirmąją...
Mokykloj skaičiau, kad 9.45 pirmokams reikia rinktis auklėtojų kabinetuose, bet šiam forume daug rašot, kad reikia rinktis stadione. Gal kas žino, kur iš tikrųjų reik eit? Ir, beje, ar jūs eisit į mišias? QUOTE(karolytee @ 2009 08 29, 20:29) Kažkaip labai jau nervinuos prieš tą rugsėjo pirmąją... Mokykloj skaičiau, kad 9.45 pirmokams reikia rinktis auklėtojų kabinetuose, bet šiam forume daug rašot, kad reikia rinktis stadione. Gal kas žino, kur iš tikrųjų reik eit? Ir, beje, ar jūs eisit į mišias? Rugsėjo 1-osios šventė 09.00 val. Šv.Mišios palaimintojo J.Matulaičio koplyčioje (Žeimenos g. 6) 09.45 val. klasės rikiuojasi gimnazijos stadione 10.00 val. iškilmingas mokslo metų atidarymas 11.00 val. klasių valandėlės auklėtojų kabinetuose http://www.rasa.kaunas.lm.lt/ I kokia klase patekai? QUOTE(Rosalie @ 2009 08 29, 18:40) Tai kad A klasės auklėtoja Marojan, lituanistė Kaip matau 1C auklėtojas Skučas Nuoširdžiai pavydžiu 1E, gausit R. Rakauskaitę. Nuostabi mokytoja, nuostabus žmogus Stravinskienė irgi nebloga, biologė. Šiaip tikrai patiko pamokos. Tokia neeilinė mokytoja. Sunku parinkt žodžius net Apie Ginetą šiaip esu girdėjus daug gerų atsiliepimų, prikolnas tipo, manau, neliūdėsit Skučas yra Skučas
Nebuvau dar sąrašų pasižiūrėt..
aš irgi pirmadienį eisiu, nervina kai visi jau žino, o aš ne. ;D
Aha ir mane nervina.. Negaliu sulaukt pirmadienio, labai jau man įdomu, kur patekau
gal kas gali ką papasakoti apie mokytoją Marojav?
as irgi supratau kad pirm reikia eiti pas aukletoja, nes taip parasyta mokykloj.tad mes ten ir eisim su draugem
Aš irgi supratau ,kad pirma pas auklėtoją į kabinetą .
O kaip mokytoja Ala Čelkienė?
apie tą Alą skaičiau kažkur nelabai gerus atsiliepimus, tipo į ekskursijas nesiveža ir šiaip... ;}
Dar cia toks klausimukas iskilo
Gal jau issiaiskinot, kas destys pirmokams lietuviu
kiek žinau universitetines klases maišo, tai manau kad ir paprastom klasėm tas pats.
QUOTE(Medute55 @ 2009 08 30, 22:59) Dar cia toks klausimukas iskilo Gal jau issiaiskinot, kas destys pirmokams lietuviu Girdejau kalbant, kad H pati prasciausia, ten surenkami patys sipniausi
zinokit- ne..
mano drauge su vidurkiu 7.6 pateko i D klase, o as su 9,2 i G tai nemanau kad cia pagal vidurkius
mano 2 draugės pateko į G
Čia teisybė. Jeigu vidurkis smarkiai krenta, man rodos, iki 7, tada vyksta svarstymas ir gali perkelt į paprastą klasę..
tai va, patekau į 1 H. Net nežinau ar gerai ar blogai...Auklėtojas Ginetas.. Lauksim rytojaus ir žiūrėsim kaip ten viskas ;D
QUOTE(bacardi braškė @ 2009 08 31, 12:41) tai va, patekau į 1 H. Net nežinau ar gerai ar blogai...Auklėtojas Ginetas.. Lauksim rytojaus ir žiūrėsim kaip ten viskas ;D Pavydziu aukletojo Papildyta: QUOTE(Raile @ 2009 08 31, 10:30) Girdejau kalbant, kad H pati prasciausia, ten surenkami patys sipniausi Klysti. Klases yra maisomos,neskirstoma pagal pazanguma.Tarkim mano klase pazymeta g raide,bet va kazkodel mes einame pagal pazanguma ir visas suvestines patys pirmi po universitetiniu klasiu.Buvo laikas ir teveliai klausinejo,kaip cia dabar,bet galiausiai isaiskino,kad tai nieko nereiskia jei h klasej tu bukas,jei d tai jau protingesnis.Tiesiog ismaiso,ir kur patekot ten.O be to kaip zinia patekot i gimnazija,tai daug maz surinko visus gerus mokinius. |