theoc4ever
2010 06 20, 20:29
QUOTE(Mane barė @ 2010 06 20, 21:07) Anksčiau tuos testus išlaikydavau žymiai geriau. Šįkart visiškai susimoviau, tas ir liūdniausia. Vien dėl testo spėju, kad nepateksiu į VDU klasę ... Kaži, kažkiek atsižvelgia į ankstesnius bendraamžių turnyrų testus? Visai neatsižvelgia.
Rugshti
2010 06 21, 00:04
TAI VAAAA.... sveiki visi busimi pirmokeliai, linkejimai nuo 4toku;D o dabar visa tiesa apie musu miela gimnazija. Netikekit jokiais paistalais, kad kazkas cia negerai ir t.t. tai tik buvusiu mokyklu mokytojos sapalioja beleka, kad tik islaikytu jusu mokinio krepselius. Nepergyvenkit taip del tu stojimu, jei ir nepateksit i universitetine klase tai patikekit nieko nuo to blogiau nebus, mokymosi programa vistiek tapati, skiriasi tik tai, jog universitetiniu klasiu bendras vidurkis yra truputeli didesnis. Mokytojai tikrai saunus, visi su savo privalumais ir trukumais, bet bendram kontekste, nezinau ar galima butu gaut kazka geriau. Cia dar kazkas is ankstesniu psl klause ar galima stoti tiesiai i 2 kl., tai taip! Ir tai tikrai nera sunku padaryti, butent as atejau tik i 2, ir niekas ten perdaug nesigilino i mano vidurki, tik pati sustresavau, kad cia visi tokie genijai bus, o as tokia vidutinybe, tai puoliau mokytis ir vidurki net didesni turejau gimnazijoje nei vidurineje.
Teddi_Bear
2010 06 21, 11:49
Nu kaip kam, nu reikia patiem patekt ir įsitikint
Jovita :)
2010 06 21, 15:28
QUOTE(Rugshti @ 2010 06 21, 01:04) TAI VAAAA.... sveiki visi busimi pirmokeliai, linkejimai nuo 4toku;D o dabar visa tiesa apie musu miela gimnazija. Netikekit jokiais paistalais, kad kazkas cia negerai ir t.t. tai tik buvusiu mokyklu mokytojos sapalioja beleka, kad tik islaikytu jusu mokinio krepselius. Nepergyvenkit taip del tu stojimu, jei ir nepateksit i universitetine klase tai patikekit nieko nuo to blogiau nebus, mokymosi programa vistiek tapati, skiriasi tik tai, jog universitetiniu klasiu bendras vidurkis yra truputeli didesnis. Mokytojai tikrai saunus, visi su savo privalumais ir trukumais, bet bendram kontekste, nezinau ar galima butu gaut kazka geriau. Cia dar kazkas is ankstesniu psl klause ar galima stoti tiesiai i 2 kl., tai taip! Ir tai tikrai nera sunku padaryti, butent as atejau tik i 2, ir niekas ten perdaug nesigilino i mano vidurki, tik pati sustresavau, kad cia visi tokie genijai bus, o as tokia vidutinybe, tai puoliau mokytis ir vidurki net didesni turejau gimnazijoje nei vidurineje. :bigsmile: Kažkodėl labai nuramino šitas postas :). Na, kad ir kaip ten bebūtų, kažkaip nesmagu pasidaro, kai randi komentarą kažkieno, kas ten mokosi, tačiau nėra patenkintas. Matyt, kiekvienam skirtingai, tai ir neramu kol neįsitikini pats. Bet ačiū visiems, kurie bando nuraminti :).
Kraliukas
2010 06 21, 17:30
Kaip sake Karolyte vidurkis neparodo kiek taškų surinksite stojamuosiuose, bet tikrai daug lemia sumuojant bendrą balą
theoc4ever
2010 06 21, 18:01
QUOTE(Kraliukas @ 2010 06 21, 18:30) Kaip sake Karolyte vidurkis neparodo kiek taškų surinksite stojamuosiuose, bet tikrai daug lemia sumuojant bendrą balą  Šiaio joa, aš su klasioke pasiskaičiavau, tai aš surinkau daugiau per testą 10 balų, bet mano vidurkis už jos 1,5 mažesnis, tai visvien gavau mažiau tų galutinių taškų. O taip nelabai į temą, tai šiandien auklėtoja skambino.  Guliu, miegu ir kokią pusę vienuolikos pyp pyp "Ei, tai jau tikrai išeini".
2010 06 21, 18:26
Mano mokykloje jau prieš kelis mėnesius praktiškai visos mokytojos žinojo, kad išeinu. Net tos, kurios man nedėsto :D. O iš kur sužinojo net neįsivaizduoju, berods tik auklėtojai sakiau... Tau gerai, kad tavo auklėtoja tik dabar sužinojo, neprisiklausei visokių nesąmonių :D.
theoc4ever
2010 06 21, 18:48
 +2010 06 21, 19:26--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 21, 19:26) Mano mokykloje jau prieš kelis mėnesius praktiškai visos mokytojos žinojo, kad išeinu. Net tos, kurios man nedėsto  . O iš kur sužinojo net neįsivaizduoju, berods tik auklėtojai sakiau... Tau gerai, kad tavo auklėtoja tik dabar sužinojo, neprisiklausei visokių nesąmonių  . Ne, ji jau seniau žinojo. Aš šiaip bandžiau slėpti, nes paskui dar kas sumanys pakerštauti ir trimestrą man sušikti, bet visvien sužinojo per draugus. Nors ir žinojo, pas mane taip baisiai nebuvo, kad ant kilimėlio būtų kvietę, tiesiog sakydavo "čia turi draugų, ką ten, visi svetimi" arba "nesvarbu, kur baigsi, jei mokysies čia tai ir pakliūt vėliau visur galėsi" arba geriausia, kai pradėjo vardint, kur jos dukros, kurios baigė tą mokyklą, išėjo. Viena į mediciną, kitą į teisę ir taip toliau ir panašiai. Nors ir pas mus klases jungs greičiausiai ir dar svarbiausia, kad dvi aštuntos tokios normalios, o kitoje sudėti visi nusimokėliai ir ten tik trys mergaitės.  O šiaip ar tiesa, kad jei baigi VDU klasę, tai paskui prisideda balai, kai nori stoti į VDU?
2010 06 21, 19:11
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 21, 19:48) Ne, ji jau seniau žinojo. Aš šiaip bandžiau slėpti, nes paskui dar kas sumanys pakerštauti ir trimestrą man sušikti, bet visvien sužinojo per draugus. Nors ir žinojo, pas mane taip baisiai nebuvo, kad ant kilimėlio būtų kvietę, tiesiog sakydavo "čia turi draugų, ką ten, visi svetimi" arba "nesvarbu, kur baigsi, jei mokysies čia tai ir pakliūt vėliau visur galėsi" arba geriausia, kai pradėjo vardint, kur jos dukros, kurios baigė tą mokyklą, išėjo. Viena į mediciną, kitą į teisę ir taip toliau ir panašiai. Nors ir pas mus klases jungs greičiausiai ir dar svarbiausia, kad dvi aštuntos tokios normalios, o kitoje sudėti visi nusimokėliai ir ten tik trys mergaitės.  O šiaip ar tiesa, kad jei baigi VDU klasę, tai paskui prisideda balai, kai nori stoti į VDU? Anksčiau nepridėdavo, dabar, berods, taip. Kažkur šioje temoje rašė, kad baigus VDU klasę įstojimas garantuotas.
Rugshti
2010 06 21, 22:07
 +2010 06 21, 20:11--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 21, 20:11) Anksčiau nepridėdavo, dabar, berods, taip. Kažkur šioje temoje rašė, kad baigus VDU klasę įstojimas garantuotas. Deja siais metais neprideda jokiu baliuku mums  kadangi priemimas i univerus vyksta tik internetu. Kaip kitais metais bus neaisku. Kiekvienais metais ta tvarka keiciasi
Dabar biškį įsiterpsiu.  Kaip manot, 13:30h būtų jau rezultatai rytoj?
2010 06 22, 12:07
Kaip tik norėjau jūsų klausti, kada rytoj važiuosit :).
theoc4ever
2010 06 22, 13:18
 +2010 06 22, 13:07--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 22, 13:07) Kaip tik norėjau jūsų klausti, kada rytoj važiuosit  . Gal kas nori už mane pažiūrėti?? Labai jau toli man tie kalniečiai.
2010 06 22, 13:41
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 14:18) Gal kas nori už mane pažiūrėti?? Labai jau toli man tie kalniečiai.  Galėčiau  . Brūkštelk savo pavardę man į AŽ  . O kam rinkaisi gimnaziją, kuri tau toli ? Juk vis tiek reikėtų kas rytą važinėti  .
theoc4ever
2010 06 22, 13:54
 +2010 06 22, 14:41--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 22, 14:41) Galėčiau  . Brūkštelk savo pavardę man į AŽ  . O kam rinkaisi gimnaziją, kuri tau toli ? Juk vis tiek reikėtų kas rytą važinėti  . Nėra taip toli, nuo pilies reikia visą savanorių prospektą pravažiuot, bet visvien.. vien dėl to, kad užmesčiau akį ant lapo su rezultatais, tai nelabai norisi tiek tremtis. O ypač jei yra kam arčiau ir jie visvien ten eina. :]
2010 06 22, 14:21
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 14:54) Nėra taip toli, nuo pilies reikia visą savanorių prospektą pravažiuot, bet visvien.. vien dėl to, kad užmesčiau akį ant lapo su rezultatais, tai nelabai norisi tiek tremtis. O ypač jei yra kam arčiau ir jie visvien ten eina. :] Man tikrai ne ką arčiau kaip tau, bet jau aš tai tikrai nepraleisčiau progos nuvažiuoti į "Rasą". Man vienas malonumas, be to vis labiau pradedu pažinti mokyklą, kai prasidės mokslo metai bus mažiau blaškymosi mokyklos koridoriais  . Reikėtų kažkaip mums pribaigti šitą temą, rytoj jau skelbia rezultatus, o čia spengianti tyla  .
theoc4ever
2010 06 22, 15:23
 +2010 06 22, 15:21--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 22, 15:21) Man tikrai ne ką arčiau kaip tau, bet jau aš tai tikrai nepraleisčiau progos nuvažiuoti į "Rasą". Man vienas malonumas, be to vis labiau pradedu pažinti mokyklą, kai prasidės mokslo metai bus mažiau blaškymosi mokyklos koridoriais  . Reikėtų kažkaip mums pribaigti šitą temą, rytoj jau skelbia rezultatus, o čia spengianti tyla  . Man Kalniečiai nepatinka, niūriu ir baisoka ten, nesuprantu, kas ten tave taip vilioja. Nors žmonių ten kaip nežinau kur. Laisvėj turbūt tiek nėra. :S Šiaip dar ką pastebėjau, kad Rasa mokykla tai gera, garsėja savo klimatu ir panašiai, bet ji niūroka. Koridoriai pilki, gėlės jokios aš išvis nemačiau, tik kažkokį krūmą prie foje, dėl to mane ten truputį atstumia. :S O kodėl temą užbaigti? Diskusija gi dar užvirs kelios dienos iki rugsėjo 1os. Ką rengtis, nešit gėlių, gal visi susitinkam prie foje, einam vieni ar ir draugų ten turit ir taip toliau ir panašiai.  P.S. gavai AŽ?
2010 06 22, 15:51
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 16:23) Man Kalniečiai nepatinka, niūriu ir baisoka ten, nesuprantu, kas ten tave taip vilioja. Nors žmonių ten kaip nežinau kur. Laisvėj turbūt tiek nėra. :S Šiaip dar ką pastebėjau, kad Rasa mokykla tai gera, garsėja savo klimatu ir panašiai, bet ji niūroka. Koridoriai pilki, gėlės jokios aš išvis nemačiau, tik kažkokį krūmą prie foje, dėl to mane ten truputį atstumia. :S O kodėl temą užbaigti? Diskusija gi dar užvirs kelios dienos iki rugsėjo 1os. Ką rengtis, nešit gėlių, gal visi susitinkam prie foje, einam vieni ar ir draugų ten turit ir taip toliau ir panašiai. :D P.S. gavai AŽ? Man smagu aplankyti savo būsimąją mokyklą, tikrai ne pats rajonas mane vilioja :). Mokykla kaip mokykla, nėra stebuklingai graži, bet viskas tvarkinga. Manau su laiku ji tik gražės. Temos užbaigti nebūtina, bet truputį erzina, kad "Saulės" temoj jau 7 puslapį baigia, o pas mus jokios diskusijos nerasta :(. AŽ gavau, rytoj tik grįžus viską pranešiu ;).
theoc4ever
2010 06 22, 16:06
 +2010 06 22, 16:51--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 22, 16:51) Man smagu aplankyti savo būsimąją mokyklą, tikrai ne pats rajonas mane vilioja  . Mokykla kaip mokykla, nėra stebuklingai graži, bet viskas tvarkinga. Manau su laiku ji tik gražės. Temos užbaigti nebūtina, bet truputį erzina, kad "Saulės" temoj jau 7 puslapį baigia, o pas mus jokios diskusijos nerasta  . AŽ gavau, rytoj tik grįžus viską pranešiu  . Man ir rajonas svarbu, kokia aplinka (ir šiaip įdomu, gal kas žinot, daug vietinių dažniausiai ateina ar visi iš kitus suvažiuoja), ką veikti per pertraukas, tas savas jaučiu būna sausakimšas pertraukų metu. O mokykla graži, tvarkinga, nieko nesakau, bet aš gal lyginu tiesiog su savo praeita mokykla, kuri buvo įspūdinga, nes ten labai dirbo su jaukumu ir kad būtų malonu ne tik mokytis, bet ir laiką leisti. Šiaip gal nejauku dėl to, kad buvau tuomet, kai ji buvo tuščia. Gal kai šurmuliuos vaikai bus smagiau. Man kas patiko, tai planas. pirmas aukštas 100 kažkelinti kabinetai, antram 200 kažkelinti, o trečiam 300 kažkelinti. Bent aš taip pastebėjau, ar klystu?.. tad pasiklysti ten nelabai įmanoma. O saulės temos aš nerandu. :x Ką jie ten šneka? Pas mus gi irgi nuo kokio 30 jau šių metų datos randasi.
Dalia**
2010 06 22, 16:20
Na mes tai ryt su draugėm apie 12 tarėmės eiti. Jeigu nebus pasitrinsim aplinkui. Aš tai išvis labai arti gyvenu, tai be problemų :>
Na mano buvusioj mokykloj tai irgi ten pirmam aukšte 100 kabinetai, antram 200, trečiam 300. Nes paprastai daug kur pirmas skaičius rodo aukštą.
2010 06 22, 16:27
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 17:06) Man ir rajonas svarbu, kokia aplinka (ir šiaip įdomu, gal kas žinot, daug vietinių dažniausiai ateina ar visi iš kitus suvažiuoja), ką veikti per pertraukas, tas savas jaučiu būna sausakimšas pertraukų metu. O mokykla graži, tvarkinga, nieko nesakau, bet aš gal lyginu tiesiog su savo praeita mokykla, kuri buvo įspūdinga, nes ten labai dirbo su jaukumu ir kad būtų malonu ne tik mokytis, bet ir laiką leisti. Šiaip gal nejauku dėl to, kad buvau tuomet, kai ji buvo tuščia. Gal kai šurmuliuos vaikai bus smagiau. Man kas patiko, tai planas. pirmas aukštas 100 kažkelinti kabinetai, antram 200 kažkelinti, o trečiam 300 kažkelinti. Bent aš taip pastebėjau, ar klystu?.. tad pasiklysti ten nelabai įmanoma. O saulės temos aš nerandu. :x Ką jie ten šneka? Pas mus gi irgi nuo kokio 30 jau šių metų datos randasi. "Savas" tai gan tolokai, kad per 20min (ar kiek ten trunka ilgoji pertrauka) spėti nueiti, kažką paveikti ir dar grįžti  . Choristai, berods, per ilgąją dainuoja  . Tai kodėl išeini, panašu, kad nebloga mokykla buvo  . Saulės tema štai čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=610829. Man įdomu apie "Saulę" paskaityti, nes rinkausi būtent tarp jos ir "Rasos". Be to, dvi mano klasiokės stojo ir įstojo  .
theoc4ever
2010 06 22, 16:39
 +2010 06 22, 17:27--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 22, 17:27) "Savas" tai gan tolokai, kad per 20min (ar kiek ten trunka ilgoji pertrauka) spėti nueiti, kažką paveikti ir dar grįžti  . Choristai, berods, per ilgąją dainuoja  . Tai kodėl išeini, panašu, kad nebloga mokykla buvo  . Saulės tema štai čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=610829. Man įdomu apie "Saulę" paskaityti, nes rinkausi būtent tarp jos ir "Rasos". Be to, dvi mano klasiokės stojo ir įstojo  . Choristai? Rimtai? Kur jie taip? Jėga! Mokykla kieta, bet mano mama ten dirbo, visi mane pažinojo, sekė kiekvieną judesį ir panašiai. Čia viena priežastis. Kita, kad po kelių nekokių naujokių klasės atmosfera pasidarė khem khem, o ir mokytojai kai kurie tokie.. kad iš mūsų mokyklos nė vienas chemijos nemoka (pusseserė, kuri dabar Rasoj bus dešimtokė, sakė, kad chemijos per ašaras septynis ištempia, tad jei ten truputį pasidurninsiu, nepykit), o geografiją tenka savarankiškai. Be to, norėjosi naujų vėjų. Saulė yra.. Nežinau, kiek girdėjau, ten tiksliukus moko, koks aš tikrai nesu, o Rasoj aš girdėjau, ir jau kažkas sakė, kad humanistus ruošia. Be to, iš mūsų mokyklos vienas nusimokėlis regbio žaidėjas išėjo su turtingais tėveliais į Saulę, so...
Rugshti
2010 06 22, 16:47
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 17:06) Man ir rajonas svarbu, kokia aplinka (ir šiaip įdomu, gal kas žinot, daug vietinių dažniausiai ateina ar visi iš kitus suvažiuoja), ką veikti per pertraukas, tas savas jaučiu būna sausakimšas pertraukų metu. O mokykla graži, tvarkinga, nieko nesakau, bet aš gal lyginu tiesiog su savo praeita mokykla, kuri buvo įspūdinga, nes ten labai dirbo su jaukumu ir kad būtų malonu ne tik mokytis, bet ir laiką leisti. Šiaip gal nejauku dėl to, kad buvau tuomet, kai ji buvo tuščia. Gal kai šurmuliuos vaikai bus smagiau. Man kas patiko, tai planas. pirmas aukštas 100 kažkelinti kabinetai, antram 200 kažkelinti, o trečiam 300 kažkelinti. Bent aš taip pastebėjau, ar klystu?.. tad pasiklysti ten nelabai įmanoma. O saulės temos aš nerandu. :x Ką jie ten šneka? Pas mus gi irgi nuo kokio 30 jau šių metų datos randasi. Nedaug vietiniu, bent jau musu laidoje, nemazai vaiku is Varpo gimnazijos, buna ir is pacios Saules metu begyje ateina pas mus. O per pertraukas "Savas" nebuna sausakimsas ir iki jo galima spet nueiti ir grizti per 10min, jei nepatinka savas, galima eiti i IKI. sausakimsa buna valgykla, kurioje susirenka beveik visi per ilgasias pertraukas. Anksiau ilgoji buvo 35min, bet veliau padare dvi ilgasias viena po 3pamoku, kuri trunka 20min, kita po 4, tai 30min.
2010 06 22, 16:55
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 17:39) Choristai? Rimtai? Kur jie taip? Jėga! Mokykla kieta, bet mano mama ten dirbo, visi mane pažinojo, sekė kiekvieną judesį ir panašiai. Čia viena priežastis. Kita, kad po kelių nekokių naujokių klasės atmosfera pasidarė khem khem, o ir mokytojai kai kurie tokie.. kad iš mūsų mokyklos nė vienas chemijos nemoka (pusseserė, kuri dabar Rasoj bus dešimtokė, sakė, kad chemijos per ašaras septynis ištempia, tad jei ten truputį pasidurninsiu, nepykit), o geografiją tenka savarankiškai. Be to, norėjosi naujų vėjų. Saulė yra.. Nežinau, kiek girdėjau, ten tiksliukus moko, koks aš tikrai nesu, o Rasoj aš girdėjau, ir jau kažkas sakė, kad humanistus ruošia. Be to, iš mūsų mokyklos vienas nusimokėlis regbio žaidėjas išėjo su turtingais tėveliais į Saulę, so... O, "Rasos" choras turėtų būti nerealus, jame virš 90 žmonių  . Kiekvienais metais papigiai važiuoja į užsienį, nerealu  . Nemoku chemijos ir aš, nesijaudink  . Nesiseka tikslieji ir man, bent ne taip, kaip humanitariniai. "Rasą" dauguma laiko humanitarinės pakraipos, bet ten patekę mokiniai taip nemano, ten stipru viskas  . Šiais metais, girdėjau, į "Saulę" be atrankos perkeliami vaikai iš kažkokios vidurinės  .
theoc4ever
2010 06 22, 17:07
 +2010 06 22, 17:55--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 22, 17:55) O, "Rasos" choras turėtų būti nerealus, jame virš 90 žmonių  . Kiekvienais metais papigiai važiuoja į užsienį, nerealu  . Nemoku chemijos ir aš, nesijaudink  . Nesiseka tikslieji ir man, bent ne taip, kaip humanitariniai. "Rasą" dauguma laiko humanitarinės pakraipos, bet ten patekę mokiniai taip nemano, ten stipru viskas  . Šiais metais, girdėjau, į "Saulę" be atrankos perkeliami vaikai iš kažkokios vidurinės  . O jie ką, dainuoja per pertraukas? Ar aš čia ne taip supratau? Na jei taip, tai gerai. Man svarbiausia anglų.  Rimtai? Tai dar viena priežastis, dėl ko tokios durniuojančios mokyklos neverta rinktis.
2010 06 22, 17:13
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 18:07) O jie ką, dainuoja per pertraukas? Ar aš čia ne taip supratau? Na jei taip, tai gerai. Man svarbiausia anglų. :4u: Rimtai? Tai dar viena priežastis, dėl ko tokios durniuojančios mokyklos neverta rinktis. Aš tai supratau taip, bet jei kas chorą lankantis pasisakytų, tai būtų puiku :). Nemoku ir anglų. Kai pagalvoju, tai nieko normaliai nemoku, bet vis tiek manau, kad pateksiu į VDU klasę... "Rasą" rinkausi pirmiausia dėl to, kad čia yra atranka. Skelbiami visų rezultatai, tai su kyšiu nelabai ir prasisuksi, kas dažnai pasitaiko bet kurioje kitoje gimnazijoje.
theoc4ever
2010 06 22, 17:16
 +2010 06 22, 18:13--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 22, 18:13) Aš tai supratau taip, bet jei kas chorą lankantis pasisakytų, tai būtų puiku  . Nemoku ir anglų. Kai pagalvoju, tai nieko normaliai nemoku, bet vis tiek manau, kad pateksiu į VDU klasę... "Rasą" rinkausi pirmiausia dėl to, kad čia yra atranka. Skelbiami visų rezultatai, tai su kyšiu nelabai ir prasisuksi, kas dažnai pasitaiko bet kurioje kitoje gimnazijoje. Nea, anglų man geriausiai sekasi, tai tik nenoriu, kad suprastėtų. :x Moteriškė, kur ėmė dokumentus paklausė, kiek gavau iš to testo, paskui pažiūrėjo į metinį ir sakė, kad praktiškai patekau, tai ir nelabai jaudinuos.  O Rasa daug atžvilgiu geriausias pasirinkimas. Beje, ar tiesa, kad Rasa Kaune antra pagal stiprumą mokykla? :s
2010 06 22, 17:22
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 18:16) Nea, anglų man geriausiai sekasi, tai tik nenoriu, kad suprastėtų. :x Moteriškė, kur ėmė dokumentus paklausė, kiek gavau iš to testo, paskui pažiūrėjo į metinį ir sakė, kad praktiškai patekau, tai ir nelabai jaudinuos.  O Rasa daug atžvilgiu geriausias pasirinkimas. Beje, ar tiesa, kad Rasa Kaune antra pagal stiprumą mokykla? :s Bendraamžių turnyre sakė, kad yra antri, po, berods, Jablonskio, bet manęs neįtikino. O kur KTU ? Čia ji - dešimta, bet visoje LT. Bet Kaune - tikrai ne antra  .
theoc4ever
2010 06 22, 17:28
 +2010 06 22, 18:22--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 22, 18:22) Bendraamžių turnyre sakė, kad yra antri, po, berods, Jablonskio, bet manęs neįtikino. O kur KTU ? Čia ji - dešimta, bet visoje LT. Bet Kaune - tikrai ne antra  . Tam sąrašiuke parašyta, kad Varpo geresnė už Rasos, vien dėlto tas sąrašiukas man rodos nesąmoningas. Aš visuomet galvojau, kad Rasa iškart po KTU. :/
2010 06 22, 17:34
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 18:28) Tam sąrašiuke parašyta, kad Varpo geresnė už Rasos, vien dėlto tas sąrašiukas man rodos nesąmoningas. Aš visuomet galvojau, kad Rasa iškart po KTU. :/ Paaiškinti paprasta. Ten skaičiuojama pagal tai, kiek mokinių pateko į savo pirmu numeriu pasirinktą specialybę, tai pvz., jei mokiniai stoja ten, kur įstoti lengva ( tarkim kokiam kaime į agronomiją ), automatiškai jų įstoja daug ir reitingas tampa nelogiškai aukštas. Į kokią ekonomiką taip lengvai neįstosi  .
Terrulka
2010 06 22, 17:37
 +2010 06 22, 17:22--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 22, 17:22) Bendraamžių turnyre sakė, kad yra antri, po, berods, Jablonskio, bet manęs neįtikino.
Sakė,kad antri po KTU.
2010 06 22, 17:39
QUOTE(Terrulka @ 2010 06 22, 18:37) Sakė,kad antri po KTU. ;) Gali būti :). Gal žinai, pagal kokius kriterijus ?
Terrulka
2010 06 22, 17:41
 +2010 06 22, 17:39--> QUOTE(Jovita  @ 2010 06 22, 17:39) Gali būti  . Gal žinai, pagal kokius kriterijus ? Pagal abiturientų egzaminų rezultatus.  Rodė skaidres tai KTU visuose egzuose pralenkė Rasą ir lietuvių, ir matematikoj, ir istorijoj.  Ir dar jei neklystu, pagal istojimą į universitetus.
DustoffyaClassix
2010 06 22, 17:46
wdh rasoj humanitariniai? ;ooo niekas to nesakė man. ko aš ten einu?
Dalia**
2010 06 22, 17:53
Rasoj visi dalykai stiprūs. Tik šiaip iš aplinkos žmonės sako, kad ten humanitariniai, bet ištiesų ne. :>
O choras, taip nuostabu. Mano sesė ten vis važiuodavo į keliones pavasariais. O kelionės tai ne kokia Slovakija, ar Lenkija, o pavyzdžiui Graikija... Repeticijos choro kiek žinau per ilgąsias pertraukas kažkuriom dienom būna, bent buvo iki šiol.
theoc4ever
2010 06 22, 17:55
QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2010 06 22, 18:53) Rasoj visi dalykai stiprūs. Tik šiaip iš aplinkos žmonės sako, kad ten humanitariniai, bet ištiesų ne. :> O choras, taip nuostabu. Mano sesė ten vis važiuodavo į keliones pavasariais. O kelionės tai ne kokia Slovakija, ar Lenkija, o pavyzdžiui Graikija... Repeticijos choro kiek žinau per ilgąsias pertraukas kažkuriom dienom būna, bent buvo iki šiol. O ten reikia mokėt dainuot?
DustoffyaClassix
2010 06 22, 17:57
ne nu ir paklausė :DDDD kas lankytumėt chorą?
theoc4ever
2010 06 22, 17:59
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 22, 18:57) ne nu ir paklausė :DDDD kas lankytumėt chorą? Jei net į Graikiją varo, tai me! Bet, kad dainuot nemoku, tai gal kaip nors įsiliesiu į visumą.
DustoffyaClassix
2010 06 22, 18:01
taip sakant, prisimazini ir žiopčioji, tipo dainuoji.  bet jei prieis po vieną paklausyt kaip dainuoja, tai nieko gero ;DDDD
Terrulka
2010 06 22, 18:01
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 17:59) Jei net į Graikiją varo, tai me! Bet, kad dainuot nemoku, tai gal kaip nors įsiliesiu į visumą.  Davai ne, Juliau?
2010 06 22, 18:03
Prieš priimant būna perklausa, neišsisuksit  . Aš ruošiuosi eiti  . Gal balso ypatingo neturiu, užtai kokią patirtį...
DustoffyaClassix
2010 06 22, 18:04
ką reiškia perklausa? ;o jei paprašys du gaidelius sudainuot, aš mielai paišsidirbinėsiu, bet nieko daugiau nemoku :DDDDD
2010 06 22, 18:05
Gamą padainuoti lieps  .
DustoffyaClassix
2010 06 22, 18:07
aaa.. tai nieko. O neturi reikšmės, jei mano balsas kaip panelės gan žemas? ;D
2010 06 22, 18:11
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 22, 19:07) aaa.. tai nieko. O neturi reikšmės, jei mano balsas kaip panelės gan žemas? ;D Gamą tam ir dainuosi, kad nustatytų balsą. Manau nieko, visokių yra, visokių reikia  .
DustoffyaClassix
2010 06 22, 18:14
tema tuoj baigsis ;DD
Terrulka
2010 06 22, 18:15
Aš nestojau į Rasą, bet šiaip įdomu.  Ar darys klasėse po lygiai berniukų mergaičių, ar dėlios pirmą 30-uką, antrą..?  Nes kažkaip bendraamžių turnyruose tai mergaičių buvo daugiau,kaip stojamajam?
2010 06 22, 18:16
QUOTE(Terrulka @ 2010 06 22, 19:15) Aš nestojau į Rasą, bet šiaip įdomu.  Ar darys klasėse po lygiai berniukų mergaičių, ar dėlios pirmą 30-uką, antrą..?  Nes kažkaip bendraamžių turnyruose tai mergaičių buvo daugiau,kaip stojamajam?  Maišys bet kaip  . Nauja tema.
admin*1
2010 06 22, 18:16
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|