Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rasos gimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
chuligankaa
1-oji tema

Tęsiam. 4u.gif

Dėl sarašų,kai aš buvau pirmokė,tai jų internete nebuvo smile.gif
Išvis,tie sąrašai pasirodė 2 dienos iki Rugsėjo 1 biggrin.gif
charizsma
QUOTE(chuligankaa @ 2009 07 26, 13:22)
1-oji tema
Tęsiam.  4u.gif

Dėl sarašų,kai aš buvau pirmokė,tai jų internete nebuvo smile.gif
Išvis,tie sąrašai pasirodė 2 dienos iki Rugsėjo 1  biggrin.gif
*

Pfeee,begede ,aplenkiai mane lotuliukas.gif
O kai as buvau pirmoke,tai sarasai buvo 2d pries rugsejo 1d.Taip pat jie nebuvo skelbiami internete.
Jovita00000
Tikiuosi jie jau pakeitė savo tradicijas ;DD Nesąžininga laukti iki pačio rugpjūčio galo ;]]
charizsma
QUOTE(Jovita00000 @ 2009 07 26, 21:41)
Tikiuosi jie jau pakeitė savo tradicijas ;DD Nesąžininga laukti iki pačio rugpjūčio galo ;]]
*

Na ne,tikrai nepakeite biggrin.gif na cia stebuklas butu,jei viduri menesio butu sarasai iskabinti.Tiesiog kaip supratau,tik tada visi mokytojai grizta,ir pradeda vel dirbti darbus.
Rosalie
Dėl klasės, į kurią patekot ir auklėtojo, tai dabar galvoju galvoju, kada aš sužinojau. g.gif Jei gerai prisimenu, tai žinojau pora savaičių - savaitė prieš rugsėjį. Nors sąrašai nepakabinti, bet pasiklauskit tos darbuotojos, kur dirba kompiuterinėj, ji dirba su pirmokų priėmimu, man atrodo. Dabar, aišku, dar per anksti, bet kai liks kokia savaitė, jau tikrai gali būt.
Balenciaga
labas smile.gif
gal zinot, ar universitetines klases yra visos vienodos, ar tarkim, i a klase patenka kurie daugiausiai balu surinko, i b kur maziau ir t t? 4u.gif
chuligankaa
QUOTE(Balenciaga @ 2009 07 27, 15:14)
labas  smile.gif
gal zinot, ar universitetines klases yra visos vienodos, ar tarkim, i a klase patenka kurie daugiausiai balu surinko, i b kur maziau ir t t? 4u.gif
*

Kiek aš žinai,tai kad maišo. smile.gif Bet nesu tikra,nes aš paprastoje. biggrin.gif 4u.gif
Rosalie
QUOTE(chuligankaa @ 2009 07 27, 14:28)
Kiek aš žinai,tai kad maišo.  smile.gif  Bet nesu tikra,nes aš paprastoje.  biggrin.gif  4u.gif
*

Neklysti, maišo mirksiukas.gif
Balenciaga
aciu smile.gif
pasifloriukas
Gal zinot ar rasoj skirsto pagal 2 uzsienio kalba?
O gal pagal vidurki?
4u.gif
ewusee
Tiek į paprastas klases, tiek į universitetines suskirsto ne pagal vidurkius. Tiesiog maišo. Aišku žiūrima ir antrąją užsienio kalbą, tam kad nereiktų pamokos metu jungtis su kita klase.
Raile
Na ka, prasideda uniformu primatavimai kita savaite mirksiukas.gif Antradieni matuosimes blink.gif Ar kas nors siuvates? Kazkaip neramu, kaip ten atrodys blush2.gif
Tiesa, kokius ten popierius reikia dar iki rugsejo sutvarkyti ir pristatyti g.gif Atrodo, sutarti, dar lyg byla is senos m-klos, sveikatos lapa g.gif Gal pamenat iki kurios dieneles...Sveikata jau pasitikrinta...
dailil
QUOTE(Raile @ 2009 08 02, 09:17)
Na ka, prasideda uniformu primatavimai kita savaite mirksiukas.gif  Antradieni matuosimes blink.gif  Ar kas nors siuvates? Kazkaip neramu, kaip ten atrodys blush2.gif
Tiesa, kokius ten popierius reikia dar iki rugsejo sutvarkyti ir pristatyti g.gif  Atrodo, sutarti, dar lyg byla is senos m-klos, sveikatos lapa g.gif  Gal pamenat iki kurios dieneles...Sveikata jau pasitikrinta...
*

Sutarti as supratau, kad rugsejo menesi paduos namo parsinest, o ten tevai pasirasys, o iki kada byla atnest tai net nezinau, nes as nunesiau kelios dienos po rezultatu paskelbimo rolleyes.gif
Raile
QUOTE(dailil @ 2009 08 02, 15:15)
Sutarti as supratau, kad rugsejo menesi paduos namo parsinest, o ten tevai pasirasys, o iki kada byla atnest tai net nezinau, nes as nunesiau kelios dienos po rezultatu paskelbimo rolleyes.gif
*

Sutarti mums padave iskart po istojimo, kai atnesem nuotraukas ir pazymejimo originala..Tai liepe sutarti uzpildyta pristatyt iki rugpjucio pabaigos g.gif O byla is mokyklos persius, i rankas neatiduoda schmoll.gif
Balenciaga
Man sutarti iskart dave, tai jau uzpildziau.
o del bylos, tai mano mokykla nieko nesiunte, tevai nuvaziavo i senaja mokykla, parase prasyma, ir atidave.
o tada jau as pati nunesiau i rasa.
pazyma sake reik iki rugsejo atnest
Raile
QUOTE(Balenciaga @ 2009 08 02, 19:25)
Man sutarti iskart dave, tai jau uzpildziau.
o del bylos, tai mano mokykla nieko nesiunte, tevai nuvaziavo i senaja mokykla, parase prasyma, ir atidave.
o tada jau as pati nunesiau i rasa.
pazyma sake reik iki rugsejo atnest
*

Cia sveikatos pazyma turi galvoje-iki rugsejo g.gif
Balenciaga
Taip, sveikatos pazyma smile.gif
primerbeso
o jūsų tėvai keliaus kartu su jumis rugsėjo pirmąją? susipažint su auklėtoja ir visa kita? g.gif
charizsma
QUOTE(primerbeso @ 2009 08 07, 23:17)
o jūsų tėvai keliaus kartu su jumis rugsėjo pirmąją? susipažint su auklėtoja ir visa kita?  g.gif
*

niekada nemaciau,kad eitu su tevais.Ai bendrai viena syki maciau du tevelius vaiksciojancius aplink biggrin.gif
chuligankaa
QUOTE(primerbeso @ 2009 08 08, 00:17)
o jūsų tėvai keliaus kartu su jumis rugsėjo pirmąją? susipažint su auklėtoja ir visa kita?  g.gif
*

Aš kažkada irgi mačiau,kad su tėvais kažkas atėjo..Bet šeip nesiveda didžioji dauguma.... biggrin.gif
Džema
Eisiu be tėvų, nors mama labai nori eiti. ;D biggrin.gif
Raile
QUOTE(chuligankaa @ 2009 08 08, 16:05)
Aš kažkada irgi mačiau,kad su tėvais kažkas atėjo..Bet šeip nesiveda didžioji dauguma....  biggrin.gif
*

Sutinku drinks_cheers.gif Aisku, jei tevai laisvi ir nori, tai ko neateiti, juk svente mirksiukas.gif Bet paprastai, neina, nes ir vietos mazai kabinetuose, ir stresas papildomas aukletojui biggrin.gif
O ar girdejot, kad nuo rugsejo kazkiek keiciasi mokyklos pavadinimas g.gif ? Uztai ir sutarciu nereikejo, kaip iprastai, pasirasyti iki rugsejo g.gif
charizsma
QUOTE(Raile @ 2009 08 08, 16:15)
Sutinku drinks_cheers.gif  Aisku, jei tevai laisvi ir nori, tai ko neateiti, juk svente mirksiukas.gif  Bet paprastai, neina, nes ir vietos mazai kabinetuose, ir stresas papildomas aukletojui biggrin.gif
O ar girdejot, kad nuo rugsejo kazkiek keiciasi mokyklos pavadinimas g.gif ? Uztai ir sutarciu nereikejo, kaip iprastai, pasirasyti iki rugsejo g.gif
*

Zinau,kad mokykla nuo rugpjucio 1d tapo VSI istaiga,uz tai reiks kazkiek moketi pinigeliu.Bet del pavadinimo nieko negirdejau unsure.gif
Raile
QUOTE(charizsma @ 2009 08 08, 22:42)
Zinau,kad mokykla nuo rugpjucio 1d tapo VSI istaiga,uz tai reiks kazkiek moketi pinigeliu.Bet del pavadinimo nieko negirdejau unsure.gif
*

Tai pinigelius juk kasmet reikia moket po 10 lt per men. arba 90 lt uz metus g.gif
charizsma
QUOTE(Raile @ 2009 08 08, 23:00)
Tai pinigelius juk kasmet reikia moket po 10 lt per men. arba 90 lt uz metus g.gif
*

Cia ne tokie pinigeliai bus.Cia yra uz mokyklos fonda.O pinigai kurie bus mokami visiskai atskiras dalykas.
Raile
QUOTE(charizsma @ 2009 08 09, 12:52)
Cia ne tokie pinigeliai bus.Cia yra uz mokyklos fonda.O pinigai kurie bus mokami visiskai atskiras dalykas.
*

g.gif na ir kokie tai pinigai, kokios sumos g.gif
charizsma
QUOTE(Raile @ 2009 08 09, 12:59)
g.gif na ir kokie tai pinigai, kokios sumos g.gif
*

as tiksliai nezinau,o gandu ivairiausiu buvo.Kad ir 50litu per menesi.Kiti,kad 20lt.Treti,kad po mokslo metu reiks imoket 1000lt.Zodziu bus viskas aisku rugseji.
Rosalie
QUOTE(charizsma @ 2009 08 09, 13:25)
as tiksliai nezinau,o gandu ivairiausiu buvo.Kad ir 50litu per menesi.Kiti,kad 20lt.Treti,kad po mokslo metu reiks imoket 1000lt.Zodziu bus viskas aisku rugseji.
*

Bet tai manau, kad čia dar tik kalbos... Mūsų auklėtoja sakė tikrai nereikės 1000lt per metus. O kad ir po mažesnes sumas nelabai tikėtina. Gal po kelių metų nebent taip padarys, bet kad iš karto ... Netikiu biggrin.gif
Medute55
Tai kada pagaliau bus klasiu sarasai ir aukletojai g.gif Nejaugi teks iki rugsejo pirmosios laukti g.gif
Balenciaga
taip, reiks.
man sake kad bus sarasai savaite pries rugsejo pirma smile.gif
Džema
Ar daug knygų ten duoda? ;D
Dėl kuprinės.
ewusee
QUOTE(Džema @ 2009 08 14, 13:54)
Dėl kuprinės.
*

Čia toks juokingas klausimas sakyčiau. biggrin.gif Kiek dalykų skirtingų bus, tiek ir duos vadovėlių. Tik anglų vadovėlį reikės nusipirkt. Nebent turėsit gerą auklėtoją, pas kurį galėsit palikt savo knygas.
Raile
QUOTE(Džema @ 2009 08 14, 13:54)
Dėl kuprinės.
*

Knygu daug ax.gif Pagaliau, tai gimnazija, cia zmones mokosi mirksiukas.gif Juk su rankinuku neisi, tad pirk didele ir talpia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
charizsma
nezinau as tai ejau su gan nedidele tase,ir viskas tilpdavo.
Džema
Ne dėl savęs klausiu, dėl draugės. xDd
Ir su rankinukai į mokyklą apskritai nevaikštau. ;D
Rosalie
QUOTE(ewusee @ 2009 08 14, 18:46)
Čia toks juokingas klausimas sakyčiau.  biggrin.gif  Kiek dalykų skirtingų bus, tiek ir duos vadovėlių. Tik anglų vadovėlį reikės nusipirkt. Nebent turėsit gerą auklėtoją, pas kurį galėsit palikt savo knygas.
*

Arba rūbinėj palikt galima biggrin.gif

QUOTE(Raile @ 2009 08 14, 18:49)
Juk su rankinuku neisi, tad pirk didele ir talpia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Su rankinuku ne, bet su rankine - man buvo pats tas smile.gif
chuligankaa
QUOTE(Rosalie @ 2009 08 16, 20:41)
Arba rūbinėj palikt galima  biggrin.gif
Su rankinuku ne, bet su rankine - man buvo pats tas  smile.gif
*

Nevisos klasės gauna rūbines juk mirksiukas.gif
Aš irgi su rankine ėjau preitais metais. smile.gif Viskas tilpo. smile.gif
Rosalie
QUOTE(chuligankaa @ 2009 08 16, 20:00)
Nevisos klasės  gauna rūbines juk  mirksiukas.gif
*

Tiksliai blush2.gif
Balenciaga
gal kas zinot ar dar klasiu sarasu nera? smile.gif
Džema
Matėt, Povilas Andrulis numirė..
karolytee
QUOTE(Džema @ 2009 08 23, 23:41)
Matėt, Povilas Andrulis numirė..
*

Aha, mačiau..Gaila žmogaus.. sad.gif
Grėta.
Iš tiesų, gaila. Šiaip jis daug sirgo, ligoninėj gulėjo, net komoj buvo. Kiek žinau, jis bet kuriuo atveju nebebūtų direktoriumi... verysad.gif
Rosalie
Tesiilsi Ramybėje... sad.gif
Grėta.
Tiesa, buvau šiandien nuėjusi pasižiūrėti, klasių sąrašų dar nėra..
pasifloriukas
siandien as ir buvau sarasu, bet dar nera... tikriausiai tik po laidotuviu iskabins tai teks eit penktadieni ax.gif
karolytee
O nežinot, ar klasių sąrašai bus internete, ar tik mokykloj iškabinti? g.gif
charizsma
QUOTE(karolytee @ 2009 08 26, 18:58)
O nežinot, ar klasių sąrašai bus internete, ar tik mokykloj iškabinti?  g.gif
*

dazniausiai buna tik mokykloj.
Dew23
Klasės sąrašai jau yra 4u.gif
pasifloriukas
mokykloj kabo?
kaip nekantrauju suzinot... biggrin.gif
o i kuria klase tu patekai?
dailil
Sveiki visi smile.gif
Tai i kokias klases patekote? 4u.gif
As tai i 1G ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.