Gimdymas buvos sunkus, nemazai kirpo, plyso. Akusere pati pabijojo siut, daktaras apie valanda tvarke. Normaliai atsisest galejau tik po menesio. JAu metai po visko, o randai liko nemazi. Skausmingi lytiniai santykiai. Nesenai lankiausi pas ginekologe-homeopate. Tai sake, kad tikrai nemazi randai makstyje ir jie jautrus. Israse kazkokiu homeopatiniu zirniuku (grafitas + cilicea) ir liepe gert 4-6 men. Atseit turetu patirpdyt tuos randus. Gal kam yra buve kas panasaus? Ar yra kokiu patikimesniu budu tuos randus aptvarkyt? Ar labai daug laiko reikia kol praeina tas diskomfortas?
Sveika, man tas pats, lyt. gyvenimas neįmanomas, nes skauda...Nors jau pusę metų praėjo po mažylės atėjimo. Man lyg ir neplyšo, bet kirpo ir siuvo. Ir pagal mane, buvo blogas gijimas, nes mėnesį skaudėjo tai tikrai. Nors ginė sakė, kad gražiai sugiję, nė velnio negražiai, pati gi geriau žinau
Dėl homeopatijos, tai tas poveikis kol pasijus, daug laiko praeis... Lubrikantai šiek tiek padeda. Okitų būdų tai net nežinau... QUOTE((Lelija) @ 2009 07 26, 20:32) Dėl homeopatijos, tai tas poveikis kol pasijus, daug laiko praeis... Lubrikantai šiek tiek padeda. Okitų būdų tai net nežinau... na man ginekologe sake , kad kuo anksciau pradedi gydyti tuos randus, tuo didesnis ir greitesnis efektas. PAbandyk ir tu kokioje homeopatineje vaistineje uzsiakyt tu vaistuku: Silicea C12 + Graphites C12 - 22o. Pas mane taip ant recepto rasosi. Internete skaiciau apie siuos ingridientus tai jie tikrai skirti randams minkstinti, gydyti, suteikia elastingumo. Dar priedo ir imuniteta stiprina, plaukams, nagams irgi gerai. Uzsakai vaistineje ir pagamina. Po 5 zirniukus kasdien pries valgi. Ginekologe uztikrino , kad po 3 men tikrai tureciau efekta pajaust. O tau tai gal ir greiciau, juk visai dar sviezi randai pas tave. Pabandyk, juk vis geriau negu nieko QUOTE(MarryJane @ 2009 07 26, 19:17) Gimdymas buvos sunkus, nemazai kirpo, plyso. Akusere pati pabijojo siut, daktaras apie valanda tvarke. Normaliai atsisest galejau tik po menesio. JAu metai po visko, o randai liko nemazi. Skausmingi lytiniai santykiai. Nesenai lankiausi pas ginekologe-homeopate. Tai sake, kad tikrai nemazi randai makstyje ir jie jautrus. Israse kazkokiu homeopatiniu zirniuku (grafitas + cilicea) ir liepe gert 4-6 men. Atseit turetu patirpdyt tuos randus. Gal kam yra buve kas panasaus? Ar yra kokiu patikimesniu budu tuos randus aptvarkyt? Ar labai daug laiko reikia kol praeina tas diskomfortas? labas,as turiu ta problema,sunui trys metukai,o randas vis skauda santykiaujant,o skauda del to kad per daug uzsiuvo,tai dave vietine narkoze ir tvarke is naujo,bet skauda vistiek,ejau pas kita daktare,tai sako kad vistiek per daug uzsiuta,sake reikia duoti visa narkoze ir viska daryt is naujo,o siaip randas vos matomas.labai bijau,bet uz menesio zadu eiti ir dar karta bandyti,o gal bus gerai.gimdziau kaune klinikose
as gimdziau pries daugiau kaip 2 metus. Gimdymo metu teko kirpti. Randas uzgijo tikrai labai greitai, per kelis menesius (visiskai) be jokiu medikamentu papildomu. Po sia diena nieko nejauciu toje vietoje kur buvo kirpta
na kirpo,daktare gerai susiuvo
abu vaikus gimdant kirpo,praejo mazdaug po men,be jokiu vaistu. Yra tokiu bailiukiu kurioms gal ne tiek skauda,kiek isibaimine nepagristai. Kuo greiciau santykiai prasides,tuo greiciau ir praeis,nes kuo toliau tuo bus baisiau..
Tai aš būsiu viena iš tų bailiukių - nes jau trys mėn. po gimdymo praėjo, o aš dar TO nebandžiau - BIJAU be galo
QUOTE(Dosikas @ 2009 09 08, 17:39) Tai aš būsiu viena iš tų bailiukių - nes jau trys mėn. po gimdymo praėjo, o aš dar TO nebandžiau - BIJAU be galo aš irgi bijojau, po gimdymo jau 4 mėn, bet jaučiu aš tuos randus. Mano patarimas paprašyti vyrą, kad jis glamonėtų iki to momentų, kol tu pati panorėsi ir tik tada, nes jei pas tave jokio noro nebus tai
Dukrytei tuo 1m 6men. ir pamazu pardedu nebejausti skausmo ir atsipalaiduoti
mania prokirpo bet ta vietai neskaudejo ir neerzino manias visai
mane kirpo ir siuvo,nors sake kad nedaug kirpo bet siuvimas iki pat sikniuko
Bet pagalvojus, kiek tos moterys turi ištverti
Na pašalinių siūliukų ir aš turėjau, nedaug bet buvo, suplyšau pati... nieko nesureikšminau ir nieko labai aš ten daug nejaučiau, vyro buvau taip išsiilgus kad po 6 dienų nebeištvėriau
QUOTE(Drugeliukas @ 2010 01 11, 12:01) Na pašalinių siūliukų ir aš turėjau, nedaug bet buvo, suplyšau pati... nieko nesureikšminau ir nieko labai aš ten daug nejaučiau, vyro buvau taip išsiilgus kad po 6 dienų nebeištvėriau Man cia kaip is fantastikos srities skamba... As pora men net pagalvoti bijojau, o ir po to pirma karta jautesi siaubingas tempimas, skaudejo... Nors ir su daug lubrikanto. O realiai nebesijausti pradejo kazkur po 6 men po gimdymo.
sveikos, ar randai po gimdymo gali likti visam laikui? sorry gal uz kvaila klausima
QUOTE(Drugeliukas @ 2010 01 11, 12:01) vyro buvau taip išsiilgus kad po 6 dienų nebeištvėriau Papildyta: Na o as pati taip pat patyriau ir kirpima, ir plysima, ir ta siuvima Tai va sekmes visoms
Man greitai susitvarke - po savaites jau pusiau normaliai galejau prisesti, o po dvieju nieko nebejauciau
Man irgi kirpo. Negalejau normaliai sedet tik ligoninej, o grizus namo jau nebejauciau sklausmo. Su vyru pirma karta pasimylejom po 6 savaiciu. Tai pradzioje kaukiau is skausmo, bet paskui viskas gerai. Ir dabar kiekviena karta pradzioje jauciu skausma. Gerai, kad tik pradzioje ...
Man randas uzgijo per kelis menesius po gimdymo. Bet sakyciau kiakvienai moteriai individualiai praeina tas gijimas.
Papildyta: QUOTE(Drugeliukas @ 2010 01 11, 12:01) Na pašalinių siūliukų ir aš turėjau, nedaug bet buvo, suplyšau pati... nieko nesureikšminau ir nieko labai aš ten daug nejaučiau, vyro buvau taip išsiilgus kad po 6 dienų nebeištvėriau Fenomenas!
O man ligoninej visai neskaudejo, o grizus namo pradejo skaudet, bet sedet visada galejau
Na pas mane kadangi du gimdymai beveik iš eilės, tai pirmojo "įspūdžiai" išbėsę jau...nors tiesą sakant, jokių neigiamų įspūdžių ir nebuvo, gimdant teko kirpti, siūti, kaip ir daugeliui, kaip daktarė ir liepė, "ta vieta" nesėdėjau 10 dienų, o ir vėliau saugojausi...dėl viso pikto
O va antrą kartą...prakirpo man tą patį randą, tai ojoj...šiaip tikrai esu kantri skausmui, abu savo pagimdžiau su skatinamaisiais ir be nuskausminimo, bet va po antrojo gimdymo QUOTE(Luttuke @ 2010 01 11, 16:28) Man cia kaip is fantastikos srities skamba... As pora men net pagalvoti bijojau, o ir po to pirma karta jautesi siaubingas tempimas, skaudejo... Nors ir su daug lubrikanto. O realiai nebesijausti pradejo kazkur po 6 men po gimdymo. pritariu
Po pirmo gimdymo nemalonus pojuciai buvo ilgiau vos ne apie 2men.
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 19, 10:46) Papildyta: Na o as pati taip pat patyriau ir kirpima, ir plysima, ir ta siuvima Tai va sekmes visoms
po pirmojo menesio jau jauciausi taip lyg nieko ir nebutu buve
Gimdziau pries savaite, kirpo. Po keliu valandu jau sedejau ir nieko nejutau. Po to gal kelias dienas paperstejo,bet sedeti visai netrukde. Sekmingai ir dabar po savaites nieko nejauciu. Vyras sake(gimdem kartu),kad ten daug siuvo,bet jauciuosi kaip sveika
Po kirpimo man po mėnesio jau tikrai nesijautė, o po plyšimo - vis dar jaučiu, nors jau 5,5 mėn. praėjo ...
gimdziau pries savaite kirpo ir gan nemazai bet jau ten neskauda dabar atsirado kitas skausmas isangej lyg per gimdyma noreciau vaika stumsti tai bezvakuciu vos paeinu o ir jas isideti nelengva su tokiais skausmais vos prisilieciu
Vaje vaje kokiu laimingu yra! Jau 4 menesiai po gimdymo ir vis dar skauda! Ir ne bailiuke visai esu, stengiuosi su vyru vis bandyt, bet skauda nerealiai. Atrodo kad suplysiu vel is naujo. Gal per daug uzsiuvo, netelpa vyras tenai... Eisiu po poros savaiciu pas gydytoja... Gimdyt visai dzin, bet po gimdymo visas tas gyjimas tai i nevilti varo...
oj apie pirma menesi gal geriau net neprisimint
o va db praejo jau 10 men. bet jei vyras nepatogiau nukrypsta jau ir skauda p.s. mane kirpo
Per pirma gimdyma kirpo, tai verkiau 2 savaites po gimdymo, kaip skaudejo
Per antra gimdyma plysau pati per siuta vieta
Mane kirpo ir dar plysau, bet atrodo, kad negana buvo to, tai dar ir siule buvo pairusi
Mane kirpo, tai sėdėt pradėjau po kokio mėnesio, o su vyru kelis mėnesius iš viso siaubas buvo, normaliai gal po kokių 6 mėnesių, bet ilgą laiką naudojom daaaaaug lubrikanto
Dabar laukiu antrojo ir galvoju, dzin tas gimdymas, kad tik vėl nereiktų kirpti ar plyšti QUOTE(Pušūnė @ 2010 04 01, 13:35) Mane kirpo ir dar plysau, bet atrodo, kad negana buvo to, tai dar ir siule buvo pairusi mane per gimdyma irgi kirpo, paskui siuvo ir po kokiu 6 dienu siule isiro.... papildomai nebesiuvo paliko sugyti taip... vis dar laukiu kada ten sugis... o kaip tau ar irgi nesiuvo pakartotinai ir paliko sugyti taip?
Skaudejo visa savaite po gimdymo, be zvakuciu nuo skausmo nekaip negalejau issiversti
Per gimdymą kirpo, praėjus daugiau kaip savaitei skausmo kaip ir nebėra, nebent kaip nors neapgalvotai krypteliu. o gal kuri žinot kuo reikėtų tept, kad ten geriau gytų?
QUOTE(Laibum @ 2010 04 05, 16:14) Per gimdymą kirpo, praėjus daugiau kaip savaitei skausmo kaip ir nebėra, nebent kaip nors neapgalvotai krypteliu. o gal kuri žinot kuo reikėtų tept, kad ten geriau gytų? kaip jau ir rasiau man iširo susiuta siule... tai man liepe purksti OCTENISEPT tokiu purskalu kad greiciau trauktusi
Nesiuvo papildomai, nes sake turi taip sugyti, bet uztat atsikentejau, bet prisiminiau jau seniai isbandytu bobuciu vaistuku
QUOTE(Pušūnė @ 2010 04 06, 12:31) Nesiuvo papildomai, nes sake turi taip sugyti, bet uztat atsikentejau, bet prisiminiau jau seniai isbandytu bobuciu vaistuku jautri siuvimo vieta? QUOTE(Fabula @ 2010 04 06, 18:18) jautri siuvimo vieta? sedeti pradejau tik po 1,5 men, o jautru kaip su vyru zaidimus lovoje zaidziam, tikras kosmaras
man skaudėjo geras dvi savaites, be vaistukų negalėjau, po gimdymo pirmą kartą atsisėdau tik praėjus dviem savaitėm
QUOTE(Pušūnė @ 2010 04 06, 12:31) Nesiuvo papildomai, nes sake turi taip sugyti, bet uztat atsikentejau, bet prisiminiau jau seniai isbandytu bobuciu vaistuku pataisu sporos
Matau kad dar visai sviezia mamyte esate, tauteee, ir sakote jauciate tempima, tai butu geriau kad nesisestumete, nes vidiniai plysimai labai svarbus tolimesnei maksties buklei, sedimasis istampys ja.. Deja turejau nemalonumu delto, Sestis geriau sonu arba guleti.
o as kai paklausiau ar galiu jau sestis man gydytoja atsake jeigu sesdamasi nejauciate jokio diskomforto, skausmo ar tempimo galima sestis, bet jeigu jauciate tai geriau dar pakenteti
QUOTE(redsunrise @ 2010 04 09, 13:19) Matau kad dar visai sviezia mamyte esate, tauteee, ir sakote jauciate tempima, tai butu geriau kad nesisestumete, nes vidiniai plysimai labai svarbus tolimesnei maksties buklei, sedimasis istampys ja.. Deja turejau nemalonumu delto, Sestis geriau sonu arba guleti. aciu, kad perspejot |