Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Randai po tarpvietės plyšimo/kirpimo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4
MarryJane
Gimdymas buvos sunkus, nemazai kirpo, plyso. Akusere pati pabijojo siut, daktaras apie valanda tvarke. Normaliai atsisest galejau tik po menesio. JAu metai po visko, o randai liko nemazi. Skausmingi lytiniai santykiai. Nesenai lankiausi pas ginekologe-homeopate. Tai sake, kad tikrai nemazi randai makstyje ir jie jautrus. Israse kazkokiu homeopatiniu zirniuku (grafitas + cilicea) ir liepe gert 4-6 men. Atseit turetu patirpdyt tuos randus. Gal kam yra buve kas panasaus? Ar yra kokiu patikimesniu budu tuos randus aptvarkyt? Ar labai daug laiko reikia kol praeina tas diskomfortas?
(Lelija)
Sveika, man tas pats, lyt. gyvenimas neįmanomas, nes skauda...Nors jau pusę metų praėjo po mažylės atėjimo. Man lyg ir neplyšo, bet kirpo ir siuvo. Ir pagal mane, buvo blogas gijimas, nes mėnesį skaudėjo tai tikrai. Nors ginė sakė, kad gražiai sugiję, nė velnio negražiai, pati gi geriau žinau sad.gif. Norėčiau nulėkt pas ginę, bet taip vis atidėlioju, nėra kada. Bet taip gyventi neįmanoma...Na, sako, kad ir metus reikia pakentėt blink.gif g.gif.
Dėl homeopatijos, tai tas poveikis kol pasijus, daug laiko praeis...
Lubrikantai šiek tiek padeda. Okitų būdų tai net nežinau... verysad.gif
MarryJane
QUOTE((Lelija) @ 2009 07 26, 20:32)

Dėl homeopatijos, tai tas poveikis kol pasijus, daug laiko praeis...
Lubrikantai šiek tiek padeda. Okitų būdų tai net nežinau... verysad.gif
*

na man ginekologe sake , kad kuo anksciau pradedi gydyti tuos randus, tuo didesnis ir greitesnis efektas. PAbandyk ir tu kokioje homeopatineje vaistineje uzsiakyt tu vaistuku: Silicea C12 + Graphites C12 - 22o. Pas mane taip ant recepto rasosi. Internete skaiciau apie siuos ingridientus tai jie tikrai skirti randams minkstinti, gydyti, suteikia elastingumo. Dar priedo ir imuniteta stiprina, plaukams, nagams irgi gerai. Uzsakai vaistineje ir pagamina. Po 5 zirniukus kasdien pries valgi. Ginekologe uztikrino , kad po 3 men tikrai tureciau efekta pajaust. O tau tai gal ir greiciau, juk visai dar sviezi randai pas tave. Pabandyk, juk vis geriau negu nieko
Angel05
QUOTE(MarryJane @ 2009 07 26, 19:17)
Gimdymas buvos sunkus, nemazai kirpo, plyso. Akusere pati pabijojo siut, daktaras apie valanda tvarke. Normaliai atsisest galejau tik po menesio. JAu metai po visko, o randai liko nemazi. Skausmingi lytiniai santykiai. Nesenai lankiausi pas ginekologe-homeopate. Tai sake, kad tikrai nemazi randai makstyje ir jie jautrus. Israse kazkokiu homeopatiniu zirniuku (grafitas + cilicea) ir liepe gert 4-6 men. Atseit turetu patirpdyt tuos randus. Gal kam yra buve kas panasaus? Ar yra kokiu patikimesniu budu tuos randus aptvarkyt? Ar labai daug laiko reikia kol praeina tas diskomfortas?
*

labas,as turiu ta problema,sunui trys metukai,o randas vis skauda santykiaujant,o skauda del to kad per daug uzsiuvo,tai dave vietine narkoze ir tvarke is naujo,bet skauda vistiek,ejau pas kita daktare,tai sako kad vistiek per daug uzsiuta,sake reikia duoti visa narkoze ir viska daryt is naujo,o siaip randas vos matomas.labai bijau,bet uz menesio zadu eiti ir dar karta bandyti,o gal bus gerai.gimdziau kaune klinikose
wilmaa
as gimdziau pries daugiau kaip 2 metus. Gimdymo metu teko kirpti. Randas uzgijo tikrai labai greitai, per kelis menesius (visiskai) be jokiu medikamentu papildomu. Po sia diena nieko nejauciu toje vietoje kur buvo kirpta thumbup.gif
eglerada
na kirpo,daktare gerai susiuvo thumbup.gif uzgijo per menesi,jau 3 men kaip praejo,toje vietoje kur siuta siek tiek kieta,bet tai netrukdo.lytiniu santykiu metu pradzioje skauda,manau kad truputi per daug susiuvo,bet taip gerai.viena kaimyne gimdzius du kartus sake kad tie siuvimai visa gyvenima jaucias,pvz sake sisiojant buna persti.manau kiekvienai savaip buna,gal priklauso nuo susiuvimo ir dydzio plysimo g.gif
Realybe
abu vaikus gimdant kirpo,praejo mazdaug po men,be jokiu vaistu. Yra tokiu bailiukiu kurioms gal ne tiek skauda,kiek isibaimine nepagristai. Kuo greiciau santykiai prasides,tuo greiciau ir praeis,nes kuo toliau tuo bus baisiau.. blink.gif
Dosera
Tai aš būsiu viena iš tų bailiukių - nes jau trys mėn. po gimdymo praėjo, o aš dar TO nebandžiau - BIJAU be galo blink.gif . Nu jeigu man apsiplaunant su intym. higien. muilu kartais tokie aštrūs skausmai ten užeina, kad atsiprašant net sisiot užsimanau, o sisiot negaliu, nes tuo metu skauda be proto. Tai kur ten dar mylėtis... Nežinau, ką reiks daryt verysad.gif .
kzuzia
QUOTE(Dosikas @ 2009 09 08, 17:39)
Tai aš būsiu viena iš tų bailiukių - nes jau trys mėn. po gimdymo praėjo, o aš dar TO nebandžiau - BIJAU be galo  blink.gif . Nu jeigu man apsiplaunant su intym. higien. muilu kartais tokie aštrūs skausmai ten užeina, kad atsiprašant net sisiot užsimanau, o sisiot negaliu, nes tuo metu skauda be proto. Tai kur ten dar mylėtis... Nežinau, ką reiks daryt  verysad.gif .
*

aš irgi bijojau, po gimdymo jau 4 mėn, bet jaučiu aš tuos randus.
Mano patarimas paprašyti vyrą, kad jis glamonėtų iki to momentų, kol tu pati panorėsi ir tik tada, nes jei pas tave jokio noro nebus tai blink.gif (nors ir jau 2 mėn po gimdymo milymės, bet jei viskas mechaniškai tai blink.gif )
pukuotukas
Dukrytei tuo 1m 6men. ir pamazu pardedu nebejausti skausmo ir atsipalaiduoti smile.gif man laido lysti randu tikrai daug ir viduj ir isoreje , net buvo trukes siulas ir ten tiesa pasakius labai skaudejo bet dabar jau viskas tvarkosi 4u.gif
afns78
mania prokirpo bet ta vietai neskaudejo ir neerzino manias visai
zuika26
mane kirpo ir siuvo,nors sake kad nedaug kirpo bet siuvimas iki pat sikniuko doh.gif ,po dvieju savaiciu apsiziurejau kad paliko daugiau neuzsiuta unsure.gif nei kaip kitom uzsiuva per daug o man atvirksciai,tai pergyvenau kad nieko su vyru nejausim kad reikes vel siuti,tai po 3,5 sav neistveriau streso ir tos baimes ir su vyru smileysex.gif ,ir mano dziaugsmui malonuma jauciam abu,jokiu siuvimu randu nejauciu thumbup.gif .galvojau reiks prasyt kad uzsiutu ten reiketu vienos kabes tik,bet dabar galvoju gal nerizikuosiu o jei uzsius per daug g.gif ir kankinsiuosi kaip kitos,manau paliksiu taip nes jokio diskomforto nejauciu nei as nei vyras smile.gif
Ssimonytė
Bet pagalvojus, kiek tos moterys turi ištverti blink.gif Gimdydama plyšau, siuvo mane ilgai, siūlai matėsi ir išorėje, bet jau antra diena po gimdymo sėdėjau tai ant vieno, tai ant kito šono. Stipriai skaudėjo, bet galvoju, o kas čia tokio, juk galiu ištverti, ėjau, judėjau sėdėjau, mankštinausi... Praėjus mėnesiui siūlai jau buvo ištirpe. o praėjus dar 3 savaitėm išviso nieko nebejaučiau, nei siūlių tempimo nieko.. Džiaugiuosi, kad gerai susiuvo ir greitai sugijau thumbup.gif Pirma kartą po gimdymo mylėjomes be jokių skausmų, išviso neskaudėjo. ax.gif Manau g.gif daug ką reiškia ir pačios noras pagyti ir skausmo išvėrimas.. vienos ji lengviau pakelia, kitos sunkiau..
Drugeliukas
Na pašalinių siūliukų ir aš turėjau, nedaug bet buvo, suplyšau pati... nieko nesureikšminau ir nieko labai aš ten daug nejaučiau, vyro buvau taip išsiilgus kad po 6 dienų nebeištvėriau blush2.gif siūliukai iškrito po poros savaičių, randeliai keli liko, bet tempimų ir nemalonių pojūčių ne.
Luttuke
QUOTE(Drugeliukas @ 2010 01 11, 12:01)
Na pašalinių siūliukų ir aš turėjau, nedaug bet buvo, suplyšau pati... nieko nesureikšminau ir nieko labai aš ten daug nejaučiau, vyro buvau taip išsiilgus kad po 6 dienų nebeištvėriau  blush2.gif  siūliukai iškrito po poros savaičių, randeliai keli liko, bet tempimų ir nemalonių pojūčių ne.
*

Man cia kaip is fantastikos srities skamba... blink.gif
As pora men net pagalvoti bijojau, o ir po to pirma karta jautesi siaubingas tempimas, skaudejo... Nors ir su daug lubrikanto. O realiai nebesijausti pradejo kazkur po 6 men po gimdymo.
brunera
sveikos, ar randai po gimdymo gali likti visam laikui? sorry gal uz kvaila klausima blush2.gif man randziukas atrodo yra prie maksties iangos... na toks kaip oseles sluoksnis pailgas storesnis... as kazkaip nesigilinnau anksciau, bet kazkaip apciuopiau ji.. nera jis kietas kaip guzelis, o tiesiog kaip oda storesne... neskauda netempia
@Helena@
QUOTE(Luttuke @ 2010 01 11, 14:28)
Man cia kaip is fantastikos srities skamba...  blink.gif
As pora men net pagalvoti bijojau, o ir po to pirma karta jautesi siaubingas tempimas, skaudejo... Nors ir su daug lubrikanto. O realiai nebesijausti pradejo kazkur po 6 men po gimdymo.
*

man lygiai tas pats drinks_cheers.gif
September_Lady
vyro buvau taip išsiilgus kad po 6 dienų nebeištvėriau  blush2.gif 

blink.gif blink.gif blink.gif net neisivaziduoju tokio dalyko po 6 dienu doh.gif
Papildyta:
Na o as pati taip pat patyriau ir kirpima, ir plysima, ir ta siuvima doh.gif atsimenu sakau daktarei, viskas man ten bus gerai, tik nebesiukit lotuliukas.gif nes baisiai skaudejo kai siuvo blush2.gif sako palauk palauk, kad paskui nereiktu gailetis, juk nori, kad ten viskas gerai ir tvarkingai butu bigsmile.gif tai po to mano gine sake, kad labai gerai sutvarkyta ax.gif dabar aisku randelis yra sioks toks, bet jis visai nejautrus. O gijo kiek pamenu tai ilgokai, apie menesi negalejau sedet visai, o skausmas grynai nerviskai veikdavo karsta.gif su vyru smileysex.gif po 4menesiu kazkur, bet gana itampoj ir skaudejo ir baimes buvo. Vyras net sake, nesamone cia tau padare, blogai susiuvo ir panasiai, kad taip ilgai skauda....jam zinot matai hihihi.gif

Tai va sekmes visoms 4u.gif
slyva
Man greitai susitvarke - po savaites jau pusiau normaliai galejau prisesti, o po dvieju nieko nebejauciau tongue.gif
M_ė_t_a
Man irgi kirpo. Negalejau normaliai sedet tik ligoninej, o grizus namo jau nebejauciau sklausmo. Su vyru pirma karta pasimylejom po 6 savaiciu. Tai pradzioje kaukiau is skausmo, bet paskui viskas gerai. Ir dabar kiekviena karta pradzioje jauciu skausma. Gerai, kad tik pradzioje ...
valeri1979
Man randas uzgijo per kelis menesius po gimdymo. Bet sakyciau kiakvienai moteriai individualiai praeina tas gijimas.
Papildyta:
Na pašalinių siūliukų ir aš turėjau, nedaug bet buvo, suplyšau pati... nieko nesureikšminau ir nieko labai aš ten daug nejaučiau, vyro buvau taip išsiilgus kad po 6 dienų nebeištvėriau  blush2.gif  siūliukai iškrito po poros savaičių, randeliai keli liko, bet tempimų ir nemalonių pojūčių ne.
*

Fenomenas! thumbup.gif
strode
O man ligoninej visai neskaudejo, o grizus namo pradejo skaudet, bet sedet visada galejau smile.gif po dvieju savaiciu pamirsau kad siuvo ax.gif
kgrey
Na pas mane kadangi du gimdymai beveik iš eilės, tai pirmojo "įspūdžiai" išbėsę jau...nors tiesą sakant, jokių neigiamų įspūdžių ir nebuvo, gimdant teko kirpti, siūti, kaip ir daugeliui, kaip daktarė ir liepė, "ta vieta" nesėdėjau 10 dienų, o ir vėliau saugojausi...dėl viso pikto biggrin.gif Pirmąkart mylintis randas buvo jautrokas, bet gal daugiau dėl sausumo, o ir dėl baimės, kad skaudės.
O va antrą kartą...prakirpo man tą patį randą, tai ojoj...šiaip tikrai esu kantri skausmui, abu savo pagimdžiau su skatinamaisiais ir be nuskausminimo, bet va po antrojo gimdymo doh.gif paeiti net negalėjau, ėjau iš lėto lėto sienas ramstydama, būdavo, reikia naktį keltis vaiką maitinti, o aš išlipu iš lovos ir kelias minutes stoviu pasilenkusi ir ką nors įsitvėrusi, kol baigs tvinkčioti, negalėdavau net judėti...Taip kad gijo sunkiai, lėtai ir skausmingai, bet po kokio mėnesio jau buvo galima gyventi. Su vyru pirmąkart mylėjomės negreitai, po kokių 3 mėnesių gal, bet ne tiek dėl to, kad man būtų nesugiję ar skaudėję, tiesiog aš iš nuovargio krisdavau kaip lapas be jokių pašalinių minčių...
sabatini
QUOTE(Luttuke @ 2010 01 11, 16:28)
Man cia kaip is fantastikos srities skamba...  blink.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif sunku net patiketi, nes man iki siol dar jauciasi tempimas ir randa jaciu.... doh.gif
tigra_111
Po pirmo gimdymo nemalonus pojuciai buvo ilgiau vos ne apie 2men. doh.gif Dabar vel plysau ir kirpo doh.gif Bet nemaloniu pojuciu nejauciau jau po savaites thumbup.gif O randai lieka visam gyvenimui doh.gif
gretchene
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 19, 10:46)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  net neisivaziduoju tokio dalyko po 6 dienu  doh.gif
Papildyta:
Na o as pati taip pat patyriau ir kirpima, ir plysima, ir ta siuvima  doh.gif  atsimenu sakau daktarei, viskas man ten bus gerai, tik nebesiukit  lotuliukas.gif nes baisiai skaudejo kai siuvo blush2.gif sako palauk palauk, kad paskui nereiktu gailetis, juk nori, kad ten viskas gerai ir tvarkingai butu  bigsmile.gif tai po to mano gine sake, kad labai gerai sutvarkyta  ax.gif  dabar aisku randelis yra sioks toks, bet jis visai nejautrus. O gijo kiek pamenu tai ilgokai, apie menesi negalejau sedet visai, o skausmas grynai nerviskai veikdavo  karsta.gif  su vyru  smileysex.gif po 4menesiu kazkur, bet gana itampoj ir skaudejo ir baimes buvo. Vyras net sake, nesamone cia tau padare, blogai susiuvo ir panasiai, kad taip ilgai skauda....jam zinot matai  hihihi.gif

Tai va sekmes visoms  4u.gif
*

drinks_cheers.gif As irgi vis dar jauciu skausma po kirpimo, nors nuo gimdymo praejo geras menuo, ir prisesti vos trumpam galiu doh.gif Po savaites lyg ir buvo geriau, bet kai pradejau sedeti vel viskas isijautrino. Kankinuosi nuo deginancio skausmo, oda nubrozdinta ir pakraujuoja, bet gyd. sako, kad viskas sugijo gerai, siuliukai baigia iskristi, tik isorines zaizdeles niekaip neuzgyja, nes nuolat judant bruzinasi ir dregna terpe dar savo daro. Man turbut tarpvietes gijimas isimins baisiau uz pati gimdyma doh.gif
rojukas
po pirmojo menesio jau jauciausi taip lyg nieko ir nebutu buve smile.gif
GAUBE
Gimdziau pries savaite, kirpo. Po keliu valandu jau sedejau ir nieko nejutau. Po to gal kelias dienas paperstejo,bet sedeti visai netrukde. Sekmingai ir dabar po savaites nieko nejauciu. Vyras sake(gimdem kartu),kad ten daug siuvo,bet jauciuosi kaip sveika biggrin.gif
_Foxy_
Po kirpimo man po mėnesio jau tikrai nesijautė, o po plyšimo - vis dar jaučiu, nors jau 5,5 mėn. praėjo ...
karamele_21
gimdziau pries savaite kirpo ir gan nemazai bet jau ten neskauda dabar atsirado kitas skausmas isangej lyg per gimdyma noreciau vaika stumsti tai bezvakuciu vos paeinu o ir jas isideti nelengva su tokiais skausmais vos prisilieciu verysad.gif cray.gif nezinau kas man gal kad pasedejau truputi vakar? g.gif
jur-kli
Vaje vaje kokiu laimingu yra! Jau 4 menesiai po gimdymo ir vis dar skauda! Ir ne bailiuke visai esu, stengiuosi su vyru vis bandyt, bet skauda nerealiai. Atrodo kad suplysiu vel is naujo. Gal per daug uzsiuvo, netelpa vyras tenai... Eisiu po poros savaiciu pas gydytoja... Gimdyt visai dzin, bet po gimdymo visas tas gyjimas tai i nevilti varo...
kerryy
oj apie pirma menesi gal geriau net neprisimint verysad.gif ...
o va db praejo jau 10 men. bet jei vyras nepatogiau nukrypsta jau ir skauda sad.gif nors susiuvo tai tikrai ne per daug, dar ir per mazai doh.gif
p.s. mane kirpo
giedryte
Per pirma gimdyma kirpo, tai verkiau 2 savaites po gimdymo, kaip skaudejo doh.gif , gimdymas nublanko pries gyjima doh.gif buvo prisiutas nervas, kol siulas neatleido tol skaudejo. Pirmi pasimylejimai buvo kazkoks kosmaras doh.gif , bet po truputi viskas gerejo, o i savo vezias 100% grizo po 6 men. Sugijo thumbup.gif , net nesimate randu jokiu thumbup.gif , visai, kaip nekirpta.
Per antra gimdyma plysau pati per siuta vieta doh.gif , 10 dienu vartojau zvakutes nuo skausmo ir tepiau tepaliuku, nes jei nieko nedaryciau tempimas nezmoniskas, dabar laukiu kol iskris siulai, nes siuta labai daug, sedet kaip ir galiu, bet jauciu diskomforta doh.gif , kai pagalvoju, kad viskas bus gerai tik po 6 men, net baisu pasidaro, ka toms moterims reikia iskeeeeeeeeeeeesti schmoll.gif
Pušūnė
Mane kirpo ir dar plysau, bet atrodo, kad negana buvo to, tai dar ir siule buvo pairusi doh.gif . Tai vat po visokiu gydymosi budu pagaliau bent jau uzgijau is isores, bet vis dar pamaudzia vakarais ir kaip ilgiau pastovi. Mylejimasis si vyru patapo kazkas baisau blink.gif . Sedet pradejau tik po 1,5 men. Net nezinau kada sitas kosmaras pasibaigs.
Grazhke
Mane kirpo, tai sėdėt pradėjau po kokio mėnesio, o su vyru kelis mėnesius iš viso siaubas buvo, normaliai gal po kokių 6 mėnesių, bet ilgą laiką naudojom daaaaaug lubrikanto blush2.gif
Dabar laukiu antrojo ir galvoju, dzin tas gimdymas, kad tik vėl nereiktų kirpti ar plyšti ax.gif
Fabula
QUOTE(Pušūnė @ 2010 04 01, 13:35)
Mane kirpo ir dar plysau, bet atrodo, kad negana buvo to, tai dar ir siule buvo pairusi  doh.gif . Tai vat po visokiu gydymosi budu pagaliau bent jau uzgijau is isores, bet vis dar pamaudzia vakarais ir kaip ilgiau pastovi. Mylejimasis si vyru patapo kazkas baisau  blink.gif . Sedet pradejau tik po 1,5 men. Net nezinau kada sitas kosmaras pasibaigs.
*

mane per gimdyma irgi kirpo, paskui siuvo ir po kokiu 6 dienu siule isiro.... papildomai nebesiuvo paliko sugyti taip... vis dar laukiu kada ten sugis...
o kaip tau ar irgi nesiuvo pakartotinai ir paliko sugyti taip? g.gif ir kaip tau sugijo... nes man toks neitiketinas dalykas kad gali sugyti pats tas kirpimas blink.gif
mamamia*
Skaudejo visa savaite po gimdymo, be zvakuciu nuo skausmo nekaip negalejau issiversti doh.gif Gulejau - verkiau, stovejau - verkiau. Mane kirpo, susiuvo labai tvarkingai, graziai, nei per daug nei per mazai. Bet skausmas buvo nezmoniskas . Po savaites lyg viskas prasvesejo. Jau nieko nejauciau, pradejau sestis tada nes vyrui teko i darba iseiti. O dabar nieko nejauciu ten. Viskas graziai sugije, mazas randelis tik liko. thumbup.gif
Laibum
Per gimdymą kirpo, praėjus daugiau kaip savaitei skausmo kaip ir nebėra, nebent kaip nors neapgalvotai krypteliu. o gal kuri žinot kuo reikėtų tept, kad ten geriau gytų?
Fabula
QUOTE(Laibum @ 2010 04 05, 16:14)
Per gimdymą kirpo, praėjus daugiau kaip  savaitei skausmo kaip ir nebėra, nebent kaip nors neapgalvotai krypteliu. o gal kuri žinot kuo reikėtų tept, kad ten geriau gytų?
*

kaip jau ir rasiau man iširo susiuta siule... tai man liepe purksti OCTENISEPT tokiu purskalu kad greiciau trauktusi ax.gif 4u.gif
musik
Per gimdymą kirpo, praėjus daugiau kaip  savaitei skausmo kaip ir nebėra, nebent kaip nors neapgalvotai krypteliu. o gal kuri žinot kuo reikėtų tept, kad ten geriau gytų?
*

Pabandykit saltalankiu alieju it Traumeel tepala ax.gif (3-5k/para)
Pušūnė
Nesiuvo papildomai, nes sake turi taip sugyti, bet uztat atsikentejau, bet prisiminiau jau seniai isbandytu bobuciu vaistuku biggrin.gif - pataisu milteliais. Ju buna pirkti visose vaistinese. Jie sutraukia dregme, tinka praguloms gydyti. Vaikysteje man nuo issutimo mama pabarstydavo jais, tai buvo pats geriausias issigelbejimas thumbup.gif . Tai vat po 2 savaiteliu uzgijo viskas, tik liko labai jautri siuvimo vieta doh.gif . Tais miltukais pasipudruodavau biggrin.gif kiekviena kart po apsiprausimo po WC proceduru.
*Pu-pa*
*

man labai padėjo Pantenolio putos. bigsmile.gif
Fabula
QUOTE(Pušūnė @ 2010 04 06, 12:31)
Nesiuvo papildomai, nes sake turi taip sugyti, bet uztat atsikentejau, bet prisiminiau jau seniai isbandytu bobuciu vaistuku  biggrin.gif  - pataisu milteliais. Ju buna pirkti visose vaistinese. Jie sutraukia dregme, tinka praguloms gydyti. Vaikysteje man nuo issutimo mama pabarstydavo jais, tai buvo pats geriausias issigelbejimas thumbup.gif . Tai vat po 2 savaiteliu uzgijo viskas, tik liko labai jautri siuvimo vieta  doh.gif . Tais miltukais pasipudruodavau  biggrin.gif  kiekviena kart po apsiprausimo po WC proceduru.
*

jautri siuvimo vieta? blink.gif o cia kada tu jauti ta jautruma??? g.gif man tai dar sunku pasakyti jautru nejautru , uzgis neuzgis doh.gif nes dar kolkas neuzgijo ir kolkas nesedziu , o taip pasiilgau sedejimo biggrin.gif
Pušūnė
QUOTE(Fabula @ 2010 04 06, 18:18)
jautri siuvimo vieta?  blink.gif  o cia kada tu jauti ta jautruma???  g.gif  man tai dar sunku pasakyti jautru nejautru , uzgis neuzgis  doh.gif nes dar kolkas neuzgijo ir kolkas nesedziu , o taip pasiilgau sedejimo  biggrin.gif
*

sedeti pradejau tik po 1,5 men, o jautru kaip su vyru zaidimus lovoje zaidziam, tikras kosmaras doh.gif
Fabula
QUOTE(Pušūnė @ 2010 04 06, 17:27)
sedeti pradejau tik po 1,5 men, o jautru kaip su vyru zaidimus lovoje zaidziam, tikras kosmaras doh.gif
*

nu va kaip negerai verysad.gif na tikekimes begant laikui tas jautrumas tau isnyks ir viskas bus gerai mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Raudvilė
man skaudėjo geras dvi savaites, be vaistukų negalėjau, po gimdymo pirmą kartą atsisėdau tik praėjus dviem savaitėm doh.gif
*Clivia*
QUOTE(Pušūnė @ 2010 04 06, 12:31)
Nesiuvo papildomai, nes sake turi taip sugyti, bet uztat atsikentejau, bet prisiminiau jau seniai isbandytu bobuciu vaistuku  biggrin.gif  - pataisu milteliais. Ju buna pirkti visose vaistinese. Jie sutraukia dregme, tinka praguloms gydyti. Vaikysteje man nuo issutimo mama pabarstydavo jais, tai buvo pats geriausias issigelbejimas thumbup.gif . Tai vat po 2 savaiteliu uzgijo viskas, tik liko labai jautri siuvimo vieta  doh.gif . Tais miltukais pasipudruodavau  biggrin.gif  kiekviena kart po apsiprausimo po WC proceduru.
*

pataisu sporos thumbup.gif mane mama irgi su jom patepdavo nuo issutimu. ir pati savo sunui nusipirku,jei prireiktu. uz 100gr.eurovaistinej 14lt sumokejau mirksiukas.gif man isorej siulai po 2sav.iskrito,tai jautrumo net nejauciu. tik viduj dar jauciu toki tempima... velniai zino,kada jis praeis blush2.gif
redsunrise
Matau kad dar visai sviezia mamyte esate, tauteee, ir sakote jauciate tempima, tai butu geriau kad nesisestumete, nes vidiniai plysimai labai svarbus tolimesnei maksties buklei, sedimasis istampys ja.. Deja turejau nemalonumu delto, Sestis geriau sonu arba guleti.
Fabula
o as kai paklausiau ar galiu jau sestis man gydytoja atsake jeigu sesdamasi nejauciate jokio diskomforto, skausmo ar tempimo galima sestis, bet jeigu jauciate tai geriau dar pakenteti ax.gif 4u.gif
*Clivia*
QUOTE(redsunrise @ 2010 04 09, 13:19)
Matau kad dar visai sviezia mamyte esate, tauteee, ir sakote jauciate tempima, tai butu geriau kad nesisestumete, nes vidiniai plysimai labai svarbus tolimesnei maksties buklei, sedimasis istampys ja.. Deja turejau nemalonumu delto, Sestis geriau sonu arba guleti.
*

aciu, kad perspejot 4u.gif kol kas dar stengiuos tik sonu sedet, vadinasi gerai darau ax.gif o jei ne paslaptis, kas jums buvo nutike del to? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.