Na taip, sunku siais laikasi susirasti seimos zmogu, ypatingai, moterims. Pagal statistika, 1 vyrui tenka kelios desimtys vyru...o kur surasti vyra, kai drauges istekejusios, pagal amziu i kluba ne kas eiti, labai rupi darbas ir namai, o ne veltui leidziamas laikas? ka patartumete vienai auginanciai dukra...dukra uzaugo, o norisi silumos...
QUOTE(Kerma @ 2009 07 26, 21:18) Na taip, sunku siais laikasi susirasti seimos zmogu, ypatingai, moterims. Pagal statistika, 1 vyrui tenka kelios desimtys vyru...o kur surasti vyra, kai drauges istekejusios, pagal amziu i kluba ne kas eiti, labai rupi darbas ir namai, o ne veltui leidziamas laikas? ka patartumete vienai auginanciai dukra...dukra uzaugo, o norisi silumos... tegyvuoja gėjai! Moterims nekas telieka... Juokauju, nesupykit Rimčiau - ne klubai ar amžius, neleidžiantis jų lankyti, čia kalti. Šeimos žmogus, tai Širdies žmogus. Jis, jums skirtas, yra arba ne. Tad surasite jį arba ne. O ir suradus, išmintingai šeimą ugdysite arba ne. Taigi, viskas bus taip, kaip turi būti ir truputį taip, kaip pati pasistengsit. Sėkmės
klubuose nerasi tinkamo
As manau, kad kiekvienam zmogui yra skirtasis. Tik reikia is nevilties, kad esi viena, o metai bega, griebti pirmo pasitaikiusio, kuris graziai sumirksejo ar zodi grazu pasake.
Jei jus vyresne nei 28, viskas, galit pradet kapus lankyt ir dairytis kokio pagyvenusio naslio, nes moteriai su "stazu" normalu vyra susirast nelengva.
QUOTE(ooo @ 2009 07 28, 08:17) Kad dabar Lietuvoj ir jaunesnes nei 28 nuraso Papildyta: QUOTE(zhilius @ 2009 07 28, 08:10) Jei jus vyresne nei 28, viskas, galit pradet kapus lankyt ir dairytis kokio pagyvenusio naslio, nes moteriai su "stazu" normalu vyra susirast nelengva. Krastutinumai. Patikekit, nesunku. Kliutis ne moters amzius, o tokia zmoniu mastysena, kuria idealiai atspindi Jusu parasytas postas.
Na vyro cia sededama tikrai nesurasit
QUOTE(zhilius @ 2009 07 28, 09:10) Jei jus vyresne nei 28, viskas, galit pradet kapus lankyt ir dairytis kokio pagyvenusio naslio, nes moteriai su "stazu" normalu vyra susirast nelengva. nesutinku. Kaip tik panasiai iki 35 metu vyrai buna "sekmingai" vede, dziaugiasi vaikais. Paskui daugeja issiskyrusiu vyru. tada ir yra sansas moterei kazka pasigauti. arba dar vienas budas, uzsiauginti sau vyra
Na va, as virs 35, tai man jokiu sansu:)))
QUOTE(ooo @ 2009 07 28, 09:17) Kaime sakai... Nu kokia nurasyta, vartojama dar, bet... Geros moteros, ir daznai geri vyrai iki pusamzio vienisi nebuna, kitas reikalas, jei skirybos ar dar kas nors netycia atsitiko. QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 28, 09:32) QUOTE(Kerma @ 2009 07 28, 18:11) Na va, as virs 35, tai man jokiu sansu:))) Šansų yra visada, tik skiriasi tikimybė. Su amžiumi ji mažėja. Bet su amžiumi keičiasi ir pasirinkimo kriterijai - tai kompensuoja šansus... Pagalvokit - gal pasirinkimo kriterijai gali keistis greičiau, nei mažėja tikimybė? QUOTE(zhilius @ 2009 07 28, 09:10) Jei jus vyresne nei 28, viskas, galit pradet kapus lankyt ir dairytis kokio pagyvenusio naslio, nes moteriai su "stazu" normalu vyra susirast nelengva. Kokia cia nesamone parasei bent pats supranti? Na o dabar duosiu keleta pavyzdeliu, kad tamstai daugiau nekiltu noras tokiu nesamoniu rasineti ir varyti moteris i nevilti, kurioms jau virs 28 Mano kaimyne 48m susiraso nuostabu vyra, su kuriuo jau gyvena 5 metus (dabar jai jau 53m). Gyvena susituoke, vyras ja ant ranku nesioja. Tokio vyro jai ir jaunos merginos pavydi, patikek manim. Na va, o man paciai tikrai taip pat daugiau nei 28m, esu isiskyrusi, turiu 8 metu sunu, ir jau 2 metus turiu drauga, kuris yra 5 metais uz mane jaunesnis Taip kad mielos merginos, kurioms virs 28 QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 13:43) Kokia cia nesamone parasei bent pats supranti? Na o dabar duosiu keleta pavyzdeliu, kad tamstai daugiau nekiltu noras tokiu nesamoniu rasineti ir varyti moteris i nevilti, kurioms jau virs 28 Mano kaimyne 48m susiraso nuostabu vyra, su kuriuo jau gyvena 5 metus (dabar jai jau 53m). Gyvena susituoke, vyras ja ant ranku nesioja. Tokio vyro jai ir jaunos merginos pavydi, patikek manim. Na va, o man paciai tikrai taip pat daugiau nei 28m, esu isiskyrusi, turiu 8 metu sunu, ir jau 2 metus turiu drauga, kuris yra 5 metais uz mane jaunesnis Taip kad mielos merginos, kurioms virs 28 Ne apie issiskyrusias kalbu. Sakau jei esi i ketvirta desimti kopianti, ir vis dar vienisa, reiskia tau kazkas netvarkoj. O jaunikli nusidziaut, visai nesunku, kol maumuonelis nesukietejes ir vaiksto dubeni atkises i prieki, tik daugumai moteru jaunesni nepatinka. P.S. Man atrodo, cia bandete pagristi moters ir suns priesingumo taisykle. QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 14:00) Ne apie issiskyrusias kalbu. Sakau jei esi i ketvirta desimti kopianti, ir vis dar vienisa, reiskia tau kazkas netvarkoj. O jaunikli nusidziaut, visai nesunku, kol maumuonelis nesukietejes ir vaiksto dubeni atkises i prieki, tik daugumai moteru jaunesni nepatinka. P.S. Man atrodo, cia bandete pagristi moters ir suns priesingumo taisykle. Koks skirtumas tarp issiskyrusios ir dar neistekejusios? Papildyta: QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 14:00) Ne apie issiskyrusias kalbu. Sakau jei esi i ketvirta desimti kopianti, ir vis dar vienisa, reiskia tau kazkas netvarkoj. O jaunikli nusidziaut, visai nesunku, kol maumuonelis nesukietejes ir vaiksto dubeni atkises i prieki, tik daugumai moteru jaunesni nepatinka. P.S. Man atrodo, cia bandete pagristi moters ir suns priesingumo taisykle. P.S. o prie ko cia suo??? QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 14:13) Na as tik padariau prielaida, kad jei jums daugiau nei 28. tai gal pvz: 28.5, tai jusu draugui 23.5 (manau cia dar maumeneliu ir dubens atsikisimo kategorija) QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 14:13) Koks skirtumas tarp issiskyrusios ir dar neistekejusios? Ogi toks skirtumas, kad bent jau ji turejo toki, kuris nors trumpai mane praleisias su ja visa savo gyvenima, o 30mete neturejusi rimto vaikuzo, greiciausiai yra ant tiek "tobula moteris", kad bet kuri nuvarytu i beprotnami arba i kapus per rekordiskai trumpa laika. QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 14:13) Nu zinote tokia nerasyta taisykle "Moteris yra visiskai priesinga suniui - suo viska supranta, tik negali pasakyti" Prasom neisizeisti, as cia visiskai ne bloguoju. P.S. Zinau, kad daugelis cia, iskaitant jus, nori pasijust nenurasytom, bet jus tokios ir nesate, bent jau dauguma jusu QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 14:32) Na as tik padariau prielaida, kad jei jums daugiau nei 28. tai gal pvz: 28.5, tai jusu draugui 23.5 (manau cia dar maumeneliu ir dubens atsikisimo kategorija) Ogi toks skirtumas, kad bent jau ji turejo toki, kuris nors trumpai mane praleisias su ja visa savo gyvenima, o 30mete neturejusi rimto vaikuzo, greiciausiai yra ant tiek "tobula moteris", kad bet kuri nuvarytu i beprotnami arba i kapus per rekordiskai trumpa laika. Nu zinote tokia nerasyta taisykle "Moteris yra visiskai priesinga suniui - suo viska supranta, tik negali pasakyti" Prasom neisizeisti, as cia visiskai ne bloguoju. Jusu prielaida yra gan neteisinga, man yra nemazai daugiau uz 28 m ............. O moteris nieko nesupranta, tik daug sneka? Tokia pabaiga ? Papildyta: QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 14:41) Jusu prielaida yra gan neteisinga, man yra nemazai daugiau uz 28 m Tai va butent, kad tobula moteris (ne perkeltine prasme) ir atsiduria reikiamoje vietoje reikiamu laiku iki trisdesimtmecio tai tikrai, o jei ir neatsiduria, tai butent del tu paciu priezasciu greiciausiai ji ir neatsidurs ten niekada. Reikalavimai... Daznai tokios reikalautojos, nekelia jokiu reikalavimu sau ir ne "jos neranda", o "ju nenori", nes tuos tarkim ju reikalavimus atitinkantys vyrai perzengia jas pacias net neatkreipdami demesio. QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 15:07) Tai va butent, kad tobula moteris (ne perkeltine prasme) ir atsiduria reikiamoje vietoje reikiamu laiku iki trisdesimtmecio tai tikrai, o jei ir neatsiduria, tai butent del tu paciu priezasciu greiciausiai ji ir neatsidurs ten niekada. Reikalavimai... Daznai tokios reikalautojos, nekelia jokiu reikalavimu sau ir ne "jos neranda", o "ju nenori", nes tuos tarkim ju reikalavimus atitinkantys vyrai perzengia jas pacias net neatkreipdami demesio. Na nevisai su tuo sutikciau. Tikrai turiu nemazai draugiu ir siaip pazystamu, kurios dar iki siol neturi draugo, ir beje yra tikrai isvaizdzios ir protingos normalios moterys. Bet deja reikalavimai yra tokie auksti, kad uchh Tokiu vyru turbut net nera kokiu jos nori QUOTE(Kerma @ 2009 07 26, 20:18) Na taip, sunku siais laikasi susirasti seimos zmogu, ypatingai, moterims. Pagal statistika, 1 vyrui tenka kelios desimtys vyru...o kur surasti vyra, kai drauges istekejusios, pagal amziu i kluba ne kas eiti, labai rupi darbas ir namai, o ne veltui leidziamas laikas? ka patartumete vienai auginanciai dukra...dukra uzaugo, o norisi silumos... Neužmiršk, Kerma, kad statistika dar ne viskas. Ir vyrams ne viskas gyvenime sekasi, t.y. ir jie vis dar būna vieniši ar lieka vieni (dėl įvairių priežasčių). Jiems irgi "norisi šilumos". Taip kad nenuleik rankų kaltindama likimą (ar statistiką), o įdėk pastangų, kad būtum pati geriausia, pati... ir t.t. ir pamatysi, kad jau reikia spręsti kitą problemą - kurį iš būrio gerbėjų išsirinkti. QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 14:07) Tai va butent, kad tobula moteris (ne perkeltine prasme) ir atsiduria reikiamoje vietoje reikiamu laiku iki trisdesimtmecio tai tikrai, o jei ir neatsiduria, tai butent del tu paciu priezasciu greiciausiai ji ir neatsidurs ten niekada. Reikalavimai... Daznai tokios reikalautojos, nekelia jokiu reikalavimu sau ir ne "jos neranda", o "ju nenori", nes tuos tarkim ju reikalavimus atitinkantys vyrai perzengia jas pacias net neatkreipdami demesio. Ech filosofe mielas "ju nenori"... tai ko jus mieli vyrai norit? ieskot tobulos, o ka jus tai tobulai galite pasiulyti? Mano mamai greit 50 m bus, o vyra turi 15 metu jaunesni, ir laimingi abudu, net as pavydziu, kai i savo jaunikli pasiziuriu vyrai, kurie taip perzengia moteris, kaip jus rasote, dazniausiai yra gejai. Vargana zurnalu virseliu stereotipu suformuota vyru karta. Kad jus patys nezinot ko norit... o suzinot, kai jau ketvirta desimti perkopiat, niekaip neissilakstantys QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 15:35) Ech filosofe mielas "ju nenori"... tai ko jus mieli vyrai norit? ieskot tobulos, o ka jus tai tobulai galite pasiulyti? Mano mamai greit 50 m bus, o vyra turi 15 metu jaunesni, ir laimingi abudu, net as pavydziu, kai i savo jaunikli pasiziuriu vyrai, kurie taip perzengia moteris, kaip jus rasote, dazniausiai yra gejai. Vargana zurnalu virseliu stereotipu suformuota vyru karta. Kad jus patys nezinot ko norit... o suzinot, kai jau ketvirta desimti perkopiat, niekaip neissilakstantys Va va, tie kurie labai tobulu ir jaunu moteru iesko, dazniausiai ir patys labai jau "tobuli" buna QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 15:27) Na nevisai su tuo sutikciau. Tikrai turiu nemazai draugiu ir siaip pazystamu, kurios dar iki siol neturi draugo, ir beje yra tikrai isvaizdzios ir protingos normalios moterys. Bet deja reikalavimai yra tokie auksti, kad uchh Tai as ir sakau vienisos 30metes turi kaltint tik save, nes problemu turi pacios. QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 15:27) Tokiu vyru turbut net nera kokiu jos nori Atkreipia demesi tie, kurie nesugeba perprasti zmogaus pirmais bendravimo momentais, o neuzsilaiko ne todel, kad nesusitvarko su kazkokiais norais, o todel, kad jos to nevertos... QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 15:35) Ech filosofe mielas "ju nenori"... tai ko jus mieli vyrai norit? ieskot tobulos, o ka jus tai tobulai galite pasiulyti? Mano mamai greit 50 m bus, o vyra turi 15 metu jaunesni, ir laimingi abudu, net as pavydziu, kai i savo jaunikli pasiziuriu vyrai, kurie taip perzengia moteris, kaip jus rasote, dazniausiai yra gejai. Vargana zurnalu virseliu stereotipu suformuota vyru karta. Kad jus patys nezinot ko norit... o suzinot, kai jau ketvirta desimti perkopiat, niekaip neissilakstantys Nu jus irgi filosofe miela, kaip matau ir jus bandot patvirtinti ta pacia taisykle, apie kuria ka tik kalbejau, nebesikartosiu. QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 15:56) Tobulos, perkeltine prasme jobtraitrkljk!!!
Tegyvuoja vyrai, kurie neturi jokiu problemu ir iki senatves islieka geidziami, tobuli, nepakartojami
Papildyta: Kai grys vyras is darbo eisiu apkabinsiu ir isbuciuosiu, ir dar padekosiu, kad mane iki 28 metu spejo nuskinti ir, kad as jo tobula moteris (perkeltine prasme zinoma) atsiradus vietoje ir laiku QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 16:27) Ir nebus seimoje barniu, ir bus moterys nesiojamos ant ranku, visos pasaulio geles bus po ju kojomis... tik ne visos taip moka, cia jau menas. ne veltui yra pasakyta "uz kiekvieno vyro, kuriam gyvenime sekasi nugaros, stovi protinga moteris, kuri sugeba protingai tuo vyru manipuliuoti" o su tais moteru ir vyru lukesciais... vienas protingas vyras man yra pasakes: "vyras yra kurejas, moteris puoseletoja. Vyro kuriamas pasaulis yra kaip vazonas, o moteris, jame auganti gele. jei geles saknys (moters lukesciai) issikeroja, vazonas duzta (sugriautas vyro gyvenimas). pagal savo lukescius, moteris turi rinktis atitinkama vyra". Todel apskritai noriu pasakyti, ne amzius yra riba. riba yra tai ko ir kiek mes tikimes is kito zmogaus. Tik realybeje daznai pasitaiko, kad zmones per daug fantazuoja, tiek vyrai, tiek ir moterys. QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 17:38) tik ne visos taip moka, cia jau menas. ne veltui yra pasakyta "uz kiekvieno vyro, kuriam gyvenime sekasi nugaros, stovi protinga moteris, kuri sugeba protingai tuo vyru manipuliuoti" o su tais moteru ir vyru lukesciais... vienas protingas vyras man yra pasakes: "vyras yra kurejas, moteris puoseletoja. Vyro kuriamas pasaulis yra kaip vazonas, o moteris, jame auganti gele. jei geles saknys (moters lukesciai) issikeroja, vazonas duzta (sugriautas vyro gyvenimas). pagal savo lukescius, moteris turi rinktis atitinkama vyra". Todel apskritai noriu pasakyti, ne amzius yra riba. riba yra tai ko ir kiek mes tikimes is kito zmogaus. Tik realybeje daznai pasitaiko, kad zmones per daug fantazuoja, tiek vyrai, tiek ir moterys. Uz tai ir isgerkim QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 18:43) Tai ir uzpaisiau po jusu tosto. Nu bet mes jau cia visai nuo temos nusimusem, tegu vidutinio amziaus optimistes pafantazuoja, kaip jos atsidurs tinkamoj vietoj, tinkamu laiku ir jas suras neapsakomo grozio 15 metu jaunesnis, be galo nuosirdus vyras, kuris sakys: - Jamu sita babce i nuo siol pildau visas anos fantazijas!!! Ir gyvens jie ilgai ir laimingai, kad net ju dukterys pavydes joms ju seimynines laimes. QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 18:54) Tai ir uzpaisiau po jusu tosto. Nu bet mes jau cia visai nuo temos nusimusem, tegu vidutinio amziaus optimistes pafantazuoja, kaip jos atsidurs tinkamoj vietoj, tinkamu laiku ir jas suras neapsakomo grozio 15 metu jaunesnis, be galo nuosirdus vyras, kuris sakys: - Jamu sita babce i nuo siol pildau visas anos fantazijas!!! Ir gyvens jie ilgai ir laimingai, kad net ju dukterys pavydes joms ju seimynines laimes. Nu cia jau visai nusipezejai Tu kaip mano ex, 30 metu moteris, jam babce Na zodziu nenukrypstant nuo temos, as manau kad gyvenime yra daug pavyzdziu ir daug istoriju, kai moteris net ir virs 30 susiranda savo gyvenimo meile, ir nieko cia neimanomo as nematau QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 19:00) Nu cia jau visai nusipezejai Tu kaip mano ex, 30 metu moteris, jam babce Na zodziu nenukrypstant nuo temos, as manau kad gyvenime yra daug pavyzdziu ir daug istoriju, kai moteris net ir virs 30 susiranda savo gyvenimo meile, ir nieko cia neimanomo as nematau Aisku yra, juk viena pensininke pati RADZI nukabino ir siaip ko tik gyvenime nepasitaiko... QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 19:07) Tai as apie tokias nesamones ir tokias durnas bobas nekalbu. Ir is viso kas cia per pavyzdys Radzi? didesnio durnelio turbut jau nebegalima rasti kaip tokiam pavyzdziui isstatyti QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 19:27) Tai as apie tokias nesamones ir tokias durnas bobas nekalbu. Ir is viso kas cia per pavyzdys Radzi? didesnio durnelio turbut jau nebegalima rasti kaip tokiam pavyzdziui isstatyti Ne nu juk sakau, kad visko gi gyvenime pasitaiko, kartais ir kompleksuotom, kartele uzsikelusiom senmergem nuskyla...
o as beveik esu tobula - esu darbsti, linksma, skaniai gaminu, materialiai apsirupinusi, turiu gera darba - tai visi vyrai kazkodel bijo manes:) juk esu stipri...bet norisi svelnumo...o jie visi i krumus i krumus...vyrai bijo stipriu moteru - kartais net kompleksuoja....
QUOTE(Kerma @ 2009 07 30, 19:45) o as beveik esu tobula - esu darbsti, linksma, skaniai gaminu, materialiai apsirupinusi, turiu gera darba - tai visi vyrai kazkodel bijo manes:) juk esu stipri...bet norisi svelnumo...o jie visi i krumus i krumus...vyrai bijo stipriu moteru - kartais net kompleksuoja.... Nu va, o kas as sakau, ieskokit bedu savyje... O, gal jie bega ne todel, kad jus labai stipri, o todel kad labai kukli, savikritiska ir labai jau didele optimiste? QUOTE(Kerma @ 2009 07 30, 19:45) o as beveik esu tobula - esu darbsti, linksma, skaniai gaminu, materialiai apsirupinusi, turiu gera darba - tai visi vyrai kazkodel bijo manes:) juk esu stipri...bet norisi svelnumo...o jie visi i krumus i krumus...vyrai bijo stipriu moteru - kartais net kompleksuoja.... o tai gal įsakot vyrams: kamne, riadom, sluzhit Tai ir bega kuo toliau QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 17:54) Tai ir uzpaisiau po jusu tosto. Nu bet mes jau cia visai nuo temos nusimusem, tegu vidutinio amziaus optimistes pafantazuoja, kaip jos atsidurs tinkamoj vietoj, tinkamu laiku ir jas suras neapsakomo grozio 15 metu jaunesnis, be galo nuosirdus vyras, kuris sakys: - Jamu sita babce i nuo siol pildau visas anos fantazijas!!! Ir gyvens jie ilgai ir laimingai, kad net ju dukterys pavydes joms ju seimynines laimes. pafantazuoti galima, kartais ir issipildo. Kiekvienam gyvenimas duotas, vadinasi zmogus turi teise galimybem naudotis, o kitas neturi jokios teises to zmogaus stabdyti.
Kaip sakoma, tebunie.
QUOTE(Kerma @ 2009 07 30, 19:45) o as beveik esu tobula - esu darbsti, linksma, skaniai gaminu, materialiai apsirupinusi, turiu gera darba - tai visi vyrai kazkodel bijo manes:) juk esu stipri...bet norisi svelnumo...o jie visi i krumus i krumus...vyrai bijo stipriu moteru - kartais net kompleksuoja.... Tai su tuo stiprumu irgi nereikia persistengti. Labai pagirtina kad esi stipri ir nepriklausoma, taip ir turetu buti, bet prie vyro reikia neperdaug ta daryti. Vyrai kaip vaikai, megsta pajausti, kad yra labai reikalingi QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 31, 08:55) Tai su tuo stiprumu irgi nereikia persistengti. Labai pagirtina kad esi stipri ir nepriklausoma, taip ir turetu buti, bet prie vyro reikia neperdaug ta daryti. Vyrai kaip vaikai, megsta pajausti, kad yra labai reikalingi Dalis tiesos yra, bet vyrai jau taip nelaksto nuo vienos prie kitos. Viena iš priežasčių, QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 31, 07:55) Tai su tuo stiprumu irgi nereikia persistengti. Labai pagirtina kad esi stipri ir nepriklausoma, taip ir turetu buti, bet prie vyro reikia neperdaug ta daryti. Vyrai kaip vaikai, megsta pajausti, kad yra labai reikalingi QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 31, 11:47) Tai ir lovoj pasikeičia vietomis? |