Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ieškomas geras ir nuoširdus vyras :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4
Kerma
Na taip, sunku siais laikasi susirasti seimos zmogu, ypatingai, moterims. Pagal statistika, 1 vyrui tenka kelios desimtys vyru...o kur surasti vyra, kai drauges istekejusios, pagal amziu i kluba ne kas eiti, labai rupi darbas ir namai, o ne veltui leidziamas laikas? ka patartumete vienai auginanciai dukra...dukra uzaugo, o norisi silumos...
Chanson
QUOTE(Kerma @ 2009 07 26, 21:18)
Na taip, sunku siais laikasi susirasti seimos zmogu, ypatingai, moterims. Pagal statistika, 1 vyrui tenka kelios desimtys vyru...o kur surasti vyra, kai drauges istekejusios, pagal amziu i kluba ne kas eiti, labai rupi darbas ir namai, o ne veltui leidziamas laikas? ka patartumete vienai auginanciai dukra...dukra uzaugo, o norisi silumos...
*

tegyvuoja gėjai! Moterims nekas telieka... biggrin.gif

Juokauju, nesupykit mirksiukas.gif

Rimčiau - ne klubai ar amžius, neleidžiantis jų lankyti, čia kalti. Šeimos žmogus, tai Širdies žmogus. Jis, jums skirtas, yra arba ne. Tad surasite jį arba ne. O ir suradus, išmintingai šeimą ugdysite arba ne. Taigi, viskas bus taip, kaip turi būti ir truputį taip, kaip pati pasistengsit. Sėkmės 4u.gif
@mamyčiukas@
klubuose nerasi tinkamo schmoll.gif
Shatura
As manau, kad kiekvienam zmogui yra skirtasis. Tik reikia is nevilties, kad esi viena, o metai bega, griebti pirmo pasitaikiusio, kuris graziai sumirksejo ar zodi grazu pasake.
zhilius
Jei jus vyresne nei 28, viskas, galit pradet kapus lankyt ir dairytis kokio pagyvenusio naslio, nes moteriai su "stazu" normalu vyra susirast nelengva.
ooo
QUOTE(zhilius @ 2009 07 28, 09:10)
Jei jus vyresne nei 28, viskas, galit pradet kapus lankyt ir dairytis kokio pagyvenusio naslio, nes moteriai su "stazu" normalu vyra susirast nelengva.
*

normalu susirast apskritai nelengva...ypac kokiam kaime, kur 28 metu mergina jau nurasyta biggrin.gif
LumiLumi
QUOTE(ooo @ 2009 07 28, 08:17)
normalu susirast apskritai nelengva...ypac kokiam kaime, kur 28 metu mergina jau nurasyta  biggrin.gif
*

Kad dabar Lietuvoj ir jaunesnes nei 28 nuraso unsure.gif Reikia vaziuot is cia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zhilius @ 2009 07 28, 08:10)
*

Krastutinumai. Patikekit, nesunku. Kliutis ne moters amzius, o tokia zmoniu mastysena, kuria idealiai atspindi Jusu parasytas postas.
tetukas1982
Na vyro cia sededama tikrai nesurasit
Shatura
*

nesutinku. Kaip tik panasiai iki 35 metu vyrai buna "sekmingai" vede, dziaugiasi vaikais. Paskui daugeja issiskyrusiu vyru. tada ir yra sansas moterei kazka pasigauti. arba dar vienas budas, uzsiauginti sau vyra biggrin.gif koki studenta pakabint biggrin.gif
Kerma
Na va, as virs 35, tai man jokiu sansu:)))
Laaila
QUOTE(Kerma @ 2009 07 28, 18:11)
*

Kas iesko - tas randa! mirksiukas.gif
Shatura
*

ne neeee. buna kad tik 50 zmones atranda vienas kita. ta tikraji zmogu. Negalima saves taip nurasyt
zhilius
QUOTE(ooo @ 2009 07 28, 09:17)
normalu susirast apskritai nelengva...ypac kokiam kaime, kur 28 metu mergina jau nurasyta  biggrin.gif
*

Kaime sakai... g.gif
Nu kokia nurasyta, vartojama dar, bet...
Geros moteros, ir daznai geri vyrai iki pusamzio vienisi nebuna, kitas reikalas, jei skirybos ar dar kas nors netycia atsitiko.

QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 28, 09:32)
Kad dabar Lietuvoj ir jaunesnes nei 28 nuraso  unsure.gif  Reikia vaziuot is cia  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nenuraso, laikinam vartojimui tinka...
Medinis

Šansų yra visada, tik skiriasi tikimybė. Su amžiumi ji mažėja. Bet su amžiumi keičiasi ir pasirinkimo kriterijai - tai kompensuoja šansus... Pagalvokit - gal pasirinkimo kriterijai gali keistis greičiau, nei mažėja tikimybė?
Anubis
*

Kokia cia nesamone parasei bent pats supranti? doh.gif Moteris kuriai yra daugiau nei 28 metai yra nurasyta, ir jai nera sansu susirasti normalu vyra? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prajuokinai tai nerealiai. Tokie vyrai kurie taip masto, ir kuriems patinka tik merginos iki 21M, man apskritai vyro vardo neverti. blink.gif Na nebent jam paciam 21m. lotuliukas.gif Tokio amziaus mergina juk dar yra visiskai nesubrendusi nei kaip asmenybe nei kaip partnere, nei apskritai kaip moteris. (visada zinoma yra isimciu).

Na o dabar duosiu keleta pavyzdeliu, kad tamstai daugiau nekiltu noras tokiu nesamoniu rasineti ir varyti moteris i nevilti, kurioms jau virs 28 lotuliukas.gif

Mano kaimyne 48m susiraso nuostabu vyra, su kuriuo jau gyvena 5 metus (dabar jai jau 53m). Gyvena susituoke, vyras ja ant ranku nesioja. Tokio vyro jai ir jaunos merginos pavydi, patikek manim. mirksiukas.gif

Na va, o man paciai tikrai taip pat daugiau nei 28m, esu isiskyrusi, turiu 8 metu sunu, ir jau 2 metus turiu drauga, kuris yra 5 metais uz mane jaunesnis biggrin.gif Ir beje yra nuostabus, protingas, demesingas ir isvaizdus zmogus. Ir mane ant ranku nesioja visa ta laika 4u.gif

Taip kad mielos merginos, kurioms virs 28 biggrin.gif Nenusiminkite, ne nuo amziaus priklauso tokie dalykai, viska lemia likimas, ir tai - kaip greitai mes sugebame atsidurti reikiamoje vietoje reikaimu laiku, ir sutikti zmogu kuris yra mums skirtas. Ar tau 22 metai, ar tau 40, koks skirtumas? gal paprasciausiai tau uztruko ilgiau jo ieskoti mirksiukas.gif O del tokiu vyru, kurie ziuri vien i jaunutes mergaites, manau net neverta jaudintis, tokio vyro as net nenoreciau schmoll.gif
zhilius
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 13:43)
Kokia cia nesamone parasei bent pats supranti?  doh.gif  Moteris kuriai yra daugiau nei 28 metai yra nurasyta, ir jai nera sansu susirasti normalu vyra?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Prajuokinai tai nerealiai. Tokie vyrai kurie taip masto, ir kuriems patinka tik merginos iki 21M, man apskritai vyro vardo neverti.  blink.gif  Na nebent jam paciam 21m.  lotuliukas.gif  Tokio amziaus mergina juk dar yra visiskai nesubrendusi nei kaip asmenybe nei kaip partnere, nei apskritai kaip moteris. (visada zinoma yra isimciu).

Na o dabar duosiu keleta pavyzdeliu, kad tamstai daugiau nekiltu noras tokiu nesamoniu rasineti ir varyti moteris i nevilti, kurioms jau virs 28  lotuliukas.gif

Mano kaimyne 48m susiraso nuostabu vyra, su kuriuo jau gyvena 5 metus (dabar jai jau 53m). Gyvena susituoke, vyras ja ant ranku nesioja. Tokio vyro jai ir jaunos merginos pavydi, patikek manim.  mirksiukas.gif

Na va, o man paciai tikrai taip pat daugiau nei 28m, esu isiskyrusi, turiu 8 metu sunu, ir jau 2 metus turiu drauga, kuris yra 5 metais uz mane jaunesnis  biggrin.gif  Ir beje yra nuostabus, protingas, demesingas ir isvaizdus zmogus. Ir mane ant ranku nesioja visa ta laika  4u.gif
Taip kad mielos merginos, kurioms virs 28  biggrin.gif  Nenusiminkite, ne nuo amziaus priklauso tokie dalykai, viska lemia likimas, ir tai - kaip greitai mes sugebame atsidurti reikiamoje vietoje reikaimu laiku, ir sutikti zmogu kuris yra mums skirtas. Ar tau 22 metai, ar tau 40, koks skirtumas? gal paprasciausiai tau uztruko ilgiau jo ieskoti  mirksiukas.gif  O del tokiu vyru, kurie ziuri vien i jaunutes mergaites, manau net neverta jaudintis, tokio vyro as net nenoreciau  schmoll.gif
*

Ne apie issiskyrusias kalbu. Sakau jei esi i ketvirta desimti kopianti, ir vis dar vienisa, reiskia tau kazkas netvarkoj. O jaunikli nusidziaut, visai nesunku, kol maumuonelis nesukietejes ir vaiksto dubeni atkises i prieki, tik daugumai moteru jaunesni nepatinka.
P.S. Man atrodo, cia bandete pagristi moters ir suns priesingumo taisykle.
Anubis
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 14:00)
Ne apie issiskyrusias kalbu. Sakau jei esi i ketvirta desimti kopianti, ir vis dar vienisa, reiskia tau kazkas netvarkoj. O jaunikli nusidziaut, visai nesunku, kol maumuonelis nesukietejes ir vaiksto dubeni atkises i prieki, tik daugumai moteru jaunesni nepatinka.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir vel tu mane prajuokinai. Maumenelis nesukietejes lotuliukas.gif lotuliukas.gif As kalbu ne apie jaunikli, o apie nuostabu zmogu, kuris tikrai nevaiksto dubeni atkises i prieki lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir beje as juk nerasiau kiek jam metu, tik rasiau kad jaunesnis uz mane mirksiukas.gif O is kur tu isktraukei kad jis jauniklis? doh.gif blink.gif

Koks skirtumas tarp issiskyrusios ir dar neistekejusios? blink.gif g.gif Gal tai issiskyrusiai taip kad kazkas negerai, nes vyras su ja neatlaike? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 14:00)
*

P.S. o prie ko cia suo??? blink.gif hihihi.gif swoon.gif
zhilius
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 14:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir vel tu mane prajuokinai. Maumenelis nesukietejes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As kalbu ne apie jaunikli, o apie nuostabu zmogu, kuris tikrai nevaiksto dubeni atkises i prieki  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ir beje as juk nerasiau kiek jam metu, tik rasiau kad jaunesnis uz mane  mirksiukas.gif O is kur tu isktraukei kad jis jauniklis? doh.gif  blink.gif
*

Na as tik padariau prielaida, kad jei jums daugiau nei 28. tai gal pvz: 28.5, tai jusu draugui 23.5 (manau cia dar maumeneliu ir dubens atsikisimo kategorija)

Koks skirtumas tarp issiskyrusios ir dar neistekejusios?  blink.gif  g.gif  Gal tai issiskyrusiai taip kad kazkas negerai, nes vyras su ja neatlaike?  lotuliukas.gif
*

Ogi toks skirtumas, kad bent jau ji turejo toki, kuris nors trumpai mane praleisias su ja visa savo gyvenima, o 30mete neturejusi rimto vaikuzo, greiciausiai yra ant tiek "tobula moteris", kad bet kuri nuvarytu i beprotnami arba i kapus per rekordiskai trumpa laika.

P.S. o prie ko cia suo???  blink.gif   hihihi.gif  swoon.gif
*

Nu zinote tokia nerasyta taisykle "Moteris yra visiskai priesinga suniui - suo viska supranta, tik negali pasakyti" Prasom neisizeisti, as cia visiskai ne bloguoju.

P.S. Zinau, kad daugelis cia, iskaitant jus, nori pasijust nenurasytom, bet jus tokios ir nesate, bent jau dauguma jusu biggrin.gif
Anubis
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 14:32)
Na as tik padariau prielaida, kad jei jums daugiau nei 28. tai gal pvz: 28.5, tai jusu draugui 23.5 (manau cia dar maumeneliu ir dubens atsikisimo kategorija)

Ogi toks skirtumas, kad bent jau ji turejo toki, kuris nors trumpai mane praleisias su ja visa savo gyvenima, o 30mete neturejusi rimto vaikuzo, greiciausiai yra ant tiek "tobula moteris", kad bet kuri nuvarytu i beprotnami arba i kapus per rekordiskai trumpa laika.

Nu zinote tokia nerasyta taisykle "Moteris yra visiskai priesinga suniui - suo viska supranta, tik negali pasakyti" Prasom neisizeisti, as cia visiskai ne bloguoju.
*

Jusu prielaida yra gan neteisinga, man yra nemazai daugiau uz 28 m biggrin.gif Taip kad si teorija cia netinka.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na cia gal ir slypi kazkokia dalis tiesos. Bet as vistiek manau kad gali buti ir taip, kad ji ir istikruju tobula moteris, tik vat neatsidure reikiamoje vietoje reikiamu laiku, ir del to nesurado savo isrinktojo. Arba kitas variantas kad per daug reikalavimu turi tokios moterys kurioms virs 28m, del to yra sunkiau susirasti antra puse tokioms. Bet tikrai niekada nereikia sakyti, kad praktiskai tokiu metu neimanoma biggrin.gif

............. O moteris nieko nesupranta, tik daug sneka? Tokia pabaiga ? lotuliukas.gif
Papildyta:

zhilius
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 14:41)
Jusu prielaida yra gan neteisinga, man yra nemazai daugiau uz 28 m  biggrin.gif Taip kad si teorija cia netinka.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na cia gal ir slypi kazkokia dalis tiesos. Bet as vistiek manau kad gali buti ir taip, kad ji ir istikruju tobula moteris, tik vat neatsidure reikiamoje vietoje reikiamu laiku, ir del to nesurado savo isrinktojo. Arba kitas variantas kad per daug reikalavimu turi tokios moterys kurioms virs 28m, del to yra sunkiau susirasti antra puse tokioms. Bet tikrai niekada nereikia sakyti, kad praktiskai tokiu metu neimanoma  biggrin.gif
*

Tai va butent, kad tobula moteris (ne perkeltine prasme) ir atsiduria reikiamoje vietoje reikiamu laiku iki trisdesimtmecio tai tikrai, o jei ir neatsiduria, tai butent del tu paciu priezasciu greiciausiai ji ir neatsidurs ten niekada.
Reikalavimai... Daznai tokios reikalautojos, nekelia jokiu reikalavimu sau ir ne "jos neranda", o "ju nenori", nes tuos tarkim ju reikalavimus atitinkantys vyrai perzengia jas pacias net neatkreipdami demesio.
Anubis
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 15:07)
Tai va butent, kad tobula moteris (ne perkeltine prasme) ir atsiduria reikiamoje vietoje reikiamu laiku iki trisdesimtmecio tai tikrai, o jei ir neatsiduria, tai butent del tu paciu priezasciu greiciausiai ji ir neatsidurs ten niekada.
Reikalavimai... Daznai tokios reikalautojos, nekelia jokiu reikalavimu sau ir ne "jos neranda", o "ju nenori", nes tuos tarkim ju reikalavimus atitinkantys vyrai perzengia jas pacias net neatkreipdami demesio.
*

Na nevisai su tuo sutikciau. Tikrai turiu nemazai draugiu ir siaip pazystamu, kurios dar iki siol neturi draugo, ir beje yra tikrai isvaizdzios ir protingos normalios moterys. Bet deja reikalavimai yra tokie auksti, kad uchh swoon.gif

Tokiu vyru turbut net nera kokiu jos nori lotuliukas.gif Tai jos ir turi tu vyru kurie susizavi jomis ir tikrai atkreipia demesi, bet deja ilgam neuzsilaiko, nes nesusitvarko su ju norais lotuliukas.gif
BigBenas
QUOTE(Kerma @ 2009 07 26, 20:18)
*

Neužmiršk, Kerma, kad statistika dar ne viskas. Ir vyrams ne viskas gyvenime sekasi, t.y. ir jie vis dar būna vieniši ar lieka vieni (dėl įvairių priežasčių). Jiems irgi "norisi šilumos". Taip kad nenuleik rankų kaltindama likimą (ar statistiką), o įdėk pastangų, kad būtum pati geriausia, pati... ir t.t. ir pamatysi, kad jau reikia spręsti kitą problemą - kurį iš būrio gerbėjų išsirinkti.
LumiLumi
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 14:07)
*

Ech filosofe mielas lotuliukas.gif tobula moteris, iki 30 metu lotuliukas.gif tobulu nera nei moteru, nei vyru. Zmogus su amziumi keiciasi ir tas "tobulumas" net 30 metu nebuna susiformaves. Ir renkames zmogu ne pagal amziu, juk sielos draugo ieskom, ne tik lovos partnerio.
"ju nenori"... tai ko jus mieli vyrai norit? ieskot tobulos, o ka jus tai tobulai galite pasiulyti? doh.gif
Mano mamai greit 50 m bus, o vyra turi 15 metu jaunesni, ir laimingi abudu, net as pavydziu, kai i savo jaunikli pasiziuriu lotuliukas.gif
vyrai, kurie taip perzengia moteris, kaip jus rasote, dazniausiai yra gejai.
Vargana zurnalu virseliu stereotipu suformuota vyru karta. Kad jus patys nezinot ko norit... o suzinot, kai jau ketvirta desimti perkopiat, niekaip neissilakstantys lotuliukas.gif
Anubis
QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 15:35)
Ech filosofe mielas  lotuliukas.gif  tobula moteris, iki 30 metu  lotuliukas.gif  tobulu nera nei moteru, nei vyru. Zmogus su amziumi keiciasi ir tas "tobulumas" net 30 metu nebuna susiformaves. Ir renkames zmogu ne pagal amziu, juk sielos draugo ieskom, ne tik lovos partnerio.
"ju nenori"... tai ko jus mieli vyrai norit? ieskot tobulos, o ka jus tai tobulai galite pasiulyti?  doh.gif 
Mano mamai greit 50 m bus, o vyra turi 15 metu jaunesni, ir laimingi abudu, net as pavydziu, kai i savo jaunikli pasiziuriu  lotuliukas.gif 
Vargana zurnalu virseliu stereotipu suformuota vyru karta. Kad jus patys nezinot ko norit... o suzinot, kai jau ketvirta desimti perkopiat, niekaip neissilakstantys  lotuliukas.gif
*

Va va, tie kurie labai tobulu ir jaunu moteru iesko, dazniausiai ir patys labai jau "tobuli" buna hihihi.gif
zhilius
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 15:27)
Na nevisai su tuo sutikciau. Tikrai turiu nemazai draugiu ir siaip pazystamu, kurios dar iki siol neturi draugo, ir beje yra tikrai isvaizdzios ir protingos normalios moterys. Bet deja reikalavimai yra tokie auksti, kad uchh  swoon.gif
*

Tai as ir sakau vienisos 30metes turi kaltint tik save, nes problemu turi pacios.
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 15:27)
Tokiu vyru turbut net nera kokiu jos nori  lotuliukas.gif Tai jos ir turi tu vyru kurie susizavi jomis ir tikrai atkreipia demesi, bet deja ilgam neuzsilaiko, nes nesusitvarko su ju norais  lotuliukas.gif
*

Atkreipia demesi tie, kurie nesugeba perprasti zmogaus pirmais bendravimo momentais, o neuzsilaiko ne todel, kad nesusitvarko su kazkokiais norais, o todel, kad jos to nevertos...

QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 15:35)
Ech filosofe mielas  lotuliukas.gif  tobula moteris, iki 30 metu  lotuliukas.gif  tobulu nera nei moteru, nei vyru. Zmogus su amziumi keiciasi ir tas "tobulumas" net 30 metu nebuna susiformaves. Ir renkames zmogu ne pagal amziu, juk sielos draugo ieskom, ne tik lovos partnerio.
"ju nenori"... tai ko jus mieli vyrai norit? ieskot tobulos, o ka jus tai tobulai galite pasiulyti?  doh.gif 
Mano mamai greit 50 m bus, o vyra turi 15 metu jaunesni, ir laimingi abudu, net as pavydziu, kai i savo jaunikli pasiziuriu  lotuliukas.gif 
Vargana zurnalu virseliu stereotipu suformuota vyru karta. Kad jus patys nezinot ko norit... o suzinot, kai jau ketvirta desimti perkopiat, niekaip neissilakstantys  lotuliukas.gif
*

Nu jus irgi filosofe miela, kaip matau ir jus bandot patvirtinti ta pacia taisykle, apie kuria ka tik kalbejau, nebesikartosiu.

QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 15:56)
Va va, tie kurie labai tobulu ir jaunu moteru iesko, dazniausiai ir patys labai jau "tobuli" buna  hihihi.gif
*

Tobulos, perkeltine prasme jobtraitrkljk!!!
LumiLumi
Tegyvuoja vyrai, kurie neturi jokiu problemu ir iki senatves islieka geidziami, tobuli, nepakartojami thumbup.gif
Papildyta:
Kai grys vyras is darbo eisiu apkabinsiu ir isbuciuosiu, ir dar padekosiu, kad mane iki 28 metu spejo nuskinti ir, kad as jo tobula moteris (perkeltine prasme zinoma) atsiradus vietoje ir laiku lotuliukas.gif
zhilius
QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 17:16)
Tegyvuoja vyrai, kurie neturi jokiu problemu ir iki senatves islieka geidziami, tobuli, nepakartojami  thumbup.gif
*

bis.gif aciu, aciu, kam tos geles?
LumiLumi
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 16:24)
bis.gif aciu, aciu, kam tos geles?
*

taigi moteris turi stengtis, kad vyras visada jaustusi, kaip ant pjedestalo thumbup.gif
zhilius
QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 17:25)
taigi moteris turi stengtis, kad vyras visada jaustusi, kaip ant pjedestalo  thumbup.gif
*

Ir nebus seimoje barniu, ir bus moterys nesiojamos ant ranku, visos pasaulio geles bus po ju kojomis...
Nosferatu
*

Aš ištekejau 36 metu už bendraamžiaus, ir vyras neturejo savo vaiku thumbup.gif
tai gi yra vyrų, ir iš tokių pačių kaip Jūs girdžiu, kad negali rasti normalių moterų. Sako: ale visos atsiduoda, nedraugavusios lotuliukas.gif Nu kam tokia žmona ?
LumiLumi
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 16:27)
Ir nebus seimoje barniu, ir bus moterys nesiojamos ant ranku, visos pasaulio geles bus po ju kojomis...
*

tik ne visos taip moka, cia jau menas. ne veltui yra pasakyta "uz kiekvieno vyro, kuriam gyvenime sekasi nugaros, stovi protinga moteris, kuri sugeba protingai tuo vyru manipuliuoti"

o su tais moteru ir vyru lukesciais... vienas protingas vyras man yra pasakes: "vyras yra kurejas, moteris puoseletoja. Vyro kuriamas pasaulis yra kaip vazonas, o moteris, jame auganti gele. jei geles saknys (moters lukesciai) issikeroja, vazonas duzta (sugriautas vyro gyvenimas). pagal savo lukescius, moteris turi rinktis atitinkama vyra". Todel apskritai noriu pasakyti, ne amzius yra riba. riba yra tai ko ir kiek mes tikimes is kito zmogaus. Tik realybeje daznai pasitaiko, kad zmones per daug fantazuoja, tiek vyrai, tiek ir moterys.
zhilius
QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 17:38)
tik ne visos taip moka, cia jau menas. ne veltui yra pasakyta "uz kiekvieno vyro, kuriam gyvenime sekasi nugaros, stovi protinga moteris, kuri sugeba protingai tuo vyru manipuliuoti"

o su tais moteru ir vyru lukesciais... vienas protingas vyras man yra pasakes: "vyras yra kurejas, moteris puoseletoja. Vyro kuriamas pasaulis yra kaip vazonas, o moteris, jame auganti gele. jei geles saknys (moters lukesciai) issikeroja, vazonas duzta (sugriautas vyro gyvenimas). pagal savo lukescius, moteris turi rinktis atitinkama vyra". Todel apskritai noriu pasakyti, ne amzius yra riba. riba yra tai ko ir kiek mes tikimes is kito zmogaus. Tik realybeje daznai pasitaiko, kad zmones per daug fantazuoja, tiek vyrai, tiek ir moterys.
*

Uz tai ir isgerkim alc.gif
LumiLumi
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 16:44)
Uz tai ir isgerkim  alc.gif
*

negeriu biggrin.gif
zhilius
QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 17:52)
negeriu  biggrin.gif
*

Tai kam tuos tostus skelbiat tada?
LumiLumi
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 17:36)
Tai kam tuos tostus skelbiat tada?
*

tai, kad jus tas bonkutes uzpaiset biggrin.gif
zhilius
QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 18:43)
tai, kad jus tas bonkutes uzpaiset  biggrin.gif
*

Tai ir uzpaisiau po jusu tosto.
Nu bet mes jau cia visai nuo temos nusimusem, tegu vidutinio amziaus optimistes pafantazuoja, kaip jos atsidurs tinkamoj vietoj, tinkamu laiku ir jas suras neapsakomo grozio 15 metu jaunesnis, be galo nuosirdus vyras, kuris sakys:
- Jamu sita babce i nuo siol pildau visas anos fantazijas!!!
Ir gyvens jie ilgai ir laimingai, kad net ju dukterys pavydes joms ju seimynines laimes.
Anubis
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 18:54)
Nu bet mes jau cia visai nuo temos nusimusem, tegu vidutinio amziaus optimistes pafantazuoja, kaip jos atsidurs tinkamoj vietoj, tinkamu laiku ir jas suras neapsakomo grozio 15 metu jaunesnis, be galo nuosirdus vyras, kuris sakys:
Ir gyvens jie ilgai ir laimingai, kad net ju dukterys pavydes joms ju seimynines laimes.
*

Nu cia jau visai nusipezejai lotuliukas.gif Nereikia visko taip metamorfoziskai pasakoti doh.gif

Tu kaip mano ex, 30 metu moteris, jam babce doh.gif O ka i pati jau nelabai kas ziuri, tai nepastebi kazkaip hihihi.gif
Na zodziu nenukrypstant nuo temos, as manau kad gyvenime yra daug pavyzdziu ir daug istoriju, kai moteris net ir virs 30 susiranda savo gyvenimo meile, ir nieko cia neimanomo as nematau biggrin.gif
zhilius
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 19:00)
Nu cia jau visai nusipezejai  lotuliukas.gif  Nereikia visko taip metamorfoziskai pasakoti  doh.gif 

Tu kaip mano ex, 30 metu moteris, jam babce  doh.gif  O ka i pati jau nelabai kas ziuri, tai nepastebi kazkaip  hihihi.gif
Na zodziu nenukrypstant nuo temos, as manau kad gyvenime yra daug pavyzdziu ir daug istoriju, kai moteris net ir virs 30 susiranda savo gyvenimo meile, ir nieko cia neimanomo as nematau  biggrin.gif
*

Aisku yra, juk viena pensininke pati RADZI nukabino ir siaip ko tik gyvenime nepasitaiko...
Anubis
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 19:07)
Aisku yra, juk viena pensininke pati RADZI nukabino ir siaip ko tik gyvenime nepasitaiko...
*

Tai as apie tokias nesamones ir tokias durnas bobas nekalbu. Ir is viso kas cia per pavyzdys Radzi? didesnio durnelio turbut jau nebegalima rasti kaip tokiam pavyzdziui isstatyti doh.gif
zhilius
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 30, 19:27)
Tai as apie tokias nesamones ir tokias durnas bobas nekalbu. Ir is viso kas cia per pavyzdys Radzi? didesnio durnelio turbut jau nebegalima rasti kaip tokiam pavyzdziui isstatyti  doh.gif
*

Ne nu juk sakau, kad visko gi gyvenime pasitaiko, kartais ir kompleksuotom, kartele uzsikelusiom senmergem nuskyla...
Kerma
o as beveik esu tobula - esu darbsti, linksma, skaniai gaminu, materialiai apsirupinusi, turiu gera darba - tai visi vyrai kazkodel bijo manes:) juk esu stipri...bet norisi svelnumo...o jie visi i krumus i krumus...vyrai bijo stipriu moteru - kartais net kompleksuoja....
zhilius
QUOTE(Kerma @ 2009 07 30, 19:45)
o as beveik esu tobula - esu darbsti, linksma, skaniai gaminu, materialiai apsirupinusi, turiu gera darba - tai visi vyrai kazkodel bijo manes:) juk esu stipri...bet norisi svelnumo...o jie visi i krumus i krumus...vyrai bijo stipriu moteru - kartais net kompleksuoja....
*

Nu va, o kas as sakau, ieskokit bedu savyje...
O, gal jie bega ne todel, kad jus labai stipri, o todel kad labai kukli, savikritiska ir labai jau didele optimiste?
Nosferatu
*

o tai gal įsakot vyrams: kamne, riadom, sluzhit biggrin.gif
Tai ir bega kuo toliau cool.gif
LumiLumi
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 17:54)
*

pafantazuoti galima, kartais ir issipildo. Kiekvienam gyvenimas duotas, vadinasi zmogus turi teise galimybem naudotis, o kitas neturi jokios teises to zmogaus stabdyti.
zhilius
QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 30, 20:43)
pafantazuoti galima, kartais ir issipildo. Kiekvienam gyvenimas duotas, vadinasi zmogus turi teise galimybem naudotis, o kitas neturi jokios teises to zmogaus stabdyti.
*

Nu va ir priejom prie bendros isvados mirksiukas.gif
LumiLumi
Kaip sakoma, tebunie.
Anubis
*

Tai su tuo stiprumu irgi nereikia persistengti. Labai pagirtina kad esi stipri ir nepriklausoma, taip ir turetu buti, bet prie vyro reikia neperdaug ta daryti. Vyrai kaip vaikai, megsta pajausti, kad yra labai reikalingi 4u.gif Tai reikia protingai su suzaisti, negalima parodyti vyrui kokia tu esi stpiri ir kaip jis tau nereikalingas, nes tu pati esi labai stipri. Tada jie is karto bega, ir iesko tokiu durniukiu kurios jiems paklusta. Tokie jau tie vyrai yra, kad ir kaip bebutu gaila, tik pajaucia kad moteris stipresne uz juos ir bega doh.gif
"..."
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 31, 08:55)
Tai su tuo stiprumu irgi nereikia persistengti. Labai pagirtina kad esi stipri ir nepriklausoma, taip ir turetu buti, bet prie vyro reikia neperdaug ta daryti. Vyrai kaip vaikai, megsta pajausti, kad yra labai reikalingi  4u.gif  Tai reikia protingai su suzaisti, negalima parodyti vyrui kokia tu esi stpiri ir kaip jis tau nereikalingas, nes tu pati esi labai stipri. Tada jie is karto bega, ir iesko tokiu durniukiu kurios jiems paklusta. Tokie jau tie vyrai yra, kad ir kaip bebutu gaila, tik pajaucia kad moteris stipresne uz juos ir bega  doh.gif
*

Dalis tiesos yra, bet vyrai jau taip nelaksto nuo vienos prie kitos. Viena iš priežasčių, wub.gif gal būt ta, kad moteris per aukštai užkelia reikalavimų-pageidavimų kartelę. Vyrui atsibosta pastoviai "tobulėti" ir jis pradeda ieškoti ramybės svetur drinks_cheers.gif
LumiLumi
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 31, 07:55)
Tai su tuo stiprumu irgi nereikia persistengti. Labai pagirtina kad esi stipri ir nepriklausoma, taip ir turetu buti, bet prie vyro reikia neperdaug ta daryti. Vyrai kaip vaikai, megsta pajausti, kad yra labai reikalingi  4u.gif  Tai reikia protingai su suzaisti, negalima parodyti vyrui kokia tu esi stpiri ir kaip jis tau nereikalingas, nes tu pati esi labai stipri. Tada jie is karto bega, ir iesko tokiu durniukiu kurios jiems paklusta. Tokie jau tie vyrai yra, kad ir kaip bebutu gaila, tik pajaucia kad moteris stipresne uz juos ir bega  doh.gif
*

drinks_cheers.gif kai moteris yra stipresne uz vyra, issibalansuoja pusiausvyra santykiuose, moteris prisiima vyro vaidmeni, o vyras tarsi tampa moterimi, taip sakant apsikeicia vietomis ir nieko gero nesigauna unsure.gif
grambolys
QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 31, 11:47)
drinks_cheers.gif  kai moteris yra stipresne uz vyra, issibalansuoja pusiausvyra santykiuose, moteris prisiima vyro vaidmeni, o vyras tarsi tampa moterimi, taip sakant apsikeicia vietomis ir nieko gero nesigauna  unsure.gif
*

Tai ir lovoj pasikeičia vietomis? blink.gif Nu tada tam vyrui nepavydžiu. tikriausiai labai skaoda užpakalį ir jis vengia sekso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.