QUOTE(ssaauulleee @ 2010 03 06, 09:58)
Papildyta:
Sveiki , turiu gera bureja ir ima nebrangiai. tel.867360673
QUOTE(kristina.p @ 2010 12 08, 19:05) na, jie tik israso slopinamuju vaistu ir viskas. reikia, kad paziuretu ar nera kokio uzkeikimo, kad apvalytu zmogu, padetu ir sveikatos atzvilgiu. nes moteriai pastovus nuovargis, galvos skausmai ir t.t., kas ir issaukia depresija, apatija. Psichoterapeutai gydo psichoterapija. Vaistų išrašo tik tuo atveju, jei būtina.
Labukas
Gal kas zino kriaunu raganos kontaktus.Jei butu galima i a.z. Buciau labai labai dekinga
o tai kam jus mokat tom sarlatanem , jei nieko nepasako, nesuprantu.
Papildyta: QUOTE(_Pandora_ @ 2010 12 04, 18:34) Gal kas galetu parasyti i AZ Vaivos Budraitytes kontaktus tik jau neikit pas budraityte
Sakykit, kas yra buvęs pas būrėja šeškinėje? Margarita vardas, kokie atsiliepimai? ;] Laukiu atsakymų ;]
man patiko zenia is klaipedos, jei kam idomu cia jos nr. 863986130
sveikos. susirasineju su Vytautu K. www.vytautus.com pas ji asmeninio horoskopo sudarymui eile metams i prieki. nesinori metus laukti... o kaip jis jums? atsiliepimu butu?
parekomenduokit kokią būrėją iš Vilniaus,bet kad kalbėtų lietuviškai
QUOTE(Alla11 @ 2011 04 11, 13:49) O man nieko
Sveikos, merginos
Gal kuri turite kontaktus Vasilij iš Vilniaus? Prieš keletą metų jis dirbo Algirdo g. 23/6 (įėjimas iš kiemo, rūsyje). Maždaug prieš penkis metus buvau pas jį, o dabar jis iš ten išsikraustęs... Gal galite padėti jį surasti?
Sveikos,
esu buvusi Alytuje Pangonienes burimo salone. Nu nieko gero. Niekas man nesipildo, o isbure labai gerai. Tik viskas atvirksciai pildosi. Gal kuri gali rekomenduoti Alytuje kas tikrai gerai buria pvz. taro kortomis?
Mergaites, gal kuri esat bendravusi su moterim Pasvaly metancia Taro kortas? Gal netycia koki kontakta turit?
Rekomenduočiau būrėją Iloną iš Lazdynų, buria Taro kortomis. Tel. 867292559
Kodėl jums pačioms neišmokus burti taro kortomis?
Gal galit kas rekomenduoti Siauliuose gera bureja?
na,Šiauliuose nieko nežinau,nes ten negyvenu.Bet jeigu reikia patarimo ,tai www.taroskopai.lt .Čia tave gali paburt.
QUOTE(katewinslet @ 2011 08 09, 13:13) na,Šiauliuose nieko nežinau,nes ten negyvenu.Bet jeigu reikia patarimo ,tai www.taroskopai.lt .Čia tave gali paburt. as tai labai skeptiskai ziuriu i toki burima. kaip gali nematydama zmogaus burti, internetu, parasant laiskeli el.pastu ar ka pasakyti apie jo praeiti, ateiti, dabarti... Issiunti pinigus ir atsiuncia pasapaliojimus kazkokius, kurie visiems tinka...
Man asmeniskai irgi nelabai suprantamas burimas internetu, nei zmogaus matai, nei tas zmogus kortas istraukia, nu nesamone kazkokia, vaiku zaidimas kitaip sakant
Sveikos,
gal paskutiniu metu kas nors lankesi pas Galina is Zaliuju ezeru? Pries kelis metus skaiciau api ja labai gerus atsiliepimus, o kaip dabar? Ir dar domintu kiek dabar kainuoja jos paslaugos
Sveiki,
Norėjau jums pasipasakoti vakarykštį savo pasiburimą pas vieną būrėją. Kadangi prieš tai viena mano bendradarbė buvo pas ją ir labai liko patenkita, tai nusprendžiau ir aš nueiti pasiburti. dideliu bėdų neturi, bet smalsumas nugalėjo. ir vienu žodžiu prisibūriau... viskas mano gyvenime bus blogai, blogai ir blogai. Jokio džiaugsmo tik ašaros, ir aplamai nieko gero. Ir tokių dalykų pribūrė, kad išėjus iš jos pirma mintis buvo, ko aš ėjau burtis... šiandien atsigavau, bet vakar taip sunko buvo ant dūšios, kad tikrai nesinorėjo nieko... tai vat ir galvoju ar verta pas jas vaikščioti? Gyvenau sau ramiai, patenkinta gyvenimu... o dabar toki gruza uzdejo man, kad jomajo.... bandau netiket, bet kol kas sunkiai gaunasi, bet tikiuos pavyks.... bet zinokit padejau tašką visom toms būrėjoms....
Nepergyvenk, Eivile...Kiek pamenu, tu turbut aplankiusi visas imanomas burejas po kelis kartus, taip kad viena programa daugiau ar maziau - mazas skirtumas
kas Vilniuje buria is kavos tirsciu?
QUOTE(Eivilė32 @ 2011 08 18, 10:29) Sveiki, Norėjau jums pasipasakoti vakarykštį savo pasiburimą pas vieną būrėją. Kadangi prieš tai viena mano bendradarbė buvo pas ją ir labai liko patenkita, tai nusprendžiau ir aš nueiti pasiburti. dideliu bėdų neturi, bet smalsumas nugalėjo. ir vienu žodžiu prisibūriau... viskas mano gyvenime bus blogai, blogai ir blogai. Jokio džiaugsmo tik ašaros, ir aplamai nieko gero. Ir tokių dalykų pribūrė, kad išėjus iš jos pirma mintis buvo, ko aš ėjau burtis... šiandien atsigavau, bet vakar taip sunko buvo ant dūšios, kad tikrai nesinorėjo nieko... tai vat ir galvoju ar verta pas jas vaikščioti? Gyvenau sau ramiai, patenkinta gyvenimu... o dabar toki gruza uzdejo man, kad jomajo.... bandau netiket, bet kol kas sunkiai gaunasi, bet tikiuos pavyks.... bet zinokit padejau tašką visom toms būrėjoms.... Pas ka cia tokia buvote??? Niu, nesmagu, kad taip.. Galiu ir as pasidalinti. Buvau uzsirasiusi pas Sergeju, bet kai papasakojau vienai pazistamai, kad noriu eiti pasiburti (tiksliau pasikonsultuoti), ji man pasake, kad nereali bureja Silvija is Lvovo g. Galvojau, ka daryti, bet kadangi ja labai gyre, paemiau ir paskambinau. Labai keista, bet ji mane uzrase 1 diena pries Sergejaus uzrasyma...O pas ji jau buvau seniai uzsirasiusi.. Nuejau. Buvau "apsalusi", kai pradejo delioti kortas...Sake viska, kaip yra, be jokiu pasitaliojimu ir sake, kas bus, jei padarysiu taip ar taip... Vienu zodziu, as jai nei zodzio, tik labas rytas pasakiau, o kai ji man zere, tai taip ir likau sedeti be amo... Bure ivairiomis kortomis ir vis krito tas pats. Kai kuriuos dalykus ziurejo ir delno, vel tas pats.. Vienu zodziu, nieko neprasove ir labai padejo man apsispresti kai kuriuose gyvenimo dalykuose. Likau labai patenkinta. Pries iseinant pasakiau, kad rytoj esu pas kita uzsirasiusi, sako, tai eik, palyginsi, atsirinksi , kas tau labaiu patinka.. Kita diena nuejau pas Sergeju, jis man ismete kortas, ilgai ziurejo ir pasake, atsiprasau, bet negaliu nieko pasakyti. Ismete dar karta, tas pats..
Niu va, pasisakysiu dar karta
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 08 19, 14:05) Ir pati gali išmokti Papildyta: QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 09, 13:52) as tai labai skeptiskai ziuriu i toki burima. kaip gali nematydama zmogaus burti, internetu, parasant laiskeli el.pastu ar ka pasakyti apie jo praeiti, ateiti, dabarti... Issiunti pinigus ir atsiuncia pasapaliojimus kazkokius, kurie visiems tinka... Na,gal ir yra burėjų tokių melagių.Bet paskaičius Linos svetainėje atsiliepimus,tai neatrodo,kad ji melagė. QUOTE(katewinslet @ 2011 08 20, 23:43) Ir pati gali išmokti neaktualu:) daug laiko praeis kol ismoksiu
O rašeis atsiliepimuose?
Rekomenduokit gera bureja Vilniuje, kuri burtu su paprastom kortom, labai labai reikia.....
nežinau man tos paprastos...ir yra paprastos
|