Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bazinės temperatūros svyravimai nėštumo pradžioje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
rutachen
Labas mergaites ir gydytojos,

visai nesenai suznojau kad laukiuosi! Mazyliui turetu buti apie 7 savaites! Pas gydytoja dar nebuvau, galesiu nuvykti tik kita savaite. Tad norejau paklausti - ar butina jau dabar pradeti gerti foline rugti? ar galiu palaukti, kol nuvyksiu pas gydytoja? maitinuosi labai sveikai smile.gif

BET SVERBIAUSIA mano temperatura svyruoja tarp 36.9-37.3 ir kas 20 minuciu galiu matuoti, vis bus dalele kita skirtingi parodymai, ar tai normalu ir ar nekenkia kudikiui? tai man salta, tai vel ismusa prakaitas....

Pasidalinkit savo patirtimi ir patarkit man 4u.gif

aciuuuu

ps gal galite rekomenduoti gera ginekologe/a Klaipedoje?
aqela
Foline rugsti geriausia pradeti gerti 3 men iki pastojimo, jei imanoma smile.gif As buvau pradejus gerti pries pastodama, tai liepe gerti ir toliau, gal 3 pirmus menesius. Bet paskui nusedo kraujas, tai israse bendru vitaminu nesciosioms. Kitoms israso bendrus nuo pat pradziu.

Del temperaturu svyravimo, as bazines nematuodavau, bet del keistos savijautos pirmus menesius vis siaip temperatura pasimatuodavau, tai irgi budavo nuo 36,6- 37,3 mazdaug. Kazkur skaiciau, kad tai normali nestumo temperatura, ir nerimauti nera ko wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.