As dziaugiuosi nupirkusi savo dukriukui supynes - kedute
kokie zaisliukai ar daiktai jusu stebukliukams labiausiai patiko ir kuriais jus pacios dziaugiates?
Sveikos, mamytes, pasidalinkim patirtimi
As dziaugiuosi nupirkusi savo dukriukui supynes - kedute kokie zaisliukai ar daiktai jusu stebukliukams labiausiai patiko ir kuriais jus pacios dziaugiates?
Visi pirkiniai geri, nei vienu kol kas nenusivyliau
mano sunui ,tai pirmom dienom visai tiko lavinamasis kilimelis
Papildyta: QUOTE(Elijana @ 2009 07 28, 13:57) o kokie pirkiniai?
![]() va musu geriausias pirkinys
Musu dukrytei labiausiai patinka FP Papasun supyne,kuria naudojame nuo 3 savaiciu, as ja vadinu savo "pavaduotoja"
šiuo metu geriausiu pirkiniu galėčiau pavadinti paprasčiausią pliušinę lėlę, kuri dabar atstoja seilių sugertuką
1. Vibro kedute
2.Gimnastikos kamuolys. Naudoju iki siol, nereik po namus vaiksciot su vaiku ant ranku kai neramus ar dantukai, atsisedi ir spyruokliuoji 3. Vaikjuoste-nepamainoma QUOTE(kincioskis @ 2009 07 28, 22:22) skelbima internete susiradom. nusipirkom kartu su ta karusele ir su apsauga jam QUOTE(Zitlali @ 2009 07 28, 22:39) Aha, vaikjuoste irgi turim. labai padeda, kai zmogus neramus, o man reik kazka pasidaryt namuose
mums iki siol tarnauja vystymo lenta, uzsideda atskirai ant voneles ir kai pradejom sedeti nuo 7men maudyniu ziedas. dar nesiokle-kengura.
QUOTE(kittychan @ 2009 07 29, 05:30) Maniezo firmos nezinau. siaip maciau internete apvalius medinius maniezus. CIA bet kainos nezemiskos. Siaip pradzioj norejom paprasto apvalaus medziaginio. bet mediniame geriau vaikui. yra uz ko tvirtai isikibt, kai bandys stotis. O karusele Fisher Price. Trys muzikeles, du garso lygiai, naktine lempa (kur ant lubu paveiksliukus sviecia is sukasi) Zodziu del sito mums labai pasiseke
Mums vienas is geriausiu zaislu buvo sokliukas. Ji naudojome vietoj vaikstynes. Paaugus zaidziame su kalbanciu ir dainuojanciu suniuku.
airinaphoto QUOTE(megasun @ 2009 07 28, 15:21) Sveikos, mamytes, pasidalinkim patirtimi As dziaugiuosi nupirkusi savo dukriukui supynes - kedute kokie zaisliukai ar daiktai jusu stebukliukams labiausiai patiko ir kuriais jus pacios dziaugiates?
vibro kedute
Geriausias pirkinys buvo vibro kėdutė, o šiaip visi geri ir naudojami pagal paskirtį
Mes dar turim lavinamaji kilimeli, bet jis neatstoja kedutes.
kolkas geriausias pirkinys yra supama kedute su 8 supimo greiciais, dar ten groja muzikele ir pagal ja sviecia lemputes, vysto rega ir klausa, pakabinti zaisliukai, kai jau ims i rankytes, gales patraukti ir tada gros muzikele
Tikrai padeda, nereikia ant ranku nesiot, pasodini ir vaikas ramus, buna, kad uzmiega
Super daiktas vibro kedute
Ir dukryte joje nurimsta,ir uzmiega.Labai pravercia,kai sociai pavalgo,o guldyt negaliu,nes buna kad ir po kokiu 40min atpila.tai vibro keduteje mazajai tikras malonumas po valgio-ir zaisliuku yra,ir su manimi gali pasneketi
Baby Bjorn kedute - nepamainomas pagalbininkas butent siuo metu...
Veliau ziuresim
Namine kedute, kur supasi ir vibruoja ir mums ilgai buvo labai liuks daiktas, bet isaugom is jos - islipa dabar panele, nebenori joje sedet
Dabar nepamainomas daiktas yra mobilus mamos telefonas - joks zaislas jo neatstoja
as tai patenkinta esu visais savo pirkiniais, gerai apgalvoti buvo - vezimas ir lovyte stokke - didinasi, kol vaikas uzaugs
siaip viskuo patenkinta, ir vibro kedute, ir zaidimu kilimeliu, zaislais, na o dzidziausias sudas koki galejau nusipirkti tai buvo speciali siuksliu deze pampersams krauti su tais maisais, kurie dedasi ir uzsisuka, kad bakterijos nesklistu ir nesmirdetu - kaina belekokia, o naudos QUOTE(Bluebell @ 2009 10 01, 12:46) as tai patenkinta esu visais savo pirkiniais, gerai apgalvoti buvo - vezimas ir lovyte stokke - didinasi, kol vaikas uzaugs siaip viskuo patenkinta, ir vibro kedute, ir zaidimu kilimeliu, zaislais, na o dzidziausias sudas koki galejau nusipirkti tai buvo speciali siuksliu deze pampersams krauti su tais maisais, kurie dedasi ir uzsisuka, kad bakterijos nesklistu ir nesmirdetu - kaina belekokia, o naudos ane? o as kaip tik vis pamastau kad reikia spec siuksliadezes pameriams....
Mano dukryte dar maziuke,tai net nezinau kuris pirkinys bus pats geriausias
O siaip turim ir vibro kedute,ir supynes,ir vaikstyne,ir lavinamaji kilimeli.Dar norim nupirkti karusele virs lovytes. Mum kol kas pats geriausias daiktas autokedute nuo 0 iki 13kg
as labiausia dziaugiuosi karusele ant lovytes. kai mano mazylis ja pamato, tiesiog suspurda
o nuo keliu savaiciu pradejot sodinti i vibrokedute?
viska savo vaikui pirkau ilgai mastydama ir dziaugiausi kiekvienu pirkiniu,kuriuos rinkausi visa nestuma
1. Vezimelis Leebruss kur automobiline kedute uzsideda ant ratu, tai nuo 2sav buvo didelis pagalbininkas,nes mazylis sededavo aukstai ir mane stebedavo,o dar megstu labai gastroliuoti,tai labai patogu,nereikia lopsio tasytis tik ratus ir auto kedute i automobili ir vaiko tasyti nereikia jei jis uzmigias is kedutes i lopsi 2. Vystymo komoda su Pinolinos ciuzinuku, sutaupem daug pampersiuku, nes jis mielai guledavo ir lepindavosi oro voniomis, ciuziandavo rankytemis per ciuzinuka ir kiek as supratau jam buvo tai labai idomu,o db guli ir grauzia vystykla 3. Chicco sepetukas plaukuciams, kai budavo irzlus ar kai db pradejo mums kaltis dantukai pasiguldau pas save i lova atsigulu salia ir sukuoju galvyte, tai visas tirpsta 4. Kojinytes zaisliukai, net krystaudavo,db jau pabode 5. Ryski ferretti patalyne ir jos apsaugele, labai ramiai miega ir pabudias stebi ant apsaugeles ryskias papugas, parodo balsa, kai jau praalksta 6. Karusele FP, bijo miegoti tamsoje, o karusele su projekoriumi,kuris suka drugelius ant lubu ir taip sukasi 15min,o veliau issijungia pati,tai ju uztenka kietai imigti,dar yra pultelis,kurio deka pamaitinusi ryte mazyli dar 1h su pertraukelem pasnaudziu 7. FP sokliukas PRECIOUS PLANET ,tai yra siuo metu sekmingiausias musu pirkinys ,nes mazyliui db 4men,o jis nuo 3men su puse su malonumu sokineja,su vyru nupirkom anksciau ir pabandem tik ideti,o veliau su skandalais istraukem 8. Dar turim FP lavinimo kilimeli RAINFOREST ,tai pries miega paguleti pazaisti pats tas,perprato visus zaisliukus,isigudrino kaip nusegti drugelius,tai nusega,o as uzsegu tai jis vel nusegdamas krykstauja dziaugsmu,kai as vel uzsegineju 9. O mylimiausias musu zaislas kriksto tecio nupirktas pats paprasciausias maximoje pigus barskutis vienspalvis kiskutis
mums tai supynes
Kiekvienas amziaus tarpsnis turi savo geriausius pirkinius.
Nuo 0 iki triju ar keturiu menesiu pats geriausias pirkinys lavinamasis kilimelis ir kedute.
as del tu deziu pamperams irgi galvoju, nes jau atsibodo i maisiukus det tas sauskelnes ir nesiot i siuksliu deze ismest
Papildyta: QUOTE(Edit_a @ 2009 09 23, 21:50) Vat tokios firmos ir musu kedute ir tikrai nepamainomas daiktas
laba diena
negaliu apsisprest ka pirkti, vibro kedute ar supynes
butent siuo laikotarpiu mums pats svarbiausias ir nepakeiciamas pirkinys yra maitinimo kedute.
Kol kas nepamainomas ir naudingiausias pirkinys - Baby Bjorn kedute. Vaikas pats supasi, nereikia jokiu vibro funkciju, idomus medinis zaisliukas (pirkti reikia papildomai), o man rankos visada laisvos. Supyniu kol kas nenaudojam, kol vaikas pats neatsisedo.
Dabar mums reikalingiausi yra vežimėlis ir autokėdutė, o mažiukui daugiausia džiaugsmo kelia lavinamasis kilimėlis.
Į supynes pas draugę buvau įdėjus, labai jam nepatiko jose
as viskuop esu patenkinta ka nupirkusi mazyliui, lavinamasis kilimeslis, vibruojanti kedute su zaisliukais, vaikstynes tipo su besisukancia sedyne aplink... viskas vaikui labai patinka, vis pakeiciu kad nebutu tas pats per ta pati
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 09, 12:20) butent siuo laikotarpiu mums pats svarbiausias ir nepakeiciamas pirkinys yra maitinimo kedute. QUOTE(AudrikeB @ 2009 10 09, 15:33) Kol kas nepamainomas ir naudingiausias pirkinys - Baby Bjorn kedute. Vaikas pats supasi, nereikia jokiu vibro funkciju, o man rankos visada laisvos. Mums irgi kol kas tai geriausias pirkinys. Nezinau ka daryciau, jei visa laika reiktu ant ranku mazaja tampyti
musu visi pirkiniai (lovyte,vezimas,muzikine karusele,lavinimo kilimelis,zaisliukai ir t.t.) yra mums geri
pradzioj super buvo kai nupirkom sokliuka bet po to jau ji tapo nebeidomi nes vienu metu pirkom sokliuka ir vaikstyne tai vaikstyne yra nepakeiciamas dalykas neisivaizduoju kaip dabar be jos reiktu but
vakar pirkau sokliuka-supynes, tai taip maziuikui patiko
Dabar as duodu savajai folijos rankytese paturet, kai keduteje sedi
pati nezinojau kad labai puikus pirkinys mums bus didziulis pripuciamas kamuolys. Ant jo ir lelyte ant pilvuko paguldau, ir sedziu ant jo kai lelyte ant ranku, supimas labai tinka
babybjorn kedute mums paskolino draugai, irgi nepakeiciamas dalykas
Mano geriauisias pirkinys - nesiokle Manduca. Aisku, neblogos buv ir supynes FP Stages 3 in 2, ir kilimelis FP Music and Motion.
baby bjorn linguojanti kedute
Laba,
Nuostabiausias isradimas - FiSHERPRICE supynes.DAug funkciju :Supasi: i sonus, i prieki, su muzika, su svieselemis, zaisliukais. Na fantastika. Mums labai pagelbeja, liuks
labiausiai esu patenkinta mūsų lovyte
o iš žaislų labai mėgstame karuselę virš lovytės
Kai gime mano maziuke mums labai padejo vibrokedute
Tikrai visom rekomeduoju
pritariu kad vibrokedutes geras isradimas - vaikams tikrai patinka, o vat kamuoli pripuciama ir as noreciau nupirkti - mankstelems daryt
|