Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geriausias pirkinys vaikučiui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
megasun
Sveikos, mamytes, pasidalinkim patirtimi mirksiukas.gif Koks pirkinys buvo / yra geriausias jusu vaikuciui? Mes visos norim nupirkti toki daikta, kuriuo dziaugtusi vaikas ir butu jam naudingas smile.gif
As dziaugiuosi nupirkusi savo dukriukui supynes - kedute mirksiukas.gif Budama joje ji gali mane stebeti, o kai nori pati ir pasisupti, nes kedute juda nuo jos judesiu smile.gif
kokie zaisliukai ar daiktai jusu stebukliukams labiausiai patiko ir kuriais jus pacios dziaugiates?
Elijana
Visi pirkiniai geri, nei vienu kol kas nenusivyliau laugh.gif
newmumy
mano sunui ,tai pirmom dienom visai tiko lavinamasis kilimelis smile.gif dabar kai jis pradejo vartytis tai jam ne visada tinka unsure.gif buvau galvojus apie kedute ,bet pas mus tokia problemele... blush2.gif zaislu pilna ,vaikstukus jau turim,lavinamasis kilimelis ir vietos namuose sau jau surast reikia doh.gif vyras buvo nupirkes ir grojanciu ir vazynejanciu masinyciu (jis isivaizduoja ,kad vaikas jau kiek didesnis lotuliukas.gif ),tai is pradziu reke ,kai pamate (garsiai labai jau groja) na o babar gal ir nieko butu tik ,kad i burnyte netelpa pakramsnot bigsmile.gif lotuliukas.gif blink.gif butu idomu suzinot ka tokio perkat vaikuciams ,kad ir jam idomu butu ir namu neapkraut per daug g.gif
Papildyta:
QUOTE(Elijana @ 2009 07 28, 13:57)
Visi pirkiniai geri, nei vienu kol kas nenusivyliau laugh.gif
*

o kokie pirkiniai? clap_1.gif kiek laiko vaikuciui? ax.gif
Ievosius
user posted image
Shatura
user posted image
va musu geriausias pirkinys biggrin.gif
odeta.kaunas
Musu dukrytei labiausiai patinka FP Papasun supyne,kuria naudojame nuo 3 savaiciu, as ja vadinu savo "pavaduotoja" biggrin.gif ,nes kol ji supasi,as galiu ir namus pasitvarkyti ir valgyti pagaminti,nors turim viska lavinimo kilimeli, vibro kedute, karusele, bet supynei nera lygiu. Tai musu geriausias pirkinys thumbup.gif
Vaiva.S
šiuo metu geriausiu pirkiniu galėčiau pavadinti paprasčiausią pliušinę lėlę, kuri dabar atstoja seilių sugertuką lotuliukas.gif kurių turim laaaaabai didelį perteklių doh.gif o šiaip tai visi pirkiniai geri ir kol kas nei veinu nenusivylėm thumbup.gif
kincioskis
QUOTE(Shatura @ 2009 07 28, 17:48)
user posted image
va musu geriausias pirkinys biggrin.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif pasidalinkite kur pirkote si manieza? thumbup.gif
Zitlali
1. Vibro kedute smile.gif tarnavo iki kol verstis nepradejo, super nuramindavo, tiesiog pasaka ne daiktas
2.Gimnastikos kamuolys. Naudoju iki siol, nereik po namus vaiksciot su vaiku ant ranku kai neramus ar dantukai, atsisedi ir spyruokliuoji smile.gif fantastika, o ir nuo menesio amziaus pratimus ant jo darydavau jam smile.gif
3. Vaikjuoste-nepamainoma smile.gif
Shatura
QUOTE(kincioskis @ 2009 07 28, 22:22)
thumbup.gif  thumbup.gif pasidalinkite kur pirkote si manieza? thumbup.gif
*

skelbima internete susiradom. nusipirkom kartu su ta karusele ir su apsauga jam biggrin.gif pigiai susisukom. dar vaziavom patys i Alytu pasiimt biggrin.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 28, 22:39)
3. Vaikjuoste-nepamainoma smile.gif
*

Aha, vaikjuoste irgi turim. labai padeda, kai zmogus neramus, o man reik kazka pasidaryt namuose thumbup.gif
Rasulita
mums iki siol tarnauja vystymo lenta, uzsideda atskirai ant voneles ir kai pradejom sedeti nuo 7men maudyniu ziedas. dar nesiokle-kengura.
kittychan
QUOTE(Shatura @ 2009 07 29, 05:55)
skelbima internete susiradom. nusipirkom kartu su ta karusele ir su apsauga jam biggrin.gif pigiai susisukom. dar vaziavom patys i Alytu pasiimt biggrin.gif
*

o gal zinot kokia firma ar pan. gal butu galima internete susiieskot ax.gif
Shatura
QUOTE(kittychan @ 2009 07 29, 05:30)
o gal zinot kokia firma ar pan. gal butu galima internete susiieskot  ax.gif
*

Maniezo firmos nezinau. siaip maciau internete apvalius medinius maniezus.
CIA
bet kainos nezemiskos. Siaip pradzioj norejom paprasto apvalaus medziaginio. bet mediniame geriau vaikui. yra uz ko tvirtai isikibt, kai bandys stotis.
O karusele Fisher Price. Trys muzikeles, du garso lygiai, naktine lempa (kur ant lubu paveiksliukus sviecia is sukasi) smile.gif apsauga maniezui irgi tipo lavinimo kilimelio, su visokiom kisenytem, zaisliukais.
Zodziu del sito mums labai pasiseke smile.gif viena moteriske pardavinejo
airina4u
Mums vienas is geriausiu zaislu buvo sokliukas. Ji naudojome vietoj vaikstynes. Paaugus zaidziame su kalbanciu ir dainuojanciu suniuku.

airinaphoto

flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Raselelyte
QUOTE(megasun @ 2009 07 28, 15:21)
Sveikos, mamytes, pasidalinkim patirtimi mirksiukas.gif Koks pirkinys buvo / yra geriausias jusu vaikuciui? Mes visos norim nupirkti toki daikta, kuriuo dziaugtusi vaikas ir butu jam naudingas smile.gif 
As dziaugiuosi nupirkusi savo dukriukui supynes - kedute mirksiukas.gif  Budama joje ji gali mane stebeti, o kai nori pati ir pasisupti, nes kedute juda nuo jos judesiu smile.gif
kokie zaisliukai ar daiktai jusu stebukliukams labiausiai patiko ir kuriais jus pacios dziaugiates?
*

drinks_cheers.gif tokia pacia kedute ir mes turime, taip pat supynes turim, tai abu daiktai thumbup.gif
ericute
vibro kedute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu nerealiai gerai mano maziuke ten jauciasi ir as rankas laisvas turiu smile.gif
Lantaja
Geriausias pirkinys buvo vibro kėdutė, o šiaip visi geri ir naudojami pagal paskirtį biggrin.gif
megasun
Mes dar turim lavinamaji kilimeli, bet jis neatstoja kedutes. biggrin.gif Joje maniske ir nurimsta, ir uzmiega smile.gif
Bozinda
kolkas geriausias pirkinys yra supama kedute su 8 supimo greiciais, dar ten groja muzikele ir pagal ja sviecia lemputes, vysto rega ir klausa, pakabinti zaisliukai, kai jau ims i rankytes, gales patraukti ir tada gros muzikele thumbup.gif
Tikrai padeda, nereikia ant ranku nesiot, pasodini ir vaikas ramus, buna, kad uzmiega rolleyes.gif
Dianuliukas
Super daiktas vibro kedute biggrin.gif
Ir dukryte joje nurimsta,ir uzmiega.Labai pravercia,kai sociai pavalgo,o guldyt negaliu,nes buna kad ir po kokiu 40min atpila.tai vibro keduteje mazajai tikras malonumas po valgio-ir zaisliuku yra,ir su manimi gali pasneketi biggrin.gif
Edit_a
Baby Bjorn kedute - nepamainomas pagalbininkas butent siuo metu...
Veliau ziuresim smile.gif mirksiukas.gif
Lokiukas
Namine kedute, kur supasi ir vibruoja ir mums ilgai buvo labai liuks daiktas, bet isaugom is jos - islipa dabar panele, nebenori joje sedet tongue.gif
Dabar nepamainomas daiktas yra mobilus mamos telefonas - joks zaislas jo neatstoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bluebell
as tai patenkinta esu visais savo pirkiniais, gerai apgalvoti buvo - vezimas ir lovyte stokke - didinasi, kol vaikas uzaugs thumbup.gif
siaip viskuo patenkinta, ir vibro kedute, ir zaidimu kilimeliu, zaislais, na o dzidziausias sudas koki galejau nusipirkti tai buvo speciali siuksliu deze pampersams krauti su tais maisais, kurie dedasi ir uzsisuka, kad bakterijos nesklistu ir nesmirdetu - kaina belekokia, o naudos schmoll.gif
Raselelyte
QUOTE(Bluebell @ 2009 10 01, 12:46)
as tai patenkinta esu visais savo pirkiniais, gerai apgalvoti buvo -  vezimas ir lovyte stokke -  didinasi, kol vaikas uzaugs  thumbup.gif
siaip viskuo patenkinta, ir vibro kedute, ir zaidimu kilimeliu, zaislais,  na o dzidziausias sudas koki galejau nusipirkti tai buvo speciali siuksliu deze pampersams krauti su tais maisais, kurie dedasi ir uzsisuka, kad bakterijos nesklistu ir nesmirdetu -  kaina belekokia, o naudos  schmoll.gif
*

ane? o as kaip tik vis pamastau kad reikia spec siuksliadezes pameriams.... g.gif sakai s....?? g.gif
vaidute23
Mano dukryte dar maziuke,tai net nezinau kuris pirkinys bus pats geriausias ax.gif Kol kas jai rupi tik pienukas ir liuliukas biggrin.gif
O siaip turim ir vibro kedute,ir supynes,ir vaikstyne,ir lavinamaji kilimeli.Dar norim nupirkti karusele virs lovytes.
Mum kol kas pats geriausias daiktas autokedute nuo 0 iki 13kg thumbup.gif Tenka vaziuoti ir pas mociute ir pas prosenele ir siaip pas daktare,na tiesiog man liux daiktas smile.gif
dalneta
as labiausia dziaugiuosi karusele ant lovytes. kai mano mazylis ja pamato, tiesiog suspurda smile.gif snekina ja, ziuri i svieseles. tai pats mylimiausias jo zaidimas. ir man smagu ziureti,net asarele iskrenta.
soko666
o nuo keliu savaiciu pradejot sodinti i vibrokedute?
ievoole
viska savo vaikui pirkau ilgai mastydama ir dziaugiausi kiekvienu pirkiniu,kuriuos rinkausi visa nestuma smile.gif
1. Vezimelis Leebruss kur automobiline kedute uzsideda ant ratu, tai nuo 2sav buvo didelis pagalbininkas,nes mazylis sededavo aukstai ir mane stebedavo,o dar megstu labai gastroliuoti,tai labai patogu,nereikia lopsio tasytis tik ratus ir auto kedute i automobili ir vaiko tasyti nereikia jei jis uzmigias is kedutes i lopsi smile.gif
2. Vystymo komoda su Pinolinos ciuzinuku, sutaupem daug pampersiuku, nes jis mielai guledavo ir lepindavosi oro voniomis, ciuziandavo rankytemis per ciuzinuka ir kiek as supratau jam buvo tai labai idomu,o db guli ir grauzia vystykla smile.gif
3. Chicco sepetukas plaukuciams, kai budavo irzlus ar kai db pradejo mums kaltis dantukai pasiguldau pas save i lova atsigulu salia ir sukuoju galvyte, tai visas tirpsta smile.gif
4. Kojinytes zaisliukai, net krystaudavo,db jau pabode smile.gif
5. Ryski ferretti patalyne ir jos apsaugele, labai ramiai miega ir pabudias stebi ant apsaugeles ryskias papugas, parodo balsa, kai jau praalksta smile.gif
6. Karusele FP, bijo miegoti tamsoje, o karusele su projekoriumi,kuris suka drugelius ant lubu ir taip sukasi 15min,o veliau issijungia pati,tai ju uztenka kietai imigti,dar yra pultelis,kurio deka pamaitinusi ryte mazyli dar 1h su pertraukelem pasnaudziu smile.gif
7. FP sokliukas PRECIOUS PLANET ,tai yra siuo metu sekmingiausias musu pirkinys ,nes mazyliui db 4men,o jis nuo 3men su puse su malonumu sokineja,su vyru nupirkom anksciau ir pabandem tik ideti,o veliau su skandalais istraukem biggrin.gif
8. Dar turim FP lavinimo kilimeli RAINFOREST ,tai pries miega paguleti pazaisti pats tas,perprato visus zaisliukus,isigudrino kaip nusegti drugelius,tai nusega,o as uzsegu tai jis vel nusegdamas krykstauja dziaugsmu,kai as vel uzsegineju biggrin.gif
9. O mylimiausias musu zaislas kriksto tecio nupirktas pats paprasciausias maximoje pigus barskutis vienspalvis kiskutis rolleyes.gif tongue.gif
Boruzele***
QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 01, 12:22)
ane? o as kaip tik vis pamastau kad reikia spec siuksliadezes pameriams.... g.gif  sakai s....?? g.gif
*

O as turiu siuksledeze sauskelnems thumbup.gif man jinai patinka, patogu, nepraleidzia nemalonaus kvapo smile.gif bet pirkta uzsieny 4u.gif
perlixike
mums tai supynes thumbup.gif
Amaterasu
Kiekvienas amziaus tarpsnis turi savo geriausius pirkinius.

Nuo 0 iki triju ar keturiu menesiu pats geriausias pirkinys lavinamasis kilimelis ir kedute.
megasun
as del tu deziu pamperams irgi galvoju, nes jau atsibodo i maisiukus det tas sauskelnes ir nesiot i siuksliu deze ismest doh.gif Kazkaip nujauciu, kad geras tai butu pirkinys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Edit_a @ 2009 09 23, 21:50)
Baby Bjorn kedute - nepamainomas pagalbininkas butent siuo metu...
Veliau ziuresim smile.gif  mirksiukas.gif
*

Vat tokios firmos ir musu kedute ir tikrai nepamainomas daiktas mirksiukas.gif
sexyMama
laba diena 4u.gif

negaliu apsisprest ka pirkti, vibro kedute ar supynes g.gif o gal ir ta ir ta? nors funkcija panasi, be to nesinori namu perdaug apstatyti. gal patarsit rolleyes.gif
Fatimaallaa
butent siuo laikotarpiu mums pats svarbiausias ir nepakeiciamas pirkinys yra maitinimo kedute. thumbup.gif nezinau ka as be jos daryciau ax.gif
AudrikeB
Kol kas nepamainomas ir naudingiausias pirkinys - Baby Bjorn kedute. Vaikas pats supasi, nereikia jokiu vibro funkciju, idomus medinis zaisliukas (pirkti reikia papildomai), o man rankos visada laisvos. Supyniu kol kas nenaudojam, kol vaikas pats neatsisedo.
AiNi
Dabar mums reikalingiausi yra vežimėlis ir autokėdutė, o mažiukui daugiausia džiaugsmo kelia lavinamasis kilimėlis.
Į supynes pas draugę buvau įdėjus, labai jam nepatiko jose ax.gif
cioliuke
as viskuop esu patenkinta ka nupirkusi mazyliui, lavinamasis kilimeslis, vibruojanti kedute su zaisliukais, vaikstynes tipo su besisukancia sedyne aplink... viskas vaikui labai patinka, vis pakeiciu kad nebutu tas pats per ta pati thumbup.gif
newmumy
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 09, 12:20)
butent siuo laikotarpiu mums pats svarbiausias ir nepakeiciamas pirkinys yra maitinimo kedute.  thumbup.gif nezinau ka as be jos daryciau  ax.gif
*

drinks_cheers.gif ir sokliukas buvo laaaaaaaaaaaaabai geras dalykas ,jis sau ten strikinejdavo kartu ir pasiusupdavo rolleyes.gif ir stotis bandydavo ..o as tuo metu galedavau greit padaryt ko man reikia tongue.gif
miix
QUOTE(AudrikeB @ 2009 10 09, 15:33)
Kol kas nepamainomas ir naudingiausias pirkinys - Baby Bjorn kedute. Vaikas pats supasi, nereikia jokiu vibro funkciju, o man rankos visada laisvos.

Mums irgi kol kas tai geriausias pirkinys. Nezinau ka daryciau, jei visa laika reiktu ant ranku mazaja tampyti g.gif
***Sandrita***
musu visi pirkiniai (lovyte,vezimas,muzikine karusele,lavinimo kilimelis,zaisliukai ir t.t.) yra mums geri smile.gif dabar mums labai pravercia lavinimo kedute,vyrutis gali viska matyti kas aplink vyksta biggrin.gif dar labai dziaugiames miegmaisiu,maziukas nenusispardo miegodamas ir lovytes sonu naktim nespardo ax.gif planuojam isigyt sokliuka,vaikstyne jau turim,ziuresim kaip mums seksis su siais daikciukais blush2.gif
rutuliuks mamyte
pradzioj super buvo kai nupirkom sokliuka bet po to jau ji tapo nebeidomi nes vienu metu pirkom sokliuka ir vaikstyne tai vaikstyne yra nepakeiciamas dalykas neisivaizduoju kaip dabar be jos reiktu but thumbup.gif na o ka ten maziukui buvom pirke tai viskas gerai tik kad pasirodo vaikui tuo mtu geriausias zaislas buvo vandens tuscias bambalis lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif o dabar jau duok mama man bliudeli ar tai katileli ir as zasiu tyliai ramiai kol neatsibos biggrin.gif
cioliuke
vakar pirkau sokliuka-supynes, tai taip maziuikui patiko thumbup.gif
megasun
Dabar as duodu savajai folijos rankytese paturet, kai keduteje sedi lotuliukas.gif Jai labai patinka, nes blizga, dar garsas eina is jos ir paciupinejimui liuks thumbup.gif Dar megstam ir kruopu maseli paciupineti. Labai idemiai ji stebi ka ciupineja thumbup.gif o as galiu laisvai virtuveje ir po visus namus sukinetis smile.gif
maidala
pati nezinojau kad labai puikus pirkinys mums bus didziulis pripuciamas kamuolys. Ant jo ir lelyte ant pilvuko paguldau, ir sedziu ant jo kai lelyte ant ranku, supimas labai tinka smile.gif
babybjorn kedute mums paskolino draugai, irgi nepakeiciamas dalykas thumbup.gif kol jos neturejom, mergica diena tik ant ranku miegodavo doh.gif
delphinas
Mano geriauisias pirkinys - nesiokle Manduca. Aisku, neblogos buv ir supynes FP Stages 3 in 2, ir kilimelis FP Music and Motion.
Luttuke
baby bjorn linguojanti kedute thumbup.gif
munita
Laba,
Nuostabiausias isradimas - FiSHERPRICE supynes.DAug funkciju :Supasi: i sonus, i prieki, su muzika, su svieselemis, zaisliukais. Na fantastika. Mums labai pagelbeja, liuks thumbup.gif
remini
labiausiai esu patenkinta mūsų lovyte thumbup.gif na nelabai ją galima lovyte pavadinti ax.gif labiau tikra lova tongue.gif tai nemaža lova vaikučiui, kartu komoda virš kurios vystymo lenta ir plius dar du talpūs stalčiai apačioje thumbup.gif laaaabai patogu thumbup.gif viskas vietoj - ir drabužėliai, ir pampersai sudėti vienoje vietoje - patogu perrenginėti. ir tiks vaikiukui ilgai ax.gif jei aišku mums patiems nenusibos lotuliukas.gif
o iš žaislų labai mėgstame karuselę virš lovytės thumbup.gif mažylis tiesiog netveria džiaugsmu, kai ji sukasi wub.gif
Nataluxxx
Kai gime mano maziuke mums labai padejo vibrokedute thumbup.gif, nezinau kaip vyresneli auginau be jos doh.gif . Mes turejom tokia: http://www.prekesvaikams.com/lt/product/470
Tikrai visom rekomeduoju 4u.gif
l-aura
pritariu kad vibrokedutes geras isradimas - vaikams tikrai patinka, o vat kamuoli pripuciama ir as noreciau nupirkti - mankstelems daryt smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.