QUOTE(pheasant @ 2011 08 25, 19:35)
Mums irgi
baby bjorn gultukas, nuo gimimo.,,. o dabar paaugus kieto maisto maitintuvas... supoer
Mums is daiktu buvo geriausia namine kedute ir lavinamasis kilimelis ant zemes!
Vibro kedute
Ir mums vibro gultukas
visu pirma grojanti karusele, tada vibro kedute ir naujausias pirkinys lavinamasis gultukas
o mes negalim atsidžiaugt baby bjorn gultuku, tikrai super dalykėlis ir mamai ir vaikučiui
O as "atradau" maitinimo pagalve, kurios neturejom su dicke, bet net nezinojom, koks tai nerealus daiktas! Mazaja dienos metu visad maitinu ant jos - ir stuburiukas neiskrypes, ir as galiu tv paziuret ar prie kompo prisest - nereikia lovoj maitint
turim ir vibro kedute-supynes ir lavinimo kilimeli, ir karusele virs lovytes bei sokliuka. Vibro kedutej buvo iki 3men o tada pradejo is jos ropstis ir nebesedi, lavinimo kilimelis niekada nepatiko, o labiausiai pasiteisine - karusele ir sokliukas
Sveikos mamytes!
Esu jauna studente, kuriai universitete uzdave atlikti tyrima susijusi su vaikiskomis prekemis. Kas gali daugiau uz mamytes zinoti apie vaikiskas prekes QUOTE(apklausele @ 2011 10 21, 12:51) Sveikos mamytes! Esu jauna studente, kuriai universitete uzdave atlikti tyrima susijusi su vaikiskomis prekemis. Kas gali daugiau uz mamytes zinoti apie vaikiskas prekes
Muzikinė karuselė, lavinamasis kilimėlis, vibro kėdutė
Sveikos, Mamytės. Kai reklamuojamos pačios įvairiausios prekės, pasidalinkime patirtimi, kokie pirkiniai Jūsų vaikučiams pasiteisino labiausiai. Pavyzdžiui, man "atradimas" auginant dukrytę buvo plastikinis gultukas į vonelę. Kaip vargdavau, kol pirmąjį sūnelį reikėdavo numaudyti, o dabar maudynės tapo tikru malonumu gultuko dėka. Man tai tikrai labai pasiteisinęs pirkinys
O kokiu savo pirkiniu mažyliui labiausiai džiaugiatės Jūs?
sveika, nežinau ar labiausiai, bet tikrai praverčia minkštas vystymo padėklas toks su paaukštintais kraštais. Nepirkom visos vystymo komodos, o uždėjom ant paprastos spintelės. Vonelė pas mus jau savo viduje turi tą gultuką, dar įtiesiu palutę flanelinę. Labai nerekomenduočiau paraloninio gultuko, visokios bakterijos tik kaupiasi jame
Aš irgi labai džiaugiuosi vystymo lenta, nors iš pradžių abejojau ar pirkti. Taip pat labai praverčia ir vibrokėdutė, galiu neštis vaiką į bet kurį kambarį ir savo darbus padaryt, ir vaiką pakalbint
O pas mane kaip tik vystymo lenta nenaudojama visai
labiausiai džiaugiausi įsigijusi lavinimo kilimėlį, sūnelis ilgai galėdavo ten gulėti ir stebėti žaisliukus, švieseles, po kurio laiko pradėjo bandyti pasiekti.. užsiėmimo turėjo gerai valandai
Man vystymo lenta irgi liuks dalykas, tik aš ją laikau uždėjusi ant lovytės viršaus, taip labai vieta susitaupo. Ant tos vystymo lentos yra tokios kojytės, tai apgaubia lovytės kraštus ir stabiliai laikosi. Aš tikrai patenkinta tuo "išradimu", nereikia nuolat
Vystymo lenta (irgi ant spintelės pritaikėm), vibro kėdutė (mūsų buvo visai paprasta, bet pasiteisino - nereikia brangių pirkti. Pirmą kartą, tai net nesidomėjau, nes nebuvo kada ir pirkau viską naują, bet su antru (t.y. trečiu, nes pirmu gimdymu du zuikiai
QUOTE(egvida @ 2011 11 29, 20:49) Vibro kėdutė (FP) -šiaip sau...max 15 min išbūdavo, paskui kaip maitinimo kėdutę naudojau, kol įsigijom normalią, bet ji nepatinka, nes vaikas labai smulkus (8 mėn. - 7 kg), tai joje paskendęs Labai gerai buvo lavinimo kilimėlis (Tiny Love) nuo 2 iki kokio 6 mėn. Kamuolys ortopedinis - nerealuas daiktas Karuselė (FB meškučiai) - nesidomėjo visiškai. Mamai labiau reikėjo, tai pardavėm po poros mėnesių, nes praradau viltį sudominti Maudynių žiedas kaip ir neblogas, bet kadangi pradėjo bijoti maudytis, tai neilgai naudojom - gal pora savaičių tik Naktipuodis nuo 7 mėn. labai padeda su užkietėjusiais viduriais Vystymo lentos neturėjom ir neprisireikė. Patiesdavau tiesiog neperšlampamą daugkartinį vystyklą, tai ir palikdavau porai valandų oro voniom
Gultukas į vonytę
man geriausias daiktas vibrokedute, turim FP su dziunglem, tai vaikas ir muzikeliu klause ir zaide su zaisliukais ir snaude, ir valge zodziu superinis daiktas. nepasiteisino lavinamasis kilimelis..
QUOTE(ausra0198 @ 2011 12 02, 14:13) man geriausias daiktas vibrokedute, turim FP su dziunglem, tai vaikas ir muzikeliu klause ir zaide su zaisliukais ir snaude, ir valge zodziu superinis daiktas. nepasiteisino lavinamasis kilimelis.. Man visiskai tas pats... labai nemego guleti, tai lavinamasis kilimelis kampe gulejo. Kedute buvo super daiktas, visur veziodavausi, Buvo ramybe namuose
Musu geriausi pirkiniai:
be konkurencijos I vieta - supynes FP "rain forest" II vieta uzima lavinimo kilimelis (Tiny love ) III vieta uzima vystymo lenta...
Babybjorn gultukas ir FP lavinimo kilimelis buvo iki sios savaites, bet staiga ismoko ropoti ir greitai, tai nebezinau, kur ji padeti. Kas 7 men tiktu geriausiai?
QUOTE(luzere @ 2011 12 02, 22:55) Babybjorn gultukas ir FP lavinimo kilimelis buvo iki sios savaites, bet staiga ismoko ropoti ir greitai, tai nebezinau, kur ji padeti. Kas 7 men tiktu geriausiai? Maciau per TV, jog kai vaikuciai pradeda ropoti, jiems geriausi zaislai buna ivairus indai, saukstai, bliudai ( plastikiniai) taip pat patariama skirti koki stalciu ar spintele, kuriuose butu sudetas tas visas geris, kad pvz, kai tu seimininkauji virtuvej, vaikas taip pat galetu ta daryti
Man labiausiai pasiteisino vystimo lenta ant vonios, muzikine karusele virs lovytes ir maudyniu ziedas
skraidantis balionas
QUOTE(Sie_muska @ 2011 12 02, 18:57) Man visiskai tas pats... labai nemego guleti, tai lavinamasis kilimelis kampe gulejo. Kedute buvo super daiktas, visur veziodavausi, Buvo ramybe namuose Musu lavinimo kilimelis taip pat pragulejo kampe, visiskai vaiko nedomino. Taip pat FP karusele su meskuciais kazko netiko, pradzioje pora min. paziuredavo, o po to pradedavo verkti. Superinis daiktas FP vibro kedute su dziunglemis. Na o dabar FP puodyne na ir TV pultelis
mums visiškai neprireikė karusėlės virš lovytės, visiškai ja nesidomėjo, patiko barškutis vienas labai, su kuriuo visada žaisdavo,neprireikė ir lavinamojo kilimėlio, maitinimo kėdutės, maudynių žiedo(labai nepatogiai manoji su juo jautėsi vis plėšdavo nuo savęs). Labai pravertė vystymo lenta, vaikštukai, vibro kėdutė, gultukas į vonelę.
Bet kiekviena mama skirtinga kaip ir kiekvienas vaikutis, tad skirtingai ir daiktai gali būti naudojami vieni labiau kiti mažiau
Mes naudojom graco.
![]() Jei vėl laukčiaus tai būtų prekė nr. 1 kurią įsigyčiau. Atidirbo sąžiningai, pagalbininkė tiek namie tiek atostogose, tiek svečiuose
Drauge neseniai padovanojo silikonini seilinuka. Dabar kasdien galvoju, ko as durne tokio anksciau neisigijau
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 05, 18:27) Drauge neseniai padovanojo silikonini seilinuka. Dabar kasdien galvoju, ko as durne tokio anksciau neisigijau Mes tai turim tokį, bet jis ne silikoninis, o plastikinis, tai nepatinka man visai...nes kažkaip kieta apie kakliuką ir mažylei tikrai nepatogu, kai uždedu... Kokios jūsų firmos?
Mums praverte sie daiktai - maudyniu ziedas,vibro kedute,vaikstyne ,sokliukas antduru,kelionis pervystimo pledukas.o ko visai nenaudojam - tai seilinuku(like nuo brolio),taip ji ju nemgesta ,plesia ir viskas
Mums labai pravertė maniežas (kvadratinis, skirtas žaidimams). Neįsivaizduoju kaip be jo būčiau susitvarkiusi
Mums labiausiai praverte maitinimo kedute, muzikinis lavinimo zaislas ant kojiciu, neprireike vaikstuku, nes visai nepatiko juose buti, nemego ir lavinimo kilimelio
Aš labai džiaugiuosi vystymo lenta, taip pat labai praverčia ir vibrokėdutė FP, mes mažai naudojom autokėdutę, lovytėj kol kas visai nemiega...
Musu geriausias zaislas -mamos veidrodukas
Labiausiai mums pasiteisine daiktai:
1. Lopšinis vežimas (turime Roan Marita) - išmiega po 3-4val lauke, erdvus, vaziuoja kaip tankas per sniega, minkštai sūpuoja 2. babybjorn gultukas - ar mama virtuvej, ar vonioj, vaikas gultuke ramus 3. lengvas sportinis vezimukas - be jo kaip be ranku (mano automobilio sudedamoji dalis 4. pedkelniu kalnas kai vaikas pradeda ropoti
Mums labiausiai pasiteisino gultukas, nors ir ilgai dvejojau prieš pirkdama
gultukas
Gultukas
Pasiteisono 100 procentu lavinimo kilimelis, is dalies pasiteisino gultukas.
o be supyniu , aplamai, nezinau ka daryciau
Supynes ir gultukas
Veiklos centriukas-sokliukas, superinis pagalbininkas mamai ir zaisliukas vaikeliui nuo 4 men. iki kada jau pradeda savarankiskai stotis
labai džiaugėmės vystymo lenta, gultuku į vonelę, o visai nepasiteisino kieto maisto maitintuvas
|