Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geriausias pirkinys vaikučiui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Luno
QUOTE(pheasant @ 2011 08 25, 19:35)
Labiausiai pasiteisino vibrokedute-linguokle  thumbup.gif
*

Mums irgi thumbup.gif
Iznija
QUOTE(NeLyA @ 2011 10 12, 10:56)
Vaikstyne  4u.gif  didziausias mamos pagalbininkas, o blogiausias pirkinys - kieto maisto maitintuvas, visai nepatiko..
*

Pritariu ir del pirmo ir del antro drinks_cheers.gif
nkarolina
baby bjorn gultukas, nuo gimimo.,,. o dabar paaugus kieto maisto maitintuvas... supoer
Gerbera
Mums is daiktu buvo geriausia namine kedute ir lavinamasis kilimelis ant zemes!
Madam W...
Vibro kedute thumbup.gif
ritat29
Ir mums vibro gultukas thumbup.gif ir migdukas thumbup.gif
Vi_ta_li_ja
QUOTE(Gerbera @ 2011 10 16, 20:22)
Mums is daiktu buvo geriausia namine kedute ir lavinamasis kilimelis ant zemes!
*

mes turim ir kedute ir kilimeli - kadangi keduteje atsisako buti prisegtas, o kitaip isropoja tai ji atkrenta... uztat kilimelis - super!
Nautikaa
visu pirma grojanti karusele, tada vibro kedute ir naujausias pirkinys lavinamasis gultukas 4u.gif
iewux1
o mes negalim atsidžiaugt baby bjorn gultuku, tikrai super dalykėlis ir mamai ir vaikučiui 4u.gif
*LATINA*
O as "atradau" maitinimo pagalve, kurios neturejom su dicke, bet net nezinojom, koks tai nerealus daiktas! Mazaja dienos metu visad maitinu ant jos - ir stuburiukas neiskrypes, ir as galiu tv paziuret ar prie kompo prisest - nereikia lovoj maitint rolleyes.gif
Dezdemona*
turim ir vibro kedute-supynes ir lavinimo kilimeli, ir karusele virs lovytes bei sokliuka. Vibro kedutej buvo iki 3men o tada pradejo is jos ropstis ir nebesedi, lavinimo kilimelis niekada nepatiko, o labiausiai pasiteisine - karusele ir sokliukas thumbup.gif
apklausele
Sveikos mamytes! smile.gif Laaaaaaaabai reikia Jusu pagalbos!
Esu jauna studente, kuriai universitete uzdave atlikti tyrima susijusi su vaikiskomis prekemis. Kas gali daugiau uz mamytes zinoti apie vaikiskas prekes smile.gif) Buciau be galo dekinga jeigu atsakytumete i kelis klausimus sioje anketoje http://manoapklausa.lt/apklausa/301102862/ . Didelis ACIU visoms atsakiusioms!!
braske1515
QUOTE(apklausele @ 2011 10 21, 12:51)
Sveikos mamytes! smile.gif Laaaaaaaabai reikia Jusu pagalbos!
Esu jauna studente, kuriai universitete uzdave atlikti tyrima susijusi su vaikiskomis prekemis. Kas gali daugiau uz mamytes zinoti apie vaikiskas prekes smile.gif) Buciau be galo dekinga jeigu atsakytumete i kelis klausimus sioje anketoje http://manoapklausa.lt/apklausa/301102862/ . Didelis ACIU visoms atsakiusioms!!
*

4u.gif ax.gif
zuikaa
Muzikinė karuselė, lavinamasis kilimėlis, vibro kėdutė thumbup.gif
egvida
Sveikos, Mamytės. Kai reklamuojamos pačios įvairiausios prekės, pasidalinkime patirtimi, kokie pirkiniai Jūsų vaikučiams pasiteisino labiausiai. Pavyzdžiui, man "atradimas" auginant dukrytę buvo plastikinis gultukas į vonelę. Kaip vargdavau, kol pirmąjį sūnelį reikėdavo numaudyti, o dabar maudynės tapo tikru malonumu gultuko dėka. Man tai tikrai labai pasiteisinęs pirkinys smile.gif

O kokiu savo pirkiniu mažyliui labiausiai džiaugiatės Jūs? g.gif
greta-A
sveika, nežinau ar labiausiai, bet tikrai praverčia minkštas vystymo padėklas toks su paaukštintais kraštais. Nepirkom visos vystymo komodos, o uždėjom ant paprastos spintelės. Vonelė pas mus jau savo viduje turi tą gultuką, dar įtiesiu palutę flanelinę. Labai nerekomenduočiau paraloninio gultuko, visokios bakterijos tik kaupiasi jame
costela
Aš irgi labai džiaugiuosi vystymo lenta, nors iš pradžių abejojau ar pirkti. Taip pat labai praverčia ir vibrokėdutė, galiu neštis vaiką į bet kurį kambarį ir savo darbus padaryt, ir vaiką pakalbint smile.gif
Laiminga_saule
O pas mane kaip tik vystymo lenta nenaudojama visai schmoll.gif labiausiai pasitvirtino supynes, bet jau isaugome jas ax.gif paguldydavau ten dukryte, tai labai jai patikdavo, greit uzmigdavo, galedavau ir buities darbus pasidaryti per ta laika.
rulezas
labiausiai džiaugiausi įsigijusi lavinimo kilimėlį, sūnelis ilgai galėdavo ten gulėti ir stebėti žaisliukus, švieseles, po kurio laiko pradėjo bandyti pasiekti.. užsiėmimo turėjo gerai valandai biggrin.gif nors aišku tai laikina, iki kokių 6 mėn buvo įdomu.
egvida
Man vystymo lenta irgi liuks dalykas, tik aš ją laikau uždėjusi ant lovytės viršaus, taip labai vieta susitaupo. Ant tos vystymo lentos yra tokios kojytės, tai apgaubia lovytės kraštus ir stabiliai laikosi. Aš tikrai patenkinta tuo "išradimu", nereikia nuolat smile.gif pirkinėt vienkartinių paklotėlių
Musmiryte
Vystymo lenta (irgi ant spintelės pritaikėm), vibro kėdutė (mūsų buvo visai paprasta, bet pasiteisino - nereikia brangių pirkti. Pirmą kartą, tai net nesidomėjau, nes nebuvo kada ir pirkau viską naują, bet su antru (t.y. trečiu, nes pirmu gimdymu du zuikiai smile.gif) jau buvau su patirtim ir nemažai daiktų įsigyjau iš mamyčių per skelbimus.
astarte12
QUOTE(egvida @ 2011 11 29, 20:49)
O kokiu savo pirkiniu mažyliui labiausiai džiaugiatės Jūs? g.gif
*

Vibro kėdutė (FP) -šiaip sau...max 15 min išbūdavo, paskui kaip maitinimo kėdutę naudojau, kol įsigijom normalią, bet ji nepatinka, nes vaikas labai smulkus (8 mėn. - 7 kg), tai joje paskendęs doh.gif kol kas nenaudojam.
Labai gerai buvo lavinimo kilimėlis (Tiny Love) nuo 2 iki kokio 6 mėn.
Kamuolys ortopedinis - nerealuas daiktas thumbup.gif
Karuselė (FB meškučiai) - nesidomėjo visiškai. Mamai labiau reikėjo, tai pardavėm po poros mėnesių, nes praradau viltį sudominti blush2.gif
Maudynių žiedas kaip ir neblogas, bet kadangi pradėjo bijoti maudytis, tai neilgai naudojom - gal pora savaičių tik doh.gif
Naktipuodis nuo 7 mėn. labai padeda su užkietėjusiais viduriais thumbup.gif
Vystymo lentos neturėjom ir neprisireikė. Patiesdavau tiesiog neperšlampamą daugkartinį vystyklą, tai ir palikdavau porai valandų oro voniom thumbup.gif
egvida
Gultukas į vonytę
ausra0198
man geriausias daiktas vibrokedute, turim FP su dziunglem, tai vaikas ir muzikeliu klause ir zaide su zaisliukais ir snaude, ir valge zodziu superinis daiktas. nepasiteisino lavinamasis kilimelis..
Sie_muska
QUOTE(ausra0198 @ 2011 12 02, 14:13)
man geriausias daiktas vibrokedute, turim FP su dziunglem, tai vaikas ir muzikeliu klause ir zaide su zaisliukais ir snaude, ir valge zodziu superinis daiktas. nepasiteisino lavinamasis kilimelis..
*

Man visiskai tas pats... labai nemego guleti, tai lavinamasis kilimelis kampe gulejo. Kedute buvo super daiktas, visur veziodavausi, Buvo ramybe namuose smile.gif Dabar mums jau 8men, galvojam kuo toliau uzsiimti smile.gif
Insignija
Musu geriausi pirkiniai:
be konkurencijos I vieta - supynes FP "rain forest" thumbup.gif ( labai superinis daiktas, kadangi supynese ( ne vibro kedute ) yra ir karusele, kuri sukasi ir dar tokie judantys lapeliai... nemaciau tokiu daugiau supyniu, kurios sudomintu taip vaika ir turetu tiek funkciju smile.gif .
II vieta uzima lavinimo kilimelis (Tiny love ) thumbup.gif , nepamenu kaip vadinasi, bet ten yra toks labai fainas spardukas su muzikom, sviesom, vaiku balsais ir veidrodeliu (jei kam nors idomu bus, galesiu paieskot pavadinimo ), ir
III vieta uzima vystymo lenta... biggrin.gif bet nzn kaip cia ir issireiksti, nes vystymo lenta be lipduku ant sienos nieko verta.... (visa siena apklijavau paprastais spalvingais lipdukais bigsmile.gif , nes turejom tokia problema doh.gif , jog labai nemegom rengtis, keistis pampersus ir t.t. t ), o dbr vaiko lyg nebuta.... labai lavina vaiko ciupimo instinkta.
luzere
Babybjorn gultukas ir FP lavinimo kilimelis buvo iki sios savaites, bet staiga ismoko ropoti ir greitai, tai nebezinau, kur ji padeti. Kas 7 men tiktu geriausiai?
Insignija
QUOTE(luzere @ 2011 12 02, 22:55)
Babybjorn gultukas ir FP lavinimo kilimelis buvo iki sios savaites, bet staiga ismoko ropoti ir greitai, tai nebezinau, kur ji padeti. Kas 7 men tiktu geriausiai?
*

Maciau per TV, jog kai vaikuciai pradeda ropoti, jiems geriausi zaislai buna ivairus indai, saukstai, bliudai ( plastikiniai) taip pat patariama skirti koki stalciu ar spintele, kuriuose butu sudetas tas visas geris, kad pvz, kai tu seimininkauji virtuvej, vaikas taip pat galetu ta daryti biggrin.gif pats atsidares issiimtu ir pan. ( tik nzn kaip ten su apsaugom, kad pirsteliu neprivertu).
DINSĖ
Man labiausiai pasiteisino vystimo lenta ant vonios, muzikine karusele virs lovytes ir maudyniu ziedas thumbup.gif
Šalta kava...
skraidantis balionas 4u.gif
uoga000
QUOTE(Sie_muska @ 2011 12 02, 18:57)
Man visiskai tas pats... labai nemego guleti, tai lavinamasis kilimelis kampe gulejo. Kedute buvo super daiktas, visur veziodavausi, Buvo ramybe namuose smile.gif Dabar mums jau 8men, galvojam kuo toliau uzsiimti smile.gif
*

Musu lavinimo kilimelis taip pat pragulejo kampe, visiskai vaiko nedomino. Taip pat FP karusele su meskuciais kazko netiko, pradzioje pora min. paziuredavo, o po to pradedavo verkti. Superinis daiktas FP vibro kedute su dziunglemis. Na o dabar FP puodyne na ir TV pultelis thumbup.gif .
Giveta
mums visiškai neprireikė karusėlės virš lovytės, visiškai ja nesidomėjo, patiko barškutis vienas labai, su kuriuo visada žaisdavo,neprireikė ir lavinamojo kilimėlio, maitinimo kėdutės, maudynių žiedo(labai nepatogiai manoji su juo jautėsi vis plėšdavo nuo savęs). Labai pravertė vystymo lenta, vaikštukai, vibro kėdutė, gultukas į vonelę.
Bet kiekviena mama skirtinga kaip ir kiekvienas vaikutis, tad skirtingai ir daiktai gali būti naudojami vieni labiau kiti mažiau 4u.gif
pauliniausia
Mes naudojom graco.
user posted image
Jei vėl laukčiaus tai būtų prekė nr. 1 kurią įsigyčiau. Atidirbo sąžiningai, pagalbininkė tiek namie tiek atostogose, tiek svečiuose 4u.gif
Ruby Tuesday
Drauge neseniai padovanojo silikonini seilinuka. Dabar kasdien galvoju, ko as durne tokio anksciau neisigijau doh.gif Ir mazius apsidrabsto maziau, nes tas seilinukas su "stalciuku", ir skalbti nereikia, tik vandeniu perplauni po valgymo thumbup.gif
suntea7
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 05, 18:27)
Drauge neseniai padovanojo silikonini seilinuka. Dabar kasdien galvoju, ko as durne tokio anksciau neisigijau doh.gif Ir mazius apsidrabsto maziau, nes tas seilinukas su "stalciuku", ir skalbti nereikia, tik vandeniu perplauni po valgymo thumbup.gif
*

Mes tai turim tokį, bet jis ne silikoninis, o plastikinis, tai nepatinka man visai...nes kažkaip kieta apie kakliuką ir mažylei tikrai nepatogu, kai uždedu... schmoll.gif
Kokios jūsų firmos? g.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(suntea7 @ 2012 01 06, 00:36)
Mes tai turim tokį, bet jis ne silikoninis, o plastikinis, tai nepatinka man visai...nes kažkaip kieta apie kakliuką ir mažylei tikrai nepatogu, kai uždedu... schmoll.gif
Kokios jūsų firmos?  g.gif
*

Musiskis Japonijoje gamintas, nes drauge ten gyvena, tai atsiunte dovanu smile.gif
Erikuteee5
Mums praverte sie daiktai - maudyniu ziedas,vibro kedute,vaikstyne ,sokliukas antduru,kelionis pervystimo pledukas.o ko visai nenaudojam - tai seilinuku(like nuo brolio),taip ji ju nemgesta ,plesia ir viskas doh.gif Tai skalbimo pakankamai turiu blush2.gif
Vakarė
Mums labai pravertė maniežas (kvadratinis, skirtas žaidimams). Neįsivaizduoju kaip be jo būčiau susitvarkiusi 4u.gif
vilka11
Mums labiausiai praverte maitinimo kedute, muzikinis lavinimo zaislas ant kojiciu, neprireike vaikstuku, nes visai nepatiko juose buti, nemego ir lavinimo kilimelio biggrin.gif
♥SL♥
Aš labai džiaugiuosi vystymo lenta, taip pat labai praverčia ir vibrokėdutė FP, mes mažai naudojom autokėdutę, lovytėj kol kas visai nemiega...
iriska83
Musu geriausias zaislas -mamos veidrodukas biggrin.gif ir dar labai megstam kamuoliukus su spigliukais thumbup.gif
SUBATELE
Labiausiai mums pasiteisine daiktai:
1. Lopšinis vežimas (turime Roan Marita) - išmiega po 3-4val lauke, erdvus, vaziuoja kaip tankas per sniega, minkštai sūpuoja thumbup.gif
2. babybjorn gultukas - ar mama virtuvej, ar vonioj, vaikas gultuke ramus thumbup.gif
3. lengvas sportinis vezimukas - be jo kaip be ranku (mano automobilio sudedamoji dalis smile.gif
4. pedkelniu kalnas kai vaikas pradeda ropoti lotuliukas.gif turim kalna, bet kai reik iseit i svecius ner ka uzdet - visu keliai sviecia lotuliukas.gif
Mamukė_
Mums labiausiai pasiteisino gultukas, nors ir ilgai dvejojau prieš pirkdama smile.gif
wertyo
gultukas wub.gif
Averita
Gultukas ax.gif
gozė
Pasiteisono 100 procentu lavinimo kilimelis, is dalies pasiteisino gultukas.
o be supyniu , aplamai, nezinau ka daryciau doh.gif tik gaila, kad greitai isaugom is ju verysad.gif
Vijora
Supynes ir gultukas thumbup.gif
Aleila
Veiklos centriukas-sokliukas, superinis pagalbininkas mamai ir zaisliukas vaikeliui nuo 4 men. iki kada jau pradeda savarankiskai stotis smile.gif
egvida
labai džiaugėmės vystymo lenta, gultuku į vonelę, o visai nepasiteisino kieto maisto maitintuvas
zuikaa
QUOTE(egvida @ 2012 04 18, 11:07)
labai džiaugėmės vystymo lenta, gultuku į vonelę, o visai nepasiteisino kieto maisto maitintuvas
*

o mums labai pasiteisino maitintuvas 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.