Sveikutes,noreciau pasiklausineti,kur kaune butu galima pradeti mokintis vaziuoti? Kur geri instruktoriai? Kokios kainos?
Sveikute,
as pati mokausi Kaune vairavimo mokykloj NORIU VAIRUOTI, prie pekybos centro SAVAS. Man cia labai patinka.Nezinau kaip kiti ju instruktoriai, bet mano Arunas vardu ir labai patiko su juo mokintis. Paaiskina ir kaip atsisest reikia ir kaip vaira laikyt ir per visa pamoka nenutyla - aiskina. Sako, kad savininkas irgi mokina - jis irgi geras istruktorius. Mokiniai, kad skustusi irgi negirdejau. Paskaitos idomios, duoda marsrutu diskeli, gatves nufilmuotos, kur reiks vairavimo egza laikyt. PS. kaina 750Lt. su kuru ir vaziavimu 10.
Tai kad neina lygint, kai tik vieną vienu metu lankai
Žodžiu artimą žmogų ramiai ten siųsčiau...spėju truputuką vėliau taip ir padarysiu Tiesa yra dar kitos išlaidos (bet jos yra visur) : man pirmos pagalbos pažymėjimas kainavo 15 litų (kursai buvo organizuoti vietoj), mokyklos mokiniam sudarytos sąlygos vienoj klinikoj sveikatos pažymą gaut už 30 (nors aš ėjau savoj ir mokėjau 35)... O po to Regitroj už egzaminus, bet tų dar nemokėjau
Sveikos visos, būkit tokios malonios ir pasidalinkit žiniomis,kokios jūsų lankomų vairavimo kursų kainos Kaune. Noriu pradėti lankyti ir norisi pigiau.Esu studente. Labai ačiū atsiliepusioms.
QUOTE(ashantik @ 2007 04 10, 09:44) Sveikos visos, būkit tokios malonios ir pasidalinkit žiniomis,kokios jūsų lankomų vairavimo kursų kainos Kaune. Noriu pradėti lankyti ir norisi pigiau.Esu studente. Labai ačiū atsiliepusioms. o as ne paprasciau pasiskambinet i vairavimo mokyklas ir paklausinet ka studentem pigiau gali pasiulyt? mato salciaus vairavimo mokykla tokia yra...ten neblogai ir nebrangu. tik va reik skambintis ir derintis
Pati neesu studente,bet kiek girdejau,dauguma vairavimo mokyklu studentams duoda 50lt nuolaida.
As lankiau "Vairaldoj". Ji randasi prie girstupio ir kitas padalinys prie topolio eiguliuose.. Studentam nuolaida 50lt, tai gautusi tau 750Lt. Be nuolaidos kaina 800Lt.
QUOTE(ashantik @ 2007 04 10, 11:44) Sveikos visos, būkit tokios malonios ir pasidalinkit žiniomis,kokios jūsų lankomų vairavimo kursų kainos Kaune. Noriu pradėti lankyti ir norisi pigiau.Esu studente. Labai ačiū atsiliepusioms. Tu geriau žiūrėk, kur geriau, nes pigiai toli gražu nereiškia gerai. Čia apie Šalčiaus mokyklą buvo parašyta. Nu baisiau nebūna, kažkokia landynė, pabuvus kelias minutes praėjo noras ten mokytis. O geriausia pačiai paskambinėti, pavaikščioti. Aš irgi ilgai rinkausi, čia vis skaitinėjau. Kai nuėjau į Zebrą, supratau, kad geri atsiliepimai postuose ne iš piršto laužti. Jau baiginėsiu tuoj QUOTE(Jolkė @ 2007 04 11, 09:45) Tu geriau žiūrėk, kur geriau, nes pigiai toli gražu nereiškia gerai. Čia apie Šalčiaus mokyklą buvo parašyta. Nu baisiau nebūna, kažkokia landynė, pabuvus kelias minutes praėjo noras ten mokytis. O geriausia pačiai paskambinėti, pavaikščioti. Aš irgi ilgai rinkausi, čia vis skaitinėjau. Kai nuėjau į Zebrą, supratau, kad geri atsiliepimai postuose ne iš piršto laužti. Jau baiginėsiu tuoj Jolkė > Iš dalies sutinku, tačiau tikrai ne visada žema kaina reiškia blogą kokybę ! Aš kai laikiau teises, tai rinkausi vairavimo mokyklą pagal tai, kur geriausia kaina Mano draugė taip pat laikė kursus tik užsirašė 2 savaitėmis vėliau nei aš ir į kitą mokyklą (ji norėjo mokytis arčiau universiteto, centre). Man tada kursai kainavo 700 litų, jai - 900 litų. Kai pradėjome mokytis, kartu dalinomės įspūdžiais. Aš vairavau su su puikiu instruktoriumi, kuris niekada ant manęs nešaukė, visada maloniai paaiškindavo klaidas, papokštaudavome. Tuo tarpu jai teko kažkoks senis, kuris vairuojant rūkydavo, rėkaudavo ir dar važinėjo su kažkokiu kledaru. (Todėl ji vairavimą išlaikė tik iš 4 karto Tai va, tikrai ne visada žema kaina reiškia blogą kokybę. Jei reikėtų kokiai draugei teisių, tikrai rekomenduočiau mokyklą, kurioje mokiausi pati QUOTE(ashantik @ 2007 04 10, 09:44) Sveikos visos, būkit tokios malonios ir pasidalinkit žiniomis,kokios jūsų lankomų vairavimo kursų kainos Kaune. Noriu pradėti lankyti ir norisi pigiau.Esu studente. Labai ačiū atsiliepusioms. rekomenduociau teises.lt mokykla, ten drauge lanke tai sake kad normalus instruktoriai ir labai paskaitos geros, o kainos tai www.teises.lt yra parasytos, drauge mokejo 750 su nuolaidom anksciau..
Sveiki
na kokia geriausia pasakyt tai negaliu, bet kurios nepatariu tai mobilūs žmonės, turiu 4 pažystamus kurie ten laikės ir nei iš vieno jokių gerų atsiliepimų
850 lt uz teorija ir vaziavimo pamokas?kazkur mieste buvo uzkliuve akys uz skelbimo,kad 650 ,ir dar maciau 700
o sakykit,ARV vyksta normalios paskaitos,na paaiskina,isaiskina,vaizdziai parodo
kas kokiu atsilieimu turit apie LAIMUTES vairavimo mokykla? adresu Nemuno g.43 skambinausi,tai 800 lt,si mokykla man butu arciausia
As tai teorija mokiausi savarankiskai-is pirmo karto islaikiau, visai nesunku, taip kad manau teorijai tikrai neverta pinigu automokykloms kisti, o vairavima Zebre uz 700-super mokyklele, o instruktorius auksinis
Sveika
aš mokiausi auto abc,donelaičio gatvėje ir man labai patiko nedingo nei viena teorijos pamoka, o ir instruktorius labai malonus papuolė. Per teorijos pamokas viską pasakojo,ne monotoniškai skaitė iš knygutės. visada buvo galima per pertraukėlę pasiklausti kas neaišku. O su instruktoriumi labai patogiai buvo galima susitarta kada važiuoti,kur susitikti (man būdavo labai nepatogu važiuoti į jų centrą savanoriuose,tai jis atvažiuodavo į miestą manęs pasiimti). Dar duodavo leidimų į aikštelę atvažiuoti,ten pasipraktikuoti kiek nori. Pamokos kainavo 850 litų o apie laimutės mokyklą net šiame forume yra prastų atsiliepimų,kad mokytoja labai plepi,užuot mokinusi dažnai pasakoja apie savo vaikus ir pan. tačiau pati ten nelankiau,tad garantuoti kaip yra negaliu QUOTE(Puma84 @ 2009 07 29, 15:21) As tai teorija mokiausi savarankiskai-is pirmo karto islaikiau, visai nesunku, taip kad manau teorijai tikrai neverta pinigu automokykloms kisti, o vairavima Zebre uz 700-super mokyklele, o instruktorius auksinis o ZEBRE Mokiausi SEKMES VAIRAS-blogesnes,matyt nera,nepatiko ,kompai seni,instruktorius vienas ir tas trenktas,masina visai ne pagal regitrines,bet nauja-nuomone
Rekomenduociau apsilankyt V. Bernotienes mokykloj. Pats ten tvarkiausi reikalus, Vida (savininke) super instruktore:)
o as nerekomenduoju-SEKMES VAIRO
nieko neismokau QUOTE(Puma84 @ 2009 07 29, 16:21) As tai teorija mokiausi savarankiskai-is pirmo karto islaikiau, visai nesunku, taip kad manau teorijai tikrai neverta pinigu automokykloms kisti, o vairavima Zebre uz 700-super mokyklele, o instruktorius auksinis O kuo instruktorius vardu? As vakar turejau pravaziavima pirma su Mindaugu. Kol kas pasirode irgi super As irgi teorija mokinausi savarankiskai, dabar tik pravaziavimus su instruktorium. Su teorija kaina 900 lt, be teorijos - 700. Dabar vaziuosiu 10 privalomu pravaziavimu, paskui dar imsiu 5 papildomus, jie kainuos 275 lt, tai as manau, kad ta 200 lt skirtuma tarp mokymosi su teorija ir be teorijos, geriau panaudoti vaziavimams
skambinausi i Zebra,labai maloniai paplepejom su kazkokia moteriske,sake jei kazko nesuprasi per teorijos pamokeles,tai galesi ateit i ta pacia pamoka veliau ir uz tai nereiks moket
QUOTE(Cobretti @ 2009 07 30, 18:46) skambinausi i Zebra,labai maloniai paplepejom su kazkokia moteriske,sake jei kazko nesuprasi per teorijos pamokeles,tai galesi ateit i ta pacia pamoka veliau ir uz tai nereiks moket taip,Zebre yra nuolaidos mamom ir studentam labai gera mokykla issirinkai,o ir instruktorius L.V.(pagal reitingus ir Kauno spauda)pats geriausias Sekmes QUOTE(matuzi @ 2009 07 30, 13:47) O kuo instruktorius vardu? As vakar turejau pravaziavima pirma su Mindaugu. Kol kas pasirode irgi super As irgi teorija mokinausi savarankiskai, dabar tik pravaziavimus su instruktorium. Su teorija kaina 900 lt, be teorijos - 700. Dabar vaziuosiu 10 privalomu pravaziavimu, paskui dar imsiu 5 papildomus, jie kainuos 275 lt, tai as manau, kad ta 200 lt skirtuma tarp mokymosi su teorija ir be teorijos, geriau panaudoti vaziavimams As Mindauga ir turejau omeny
As mokiausi Vairaldoj netoli Topolio ir prie Zepelinus yra, tai mokejau su nuolaida 850lt, bet cia buvo pries 2m
sena tema,bet geriausia ZEBRE
Tiesiog žiurejom kur pigiau. Radom gan pigiai- 750 lt - visi kursai.
Bet veliau paaiskejo- kad ne čia šuo pakastas. Neišlaikė iš 1 karto egzas +100 lt. Samdem papildomai kita instruktoriu, Ir giminaičiai nemažai laiko gaišo. Bet tai dar sumokit +400lt. Neišlaikė iš 2 karto egzas dar +100 lt. Ir dar su instruktoriais ir giminaičiais mokemes. +++ Neišlaikė iš 3 karto ir vel egzas +100 lt. Kai neišlaikė iš 3, tada dar reikia imti papildomai 5 pamokasir pristatyti popergali. O čia tai dejau "macha". Na galvoju pakeisim dar firma ir instruktoriu, gal priejimas kitas, ar metodika kita. O (Juzei) instruktorius kaip nei vienas kitas, laika žiauriai sukdavo. Tai kainavo dar +400 lt. Pagaliau iš 4 karto išlaike. Egzas vel +100 lt Kainavo dar teises 50 + medicinines visokios. Nežinau ar įmanoma sutaupyti del pigesnių kursų. Taupymas tai iš kelinto karto pasiseks išlaikyti. QUOTE(kaunasada @ 2009 08 06, 23:49) Tiesiog žiurejom kur pigiau. Radom gan pigiai- 750 lt - visi kursai. Bet veliau paaiskejo- kad ne čia šuo pakastas. Neišlaikė iš 1 karto egzas +100 lt. Samdem papildomai kita instruktoriu, Ir giminaičiai nemažai laiko gaišo. Bet tai dar sumokit +400lt. Neišlaikė iš 2 karto egzas dar +100 lt. Ir dar su instruktoriais ir giminaičiais mokemes. +++ Neišlaikė iš 3 karto ir vel egzas +100 lt. Kai neišlaikė iš 3, tada dar reikia imti papildomai 5 pamokasir pristatyti popergali. O čia tai dejau "macha". Na galvoju pakeisim dar firma ir instruktoriu, gal priejimas kitas, ar metodika kita. O (Juzei) instruktorius kaip nei vienas kitas, laika žiauriai sukdavo. Tai kainavo dar +400 lt. Pagaliau iš 4 karto išlaike. Egzas vel +100 lt Kainavo dar teises 50 + medicinines visokios. Nežinau ar įmanoma sutaupyti del pigesnių kursų. Taupymas tai iš kelinto karto pasiseks išlaikyti. va toks taupymas ir pakisa koja,o sesuo irgi taupe ,irgi taip kaip ir jus, o paskaiciavimus rodo tokius pat kaip ir jus
as irgi lankiau kaune kursus ir tai buvo kazkur prie laisves alejos, man rodos maironio gatveje. teorija mokiausi namie, nes destytojas per pamokeles tiesiog garsiai citavo teorijos knygele. o as turejau namie gera kompiuterine programa ir kuo puikiausiai viska pati ismokau. kam patogiau mokytsi grupeja , na o man labiau patinka individualiai, jei ko nesupranti gali nueiti pas destytoja ir issiaiskinti situacija. o vairavimo instruktorius buvo irgi labai geras, bet as dar del viso pikto ir kita buvau pasisamdzius, kad palyginti.
is pirmo karto neislaikiau, nes pati susimoviau. kazkaip tas stresas labai trukdo... bet tai ir sekmes reikalas. todel tau didziules sekmes
Baigtą temą Vairavimo mokyklos ir instruktoriai siūlyčiau tęsti čia
Pritariu atsiliepimams apie mokyklą Zebras, ketvirtadienį buvau, užsirašiau, darbuotojai labai malonus, dabar dar vyksta akcija kursų kainai
pavasari laikysiuos A kategorija. patarkite kokia vairavimo mokykla pasirinkti?
aciu
O gal kas žino kur nebrangiai be teorijos galima pasimokyti? Teoriją noriu pati išlaikyti, o praktikai galiu skirti tik kokius 650lt, ne daugiau
QUOTE(Site @ 2010 02 23, 14:26) O gal kas žino kur nebrangiai be teorijos galima pasimokyti? Teoriją noriu pati išlaikyti, o praktikai galiu skirti tik kokius 650lt, ne daugiau Šiandien buvau paskaitoj, kol laukiau užmečiau akį į skelbimų lentą, jei gerai užmačiau 600litų tik vairavimas čia Zebre Kaune QUOTE(renaciukea @ 2010 02 23, 15:42) na kaip supratau tai čia galima visose mokyklose eksternu Papildyta: QUOTE(ikristute @ 2010 02 23, 21:57) Šiandien buvau paskaitoj, kol laukiau užmečiau akį į skelbimų lentą, jei gerai užmačiau 600litų tik vairavimas čia Zebre Kaune o, ačiū, reiks pasidomėti zebru, kiek girdėjau tai geri atsiliepimai apie jį QUOTE(Site @ 2010 02 24, 00:02) Kol kas dar tik paskaitas lankau, bet viskas labai patinka, nenuobodžiai pasakoja, pateikia gyvenimiškų pavyzdžių, įdomu klausyt ir lengva viską įsimint
Laba, as siandien issilaikiau teorija savarnkiskai regitroje ir noreciau pradeti mokytis vairuoti, gal galite rekomenduoti mokykla ir instruktoriu KAUNE. aciu
Sveikos! Gal kuri turit ziniu apie RIGVEDA kur prie Pasimatymo parduotuves.Man arciausiai namu-bet informacijos apie sia mokykla atsiliepimuose praktiskai nera.Gal kas lankete?pasidalinkite ispudziais.Aciu!
Laba, as siandien issilaikiau teorija savarnkiskai regitroje ir noreciau pradeti mokytis vairuoti, gal galite rekomenduoti mokykla ir instruktoriu KAUNE. aciu
Kiek domejausi mokyklomis, tai ,,Noriu vairuoti" pasirode visai nieko, gal kas joje mokinotes????? Parasykite!!!!!
QUOTE(raskae @ 2010 03 01, 14:47) Kiek domejausi mokyklomis, tai ,,Noriu vairuoti" pasirode visai nieko, gal kas joje mokinotes????? Parasykite!!!!! Mokinaus
Mergaitės, padėkit. Ieškau instruktoriaus Arūno. Jis dirbo vairavimo mokykloje "Noriu vairuoti", bet kai pasiskambinau, pasakė, kad jis jau nedirba tenai ir jo tel.nr. neduoda. Gal kas turit?
aš višta keičiau telefoną ir kažkaip nepersirašiau
Aciu rasulencija uz info
as mokinausi Auto abc. Teorija lankiau Donelaicio g. Tai apie destytoja nieko blogo negaliu pasakyti. Tikras mokytojas. Visada prasidejus pamokai mini kontrolinuka parasydavom is bilietu. Ir po to aiskindavomes padarytas klaidas. Bet va su vairavimo instruktorium man nepasiseke. Masina (viduje) netvarkinga. Instuktorius masinoj rukydavo, mano vairavimo laiku jis uzsipildavo degalu, nulekdavo i parde cigareciu ir t.t. Nieko neaiskino. Uz mane pedalus minkydavo
QUOTE(Vkr @ 2010 03 02, 20:27) as mokinausi Auto abc. Teorija lankiau Donelaicio g. Tai apie destytoja nieko blogo negaliu pasakyti. Tikras mokytojas. Visada prasidejus pamokai mini kontrolinuka parasydavom is bilietu. Ir po to aiskindavomes padarytas klaidas. Bet va su vairavimo instruktorium man nepasiseke. Masina (viduje) netvarkinga. Instuktorius masinoj rukydavo, mano vairavimo laiku jis uzsipildavo degalu, nulekdavo i parde cigareciu ir t.t. Nieko neaiskino. Uz mane pedalus minkydavo Ar tik ne į baltą Citroen buvot papuolus? Instruktorius, tai tikra Dievo bausmė QUOTE(man_patinka_lietus @ 2010 03 02, 19:35) Ar tik ne į baltą Citroen buvot papuolus? Instruktorius, tai tikra Dievo bausmė as buvau papuolusi jei gerai atsimenu i reno, tamsios spalvos. Mano drauge ir auto abc mokinosi, bet jos instruktorius buvo moteris. Drauge patenkinta liko.
aš ėmiaus Auto ABC papildomus pas berods Arvydą, važinėjau su Opeliu. Nu normaliai buvo, laiko nesuko, dūmų nepūtė ir šiaip toks visai ramus, bet reiklus žmogus..
QUOTE(vpusku @ 2010 03 02, 17:35) Mergaitės, padėkit. Ieškau instruktoriaus Arūno. Jis dirbo vairavimo mokykloje "Noriu vairuoti", bet kai pasiskambinau, pasakė, kad jis jau nedirba tenai ir jo tel.nr. neduoda. Gal kas turit? aš višta keičiau telefoną ir kažkaip nepersirašiau praeitoj temoj mamytė mokės su juo(49 psl.), parašykit AŽ, gal dar turės kontaktus |