man sake, kad galima, bet turi buti oficialiai sutvarkyti popieriai
QUOTE(vandenex81 @ 2011 03 30, 10:15) Oficialiai galima, o realiai labai retu atveju tėvai gauna dvems vaikams du lydinčiuosius,deja
na, logiska juk, nebent vaikutis vienas kuris sunkesnes bukles, kad mamai istiesu sunku vienai priziureti butu, tuomet taip.o siaip, manau, susitvarko visos mamos
QUOTE(MEET @ 2011 03 30, 14:12) na, logiska juk, nebent vaikutis vienas kuris sunkesnes bukles, kad mamai istiesu sunku vienai priziureti butu, tuomet taip.o siaip, manau, susitvarko visos mamos šiaip nelogiška, nes tarkim galiu su vienu vaiku važiuoti gegužę, o su kitu tėtis birželį, finansavimas gaunasi visiems 4, o jei vienu metu vežiesi abu vaikus,nefinansuoja
tai jei atskirai vaziuojama-kitaip nei buti negali, bet kai kartu..na, man atrodo realu, kad mama su 2 vaikais viena vaziuoja
Nu merginos jau nebenorėkit geriau. Suprantu kai vaikutis su negalia ir kitam vaikui sanatorija reikalinga, tai abiem turi finansuot būtinai, bet kai vaikai serga ne fizine negalia, tai tik vienam iš tėvų, nu nereikia taip visai gerai norėt
Tai jei gavom iš poliklinikos lapus kad vaikų slauga ir paskirta abiem tėvam, tai ką, gali ligonių kasos nepatvirtinti?
Na, mamules, kara su sveikatos (suknisto Antakalnio
QUOTE(Francė @ 2011 03 30, 16:38) Na, mamules, kara su sveikatos (suknisto Antakalnio saunu, kad pavyko..dideliam mieste, dideles galimybes, o mazam-pakelsi veja-ir daugiau niekada negausi, nes kalbos eina, o dakataru nera daug..tad ne vinius, kad gali lakstyti is poliklinikos i poliklinika QUOTE(Francė @ 2011 03 30, 21:35) Greiciausiai mes, bet dar turiu iki penktadienio nuspresti - Druskininkai ar Palanga Man ir labai įdomu kaip ten Druskininkuose. Viena mergaitės grupiokės mamytė gyrė, kad super duper, labai liuks, o pasiskaičius atsiliepimų vėl priešingi.
mano drauge vaziuoja ten, i druskininkus, tai jai viskas gerai, isskyrus pelesiu pilnus kambarius
O kaip ten su procedūrų darymu šeštadienį ir sekmadienį?
Paskambinau, tai sake, kad ten nera jokiu net virtuveliu
QUOTE(Francė @ 2011 03 31, 14:25) Paskambinau, tai sake, kad ten nera jokiu net virtuveliu šiaip maitinimas valgykloje, ir jis gan pakankamas QUOTE(Čili @ 2011 03 31, 15:05) šiaip maitinimas valgykloje, ir jis gan pakankamas As mat skambinau ir i Druskininkus, tai ten paminejo, kad galima valgyti gamintis virtuvelese, yra saldytuvai ir visa kita, tai kazkaip galvojau, kad tas pats ir Palangoje. Na, svarbu, kad laiku issiaiskinau.
Gavom abiem vaikams po lydintį asmenį, nes priklauso pagal įstatymą
QUOTE(vandenex81 @ 2011 04 01, 10:21) Gavom abiem vaikams po lydintį asmenį, nes priklauso pagal įstatymą kuriam mėnesiui?
Mes taip pat važiuojam kitą savaitę, bet skambinau į sanatoriją tai sakė turi tik renovuotus kambarius. Ar taip gali būt? Man visai nereikia to renovuoto kambario (pernai rugsėjį gyvenom nerenovuotam kambary, ir visai gerai buvo), o jie tikriausiai taip sako, kad tik pinigų nulupt. Tuo labiau, kad jau pernai buvo tas skandalas, kad tas mokesti neteisėtas.
Beje priminkti keik kainuoja išsipirkti maitinimą.
pilnai tikiu, kad neturi, nes pirmiausia mamos praso nerenovuotu, o jau uzpildyta viskas ..nes suskubo mamos is anksto vietas rezervuoti...as pati gavau tik renovuota, bet jo ir norejom, o skambinau vasario menesi, man pasake, kad turim geguzei ir rugpjuciui, bet ti renovuoti
QUOTE(punkis @ 2011 04 01, 11:21) Mes taip pat važiuojam kitą savaitę, bet skambinau į sanatoriją tai sakė turi tik renovuotus kambarius. Ar taip gali būt? Man visai nereikia to renovuoto kambario (pernai rugsėjį gyvenom nerenovuotam kambary, ir visai gerai buvo), o jie tikriausiai taip sako, kad tik pinigų nulupt. Tuo labiau, kad jau pernai buvo tas skandalas, kad tas mokesti neteisėtas. Beje priminkti keik kainuoja išsipirkti maitinimą. Maitinimas 8.4, taip šiandien informavo Papildyta: QUOTE(MEET @ 2011 04 01, 11:12) saunu, bet ar viena nebutumet susitvarkius? Nieko nėra geriau kai važiuoja visa šeima
tas tai taip..saunu..jei tik iseina-pirmyn...
QUOTE(Francė @ 2011 03 30, 18:35) Greiciausiai mes, bet dar turiu iki penktadienio nuspresti - Druskininkai ar Palanga Mums Druskininkuose didelis minusas tas,kad didziuliame kambary turi gyventi 2 mamos su vaikais QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 04 01, 11:29) Mums Druskininkuose didelis minusas tas,kad didziuliame kambary turi gyventi 2 mamos su vaikais Kažin kaip su šiluma ten dabar? Ar nebus šalta?
sildymas bus atjungtas neuzilgo, tai nesitikekit, kad bus labai silta
na, kai toks pastatas, tai itariu, ad bus vesoka, nes ne butas juk
QUOTE(MEET @ 2011 04 01, 10:12) saunu, bet ar viena nebutumet susitvarkius? Mergaitės, nesiginčykit dėl tokių dalykų Dėl virtuvėlės, tai man ko jau ko, bet tikriausiai vieno to dalyko Palangoje ir trūksta. Mano vaikas labai nevalgus, o ir dienos ir maitinimo režimas ten jam nėra priimtinas, sunku prisitaikyti. Tai kai reikia vaiką penėti sumuštiniais, varškytėm ir kitokiais šaltais užkandžiais, nes nėra kur nei kiaušinio pakepti, kad nors kokio šilto maistelio gautų (nes prie stalo per 22 dienas valgykloje gal porą kartų kelis kąsnelius tesuvalgė šilto maisto, ir kelis kartus kopūstėlių nuo šilto patiekalo garnyro... Dėl renovuotų kambarių mokesčio teisėtumo, tai jei tiesa, kad kiekvienam kambaryje pastatyti televizoriai, tai tas mokestis dabar jau bus teisėtas. Beje, mes į sanatoriją užsiregistravę gegužės 19 dienai, bet taip atsitiko, kad išvykti negalėsime iki rugpjūčio...
oi, tikrai niekas nesigincija..
o man sake drauge, kad ga butu galima nusivezti kambarine plytele...rada butu galima sriubos ar taip ka pasidaryti QUOTE(Elentari @ 2011 04 01, 15:49) man tokiu atveju labai gerai buvo užplikomos košės, virdulį turėjom, tai be problemų jei pusryčius pramiegodavo Dėl plytų tai nelabai įsivaizduoju kur jas statytų kas, ir kaip atrodytų jei ten patiekalus sau visi virti imtų, kai yra tam skirta valgykla (iš bėdos galima nuomotis už užstatą indus ir neštis kambary maitinti jei yra poreikis..). Man susidaro toks įspūdis, kad dauguma mamų nori ne gydymo , o viešbučio sąlygų vaikams, šeimyninio nemokamo poilsio pajūryje, nepykit jei yra kitaip
tai taip gydymo, beabejo, bet as zinau savo vaikus, mano irgi sunkiai valgo, o ypac valgyklu, kaviniu maista
QUOTE(MEET @ 2011 04 01, 16:22) tai taip gydymo, beabejo, bet as zinau savo vaikus, mano irgi sunkiai valgo, o ypac valgyklu, kaviniu maista valgykloj juk kiekvieno maitinimo metu leidžia rinktis iš kelių patiekalų,minimum dviejų, tai net mano ponia,nemėgstanti daržovių ir mėsos,rado ką pakramtyti
svarbu sveikatos priduotu, o valgyt gal rasim ka
QUOTE(Čili @ 2011 04 01, 15:18) man tokiu atveju labai gerai buvo užplikomos košės, virdulį turėjom, tai be problemų jei pusryčius pramiegodavo Dėl plytų tai nelabai įsivaizduoju kur jas statytų kas, ir kaip atrodytų jei ten patiekalus sau visi virti imtų, kai yra tam skirta valgykla (iš bėdos galima nuomotis už užstatą indus ir neštis kambary maitinti jei yra poreikis..). Man susidaro toks įspūdis, kad dauguma mamų nori ne gydymo , o viešbučio sąlygų vaikams, šeimyninio nemokamo poilsio pajūryje, nepykit jei yra kitaip Žinokit, jei tik jas valgytų... Dėl virtuvėlės, tai nemanau, kad čia norima viešbučio sąlygų, tikrai... Mane visa kita tenkino. Bet net vaikų ligininėje Santariškėse, kur esam gulėję kelis kartus, yra bendra virtuvė su kaitlente ir puodais (kaip kituose skyriuose, nežinau, ar yra), tai, manau, jei būtų kažkas tokio sanatorijoje, tai būtų tiesiog nuostabu. Bet kadangi to nėra, tai tenkinamės tuo, kas yra. Pasvajoti juk niekas nedraudžia O dėl tų kelių patiekalų, tai aš net išsipirkinėjau sau maistą specialiai tam, kad galėtume skirtingus patiekalus paimti, jei to ne, tai gal kito valgys. Deja deja... Tik papildomos išlaidos, kurių sau leisti ir taip negalime...
bet realiai tokie dalyka galetu sanatorijos pagalvot
Tai kaip mamytes kas zinote apie tuos televizorius renovuotuose kambariuose? Ar tikrai jie ten jau yra? As nezinau ieskotis kompa pirkt skubiai ar televizorius bus...
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 04 01, 11:29) Mums Druskininkuose didelis minusas tas,kad didziuliame kambary turi gyventi 2 mamos su vaikais O man tai jau pakankamai baisu QUOTE(MEET @ 2011 04 01, 14:25) Skambinau, tai uztikrino, kad greitai jo neisjungs, nes sanatorijose, ligoninese ir pan. sildoma ilgiau QUOTE(Elentari @ 2011 04 01, 15:49) Dėl virtuvėlės, tai man ko jau ko, bet tikriausiai vieno to dalyko Palangoje ir trūksta. Mano vaikas labai nevalgus, o ir dienos ir maitinimo režimas ten jam nėra priimtinas, sunku prisitaikyti. Pabandyk nusivezti termosiuka karstam maistui - jei vaikutis nevalgo valgykloje, isimeti, tai ir po poros valandu dar maista silta turesite QUOTE(Čili @ 2011 04 01, 16:18) Man susidaro toks įspūdis, kad dauguma mamų nori ne gydymo , o viešbučio sąlygų vaikams, šeimyninio nemokamo poilsio pajūryje, nepykit jei yra kitaip Cili, sanatorija vis tik ne ligonine, tai normalu, kad mamos nori normaliu salygu. Nieko blogo, jei kas gydymasi derina su poilsiu. Juk vis tiek visi vaziuoja su ligomis, o ne siaip. Zmones labai skirtingi. As nenoriu prie visko taikytis QUOTE(simsiuke @ 2011 04 02, 00:11) Tai kaip mamytes kas zinote apie tuos televizorius renovuotuose kambariuose? Ar tikrai jie ten jau yra? As nezinau ieskotis kompa pirkt skubiai ar televizorius bus... TIkrai yra. Bent jau mane taip informavo pries dvi dienas. Mamos, o ta maista mamai valgykloje tikriausiai nera privaloma pirkti? QUOTE(Francė @ 2011 04 02, 13:06) Mamos, o ta maista mamai valgykloje tikriausiai nera privaloma pirkti? Tikrai neprivaloma, nereikia nerimauti. Pažiūrėsit pirmas dienas, ar užtenka, ar ne, ir matysit, pirktis papildomai, ar ne.Termoso maistui, deja, neturiu, turiu tik skysčiui tokį siaurutį, bet imsiu. Taip tai sudėdavau tuose sanatorijos metaliniuose induose po pagalvėm, kaldrom parnešusi, bet vis tiek atvėsdavo gan greit. O ir daiktų iš Vilniaus su autobusais, traukiniais, neprisidėsi, kiek nori Dėl buvimo kambaryje tik viena šeima, ir man itin svarbu. Puikiai irgi iš ligoninių žinau, kaip ir mums trukdo, ir mes trukdom kitiems toje pačioje patalpoje, tai ir taip pavargsti per dieną per tas procedūras, o dar nuolat jausti įtampą dėl kitos šeimos, tai... QUOTE(Elentari @ 2011 04 02, 14:49) Termoso maistui, deja, neturiu, turiu tik skysčiui tokį siaurutį, bet imsiu. Taip tai sudėdavau tuose sanatorijos metaliniuose induose po pagalvėm, kaldrom parnešusi, bet vis tiek atvėsdavo gan greit. O ir daiktų iš Vilniaus su autobusais, traukiniais, neprisidėsi, kiek nori Jei turi galimybe, tai toki termosiuka manau galima rasti ir didesniame prekybos centre - jie buna tokie dvigubai ''storesni'' uz kavos termosus. As visai nebrangiai mokejau, tik dabar jau tiksliai nepamenu kike. Tikrai geras daiktas. Pravercia paskui ir turistaujant QUOTE(Francė @ 2011 04 02, 14:46) Jei turi galimybe, tai toki termosiuka manau galima rasti ir didesniame prekybos centre - jie buna tokie dvigubai ''storesni'' uz kavos termosus. As visai nebrangiai mokejau, tik dabar jau tiksliai nepamenu kike. Tikrai geras daiktas. Pravercia paskui ir turistaujant Pravečia, žinoma, bet, kaip jau sakiau, ne viską galiu susitalpinti į lagaminą ir dar jį panešti |