Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gintaro sanatorija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Elentari
Tai nėra norinčių į sanatoriją gegužės 19 d? g.gif Į renovuotą kambarį?
Berry22
QUOTE(Refresh @ 2011 04 06, 11:19)
Mes balandžio 20 išvykstam, būtų smagu su kuo nors nuobodžiais vakarais pastumdyt vežimėlius pajūrio krantu :]]]
*

Sveiki , mes taip pat Balandžio 20 išvykstame 4u.gif būtų smagu nenuobodžiauti ... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2011 04 06, 23:20)
Tai nėra norinčių į sanatoriją gegužės 19 d? g.gif  Į renovuotą kambarį?
*

ta prasme , ką jūs čia siūlote , nesuprantu ? biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(**RamiLina** @ 2011 04 06, 01:16)
renovuotuose, sake visur yra televizoriai.Būtų gerai jeigu trauktu intenetas koks bevielis, o kažin ar imanoma laikinam pasiimti kokį internetą laptopui?
*

o tikrai visuose renovuotose yra tv ? nes kaip tik galvojau skambinti klausti , mes būsim renovuotame ir suabejojau dėl tv g.gif
**RamiLina**
galite pasiskambinti, tačiau aš paklausiau skirtumo tarp renovuotu ir nerenovuotu, paaiškino jog visuose renovuotuose yra televizorius.
knopke*
man irgi sake, kad viskas yra ax.gif
adriu
mes pernai buvom renovuotam -nėra tv...mokėjom po 10 lt už parą...berods brangesnesniuose buvo tv g.gif
punkis
QUOTE(adriu @ 2011 04 07, 09:32)
mes pernai buvom renovuotam -nėra tv...mokėjom po 10 lt už parą...berods brangesnesniuose buvo tv g.gif
*

Tai vat todėl pernai ir buvo skandalas, kad neturi teisės imt 10 Lt jei tik remontai padaryti. Tai šiemet matyt visur sudėjo į renovuotus TV. Aš skambinau tai sakė tikrai renovuotam yra TV
knopke*
matyt, pernai ne viskas iki galo atlikta buvo..o renovuoti yra tik uz viena ir ta pacia kaina ax.gif
adriu
QUOTE(MEET @ 2011 04 07, 11:53)
matyt, pernai ne viskas iki galo atlikta buvo..o renovuoti yra tik uz viena ir ta pacia kaina ax.gif
*

ne buvo dar berods luksiniai už 20 lt g.gif
raneri
Sveikos,
gal kartais kas nors negalit vaziuoti i sanatorija birzelio men? Mums reiktu 2 kambariuku. Katik skambinausi, vietu yra tik nuo rugsejo men... Ar kas bandet vaziuoti nesirezervavus vietu?
knopke*
neturint garanto del vietu-nerizikuociau ax.gif
Elentari
QUOTE(Berry22 @ 2011 04 06, 22:16)

ta prasme , ką jūs čia siūlote , nesuprantu ?  biggrin.gif  blush2.gif

Perleidžiu vietą.
Boružėle
Sveikos, o mes, jeigu viskas gerai, važiuotumėme tuoj po Velykų, balandžio 26 d. tai irgi būtų smagu į jūsų kompaniją ax.gif
julem
Mes važiuojam pirmadienį, taip tikėjausi, kad saulytė jau bus dažniau ir takelius nudžiovins, bet pasižiūrėjau prognozes.....
**RamiLina**
na aš tikiu jog gegužės pradžiai ir susirinks smagus mamyčiu ir vaikų burelis, kad galėsime ir gydytis ir smagiai pasibendrauti 4u.gif
Tecum
QUOTE(Berry22 @ 2011 04 06, 23:16)
Sveiki , mes taip pat Balandžio 20 išvykstame  4u.gif būtų smagu nenuobodžiauti ...  wub.gif
*

drinks_cheers.gif Kokio amžiaus jūsų atžala?
knopke*
ziurekite, mergaites, is savo daktaro gaunaste siuntima pas rebilitologa, tada jis paraso proceduras ir tik atlikus gaunamas kelialapis?man liepe ateiti lius porai savaiiciu..ir daktarai kalba skirtingai... doh.gif
**RamiLina**
mes dra tik eisim pas juos pati gydytoja prie men kreiptis liepe, kad uzsirasyti pas juos spetume
julem
QUOTE(**RamiLina** @ 2011 04 08, 16:17)
mes dra tik eisim pas juos pati gydytoja prie men kreiptis liepe, kad uzsirasyti pas juos spetume
*

gal nuo ligos priklauo,mes per savaite susitvarkem, penkias proceduras vietoj reikia atlikti, paskui rekomendacija i sanatorija, ligoniu kasos ir viskas
knopke*
QUOTE(julem @ 2011 04 08, 16:23)
gal nuo ligos priklauo,mes per savaite susitvarkem, penkias proceduras vietoj reikia atlikti, paskui rekomendacija i sanatorija, ligoniu kasos ir viskas
*

musu bus tas pats turbut ax.gif
julem
Gal kas esat tikrai matę neseniai liukso kambarius, ar jie suremontuoti, kuo skiriasi nuo paprastų renovuotų, ar tik šaldytuvu ir indais?
oksy
QUOTE(MEET @ 2011 04 08, 15:52)
ziurekite, mergaites, is savo daktaro gaunaste siuntima pas rebilitologa, tada jis paraso proceduras ir tik atlikus gaunamas kelialapis?man liepe ateiti lius porai savaiiciu..ir daktarai kalba skirtingai... doh.gif
*

aš šendien gavau siuntimą pas reabilitologą(ant siuntimo 04-13d. data g.gif ), pas reabilitologą prisisregistravau 04-29 jis viska surašys ir 05-04 nunešiu pas pulmonologą( ji mum tvarko kelionlapio dokumentus) ir tą pačią dieną į ligonių kasas, 05-09 į sanatorija bigsmile.gif
knopke*
nera jau laisvu nei tokiu, nei tokiu, man reikejo liukso, nebuvo jau iki rudens vietu doh.gif
julem
QUOTE(MEET @ 2011 04 08, 21:13)
nera jau laisvu nei tokiu, nei tokiu, man reikejo liukso, nebuvo jau iki rudens vietu doh.gif
*

kad nuo pirmadienio,kaip supratau, yra visokiu
knopke*
tai turbut atidare nauja korpusa, man sake, kad paskambint kitos savaites gale, nes ten jau baiginejasi remontas ir zada geguzei atsidaryti, bet kada tiksliai nebuvo aisku, tik ten jau per lauka reikes eiti..bet mes pasku nutarem likti prie savo renovuoto 3-viecio..tai saunu, kas nebegavo vietu, dabar gales registruotis
julem
kad gal jums tinkamam laikui nebebuvo, dabar dar buvo laisvų ir liuksai keli, na tiksliau matysiu vietoj, rezervavau renovuotą, bet mąstau prašyt liukso
simsiuke
Praita vasara buvau liukso kambaryje sveciuose,saldytuvo ten tikrai nemaciau..Buvo virdulys ir televizorius. O renovuotose nebudavo televizoriu ir virduliu.Tuom jie ir skyresi ,bent jau praitais metais. Ir dar,renovuotame kambaryje wc ir dusu naudojies tik tie kurie jame gyvena, o liukse du kambariai ant vieno wc ir duso.
julem
QUOTE(simsiuke @ 2011 04 08, 22:12)
Praita vasara buvau liukso kambaryje sveciuose,saldytuvo ten tikrai nemaciau..Buvo virdulys ir televizorius. O renovuotose nebudavo televizoriu ir virduliu.Tuom jie ir skyresi ,bent jau praitais metais. Ir dar,renovuotame kambaryje wc ir dusu naudojies tik tie kurie jame gyvena, o liukse du kambariai ant vieno wc ir duso.
*

keista g.gif , kai prieš penkerius metus buvom, liukse dušas tikrai buvo atskirai, bet buvo neremontuoti, dabar daug kas pasikeitė
knopke*
QUOTE(julem @ 2011 04 08, 22:09)
kad gal jums tinkamam laikui nebebuvo, dabar dar buvo laisvų ir liuksai keli, na tiksliau matysiu vietoj, rezervavau renovuotą, bet mąstau prašyt liukso
*

mes vasary rezervavom renovuota trivieti, geguzzes 3, bet gavosi taip, kad gali vaiuoti su mumis zmogus, kaip lydintis asmuo, bet negavom 4 viecio kambario ir pasilikom prie savojo triviecio, nes jei buciau laukus, kol atsidarys tas korpusas, mus butu is eiles isbrauke, ty, si kambary butume prarade, o tureje laukti naujo..tad vaziuosiu kaip ir planavau viena su 2 vaikais...na, idomi ten politika, as skambinau pirmadieni, man sake, kad ta diena paskutinis 4 vietu uzimtas,m minejo tik apie naujai atsidarysianti korpusa
julem
ai, tada gal būtent keturviečių nėra, nes mums dviviečio tereikia
knopke*
sake nei renovuotu, nei papratu, jokiu nera.... g.gif nes bandziau klausti apie renovuotus dviiviecius, butume dar ir taip sutilpe, atsakymas-nera.tai ka jie kalba tada?cia nebent atsidare naujas korpusas
julem
ui, nebauginkit, ne jei nuvažiuosim ir teks grįžti...............
knopke*
as sakau nuosirdziai, ka girdejau, skambinkit ir tikslinkites, nes jei atsidare naujas korpusas, vietu yra, bet uzpildys greit, visuomet tik su reervacija manau geriausia, nes nuvaziuot be reikalo irgi..nesunku paskambinti ir issiklausti apie tai, kada naujas korpusas dirbs ir panasiai...
julem
aš paskambinau ir rezervavau, bet kodėl tada skirtingai kalba, ten tos registratorės neužtikrintai kažkaip, nelabai žino kas liukse ir pan., viskas paaiškės vietoj, tikiuosi, bus gerai
knopke*
vava, as ir pastenejau ta, bet jei rezervavo, tuomet viskas liuks, as ir paskambinsiu tuoj viska susiziureti, nes jau kita menesi vykstam
julem
na ką, beveik viskas sukrauta, pusė gyvenimo supakuota biggrin.gif , ryt anksti ryte ir keliaujam
b.kite
QUOTE(julem @ 2011 04 10, 11:15)
na ką, beveik viskas sukrauta, pusė gyvenimo supakuota biggrin.gif , ryt anksti ryte ir keliaujam
*

sekmes jums, jei turesit galimybe parasykit, pasidalinkit ispudziais ir gal dar turesit kokiu pastebejimu, gal ko reik dar su savimi pasiimt wink.gif
julem
QUOTE(b.kite @ 2011 04 10, 14:35)
sekmes jums, jei turesit galimybe parasykit, pasidalinkit ispudziais ir gal dar turesit kokiu pastebejimu, gal ko reik dar su savimi pasiimt wink.gif
*

Jei tik veiks mano internetas, būtinai 4u.gif
Mirka
Na va..tiek pergyvenome dėl Ginatoro o pasirodo visai be reikalo biggrin.gif
Čia mūms viskas tinka ir patinka, liko dar savaitėlė..
Gyvename renovuotame kambary, visuose kambariuose yra TV. Turime virdulį, net mikrobangų krosnelę kartais pasinaudoju ax.gif Nors taisyklėse jų apgyvendinimo yra pabrėžta jokiu įrenginių kaip virdulys ar mikrobangų krosnelė. Šaldytuvas polsio kambarį, jame mamytės laiko pienuką, šeip roduktus..Tarkime aš sau valgykloje nesipirkau maitinimo nes paklausiau patarimo moterytes dirbančios virtuvėje; vaikai ne viską valgo, ne viskas patinka mamytei lieka pabaigti, sriuba galima piltys mamai kiek norisi biggrin.gif
julem
QUOTE(Mirka @ 2011 04 10, 20:09)
Na va..tiek pergyvenome dėl Ginatoro o pasirodo visai be reikalo biggrin.gif 

*

gal matėte kuo liuksas skiriasi nuo paprasto renovuoto? Ir kaip vaikai mažiukai neiškrenta iš tų siaurų lovų?
Mirka
na nerenuovuotuose ,kek teko praeinant matyti, yra naujos lovos spintutes langai geri sudeti tik vonia visai sena... tv nera smile.gif Na koridoriai neremontuoti, sena grindu danga..Na naujuose aisku maloniau viskas sviezia grazu , bet tikrai galeciau gyventi ir be jokiu remontu tik TV gal truktu biggrin.gif
Pas viena mama maciau kudykio lovele,,10 men. vaikuti turi..bet nepaklausiau jos is kur ta lovele..gal dave..Mano vaikas beveik 3-ju metuku tai puikiai miega lovoje kuri stovi kambary tik kede pristumiu mirksiukas.gif
Tiesa..musu tetis pasilikes pas mus buvo keleta naktu ax.gif Tai jokiu problemu sustumem lovas ir gavos didele plati lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Siokie tokie pasikeitimai: i drusku kambarius mamytes gali lydeti vaikuti iki 8 metu thumbup.gif nksciau jug 3 kartus eini paskui primoketi reikia uz save g.gif Tai dabar puiku!
Betukas
Čia klausė, kuo skiriasi renovuotas nuo liukso? ax.gif

O tai druskuose visai mamai primokėt nereikia? Visus 10 kartų eina nemokamai?

Lovytę paprašius duoda 4u.gif
julem
taip, būtent, Betuk, to klausiau 4u.gif
Maniškė labai blaškosi ir miega dar savo leliukiškoj lovytėj, žiūrėsim kažkaip
Mirka
visi kartai nemokami drusku kambariuose..pasiteiravus apie sena tvarka sake, kad va tokie pasikeitimai... thumbup.gif
Betukas
QUOTE(Mirka @ 2011 04 10, 20:27)
visi kartai nemokami drusku kambariuose..pasiteiravus apie sena tvarka sake, kad va tokie pasikeitimai... thumbup.gif
*

bigsmile.gif Tai super tada thumbup.gif
knopke*
super pasikeitimai...o maniau, kad reikes issipikrti, nes ir naudinga ir mazoji netoli 3 metuku tik..liuks tuomet thumbup.gif
na, as jau laukiu, kada vaziuosim..sergam siuo metu, tikiuosi tai dienai busim sveikos ax.gif
o ka mamyte, kuri vaziuoja rytoj, pasieme?idomu, ka vezasi mamos i sanatorija ax.gif
Mirka
mamytes butinai pasiimkite lengvus sportinius batelius arba kazka panasaus nes labai patogu vaikscioti su vaiku i proceduras nei su tapkemis smile.gif tikrai ..reikia ar vaikuti nesti ar va lipti laiptais paskubeti ir pans. tapkes netinka biggrin.gif
dauguma mamyciu su sportine apranga..arba dzinsiukai ..
julem
oi, jau ką paiėmiau net nepasakysiu....viskąąąąą biggrin.gif , pusę namų susidėjau, palepus aš gal, bet reikia visko biggrin.gif
linutej77
labutis o gal zinote ar tikrai atsidare korpusas kaip ten dabar su vietom g.gif ir gal galit patart kokia gera daktare ten o tai praeitais buvom pas lizdeni kazkaip nelabai aciu 4u.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.