Tai nėra norinčių į sanatoriją gegužės 19 d?
QUOTE(Refresh @ 2011 04 06, 11:19) Mes balandžio 20 išvykstam, būtų smagu su kuo nors nuobodžiais vakarais pastumdyt vežimėlius pajūrio krantu :]]] Sveiki , mes taip pat Balandžio 20 išvykstame Papildyta: QUOTE(Elentari @ 2011 04 06, 23:20) ta prasme , ką jūs čia siūlote , nesuprantu ? Papildyta: QUOTE(**RamiLina** @ 2011 04 06, 01:16) renovuotuose, sake visur yra televizoriai.Būtų gerai jeigu trauktu intenetas koks bevielis, o kažin ar imanoma laikinam pasiimti kokį internetą laptopui? o tikrai visuose renovuotose yra tv ? nes kaip tik galvojau skambinti klausti , mes būsim renovuotame ir suabejojau dėl tv
galite pasiskambinti, tačiau aš paklausiau skirtumo tarp renovuotu ir nerenovuotu, paaiškino jog visuose renovuotuose yra televizorius.
man irgi sake, kad viskas yra
mes pernai buvom renovuotam -nėra tv...mokėjom po 10 lt už parą...berods brangesnesniuose buvo tv
QUOTE(adriu @ 2011 04 07, 09:32) Tai vat todėl pernai ir buvo skandalas, kad neturi teisės imt 10 Lt jei tik remontai padaryti. Tai šiemet matyt visur sudėjo į renovuotus TV. Aš skambinau tai sakė tikrai renovuotam yra TV
matyt, pernai ne viskas iki galo atlikta buvo..o renovuoti yra tik uz viena ir ta pacia kaina
Sveikos,
gal kartais kas nors negalit vaziuoti i sanatorija birzelio men? Mums reiktu 2 kambariuku. Katik skambinausi, vietu yra tik nuo rugsejo men... Ar kas bandet vaziuoti nesirezervavus vietu?
neturint garanto del vietu-nerizikuociau
QUOTE(Berry22 @ 2011 04 06, 22:16) ta prasme , ką jūs čia siūlote , nesuprantu ? Perleidžiu vietą.
Sveikos, o mes, jeigu viskas gerai, važiuotumėme tuoj po Velykų, balandžio 26 d. tai irgi būtų smagu į jūsų kompaniją
Mes važiuojam pirmadienį, taip tikėjausi, kad saulytė jau bus dažniau ir takelius nudžiovins, bet pasižiūrėjau prognozes.....
na aš tikiu jog gegužės pradžiai ir susirinks smagus mamyčiu ir vaikų burelis, kad galėsime ir gydytis ir smagiai pasibendrauti
ziurekite, mergaites, is savo daktaro gaunaste siuntima pas rebilitologa, tada jis paraso proceduras ir tik atlikus gaunamas kelialapis?man liepe ateiti lius porai savaiiciu..ir daktarai kalba skirtingai...
mes dra tik eisim pas juos pati gydytoja prie men kreiptis liepe, kad uzsirasyti pas juos spetume
Gal kas esat tikrai matę neseniai liukso kambarius, ar jie suremontuoti, kuo skiriasi nuo paprastų renovuotų, ar tik šaldytuvu ir indais?
QUOTE(MEET @ 2011 04 08, 15:52) ziurekite, mergaites, is savo daktaro gaunaste siuntima pas rebilitologa, tada jis paraso proceduras ir tik atlikus gaunamas kelialapis?man liepe ateiti lius porai savaiiciu..ir daktarai kalba skirtingai... aš šendien gavau siuntimą pas reabilitologą(ant siuntimo 04-13d. data
nera jau laisvu nei tokiu, nei tokiu, man reikejo liukso, nebuvo jau iki rudens vietu
tai turbut atidare nauja korpusa, man sake, kad paskambint kitos savaites gale, nes ten jau baiginejasi remontas ir zada geguzei atsidaryti, bet kada tiksliai nebuvo aisku, tik ten jau per lauka reikes eiti..bet mes pasku nutarem likti prie savo renovuoto 3-viecio..tai saunu, kas nebegavo vietu, dabar gales registruotis
kad gal jums tinkamam laikui nebebuvo, dabar dar buvo laisvų ir liuksai keli, na tiksliau matysiu vietoj, rezervavau renovuotą, bet mąstau prašyt liukso
Praita vasara buvau liukso kambaryje sveciuose,saldytuvo ten tikrai nemaciau..Buvo virdulys ir televizorius. O renovuotose nebudavo televizoriu ir virduliu.Tuom jie ir skyresi ,bent jau praitais metais. Ir dar,renovuotame kambaryje wc ir dusu naudojies tik tie kurie jame gyvena, o liukse du kambariai ant vieno wc ir duso.
QUOTE(simsiuke @ 2011 04 08, 22:12) Praita vasara buvau liukso kambaryje sveciuose,saldytuvo ten tikrai nemaciau..Buvo virdulys ir televizorius. O renovuotose nebudavo televizoriu ir virduliu.Tuom jie ir skyresi ,bent jau praitais metais. Ir dar,renovuotame kambaryje wc ir dusu naudojies tik tie kurie jame gyvena, o liukse du kambariai ant vieno wc ir duso. keista QUOTE(julem @ 2011 04 08, 22:09) kad gal jums tinkamam laikui nebebuvo, dabar dar buvo laisvų ir liuksai keli, na tiksliau matysiu vietoj, rezervavau renovuotą, bet mąstau prašyt liukso mes vasary rezervavom renovuota trivieti, geguzzes 3, bet gavosi taip, kad gali vaiuoti su mumis zmogus, kaip lydintis asmuo, bet negavom 4 viecio kambario ir pasilikom prie savojo triviecio, nes jei buciau laukus, kol atsidarys tas korpusas, mus butu is eiles isbrauke, ty, si kambary butume prarade, o tureje laukti naujo..tad vaziuosiu kaip ir planavau viena su 2 vaikais...na, idomi ten politika, as skambinau pirmadieni, man sake, kad ta diena paskutinis 4 vietu uzimtas,m minejo tik apie naujai atsidarysianti korpusa
ai, tada gal būtent keturviečių nėra, nes mums dviviečio tereikia
sake nei renovuotu, nei papratu, jokiu nera....
ui, nebauginkit, ne jei nuvažiuosim ir teks grįžti...............
as sakau nuosirdziai, ka girdejau, skambinkit ir tikslinkites, nes jei atsidare naujas korpusas, vietu yra, bet uzpildys greit, visuomet tik su reervacija manau geriausia, nes nuvaziuot be reikalo irgi..nesunku paskambinti ir issiklausti apie tai, kada naujas korpusas dirbs ir panasiai...
aš paskambinau ir rezervavau, bet kodėl tada skirtingai kalba, ten tos registratorės neužtikrintai kažkaip, nelabai žino kas liukse ir pan., viskas paaiškės vietoj, tikiuosi, bus gerai
vava, as ir pastenejau ta, bet jei rezervavo, tuomet viskas liuks, as ir paskambinsiu tuoj viska susiziureti, nes jau kita menesi vykstam
na ką, beveik viskas sukrauta, pusė gyvenimo supakuota
Na va..tiek pergyvenome dėl Ginatoro o pasirodo visai be reikalo
Čia mūms viskas tinka ir patinka, liko dar savaitėlė.. Gyvename renovuotame kambary, visuose kambariuose yra TV. Turime virdulį, net mikrobangų krosnelę kartais pasinaudoju
na nerenuovuotuose ,kek teko praeinant matyti, yra naujos lovos spintutes langai geri sudeti tik vonia visai sena... tv nera
Pas viena mama maciau kudykio lovele,,10 men. vaikuti turi..bet nepaklausiau jos is kur ta lovele..gal dave..Mano vaikas beveik 3-ju metuku tai puikiai miega lovoje kuri stovi kambary tik kede pristumiu Tiesa..musu tetis pasilikes pas mus buvo keleta naktu Papildyta: Siokie tokie pasikeitimai: i drusku kambarius mamytes gali lydeti vaikuti iki 8 metu
Čia klausė, kuo skiriasi renovuotas nuo liukso?
O tai druskuose visai mamai primokėt nereikia? Visus 10 kartų eina nemokamai? Lovytę paprašius duoda
taip, būtent, Betuk, to klausiau
Maniškė labai blaškosi ir miega dar savo leliukiškoj lovytėj, žiūrėsim kažkaip
visi kartai nemokami drusku kambariuose..pasiteiravus apie sena tvarka sake, kad va tokie pasikeitimai...
super pasikeitimai...o maniau, kad reikes issipikrti, nes ir naudinga ir mazoji netoli 3 metuku tik..liuks tuomet
na, as jau laukiu, kada vaziuosim..sergam siuo metu, tikiuosi tai dienai busim sveikos o ka mamyte, kuri vaziuoja rytoj, pasieme?idomu, ka vezasi mamos i sanatorija
mamytes butinai pasiimkite lengvus sportinius batelius arba kazka panasaus nes labai patogu vaikscioti su vaiku i proceduras nei su tapkemis
dauguma mamyciu su sportine apranga..arba dzinsiukai ..
oi, jau ką paiėmiau net nepasakysiu....viskąąąąą
labutis o gal zinote ar tikrai atsidare korpusas kaip ten dabar su vietom
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|