Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jokūbas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Chanelle
QUOTE(Moxe @ 2011 02 02, 14:59)
Nr. 1!  thumbup.gif  mirksiukas.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif
bitė Majaa
Labai grazus vardukas, davem ji savo suneliui wub.gif
viltis29
labai grazus vardas ,mes taip pat davem savo suneliui.kaiieskojom vardo nieko is aplinkiniu tokiu vardu nepazinojome,bet jau kaip uzdejome tai taip ir atrodo kad visi tik Jokūbeliai ir yra ,bet tikrai y kita varda niekada ir nekeisciau ,nes man jis visada labai patiko biggrin.gif
GiedreB
QUOTE(viltis29 @ 2011 03 23, 23:51)
labai grazus vardas ,mes taip pat davem savo suneliui.kaiieskojom vardo nieko is aplinkiniu tokiu vardu nepazinojome,bet jau kaip uzdejome tai taip ir atrodo kad visi tik Jokūbeliai ir yra ,bet tikrai y kita varda niekada ir nekeisciau ,nes man jis visada labai patiko biggrin.gif
*

pas mus situacija identiška 4u.gif
zaliaskare
Tikiuosi tūrėti sūnelį kurį galėsiu pavadinti pačiu gražiausiu berniuko vardu Jokūbeliu wub.gif
JJmama
Man sis vardelis taip pat nr 1 thumbup.gif , bet turejau nusileisti vyrui... todel turim Jona Jokuba 4u.gif
Dumza
grazus vardas smile.gif
erikiuxxx
Labai grazus wub.gif
merryy
man sis vardas laba grazus. taip lietuviskai skamba. nor ne vieno berniuko asmeniskai as tokiu vardeliu nepazystu:) bet vardelis super thumbup.gif
Ineza
QUOTE(merryy @ 2011 05 03, 16:02)
man sis vardas laba grazus. taip lietuviskai skamba. nor ne vieno berniuko asmeniskai as tokiu vardeliu nepazystu:) bet vardelis super  thumbup.gif
*

Aciu Merryy drinks_cheers.gif

Is tiesu, dabar sis vardas gana populiarus, bet man del to jis netapo negrazus.. rolleyes.gif
Sutinku su Jumis, kad sis vardas man taip pat labai LT skamba thumbup.gif
egllute
Grazus, labai lietuviskas vardas
Ašaka
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 05, 16:07)
Grazus, labai lietuviskas vardas
*

Taip, labai gražus, bet visai ne lietuviškas.
Ineza
QUOTE(Ašaka @ 2011 05 05, 22:52)
Taip, labai gražus, bet visai ne lietuviškas.
*

Bet sventas mirksiukas.gif
nraminta
Grazus vardas 4u.gif
*Amberr*
Del tam tikru priezasciu Jokūbas man dabar pats graziausias vardas hihihi.gif
Adrii
grazus 4u.gif
*Anila*
Grazus vardas wub.gif
razinka999
puikus wub.gif
Robertaa
Jungiuosi prie megstanciuju saraso biggrin.gif Mano mazutelis Jokūbas, nesuabejojom nei minutes del pasirinkimo wub.gif
bantika
grazūs 4u.gif
vytautesi
Labai gražus vardas 4u.gif Štai laukiamės mes antro vyruko,buvom irgi apie Jokūbą pagalvoję, bet žiūrim, kad jau toks masinis tas vardas darosi... unsure.gif Galvosim toliau. smile.gif
matasta
jei būtų gimęs berniukas, būtume pavadinę jokūbu smile.gif nors dar vieną var turėjome tongue.gif
Ineza
QUOTE(vytautesi @ 2011 09 05, 02:26)
Labai gražus vardas 4u.gif  Štai laukiamės mes antro vyruko,buvom irgi apie Jokūbą pagalvoję, bet žiūrim, kad jau toks masinis tas vardas darosi... unsure.gif  Galvosim toliau. smile.gif
*

Is pradziu galvojau, kad man nemaza vaidmeni vaidina vaiko vardo daznumas, bet dabar pagalvojus, man tai nesukelia jokios reiksmes ar daug vaiku su tokiu pat vardu, ar ne... schmoll.gif

Juk svarbiausia, kad vaikas yra toks VIENINTELIS ir NEPAKARTOJAMAS. Juolab, kad man sis vardas kazkuom isskirtinis... wub.gif
Lyraaa
Grazus ... Jokubelis 4u.gif
aggree
Ėmė ir pasidarė labai gražus ax.gif
viltis29
pats gražiausias vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
inga323
grazu
Delfija
man irgi labai grazus ir vyriskas vardas thumbup.gif
tiesiog Sun
Man wub.gif
vakaro_zvaigzde
man grazus bet MB nepatinka tie vardai kurie turi ū arba y, tad jei kada ir lauksimes berniuko apei si varda teks pamiršti. man vardas pasidaro negrazus tuo metu kai uzeina ju banga. Kaip sakoma pasaukia vardu atsisuka septyni ir dar suo biggrin.gif o jokūbų dabar banga, bet prie pačio vardo tikrai neturiu kuo prikibti.
Infinity
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atgimusi
Labai grazus vardukas wub.gif wub.gif wub.gif
Ineza
QUOTE(Atgimusi @ 2012 02 20, 14:19)
Labai grazus vardukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Aciu! biggrin.gif
kaleva
Negrazus niekada sitas vardas nepatiko schmoll.gif
AGrazina
QUOTE(Ineza @ 2009 07 29, 10:13)
Sveikutes  4u.gif  Nusprendziau savo busima suneli pavadinti Jokūbu..  mirksiukas.gif  Ir noreciau suzinoti nuomone apie si varduka..  g.gif  Ka manote?  mirksiukas.gif  Aciu is anksto!  4u.gif
*

nuostabus vardas:)
Grasilė
Labai gražus vardas, bet labai jau dažnas...
Ineza
QUOTE(kaleva @ 2012 02 24, 18:03)
Negrazus niekada sitas vardas nepatiko  schmoll.gif
*

oho, kokia kategoriska nuomone lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Grasilė @ 2012 03 07, 12:58)
Labai gražus vardas, bet labai jau dažnas...
*

Kazkaip as asmeniskai nesusireiksminu, ar daznas, ar retas. Man mano vaikas yra unikalus su siuo vardu, dziaugiuosi, kad butent siuo vardu pavadinau.
Jam jis labai tinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(AGrazina @ 2012 03 07, 00:32)
nuostabus vardas:)
*

Aciu drinks_cheers.gif
sapniukass
grazus wub.gif
Ineza
QUOTE(sapniukass @ 2012 03 07, 16:15)
grazus wub.gif
*

sunglasses2.gif
Tigriukė@
Rimtas ir labai galingas vardas,man labai gražus 4u.gif
irmulia
Laba dailus vardas wub.gif toks tvirtas thumbup.gif
Ineza
Dekui mergaites! drinks_cheers.gif
secret_lover_
Pats gražiausias vardas berniukui wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Bet mano vyrukas labai nepatenkintas liko, kai kažkada tokią savo nuomonę išsakiau.. Kaip jį įkalbėti g.gif
ritat29
Ir man labai mielas ir grazus sis vardas 4u.gif
Ineza
QUOTE(secret_lover_ @ 2012 03 15, 16:32)
Pats gražiausias vardas berniukui  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Bet mano vyrukas labai nepatenkintas liko, kai kažkada tokią savo nuomonę išsakiau.. Kaip jį įkalbėti  g.gif
*

secret_lover - kodel tao yrui nepatinka sis vardas? Gal pasake priezastis?
g.gif
Tiūtė
Na man šis vardas nėra kažkuo ypatingas, o tuo labiau gražus. smile.gif Mano nuomone yra gražesnių, bet geriau toks vardas, negu koks išgalvotas:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.