QUOTE(Moxe @ 2011 02 02, 14:59)
pritariu
Labai grazus vardukas, davem ji savo suneliui
labai grazus vardas ,mes taip pat davem savo suneliui.kaiieskojom vardo nieko is aplinkiniu tokiu vardu nepazinojome,bet jau kaip uzdejome tai taip ir atrodo kad visi tik Jokūbeliai ir yra ,bet tikrai y kita varda niekada ir nekeisciau ,nes man jis visada labai patiko
QUOTE(viltis29 @ 2011 03 23, 23:51) labai grazus vardas ,mes taip pat davem savo suneliui.kaiieskojom vardo nieko is aplinkiniu tokiu vardu nepazinojome,bet jau kaip uzdejome tai taip ir atrodo kad visi tik Jokūbeliai ir yra ,bet tikrai y kita varda niekada ir nekeisciau ,nes man jis visada labai patiko pas mus situacija identiška
Tikiuosi tūrėti sūnelį kurį galėsiu pavadinti pačiu gražiausiu berniuko vardu Jokūbeliu
Man sis vardelis taip pat nr 1
grazus vardas
Labai grazus
man sis vardas laba grazus. taip lietuviskai skamba. nor ne vieno berniuko asmeniskai as tokiu vardeliu nepazystu:) bet vardelis super
QUOTE(merryy @ 2011 05 03, 16:02) man sis vardas laba grazus. taip lietuviskai skamba. nor ne vieno berniuko asmeniskai as tokiu vardeliu nepazystu:) bet vardelis super Aciu Merryy Is tiesu, dabar sis vardas gana populiarus, bet man del to jis netapo negrazus.. Sutinku su Jumis, kad sis vardas man taip pat labai LT skamba
Grazus, labai lietuviskas vardas
Grazus vardas
Del tam tikru priezasciu Jokūbas man dabar pats graziausias vardas
grazus
Grazus vardas
puikus
Jungiuosi prie megstanciuju saraso
grazūs
Labai gražus vardas
jei būtų gimęs berniukas, būtume pavadinę jokūbu
QUOTE(vytautesi @ 2011 09 05, 02:26) Labai gražus vardas Is pradziu galvojau, kad man nemaza vaidmeni vaidina vaiko vardo daznumas, bet dabar pagalvojus, man tai nesukelia jokios reiksmes ar daug vaiku su tokiu pat vardu, ar ne... Juk svarbiausia, kad vaikas yra toks VIENINTELIS ir NEPAKARTOJAMAS. Juolab, kad man sis vardas kazkuom isskirtinis...
Grazus ... Jokubelis
Ėmė ir pasidarė labai gražus
pats gražiausias vardas
grazu
man irgi labai grazus ir vyriskas vardas
Man
man grazus bet MB nepatinka tie vardai kurie turi ū arba y, tad jei kada ir lauksimes berniuko apei si varda teks pamiršti. man vardas pasidaro negrazus tuo metu kai uzeina ju banga. Kaip sakoma pasaukia vardu atsisuka septyni ir dar suo
Labai grazus vardukas
Negrazus niekada sitas vardas nepatiko
Labai gražus vardas, bet labai jau dažnas...
QUOTE(kaleva @ 2012 02 24, 18:03) oho, kokia kategoriska nuomone Papildyta: QUOTE(Grasilė @ 2012 03 07, 12:58) Kazkaip as asmeniskai nesusireiksminu, ar daznas, ar retas. Man mano vaikas yra unikalus su siuo vardu, dziaugiuosi, kad butent siuo vardu pavadinau. Jam jis labai tinka Papildyta: QUOTE(AGrazina @ 2012 03 07, 00:32) Aciu
grazus
Rimtas ir labai galingas vardas,man labai gražus
Laba dailus vardas
Dekui mergaites!
Pats gražiausias vardas berniukui
Bet mano vyrukas labai nepatenkintas liko, kai kažkada tokią savo nuomonę išsakiau.. Kaip jį įkalbėti
Ir man labai mielas ir grazus sis vardas
Na man šis vardas nėra kažkuo ypatingas, o tuo labiau gražus.
|