taciau veliau apsigalvojome del labai jau vardo daznumo didelio.
Labai grazus vardas kaip vaikeliui taip ir vyrui
beveik pries 2 metus mes savo mazyli irgi norejome Jokubu pavadinti
taciau veliau apsigalvojome del labai jau vardo daznumo didelio. Labai grazus vardas kaip vaikeliui taip ir vyrui
gero zmogaus vardas
nuostabus vardas,jei netureciau suneno Jokubo buciau pavadinusi savo suneli siuo vardu
labai gražus, galbūt dėčiau savo sūnui
l.grazus vardas, vienas is variantu berniukui
Gražus vardukas
Nepažįstu nei vieno
Labai grazus vardas
Labai gražus vardas,pas mus giminei toks yra
Mano sūneno, kuriam septyneri, vardas Jokūbas
Gražus,bet atrodo, šiemet jis mados klyksmas, aš jau žinau šiemet gimusius 2 Jokūbus
Pazystu viena labai padukusi Jokuba, niekaip negalima jo sulaikyt
Labai grazus vardas
nerinkciau savo vaikui tokio
o man grazus
oi neeeeeeeeeeeee
man sitas vardas tikrai patinka
QUOTE(ingridastar @ 2009 08 11, 17:15) Labai gražus vardelis Nesikliauk vien kitų nuomone. Svetimi žmonės prisitaikys prie bet kokio vardo. Vieni peiks, kiti girs, o tau svarbiausia galvoti apie tai ar tau toks vardas tinka ir patinka Aciu Tau uz nuomone ir pritariu Tau, nes mano sunelis jau si varda turi nuo ketvirto menesio ir zmoniu nuomones tik siaip pasiklausiau, nes tai visiskai neitakos mano apsisprendimo, nes jis jau galutinis Papildyta: QUOTE(Fyja @ 2009 09 04, 11:53)
man labai grazus
Man nelabai
Gražus vardas.Man patinka.
pats graziausias vardas berniukui
Ar bent zinot,kad tai pats tikriausias zydiskas vardas,kaip ir Dovydas? Pamastykit pries duodami..
nieks nesako,kad blogybe,tiesiog toks faktas
vardas Ieva yra ne tik hebrajiskas,o ir tikras lietuviskas! Nes tai labai grazaus augalo pavadinimas
Papildyta: QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 11, 20:42) vardas Ieva yra ne tik hebrajiskas,o ir tikras lietuviskas! Nes tai labai grazaus augalo pavadinimas mano berniuku ne hebrajiski vardai
Vardo reikšmė: hebrajų (sen. žydų): "jis seka paskui Jahvę (dievą)"
taip,reiksme grazi
Man gražus šis vardukas
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 10, 12:08) QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 11, 10:32) nieks nesako,kad blogybe,tiesiog toks faktas pati sau prieshtarauji ech... nacizmas... zhiaurus dalykas... Papildyta: QUOTE(Bittersweet @ 2009 08 29, 09:46) uoj, nigaaaaliuuu... lb geras pastebejimas QUOTE(triashne @ 2009 09 13, 12:37) pati sau prieshtarauji ech... nacizmas... zhiaurus dalykas... Papildyta: uoj, nigaaaaliuuu... lb geras pastebejimas nera man ko su tavim gincytis,nes matau nematai,kas parasyta! As aiskiai paaiskinau,kad vARDAS SAULIUS KAIP IR iEVA Gali but ne tik zydiskas! Nes kazkas mane apkaltino,kad kazkur rasiau,kad man grazus lietuviskas vardas Ieva. As ji ir laikau lietuvisku,nes yra toks grazus augalas,kaip ir saule! Nacizmas ziaurus dalykas,o kas tau sake,kad as naciste? Del to,kad man zydiski vardai nepatiktu savo vaikui? Jei nesupranti prasmes,kas rasoma,tai neaiskink,kad pati sau priestarauju! Cia forumas ir visi gali turet savo nuomone,o ne tik pritart tau! Papildyta: juokinga,kai zmogus skaito kitu komentarus,nesupranta kas ten parasyta ir po to aiskina kazkokias nesamone visai ne i tema... as nepykstu nei kiek,man tikrai juokinga
grazus vyriskas vardas.
gražus vardas .
Man labai grazus vardas. O ka rimtai zydiskas???
pas zydus tai yra Jakob,tai tas pats vardas
man gražus
o man labai grazus
nieko, bet jau dabar labai daug JOKUBU, pas mus darzeli, grupej, net 2jokubai. Vaikai sako jokubas senas , jokubas naujas, man patinka retesni.
man irgi labai grazus, nes mano berniukas Jokubas
grazus vardas, vienas is favoritu
Man tai laabai gražus vardas.. toks tikras ir gan retas..
Labai labai labai gražus.
Mano sūnaus vardas
|