Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jokūbas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Lukana
beveik pries 2 metus mes savo mazyli irgi norejome Jokubu pavadinti ax.gif
taciau veliau apsigalvojome del labai jau vardo daznumo didelio.
Labai grazus vardas kaip vaikeliui taip ir vyrui rolleyes.gif
Vaidagan
gero zmogaus vardas smile.gif
janneta
nuostabus vardas,jei netureciau suneno Jokubo buciau pavadinusi savo suneli siuo vardu wub.gif
gera_lengva
labai gražus, galbūt dėčiau savo sūnui smile.gif
Brava
l.grazus vardas, vienas is variantu berniukui smile.gif
dincek2006
Gražus vardukas thumbup.gif
Nepažįstu nei vieno biggrin.gif
sweetness
Labai grazus vardas smile.gif
ŽuvelėNEauksinė
Labai gražus vardas,pas mus giminei toks yra drinks_cheers.gif wub.gif
Florence
Mano sūneno, kuriam septyneri, vardas Jokūbas smile.gif Gražus vardas, nors iš pradžių ne itin patiko.
Furtado
Gražus,bet atrodo, šiemet jis mados klyksmas, aš jau žinau šiemet gimusius 2 Jokūbus smile.gif
Kreizy
Pazystu viena labai padukusi Jokuba, niekaip negalima jo sulaikyt lotuliukas.gif o pats vardas man tai gtrazus smile.gif
ddijana
Labai grazus vardas wub.gif ,bet ir labai daznas rolleyes.gif
Vaidagan
nerinkciau savo vaikui tokio
nega25
o man grazus smile.gif
dzestina
oi neeeeeeeeeeeee schmoll.gif
Bittersweet
QUOTE(dzestina @ 2009 08 29, 00:02)
oi neeeeeeeeeeeee schmoll.gif
*

Džeikobas labiau patiktu ane? lotuliukas.gif
Ineza
QUOTE(l'eau @ 2009 07 30, 19:06)
nu jau biggrin.gif pagal tokią logiką ir jorkšyrų tiek daug, nes jie gražūs, o ne madingi hihihi.gif
*

Manau, kad Jusu nuomonejau visiems aiski g.gif rolleyes.gif
Fyja
man sitas vardas tikrai patinka thumbup.gif net labai 4u.gif
Ineza
QUOTE(ingridastar @ 2009 08 11, 17:15)
Labai gražus vardelis  mirksiukas.gif
Nesikliauk vien kitų nuomone. Svetimi žmonės prisitaikys prie bet kokio vardo. Vieni peiks, kiti girs, o tau svarbiausia galvoti apie tai ar tau toks vardas tinka ir patinka  smile.gif ir įsivaizduoti sūniuką tokiu vardu. O gal jam gimus paaiškės, kad reikia kito vardeliio
rolleyes.gif
*

Aciu Tau uz nuomone ir pritariu Tau, nes mano sunelis jau si varda turi nuo ketvirto menesio ir zmoniu nuomones tik siaip pasiklausiau, nes tai visiskai neitakos mano apsisprendimo, nes jis jau galutinis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Fyja @ 2009 09 04, 11:53)
man sitas vardas tikrai patinka  thumbup.gif net labai  4u.gif
*

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
@mamyčiukas@
man labai grazus thumbup.gif
Berry22
Man nelabai ax.gif tiesa sakant išvis nepatinka ...
Aistulis.oho
Gražus vardas.Man patinka.
jitute
pats graziausias vardas berniukui 4u.gif tiesiai i desimtuka, ir zinok jokubai labai geri vaikai lotuliukas.gif is patirties sakau biggrin.gif
Realybe
Ar bent zinot,kad tai pats tikriausias zydiskas vardas,kaip ir Dovydas? Pamastykit pries duodami.. mirksiukas.gif
*Liepa18*
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 10, 13:08)
Ar bent zinot,kad tai pats tikriausias zydiskas vardas,kaip ir Dovydas?  Pamastykit pries duodami.. mirksiukas.gif
*

hihihi.gif spėju nei viena nežinojo vardo kilmės... biggrin.gif Išvis kame čia blogybė, kad vardas hebrajų kilmės g.gif blink.gif
Ūla
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 09 11, 07:36)
hihihi.gif spėju nei viena nežinojo vardo kilmės...  biggrin.gif Išvis kame čia blogybė, kad vardas hebrajų kilmės g.gif  blink.gif
*

kaip, beje, ir daugelis kitų vardų.
Realybe
nieks nesako,kad blogybe,tiesiog toks faktas smile.gif Bet as tikrai nenoreciau savo vaikui duot zydisko vardo. O kitos mamos kaip tik nori bigsmile.gif
*Liepa18*
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 11, 11:32)
nieks nesako,kad blogybe,tiesiog toks faktas smile.gif  Bet as tikrai nenoreciau savo vaikui duot zydisko vardo. O kitos mamos kaip tik nori bigsmile.gif
*

Be komentarų... doh.gif biggrin.gif
O gal ir davėte, tik nežinote..? biggrin.gif Nes vienoje temoje sakėte, koks gražus, lietuviškas vardas Ieva biggrin.gif
Realybe
vardas Ieva yra ne tik hebrajiskas,o ir tikras lietuviskas! Nes tai labai grazaus augalo pavadinimas smile.gif Pries zydiskus vardus nieko pries neturiu,tik konstatavau fakta smile.gif Beje neesu girdejus,kad zydai,nors ju buvo dau Lietuvoje,savo vaikams rinktu lietuviska varda.. tik pastebejimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 11, 20:42)
vardas Ieva yra ne tik hebrajiskas,o ir tikras lietuviskas!  Nes tai labai grazaus augalo pavadinimas smile.gif  Pries  zydiskus vardus nieko pries neturiu,tik konstatavau fakta smile.gif  Beje neesu girdejus,kad zydai,nors ju buvo dau Lietuvoje,savo vaikams rinktu lietuviska varda.. tik pastebejimas mirksiukas.gif
*

mano berniuku ne hebrajiski vardai smile.gif Be to net vardas Saulius,kaip ir Ieva galima pasakyt,kad yra zydiskas. Atrodo keista? bet Saulius lietuviams vardas reiskiantis saule,o pas zydus yra Saul,kirtis ant u! Taip,kad zinau ka rasau,ko nesuprantu,to ir neteigiu,be to cia tik nuomone 4u.gif
Realybe
Vardo reikšmė: hebrajų (sen. žydų): "jis seka paskui Jahvę (dievą)" 4u.gif
Ūla
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 12, 13:31)
Vardo reikšmė: hebrajų (sen. žydų): "jis seka paskui Jahvę (dievą)"  4u.gif
*

labai graži reikšmė smile.gif
Realybe
taip,reiksme grazi smile.gif
DiaSelė
Man gražus šis vardukas smile.gif
triashne
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 10, 12:08)
Ar bent zinot,kad tai pats tikriausias zydiskas vardas,kaip ir Dovydas?  Pamastykit pries duodami.. mirksiukas.gif
*

QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 11, 10:32)
nieks nesako,kad blogybe,tiesiog toks faktas smile.gif  Bet as tikrai nenoreciau savo vaikui duot zydisko vardo. O kitos mamos kaip tik nori bigsmile.gif
*

pati sau prieshtarauji doh.gif lyg ir nenoretum duoti zhydisko vardo, bet lyg ir saulius zhygishkas...
ech... nacizmas... zhiaurus dalykas... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Bittersweet @ 2009 08 29, 09:46)
Džeikobas labiau patiktu ane? lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
uoj, nigaaaaliuuu... lb geras pastebejimas 4u.gif
Realybe
QUOTE(triashne @ 2009 09 13, 12:37)
pati sau prieshtarauji  doh.gif  lyg ir nenoretum duoti zhydisko vardo, bet lyg ir saulius zhygishkas...
ech... nacizmas... zhiaurus dalykas...  unsure.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
uoj, nigaaaaliuuu... lb geras pastebejimas  4u.gif
*

nera man ko su tavim gincytis,nes matau nematai,kas parasyta! As aiskiai paaiskinau,kad vARDAS SAULIUS KAIP IR iEVA Gali but ne tik zydiskas! Nes kazkas mane apkaltino,kad kazkur rasiau,kad man grazus lietuviskas vardas Ieva. As ji ir laikau lietuvisku,nes yra toks grazus augalas,kaip ir saule! Nacizmas ziaurus dalykas,o kas tau sake,kad as naciste? Del to,kad man zydiski vardai nepatiktu savo vaikui? Jei nesupranti prasmes,kas rasoma,tai neaiskink,kad pati sau priestarauju! Cia forumas ir visi gali turet savo nuomone,o ne tik pritart tau!
Papildyta:
juokinga,kai zmogus skaito kitu komentarus,nesupranta kas ten parasyta ir po to aiskina kazkokias nesamone visai ne i tema... as nepykstu nei kiek,man tikrai juokinga biggrin.gif
Daniux
grazus vyriskas vardas.
samrasa3

gražus vardas .
angelu kalva
Man labai grazus vardas. O ka rimtai zydiskas???
vaižgantė
QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 16, 16:34)
*

Taip. Gražus, tik tarti nelabai patogu.
Bittersweet
QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 16, 18:34)
*

beabejo. o ka biblijos niekad nevartet?
Realybe
pas zydus tai yra Jakob,tai tas pats vardas smile.gif
Juračiuks
man gražus smile.gif
nigma
o man labai grazus thumbup.gif
angelu kalva
QUOTE(Bittersweet @ 2009 09 16, 16:49)
beabejo. o ka biblijos niekad nevartet?
*

Tame esme kad tik varciau, bet neskaiciau.Uztai ir nzn blush2.gif
twins2
nieko, bet jau dabar labai daug JOKUBU, pas mus darzeli, grupej, net 2jokubai. Vaikai sako jokubas senas , jokubas naujas, man patinka retesni.
Eglute
man irgi labai grazus, nes mano berniukas Jokubas blush2.gif
Brava
grazus vardas, vienas is favoritu smile.gif
Mildusia :>
Man tai laabai gražus vardas.. toks tikras ir gan retas..biggrin.gif
Aspera
Labai labai labai gražus. thumbup.gif thumbup.gif Tradicinis ir katalikiškas. Jeigu turėsime sūnelį, pavadinsime Jokūbėliu. Daug geriau negu koks Kevinas ar Saimanas.
laukianti29
Mano sūnaus vardas smile.gif labai gražus, visiems patinka.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.