Sveikutes
Labai gražus vardas
normalus
geras vardas
Geras
Ir man šis vardas gražus
Labai grazus vardelis
Pasidarė nebegražus, nes baisiai jau dažnas.
Laba labai gražus
QUOTE(Ineza @ 2009 07 29, 12:19) Tai jau tikrai... Vien mano pažįstamų tarpe 5 Jokūbai. http://vaikis.com/index.php?page=144
grazus vardas berniukui
QUOTE(HappyAngel @ 2009 07 29, 13:38) O mano pazistamu rate ne vieno
labai gražus, vyriškas vardas
Man šis vardukas labai gražus,bet pritariu tai nuomonei,kad šiuo metu yra prie tų populiariųjų
Mes savo sūnui davėme Jokūbo varda, tačiau kai jis gimė tokių vardų praktiškai nebuvo (bent jau tkrai nebuvau girdejusi aplink nė vieno, todėl ir davėme, nes buvo retas), o kitais metais gimusių vaikų su tokiu vardu labai labai padaugėjo ir tas tęsiasi iki šiol
Man šis vardas gražus, kad ir dažnas dabar tapo
Nors ir dažnas, bet man gražus.
Aš pažįstu 4 Jokūbus.
Man labai gražus
Jokūbas,Jokūbėlis
Gražus, netgi labai gražus vardas
Dažnas ar ne, koks skirtumas, jei tėveliams mielas šis vardas, kodėl gi ne? O jei gimus sūneliui tik pažiūrėjus į jį iškart pagalvosit būtent apie Jokūbėlio vardą - nėra ko abejoti
Man labai gražus vardas
grazus
Labai mielas vardas, tiek berniukui, tiek suaugusiam vyrui
Labai gražus vardas
Gražus
jei patinka - vadinkit per daug nesvarstydami!
neprasausit! tvirtas, konkretus, vyriskas!
Laaaabai grazus, tik savo leliaus taip jau nevadinsim, nes draugai ir artimieji sitaip savuosius pavadino
musu vaiko 2 vardas toks,man grazus
labai grazus vardas
labai gražus vardas
Gražus
Gražus, bet gaila, kad labai populiarėja....
grazus vardas.
Labai grazus
Man irgi labai grazus
o man ne, kazkaip jei tureciau sunu nevadinciau tokiu, yra ir siuolaikiskesniu. nu bet seip del skonio nesigincijama.
Vardas kaip vardas. Dažniausiai žmonėms patinka vardai, kurie asocijuojasi su mylimais, mylėtais, simpatiškais, mielais, daug pasiekusiais ir pan. žmonėm. Šituo vardu nieko nepažįstu. Taip kad ir nuomonė neutrali.
Kiekvienam žmogiu individualiai
Grazus, rimtas vardukas
Labai grazus vardukas, nu vyriskas, tvirtas
Labai gražus vardelis
Nesikliauk vien kitų nuomone. Svetimi žmonės prisitaikys prie bet kokio vardo. Vieni peiks, kiti girs, o tau svarbiausia galvoti apie tai ar tau toks vardas tinka ir patinka
Geras vardas, vienas is favoritu mano sarase
Gražus vardas, bet savo vaikui neduočiau tokio vardo
Labai ir labai ir labai gražus vardas
KAip prieš penkmetį visi berniukai buvo vadinami Matais, taip daba Jokūbais. MAn gražus vardas, bet kaip kas antras Jokūbas savo vaiko nevadinčiau
|