Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko kambarys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cukraus pudra
fuksė
o gal matete kur jaunuoliu zaliu (zalios sienios, kokios spalvos baldus pirkti, neaisku) kambariu? g.gif
AiNi
QUOTE(fuksė @ 2009 07 29, 11:06)
o gal matete kur jaunuoliu zaliu (zalios sienios, kokios spalvos baldus pirkti, neaisku) kambariu? g.gif
*

Prie žalių sienų balti baldai labai gražu arba tamsaus medžio (šiuo atveju jei kambarys didelis ir baldai ne griozdiški)
Žanė
QUOTE(Nanda @ 2009 07 29, 12:56)
Prie žalių sienų balti baldai labai gražu arba tamsaus medžio (šiuo atveju jei kambarys didelis ir baldai ne griozdiški)
*

aš ir norėjau rašyt medžio. net sakyčiau visi medžio atspalviai - nuo balinto iki wenge biggrin.gif

aš pati dar nelabai įsivaizduoju ką pirkt vaiko kambariui. tiesiog, nelabai matau vizijos. na kol kas faktas ji miegos savo kūdikio lovytej. prie jos yra ir komoda. viskas riešuto spalvos.

labai norisi baltų baldelių, bet tada komoda gaunasi kaip ir neišnaudota po to...

ai nežinau. nerandu nieko patinkančio sad.gif tie visokie mirgu margu baldai man negražu. noriu kažko medinio...
fuksė
QUOTE(Nanda @ 2009 07 29, 12:56)
*

Balta viengule lova dar gal ir rasciau, bet rasomojo stalo diena su ziburiu ir...... na nieko padoraus, visur kompiuteriniai stalai, o jai reikia rasomojo.
Beje, o kaip ikelti paveikslelius? Nemoku... blush2.gif
Cukraus pudra
QUOTE(fuksė @ 2009 07 29, 13:56)
Balta viengule lova dar gal ir rasciau, bet rasomojo stalo diena su ziburiu ir...... na nieko padoraus, visur kompiuteriniai stalai, o jai reikia rasomojo.
*

klavetūros stalčių išiimi ir turi rašomajį
Junda
Patarkite ir man, vaikų kambario sienos gan intensyvios melsvos spalvos, roletai oranžiniai. Baldų jokių dar nėra. Kokios spalvos ar spalvų jie tiktų? Grindys ąžuolinės.
fuksė
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 29, 14:06)
klavetūros stalčių išiimi ir turi rašomajį
*

Pinigai balon - sorry. schmoll.gif
Cukraus pudra
QUOTE(fuksė @ 2009 07 29, 14:14)
Pinigai balon - sorry.  schmoll.gif
*

tada netraukit. bus dar vienas ale slatčius sąsiuviniams ir knygoms.
fuksė
QUOTE(Junda @ 2009 07 29, 14:07)
Patarkite ir man, vaikų kambario sienos gan intensyvios melsvos spalvos, roletai oranžiniai. Baldų jokių dar nėra. Kokios spalvos ar spalvų jie tiktų? Grindys ąžuolinės.
*

standartiskai - geltoni atspalviai gerai ziurisi su melsva sp.
Forgete
QUOTE(fuksė @ 2009 07 29, 14:16)
standartiskai - geltoni atspalviai gerai ziurisi su melsva sp.
*

kad roletai oranziniai tai gal nelabai. as baldus tada rinkciausi kokius nors tipo pusies, naturalaus medzio, arba baltus. man jau tu spalvu atrodo per daug.
Matelyk
QUOTE(VITA_V @ 2009 07 29, 10:37)
Grazu wub.gif
*

man ir per daug čia visko... per marga...
Cukraus pudra
QUOTE(Junda @ 2009 07 29, 14:07)
*

jei galit įdėkit foto. bus paprasčiau spręst
fuksė
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 29, 14:20)
jei galit įdėkit foto. bus paprasčiau spręst
*

O as nemoku, gal galite paaiskinti kaip? blush2.gif
AiNi
QUOTE(fuksė @ 2009 07 29, 12:56)
*

Aš keliu per www.radikal.ru
Įsikeli per browse iš kompiuterio, o tada nukopijuoji forumams skirtą nuorodą tiesiai į atsakymo lauką 4u.gif
mažulė
wub.gif gal kada mano mažius ir turės tokį kambarį ax.gif ax.gif

user posted image
Cukraus pudra
QUOTE(mažulė @ 2009 07 29, 14:32)
wub.gif gal kada mano mažius ir turės tokį kambarį ax.gif  ax.gif

user posted image
*

man atrodo kai kuriem baladam iš šitos serijos buvo taikoma nuolaida g.gif

bet ir su nuolaida jie mum per brangūs verysad.gif
fuksė
QUOTE(Nanda @ 2009 07 29, 14:31)
Aš keliu per www.radikal.ru
Įsikeli per browse iš kompiuterio, o tada nukopijuoji forumams skirtą nuorodą tiesiai į atsakymo lauką  4u.gif
*

bandau: http://www.radikal.ru/action.aspx

p.s. neisejo verysad.gif
Matelyk
QUOTE(fuksė @ 2009 07 29, 14:43)
p.s. neisejo   verysad.gif
*

pabandyk http://register.photobucket.com/ susikurti albumą ir tada kopini paskutinį nuotraukos adresą su [img] mirksiukas.gif

ir dar čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=248919 gali daugiau pasiskaitinėti 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(fuksė @ 2009 07 29, 14:43)
bandau: http://www.radikal.ru/action.aspx
p.s. neisejo  verysad.gif
*

bandyk čia

http://www.part.lt/paveiksleliu_talpykla
~vintage~
Pagaliau galiu sakyti, kad pabaigeme irengineti vaikui kambari biggrin.gif Daug dalyku atkeliavo is IKEA smile.gif

Ikeliu pasmalsavimui ax.gif
http://s231.photobucket.com/albums/ee26/retro_life/
spyglis2
QUOTE(fuksė @ 2009 07 29, 11:06)
*

labai neblogus su žalios spalvos imitacija mačiau Vaidvilės balduose - pagrindas šviesaus medžio 4u.gif tokius ir mes pirkom, nes sienų pagrindas vaiko kambary žalia su geltona ax.gif
Forgete
QUOTE(*Retro* @ 2009 07 29, 17:01)
Pagaliau galiu sakyti, kad pabaigeme irengineti vaikui kambari  biggrin.gif Daug dalyku atkeliavo is IKEA smile.gif

*

O jus ten kazkokia lentynele uz lovos padeje? KOkio dydzio kambariukas? Ir dar norejau paklaust ar is lenku ikejos roleta pirkot? Kazkaip nerandu as tam puslapy vaikisku biggrin.gif
~vintage~
QUOTE(Forgete @ 2009 07 29, 19:29)
O jus ten kazkokia lentynele uz lovos padeje? KOkio dydzio kambariukas? Ir dar norejau paklaust ar is lenku ikejos roleta pirkot? Kazkaip nerandu as tam puslapy vaikisku biggrin.gif
*

kambariukas maziukas - 12 m2. Uz lovos yra IKEA lentynele is HENSVIK serijos ir tarpas ilysti pasiimti, ko reikia biggrin.gif
Va tokia lentynele:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70077246
user posted image
Roletai ir sviestuvai (aptraukimas medziaga) mano ranku darbo, tik medziaga parvezta is IKEA Lenkijoje.
Spyglienė
QUOTE(*Retro* @ 2009 07 29, 19:37)
Roletai ir sviestuvai (aptraukimas medziaga) mano ranku darbo, tik medziaga parvezta is IKEA Lenkijoje.
*
šaunuolė bigsmile.gif Man patiko suolelis prie lango wub.gif
Cukraus pudra
*Retro*, labai smagus kambariukas. thumbup.gif
tik man taip žemai esantis prieinamas langas siaubą kelia doh.gif
Matelyk
QUOTE(Spyglienė @ 2009 07 29, 19:49)
šaunuolė  bigsmile.gif  Man patiko suolelis prie lango  wub.gif
*

o aš tai nelabai suprantu kam tas suolelis, kai palangė taip žemai blush2.gif
kur planuojat stala dėti? nes dabar jo kaip ir nėra dar, ane?
Burka
QUOTE(*Retro* @ 2009 07 29, 16:01)
Pagaliau galiu sakyti, kad pabaigeme irengineti vaikui kambari  biggrin.gif Daug dalyku atkeliavo is IKEA smile.gif

Labai smagus kambariukas thumbup.gif nedidukas,bet jaukus 4u.gif
~vintage~
QUOTE(Spyglienė @ 2009 07 29, 19:49)
šaunuolė  bigsmile.gif  Man patiko suolelis prie lango  wub.gif
*

QUOTE(Matelyk @ 2009 07 29, 23:04)
o aš tai nelabai suprantu kam tas suolelis, kai palangė taip žemai  blush2.gif
kur planuojat stala dėti? nes dabar jo kaip ir nėra dar, ane?
*

Suolelis atsirado remonto eigoje smile.gif Kadangi beveik viska dareme savo jegomis, tai uzsakinedami langa nepagalvojome apie vamzdziu problema ir kad juos reiks paslepti, tad uzsakeme siauroka palange, eigoje, pastebejome, kad vamzdius paslepus, atsirado puiki vietele atsisesti ir buvo aisku, kad ji tam ir bus isnaudojama biggrin.gif tad teko ta sedejima padaryti patogesni smile.gif Ir is tiesu, ta vieta labai sauniai isnaudojama pasisedejimui, zaislu isrykiavimui ir pan biggrin.gif

Stalas ateityje bus imontuotas toje sienoje, kur yra radiatorius, daugiau vietos nelabai ir yra g.gif

QUOTE(*meduota* @ 2009 07 29, 21:20)
*Retro*, labai smagus kambariukas. thumbup.gif
tik man taip žemai esantis prieinamas langas siaubą kelia  doh.gif

*

aciu:4u: Lange yra imontuota apsauga, t.y. vaikas pilnai jo atidaryti negali smile.gif

QUOTE(Burka @ 2009 07 30, 06:02)
Labai smagus kambariukas thumbup.gif nedidukas,bet jaukus 4u.gif
*

aciukas smile.gif

Kambariukas maziukas, bet viskas puikiai telpa ir dar yra vietos pasiauteti biggrin.gif
fuksė
Sveikutes bandau ir dar kart ikelti, na sorry, jei ka...
http://www.part.lt/perziura/0dbc05f52f1abe...bf4d3ee4916.jpg

berods pavyko.... clap.gif - cia mano dukreles sienos+grindis, kaip manote oranzine tachta tiktu? Graziausia aisku but buve balti baldai, bet musu miegamasis baltas (baldai), tad ir dukrai pirkti baltus baldus? doh.gif
Nerytė
QUOTE(*Retro* @ 2009 07 29, 16:01)

*

grazu...IKEJISKA wub.gif

QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 07:33)

berods pavyko.... clap.gif  - cia mano dukreles sienos+grindis, kaip manote oranzine tachta tiktu? Graziausia aisku but buve balti baldai, bet musu miegamasis baltas (baldai), tad ir dukrai pirkti baltus baldus? doh.gif
*

user posted image
Forgete
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 08:33)

berods pavyko.... clap.gif  - cia mano dukreles sienos+grindis, kaip manote oranzine tachta tiktu? Graziausia aisku but buve balti baldai, bet musu miegamasis baltas (baldai), tad ir dukrai pirkti baltus baldus? doh.gif
*

Na man prie tos zalios turetu gerai ziuretis naturalaus medzio baldai.
fuksė
QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 09:00)
Na man prie tos zalios turetu gerai ziuretis naturalaus medzio baldai.
*

lova gal ir rastume, taciau ras. stalas, vaje kokia tai problema, aplink stalai tik kompui. verysad.gif
Forgete
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 09:09)
lova gal ir rastume, taciau ras. stalas, vaje kokia tai problema, aplink stalai tik kompui.  verysad.gif
*

tai tada kazka is sviesios spalvos plokstes baldu
fuksė
QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 09:13)
tai tada kazka is sviesios spalvos plokstes baldu
*

o kaip sita lova? pakankamai sviesi?
http://www.part.lt/perziura/3beca7fb674408...f8f5946d112.gif
Forgete
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 09:19)

nu normaliai smile.gif
Katrix
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 09:09)
lova gal ir rastume, taciau ras. stalas, vaje kokia tai problema, aplink stalai tik kompui.  verysad.gif
*

O toks stalas? user posted image Cia is daugpasauliu.lt 4u.gif
mažulė
Sakykit tai jūs baldus į vaiko kambarį perkat iš IKEA? kaip jų kokybė, nesus suidūrusi, nes mano mažiui reikia lovos, tai visur labai brangu doh.gif ax.gif
Forgete
QUOTE(mažulė @ 2009 07 30, 09:38)
Sakykit tai jūs baldus į vaiko kambarį perkat iš IKEA? kaip jų kokybė, nesus suidūrusi, nes mano mažiui reikia lovos, tai visur labai brangu doh.gif  ax.gif
*

maniskiai stovi dar nesurinkti, bet buvo cia nemazai mamu kurios pirko ir patenkintos. Nezinau ne vienos nepatenkintos wink.gif
fuksė
QUOTE(Katrix @ 2009 07 30, 09:32)
O toks stalas? user posted image Cia is daugpasauliu.lt  4u.gif
*

Aciu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 09:59)
maniskiai stovi dar nesurinkti, bet buvo cia nemazai mamu kurios pirko ir patenkintos. Nezinau ne vienos nepatenkintos wink.gif
*

O gal pirkote is IKEA.pl ar nea? blush2.gif
Just me...
sveikos! 4u.gif sakykit o ka geriau pirkti, ar dviaukste lova ar abiem vaikuciam atskiras lovas? niekaip neapsisprendziam ka rinktis doh.gif
Forgete
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 10:14)
Aciu. 4u.gif
Papildyta:

O gal pirkote is IKEA.pl ar nea? blush2.gif
*

aha is ikea.pl
fuksė
QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 10:17)
aha is ikea.pl
*

Ar pristatymas brangiai isejo? ax.gif Ar apsimokejo visumoje? blush2.gif
Forgete
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 10:19)
Ar pristatymas brangiai isejo?  ax.gif Ar apsimokejo visumoje?  blush2.gif
*

Ka reiskia apsimokejo? Pristatymas 11proc nuo kainos. Paciai vaziuot tikrai neapsimokejo, kelias tolimas, o dar nestuke.gif . Kiek ciupinau pakuotese, tai atrodo kokybiska viskas, kaip bus - ziuresim.
fuksė
QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 10:23)
Ka reiskia apsimokejo? Pristatymas 11proc nuo kainos. Paciai vaziuot tikrai neapsimokejo, kelias tolimas, o dar  nestuke.gif . Kiek ciupinau pakuotese, tai atrodo kokybiska viskas, kaip bus - ziuresim.
*

Turejau omeny, gal LT uz ta pacia suma galima panasius baldus isigyti...
Zinote, arba as jau zabala, arba matau tik mazuciams vaikams is IKEA.pl baldus? O paaugliams nieko ner?
Forgete
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 10:33)
Turejau omeny, gal LT uz ta pacia suma galima panasius baldus isigyti...
Zinote, arba as jau zabala, arba matau tik mazuciams vaikams is IKEA.pl baldus? O paaugliams nieko ner?
*

Si lova man su parvezimu kainavo 250lt, kazkaip lietuvoj nieko panasaus uz tokia kaina neradau.
user posted image

fuksė
QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 10:36)
Si lova man su parvezimu kainavo 250lt, kazkaip lietuvoj nieko panasaus uz tokia kaina neradau.
user posted image
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif labai grazi, jooooooo ir kaina super.
Matelyk
QUOTE(*Retro* @ 2009 07 30, 07:21)
Lange yra imontuota apsauga, t.y. vaikas pilnai jo atidaryti negali smile.gif
*

gal galima daugiau sužinot apie tas apsaugas langams? nes man tai irgi labai aktuolu.... vaiko kambaryje durys į balkoną ir man baisu kad jis per dažnai ten lankysis ir nespėsiu sužiūrėti unsure.gif

QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 10:36)
*

o čia lovos kaina su čiužiniu ar be? g.gif
Forgete
QUOTE(Matelyk @ 2009 07 30, 11:23)
gal galima daugiau sužinot apie tas apsaugas langams? nes man tai irgi labai aktuolu.... vaiko kambaryje durys į balkoną ir man baisu kad jis per dažnai ten lankysis ir nespėsiu sužiūrėti  unsure.gif
o čia lovos kaina su čiužiniu ar be?  g.gif
*

be ciuzinio, bet ir ciuziniai ten pigus. brangiausias gal 200lt
Nerytė
As esu labai patenkinta IKEA kokybe (zinoma apie pigiausias prekes nekalbu, bet vidutinisku prekiu kokybe superine) thumbup.gif
pvz. mamuto firmos kedutes ar taburetes atlaiko kiekviena musu svecia (kai pritrukstam kedziu), o turejom kazkokia kita kedute pirkta JYSKE tai tik didesnis vaikas atsisedo ir kojos suluzo doh.gif

vaikams baldeliai ir zaislai labai faini wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.