QUOTE(MERENGE @ 2009 08 07, 10:51) Man irgi patiko RK ir kai ateis laikas vziuosiu vel ten:) tIk si karta galvoju su niekuo nesitarti, nes nebuvo mano lukseciai patenkinti susitarus, kai gimdziau dukryte
jubrazu-driuke
2009 08 10, 07:12
dziugu kad tik geri atsilpiepimai, man ir arteja gimdymo terminas, zady gimdyti ten. nors kai buvau priemime, tai akuseres labai nuvyle, o gydytojos superines, su dviem teko bendrauti, labai malonios
violeta_151
2009 08 10, 08:45
Man irgi jau greitai terminas, noriu ten gimdyti. Esu daug geru atsiliepimų girdėjusi.
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 10, 08:12) dziugu kad tik geri atsilpiepimai, man ir arteja gimdymo terminas, zady gimdyti ten. nors kai buvau priemime, tai akuseres labai nuvyle, o gydytojos superines, su dviem teko bendrauti, labai malonios  Jumbrazu, su tavim tikėtina, kad RK susitiksim  Labai jau panašiai mums gimdyt nusimato (aišku viskas priklausys nuo mūsų didenybių pilvelyje tupinčių) O jūs tariatės su gydytojais ar ne?
jubrazu-driuke
2009 08 10, 11:25
QUOTE(Tila @ 2009 08 10, 10:52) Jumbrazu, su tavim tikėtina, kad RK susitiksim  Labai jau panašiai mums gimdyt nusimato (aišku viskas priklausys nuo mūsų didenybių pilvelyje tupinčių) O jūs tariatės su gydytojais ar ne? as tariausi su akusere, o kaip ten bus bus matyt vietoj...  o tu?
Lizebra
2009 08 10, 13:46
QUOTE(ewile @ 2009 08 09, 14:02) na ir as grizau is RK, esu labai patenkinta personalu kaip ir pirma karta,gimdziau nesitarus pas Jurenaite, kazkaip anksciau negirdejau apie ja nieko, bet labai faina. Tik vienas dalykas nepatiko - maistas  , bet cia turbut visuose ligonynese taip labai skmagu girdet, kad viskas patiko, o maistas tai manau cia ne beda  As irgi prie tu, kurios ruosias RK gimdyt  paskutiniu metu tik gerus atsiliepimus girdziu apie RK, tai jau nusprendziau 100 % Jurenaita visa mano nestuma priziuri, bet tik neseniai suzinojau, kad ji dirba RK.  butu visai saunu, jei ir as pas ja pakliuciau
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 10, 14:46) labai skmagu girdet, kad viskas patiko, o maistas tai manau cia ne beda man ten irgi viskas buvo super, išskyrus maitinimą. Gimdžiau nesitarus ir niekam nieko nedovanojom
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 10, 12:25) as tariausi su akusere, o kaip ten bus bus matyt vietoj...  o tu? Nesitariu su niekuo, nieko ten nepažįstu (apart tų moterų, kurios kursus skaitė nėštukėms). Tikiuosi visa ko geriausio, nes atsiliepimai apie personalą tikrai geri, o aplinkai ir maistui reikli nesu (blogiausiu atveju vyras kažką valgomo atveš, iš bado nemirsiu).
Edditocka
2009 08 10, 16:55
Aš pirmą vaiką gimdžiau GM, o šį kartą važiuosiu į RK. Trečiadienį - į kursus, turėsiu galimybę viską išsiaiškinti ir palyginti, kaip vyksta gimdymas RK. Nustebau, kad net antklodėlę reikia turėti vaikui. Nors apie vaiko drabužėlius esu girdėjusi.
interne
2009 08 10, 20:41
QUOTE(Edditocka @ 2009 08 10, 17:55) Aš pirmą vaiką gimdžiau GM, o šį kartą važiuosiu į RK. Trečiadienį - į kursus, turėsiu galimybę viską išsiaiškinti ir palyginti, kaip vyksta gimdymas RK. Nustebau, kad net antklodėlę reikia turėti vaikui. Nors apie vaiko drabužėlius esu girdėjusi. Labas vakaras, skaitinėjiu šia temą, nes galvoju ir aš apie RK. Norečiau pasiteirauti, kada vyksta tie kursai, ir kaip ten užsiregistruoti, patekti??
Murlyka
2009 08 10, 23:17
greiciau ta diena ateitu...
Renata N.
2009 08 11, 04:07
QUOTE(Murlyka @ 2009 08 11, 00:17) greiciau ta diena ateitu...  tai jau tau laaaaaaaabai greit ji ateis  kantrybes
Lizebra
2009 08 11, 04:55
QUOTE(Edditocka @ 2009 08 10, 17:55) Aš pirmą vaiką gimdžiau GM, o šį kartą važiuosiu į RK. Trečiadienį - į kursus, turėsiu galimybę viską išsiaiškinti ir palyginti, kaip vyksta gimdymas RK. Nustebau, kad net antklodėlę reikia turėti vaikui. Nors apie vaiko drabužėlius esu girdėjusi. as ir treciadieni i kursus, matyt susitikslim
jubrazu-driuke
2009 08 11, 07:21
as ir treciadieni i kursus, tik galvoju kaip cia nusigavus iki ju... matyt teks paciai vairuoti ... Papildyta: priminkit kelinta val.?
Rutelencija
2009 08 11, 10:30
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 11, 08:21) as ir treciadieni i kursus, tik galvoju kaip cia nusigavus iki ju... matyt teks paciai vairuoti ... Papildyta:priminkit kelinta val.? 13 val.
jubrazu-driuke
2009 08 11, 10:43
darbo dienom nuo 11 val iki 13 val. buna kazkokios konsultacijos, ar kem teko pabuvot?
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 11, 11:43) darbo dienom nuo 11 val iki 13 val. buna kazkokios konsultacijos, ar kem teko pabuvot? Nesu nieko apie tai girdėjusi (bet ir labai nesidomėjau). Tik kursuose buvau, bet juose labiau paaiškina ligoninės tvarką ir taisykles, ką su savim reikia turėti ir pan. interne, telefonas, kuriuo registruotis į kursus temoje jau buvo rašytas (gal praeitoje, tiksliai nepamenu)
jubrazu-driuke
2009 08 11, 11:11
QUOTE(Tila @ 2009 08 11, 12:51) Nesu nieko apie tai girdėjusi (bet ir labai nesidomėjau). Tik kursuose buvau, bet juose labiau paaiškina ligoninės tvarką ir taisykles, ką su savim reikia turėti ir pan. interne, telefonas, kuriuo registruotis į kursus temoje jau buvo rašytas (gal praeitoje, tiksliai nepamenu)  tai apie kvepavima gimdymo metu ar pan neaiskina? ar apiepati gimdyma? nes su tvarka esu jau susipazinusi visu 100
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 11, 12:11) tai apie kvepavima gimdymo metu ar pan neaiskina? ar apiepati gimdyma? nes su tvarka esu jau susipazinusi visu 100  Gal jei klausimų bus kursų metu ir papasakos plačiau. Kai buvau aš - užsiminė, bet labai trumpai. Liepė gimdymo metu klausyt ką gydytoja ir akušerė sako, laikytis visų nurodymų ir galvot apie kūdikį, o save pamiršt - tada viskas ir sklandžiau, ir greičiau vyksta.
jubrazu-driuke
2009 08 11, 12:36
QUOTE(Tila @ 2009 08 11, 13:15) Gal jei klausimų bus kursų metu ir papasakos plačiau. Kai buvau aš - užsiminė, bet labai trumpai. Liepė gimdymo metu klausyt ką gydytoja ir akušerė sako, laikytis visų nurodymų ir galvot apie kūdikį, o save pamiršt - tada viskas ir sklandžiau, ir greičiau vyksta.  tada neveta ryt teneiti, nes vairuoti nelabai noriu, o vaziuoti tolokai...
Raganiute
2009 08 11, 16:54
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 11, 11:43) darbo dienom nuo 11 val iki 13 val. buna kazkokios konsultacijos, ar kem teko pabuvot? tos konsultacijos- tai apžiūra, leliaus širdies toniukų klausymas, jei suėjo terminas ir gine išrašė siuntimą į gn prieš 2 dienas grįžau iš RK su leliuku  Gimdžiau su niekuo nesitarus, bet viskas praėjo puikiai.
Lizebra
2009 08 11, 19:10
QUOTE(Raganiute @ 2009 08 11, 17:54) tos konsultacijos- tai apžiūra, leliaus širdies toniukų klausymas, jei suėjo terminas ir gine išrašė siuntimą į gn prieš 2 dienas grįžau iš RK su leliuku  Gimdžiau su niekuo nesitarus, bet viskas praėjo puikiai.  Kaip saunu girdet, kad viskas sauniai praejo, didziausi sveikinimai Kai turesi galimybe, gal placiau papasakosi, kaip ten sekesi, pas ka gimdei ir pan.
rasike1982
2009 08 12, 09:20
sveikos mergytes-mamytes  ir as jungiuosi y bury gimdziusiu RK, viskas patiko ir antrajy ruosiuosi ten pasitikti... vakar mano gine pasiule pasidometi ar RK nereikia pasirupinti laselinemis, adatomis ir panasiais dalykais, nes VGN sake reikia... gal kas zinot? pries 2metus taj reikejo klizmutes, ta zinau, bet gal kas zinot ar daugiau nieko is vaistines nereikia? (nekalbu apie paklotukus, yklotukus, ir visa kita sau ir kudikiui)... kazkaip sake VNG taj pasiuncia tety y vaistine ir jis viska superka jei nescioji neturi, ydomu kaip del situ reikalu RK
Lizebra
2009 08 12, 09:23
QUOTE(rasike1982 @ 2009 08 12, 10:20) sveikos mergytes-mamytes  ir as jungiuosi y bury gimdziusiu RK, viskas patiko ir antrajy ruosiuosi ten pasitikti... vakar mano gine pasiule pasidometi ar RK nereikia pasirupinti laselinemis, adatomis ir panasiais dalykais, nes VGN sake reikia... gal kas zinot? pries 2metus taj reikejo klizmutes, ta zinau, bet gal kas zinot ar daugiau nieko is vaistines nereikia? (nekalbu apie paklotukus, yklotukus, ir visa kita sau ir kudikiui)... kazkaip sake VNG taj pasiuncia tety y vaistine ir jis viska superka jei nescioji neturi, ydomu kaip del situ reikalu RK siandien eisiui paskaitele ten, tai tikiuosi viska suzinoti ir butinai informuosiu
QUOTE(rasike1982 @ 2009 08 12, 10:20) vakar mano gine pasiule pasidometi ar RK nereikia pasirupinti laselinemis, adatomis ir panasiais dalykais, nes VGN sake reikia... gal kas zinot? pries 2metus taj reikejo klizmutes, ta zinau, bet gal kas zinot ar daugiau nieko is vaistines nereikia? (nekalbu apie paklotukus, yklotukus, ir visa kita sau ir kudikiui)... kazkaip sake VNG taj pasiuncia tety y vaistine ir jis viska superka jei nescioji neturi, ydomu kaip del situ reikalu RK Jei teisingai pamenu, lyg ir vėliau (jei prireikia) už tai paprašo sumokėti. Bet iš anksto tai nereikia pirkti, tik turėti tai, kad reikalinga tau ir kūdikiui. Lizebra gal patikslins po paskaitėlės Raganiute, šaunu, kad viskas puikiai praėjo
viokleta
2009 08 12, 09:34
As gimdziau ana savaitele RK, tai vaistineje turejau nusipirkti spec klizma. Daugiau nieko liepe nesipirkti - nei nuskausminamuju, nieko. Jei reikes, sake duos. Kadangi man daugiau nieko neprireike,tai ir nezinau,ar reiketu po to vyrui eiti i vaistine ir atpirkti
rasike1982
2009 08 12, 09:34
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 12, 11:23) siandien eisiui paskaitele ten, tai tikiuosi viska suzinoti ir butinai informuosiu  bus didelis dekui uz sita info, nes kazkaip nesinori nuvykti ten ir ko nors netureti
jubrazu-driuke
2009 08 12, 10:45
man dave lapeli ka nusipirkti, tai sarasely buvo siules, bintai 5vnt, palutes 5vnt ir klizma. tipo kadangi krize, tai del visa ko reiktu pasirupinti...  pirkau viska salimai esancioje vaistineje, kuri jei neklystu vadinasi auslavija...
jubrazu-driuke
2009 08 12, 12:27
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 12, 11:23) siandien eisiui paskaitele ten, tai tikiuosi viska suzinoti ir butinai informuosiu  laukiam ziniu
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 12, 11:45) man dave lapeli ka nusipirkti, tai sarasely buvo siules, bintai 5vnt, palutes 5vnt ir klizma. kaip keista. Vasarį nereikėjo jokio sąrašiuko. Ir nieko atpirkinėti taip pat nereikėjo.
Raganiute
2009 08 12, 12:47
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 11, 20:10) QUOTE(Tila @ 2009 08 12, 10:26) Raganiute, šaunu, kad viskas puikiai praėjo  ačiū už sveikinimus visą darbą atliko nuostabi akušerė Violeta (pavardės neatsimenu), labai palaikė, ramino, be galo džiaugiuos, kad toks žmogus buvo šalia tokiu momentu. Daktarės pavardė prasideda Š.. raide, nepamenu, bet ji man buvus- nebuvus, nieko blogo, nieko gero negaliu pasakyti, tiesiog ateidavo, pažiūrėdavo ir išeidavo. Dar priėmime ir vėliau po gimdymo teko susidurti su Raguckiene, tai ji man paliko labai gerą profesionalios gyd įspūdį. Pačios gimdyklos visai neblogai atrodo, tikėjausi skurdesnio vaizdelio. O palatose gulint reikia turėti savo įrankius, puodelį, lėkštę (jau lyg rašė apie tai anksčiau šitoj temoj), tualetinio popieriaus nepamirškit
jubrazu-driuke
2009 08 12, 12:54
QUOTE(gupija @ 2009 08 12, 14:33) kaip keista. Vasarį nereikėjo jokio sąrašiuko. Ir nieko atpirkinėti taip pat nereikėjo. tai cia tipo nuo 2009-06-01 ar tai nuo 2009-05-01
Edditocka
2009 08 12, 16:35
QUOTE(interne @ 2009 08 10, 21:41) Labas vakaras, skaitinėjiu šia temą, nes galvoju ir aš apie RK. Norečiau pasiteirauti, kada vyksta tie kursai, ir kaip ten užsiregistruoti, patekti?? Kursai vyksta kas trečiadinį: viena paskaitėlė apie gimdymą, kita - apie vaikelio priežiūrą. Registruotis tel. 2610492. Šiandien, t.y. paskaitėlėje apie gimdymą paaiškino, kaip vyksta gimdymas, kaip reikėtų elgtis. O, šiaip - viskas tas pats, kaip ir prieš 10 metų
Lizebra
2009 08 12, 16:58
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 12, 13:27) laukiam ziniu  paskaitelej taip ir sake, kad del sumazejusio finansavimio reikia nusipirkti: siulu, klizma, 5 vnt binto ir 5 vnt paluciu. Siaip nuejus i ta vaistine moterele jau zino, ko duot  Taip pat gydytoja pabreze, kad jei nebus gimdyve nusipirkus tu daiktu, tai ir jos suras, bet aisku, kai turi savo, tai garantija, kad lemiamu momentu nepritruks ir butent man Man paskaitele visai patiko  kaip ir nelabai daug naujo suzinojom, bet manau tikrai verta. Tiesa del epiduro dar sake, kad jei kartais jo prireiktu, tai veliau jau po visko papraso atpirkti kateteri. Uz jokius vaistus moket nereikia. Papildyta:QUOTE(Edditocka @ 2009 08 12, 17:35) Kursai vyksta kas trečiadinį: viena paskaitėlė apie gimdymą, kita - apie vaikelio priežiūrą. Registruotis tel. 2610492. Šiandien, t.y. paskaitėlėje apie gimdymą paaiškino, kaip vyksta gimdymas, kaip reikėtų elgtis. O, šiaip - viskas tas pats, kaip ir prieš 10 metų  o tu kartais ne ta nestuke su geltona suknute buvai  ?
jubrazu-driuke
2009 08 12, 17:14
papasakokit ka dar sake naudingo?
Lizebra
2009 08 12, 17:36
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 12, 18:14) papasakokit ka dar sake naudingo? kaip as suprantu, tai tu buvus toj paskaitoj, tai matyt nieko naujo ir nepasake mums, tiesiog papasakojo, kaip vyksta pats gimgymo procesas ir kad svarbiausia visada klausyti, ka gydytojas sako, tada viskas einasi lengvai ir greitai
Edditocka
2009 08 12, 17:37
o tu kartais ne ta nestuke su geltona suknute buvai  ? [/quote] Taip, Lizebra, toji. O kaip tave galima buvo atpažinti?
Lizebra
2009 08 12, 17:43
[quote=Edditocka,2009 08 12, 18:37] o tu kartais ne ta nestuke su geltona suknute buvai  ? [/quote] Taip, toji. O kaip tave galima buvo atpažinti? [/quote] as per viena mamyte nuo taves sedejau, su tokiu pilku apdaru (ale suknele) ant timpu. Tik gal neisidemejai manes  , pasakojau, kad vyras bijo "gimdyt"
Edditocka
2009 08 12, 17:50
as per viena mamyte nuo taves sedejau, su tokiu pilku apdaru (ale suknele) ant timpu. Tik gal neisidemejai manes  , pasakojau, kad vyras bijo "gimdyt"  [/quote] Puikiausiai atsimenu. Sekmės tau ir tavo vyrui drąsos. Tikrai tai puikios ir nepamirštamos jūsų gyvenimo akimirkos būtų. Be to, jo palaikimas ir buvimas kartu tau labai padėtų. Padrąsink jį, kad jis bet kada galėtų išeiti atsikvėpt, ir vėl grįžti.
Lizebra
2009 08 12, 17:55
[/quote] Puikiausiai atsimenu. Sekmės tau ir tavo vyrui drąsos. Tikrai tai puikios ir nepamirštamos jūsų gyvenimo akimirkos būtų. Be to, jo palaikimas ir buvimas kartu tau labai padėtų. Padrąsink jį, kad jis bet kada galėtų išeiti atsikvėpt, ir vėl grįžti. [/quote] Aciu, jums taip pat didziausios sekmes. Na dabar jau manau jis apsiprato, cia gal labiau jam ta baime koki 5 menesiuka buvo uzejus  , dabar jau viskas ok
jubrazu-driuke
2009 08 12, 17:56
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 12, 19:36) kaip as suprantu, tai tu buvus toj paskaitoj, tai matyt nieko naujo ir nepasake mums, tiesiog papasakojo, kaip vyksta pats gimgymo procesas ir kad svarbiausia visada klausyti, ka gydytojas sako, tada viskas einasi lengvai ir greitai  ne, nebuvau
kuskusas
2009 08 12, 21:27
dideliausi sveikinimai naujoms mamytems
Lizebra
2009 08 13, 06:55
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 12, 18:56) ne, nebuvau  na daugiau, tai net nezinau, ka pridurti. Kaip ir minejau, papasakojo apie gimdymo procesa, bet gi visos daugmaz zinom ir isaivaizduojam kaip ten vyksta veiksmas, nieko labai naujo nepapasakojo. Susake, ka butu gerai nusipirkti gimdymui (rasiau anksciau), bet ir be to galima gimdyti  Idomu, ka kita treciadieni papasakos
jubrazu-driuke
2009 08 13, 07:25
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 13, 08:55) na daugiau, tai net nezinau, ka pridurti. Kaip ir minejau, papasakojo apie gimdymo procesa, bet gi visos daugmaz zinom ir isaivaizduojam kaip ten vyksta veiksmas, nieko labai naujo nepapasakojo. Susake, ka butu gerai nusipirkti gimdymui (rasiau anksciau), bet ir be to galima gimdyti  Idomu, ka kita treciadieni papasakos  tai zodziu svarbiausia klausyti gydytojos ir akuseres, t.y. med personalo nurodymu gimdymo metu ir viskas turetu eitis sklandziai
Rutelencija
2009 08 13, 11:08
[quote=Lizebra,2009 08 12, 18:55] [/quote] Puikiausiai atsimenu. Sekmės tau ir tavo vyrui drąsos. Tikrai tai puikios ir nepamirštamos jūsų gyvenimo akimirkos būtų. Be to, jo palaikimas ir buvimas kartu tau labai padėtų. Padrąsink jį, kad jis bet kada galėtų išeiti atsikvėpt, ir vėl grįžti. [/quote] Aciu, jums taip pat didziausios sekmes. Na dabar jau manau jis apsiprato, cia gal labiau jam ta baime koki 5 menesiuka buvo uzejus  , dabar jau viskas ok  [/quote] o as tarp jusu sedejau....  malonu susipazinti....
Puikiausiai atsimenu. Sekmės tau ir tavo vyrui drąsos. Tikrai tai puikios ir nepamirštamos jūsų gyvenimo akimirkos būtų. Be to, jo palaikimas ir buvimas kartu tau labai padėtų. Padrąsink jį, kad jis bet kada galėtų išeiti atsikvėpt, ir vėl grįžti. [/quote]  mano vyras irgi bijo dalyvauti gimdyme ir net nezinau kaip ji ikalbinti, kad butu salia...
Bendraujam čia, tai dar žiūrėkit ir ligoninėj susitiksim  Daug laiko iki gimdymo liko?
Rutelencija
2009 08 13, 13:17
QUOTE(Tila @ 2009 08 13, 13:53) Bendraujam čia, tai dar žiūrėkit ir ligoninėj susitiksim  Daug laiko iki gimdymo liko? man terminas lapkricio 23d. o tau?
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 13, 14:17) man terminas lapkricio 23d. o tau? Po dviejų dienų  Jei viskas teisingai apskaičiuota, turėčiau savaitgalį į ligoninę patekt.
Rutelencija
2009 08 13, 13:32
QUOTE(Tila @ 2009 08 13, 14:24) Po dviejų dienų  Jei viskas teisingai apskaičiuota, turėčiau savaitgalį į ligoninę patekt. OOoooo tai sveikit reiks greitu laiku...  O pirmas vaikas?
|
|