Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: *Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
InRed
QUOTE(Nelly_K @ 2009 09 29, 19:14)
Bubo ir InRed (gal ten ir dirbi?  ax.gif ) imkit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir sveikinimai didziausi, smagu girdet, kad vis daugiau ir  daugiau kam ten patinka, pamazu jau igaunu drasos, nors dar laiko turiu  biggrin.gif
*

nea, nedirbu,mano visai kita profesija net,o kodėl taip pamanei? g.gif
Nelly_K
QUOTE(InRed @ 2009 10 16, 15:22)
nea, nedirbu,mano visai kita profesija net,o kodėl taip pamanei? g.gif
*

turejau galvoj imone Inred, kazkada teko su jais bendradarbiauti biggrin.gif
*mamusikas*
Važiuoju ieškot pleduko mažyliui, o kokio noriu net nežinau, gal vilnonį pirkt g.gif
Neraitė
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 17, 12:00)
Važiuoju ieškot pleduko mažyliui, o kokio noriu net nežinau, gal vilnonį pirkt  g.gif
*

Man tai davė ligoninės, namie turėjau savo. Vilnonis manau geriausia smile.gif
Bubo
as emiau 10 paluciu is kuriu 5 palutes pasieme is manes kita diena po gimdimo smile.gif pirkau siulus ir klizma ir bintus ,zodziu nieko nieks napaprase gimdikloj,tik su savo klizma eini ir tau ja padaro smile.gif o kita diena po gimdimo (man dare CP) atejo berods valitoja kuri tvarko palatas ir atnesdavo jinai postoviai valgyti kai gulejau smile.gif ji man padejo atsikelti ,kad pereiciau is po operacines palatos i paparasta as nelabai galejau atsikelti beto apsitvarkiti pati schmoll.gif tai jinai pasieme mano maisa so visais daiktais kurios reikejo nusipirkti pasiziurejo ir sako siulus cia mums ir bintus mums ,o cia palutes pora pasieme paluciu dar as pleistra turejau po CP kuri uzdeda specialu kuri as neprivalejau pirkti ,bet turejau irgi pasieme smile.gif zodziu pasieme visus situs daiktus padejo apsitvarkiti ir viskas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif mane sokiravo ,kad tai pasieme kazkokia valytoja ir dar kita diena po gimdimo aisku negaila beeet... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
imkit kuo daugiau mazyliam rubeliu as pisiemiau iskart 3 komplekltus tai vyras atveze dar kruva rubeliu paskui smile.gif maza kas ir atpila vaikas ir seip maloniau pakeisti i nauja svaru drabuzeli smile.gif zodziu turekit omeni,kad 3- 4 komplektu tikrai neuzteks schmoll.gif g.gif
*mamusikas*
Nusipirkau Loritos firmos vilnonį pleduką. O tai kokia ten klizma?
Neraitė
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 17, 17:28)
Nusipirkau Loritos firmos vilnonį pleduką. O tai kokia ten klizma?
*

Vaistinėj Tilto g. prie ligoninės yra pirkti 4u.gif
Bubo
ten tokia kaip laseline klizma blush2.gif ne tokios kaip budavo sovetmeciais gumines kaip kriauses lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nelly_K
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 17, 18:05)
Vaistinėj Tilto g. prie ligoninės yra pirkti  4u.gif
*

manau bet kur rasi klizma, ko jie cia vis reklamuoja ta savo Tilto g. ax.gif tipo jie vieninteliai klizmom prekiauja biggrin.gif kokia turesi, tokia ir padarys, svarbu turet, o siulu ir bintu as nepirksiu, reiks, atpirksiu.
jelenyte112
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 18, 13:17)
manau bet kur rasi klizma, ko jie cia vis reklamuoja ta savo Tilto g.  ax.gif tipo jie vieninteliai klizmom prekiauja  biggrin.gif kokia turesi, tokia ir padarys, svarbu turet, o siulu ir bintu as nepirksiu, reiks, atpirksiu.
*

Kitose vaistinese nelabai rasit tokiu klizmu mirksiukas.gif
Neraitė
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 10 18, 13:45)
Kitose vaistinese nelabai rasit tokiu klizmu  mirksiukas.gif
*

Būtent 4u.gif
Aš ieškojau akropolį vaistinėj tai neturėjo, o microlax netinka.
Bubo
Del to ir reklamuoja ta vaistine Tilto g. del to ,kad kituose vaisinese nerasit tokios klizmos. doh.gif schmoll.gif
*mamusikas*
QUOTE(Bubo @ 2009 10 18, 16:30)
Del to ir reklamuoja ta vaistine Tilto g. del to ,kad kituose vaisinese nerasit tokios klizmos. doh.gif  schmoll.gif
*

O tai jei aš jos nespėsiu nusipirk, tai man ir nedarys klizmos? Ar bus galima atpirkt?
Nelly_K
o kodel butinai reikia tokia klizma, kokia jie sako? ar yra tik dvi ju rusys, viena, tai tokia, kokia jie sako, o kita tik mikrolax? blush2.gif nu, jei yra ir kitokiu, tai ka negalima kitokios? nu tada tektu i Tilto g., bet pvz kur tada perka klizmas gimdancios VGN ar AK? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 18, 19:53)
O tai jei aš jos nespėsiu nusipirk, tai man ir nedarys klizmos? Ar bus galima atpirkt?
*

niu per paskaiteles sake, jei neturesim, tai nedarys
Neraitė
Akropolyje pasiūlė tik microlax, o kituose gimdymo namuose matyt turėti savo nereikia g.gif
Bubo
na nezinau kokiu ten kitose ligoninese reikia klizmu,bet vat RK butent reikia tokiu kaip laseline smile.gif rolleyes.gif
*mamusikas*
Bubo ačiū už atsakymą.
Renata N.
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 18, 21:00)
o kodel butinai reikia tokia klizma, kokia jie sako? ar yra tik dvi ju rusys, viena, tai tokia, kokia jie sako, o kita tik mikrolax?  blush2.gif  nu, jei yra ir kitokiu, tai ka negalima kitokios? nu tada tektu i Tilto g., bet pvz kur tada perka klizmas gimdancios VGN ar AK?  ax.gif
Papildyta:
niu per paskaiteles sake, jei neturesim, tai nedarys
*

o VGN klizmu ir nedaro,kiek teko girdet,jie ten tipo uz naturaluma,geriau apsidirbti gimdant blush2.gif
Nelly_K
QUOTE(Renata N. @ 2009 10 19, 08:14)
o VGN klizmu ir nedaro,kiek teko girdet,jie ten tipo uz naturaluma,geriau apsidirbti gimdant blush2.gif
*

na aciu mergaites, reikes varyti tada i ta Tilto g., tik kad lb jau nepakeliui.
Beje, prisimenu, kad sake ir AK, kad apsidaryti tai nieko tokio, tipo mazylis lysdamas spaus zarnos sienele ax.gif bet vistiek kazkaip br.... pirksiu, kad ir nepakeliui a kur desies, jei reikia butent tos ir nekitos biggrin.gif
kuskusas
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 19, 12:02)
na aciu mergaites, reikes varyti tada i ta Tilto g., tik kad lb jau nepakeliui.
Beje, prisimenu, kad sake ir AK, kad apsidaryti tai nieko tokio, tipo mazylis lysdamas spaus zarnos sienele  ax.gif bet vistiek kazkaip br.... pirksiu, kad ir nepakeliui a kur desies, jei reikia butent tos ir nekitos  biggrin.gif
*

namie pasidaryk, tada nusipirksi didesne kriaushe ir per kelis kartus vandeneli susipilsi, kad butu 1200 ml ir baigta beda mirksiukas.gif
Renata N.
QUOTE(kuskusas @ 2009 10 19, 12:10)
namie pasidaryk, tada nusipirksi didesne kriaushe ir per kelis kartus vandeneli susipilsi, kad butu 1200 ml ir baigta beda mirksiukas.gif
*

siaip tai as RK klausiau,tai sake namie paciom nesidaryt,jos ten padarys smile.gif
*mamusikas*
Aš ryt važiuoju į RK patikrinimui, tai reiks nusipirk, kažkaip nenorėčiau apsidirbt, dar kai MB dalyvaus gimdyme.
kuskusas
QUOTE(Renata N. @ 2009 10 19, 15:01)
siaip tai as RK klausiau,tai sake namie paciom nesidaryt,jos ten padarys smile.gif
*

blink.gif o jau ka, jos ten i kita "skylute" kish kad namie negalima? ash puikiai pasidariau namie ir RK manes tuo klausimu neliete, dar pagyre biggrin.gif

va mane irgi nelabai masina toks dalykas kaip daktaru apdirbimas procese smile.gif)))
Bubo
Mergytes kai su saremiukais eisit darytis tos klizmutes bus dzin kur ja kysa patikiekit sakau todel,kad patyriau tai biggrin.gif mirksiukas.gif Galvosit tik apie tai ,kad jau ne uz kalnu susimatysit su savo mazais kleckiukais 4u.gif 4u.gif wub.gif
Nelly_K
QUOTE(Bubo @ 2009 10 19, 15:32)
Mergytes kai su saremiukais eisit darytis tos klizmutes bus dzin kur ja kysa patikiekit sakau todel,kad patyriau tai biggrin.gif  mirksiukas.gif Galvosit tik apie tai ,kad jau ne uz kalnu susimatysit su savo mazais kleckiukais 4u.gif  4u.gif  wub.gif
*

visas tas procesas nemalonus, pradedant klizma, basom kojom ir baigiant kraujais kita diena ax.gif

del klizmos, nzn, ka jos ten kitaip daro, bet tikrai sake namie pacioms nedaryt doh.gif nes kazkaip susake, dar vaika pamesit... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 19, 15:09)
Aš ryt važiuoju į RK patikrinimui, tai reiks nusipirk, kažkaip nenorėčiau apsidirbt, dar kai MB dalyvaus gimdyme.
*

papasakok, kai galesi, kaip ten tau 4u.gif
Nelly_K
mergaites, o as pamirsau ar i pacia gimdykla reikia lialiuko pleduka imti? ax.gif ar jo prireiks tik palatoj? nes daug vietos uzima tada tam maisely, kur daiktai i gimdykla g.gif

aciu
*Svajone*
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 19, 17:14)
mergaites, o as pamirsau ar i pacia gimdykla reikia lialiuko pleduka imti?  ax.gif  ar jo prireiks tik palatoj? nes daug vietos uzima tada tam maisely, kur daiktai i gimdykla  g.gif

aciu
*

reikia ne tik drabužėlius turėt,taip pat ir pleduka,nes aprengus mažylį susuka į pleduką smile.gif
slyva
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 19, 17:23)
reikia ne tik drabužėlius turėt,taip pat ir pleduka,nes aprengus mažylį susuka į pleduką  smile.gif
*

O koki cia ji reikia tureti? As turiu savo nerta, tai tiks? blush2.gif
eda9
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 19, 16:14)
mergaites, o as pamirsau ar i pacia gimdykla reikia lialiuko pleduka imti?  ax.gif  ar jo prireiks tik palatoj? nes daug vietos uzima tada tam maisely, kur daiktai i gimdykla  g.gif
*

Bent jau aš tai neimsiu. Draugė gimdė neseniai, tai davė. O jei jau reikės, tai paprašysiu, kad MB atvežtų.
Bubo
Jie tenais turi savo kaldryciu smile.gif bet as asmeniskai pasiemusi buvau savo silta pleduka ax.gif Nieko tenais baisaus nera schmoll.gif PS.cia as apie klyzma 4u.gif doh.gif
*Svajone*
QUOTE(slyva @ 2009 10 19, 18:07)
O koki cia ji reikia tureti? As turiu savo nerta, tai tiks?  blush2.gif

na žiūrint kokio jis šltumo smile.gif mačiau kitos ir į vokelius vynioja,na manau kokį turėsit toks ir tiks,aš turėjau šiltą tokį su pukeliu medvilninį,buvo super ax.gif
Hamel
noreciau paklausti o kur RK praleidzia sariemius? yra kokie nors kamuoliai, dusai baseinai ir t.t. kuriais galima butu pasinaudoti, kad numalsinti skausma? ir kada po gimdymo atiduodamas leliukas? ar iskarto padedamas ant krutines, ar po gimdymo paliekamas su mama palatoje, gal net vienoj lovoje?
*Svajone*
QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 12:40)
noreciau paklausti o kur RK praleidzia sariemius? yra kokie nors kamuoliai, dusai baseinai ir t.t. kuriais galima butu pasinaudoti, kad numalsinti skausma? ir kada po gimdymo atiduodamas leliukas? ar iskarto padedamas ant krutines, ar po gimdymo paliekamas su mama palatoje, gal net vienoj lovoje?
*

yra gymnic kamuolys,jei tai padeda leidžia naudotis,dušų gimdykloj nėra o bendrais dušais neteko matyti kad gimdyvės naudotųsi,vienu žodžiu gimdykloj tik kamuolys,nebent dar kažką sugalvojo,bet abejoju smile.gif
jei viskas gerai su mažyliu ir mama iškart po gimimo padeda ant krūtinės ir po poros val.. abu su mažyliu keliaujate į palatą mirksiukas.gif
*mamusikas*
Grįžau po TA, paleido iki ketvirtadienio. Gavau ir aš sąrašėlį ko reikia, tai nusipirkau tik klizmą, nes siūlai virš 16 lt, o jei jų nereiks. Jei reiks siųt tai po visko nusiųsiu MB kad atpirktų.
slyva
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 20, 13:00)
Grįžau po TA, paleido iki ketvirtadienio. Gavau ir aš sąrašėlį ko reikia, tai nusipirkau tik klizmą, nes siūlai virš 16 lt, o jei jų nereiks. Jei reiks siųt tai po visko nusiųsiu MB kad atpirktų.
*

O kas dar tam saraselyje? blush2.gif
*mamusikas*
QUOTE(slyva @ 2009 10 20, 13:02)
O kas dar tam saraselyje?  blush2.gif
*

Siūlai, bintai, palutės ir klizma
Bozena83
QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 12:40)
*

Kai gimdziau pirmagimi, tai akusere neleido naudotis kamuoliu, o kitai gimdyvei, kuri gimde tuo pat metu kaip as, tai isvis isnese kamuoli is gimdymo palatos g.gif
Kai viskas tvarkoj, tai lelius atiduodamas is karto, aisku jau nupraustas, sutvarktas.

kuskusas
QUOTE(Bozena83 @ 2009 10 20, 13:28)
Kai gimdziau pirmagimi, tai akusere neleido naudotis kamuoliu, o kitai gimdyvei, kuri gimde tuo pat metu kaip as, tai isvis isnese kamuoli is gimdymo palatos g.gif
Kai viskas tvarkoj, tai lelius atiduodamas is karto, aisku jau nupraustas, sutvarktas.
*

ale idomu kodel... kad inventoriaus nesugadintu??? tai kam jie ten apskritai reikalingi?
man priesh 3 metus leido naudotis, tik ash pati pasirinkau vaikschiojima, o ne kamuoli...

dabar paskaitau kas ligoninese darosi, tai mamom belieka i paskaiteles jokias nevaikscioti, kad mazhiau zhinotu kas ir kaip... mad.gif
Hamel
o gimdykloje tik viena moteris gimdo?
Papildyta:
ir dar kokie tie "gimdymo stalai" kaip lova? ar kaip vertaliotas? kas dar yra gimdykloje?
kuskusas
QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 14:16)
o gimdykloje tik viena moteris gimdo?
Papildyta:
ir dar kokie tie "gimdymo stalai" kaip lova? ar kaip vertaliotas? kas dar yra gimdykloje?
*

na dar iki tokio absurdo nedavazhiavo gal kad kelios vienoj gimdykloj gimdytu smile.gif ten be to 4 jos yra, 3 ish ju nelabai vietos butu dviem storom sutilpt... o gimdymos talas tai naturaliausias "vertaliotas" kur moterishkes aukshtielnikos gimdo...kojom i virshu smile.gif)) doh.gif
*Svajone*
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 20, 13:00)
*

bet siūlus pirkt tikrai nesąmonė,nes jų gali ir neprireikti g.gif man kai gimdžiau tikrai jų nebūtų reikėję doh.gif
Bubo
as tai gulejau isvis per saremius gimdikloj irgi neleido kamuoliu naudotis nei pasivaikscioti nesamone kazkokia doh.gif o gulejau ne ant virtalioto o ant lovos tenais dar ir lova stovi prijunge prie aparato mane kur rodo tonusus ir saremius kada ateina ir pragulejau as tenais 6 valandas o vyras salia sedejo ir fiksavo mano saremius 4u.gif g.gif ir galeusiai isveze is gimdyklos i operacine ir isoperavo nes mano dubuo per siauras buvo. doh.gif kol as gulejau kol laukiau kada ateis manes pasiimti i operacine atveze kita pana pagulde ant virtalioto ir jinai gimde ir as guledama tenias mazau ta vaizdeli doh.gif
Hamel
ooo, siaube..... o jus taretes del gimdymo su kuo nors? ten nera kokiu nors mokamu gimdyklu? siap i gimdykla kada nuveda? dar per saremius, ar tik pagimdyti ant stalo?
*Svajone*
mokamų gimdyklų nėra smile.gif į gimdyklą keliauji tada,kai prasideda gimdymo veikla arba nutaria skatinti,o ant vertalioto jau lipi kai prasideda stūmimas biggrin.gif šiaip visada guli lovoj gimdykloj ax.gif
eda9
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 20, 11:49)
yra gymnic kamuolys,jei tai padeda leidžia naudotis,dušų gimdykloj nėra o bendrais dušais neteko matyti kad gimdyvės naudotųsi,vienu žodžiu gimdykloj tik kamuolys,nebent dar kažką sugalvojo,bet abejoju  smile.gif
jei viskas gerai su mažyliu ir mama iškart po gimimo padeda ant krūtinės ir po poros val.. abu su mažyliu keliaujate į palatą  mirksiukas.gif
*

Na, aš tai ėjau į bendrą dušą ax.gif
*Svajone*
QUOTE(eda9 @ 2009 10 20, 16:37)
Na, aš tai ėjau į bendrą dušą ax.gif

na,jei po klyzmų tai suprantama biggrin.gif o jei per sąremius tai gal ir galima nežinau,tik man minties tokios nebuvo,o ir nemačiau,kad kitos gimdyvės eitų blush2.gif
Hamel
aisku, tai kad gulet lovoje ne pats manau geriausias variantas, nebent kruva aparatu prijungta:) tai matyt galima prie lango pastovet, o jei kamoli isnes- ant vertalioto pasokinet:)))))) tai gal yra tokiu gimdyklu, kur is lovos galima vertaliota padaryti, kazkas tokio tipo : http://www.hill-rom.com/germany/images/Bild1.png nors ir neatrodo,kad jai patogu:))) bet vertaliotas gali isgasdinti:)))
Bozena83
QUOTE(Bubo @ 2009 10 20, 15:52)
as tai gulejau isvis per saremius gimdikloj irgi neleido kamuoliu naudotis nei pasivaikscioti  nesamone kazkokia doh.gif o gulejau ne ant virtalioto o ant lovos tenais dar ir lova stovi prijunge prie aparato mane kur rodo tonusus ir saremius kada ateina ir pragulejau as tenais 6 valandas o vyras salia sedejo ir fiksavo mano saremius 4u.gif  g.gif ir galeusiai isveze is gimdyklos i operacine ir isoperavo nes mano dubuo per siauras buvo. doh.gif kol as gulejau kol laukiau kada ateis manes pasiimti i operacine atveze kita pana pagulde ant virtalioto ir jinai gimde ir as guledama tenias mazau ta vaizdeli doh.gif
*

tai matyt nuo kazko priklauso, kad neleidzia naudotis kamuoliu.
pries beveik 3-jus metus, as gimdykloj praleidau visa para, atvaziavus vakare su saremiais mane ten pagulde, suleido raminamuju, kad galeciau pailset, o nuo kitos dienos ryto jau pradejo skatint gimdyma smile.gif
Na bet tokio aizdo, kai gimdo kita moteris, tai tikriausiai nenoreciau matyt schmoll.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.