QUOTE(Nelly_K @ 2009 09 29, 19:14) nea, nedirbu,mano visai kita profesija net,o kodėl taip pamanei?
Nelly_K
2009 10 16, 15:15
QUOTE(InRed @ 2009 10 16, 15:22) nea, nedirbu,mano visai kita profesija net,o kodėl taip pamanei?  turejau galvoj imone Inred, kazkada teko su jais bendradarbiauti
*mamusikas*
2009 10 17, 11:00
Važiuoju ieškot pleduko mažyliui, o kokio noriu net nežinau, gal vilnonį pirkt
Neraitė
2009 10 17, 11:22
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 17, 12:00) Važiuoju ieškot pleduko mažyliui, o kokio noriu net nežinau, gal vilnonį pirkt  Man tai davė ligoninės, namie turėjau savo. Vilnonis manau geriausia
*mamusikas*
2009 10 17, 16:28
Nusipirkau Loritos firmos vilnonį pleduką. O tai kokia ten klizma?
Neraitė
2009 10 17, 17:05
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 17, 17:28) Nusipirkau Loritos firmos vilnonį pleduką. O tai kokia ten klizma? Vaistinėj Tilto g. prie ligoninės yra pirkti
Nelly_K
2009 10 18, 12:17
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 17, 18:05) Vaistinėj Tilto g. prie ligoninės yra pirkti  manau bet kur rasi klizma, ko jie cia vis reklamuoja ta savo Tilto g.  tipo jie vieninteliai klizmom prekiauja  kokia turesi, tokia ir padarys, svarbu turet, o siulu ir bintu as nepirksiu, reiks, atpirksiu.
jelenyte112
2009 10 18, 12:45
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 18, 13:17) manau bet kur rasi klizma, ko jie cia vis reklamuoja ta savo Tilto g.  tipo jie vieninteliai klizmom prekiauja  kokia turesi, tokia ir padarys, svarbu turet, o siulu ir bintu as nepirksiu, reiks, atpirksiu. Kitose vaistinese nelabai rasit tokiu klizmu
Neraitė
2009 10 18, 15:05
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 10 18, 13:45) Kitose vaistinese nelabai rasit tokiu klizmu  Būtent Aš ieškojau akropolį vaistinėj tai neturėjo, o microlax netinka.
Del to ir reklamuoja ta vaistine Tilto g. del to ,kad kituose vaisinese nerasit tokios klizmos.
*mamusikas*
2009 10 18, 18:53
QUOTE(Bubo @ 2009 10 18, 16:30) Del to ir reklamuoja ta vaistine Tilto g. del to ,kad kituose vaisinese nerasit tokios klizmos.  O tai jei aš jos nespėsiu nusipirk, tai man ir nedarys klizmos? Ar bus galima atpirkt?
Nelly_K
2009 10 18, 20:00
o kodel butinai reikia tokia klizma, kokia jie sako? ar yra tik dvi ju rusys, viena, tai tokia, kokia jie sako, o kita tik mikrolax?  nu, jei yra ir kitokiu, tai ka negalima kitokios? nu tada tektu i Tilto g., bet pvz kur tada perka klizmas gimdancios VGN ar AK? Papildyta:QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 18, 19:53) O tai jei aš jos nespėsiu nusipirk, tai man ir nedarys klizmos? Ar bus galima atpirkt? niu per paskaiteles sake, jei neturesim, tai nedarys
Neraitė
2009 10 18, 20:34
Akropolyje pasiūlė tik microlax, o kituose gimdymo namuose matyt turėti savo nereikia
na nezinau kokiu ten kitose ligoninese reikia klizmu,bet vat RK butent reikia tokiu kaip laseline
*mamusikas*
2009 10 18, 21:49
Bubo ačiū už atsakymą.
Renata N.
2009 10 19, 07:14
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 18, 21:00) o kodel butinai reikia tokia klizma, kokia jie sako? ar yra tik dvi ju rusys, viena, tai tokia, kokia jie sako, o kita tik mikrolax?  nu, jei yra ir kitokiu, tai ka negalima kitokios? nu tada tektu i Tilto g., bet pvz kur tada perka klizmas gimdancios VGN ar AK? Papildyta:niu per paskaiteles sake, jei neturesim, tai nedarys o VGN klizmu ir nedaro,kiek teko girdet,jie ten tipo uz naturaluma,geriau apsidirbti gimdant
Nelly_K
2009 10 19, 11:02
QUOTE(Renata N. @ 2009 10 19, 08:14) o VGN klizmu ir nedaro,kiek teko girdet,jie ten tipo uz naturaluma,geriau apsidirbti gimdant  na aciu mergaites, reikes varyti tada i ta Tilto g., tik kad lb jau nepakeliui. Beje, prisimenu, kad sake ir AK, kad apsidaryti tai nieko tokio, tipo mazylis lysdamas spaus zarnos sienele  bet vistiek kazkaip br.... pirksiu, kad ir nepakeliui a kur desies, jei reikia butent tos ir nekitos
kuskusas
2009 10 19, 11:10
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 19, 12:02) na aciu mergaites, reikes varyti tada i ta Tilto g., tik kad lb jau nepakeliui. Beje, prisimenu, kad sake ir AK, kad apsidaryti tai nieko tokio, tipo mazylis lysdamas spaus zarnos sienele  bet vistiek kazkaip br.... pirksiu, kad ir nepakeliui a kur desies, jei reikia butent tos ir nekitos  namie pasidaryk, tada nusipirksi didesne kriaushe ir per kelis kartus vandeneli susipilsi, kad butu 1200 ml ir baigta beda
Renata N.
2009 10 19, 14:01
QUOTE(kuskusas @ 2009 10 19, 12:10) namie pasidaryk, tada nusipirksi didesne kriaushe ir per kelis kartus vandeneli susipilsi, kad butu 1200 ml ir baigta beda  siaip tai as RK klausiau,tai sake namie paciom nesidaryt,jos ten padarys
*mamusikas*
2009 10 19, 14:09
Aš ryt važiuoju į RK patikrinimui, tai reiks nusipirk, kažkaip nenorėčiau apsidirbt, dar kai MB dalyvaus gimdyme.
kuskusas
2009 10 19, 14:14
QUOTE(Renata N. @ 2009 10 19, 15:01) siaip tai as RK klausiau,tai sake namie paciom nesidaryt,jos ten padarys   o jau ka, jos ten i kita "skylute" kish kad namie negalima? ash puikiai pasidariau namie ir RK manes tuo klausimu neliete, dar pagyre  va mane irgi nelabai masina toks dalykas kaip daktaru apdirbimas procese  )))
Nelly_K
2009 10 19, 15:22
QUOTE(Bubo @ 2009 10 19, 15:32) visas tas procesas nemalonus, pradedant klizma, basom kojom ir baigiant kraujais kita diena del klizmos, nzn, ka jos ten kitaip daro, bet tikrai sake namie pacioms nedaryt  nes kazkaip susake, dar vaika pamesit... Papildyta:QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 19, 15:09) Aš ryt važiuoju į RK patikrinimui, tai reiks nusipirk, kažkaip nenorėčiau apsidirbt, dar kai MB dalyvaus gimdyme. papasakok, kai galesi, kaip ten tau
Nelly_K
2009 10 19, 16:14
mergaites, o as pamirsau ar i pacia gimdykla reikia lialiuko pleduka imti?  ar jo prireiks tik palatoj? nes daug vietos uzima tada tam maisely, kur daiktai i gimdykla aciu
*Svajone*
2009 10 19, 16:23
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 19, 17:14) mergaites, o as pamirsau ar i pacia gimdykla reikia lialiuko pleduka imti?  ar jo prireiks tik palatoj? nes daug vietos uzima tada tam maisely, kur daiktai i gimdykla aciu reikia ne tik drabužėlius turėt,taip pat ir pleduka,nes aprengus mažylį susuka į pleduką
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 19, 17:23) reikia ne tik drabužėlius turėt,taip pat ir pleduka,nes aprengus mažylį susuka į pleduką  O koki cia ji reikia tureti? As turiu savo nerta, tai tiks?
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 19, 16:14) mergaites, o as pamirsau ar i pacia gimdykla reikia lialiuko pleduka imti?  ar jo prireiks tik palatoj? nes daug vietos uzima tada tam maisely, kur daiktai i gimdykla Bent jau aš tai neimsiu. Draugė gimdė neseniai, tai davė. O jei jau reikės, tai paprašysiu, kad MB atvežtų.
Jie tenais turi savo kaldryciu  bet as asmeniskai pasiemusi buvau savo silta pleduka  Nieko tenais baisaus nera  PS.cia as apie klyzma
*Svajone*
2009 10 20, 07:12
QUOTE(slyva @ 2009 10 19, 18:07) O koki cia ji reikia tureti? As turiu savo nerta, tai tiks?  na žiūrint kokio jis šltumo  mačiau kitos ir į vokelius vynioja,na manau kokį turėsit toks ir tiks,aš turėjau šiltą tokį su pukeliu medvilninį,buvo super
noreciau paklausti o kur RK praleidzia sariemius? yra kokie nors kamuoliai, dusai baseinai ir t.t. kuriais galima butu pasinaudoti, kad numalsinti skausma? ir kada po gimdymo atiduodamas leliukas? ar iskarto padedamas ant krutines, ar po gimdymo paliekamas su mama palatoje, gal net vienoj lovoje?
*Svajone*
2009 10 20, 11:49
QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 12:40) noreciau paklausti o kur RK praleidzia sariemius? yra kokie nors kamuoliai, dusai baseinai ir t.t. kuriais galima butu pasinaudoti, kad numalsinti skausma? ir kada po gimdymo atiduodamas leliukas? ar iskarto padedamas ant krutines, ar po gimdymo paliekamas su mama palatoje, gal net vienoj lovoje? yra gymnic kamuolys,jei tai padeda leidžia naudotis,dušų gimdykloj nėra o bendrais dušais neteko matyti kad gimdyvės naudotųsi,vienu žodžiu gimdykloj tik kamuolys,nebent dar kažką sugalvojo,bet abejoju jei viskas gerai su mažyliu ir mama iškart po gimimo padeda ant krūtinės ir po poros val.. abu su mažyliu keliaujate į palatą
*mamusikas*
2009 10 20, 12:00
Grįžau po TA, paleido iki ketvirtadienio. Gavau ir aš sąrašėlį ko reikia, tai nusipirkau tik klizmą, nes siūlai virš 16 lt, o jei jų nereiks. Jei reiks siųt tai po visko nusiųsiu MB kad atpirktų.
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 20, 13:00) Grįžau po TA, paleido iki ketvirtadienio. Gavau ir aš sąrašėlį ko reikia, tai nusipirkau tik klizmą, nes siūlai virš 16 lt, o jei jų nereiks. Jei reiks siųt tai po visko nusiųsiu MB kad atpirktų. O kas dar tam saraselyje?
*mamusikas*
2009 10 20, 12:17
QUOTE(slyva @ 2009 10 20, 13:02) O kas dar tam saraselyje?  Siūlai, bintai, palutės ir klizma
Bozena83
2009 10 20, 12:28
QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 12:40) noreciau paklausti o kur RK praleidzia sariemius? yra kokie nors kamuoliai, dusai baseinai ir t.t. kuriais galima butu pasinaudoti, kad numalsinti skausma? ir kada po gimdymo atiduodamas leliukas? ar iskarto padedamas ant krutines, ar po gimdymo paliekamas su mama palatoje, gal net vienoj lovoje? Kai gimdziau pirmagimi, tai akusere neleido naudotis kamuoliu, o kitai gimdyvei, kuri gimde tuo pat metu kaip as, tai isvis isnese kamuoli is gimdymo palatos Kai viskas tvarkoj, tai lelius atiduodamas is karto, aisku jau nupraustas, sutvarktas.
kuskusas
2009 10 20, 13:01
QUOTE(Bozena83 @ 2009 10 20, 13:28) Kai gimdziau pirmagimi, tai akusere neleido naudotis kamuoliu, o kitai gimdyvei, kuri gimde tuo pat metu kaip as, tai isvis isnese kamuoli is gimdymo palatos Kai viskas tvarkoj, tai lelius atiduodamas is karto, aisku jau nupraustas, sutvarktas. ale idomu kodel... kad inventoriaus nesugadintu??? tai kam jie ten apskritai reikalingi? man priesh 3 metus leido naudotis, tik ash pati pasirinkau vaikschiojima, o ne kamuoli... dabar paskaitau kas ligoninese darosi, tai mamom belieka i paskaiteles jokias nevaikscioti, kad mazhiau zhinotu kas ir kaip...
o gimdykloje tik viena moteris gimdo? Papildyta: ir dar kokie tie "gimdymo stalai" kaip lova? ar kaip vertaliotas? kas dar yra gimdykloje?
kuskusas
2009 10 20, 13:20
QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 14:16) o gimdykloje tik viena moteris gimdo? Papildyta:ir dar kokie tie "gimdymo stalai" kaip lova? ar kaip vertaliotas? kas dar yra gimdykloje? na dar iki tokio absurdo nedavazhiavo gal kad kelios vienoj gimdykloj gimdytu  ten be to 4 jos yra, 3 ish ju nelabai vietos butu dviem storom sutilpt... o gimdymos talas tai naturaliausias "vertaliotas" kur moterishkes aukshtielnikos gimdo...kojom i virshu  ))
*Svajone*
2009 10 20, 13:32
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 20, 13:00) Grįžau po TA, paleido iki ketvirtadienio. Gavau ir aš sąrašėlį ko reikia, tai nusipirkau tik klizmą, nes siūlai virš 16 lt, o jei jų nereiks. Jei reiks siųt tai po visko nusiųsiu MB kad atpirktų. bet siūlus pirkt tikrai nesąmonė,nes jų gali ir neprireikti  man kai gimdžiau tikrai jų nebūtų reikėję
as tai gulejau isvis per saremius gimdikloj irgi neleido kamuoliu naudotis nei pasivaikscioti nesamone kazkokia  o gulejau ne ant virtalioto o ant lovos tenais dar ir lova stovi prijunge prie aparato mane kur rodo tonusus ir saremius kada ateina ir pragulejau as tenais 6 valandas o vyras salia sedejo ir fiksavo mano saremius  ir galeusiai isveze is gimdyklos i operacine ir isoperavo nes mano dubuo per siauras buvo.  kol as gulejau kol laukiau kada ateis manes pasiimti i operacine atveze kita pana pagulde ant virtalioto ir jinai gimde ir as guledama tenias mazau ta vaizdeli
ooo, siaube..... o jus taretes del gimdymo su kuo nors? ten nera kokiu nors mokamu gimdyklu? siap i gimdykla kada nuveda? dar per saremius, ar tik pagimdyti ant stalo?
*Svajone*
2009 10 20, 15:32
mokamų gimdyklų nėra  į gimdyklą keliauji tada,kai prasideda gimdymo veikla arba nutaria skatinti,o ant vertalioto jau lipi kai prasideda stūmimas  šiaip visada guli lovoj gimdykloj
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 20, 11:49) yra gymnic kamuolys,jei tai padeda leidžia naudotis,dušų gimdykloj nėra o bendrais dušais neteko matyti kad gimdyvės naudotųsi,vienu žodžiu gimdykloj tik kamuolys,nebent dar kažką sugalvojo,bet abejoju jei viskas gerai su mažyliu ir mama iškart po gimimo padeda ant krūtinės ir po poros val.. abu su mažyliu keliaujate į palatą  Na, aš tai ėjau į bendrą dušą
*Svajone*
2009 10 20, 15:49
QUOTE(eda9 @ 2009 10 20, 16:37) Na, aš tai ėjau į bendrą dušą  na,jei po klyzmų tai suprantama  o jei per sąremius tai gal ir galima nežinau,tik man minties tokios nebuvo,o ir nemačiau,kad kitos gimdyvės eitų
aisku, tai kad gulet lovoje ne pats manau geriausias variantas, nebent kruva aparatu prijungta:) tai matyt galima prie lango pastovet, o jei kamoli isnes- ant vertalioto pasokinet:)))))) tai gal yra tokiu gimdyklu, kur is lovos galima vertaliota padaryti, kazkas tokio tipo : http://www.hill-rom.com/germany/images/Bild1.png nors ir neatrodo,kad jai patogu:))) bet vertaliotas gali isgasdinti:)))
Bozena83
2009 10 20, 15:53
QUOTE(Bubo @ 2009 10 20, 15:52) as tai gulejau isvis per saremius gimdikloj irgi neleido kamuoliu naudotis nei pasivaikscioti nesamone kazkokia  o gulejau ne ant virtalioto o ant lovos tenais dar ir lova stovi prijunge prie aparato mane kur rodo tonusus ir saremius kada ateina ir pragulejau as tenais 6 valandas o vyras salia sedejo ir fiksavo mano saremius  ir galeusiai isveze is gimdyklos i operacine ir isoperavo nes mano dubuo per siauras buvo.  kol as gulejau kol laukiau kada ateis manes pasiimti i operacine atveze kita pana pagulde ant virtalioto ir jinai gimde ir as guledama tenias mazau ta vaizdeli  tai matyt nuo kazko priklauso, kad neleidzia naudotis kamuoliu. pries beveik 3-jus metus, as gimdykloj praleidau visa para, atvaziavus vakare su saremiais mane ten pagulde, suleido raminamuju, kad galeciau pailset, o nuo kitos dienos ryto jau pradejo skatint gimdyma Na bet tokio aizdo, kai gimdo kita moteris, tai tikriausiai nenoreciau matyt
SuperMama
2009 10 20, 15:53
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|