ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI ČIA
na, siuntima man parase del viso pikto, rupinosi akusere... sako, jei nepriims ar kaip, tj siuntima parasysiu...
Aciu merginos, na reikes ir man dar vienus naktinukus atsargai isimest.
man tai labai idomu kas ten per paskaitos toj RK ligoninej.... nes nepageidauja vyru. O manasis tai labai nori visur dalyvauti..
O beje labai smagu kad daug iš forumu ateis... ir kaip suprantu jau visos ant gimdymo ribos... O man tik 24 savaites... ne per anksti? hm?
i paskaitele eis ir to, kurioms tuoj gimdyt?
Papildyta: Rinne gal jau sveikint galima? QUOTE(Murlyka @ 2009 07 31, 19:44) i paskaitele eis ir to, kurioms tuoj gimdyt? Papildyta: Rinne gal jau sveikint galima? Oi ne dar, o taip noretusi Tiesa, del RK paskaiteliu, tai as jose nebuvau ir jau nebeisiu. QUOTE(Rinne @ 2009 07 31, 22:48) Oi ne dar, o taip noretusi Tiesa, del RK paskaiteliu, tai as jose nebuvau ir jau nebeisiu. Hm, pirmadieni ir as keblinsiu pasirodyt QUOTE(Rinne @ 2009 08 02, 09:00)
Sveikos...
Man įdomu pasidarė, o ko dabar reikia gimdant RK? Prieš du metus, tai pamenu sakė adialiuką vaikiukui būtų gerai savo turėti. Naktinius gimdymui davė. Vaikiuką pradžioje suvystė į ligoninės palutes, o po to kai važiavom iš gimdyklos, mūsiškiais aprengė... Įdomu, o kaip dabar, vis tas pats? Kas naujo? Kas kitaip? QUOTE(Fionna @ 2009 08 03, 00:04) Sveikos... Man įdomu pasidarė, o ko dabar reikia gimdant RK? Prieš du metus, tai pamenu sakė adialiuką vaikiukui būtų gerai savo turėti. Naktinius gimdymui davė. Vaikiuką pradžioje suvystė į ligoninės palutes, o po to kai važiavom iš gimdyklos, mūsiškiais aprengė... Įdomu, o kaip dabar, vis tas pats? Kas naujo? Kas kitaip? viskas tas pats, ką išvardinai taip ir yra QUOTE(Fionna @ 2009 08 03, 01:04) Sveikos... Man įdomu pasidarė, o ko dabar reikia gimdant RK? Prieš du metus, tai pamenu sakė adialiuką vaikiukui būtų gerai savo turėti. Naktinius gimdymui davė. Vaikiuką pradžioje suvystė į ligoninės palutes, o po to kai važiavom iš gimdyklos, mūsiškiais aprengė... Įdomu, o kaip dabar, vis tas pats? Kas naujo? Kas kitaip? man ir viska taip pat susake Papildyta: o kaip ten del tu klizmu, cia salia ligonines yra ju pirkti? Papildyta: o kaip ten del tu klizmu, cia salia ligonines yra ju pirkti? QUOTE(jubrazu @ 2009 08 03, 11:54) Aš tai turėjau ir Microlax klizmučių pora ir tą šlanginę klizmą, bet kažkaip tai neprireikė O jų būna pirkti bet kurioje vaistinėje Beja, o kuriuo atveju stato klizmą? O beja, ką tėvelis turi apsirengti? Paprasti švarūs drabužiai ir guminės šlepetės? QUOTE(Fionna @ 2009 08 03, 12:02) Aš tai turėjau ir Microlax klizmučių pora ir tą šlanginę klizmą, bet kažkaip tai neprireikė O jų būna pirkti bet kurioje vaistinėje Beja, o kuriuo atveju stato klizmą? O beja, ką tėvelis turi apsirengti? Paprasti švarūs drabužiai ir guminės šlepetės? Kaip pasake per paskaita, tai klizma dabar stato pagal pageidavima
Rinne, pranešk kaip tau šiandien sekės, įdomu
Rytoj aš važiuosiu jiems pasirodyt
Ai, dar prisiminiau... savo puodelį buvo gerai turėti...
Įdomu kaip dabar?
Vaje, viena po kitos moterys atvyksta gimdyt
O man trbt dar negreit teks su lagaminais vaziuot QUOTE(Murlyka @ 2009 08 03, 19:29) Vaje, viena po kitos moterys atvyksta gimdyt Nu jau kaip Antakalni tikiuosi nebus (viena rase, kad per diena buvo 38 gymdyves QUOTE(Murlyka @ 2009 08 03, 19:29) Vaje, viena po kitos moterys atvyksta gimdyt O man trbt dar negreit teks su lagaminais vaziuot Tikiuosi kai reikės gimdyti, nebus didelio antplūdžio ir kaip nors tilpsim... nepasiūlys kitur važiuoti Nes pirmą pagimdžiau kažkur po dviejų valandų nuo atvykimo į ligoninę. O antras sako greitesnis būna...
kada as nuvyksiu
labas rytas
tai: puodelis, lėkštė, šaukštas, šakutė. Turbūt užtektų...
Kai buvau paskaitoje tai sakė, kad daugiausia gimdo liepos, rugpjūčio mėn. Buvo kelis kartus kad siuntė į kitą ligoninę... Papildyta: QUOTE(Renata N. @ 2009 08 04, 10:54) labas rytas sakė jeigu reikės duos. T.y. jeigu prašysit tai spręs ar duoti ir ar ne per anksti ar vėlu. Kai buvau sveika pradžia paskaitėlėse tai sakė geriausias laikas epidurui kai kaklelis atsivėręs nuo 5 iki 7 cm. Vėliau neduoda. O RK sakė jeigu norėsit tai sakykite iš anksto nes tam reikia pasiruošti, ne taip greitai padaro....
Į RK atsivežti savo:
puodelį, lėkštę, šaukštą, šakutę. (nors regis man sriubą ligoninės lėkštėje davė) Dar adialiuką vaikiukui. Kas dar? QUOTE(Fionna @ 2009 08 03, 20:29) Tikiuosi kai reikės gimdyti, nebus didelio antplūdžio ir kaip nors tilpsim... nepasiūlys kitur važiuoti Nes pirmą pagimdžiau kažkur po dviejų valandų nuo atvykimo į ligoninę. O antras sako greitesnis būna... QUOTE(Neraitė @ 2009 08 03, 21:28) Ir ka daryt kai per diena sitiek gimdyviu? Papildyta: man atrodo, kad Rinne pariso
Rinne 25m. susilauke sūnelio 3515/51 (Terminas buvo 08.01) (Pagal echo laukė sūnaus).
idomu kaip jai sekes, lauksim ziniu
Buvau šiandien ten konsultacijoj, nes man jau terminas praėjo. Labai maloniai priėmė, pakonsultavo, užrašė vaikiuko toniukus. Gyd Raguckienė priėmė (tikiuosi tiksliai tokia jos pavardė), labai šiltas, malonus žmogus pasirodė
man įdomustoks dalykas - prie trejus metus,kai gimdžiau RK sūniuką, tai spintelėj tokie nedidukai tarakoniukai gyveno, na o naktį tie gyviai ir per manenepasibodėdavo praeit,ir perpalatos grindis. Ar dabar jų ten tebėra? Kas nors susidūrėt? Man tai labai svarbu, renkantis, kur gimdyt antrą
Mazi tarakoniukai? Tj jau trbt uzauge bus
QUOTE(Renata N. @ 2009 08 04, 10:54) labas rytas man tai gal kokius tris kartus siūlė, bet aš atsisakiau, o po to jau kai norėjau tai buvo vėlu QUOTE(Fionna @ 2009 08 04, 14:29) Į RK atsivežti savo: puodelį, lėkštę, šaukštą, šakutę. (nors regis man sriubą ligoninės lėkštėje davė) Dar adialiuką vaikiukui. Kas dar? tai lėkštes sriubai ir antram tai duoda, nereikia savo QUOTE(InRed @ 2009 08 04, 19:26) man įdomustoks dalykas - prie trejus metus,kai gimdžiau RK sūniuką, tai spintelėj tokie nedidukai tarakoniukai gyveno, na o naktį tie gyviai ir per manenepasibodėdavo praeit,ir perpalatos grindis. Ar dabar jų ten tebėra? Kas nors susidūrėt? Man tai labai svarbu, renkantis, kur gimdyt antrą nu birželį nieko tokio nebuvau pastebėjus QUOTE(Murlyka @ 2009 08 04, 21:31) ir jau numirę
Pries 1,5met.tarakoniukai matyt jau buvo ne tik uzauge, bet ir numire.
Arba nepastebejau.Nors vargu-savaite ten pralaike, tikrai nebutu pro mano akis praslyde...
Sveikos,
Iki gimdymo vis paskaitinėdavau šią temą, bet kadangi delsėme gimti, tai kažkaip visai nebuvo nuotaikos bendrauti Bet dabar jau kelios dienos (grįžome sekmadienį), kai grįžome iš RK, tai noriu pasidalinti savo įspūdžiais. Aplinka aišku nekokia, bet man ji ne svarbiausia. O gydytojai ir kitas personalas, galiu pasakyti supernis. Tai trumpai tiek. QUOTE(ditma @ 2009 08 05, 11:04) Sveikos, Iki gimdymo vis paskaitinėdavau šią temą, bet kadangi delsėme gimti, tai kažkaip visai nebuvo nuotaikos bendrauti Bet dabar jau kelios dienos (grįžome sekmadienį), kai grįžome iš RK, tai noriu pasidalinti savo įspūdžiais. Aplinka aišku nekokia, bet man ji ne svarbiausia. O gydytojai ir kitas personalas, galiu pasakyti supernis. Tai trumpai tiek. as gimdziau pries 4,5 meu
na as irgi su niekuo is ten nesitariau, bet jos zino, kad gimdysiu pas jas, tegu ruosiasi moraliskai
Vakar pasisalino gleiviu kamstis, jauciu ilgai laukt neteks
mamos pasidalinkit naujausia patirtim kaip ten su pogimdyvine prieziura?ir mane labai domina: jei prasysiu kad leliuko iskart po gimimo nemaudytu, nesvertu ir nematuotu (veliau po poros valandu kad ta padarytu), o tik apsluostytu ar kalsuys manes kas?
Jungiuosi į planuojančių gimdyti RK
Sakykit, ar labai perpildytas RK gimdymo skyrius šiuo metu? Girdėjau gandų, kad šią vasarą ne visas gimdyves priima, būna, kad išsiunčia kitur. Gal teko susidurti? QUOTE(flamencita @ 2009 08 06, 13:00) mamos pasidalinkit naujausia patirtim kaip ten su pogimdyvine prieziura?ir mane labai domina: jei prasysiu kad leliuko iskart po gimimo nemaudytu, nesvertu ir nematuotu (veliau po poros valandu kad ta padarytu), o tik apsluostytu ar kalsuys manes kas? Kaip per kursus sakė, kad gali tik iš viso nemaudyti, o ne pagal pageidavimus-po poros valandų ar panašiai. Nes iš tikrųjų, tai būna tokių momentų, kad jos vos spėja suktis-keli gimdymai iš karto, o personalo, ypač, dabar vasarą dar atostogauja, neperdaugioausiai. Tai jos atlieka savo darba ir eina prie kitų .
Neisivaizduoju ar labai perpildytas, bet ten juk pastovus judejimas, vienos atvyksta kitos isvyksta... niekas menesiais lovu ir gimdyklu neuzima
QUOTE(Tila @ 2009 08 06, 13:13) Jungiuosi į planuojančių gimdyti RK Sakykit, ar labai perpildytas RK gimdymo skyrius šiuo metu? Girdėjau gandų, kad šią vasarą ne visas gimdyves priima, būna, kad išsiunčia kitur. Gal teko susidurti? Judėjimas gana intensyvus (buvo praeitą savaitę). Bet kiek kalbejau su gydytojais, tai sia vasara sake, kad nebuvo tokio atvejo, kad siųstų kitur. Būna, kad gydytoja vos ne dviejuose gimdymuose iš karto dalyvauja, bet spėja. QUOTE(ditma @ 2009 08 06, 15:00) Judėjimas gana intensyvus (buvo praeitą savaitę). Bet kiek kalbejau su gydytojais, tai sia vasara sake, kad nebuvo tokio atvejo, kad siųstų kitur. Būna, kad gydytoja vos ne dviejuose gimdymuose iš karto dalyvauja, bet spėja. Vat aš RK kursuose tą patį girdėjau, bet ir gandų visokių šia tema taip pat netrūksta. Neva skyrius perpildytas, netelpa, išsiunčia gimdyti kitur. Temoje perskaičiau, kad adialiuką reikia įsidėti. Jau ir jų nebeduoda? QUOTE(Tila @ 2009 08 06, 15:12) Vat aš RK kursuose tą patį girdėjau, bet ir gandų visokių šia tema taip pat netrūksta. Neva skyrius perpildytas, netelpa, išsiunčia gimdyti kitur. Temoje perskaičiau, kad adialiuką reikia įsidėti. Jau ir jų nebeduoda? Del adialiuko, tai pageidautina savo turet, bet jei nebus ,tai suras koki nors... O del perpildymo tai siandien gali is vis nieko nebut, o ryt pilna troba QUOTE(flamencita @ 2009 08 06, 12:00) mamos pasidalinkit naujausia patirtim kaip ten su pogimdyvine prieziura?ir mane labai domina: jei prasysiu kad leliuko iskart po gimimo nemaudytu, nesvertu ir nematuotu (veliau po poros valandu kad ta padarytu), o tik apsluostytu ar kalsuys manes kas? o kodel noretum kad is kart nesvertu ir t.t.? as gimdziau 2007 07 men tai kai vaikiukas gime is kart ji isupo i vienk. vystikliuka (pirkau vaistinej kazkoki ten komplekta i gimdykla. siulau ir jums nusipirkti)issiurbe vandenuka is nosytes, paklause ir pasvere. apsluoste ir padejo man ant krutines. tai tikrai truko labai trumpai. o kol mane tvarke galejau juo dziaugtis. o tada kai atsiguliau i normale lova dave iskart ji pamaitinti ir tik tada ji paeme nupraust aprengt, o mane nuveze i palata. o ten jau ziurek gazuteli svaruteli greit ir atveze:)ir daugiau niekas jo is manes nebuvo paemes dabar kai laukiuosi antro mazylio taip pat ten gimdysiu, nes buvau viskuo labai patenkinta QUOTE(flamencita @ 2009 08 06, 13:00) mamos pasidalinkit naujausia patirtim kaip ten su pogimdyvine prieziura?ir mane labai domina: jei prasysiu kad leliuko iskart po gimimo nemaudytu, nesvertu ir nematuotu (veliau po poros valandu kad ta padarytu), o tik apsluostytu ar kalsuys manes kas? man pogimdyvinė priežiūra tai buvo super QUOTE(Tila @ 2009 08 06, 15:12) geriau turėti savo, bet jei neturėsi, tai tikrai suras į ką susukti vaikiuką, bet vistiek maloniau kai savo daiktas, nes paskui ir paltoje pastoviai į tą patį adijaliuką sukdavau, mieliau kažkaip QUOTE(melisa @ 2009 08 06, 16:28) o kodel noretum kad is kart nesvertu ir t.t.? as gimdziau 2007 07 men tai kai vaikiukas gime is kart ji isupo i vienk. vystikliuka (pirkau vaistinej kazkoki ten komplekta i gimdykla. siulau ir jums nusipirkti)issiurbe vandenuka is nosytes, paklause ir pasvere. apsluoste ir padejo man ant krutines. tai tikrai truko labai trumpai. o kol mane tvarke galejau juo dziaugtis. o tada kai atsiguliau i normale lova dave iskart ji pamaitinti ir tik tada ji paeme nupraust aprengt, o mane nuveze i palata. o ten jau ziurek gazuteli svaruteli greit ir atveze:)ir daugiau niekas jo is manes nebuvo paemes dabar kai laukiuosi antro mazylio taip pat ten gimdysiu, nes buvau viskuo labai patenkinta
na ir as grizau is RK, esu labai patenkinta personalu kaip ir pirma karta,gimdziau nesitarus pas Jurenaite, kazkaip anksciau negirdejau apie ja nieko, bet labai faina. Tik vienas dalykas nepatiko - maistas
QUOTE(ewile @ 2009 08 09, 14:02) na ir as grizau is RK, esu labai patenkinta personalu kaip ir pirma karta,gimdziau nesitarus pas Jurenaite, kazkaip anksciau negirdejau apie ja nieko, bet labai faina. Tik vienas dalykas nepatiko - maistas nu man tai skanus maistelis buvo |