Tai ar laukiate šių metų krepšinio čempionato? Ar net nezadat ziuret?
Kaip manote, kokia vieta iskovosime?
Padiskutuokime!
Sveiki teciai,
Tai ar laukiate šių metų krepšinio čempionato? Ar net nezadat ziuret? Kaip manote, kokia vieta iskovosime? Padiskutuokime!
Jei dalintu medalius autsaideriams, speju gautumem bronza. Nors kaip visada, pradzioj turbut parodys ka nors ir iki kokio 4finalio issiraus.
Rinktine siemet tikrai susilpnejus, bet taip noretusi tiketi, kad pavyks koki medali parsivest.
Jau greit prasides draugiskos rungtynes, bus matyt, ar komanda jau susizaide, ar dar nelabai.
Rinktine silpnoka, bet noras laimeti didelis.
Turetu sektis neblogai. QUOTE(GrybuKaras @ 2009 07 30, 16:20) Sveiki teciai, Tai ar laukiate šių metų krepšinio čempionato? Ar net nezadat ziuret? Kaip manote, kokia vieta iskovosime? Padiskutuokime! eik tu sikt su savo krepsiniu. Daunai, kurie sedi prie ekrano ir paklaikusiom akim ziuri i kase, nieko nesiskiria nuo kvailu bobu, sedinciu prie serialu.
Niekada nežiūrėjau tos nesąmonės. Vieni už didelius pinigus laksto, o kiti žiūri kaip serialą, dar prisiperka maikučių, vėliavėlių ir tampa tikrais patriotais. Kai kurie dar rėkauja, keikiasi, nervinasi
Laiko švaistymas
Pateksim tarp 4 stipriausiu
Sita, vyrai, per kur kasi rodys? man rodos kad per Sport baltic, o vyrui per tv3
Rodys per sport baltik
QUOTE(Dzesika:) @ 2009 08 06, 19:47) TV3 rodys kai kuriuos vaizdo irasus, tiesiogiai - kur zais lietuviai, ir pusfinali bei finala. Viasat Sport Baltic - visa cempionata Papildyta: I cempionata nevyks Giedrius Gustas, Mindaugas Katelynas ir Renaldas Seibutis. Kaip manote, kas taps paskutiniu, kuriam bus nepasiulyta vykt i cempionata? QUOTE(GrybuKaras @ 2009 08 10, 18:20) TV3 rodys kai kuriuos vaizdo irasus, tiesiogiai - kur zais lietuviai, ir pusfinali bei finala. Viasat Sport Baltic - visa cempionata Papildyta: I cempionata nevyks Giedrius Gustas, Mindaugas Katelynas ir Renaldas Seibutis. Kaip manote, kas taps paskutiniu, kuriam bus nepasiulyta vykt i cempionata? Manau, kad Mazuti... Jis toks biski ne rinktines lygio
Kuti kuti mažuti prostitutė
dar padainuok truputį Jau eisiu žiūrėt kašį ir aš QUOTE(GrybuKaras @ 2009 08 10, 18:20) TV3 rodys kai kuriuos vaizdo irasus, tiesiogiai - kur zais lietuviai, ir pusfinali bei finala. Viasat Sport Baltic - visa cempionata Papildyta: I cempionata nevyks Giedrius Gustas, Mindaugas Katelynas ir Renaldas Seibutis. Kaip manote, kas taps paskutiniu, kuriam bus nepasiulyta vykt i cempionata? man atrodo kad Jomanta paliks
Man irgi Mazutis kazkaip neisipaiso i rinktine, kaip kazkas anksciau minejo.
Vistik idomu koks bus galutinis sprendimas.
Na va, kaip ir buvo galima numatyti buvo atsisakyta Jankūno. Mano manymu, tikrai teisingas sprendimas
laukiam tik pergaliu ir laimejimu
QUOTE(SuperMeska @ 2009 08 06, 19:38) Pateksim tarp 4 stipriausiu Taip uztikrintai kalbi, gal ir kokiais statymais uzsiimi? As planuoju isivelt siek tiek, vienas draugelis vis kiek nors pastato, nemazai yra laimejes QUOTE(terro @ 2009 09 07, 17:55) Taip uztikrintai kalbi, gal ir kokiais statymais uzsiimi? As planuoju isivelt siek tiek, vienas draugelis vis kiek nors pastato, nemazai yra laimejes aha, as irgi esu girdejes kad zmones uzsidirba siek tiek. nors manau cia daugiau azarto reikalas. pats nusprendziau siandien isbandyt naujo sezono proga QUOTE(terro @ 2009 09 07, 18:11) na as siandien irgi dar gana zalias buvau sitam reikale. pasiskambinau draugeliui, jis pastoviai kisa savo nosi i tokius dalykus. sake varyt i www.unibet.lt nes ten sake patikimiausia is internetiniu. o as tikrai nenoriu dar eit kazkur ir taip laiko ner. internetu gaunas greit ir patogiai. ir zmonai neuzkliuva
nebeleidzia taisyti.. nesigauna ten ziuret, siustis reik kazka, nerasiu kur kitur tai jungsiuos ant win ir bandysiu siustis... arba per radija klausysiu
EDIT. leidzia dabar
ten kelios min nemokamai... bent jau kiek radau.
viltis mirsta paskutine...
nieko mes nelaimesim
Taip pralosti dar ne kiekvienas sugeba... Buna istikro nusisuka fortuna |