Noriu paprasyti mamyciu, kuriu vaikiukai lanke Drugeliu grube, gal galit parasyti aukletoju gimtadienius, jei prisimenat. Aciu
Sveikos.
Noriu paprasyti mamyciu, kuriu vaikiukai lanke Drugeliu grube, gal galit parasyti aukletoju gimtadienius, jei prisimenat. Aciu
Mes irgi pradejom lankyti Drugeliu grupe. Apie aukletojas girdejau tik gerus atsiliepimus, bet maniskis labai sunkiai adaptuojasi - verkia kai reikia issikirti, kai pasiimu pries piet irgi verkia. Darzelyje nevalgo. Jau reiktu bandyti palikti miegeliui, nes nuo pirmadienio i darba, bet kai jam taip sunku, tai net nezinau... gal yra mamyciu, kurios jau bande palikti miegui - kaip sekesi?
QUOTE(Afrė @ 2009 09 02, 21:53) Iš pradžių maniškis normaliai ėjo,bet dabar kai jau vedu nuo pirmadienio tai kiekvieną dieną vos ne nešu ant rankų nuo pat namų verkiantį... kiekvieną rytą iš grupės išeinu visa šlapia ir su ašarom akyse,siaubas
Laba diena.
Kiekvieną pirmadienį vežame siuntinius VISOJE LIETUVOJE(iš rankų į rankas) pristatymas 100% -Drabužiai -Kosmetika -Žaislai -Sveikinimai -Dovanos -Baldai Ir kitus Jūsų norimus išsiųsti-parsisiųsti daiktus. KAINOS LABAI PRIEINAMOS[COLOR=blue] Parasykite Jūsų siuntinuko kryptį,mes Jums pasiūlisime prieinamiausia kainą. Atsakom: į asm.žinutes,sms,skambuciai 867458580 (Tele2) SORRY ZIRMUNAI THE BEST=) QUOTE(Simba_R @ 2009 09 09, 10:05) Mes irgi pradejom lankyti Drugeliu grupe. Apie aukletojas girdejau tik gerus atsiliepimus, bet maniskis labai sunkiai adaptuojasi - verkia kai reikia issikirti, kai pasiimu pries piet irgi verkia. Darzelyje nevalgo. Jau reiktu bandyti palikti miegeliui, nes nuo pirmadienio i darba, bet kai jam taip sunku, tai net nezinau... gal yra mamyciu, kurios jau bande palikti miegui - kaip sekesi? Labutis Mes Drugelius lankom jau antra savaite. Pirma savaite viskas buvo kuo puikiausiai, neverke maniske ir noriai eidavo, bet sia savaite pirmadieni kai atejom, tai pataikem susitikti persirengimo kambarelyje su dviem vaikiukais, kuriai labai smarkiai ir garsiai verke. Maniske issigando ir irgi pradejo verkti Ir vakar, ir uzvakar vel pataikydavaom susitikti su verkianciais vaikuciais (kad ir kaip stengdavaus ateiti kitu laiku, kad ju nebutu), tai ji iskart irgi pradedavo verkti ir manes nenoredavo paleisti. Taciau tuos kartus as jau buvau stipri ir bandydavau uzkalbeti, kad as turiu eiti i darbeli, kad jai bus smagu su vaikais, kad skaniai valgys, eis i lauka, zais, o paskui as ateisiu pasiimti. Taip kalbedama atiduodavau i grupe ir greitai iseidavau. Pasiklausydavau uz duru, ar viskas gerai (nurimdavo) ir iseidavau. O siandien galu gale pavyko ateiti, kai nieko koridoriuje nebuvo ir jokiu verkianciu vaikuciu nesigirdejo, tai nors ir sake, kad nenori eiti, bat neverke Vaikai kaip bezdzioniukai, labai imlus aplinkai, o mes - mamytes - imlios ju skausmui, taciau as manau, kad mes, suauge, privalom buti tvirti ir savo ramybe uzkresti ir juos, taip jie saugesni jausis. Priesingu atveju, kai mato, kad patys pasimetam isvyde ju asaras ir pasiduodam ju liudesiui, jie taip elgiasi ir toliau ir tikisi ir laukia, kad pavyks pasiekti to, ko jie nori, bet juk mes niekaip negalim likti su jais darzely, jei mums reikia dirbti. As savo Gabriele palikau pietu miego jau trecia diena, viskas buvo gerai, miegojo. Taciau visi vaikuciai skirtingi, ir naturalu, kad kazkokie patarimai, kurie tinka vienam, gali nepadeti kitam vaikuciui. Tad as linkiu mamytei ir visiems kitiems teveliams stiprybes ir kantrybes pratinant savo mazuosius! Viskas bus gerai, anksciau ar veliau pripranta juk visi P.S. O koks jusu berniuko vardas?
Sveikos
Įdomu, kurių vaikučiai Nykštukų grupėj šiandien pradėjo vemti? Nes mūsų dukrytė naktį pradėjo
Sveikos,
mes irgi vedam dukryte i Drugeliu grupe. Jau du rytus paliekama neverke. Dar daugiau: vos perrengi bega i grupe, pamirsta net bucki duoti! Taigi manau, kad anksciau ar veliau visi vaikiukai adaptuosis. Palikom Meta miegoti jau trecia diena, bet ji kiek vyresne uz daugeli vaiku, tad gal del to taip lengvai prisitaike. Musiske gana neblogai kalba, tad grizusi namo pasakoja, kaip aukletoja Marija dainavo dainele, Tonia zaide su vaikais, o su Akvile (mergaite is musu grupes) apsikabino ir nukritusios pagavo zuiki Tik stai keletas dukrytes pasakymu mus su vyru suneramino. Kaskart vakare nuejusi pasiimti dukryte, randu ja ir kitus vaikus sedincius ant suoliuko ar slampinejancius po aikstele. Musiskei taip elgtis visiskai nebudinga! Tad klausiam jos, kodel tu lauke nezaidi su vaikais, o sedi? Sako: "vaikams negalima lauke lakstyti, nes vaikai visus dantukus issimus". Arba siryt pareiske: "aukletoja sake, kad su aukletoja negalima ciuozineti, ciuozti reikia su mama ir tetuku". O juk visai salia yra pora nedidukiu ciuozykleliu, pritaikytu butent maziesiems! Ir dar pastebejau, kad i lauka visai neisinesa jie jokiu zaislu... Nezinau, gal cia paranoja mane puola, bet kazkaip liudna pasidaro, kai ateini i darzeli, pamatai daugybe selstanciu krykstaujanciu vaiku, o tada isvysti, kad visi mazieji sedi arba vaiksto aplink pavesine... Pabandysiu siandien paklausti aukletojos, kodel taip yra. Gal cia tik man taip atrodo? QUOTE(Afrė @ 2009 09 11, 16:01) Sveikos Įdomu, kurių vaikučiai Nykštukų grupėj šiandien pradėjo vemti? Nes mūsų dukrytė naktį pradėjo Eik tu sau, mane net prakaitas ismuse. Mano Ula vakar neveme nieko, jokiu simptomu, kad blogai jauciasi, ryte vyras isvede i darza, blemba tai gal manoji apsiveme, tuoj skambinsiu vyrui.... QUOTE(felicita @ 2009 09 11, 15:21) Sveikos, Tik stai keletas dukrytes pasakymu mus su vyru suneramino. Kaskart vakare nuejusi pasiimti dukryte, randu ja ir kitus vaikus sedincius ant suoliuko ar slampinejancius po aikstele. Musiskei taip elgtis visiskai nebudinga! Tad klausiam jos, kodel tu lauke nezaidi su vaikais, o sedi? Sako: "vaikams negalima lauke lakstyti, nes vaikai visus dantukus issimus". Arba siryt pareiske: "aukletoja sake, kad su aukletoja negalima ciuozineti, ciuozti reikia su mama ir tetuku". O juk visai salia yra pora nedidukiu ciuozykleliu, pritaikytu butent maziesiems! Ir dar pastebejau, kad i lauka visai neisinesa jie jokiu zaislu... Nezinau, gal cia paranoja mane puola, bet kazkaip liudna pasidaro, kai ateini i darzeli, pamatai daugybe selstanciu krykstaujanciu vaiku, o tada isvysti, kad visi mazieji sedi arba vaiksto aplink pavesine... Pabandysiu siandien paklausti aukletojos, kodel taip yra. Gal cia tik man taip atrodo? Tikrai ne paranoja Jus lanko Zifke, nežinau kuri Ūla,bet supratau,kad viena Ūla labai verkianti yra Grupėj keli vaikučiai dar gerokai rėkiantis, bet manau,kad reikia jiems tik laiko ir tėveliams būt kantriems,nes mažieji tik protestuoja taip QUOTE(felicita @ 2009 09 11, 15:21) Sveikos, ... Tik stai keletas dukrytes pasakymu mus su vyru suneramino. Kaskart vakare nuejusi pasiimti dukryte, randu ja ir kitus vaikus sedincius ant suoliuko ar slampinejancius po aikstele. Musiskei taip elgtis visiskai nebudinga! Tad klausiam jos, kodel tu lauke nezaidi su vaikais, o sedi? Sako: "vaikams negalima lauke lakstyti, nes vaikai visus dantukus issimus". Arba siryt pareiske: "aukletoja sake, kad su aukletoja negalima ciuozineti, ciuozti reikia su mama ir tetuku". O juk visai salia yra pora nedidukiu ciuozykleliu, pritaikytu butent maziesiems! Ir dar pastebejau, kad i lauka visai neisinesa jie jokiu zaislu... Nezinau, gal cia paranoja mane puola, bet kazkaip liudna pasidaro, kai ateini i darzeli, pamatai daugybe selstanciu krykstaujanciu vaiku, o tada isvysti, kad visi mazieji sedi arba vaiksto aplink pavesine... Pabandysiu siandien paklausti aukletojos, kodel taip yra. Gal cia tik man taip atrodo? Su Meta jau ir as susipazinau - labai linksma, drasi, daug snekanti mergaite O del lauko, tai gal siek tiek susitirstino spalvos P.S. o de ciuozyklu, tai as neatkreipiau demesio, kad jos yra, gal siek tiek atokiau ir musu grupei jos nepriklauso?..
Raganiuke G, man rodos, kad mes jau grupėje susipažinom. Mūsų "Drugelis" vardu Kristupas, deja jis yra iš tų verkiančių vaikų, kurie sugraudina ir jūsų mažiukę. Nuo pirmadienio eisim 7.30-7.45, nes dirbu nuo 8.30. Auklėtoja Marija sakė, kad po to nusiramina ir žaidžia, tik, kai vaikai valgo nesėda prie stalo ir vis "mamena" (pati girdėjau). Bandysiu dar savaitę- kitą nemigdyti (auklė pasiims).
Penktadieni nevedžiau, nes ketvirtadienį vakare 37.7 temperatūros turėjo, nors jau kitą dieną visai nebuvo pakilusi, bet dėl visa ko...
ŽIRNIUKŲ TĖVELIŲ SUSIRINKIMAS RUGSĖJO 22 D. 17.00 VAL.
Na va, uzklausem siryt aukletojos, kaip ten su ta veikla vakarais lauke. Uztikrino mus, kad zaidzia jie, ir zaisliuku issinesa, tik, kaip jau kelios mamytes minejo, apie puse sesiu zaisliukus visus i grupe jau nunesa. Nuramino siek tiek, juolab kad ir tarp jusu yra tai maciusiu
O siaip tai vis pasidziaugiam musu aukletojomis, Meta visa savaitgali klausinejo, kada vel eisim i darzeli
Nieko man nesake aukletoja, kad nykstuku grupej vaikai veme penktadieni. Musu Ula gerai jautesi grizus ir savaitgali nesusirgo...
QUOTE(Afrė @ 2009 09 11, 17:20) Tikrai ne paranoja Jus lanko Zifke, nežinau kuri Ūla,bet supratau,kad viena Ūla labai verkianti yra Grupėj keli vaikučiai dar gerokai rėkiantis, bet manau,kad reikia jiems tik laiko ir tėveliams būt kantriems,nes mažieji tik protestuoja taip Tai iseina, kad grupeje kelios Ulos, nes man sake, kad musiske kartais pritaria tai neramiajai Ulai, na, bet cia laiko klausimas, gal mergaite labai jautri yra. O del apsivemimo, tai aciu dievui musiske neveme, o taip buvau issigandus, sakes.....
Nu va, o mūsiškė taip virusiuką pasigavo,kad ir mudu su MB apsirgom nuo jos
Gal jau auklėtojos ką nors minėjo dėl susirinkimo? Papildyta: QUOTE(Marijaa @ 2009 09 14, 11:45) Nieko man nesake aukletoja, kad nykstuku grupej vaikai veme penktadieni. Musu Ula gerai jautesi grizus ir savaitgali nesusirgo... Matai mūsų Ūla dažnai pavalgius darže išvemdavo kol priprato Marijaa, tai čia Jūsų Ūlai sunkoka adaptuotis? Kiek jau laiko pratinatės? Miegui paliekat?
Žuvytes, ką gero per Boružiukų susirinkimą sakė? Jei te kokių litų reik - brūkštelk plyz
QUOTE(Afrė @ 2009 09 14, 21:31) Nu va, o mūsiškė taip virusiuką pasigavo,kad ir mudu su MB apsirgom nuo jos Gal jau auklėtojos ką nors minėjo dėl susirinkimo? Papildyta: Matai mūsų Ūla dažnai pavalgius darže išvemdavo kol priprato Marijaa, tai čia Jūsų Ūlai sunkoka adaptuotis? Kiek jau laiko pratinatės? Miegui paliekat? As vakar kai atvaziavau savo dukrytes paimti, tai aukletojos paklausiau kiek tu Ulu, tai sake trys grupeje. Tai va mamytes ir susipazinom QUOTE(Zuwytes @ 2009 09 15, 18:36) Nugis ta rinkliava vienkartinė metams kaip supratau. Bet atrodo kalėdoms bus atskirai babkės renkamos, šito neužfiksavau tiksliai. Išrinko tėvų komitetą iš 3 personų, pristatė programą, pagal kurią mūsiškiai bus mokomi (man patiko). O šiaip tai nieko ypatingo, kadangi buvo ne daugiau 10 tėvelių. Tiesa, nori keisti vieną kilimą, tipo tas senasis toks netikęs, nes vaikai už jo vis kliūva ir griūna. Nu man tas kilimas kaip ir padorus pasirodė, su gatvių imitacija nupiešta. Dar buvo būreliai papildomi pristatyti šiek tiek nu ir viskas atrodo. Auklėtojos tikrai savo darbo entuziastės, tokios nuoširdžios (tfu tfu tfu kad nepergyrus).
Aš duosiu ir kelis stolnikus, kad tik tiem vaikam te būtų smagu ir gerai. Man kažkaip auklytės irgi patinka.
O kaip aukletojos nykstuku grupeje, pasidalinkite mintimis? Man tai tokios neatrodo labai siltos, o gal tik taip atrodo
QUOTE(Zifke @ 2009 09 16, 15:19) O kaip aukletojos nykstuku grupeje, pasidalinkite mintimis? Man tai tokios neatrodo labai siltos, o gal tik taip atrodo Storoji Valė man miela pasirodė,net nereikia klausinėt kaip vaikui sekėsi grupėj,o vat kitoji Valė tokia griežtoka,tai vis turi klaust ir traukt iš jos lūpų kol išgirsiu atsakymus
Mūsų Ula jau, atrodo, apsiprato
QUOTE(Afrė @ 2009 09 14, 20:31) Nu va, o mūsiškė taip virusiuką pasigavo,kad ir mudu su MB apsirgom nuo jos Gal jau auklėtojos ką nors minėjo dėl susirinkimo? Papildyta: Matai mūsų Ūla dažnai pavalgius darže išvemdavo kol priprato Marijaa, tai čia Jūsų Ūlai sunkoka adaptuotis? Kiek jau laiko pratinatės? Miegui paliekat? QUOTE(Marijaa @ 2009 09 16, 20:27) Mūsų Ula jau, atrodo, apsiprato
Viskas bus gerai, apsipras tie musu vaikai, tik va, kad nesirgtu labai. Nes maniske pareina namo su slogyte, o namuose slogos nelieka, tai nesuprantu gal daug kas slogyte darzeli turi tai ir ji snirpsti pradeda
Sveikos, drugeliu mamytes
Norejau pasiklausti, kaip sekasi jusu vaikuciams darzelyje. Metai turbut viskas gerai, o kaip Kristupas, apsiprato? Ar pasakoja jums ka nors aukletojos apie jusu vaikucius? Ar jusu vaikuciai pasakoja ka nors apie darzeli? Kaip suprantu ir kaip pati girdejau, Meta jau pakankamai sklandziai ir aiskiai kalba, tai labai idomu ka ji dar jums papasakoja. Maniske jau irgi nemazai ka papasakoja, bet dar nelabai daug. Ar jusu vaikuciai vaiksto su sauskelnem, ar prisidaro kartais i kelnytes? Mes sauskelnes uzsidedam tik miegojimui, bet kartais tie nelaimingi nutikimai i kelnytes nutinka. Suprantu, kad aukletojoms nelabai malonu pridirbtus rubelius keisti, tad man idomu kaip jos su tais vaikuciais tokiais atvejais tvarkosi. Maniske praeita savaite sake, kad ja teta muse per uzpakali, nes ji pridare i kelnytes. Ryta pasnekejau su buvusia aukletoja, tai vakare mus pasitiko mazoji aiskindama, kad niekas jos nemuse Beje, regis, si 2dieni, t.y. poryt, tevu susirinkimas
Nykštukų mamytė, papasakokit kas vyko susirinkime ir ką nusprendėt? Mums nepavyko sudalyvaut,Ūla apsirgo plaučių ir bronchų uždegimu
Žuvyte, jei eisi pasiimti savo kruopos, pasakyk auklytėm, kad maniškis čiut serga, tai neisim kelias dienas, o gal net savaitę, kad kitiems virusiukų nenešt. Ačiūūūū.
P.S. aš žioplė neužsirašiau tel auklytės... QUOTE(Tomy @ 2009 10 12, 10:11) Žuvyte, jei eisi pasiimti savo kruopos, pasakyk auklytėm, kad maniškis čiut serga, tai neisim kelias dienas, o gal net savaitę, kad kitiems virusiukų nenešt. Ačiūūūū. P.S. aš žioplė neužsirašiau tel auklytės... Eisiu, pasakysiu Kuo apsirgot?
Musu Ula apsirgo treciadieni, tai diagnoze laringitas
QUOTE(Zifke @ 2009 10 13, 14:06) Musu Ula apsirgo treciadieni, tai diagnoze laringitas Gerai,kad pasveikot Mes dar iki šiol vis kovojam su plaučių uždegimu (pasidarėm kontrolinį rentgeną ir visgi pasiekimai maži), antibiotikų negeria,per prievartą girdom, apkandžioja man rankas,vieną vakarą jau net į krūtinę kando Ar darželyje jau šildo?
Sveikos mamytes,
Dabar, matyt, toks laikas. Bjaurus oras ir daugelis serga. Musu Ula irgi serga nuo ketvirtadienio. Pirmiausia, tai pakilo temperatura ir svyravo nuo 38 iki 40. Bet jau kelios dienos kai nebeturi temperaturos, tik pradejo koset. Nedarbinguma gydytoja pratese iki penktadienio. Gal pasveiksim kaip nors. Sveikatos jums ir jusu vaikuciams! QUOTE(Marijaa @ 2009 10 14, 08:13) Sveikos mamytes, Dabar, matyt, toks laikas. Bjaurus oras ir daugelis serga. Musu Ula irgi serga nuo ketvirtadienio. Pirmiausia, tai pakilo temperatura ir svyravo nuo 38 iki 40. Bet jau kelios dienos kai nebeturi temperaturos, tik pradejo koset. Nedarbinguma gydytoja pratese iki penktadienio. Gal pasveiksim kaip nors. Sveikatos jums ir jusu vaikuciams! Sveikatos Ūlai Aš nieko prieš su nedarbingumu sėdėt namie,tik vat bėda jo,kad ne ilgiau 14 kalendorinių dienų galima būt vaiko priežiūros nedarbingumui
Oi sveikatos vaikuciam. Maniske kai pirmus metus lanke tai laabai daug sirgo, bet cia dar ir stresas itakos turejo. O po to per sekancius metus Zirniuku grupej, gal viso ir buvo kokia savaite susidarius, kad slogyte ar kazkas, bet nieko rimto. Nes ir grupej fainai ir noriai ejo ir su virusais apsitryne
Eina sau mamytes, visos trys Ūlos serga, mes jau isgijom pagaliau, bet dar nevesiu, kad neatkristu. O jus sveikit!!!! I darza iskeliausim pirmadieni, o seip niekur nelendam, bunam namuose.... Gerai butu, kad ir kiti teveliai nevestu serganciu vaiku, na labai tuo tikiuos, nes po tokiu ligu taip nesinoretu, kad vel atkristu ir sirgti pradetu.... Nes mes jau ir nebesloguojam, tik siek tiek pakostim.... Suprantu yra darbai, bet ir man darbas ir kitiems, bet negi dabar vesi serganti vaika, kad uzkrestu kitus
QUOTE(Marijaa @ 2009 10 14, 09:13) Sveikos mamytes, Dabar, matyt, toks laikas. Bjaurus oras ir daugelis serga. Musu Ula irgi serga nuo ketvirtadienio. Pirmiausia, tai pakilo temperatura ir svyravo nuo 38 iki 40. Bet jau kelios dienos kai nebeturi temperaturos, tik pradejo koset. Nedarbinguma gydytoja pratese iki penktadienio. Gal pasveiksim kaip nors. Sveikatos jums ir jusu vaikuciams! QUOTE(Zifke @ 2009 10 15, 07:28) Eina sau mamytes, visos trys Ūlos serga, mes jau isgijom pagaliau, bet dar nevesiu, kad neatkristu. O jus sveikit!!!! I darza iskeliausim pirmadieni, o seip niekur nelendam, bunam namuose.... Gerai butu, kad ir kiti teveliai nevestu serganciu vaiku, na labai tuo tikiuos, nes po tokiu ligu taip nesinoretu, kad vel atkristu ir sirgti pradetu.... Nes mes jau ir nebesloguojam, tik siek tiek pakostim.... Suprantu yra darbai, bet ir man darbas ir kitiems, bet negi dabar vesi serganti vaika, kad uzkrestu kitus kiekvienas supranta iš tėvelių savaip,kada vaikas serga Nors Ūla jau mėn kaip namie sėdi ir dar sėdės tikrai 2sav. O jei dar susitvarkysiu sud arbu,tai lapkričio mėn aš ją vešiu į sanatoriją,nes po antibiotikų (3 buteliukus Zinnato sugėrė),visa tokia nubalusi, silpnutė,tai nors atsigautų ir nors kiek imunitetas sustiprėtų. Bandysiu,bet nežinau,kaip darbdavys į tai sureaguos Sveikatėlės visiems vaikučiams QUOTE(Afrė @ 2009 10 15, 10:54) kiekvienas supranta iš tėvelių savaip,kada vaikas serga Nors Ūla jau mėn kaip namie sėdi ir dar sėdės tikrai 2sav. O jei dar susitvarkysiu sud arbu,tai lapkričio mėn aš ją vešiu į sanatoriją,nes po antibiotikų (3 buteliukus Zinnato sugėrė),visa tokia nubalusi, silpnutė,tai nors atsigautų ir nors kiek imunitetas sustiprėtų. Bandysiu,bet nežinau,kaip darbdavys į tai sureaguos Sveikatėlės visiems vaikučiams Na jus mergaites sveikit, labai lauksim darzelyje
Sako gydytoja gripas, nes nei plauciuose nieko nebuvo, nei gerkle neraudona.
Labai uzjauciu, kad taip sergat... Aisku, norisi, kad vaikuciai kuo greiciau pasveiktu... QUOTE(Afrė @ 2009 10 14, 10:33) Sveikatos Ūlai Aš nieko prieš su nedarbingumu sėdėt namie,tik vat bėda jo,kad ne ilgiau 14 kalendorinių dienų galima būt vaiko priežiūros nedarbingumui
Sveikos, apsigrybinau siandien ne tas zodis
Sveikos mamytes
|