sveikos mamytes
QUOTE(renaciukas66666 @ 2009 07 31, 12:43) sveikos mamytes maniškis daro tą patį
Maniškė irgi griežia...
Mano mazajam dygo 6 pirmirji dantukai, visi 6 is karto. Ir kai tik sudygo, jis eme jais griezti, negaliu sakyti kad pastoviai jais griezia, bet labai daznai, kasdien. As kazkaip ne nepagalvojau, kad cia gali buti kas nors negerai
QUOTE(Inetutia @ 2009 08 03, 23:14) Mano mazajam dygo 6 pirmirji dantukai, visi 6 is karto. Ir kai tik sudygo, jis eme jais griezti, negaliu sakyti kad pastoviai jais griezia, bet labai daznai, kasdien. As kazkaip ne nepagalvojau, kad cia gali buti kas nors negerai girdejau kad gali but kad vaikas kirminu gali tureti,jei griezia dantim QUOTE(renaciukas66666 @ 2009 08 04, 08:53) Tada griežia krūminiais dantimis vyresni vaikai miego metu nevalingai. Bet apie kirminus yra prietaras; dar sako, kad griežia, nes neramiai miega dėl dieną patirtų įspūdžių. Atsimenu, kaip brolis grieždavo dantimis, kalbėdavo per miegus dieną prisilakstęs lauke, niekas jokių kirminų pas jį neieškojo. Iki mokyklos praėjo. Mano sūnus irgi "grieždavo" priekiniais dantukais. Bet nustojo. Manau, kad taip jis pažindinosi su jais, be to, jam buvo įdomus išgaunamas garsas
o gal kam pasitaike taip kad tai buvo rimtesne problema,negu tik zaidimas su dantukais?
na,gal dar kas ka gali parasyti sia tema?
Maniskei 9 men ir irgi buvo pradejusi griezti dantimis... net dabar siurpas perbego, kai prisiminiau
manau vaikuciai griezia kai isdygsta pirmieji dantukai, nes niezti arba erzina. o veliau tai tampa iprociu ir tada griezia, kai nekantrauja. is patirties zinau, kad iproti galima pakeisti. todel as pabandziau jai duoti ka nors kieto pagriauzti - dziovinta obuoliuka. kai tik isgirsdavau, kad griezia, is kart obuoliuka i rankas - laiminga, obuoliuka ciulpia, pakandzioja, patampo Na, musu atveju tai labai tiko, nes maniske l.nevalgi. dabar svorio tik po 200 gr per menesi priauga. bet jei jusu vaikutis valgus, tai bandykite duoti siaip ka saugaus kramtyti - tvirtos gumos kamuoliukai su atsikisimais storais, trumpais ir kietais - kad butu dantenoms masazuoklis. |