Arbatinę keisčiau į megztas ar veltas riešines

Jeigu ši netinka - galiu ką nors pagaminti
Sveikutės
Arbatinę keisčiau į megztas ar veltas riešines ![]() Jeigu ši netinka - galiu ką nors pagaminti
noriu barteriuotis
siulau zgutinius auskarus geltonus ar zalius ![]() ![]() o as labai noreciau medziagines geles elektrik ar melsvos spalvos
Mano papuošalai:
![]() ![]() ![]() ![]() išmainyti į nuostabias Minesota tapkutes: ![]() Tapkutės realiai daug gražesnės nei fotografijoje ir labai smagios
Ieškau kas galėtų papuošti vardais stalo įrankius vaikams. Mainyčiau į šią kepurę.
Dar keisčiau į darbo kalendorių ar kokią kitą panašaus dydžio užrašinę. Kad mainai būtų lygesni, pridėčiau tuntą nertų snaigių Labai lauksiu pasiūlymų. Kepurė moteriškai galvai. 40proc alpaka, 20proc vilna, 40proc akrilanas. ![]() silke, o Tavo šlepetės kaip visada - labai jaukios
Roka, kepurė super
Gal dar kokias jaukias laisvas čia pamėtėsiu. QUOTE(roka @ 2010 11 30, 21:54) O gal kas norėtų mainytis į metalinį ąsotį, puoštą dekupažo technika, arba į kokią tai originalią, didelę veltą gėlę? Juodos, raudonos, baltos spalvų Kainos skirtumą atiduočiau pinigais arba dar papildomai ką nors numegzčiau.
Jungiuosi ir as prie jusu mergaites, siulau savo sage su auskariukais, noreciau manais siltu megztu prstiniu ar dekupazuotos dezutes papuosalams
stai mano darbelis
Labai norėčiau savo dviejų metų pipirui šilto megztinuko ar liemenės, siūlus galiu nupirkti pati
Mainyčiau iš ką nors iš savo papuošalų (čia keli pavyzdžiai) ![]() ![]()
KEIČIU švelnu merino vilnos šalikiuką, į įvairias kaledines dekoracijas. Laukiu pasiūlymų
ej ar nebeuzsukat nieks i barteriuka
Ir vėl aš su savo pasiūlymais
Nertas rinkinukas (auskarai ir pakabukas) ![]() ![]() Kalėdinės dekoracijos (galima pagaminti daugiau) ![]() ![]() Domina įvairūs pasiūlymai labai laukiu
Sveikutes, gal kas panevezyje turi vaikuciams veltiniu batuku pasiulyt?
lauksiu pasiulymu i AZ
Sveiki,
gal atsirastu norinciu keistis Sia arbatos dezute keisciau i velta pirties kepure, arba velinukus naujagimei ,na zodziu kazko velto ,nesiojimui (tik ne papuosalai ) (25x12x9cm) ![]() o gal kas patiks is mano laisvu darbeliu
Atnešu dar keletą darbelių mainams, mažu kas patiks
![]() ![]()
Labas vakaras,
Daivulyte, ačiū labai už pasiūlymą, peržiūrėjau Jūsų darbelius, bet kažkaip niekas neprilipo Vis dar laukiu pasiūlymų
Sveikos,
Mainams siūlau šiuos šalikiukus: ![]() ![]() ![]() Mainams ieskau: - megztų šiltų vyriškų pirštinių; - megzto gražaus vyriško šaliko; - arbatines dezutes, - veltų šlepečių moteriškų ir vyriškų; - siaip ko idomaus
gal ir aš pabandyčiau kokius mainus, gal kas kam patiks
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
QUOTE(AušraTa @ 2010 12 16, 16:45) Sveikos, Mainams siūlau šiuos šalikiukus: ![]() Mainams ieskau: - megztų šiltų vyriškų pirštinių; - megzto gražaus vyriško šaliko; - arbatines dezutes, - veltų šlepečių moteriškų ir vyriškų; - siaip ko idomaus sveika, labai patiko raudonas su melynu veltas salikas itikciau i kategorija - siaip ko idomaus p.s. tavo pasto dezute perpildyta. ![]() Šis šalikiukas jau sumainytas QUOTE(wioletine @ 2010 12 17, 11:53) sveika, labai patiko raudonas su melynu veltas salikas itikciau i kategorija - siaip ko idomaus p.s. tavo pasto dezute perpildyta. Prasitrinu, bet greit užkemša
bandau ir aš dar šokti į važiuojanti šventinių dovanų traukinį
siūlau šiuos auskarus ir sagę mainais norėčiau gal "burbulinės" skarelės, gal pieštos šilkinės skarutės, gal velto šalikėlio, o gal kitaip kaip nors padaryto šalikėlio ,ar skarutės .... o gal dar ką įdomaus "pasigausiu"
Galiu pasiūlyt kumštines šiltas pirštines
![]() tik nuotrauka ne kokios kokybės reliaidaug gražiau atrodo
tadada dammmm!!!
mano šlepetės: ![]() į alietės papuošalus:
Ir dar vienas tadammm
Mano arbatinė ![]() į Geruta riešines, kurių foto neturiu dar, bet būtinai nufotkinsiu, jeigu pati autorė nebus išsaugojus. Ačiūūū labai
ir as laaaabai patenkinta
super temute ,man jau antri mainai valio! nuotraukyciu neissaugojau
Labas rytas
Vėluodama rodau Gerutos nuostabias riešines, kurias gavau mainais ![]() Atsiprašau už foto kokybę
siulau mainymam du zgutus
![]() ![]() labiausiai reiketu medziaginio meskucio, kad butu be jokiu kailiuku. taip pat tinka keramikiniai papuosalai (auskarai), puodeliai. ranku darbo vaikiskos knygeles. uzrasines. ir kitokius pasiulymus priimu, tik jokiu budu ne vilna ir ne dekupazas
Mainausi šias mielas priemones skrebinimui ar kitam kokiam "reikalui" į ką nors mielo man ar mano šeimai
Gal kuri kokias atvirutes ar kvietimus krikštynom ar kitom kokiom mielom vaikiškom šventėm gaminate? tuomet mano pasiūlymas Jums p.s. visai sutikčiau jei kuri ir mano mažylei krikštynų kvietimus su šiom priemonėm pagamintų ![]() Boružėlių yra ir geltonų
Mainyčiau šitas pirštines į kokius įdomius auskarus - gal su dekupažu - arba į riešines su karoliukais
![]() manau si sutazo darba i didelius, originalius auskarus
Noreciau pasiulyti mainams siuos dekupazo darbelius
skirtukas knygai ![]() Motyvas neutralus Jurinis galima naudoti kaip arbatine arba papuosaline ![]() Papuosaline su 4skyreliais ![]() Mainams noreciau konors mano dukroms 11metu ir 3metu. Viresniajai gal riesines visai nieko butu. Mazajai gal kokiu galvos papuosalu- lankelio kokio idomesnio, gumyciu. Zodziu siulykit
Kvartetas, mielai norėčiau pasimainyt, tik neturiu dukrelėms nieko panašaus
Aš mainyčiau į dekupažintą dėžutę arbatai iš šių papuošalų ![]() ![]() ![]()
Skirtukas ir arbatine jurine jau pradeta deretis mainams. Kaip ir rezervuota .
Is visu darbeliu liko mainams ta paskutinioji su angeliukais
Kvartetas, sutinku
Kvartetas, tik aš negaliu parašyt tau į AZ
Atsiprasau ir jau prasivaliau
Pirmas žgutas jau sutartas
Man dėžučių perdaug nebus
jau gavau siuntinuka ir ateinu pasigirti apie mano ir kvarteto mainus
gavau: ![]() ![]() issiunciau: ![]() ![]() esu labai patenkinta mainais. aciu
pašnekutė, o ką turi pasiūlyt? nes nežinau iš ko galėčiau rinktis
Merginos, atleiskit, kad isiterpiu
gal kartais mamukasindriukas
Sveikos, gal priimsit i savo bureli?
keisciau siuos papuosaliukus, gal kuria sudomins kas ![]() ![]() ![]() ![]() domina viskas daugiau parase |