Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auksarankių barteriukas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Borri
Mamukas_Indriukas pasiūlė labai gerą idėją - mainytis savo rankdarbiais. Deja, temą uždarė, motyvuojant tuo, kad tai tas pats kas ir swapas doh.gif . Kopijuoju Mamuko Indriuko paaiškinimą kas yra swapas:

swapas primena zaidima,kaip vaikysteje per kaledas gamini ir darai dovana,nezinai kam ir tu nezinai is ko gausi.

Nuo savęs pridėčiau, kad per kalėdas daug maž žinai, kad iš šeimos narių gausi, ir iš visų, o čia gavęs dovaną spėlioji, nuo kokios auksarankės, kuri tokia technika stiliumi dirba ir t.t..
Ir kopijuoju iš wikipedijos, kas yra barteris:

Natūriniai mainai – prekių ar paslaugų pakeitimas ant prekių ar paslaugų nenaudojant pinigų.

Pirmykštėje visuomeninėje bendruomenėje buvo naudojamas tik toks prekybos būdas. Tais laikais žmonės nežinojo kas yra pinigai, o jei jie ir buvo, tai dažnai buvo suprantami kaip prekė. Žmonės vietoj pinigų naudojo vertingesnius, ilgiau galinčius išsilaikyti daiktus, tokius, kaip žvėrelių kailius, grūdus, kriaukles, metalų lydinius.

Dabartiniais laikais dar pasitaiko, kad žmonės apsikeičia daiktais. Taip pat natūriniai mainai išauga hiperinfliacijos laikotarpiu, kai žmonėms sunkiau nustatyti tikrą daiktų kainą pinigais ar iš vis nenori turėti nuvertėjančių pinigų. Vykdant natūrinius mainus stengiamasi iš karto apsikeisti lygiavertėmis prekėmis.

Tikiuosi, šios temos moderatorė neištrins, o mes ir toliau galėsime mainytis savo randarbiais thumbup.gif

i 
Sveiki atvykę į rankdarbių mainų temą. Čia galite pasiūlyti kitiems apsikeisti rankdarbiais, patalpindami vieną kokybišką sumažintą savo siūlomo darbelio nuotrauką, tačiau čia draudžiama talpinti nuorodas į savo rankdarbių  galerijas, bet kokio pobūdžio komercinius skelbimus. Ši tema nėra skirta savireklamai ir ji neturi apkrauti forumo vis  pasikartojančiomis nuorodomis ir gausybe nuotraukų.
Prašome dalyvių nekartoti to paties mainų skelbimo daugybę kartų skirtinguose temos puslapiuose.
Ačiū, kad laikotės temos taisyklių.  
Mamukas Indriukas
tikiuos as taip pat sios temos niekas neistrins,aciu borri wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Borri
Tai pirmoji ir būsiu, ane? Norėčiau kokio plataus šalio, megzto, nerto, velto, tapyto, nesvarbu, galim mainyti į kokius papuošalus, dekupažo dar nesiūlau, nelabai patyrus jame blush-anim-cl.gif

Mamukas_Indriukas, labai tikėsiuos, labai įdomi tema. Tau dėkojam už labai gražią idėją mirksiukas.gif
Mamukas Indriukas
va siulau mainyt 4u.gif
user posted image

laukiu pasiulymu ax.gif blush2.gif
Borri
Mamuk_Indriuk, koks miestas? Į ką nori mainyti? Čia arbatinė? Jei taip, tai tada norėčiau, apsižvalgyk, gal mano parašiuky kas įstrigs
cordi
Jungiuosi is naujo 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Kepures gelyte puosta naturaliu upiniu perliuku, siulai "nekandantys" ax.gif smile.gif
tavi
Labai tikiuos šios , taip reikalingos temos neuždarys.
Shangri La
QUOTE(cordi @ 2009 07 31, 13:55)
Jungiuosi is naujo 4u.gif

Šitas grožis koks viliojantis wub.gif Aš teisingai suprantu- kompektas skirtas suaugusiai, ne mergaitei? O ko už jį norėtum? mirksiukas.gif

! 
Shangri La, necituokite nuotraukų !!!
cordi
Taip, cia ne vaikiskas komplektukas, pirstines mazdaug s-m dydzio, fotografuota ant mano mamos ranku ir galvos ax.gif o noreciau kokios arbatines ar papuosalu komplektuko smile.gif dar turiu panasu rinkinuka zydros spalvos, tik fotikas taisykloj... doh.gif
tavi
Na panos, gal mūsų užsispyrimas ir nugalės smile.gif
Borri
Ištrins, dar 10 atsidarysim quiet.gif . Juokauju žinoma, bet niekaip logiškai nesusieju, kodėl turėtų uždaryti (juk paaiškinom, kad swapas ir barteris ne tas pats, nors ir abudu reiškia mainus) schmoll.gif g.gif
Naktibalda

ačiū Bori, kad nuorodą įteikei mirksiukas.gif

jungiuosi ir aš į gretas, bet dabar nežinau ko noriu lotuliukas.gif , ir dar reiks pagalvoti ką pasiūlyti, 4u.gif , bet kaip faina , labai labai kažko norėsiu biggrin.gif
Shangri La
QUOTE(Naktibalda @ 2009 07 31, 14:32)
jungiuosi ir aš į gretas, bet dabar nežinau ko noriu  lotuliukas.gif ,
*

Kavo hoču, ne znaju, kavo znaju,ne hoču lotuliukas.gif

atsiprašau už off...
Mamukas Indriukas
QUOTE(Borri @ 2009 07 31, 13:51)
Mamuk_Indriuk, koks miestas? Į ką nori mainyti? Čia arbatinė? Jei taip, tai tada norėčiau, apsižvalgyk, gal mano parašiuky kas įstrigs
*

taip cia triju skyriu dezute arbatai,as esu is klaipedos,as labai norciau lankelio i plaukus tik rei surast nuoroda kokio,bent panasaus,vakar per ltv rodo ta laida apie meninkus ir viena turejo toki lankeli su rainom mazytem plunksnom,reiks surast parodyt ax.gif jei butu kazka tokio imanomo mielai mainyciau blush2.gif
Borri
Turbūt įmanoma, tik norėčiau nuotrauką pamatyti, nes dabar sunkiai įsivaizduoju blush2.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(Borri @ 2009 07 31, 15:02)
Turbūt įmanoma, tik norėčiau nuotrauką pamatyti, nes dabar sunkiai įsivaizduoju blush2.gif
*

na va keletas variant ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
arba kaip sioje nuorodoje pas peris hilton violetinis sviesiai
http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...4JpSmmwPUxcSSDA

to kur vakar maciau nerandu niekur doh.gif
Borri
Daug maž supratau, ko norite bigsmile.gif . Aha, galima, rašau į a.ž. dėl smulkmenų
cordi
papildymas smile.gifuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(cordi @ 2009 07 31, 13:55)
Jungiuosi is naujo 4u.gif Kepures gelyte puosta naturaliu upiniu perliuku, siulai "nekandantys" ax.gif  smile.gif
*

Rezervuota Shangri La thumbup.gif smile.gif

! 
cordi, necituokite nuotraukų !!!
irmulia

i 
Merginos, laikykitės temos esmės ir įkeldamos savo darbelių foto iš karto nurodykite į ką jį norite mainyti. Kitu atveju ši tema netenka prasmės.
gugile
na va tik įspėjimas kaip matau tema palaiminta clap.gif clap.gif clap.gif po atostogų ir aš čia užsuksiu...parodysiu ka turiu ir ko noriu yahoo.gif
irmulia
Merginos, tik nuo Jūsų pačių priklauso ar ši tema gyvuos. mirksiukas.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(irmulia @ 2009 07 31, 16:40)
Merginos, tik nuo Jūsų pačių priklauso ar ši tema gyvuos.  mirksiukas.gif
*

aciu 4u.gif
Nesapnuok
sveikos,
Labai norėčiau šilkinio kaklaraiščio išpiešto smile.gif Mainyčiau į kokią dekupažintą lėkštę:
http://nesapnuok.lt/index.php?option=com_j...1&Itemid=53
http://nesapnuok.lt/index.php?option=com_j...1&Itemid=53
~VEGA~
sveikos,,as irgi busiu is tu kur kol kas nzn ko nori:)))))
reikes per atostogas ziurint i vandenu platybes pamastyti is kokios operos ko norecia, ir i ka keisti norecia;))))
manau smagi bus temele:)))
cordi
Originalios pirstinytes, plonytes, bet siltos. Siuliukai su mochera smile.gif dydis mazdaug s-m, ne vaikiskos blush2.gif
user posted image user posted image
Mainais labai noreciau arbatines smile.gif
Mamukas Indriukas

na kas dar kiki grozi pasiulys ax.gif
Minesota
Mainyčiau naują, nertą pleduką kūdikiui (apie 80x80 cm, 50% vilnos, 50% akrilo), į tapybos darbą. Norėčiau paveikslo su gėlėmis. ax.gif

user posted image

user posted image

Lachesė
labai noriu riešinių smile.gif o už tai mielai išdekoruočiau jums ką nors, arba su kompiuteriu sumeketuočiau kažką tokio

http://images34.fotki.com/v1077/filePzKR/c...1/5768642/8.jpg
http://public.fotki.com/architektas/1001-l...a/foto-montaai/
Mamukas Indriukas
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 05, 11:08)
labai noriu riešinių smile.gif o už tai mielai išdekoruočiau jums ką nors, arba su kompiuteriu sumeketuočiau kažką tokio
http://images34.fotki.com/v1077/filePzKR/c...1/5768642/8.jpg
http://public.fotki.com/architektas/1001-l...a/foto-montaai/
*

o lachese prisijunge,labai saunu thumbup.gif
Lachesė
mergytės smile.gif aš labai noriu riešinių smile.gif ir dar noriu pasiūlyti gal mainytis galime ne tik gatavais darbais, o ir medziagomis smile.gif
irmulia

i 
Ši tem yra skirta tik darbelių mainams
Lachesė
ok smile.gif tai tadu seksiu tema, gal kas uzsinores ir mano darbu smile.gif
Mamukas Indriukas

bori,kaip mano lankelis? ax.gif
Borri
Beveik baigtas bigsmile.gif . Ryt pasistengsiu nufotografuoti ir pasitarsim, kaip geriau atrodo mirksiukas.gif

Medžiagom pasimainyti ir man būtų smagu ax.gif
irmulia
Merginos, laikykitės temos esmės mirksiukas.gif Tai tema skirta, Jūsų rankų darbelių mainams, o ne priemonėmis ar medžiagomis keistis mirksiukas.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(Borri @ 2009 08 09, 20:27)
Beveik baigtas bigsmile.gif . Ryt pasistengsiu nufotografuoti ir pasitarsim, kaip geriau atrodo mirksiukas.gif

Medžiagom pasimainyti ir man būtų smagu ax.gif
*

oi labai laukiu ax.gif wub.gif
cordi
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 07, 21:17)
mergytės smile.gif aš labai noriu riešinių smile.gif
*

galiu numegzti riesines ax.gif kazkada univere darem, pakartociau blush2.gif ziurint kokiu noretum, rastus tradicinius as turiu smile.gif
Lachesė
as su karoliukais noriu, ar mokėtumėte ?

http://1.bp.blogspot.com/_KnCzV6HaBBY/SNDX.../Riesines+2.jpg

labai man gražu smile.gif
cordi
[quote=Lachesė,2009 08 10, 21:44]
as su karoliukais noriu, ar mokėtumėte ?
taip, butent tokias jau ir esu gaminus 4u.gif
Shangri La
Pamiršau padėkoti Cordi už komplektuką- labai šaunus ir švelnus smile.gif
cordi
QUOTE(Shangri La @ 2009 08 11, 07:40)
Pamiršau padėkoti Cordi už komplektuką- labai šaunus ir švelnus smile.gif
*

Shangri La, taip pat labai dekui uz auskariukus, visi ciupineja, netiki kad tokius grozius galima rankomis sukurt smile.gif
fancycolor
O labai sauni temele, ne viena auksaranke turbut turi kokiu nors darbeliu, kuriuos noretu keisti i kitus darbelius...Reiks ir man prisijungti ko gero... wub.gif tik ka cia pasiulius pagalvot reik. ax.gif ax.gif
Liorka
Labai gera tema, aš ir tokios seniai norėjau smile.gif
Galėčiau kažką nunerti, už tai norėčiau papuošaliukų - auskariukų, galbūt kokio vėrinuko. Rašykit į AZ, dėl konkretesnių sąlygų susitartume, svarbu kad barterio temos tiktų smile.gif
silke:)
sveikutės..užkliuvo ir man akis už šios temelės...labai šaunu, kai žinai, ką konkrečiai gausi mainais thumbup.gif

Norėčiau ir aš prisijungti. Norėčiau papuošalų dėželės su keliais skyreliais. Arba arbatinės arba dekupažuoto plaukų šepečio.... smile.gif mainais galėčiau pagaminti ką nors iš veltinio. blush2.gif
tavi
silke:), gaila iš šilko nieko nenori verysad.gif
tavi, smile.gif siūlyk...aš juk slapta Tavo darbukus visada stebiu... doh.gif

tavi
Na va Silke ir nežinojau. O ko norėtum, galėčiau padaryti. Tik viskas būt rugsėjo vidury, nes išvažiuoju.
tavi, pasizvalgysiu po Tavo albumeli, gal ka ir sugalvosiu...netiketai mane uzklupai, kazkaip galvojau apie auksciau isvardintus daiktelius, kad tikrai noreciau( i juos mainu pasiulymas tebegalioja smile.gif ) Bet gali buti, kad gal uzsinoresiu ir puikiuju silku..
Lachesė
cordi, o ką aš galėčiau mainais pasiūlyti ????
gugile
merginos galiu pasiūlyti nertas riešines va tokias, tik jūsų pageidaujamų spalvų
user posted image

arba ka nors kitą į siūtą ar veltą rankinę... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.