Mamukas_Indriukas pasiūlė labai gerą idėją - mainytis savo rankdarbiais. Deja, temą uždarė, motyvuojant tuo, kad tai tas pats kas ir swapas  . Kopijuoju Mamuko Indriuko paaiškinimą kas yra swapas: swapas primena zaidima,kaip vaikysteje per kaledas gamini ir darai dovana,nezinai kam ir tu nezinai is ko gausi. Nuo savęs pridėčiau, kad per kalėdas daug maž žinai, kad iš šeimos narių gausi, ir iš visų, o čia gavęs dovaną spėlioji, nuo kokios auksarankės, kuri tokia technika stiliumi dirba ir t.t.. Ir kopijuoju iš wikipedijos, kas yra barteris: Natūriniai mainai prekių ar paslaugų pakeitimas ant prekių ar paslaugų nenaudojant pinigų. Pirmykštėje visuomeninėje bendruomenėje buvo naudojamas tik toks prekybos būdas. Tais laikais žmonės nežinojo kas yra pinigai, o jei jie ir buvo, tai dažnai buvo suprantami kaip prekė. Žmonės vietoj pinigų naudojo vertingesnius, ilgiau galinčius išsilaikyti daiktus, tokius, kaip žvėrelių kailius, grūdus, kriaukles, metalų lydinius. Dabartiniais laikais dar pasitaiko, kad žmonės apsikeičia daiktais. Taip pat natūriniai mainai išauga hiperinfliacijos laikotarpiu, kai žmonėms sunkiau nustatyti tikrą daiktų kainą pinigais ar iš vis nenori turėti nuvertėjančių pinigų. Vykdant natūrinius mainus stengiamasi iš karto apsikeisti lygiavertėmis prekėmis. Tikiuosi, šios temos moderatorė neištrins, o mes ir toliau galėsime mainytis savo randarbiais  | i |
| Sveiki atvykę į rankdarbių mainų temą. Čia galite pasiūlyti kitiems apsikeisti rankdarbiais, patalpindami vieną kokybišką sumažintą savo siūlomo darbelio nuotrauką, tačiau čia draudžiama talpinti nuorodas į savo rankdarbių galerijas, bet kokio pobūdžio komercinius skelbimus. Ši tema nėra skirta savireklamai ir ji neturi apkrauti forumo vis pasikartojančiomis nuorodomis ir gausybe nuotraukų. Prašome dalyvių nekartoti to paties mainų skelbimo daugybę kartų skirtinguose temos puslapiuose. Ačiū, kad laikotės temos taisyklių. |
Mamukas Indriukas
2009 07 31, 12:40
Tai pirmoji ir būsiu, ane? Norėčiau kokio plataus šalio, megzto, nerto, velto, tapyto, nesvarbu, galim mainyti į kokius papuošalus, dekupažo dar nesiūlau, nelabai patyrus jame  Mamukas_Indriukas, labai tikėsiuos, labai įdomi tema. Tau dėkojam už labai gražią idėją
Mamukas Indriukas
2009 07 31, 12:42
Mamuk_Indriuk, koks miestas? Į ką nori mainyti? Čia arbatinė? Jei taip, tai tada norėčiau, apsižvalgyk, gal mano parašiuky kas įstrigs
Labai tikiuos šios , taip reikalingos temos neuždarys.
Shangri La
2009 07 31, 13:16
QUOTE(cordi @ 2009 07 31, 13:55) Jungiuosi is naujo Šitas grožis koks viliojantis  Aš teisingai suprantu- kompektas skirtas suaugusiai, ne mergaitei? O ko už jį norėtum?  | ! |
| Shangri La, necituokite nuotraukų !!! |
Taip, cia ne vaikiskas komplektukas, pirstines mazdaug s-m dydzio, fotografuota ant mano mamos ranku ir galvos  o noreciau kokios arbatines ar papuosalu komplektuko  dar turiu panasu rinkinuka zydros spalvos, tik fotikas taisykloj...
Na panos, gal mūsų užsispyrimas ir nugalės
Ištrins, dar 10 atsidarysim  . Juokauju žinoma, bet niekaip logiškai nesusieju, kodėl turėtų uždaryti (juk paaiškinom, kad swapas ir barteris ne tas pats, nors ir abudu reiškia mainus)
Naktibalda
2009 07 31, 13:32
ačiū Bori, kad nuorodą įteikei jungiuosi ir aš į gretas, bet dabar nežinau ko noriu  , ir dar reiks pagalvoti ką pasiūlyti,  , bet kaip faina , labai labai kažko norėsiu
Shangri La
2009 07 31, 13:36
QUOTE(Naktibalda @ 2009 07 31, 14:32) jungiuosi ir aš į gretas, bet dabar nežinau ko noriu  , Kavo hoču, ne znaju, kavo znaju,ne hoču atsiprašau už off...
Mamukas Indriukas
2009 07 31, 13:59
QUOTE(Borri @ 2009 07 31, 13:51) Mamuk_Indriuk, koks miestas? Į ką nori mainyti? Čia arbatinė? Jei taip, tai tada norėčiau, apsižvalgyk, gal mano parašiuky kas įstrigs taip cia triju skyriu dezute arbatai,as esu is klaipedos,as labai norciau lankelio i plaukus tik rei surast nuoroda kokio,bent panasaus,vakar per ltv rodo ta laida apie meninkus ir viena turejo toki lankeli su rainom mazytem plunksnom,reiks surast parodyt  jei butu kazka tokio imanomo mielai mainyciau
Turbūt įmanoma, tik norėčiau nuotrauką pamatyti, nes dabar sunkiai įsivaizduoju
Mamukas Indriukas
2009 07 31, 14:41
QUOTE(Borri @ 2009 07 31, 15:02) Turbūt įmanoma, tik norėčiau nuotrauką pamatyti, nes dabar sunkiai įsivaizduoju  na va keletas variant    arba kaip sioje nuorodoje pas peris hilton violetinis sviesiai http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...4JpSmmwPUxcSSDAto kur vakar maciau nerandu niekur
Daug maž supratau, ko norite  . Aha, galima, rašau į a.ž. dėl smulkmenų
| ! |
| cordi, necituokite nuotraukų !!! |
irmulia
2009 07 31, 15:31
| i |
| Merginos, laikykitės temos esmės ir įkeldamos savo darbelių foto iš karto nurodykite į ką jį norite mainyti. Kitu atveju ši tema netenka prasmės. |
irmulia
2009 07 31, 15:40
Merginos, tik nuo Jūsų pačių priklauso ar ši tema gyvuos.
Mamukas Indriukas
2009 07 31, 15:49
QUOTE(irmulia @ 2009 07 31, 16:40) Merginos, tik nuo Jūsų pačių priklauso ar ši tema gyvuos.  aciu
Nesapnuok
2009 07 31, 18:40
sveikos,,as irgi busiu is tu kur kol kas nzn ko nori:))))) reikes per atostogas ziurint i vandenu platybes pamastyti is kokios operos ko norecia, ir i ka keisti norecia;)))) manau smagi bus temele:)))
Mamukas Indriukas
2009 08 04, 13:41
na kas dar kiki grozi pasiulys
Minesota
2009 08 05, 08:21
Lachesė
2009 08 05, 10:08
Mamukas Indriukas
2009 08 07, 10:32
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 05, 11:08) o lachese prisijunge,labai saunu
Lachesė
2009 08 07, 20:17
mergytės  aš labai noriu riešinių  ir dar noriu pasiūlyti gal mainytis galime ne tik gatavais darbais, o ir medziagomis
irmulia
2009 08 07, 21:19
| i |
| Ši tem yra skirta tik darbelių mainams |
Lachesė
2009 08 07, 21:26
ok  tai tadu seksiu tema, gal kas uzsinores ir mano darbu
Mamukas Indriukas
2009 08 09, 17:34
bori,kaip mano lankelis?
Beveik baigtas  . Ryt pasistengsiu nufotografuoti ir pasitarsim, kaip geriau atrodo  Medžiagom pasimainyti ir man būtų smagu
irmulia
2009 08 10, 08:18
Merginos, laikykitės temos esmės  Tai tema skirta, Jūsų rankų darbelių mainams, o ne priemonėmis ar medžiagomis keistis
Mamukas Indriukas
2009 08 10, 16:27
QUOTE(Borri @ 2009 08 09, 20:27) Beveik baigtas  . Ryt pasistengsiu nufotografuoti ir pasitarsim, kaip geriau atrodo  Medžiagom pasimainyti ir man būtų smagu  oi labai laukiu
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 07, 21:17) mergytės  aš labai noriu riešinių  galiu numegzti riesines  kazkada univere darem, pakartociau  ziurint kokiu noretum, rastus tradicinius as turiu
Lachesė
2009 08 10, 20:44
[quote=Lachesė,2009 08 10, 21:44] as su karoliukais noriu, ar mokėtumėte ? taip, butent tokias jau ir esu gaminus
Shangri La
2009 08 11, 06:40
Pamiršau padėkoti Cordi už komplektuką- labai šaunus ir švelnus
QUOTE(Shangri La @ 2009 08 11, 07:40) Pamiršau padėkoti Cordi už komplektuką- labai šaunus ir švelnus  Shangri La, taip pat labai dekui uz auskariukus, visi ciupineja, netiki kad tokius grozius galima rankomis sukurt
fancycolor
2009 08 11, 10:01
O labai sauni temele, ne viena auksaranke turbut turi kokiu nors darbeliu, kuriuos noretu keisti i kitus darbelius...Reiks ir man prisijungti ko gero...  tik ka cia pasiulius pagalvot reik.
Labai gera tema, aš ir tokios seniai norėjau Galėčiau kažką nunerti, už tai norėčiau papuošaliukų - auskariukų, galbūt kokio vėrinuko. Rašykit į AZ, dėl konkretesnių sąlygų susitartume, svarbu kad barterio temos tiktų
silke:)
2009 08 12, 17:13
sveikutės..užkliuvo ir man akis už šios temelės...labai šaunu, kai žinai, ką konkrečiai gausi mainais Norėčiau ir aš prisijungti. Norėčiau papuošalų dėželės su keliais skyreliais. Arba arbatinės arba dekupažuoto plaukų šepečio....  mainais galėčiau pagaminti ką nors iš veltinio.
silke:), gaila iš šilko nieko nenori
2009 08 12, 17:18
tavi,  siūlyk...aš juk slapta Tavo darbukus visada stebiu...
Na va Silke ir nežinojau. O ko norėtum, galėčiau padaryti. Tik viskas būt rugsėjo vidury, nes išvažiuoju.
2009 08 12, 20:48
tavi, pasizvalgysiu po Tavo albumeli, gal ka ir sugalvosiu...netiketai mane uzklupai, kazkaip galvojau apie auksciau isvardintus daiktelius, kad tikrai noreciau( i juos mainu pasiulymas tebegalioja  ) Bet gali buti, kad gal uzsinoresiu ir puikiuju silku..
Lachesė
2009 08 12, 23:56
cordi, o ką aš galėčiau mainais pasiūlyti ????
|
|