rasykit visus uz ir pries!
Man gražus, visada patiko...
normalus.
gražus, bet dažnokas
Gražus vardas
Pažįstu kelis Dominykus, tai dažnai draugų tarpe trumpina - Domu vadina
pats vardas nieko, bet labai daznas, o trumpinys Domas labai negraziai skamba
turiu du giminaičius Dominykus ir merginą Dpminyką pažįstu - nė vieno netrumpina ir Domais nevadina
grazus vardas
man grazus
Gražus, bet dažnas. Priešingai muminuko pažįstamiems manuosius pažįstamus Dominykus Domais šaukia. Negražu tada jau.
gal todėl kad patinka trumpi vardai, man domas gražiau už dominyką, be to, retesnis, kas irgi pliusas
Domke isvis bausu, Domas man kaip rusiskai namas, tai su tuo ir asocijuojasi
QUOTE(ciuke @ 2009 08 03, 13:40) Tai tu rusų kalbos nemoki, nes vardas rusiškai neskamba taip kaip "namas" rusiškai. Žinovai Gražus vardas su gražia prasme.
Vardas gal ir nieko, bet jau kad tu Dominyku dabar laaabai daug
QUOTE(hi Tai tu rusų kalbos nemoki, nes vardas rusiškai neskamba taip kaip "namas" rusiškai. Žinovai Gražus vardas su gražia prasme. Man tai skamba
Man gražus
labai grazus vardas, savo sunui jei gims desiu butent toki varda!
Man tai vienas iš gražiausų vardų
Gražus, bet labai dažnas ir ilgas....
o reikšmė, tai net nežinojau - "gimęs viešpaties dieną, t.y sekmadienį" (arba "viešpaties").... o Domas tai labai ne
Gražus vardas, gal ir dažnokai pasitaikantis.........
suneliui davem varda DOMINYKAS
man nelabai, o ir dažnas be proto
mano sūnus irgi Dominykas, pavadinom prosenelio garbei
Man gražu ir Dominykas, ir Domas
Man Dominykas nepatinka.
Man per minkštas...
man laaaaaabai grazus
grazus
Man tai labai gražus vardas
Labai gražus
na as papasakosiu kaip uzdejome suneliui Dominykas varda.Kai laukiausi ir gulejau ligonineje jau paskutinem dienelem,susapnavau sapna kad gime sunus ir jis bus vardu Dominykas,kazkas vis sauke ta varda per sapnus.Tai va skambinu vyrui sakau gal toki varda reiktu det,jei jau taip sapnavau.Tai man vyras sako siandiena skambino mano brolis ir sako kad broliene sapnavo irgi sapna ir girdejo varda Dominykas.Brolis su zmona buvo parinkti kad bus sunelio kriksto tevai.Tai ir nusprendem jei abi sapnavom si varda ir ta pacia nakti tai ir palikime si varda musu suneliui.Beje ta pacia nakti mire POPIEZIUS Paulius.Tai ir palikome si varda,daugiau galvos nesukome del vardu.
Gražus varda Dominykas, bet man Domas gražesnis
Man grazus. Savo pirmagimiui turejome kelis vardu variantus, bet kai gime tai ant veido buvo parasyta, kad Dominykas, abejoniu neliko
Noreciau, kad su antruoju butu taip paprasta
neblogas .bet ateityje visi vadins Dome.
Jau 4 savo rate turiu- labai populiarus vardukas, bet grazus
Man tai labai gražus.Jau nuo pusės nėštumo žinojau kad bus Dominykas arba Dominyka.Trumpinam Domcius.Taip jau išėjo,kad pats "leliukas"pateisino savo vardą ir gimė būtent sekmadienį,nors turėjo gimti dar po 3savaičių,maždaug penktadienį.
Papildyta: QUOTE(rimer @ 2010 09 18, 22:49) Man tai labai gražus.Jau nuo pusės nėštumo žinojau kad bus Dominykas arba Dominyka.Trumpinam Domcius.Taip jau išėjo,kad pats "leliukas"pateisino savo vardą ir gimė būtent sekmadienį,nors turėjo gimti dar po 3savaičių,maždaug penktadienį. P.S.trumpinys Domas man irgi kažkaip "neprilipo",labai jau asocijavosi su rusišku namas,o dar senelis pajuokavo Dominykas -Naminykas.
Man grazus vardas mazam berniukui, bet va suaugusio Dominyko neisivaizduoju.
Jau koks gražus man šitas vardas...
Arba mergaitei Dominyka. Nu super.
Nu nelabai..
Musu sunelis pasirinko sekmadieni gimti, todel pavadinome ji Dominyku
Grazus, tik jau kiek pabodes...
Labai grazus
Man ir labai grazus vardas ir berniukui ir mergaitei Dominyka, o suaugusi, pas mane buvo draugas tai vadinom Domiu, Domis
Viskas čia tvarkoj su tuo Dominyku. Tie, kam nepatinka šis vardas, matyt mieliau rinktųsi visokias Tėjas, Mėjas, Šmėjas ir tt. Pijus, Deimantus ir visokius ten Smaragdus... Išskirtinis vardas jūsų vaiko išskirtiniu nepadarys!!!
Normalus vardas:) Nerinkčiau tokio,nes jis man ne pats gražiausias,bet kas ten žino kaip gyvenime bus.
|