Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dominykas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
mamuciukas77
rasykit visus uz ir pries! smile.gif vardas berniukui Dominykas!!!!!
*Liepa18*
Man gražus, visada patiko... smile.gif
muminukas
normalus.
Nieko sau
gražus, bet dažnokas ax.gif .
Eglytia
Gražus vardas 4u.gif
Pažįstu kelis Dominykus, tai dažnai draugų tarpe trumpina - Domu vadina smile.gif
ciuke
pats vardas nieko, bet labai daznas, o trumpinys Domas labai negraziai skamba
muminukas
turiu du giminaičius Dominykus ir merginą Dpminyką pažįstu - nė vieno netrumpina ir Domais nevadina cool.gif
Aura88
grazus vardas smile.gif
viltuse
man grazus thumbup.gif
HappyAngel
Gražus, bet dažnas. Priešingai muminuko pažįstamiems manuosius pažįstamus Dominykus Domais šaukia. Negražu tada jau.
La pluie
QUOTE(ciuke @ 2009 08 02, 12:52)
pats vardas nieko, bet labai daznas, o trumpinys Domas labai negraziai skamba
*

Mas sis Dominyko trumpinys dar nieko, palyginus su Domke doh.gif Taip i Dominyka kreipiasi mano drauges seima...
l'eau
gal todėl kad patinka trumpi vardai, man domas gražiau už dominyką, be to, retesnis, kas irgi pliusas smile.gif
ciuke
Domke isvis bausu, Domas man kaip rusiskai namas, tai su tuo ir asocijuojasi rolleyes.gif
hi :)
QUOTE(ciuke @ 2009 08 03, 13:40)
Domke isvis bausu, Domas man kaip rusiskai namas, tai su tuo ir asocijuojasi  rolleyes.gif
*

Tai tu rusų kalbos nemoki, nes vardas rusiškai neskamba taip kaip "namas" rusiškai. wink.gif Numetus galūnę ne visada gaunasi rusiškas vardo atitikmuo , kaip ir Tomas rusiškai neskamba kaip "Tom".
Žinovai cool.gif

Gražus vardas su gražia prasme.
Zuwytes
Vardas gal ir nieko, bet jau kad tu Dominyku dabar laaabai daug schmoll.gif
ciuke
smile.gif+2009 08 03, 14:08-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 03, 14:08)
Tai tu rusų kalbos nemoki, nes vardas rusiškai neskamba taip kaip "namas" rusiškai.  wink.gif Numetus galūnę ne visada gaunasi rusiškas vardo atitikmuo , kaip ir Tomas rusiškai neskamba kaip "Tom".
Žinovai  cool.gif

Gražus vardas su gražia prasme.
*

Man tai skamba tongue.gif tiesiogiai
Dykuma5
Man gražus
Laura2
labai grazus vardas, savo sunui jei gims desiu butent toki varda! bigsmile.gif
l'eau
QUOTE(Laura2 @ 2009 08 04, 18:44)
labai grazus vardas, savo sunui jei gims desiu butent toki varda! bigsmile.gif
*

jei gražus geriau nedėkit, net greit nukris rolleyes.gif
rasiux-
Man tai vienas iš gražiausų vardų wub.gif , ir pati jo labai norėjau, bet draugai anksčiau už mus jį "nušvilpė" cry.gif smile.gif , kadangi jie geriausi mūsų šeimos draugai tai du Dominykai krūvoje nelabai būtų...
*Star*
thumb_yello.gif
SkruzdeLux
QUOTE(mamuciukas77 @ 2009 08 02, 00:39)
rasykit visus uz ir pries! smile.gif  vardas berniukui Dominykas!!!!!
*

Tai pats gražiausias vyriškas vardas, be to, įvairiomis kalbomis skamba labai panašiai 4u.gif
Arvena
Gražus, bet labai dažnas ir ilgas....
o reikšmė, tai net nežinojau - "gimęs viešpaties dieną, t.y sekmadienį" (arba "viešpaties")....
o Domas tai labai ne schmoll.gif man namas ir viskas ... doh.gif
salvadore
Gražus vardas, gal ir dažnokai pasitaikantis.........
dzigitas

suneliui davem varda DOMINYKAS wub.gif nors gyme ne sekmadieni.galima vadinti DOMU galima NYKU.tikrai grazesnis uz PIJU g.gif susvelnintai PIJUKAS vos ne PIJOKAS hihihi.gif
l'eau
man nelabai, o ir dažnas be proto schmoll.gif
Anita5
mano sūnus irgi Dominykas, pavadinom prosenelio garbei smile.gif
cameron
Man gražu ir Dominykas, ir Domas good.gif
Smagutė
Man Dominykas nepatinka. schmoll.gif
Ūla
Man per minkštas...
Vaiva.S
man laaaaaabai grazus thumbup.gif jei butume tureje suneli butume pavadine Dominyku wub.gif
moshke123
grazus 4u.gif
Mimixa
Man tai labai gražus vardas smile.gif
kristttukas
Labai gražus 4u.gif
karolina262
na as papasakosiu kaip uzdejome suneliui Dominykas varda.Kai laukiausi ir gulejau ligonineje jau paskutinem dienelem,susapnavau sapna kad gime sunus ir jis bus vardu Dominykas,kazkas vis sauke ta varda per sapnus.Tai va skambinu vyrui sakau gal toki varda reiktu det,jei jau taip sapnavau.Tai man vyras sako siandiena skambino mano brolis ir sako kad broliene sapnavo irgi sapna ir girdejo varda Dominykas.Brolis su zmona buvo parinkti kad bus sunelio kriksto tevai.Tai ir nusprendem jei abi sapnavom si varda ir ta pacia nakti tai ir palikime si varda musu suneliui.Beje ta pacia nakti mire POPIEZIUS Paulius.Tai ir palikome si varda,daugiau galvos nesukome del vardu.
saule0803
Gražus varda Dominykas, bet man Domas gražesnis 4u.gif
Evi
Man grazus. Savo pirmagimiui turejome kelis vardu variantus, bet kai gime tai “ant veido buvo parasyta”, kad Dominykas, abejoniu neliko
Noreciau, kad su antruoju butu taip paprasta… smile.gif
dezira
neblogas .bet ateityje visi vadins Dome.
Dinulia
Jau 4 savo rate turiu- labai populiarus vardukas, bet grazus 4u.gif
rimer
Man tai labai gražus.Jau nuo pusės nėštumo žinojau kad bus Dominykas arba Dominyka.Trumpinam Domcius.Taip jau išėjo,kad pats "leliukas"pateisino savo vardą ir gimė būtent sekmadienį,nors turėjo gimti dar po 3savaičių,maždaug penktadienį.
Papildyta:
QUOTE(rimer @ 2010 09 18, 22:49)
Man tai labai gražus.Jau nuo pusės nėštumo žinojau kad bus Dominykas arba Dominyka.Trumpinam Domcius.Taip jau išėjo,kad pats "leliukas"pateisino savo vardą ir gimė būtent sekmadienį,nors turėjo gimti dar po 3savaičių,maždaug penktadienį.
*

P.S.trumpinys Domas man irgi kažkaip "neprilipo",labai jau asocijavosi su rusišku namas,o dar senelis pajuokavo Dominykas -Naminykas.
Ruby Tuesday
Man grazus vardas mazam berniukui, bet va suaugusio Dominyko neisivaizduoju.
Svajone_25
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 19, 09:03)
Man grazus vardas mazam berniukui, bet va suaugusio Dominyko neisivaizduoju.
*

Man taip pat labai grazus vardas, bet va kaip suaugusiam, gal tikrai nelabai kaip skambes... g.gif
Lediine
Jau koks gražus man šitas vardas...
Arba mergaitei Dominyka. Nu super. wub.gif wub.gif wub.gif
Ikasiu*
Nu nelabai..
gtn
Musu sunelis pasirinko sekmadieni gimti, todel pavadinome ji Dominyku wub.gif
mandarininė
Grazus, tik jau kiek pabodes...
laurete
Labai grazus 4u.gif as ir galvoju savo maziukui duoti sita varda wub.gif
Milux
Man ir labai grazus vardas ir berniukui ir mergaitei Dominyka, o suaugusi, pas mane buvo draugas tai vadinom Domiu, Domis
Kemeta
Viskas čia tvarkoj su tuo Dominyku. Tie, kam nepatinka šis vardas, matyt mieliau rinktųsi visokias Tėjas, Mėjas, Šmėjas ir tt. Pijus, Deimantus ir visokius ten Smaragdus... Išskirtinis vardas jūsų vaiko išskirtiniu nepadarys!!! tongue.gif
Tiūtė
Normalus vardas:) Nerinkčiau tokio,nes jis man ne pats gražiausias,bet kas ten žino kaip gyvenime bus.smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.