Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pradėjo bijoti maudytis
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2
-luka-
Mano mergytes bijo galva plauti, vyresnele jau isaugo is baimes, o mazele tik dabar pradejo bijoti, seniau atsiguldavo vandenyje, as galvyte lenvai isplaudavau, dabar jau kabinasi i mane, bet neverkia.
lina13
mano bijo duso ,o vonioj tai labai patinka pliuskentis smile.gif
jurabalta
Kazkur nuo 1m amziaus pradejo bijoti vandens, o galvos plovimas - is vis tragedija. Tai taip pora metu maudynes tik su riksmais blink.gif Dabar jau lyg ir geriau sekasi su maudynemis, nors tai toli grazu nera malonus uzsiemimas. Labai tikiuosi, kad riksmai nesugris, bent jau didziajai biggrin.gif
ausmare
maniskis irgi bijoti pradejo...nuo saves atplesti negaliu....paskutini menesi prausiu tik pati atsistojusi po dusu ir laikydama ji ant ranku....ir tai klykia..bet kiek maziau.....vyresnelis tai i papa isikabindavo kai galvyte plaudavau...o sitas tik uzuolaida plesia ir i duris rodo....katastrofa......
tik aš
buvo... visai neseniai praėjo biggrin.gif šiaip bandydavom nuteikt, sudomint, turėjom žaisliukų vis kokį naują... seniai užmirštą seną biggrin.gif šampūno, muilo buteliukai su mylimais herojais... viduj jau mūsų pasirinkimas kas supilta biggrin.gif kartu lipdavom maudytis, būdavo, kad tekdavo ir klykiantį numaudyt... pradėjom į baseiną vaikščiot į varlinyką... pradžioj tik ant krašto pasėdėdavo, pasku įsidrąsino, fotosesijas darydavom... labai mėgsta ausis valytis tai leisdavom įsikišt tuos pagaliukus ir pozuot... ateivis neva... bet aišku norint ateivio fotosesijos reikia būt nusimaudžiusiam... žodžiu ieškojom visų įmanomų būdų... dabar turim kitą problemą... nori maudytis kiekvieną dieną ir dar per dieną kelis kartus doh.gif biggrin.gif tenka ieškot užsiėmimų kitų 4u.gif

dėl galvos plovimo... pradėjom nuo mažos mažos srovės dušo per nugarytę... šilta, patinka tada galvos užpakalinė dalis, mokėmės atlošt po truputį, kad į akis nepatektų vandenėlis... ir aišku kai tik nori visada gauna didžiausią rankšluostį veidukui užsidengt ... tada vandenukas niekaip nepatenka kur jam nereikia 4u.gif
L.I.B.
Teko skaityti vienoje is knygu "Treji pirmieji vaiko metai" (ar kazkas panasaus), kad apie antruosius metus pas vaika pradeda rastis ivairios baimes, viena is ju maudyniu.
Teko ieskoti info, nes dukra nuo beprotisko noro maudytis ir tasktis, zaisti su vandeniu perejo iki absoliucios neapykantos viskam kas slapia.
Bandom is naujo pratintis "myleti" vandeni.
egllute
Mums maudynes visada patikdavo, bet kartais greiciau nusibosta kai neimetu i vonia kamuoliuko ar formeliu, su kuriomis butu linksmiau vandeni taskyti biggrin.gif
Tevai pasakojo, kad as megau maudynes, bet kai dar metuku nebuvo apsirgau tai nemaude pusantros savaites ir dar pries tai buvo kazkiek muiliuko pateke i akis, tai po to laiko sake, kad maudynes man buvo kosmaras. Pati atsimenu, kad jas vel megti pradejau tik apie 7 metus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.