labai norėčiau išgirsti nuomonių apie gyd. Vidmantą Sedziniauską iš II ligoninės. Gal kuri buvot su juo susidūrusi? Gal gimdėte jo prižiūrima? Kaip jis jums pasirodė? Ačiū
Sveikutės
labai norėčiau išgirsti nuomonių apie gyd. Vidmantą Sedziniauską iš II ligoninės. Gal kuri buvot su juo susidūrusi? Gal gimdėte jo prižiūrima? Kaip jis jums pasirodė? Ačiū
zinau as ji... gal ir neblogas, bet taip susikloste, kad pazinau daug geresniu giniu, tai nuomone apie ji kazkokia isblesus
QUOTE(Magreco @ 2009 08 03, 14:56) na, as irgi buvau pastebejus, kad apie ji beveik jokios info. As pas ji lankiausi per pirma nestuma, kuris baigesi nesivystanciu. Ir dabar, zinodama nepalyginamai daugiau nei tada, man keista, kad jis man bunant 11 sav o siaip kiek zinau, tai jis neblogas daktaras... bet as pas ji daugiau nebejau
Jau esu kazkurioj temoj rasius,kad man jis yra dares cezari. Saunus ir rupestingas gydytojas
Gal is apciupinejimo neimanoma nustatyti tokiu dalyku... O gal is tiesu suklydo... tik galiu isivaizduoti kaip buvo tau skaudu...
man tai buvo atvirksciai - kaip tik jo pagalba ir demesiu dziaugiausi, nes pas ji nuejau po kitos ginekologes, kuri zinodama apie mano problemas daznesniu vizitu neskyre ir, jei ne Sedziniauskas, tai galejau ir persileisti.Buvo sutrumpejes kaklelis, o kazka tokios buvo galima numatyti del gimdoj sedincios miomos. Taciau ji man net liepe ateiti daugiau nei po menesio, o kad neatejau, tai susirupino gal dar po menesio, jau kai buvau gulejus ligoninej. Per pirma nestuma labai jisai rupinosi ir po gimdymo taip pat (tiesa dare Cezari). Ateidavo kasdien i palata apziuredavo dar papildomai. Todel ir su antru nestumu vaikstau pas ji, nes tikrai pasitikiu. Nors kaip sako "tikek,bet tikrink"
Šiam gydytojui esu dėkinga, kad šiai dienai turiu gyvus du man brangiausius ir artimiausius žmones. Prieš daug metų būtent jis dalyvavo be galo komplikuotame mamos gimdyme, kur jau pirmiausia gelbėjo vaiką, nes mamai išgyventi šansų buvo minimaliai. Bet šio gydytojo ir, kaip jis pats tuomet sakė - Dievo stebuklo dėka - abi jos gyvos ir sveikos.
Man taip pat padėjo savu laiku ir labai rūpinosi. Žodžiu, iš mano pusės apie šį gydytoją tik patys geriausi atsiliepimai ir didžiausia padėka jam.
na už pirmąją dukrą, kuriai dabar 12 esu tik Dievuliui ir jam dėkinga. O dabar, kaip lankas su antruoju, man kažkaip dėmesio mažoka
|