Giedre.vs
2010 01 28, 16:24
QUOTE(agnulia @ 2010 01 28, 00:18) As turejau kur nesiojami 1 menesi dezuteje,6 kontaktiniai,na viduriukas toks melynas ta kad linze matytum.Angliskai visibly tinted. Yra tokios dėžutės bet lęšiai tik balti, prisiminiau ir aš miglotai, kad kažkokius melsvus turėjau.
melsvi yra Acuvue Oasys for astigmatism http://www.optikospasaulis.lt/acuvue-oasys-for-astigmatism kontaktiniai lesiai
tindiriushka
2010 02 04, 20:03
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 01 25, 21:46) Manau tai pripratimo reikalas. Nešioju astigmatinius lešius apie 10 m.- super. Tik reikia ilgiau pratintis prie jų. Nes pačioj pradžioj leidžiama nedaug koreguoti astigmatizmą. koks tavo cilindras? nemanau, kad kaip mano (3,75). Dar neradau lęšių kurie 100% iškoreguotų tokią akį, tiesa, dabar vieni boush&lomb atsirado, bet neduoda pabandyt.. kaip man žinoti ar tiks ir pirkti metinius..? Dabar turiu XL toric kažkokius, ir gi ilgo nešiojimo. Panešiojau prieš ir per vestuves, tuo ir baigėsi..
Giedre.vs
2010 02 04, 22:35
QUOTE(tindiriushka @ 2010 02 04, 21:03) koks tavo cilindras? nemanau, kad kaip mano (3,75). Dar neradau lęšių kurie 100% iškoreguotų tokią akį, tiesa, dabar vieni boush&lomb atsirado, bet neduoda pabandyt.. kaip man žinoti ar tiks ir pirkti metinius..? Dabar turiu XL toric kažkokius, ir gi ilgo nešiojimo. Panešiojau prieš ir per vestuves, tuo ir baigėsi..  Mano cilindras 1,75 (lęšių, bet turėtų būti apie 3). Bet taip daug iš karto neleidžia koreguoti. Ten kažkaip žiūri ar telpa į tam tikrus parametrus. Aš galėsiu parašyti kokius nešioju, bet mano nuo 1-3 mėn keičiami. Metinių jau porą metų nenešioju. Va nešioju Bausch& Lomb Soflens Toric. Tik girdėjau, jog jų norėjo atisakyti, nes tipo mažai kas perka- tai nežinau ką reiks nešiot. Gal tu apie juos ir girdėjai? Cilindras didinamas palaipsniui. Gali būti, kad nuo didesnio blogai jausiesi.
tindiriushka
2010 02 07, 09:54
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 02 04, 22:35) Mano cilindras 1,75 (lęšių, bet turėtų būti apie 3). Bet taip daug iš karto neleidžia koreguoti. Ten kažkaip žiūri ar telpa į tam tikrus parametrus. Aš galėsiu parašyti kokius nešioju, bet mano nuo 1-3 mėn keičiami. Metinių jau porą metų nenešioju. Va nešioju Bausch& Lomb Soflens Toric. Tik girdėjau, jog jų norėjo atisakyti, nes tipo mažai kas perka- tai nežinau ką reiks nešiot. Gal tu apie juos ir girdėjai? Cilindras didinamas palaipsniui. Gali būti, kad nuo didesnio blogai jausiesi. man tai nelogiškas argumentas, kad cilindras didinamas palaipsniui. Akinius nešioju su vienu, kontaktiniai su kitu. Matyt neturi didesnio, todėl taip ir sako Tau  Galėsiu B&L tiekėjo paklausti pirmadienį, gali būti, kad naikina, jei mažai kas perka
Ciniminis
2010 05 05, 16:05
Sveikos, Truputi pakonsultuosiu, nes dirbau su siais produktais ne vienerius metus. QUOTE(tindiriushka @ 2010 02 07, 10:54) man tai nelogiškas argumentas, kad cilindras didinamas palaipsniui. Akinius nešioju su vienu, kontaktiniai su kitu. Matyt neturi didesnio, todėl taip ir sako Tau  Galėsiu B&L tiekėjo paklausti pirmadienį, gali būti, kad naikina, jei mažai kas perka  Kontaktiniu lesiu diptrijos mazesnes nei akiniu del to, kad kontaktinis lesis dedas tiesiai ant akies, o tarp akies ir akiniu lesio yra tam tikras vertex atstumas, del to tas siprumas ir perskaiciuojamas. Is astigmatiniu dar siulyciau pabandyti Air Optix for Astigmatism, juos kiek zinau ir po viena parduoda.
Traleliushke
2010 05 06, 12:15
As irgi astigmatizma turiu, nesioju akinukus, domiuos ir lesiais, gyvenu UK, tad galvoju cia ir pasizvalgyti vietinese vaistinese. Kiek pasiskaiciau, daugiausia geru zodziu girdziu apie Encore (arba Vertex) Tori; Acuvue Oasys; Air Optix for Astigmatism. Tai gal pastaruosius tada ir ziurinesiu, jei isties geri
nijole_pakalnyte
2010 06 16, 10:47
QUOTE(manta-lora @ 2009 08 05, 15:42) O gal kas nešioja astigmatinius lęšius?Ar patartų kitiems įsigyti? Pas mane nedidelis astigmatizmas.  Aš taip pat Oasys for astigmatism renkuosi. Visada laukiu geros akcijos ar ypatingo pasiūlymo  va tada ir prisiperku šių lęšių viems metams. Dabar kaip tik geras laikas pirkti kadangi Optikos pasaulyje šiuos lęšius dabar galima įsigyti su -40% nuolaida. Aš tai pirkau 2 dėžutes su -40% nuolaida ir dovanų gavau prabangų veido kremuką  . Bet optikoje man sakė, kad jeigu pirkčiau 4 dėžutes tai gaučiau -40% nuolaida kremą, labai didelį firminį rankšluostį ir tašytę. Tai dabar gailiuosi truputi kad pirkau tik dvi dėžutes galėjau 4 imti iškarto, nes kremukas labai geras ir prabangus tai manau ir kitos dovanėlės turėtų būti super  .
nijole_pakalnyte
2010 06 18, 10:58
Gal kas žinot ar yra spalvotų kontaktinių lęšių astigmatikams? Būčiau labai dėkinga už info
Regresia*
2010 06 21, 16:54
Nesioju Focus toric, bet brangus ir tik iki 3 men pora galima nesiot. Sunkiai akys priprato, labai spaudimas jautesi ir galva svaigo, bet buvo verta  Bandziau isideti paprastus lesius, tai nebegaliu ju nesioti daugiau, vel spaudimas, nepatugu baisiai. Kazin kokie dar verti demesio butu?
Traleliushke
2010 06 24, 12:37
QUOTE(nijole_pakalnyte @ 2010 06 18, 11:58) Gal kas žinot ar yra spalvotų kontaktinių lęšių astigmatikams? Būčiau labai dėkinga už info  As pries keleta metu esu pirkusi spalvotus kontaktinius lesius, vien pabandymui ar isvis akis priima lesi, pasimokymui isidet ir t.t., nes jie pigesni nei normalus astigmatiniai lesiai, sakau pasiteniruosiu  Tai tada optikoj klausiau ar buna spalvotu kontaktiniu lesiu astigmatikams, sake galima butu, bet labai brangiai kainuotu. bet dabar budama UK nei girdejau, nei maciau kur spalvotu lesiua stigmatikams, tad nelabai visgi tikiu kad gamina Papildyta:Maniskiai lesiai vienadieniai, ACUVUE Moist, esu macius forume kad is cia uzsisakinet pigiau galima- http://www.contactforlenses.com/browsedaily.aspO gal dar kokiu puslapeliu turite is kur uzsisakinejate?
Regresia*
2010 06 28, 15:09
O man iskilo klausimas, sakykim as nesioju siuos torinius lesius  Bet noreciau isbandyti naujos kartos, silikono pagrindu pagamintus. Ar man tinka tas pats pats receptas ? Kazkur skaiciau, kad kiekvienas gamintojas turi savo skirtingus ismatavimus ir kitos firmos lesiai gali visai netikti. Noriu pirkti internetu, nes daug pigiau nei LT
palange
2010 11 20, 21:39
Aš su akiniais nuo vaikystės, astigmatizmas. Ir jau daaaug metų svaigstu dėl lęšių, bet negamina dar tokių, kokių man reikia - su pliusiniu cilindru. Prieš keletą metų vienoj optikoj gydytoja "pritaikė" man lęšius, turėjau pirkt 6 poras lęšių, sumokėjau tada apie 600 lt ir jie man netiko verysad.gif Vieną porą sunešiojau, bet kas iš to - klube net meniu įskaityt negalėjau, o ką jau kalbėt apie mikriuko nr įžiūrėjimą verysad.gif
spookyGaG
2010 11 22, 09:56
QUOTE(palange @ 2010 11 20, 21:39) Aš su akiniais nuo vaikystės, astigmatizmas. Ir jau daaaug metų svaigstu dėl lęšių, bet negamina dar tokių, kokių man reikia - su pliusiniu cilindru. Prieš keletą metų vienoj optikoj gydytoja "pritaikė" man lęšius, turėjau pirkt 6 poras lęšių, sumokėjau tada apie 600 lt ir jie man netiko verysad.gif Vieną porą sunešiojau, bet kas iš to - klube net meniu įskaityt negalėjau, o ką jau kalbėt apie mikriuko nr įžiūrėjimą verysad.gif Joooo, tas ziauru, kai reikia pirkti tiek poru. As pirkau irgi panasiai poru, bet kas baisiausia tie naujos kartos lesiai - silikoniniai ar pusiau, kaip jie ten vadinas, man tragiskai sausino akis. Tai pasiule iseiti - lasint asaras. Man tai cia ne iseitis - tada pabandziau kita firma ir viskas plius minus ok
Atlantida
2010 12 10, 08:08
As esu astigmatike, nuolat nesioju linzes ir jokiu budu i akinius nekeisciau, nes su linzem visai pamirstu, koks mano regejimas. Visa gyvenima blogai jauciausi del akiniu, linzes man issigelbejimas. Anksciau nesiojau metines, bet nutinka nelaimiu, plysta ar pameti, taigi nuostoliai didesni. Dabar nesioju menesines. Gaunasi bendrai biski brangiau, bet akim smagiau ir jei pora plysta (ko dar nebuvo), nuostoliai ne tokie dideli. Kaina sesiu poru apie 350 lt, skirta menesiui, bet realiai galima nesioti daugiau, akys pacios jaucia, kada laikas keisti.
O kiek laukiat tu linziu po uzsakymo? Kol pirkdavau Eagle Vision metines, laukdavau apie 1,5 men, na nesamone. O paprastoj Vilkaviskio optikoj man menesines linzes pristate per 2,5 savaites.
volungele
2011 03 09, 15:26
Sveikos. Registruojuosi ir aš į jūsų tema. Mano dukra - astigmatikė, jos cilindras -2,00, o sfera D+0,50 K+1,50. Ji yra visai jaunutė, bet baisiai nori nešioti lešius. Bent papludimyje, ar kine. Todėl mane ir domina jūsų tema. Šiandien užsakiau pirmus lešius (bandomuosius), žiūrėsim kaip bus
Pratinuos prie cilindro dabar.... Nežinau kas darosi, su akiniais labai puikiai viskas, o nusiėmus tuoj pradeda tirpti kakta..... Ar normalu? čia vadinas pripratau ar taip neturi būt?
Žaislų Karalienė
2011 11 05, 20:02
As nesioju astigmatinius lesius  kai labai reikia  nes man po to labai sunku juos isimti  vos neiskrapstau sau akiu  tikriausiai del to ju uztenka man labai trumpam
Sefiene*
2011 12 03, 11:34
QUOTE(volungele @ 2011 03 09, 15:26) Sveikos. Registruojuosi ir aš į jūsų tema. Mano dukra - astigmatikė, jos cilindras -2,00, o sfera D+0,50 K+1,50. Ji yra visai jaunutė, bet baisiai nori nešioti lešius. Bent papludimyje, ar kine. Todėl mane ir domina jūsų tema. Šiandien užsakiau pirmus lešius (bandomuosius), žiūrėsim kaip bus  sveiki kaip sekėsi Jums? Ar būna kažkokie bandomieji lešiai?
spookyGaG
2011 12 05, 17:39
QUOTE(AIVUKĖ @ 2011 12 03, 11:34) sveiki kaip sekėsi Jums? Ar būna kažkokie bandomieji lešiai?  As esu bandzius pora kartu. T.y. kai kurios firmos leidzia uzsakyti viena pora pabandymui. Ir labai gerai, nes buciau ismetus pinigus kaip i bala. Buvau uzsisakius kazkokius ale naujos kartos (mano senuosius okuliste ispeike, sake, kad cia jau senos kartos ir kad dabar yra tobulesniu), kurie mano aki tragiskai sausino. Kaip sprendima pasiule naudoti asaras, bet, man atrodo, visiska nesamone naudoti viena daikta, kurio naudojima pagerinti kitu.. Zodziu, po to isbandziau kitus. Labai tiko. Ir siandien kaip tik pasiemiau. Firma - Acuvue Oasys (for astigmatism).
aqvilux
2011 12 19, 13:00
na pas mane irgi yra nemažas cilindras apie 2,5 ir didelis minusas. Kadangi dar visokių nuansų yra ragenoje, tai paprasti bandomieji lęšiai net netiko. Tad okulistė pasiūlė santariškėse apsilankyt. Surizikavau. Ir dabar jau beveik mėnesį kaip nešioju kietuosius kontaktinius lęšius - gerėjimą pagerino vos ne iki 1 - ko su akinukais niekada nepasisekdavo padaryti, nes pakankamai didelis skirtumas tarp akių. Ir ištikro galiu paskayti, kad nors diskomfortas yra kiek didesnis nei nešiojant minkštus kontaktinius lęšius, bet šie man tinka vos ne idealiai, tad labai džiaugiuosi. Pasaulis vėl tapo ryškesnis
spookyGaG
2011 12 20, 08:50
QUOTE(aqvilux @ 2011 12 19, 13:00) na pas mane irgi yra nemažas cilindras apie 2,5 ir didelis minusas. Kadangi dar visokių nuansų yra ragenoje, tai paprasti bandomieji lęšiai net netiko. Tad okulistė pasiūlė santariškėse apsilankyt. Surizikavau. Ir dabar jau beveik mėnesį kaip nešioju kietuosius kontaktinius lęšius - gerėjimą pagerino vos ne iki 1 - ko su akinukais niekada nepasisekdavo padaryti, nes pakankamai didelis skirtumas tarp akių. Ir ištikro galiu paskayti, kad nors diskomfortas yra kiek didesnis nei nešiojant minkštus kontaktinius lęšius, bet šie man tinka vos ne idealiai, tad labai džiaugiuosi. Pasaulis vėl tapo ryškesnis  O kaip suprasti "kietuosius"? Jie patys kieti? O juos daro tik Santariskese?
aqvilux
2011 12 20, 09:28
na taip, tai kietieji kontaktiniai lęšiai. Mano buvo nelabai standartinės ragenos ir išlinkimas šiek tiek kitoks, tad minkšti - na kur parduodami optikose - nelabai ir tiko. Todėl užsisakiau šiuos - jie yra kieti, nesilanksto - na minkštųjų lęšių "tėvai" - kaip stikliukai užtat ir sakau kad diskomforto yra kažkiek daugiau, bet kadangi man su minkštais nepavyko susidraugauti, o operacijos tuo labiau neglaiu daryti, tia šie lęšiai tapo išsigelbėjimu. Aišku juos reikia kas pusmetį papoliruoti, labaiu prižiūrėti ir šiaip gal akys gali labiau pavargti, bet vieną porą jei viskas gerai galiu nešioti apie tris metus - o tai jau neblogai. Kolkas esu patenkinta - o vėliau bus matyt
alyvose
2012 02 24, 21:10
O ta bandomoji lęšiukų pora vienkartinė? Ar galima tą pačią kelias dienas nešioti po kelias valandas, juk reikia pasitreniruoti ir tą baisųjį įsidėjimą/išsiėmimą. Ar galima pirkti mėnesinius lęšius, bet retai juos nešiojant (tik per įv. renginius, šventes, išeitų kažkur porą kartų per mėnesį) ir dezinfekuojant nešioti ilgiau? Tarkim pusę metų Ačiū
mamyte.lt
2012 03 02, 20:50
QUOTE(alyvose @ 2012 02 24, 22:10) O ta bandomoji lęšiukų pora vienkartinė? Ar galima tą pačią kelias dienas nešioti po kelias valandas, juk reikia pasitreniruoti ir tą baisųjį įsidėjimą/išsiėmimą. Ar galima pirkti mėnesinius lęšius, bet retai juos nešiojant (tik per įv. renginius, šventes, išeitų kažkur porą kartų per mėnesį) ir dezinfekuojant nešioti ilgiau? Tarkim pusę metų Ačiū As taip ir darau  nes nesioju retai
QUOTE(Traleliushke @ 2010 06 24, 13:37) As pries keleta metu esu pirkusi spalvotus kontaktinius lesius, vien pabandymui ar isvis akis priima lesi, pasimokymui isidet ir t.t., nes jie pigesni nei normalus astigmatiniai lesiai, sakau pasiteniruosiu  Tai tada optikoj klausiau ar buna spalvotu kontaktiniu lesiu astigmatikams, sake galima butu, bet labai brangiai kainuotu. bet dabar budama UK nei girdejau, nei maciau kur spalvotu lesiua stigmatikams, tad nelabai visgi tikiu kad gamina Papildyta:Maniskiai lesiai vienadieniai, ACUVUE Moist, esu macius forume kad is cia uzsisakinet pigiau galima- http://www.contactforlenses.com/browsedaily.aspO gal dar kokiu puslapeliu turite is kur uzsisakinejate?  Merginos, pasidalinkit, is kur uzsisakinejat torinius lesius. Kiek supratau, uzsienio internetinese parduotuvese ju galima isigyti pigiau nei LT?
|
|