Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kaip rengti rugsejo 1
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
krikre
sveikos mamytes. mano dukryte eis pirma karta i darzeli nuo rugsejo1. pati esu nedarzeline tai nezinau kaip rengti vaika ta diena blush2.gif kokio puosnumo rubeliu reikia?ir siaip kaip rengiamos mergaites darzelyje kelnes ar sijonai geriau 4u.gif
Pookelis
Labas
Mano mergina pernai pradėjo eit. Ir man klausimas buvo kilęs apie rugsėjo1. Paklausiau auklėtojos, tai sakė, kad darželyje ši diena nėra švenčiama. O rengiasi kas kaip nori. Daugiausia aišku su kelnėm mergaitės vaikšto. Bet manoji pamišus ant suknelių, tai su suknelėm....
Erina
Renk PATOGIAI 4u.gif Ypač pirmais metais, tai čia ne šventė, o stresas biggrin.gif Nereikia ypatingai puoštis. Šiaip vėliau auklėtojos pataria vengti džinsiukų ir kitų rubelių pažemintu liemeniu, veržiančių, spaudžiančių pilvuką, geriau viskas ant gumytės.
nieko ypatingo tikrai nereikia. Pvz. manoji dažniausiai eina su pėdkelnėm ir sijonu. Žiemą būna labai šilta, tai irgi persirengia sijonu. Yra mergaičių einančių tik su treningiukais. Rengiasi kaip kam gražu ir patogu. O jeigu dar pirmieji metai darželyje, tai išvis neverta puošti, nes apsilepos maistu, gėrimais ir t.t.
Niuta
ir mum aktuali ta tema , aciukas uz patarimus 4u.gif
Upokšnis
QUOTE(krikre @ 2009 08 06, 09:16)
sveikos mamytes. mano dukryte eis pirma karta i darzeli nuo rugsejo1. pati esu nedarzeline tai nezinau kaip rengti vaika ta diena  blush2.gif  kokio puosnumo rubeliu reikia?ir siaip kaip rengiamos mergaites darzelyje kelnes ar sijonai geriau  4u.gif
*

Puošniais rūbeliais galėsit regti per šventes mirksiukas.gif Pirmą dieną bus streso, valgydami apsilaistys, tai purvinom rankutės perbrauks ir t.t.

Kasdienai irgi tik patogūs rūbai mirksiukas.gif Juk vaikas eina į kolektyvą, ten piešia, valgo prie vieno stalo, o "nelaimių" daug gali atsitikti biggrin.gif Geriau paprasti, lengvi rūbeliai. o vėstant orams - pagal situaciją: šalta - šiltesnius rūbelius.

Kiekvieną rugsėjo 1 d. nešam auklėtojoms, šeimininkutei ir direktorei po gėlytę rolleyes.gif Daug nekainuoja, bet daug lemia rolleyes.gif
alinata
sveikos, mums taip pat aktuali tema ax.gif
sakot kad pirma diena nepuosti? g.gif as tai galvoju kad mes ten visa diena nebusim o ir vieno nepaliksiu as tai galvoju uzdet kelnytes marskinukus g.gif
o nesat tik gelytes auklytems visoms ar ir koki zaisla grupei? ar tai darot veliau? 4u.gif
ernoja
Renkit kaip patogiau, darželinukams čia jokia šventė.
Upokšnis
QUOTE(alinata @ 2009 08 10, 14:36)
sveikos, mums taip pat aktuali tema  ax.gif
sakot kad pirma diena nepuosti? g.gif  as tai galvoju kad mes ten visa diena nebusim o ir vieno nepaliksiu as tai galvoju uzdet kelnytes marskinukus g.gif
o nesat tik gelytes auklytems visoms ar ir koki zaisla grupei? ar tai darot veliau? 4u.gif
*

Kadangi grupėje būna auklėtoja ir šeimininkutė, tai jom ir nešam gėles mirksiukas.gif Jei tą dieną dirba abi auklėtojos, antrai auklėtojai paliekam grupės ir jai perduoda. Jei ji tą dieną nedirba - atnešam kitą dieną. Dar direktorei nešam, nes gėlė daug ką perka ax.gif
renatuxre
o tai gal nuvesti pasipuosusi vaika,paskui perenkti i kokias trenigines kelnytes kad butu patogiau,pirma karta ir mes siais metais eisim i darzelia,tai visai nieko nezinau schmoll.gif
martux
QUOTE(renatuxre @ 2009 08 13, 18:32)
o tai gal nuvesti pasipuosusi vaika,paskui perenkti i kokias trenigines kelnytes kad butu patogiau,pirma karta ir mes siais metais eisim i darzelia,tai visai nieko nezinau  schmoll.gif
*

Pirmą kartą puošiau, bet rūbeliai buvo patogūs. Kadangi buvau kartu, padėjau pavalgyti, buvau išėjusi tik valandėlei, tai namo grįžo švarutė smile.gif
katuksss
Ir mano dukrele siemet eis pirma karta i darzeli. Irgi galvoju ka aprengt ar sukneles reiktu ar uztenka dzinsinio sijonuko ir puosnesnes bliuskutes. beje o kokia nors rugsejo 1 programa ar buna darzelinukam? 4u.gif
Upokšnis
QUOTE(renatuxre @ 2009 08 13, 18:32)
o tai gal nuvesti pasipuosusi vaika,paskui perenkti i kokias trenigines kelnytes kad butu patogiau,pirma karta ir mes siais metais eisim i darzelia,tai visai nieko nezinau  schmoll.gif
*

Aprenkit patogiais rūbeliais. Švenčių metu vaikus gražiai aprengiama prieš šventę, likus pusvalandžiui mirksiukas.gif

QUOTE(katuksss @ 2009 08 14, 08:41)
Ir mano dukrele siemet eis pirma karta i darzeli. Irgi galvoju ka aprengt ar sukneles reiktu ar uztenka dzinsinio sijonuko ir puosnesnes bliuskutes. beje o kokia nors rugsejo 1 programa ar buna darzelinukam?  4u.gif
*

Šitos komplektacijos pilnai užteks mirksiukas.gif Jokių šventinių renginių nebūna, ypač pirmą kartą einant į darželį. Nebent auklėtoja grupėje suorganizuos kokią mini programėlę.
Gėlėta
Mano vaikų darželyje yra švenčiama rugsėjo 1 smile.gif ir kiekvienais metais būna šokia tokia šventė, ne grupinis pasisėdėjimas ax.gif Ir papuošiu truputį, kartais prieš šventę ir po jos perrengiu, kasdien stengiuosi rengti kuo patogesniais rūbais, kad pats vaikas galėtų susitvarkyti po wc, ruošiantis miego, po jo, ir pan. smile.gif
Gintarė+M
Mano mergytei šiais metais taip pat pati pirmoji rugsėjo 1-oji.

Pas mūsų darželyje bus programėlė, kurią ruošia vyresni darželinukai. Manau bus kažkas panašaus kaip rugsėjo 1-oji mokykloje.

Bet juk tai tokia įsimintina diena, kada vaikas žengia dar vieną žingsnelį savarankiškumo link ax.gif Norėsim nufotografuot ir pafilmuot. Todėl puošimes ptays ir dukrą papuošim. O jeigu ir susipurvins irnesakyk.gif Jokios tragedijos. Juk vistiek tokio amžiaus ji man greičiau išauga, nei sunešioja, drabužėlius smile.gif
Levander
Mes irgi pradėsim lankyti darželį ir dar nesugalvojau, ką rengsimės, bet turbūt suknelę kokią šventiškesnę...pirmą dieną pabus tik valandėlę mirksiukas.gif
Norėjau kokį kasdieniškesnį džinsinį sarafaniuką uždėti, bet panelė labai PRIEŠ doh.gif
jukka
QUOTE(zinulė @ 2009 08 11, 18:54)
Renkit kaip patogiau, darželinukams čia jokia šventė.
*

g.gif O mums pasake, kad bus svente bigsmile.gif Bet gal tik vyresniems g.gif musu mazius eis i 5-6 m. vaikuciu grupe. Reikia suzinoti viska tiksliau kaip ir kas ten bus doh.gif Bet siaip labai smagu, kad bus svente ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarė+M @ 2009 08 21, 14:16)
Mano mergytei šiais metais taip pat pati pirmoji rugsėjo 1-oji.

Pas mūsų darželyje bus programėlė, kurią ruošia vyresni darželinukai. Manau bus kažkas panašaus kaip rugsėjo 1-oji mokykloje.

Bet juk tai tokia įsimintina diena, kada vaikas žengia dar vieną žingsnelį savarankiškumo link ax.gif  Norėsim nufotografuot ir pafilmuot. Todėl puošimes ptays ir dukrą papuošim. O jeigu ir susipurvins  irnesakyk.gif Jokios tragedijos. Juk vistiek tokio amžiaus ji man greičiau išauga, nei sunešioja, drabužėlius smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar vienas klausimelis blush2.gif kelinta valanda mazdaug buna ta programele?
ingutera
manau tikrai neverta sureiksminti rugsejo 1 dienos darzely smile.gif mums tai bus pirma diena, bet vistiek rengsiu tik patogiai, kad gerai maze jaustusi.
laimav
mes tai pasipuosiam zinoma ne taip kad ten pusta suknele ir iki zemes bet tvarkingai sijonelis bliuskyte ar marskineliai ar koki sarafaneli nes vistiek kazkiak yra vaikui svente
vaiva-pamaiva
Mes si rudeni eisim pima kart i lopseli- darzeli, esam 1,8 men.
Rugsejo 1-ajai pasipuosim- desimes sijonuka, baltus baltinukus, baltas rastuotas pedkelnes wub.gif zodziu kaip tikra panele eisi lotuliukas.gif
Gelyciu taip pat nesim mirksiukas.gif manau, kad busim irgi pusdieni smile.gif
Daiva41
Mes jau metus lankome lopšelį ir mūsų pirmoji diena ten, taip pat buvo rugsėjo 1 d. biggrin.gif
Ėjome tvarkingais ir patogiais rūbeliais, nešėme gėlyčių auklėtojoms. Tą patį darysime ir šiemet biggrin.gif
neessttaa
Na va, mes taip pat ruosiames eiti i lopseli smile.gif Siandien skambinau direktorei, tai prase musu ateiti rugsejo 13d. Paklausiau kodel ne 1d., tai paaiskino, kad daug vaikuciu ir vaikui poto bus lengviau, nes tie issiverks, jau bus kazkiek apsiprate. Tai iskilo man klausimas ar nesti mum gelytes ar ne? Del puosnumo, tai labai nepuosiu, aprengsiu patogesniais rubeliais ir tiek 4u.gif
a79
QUOTE(neessttaa @ 2010 08 17, 14:17)
Na va, mes taip pat ruosiames eiti i lopseli smile.gif  Siandien skambinau direktorei, tai prase musu ateiti rugsejo 13d. Paklausiau kodel ne 1d., tai paaiskino, kad daug vaikuciu ir vaikui poto bus lengviau, nes tie issiverks, jau bus kazkiek apsiprate. Tai iskilo man klausimas ar nesti mum gelytes ar ne? Del puosnumo, tai labai nepuosiu, aprengsiu patogesniais rubeliais ir tiek 4u.gif
*

Aš neščiau mirksiukas.gif Simboliškai po "kvietkelį", taip sakant, draugystės pradžiai lotuliukas.gif
*Liūtė*
Mes i darzelio grupe eisim, tai gelytes nesio aukletojom ir seimininkutei. O del puosimosi dar nezinau, turbut sijonuka ir balta maikute g.gif Labai priklausys nuo oro 4u.gif
Cukraus pudra
pirmąją dieną būtinai paispuošim. ir gėlyčių nešim
Krococo
Mes rengsimės švariai, patogiai ir kasdieniškai. Tik gėlių žinoma pasiimsime - direktorei ir auklėtojai. rolleyes.gif
Flaxkids
QUOTE(Krococo @ 2010 08 26, 11:32)
Mes rengsimės švariai, patogiai ir kasdieniškai. Tik gėlių žinoma pasiimsime - direktorei ir auklėtojai. rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu, svarbiausiai kad patogu ir svaru smile.gif
Wild Pearl
QUOTE(Krococo @ 2010 08 26, 11:32)
*

mes taip pat drinks_cheers.gif puosniau bet jau tikrai ne pustom suknelem ir pan...tiesiog nekasdieniskai bet kad butu patogu vaikuciui(visgi visa diena tures praleisti grupeje)ir zinoma Rugsejo pirmaja nusinesam gelyciu 4u.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.