sveikos mamytes. mano dukryte eis pirma karta i darzeli nuo rugsejo1. pati esu nedarzeline tai nezinau kaip rengti vaika ta diena
Labas
Mano mergina pernai pradėjo eit. Ir man klausimas buvo kilęs apie rugsėjo1. Paklausiau auklėtojos, tai sakė, kad darželyje ši diena nėra švenčiama. O rengiasi kas kaip nori. Daugiausia aišku su kelnėm mergaitės vaikšto. Bet manoji pamišus ant suknelių, tai su suknelėm....
Renk PATOGIAI
nieko ypatingo tikrai nereikia. Pvz. manoji dažniausiai eina su pėdkelnėm ir sijonu. Žiemą būna labai šilta, tai irgi persirengia sijonu. Yra mergaičių einančių tik su treningiukais. Rengiasi kaip kam gražu ir patogu. O jeigu dar pirmieji metai darželyje, tai išvis neverta puošti, nes apsilepos maistu, gėrimais ir t.t.
ir mum aktuali ta tema , aciukas uz patarimus
QUOTE(krikre @ 2009 08 06, 09:16) sveikos mamytes. mano dukryte eis pirma karta i darzeli nuo rugsejo1. pati esu nedarzeline tai nezinau kaip rengti vaika ta diena Puošniais rūbeliais galėsit regti per šventes Kasdienai irgi tik patogūs rūbai Kiekvieną rugsėjo 1 d. nešam auklėtojoms, šeimininkutei ir direktorei po gėlytę
sveikos, mums taip pat aktuali tema
sakot kad pirma diena nepuosti? o nesat tik gelytes auklytems visoms ar ir koki zaisla grupei? ar tai darot veliau?
Renkit kaip patogiau, darželinukams čia jokia šventė.
QUOTE(alinata @ 2009 08 10, 14:36) sveikos, mums taip pat aktuali tema sakot kad pirma diena nepuosti? o nesat tik gelytes auklytems visoms ar ir koki zaisla grupei? ar tai darot veliau? Kadangi grupėje būna auklėtoja ir šeimininkutė, tai jom ir nešam gėles
o tai gal nuvesti pasipuosusi vaika,paskui perenkti i kokias trenigines kelnytes kad butu patogiau,pirma karta ir mes siais metais eisim i darzelia,tai visai nieko nezinau
QUOTE(renatuxre @ 2009 08 13, 18:32) o tai gal nuvesti pasipuosusi vaika,paskui perenkti i kokias trenigines kelnytes kad butu patogiau,pirma karta ir mes siais metais eisim i darzelia,tai visai nieko nezinau Pirmą kartą puošiau, bet rūbeliai buvo patogūs. Kadangi buvau kartu, padėjau pavalgyti, buvau išėjusi tik valandėlei, tai namo grįžo švarutė
Ir mano dukrele siemet eis pirma karta i darzeli. Irgi galvoju ka aprengt ar sukneles reiktu ar uztenka dzinsinio sijonuko ir puosnesnes bliuskutes. beje o kokia nors rugsejo 1 programa ar buna darzelinukam?
QUOTE(renatuxre @ 2009 08 13, 18:32) o tai gal nuvesti pasipuosusi vaika,paskui perenkti i kokias trenigines kelnytes kad butu patogiau,pirma karta ir mes siais metais eisim i darzelia,tai visai nieko nezinau Aprenkit patogiais rūbeliais. Švenčių metu vaikus gražiai aprengiama prieš šventę, likus pusvalandžiui QUOTE(katuksss @ 2009 08 14, 08:41) Ir mano dukrele siemet eis pirma karta i darzeli. Irgi galvoju ka aprengt ar sukneles reiktu ar uztenka dzinsinio sijonuko ir puosnesnes bliuskutes. beje o kokia nors rugsejo 1 programa ar buna darzelinukam? Šitos komplektacijos pilnai užteks
Mano vaikų darželyje yra švenčiama rugsėjo 1
Mano mergytei šiais metais taip pat pati pirmoji rugsėjo 1-oji.
Pas mūsų darželyje bus programėlė, kurią ruošia vyresni darželinukai. Manau bus kažkas panašaus kaip rugsėjo 1-oji mokykloje. Bet juk tai tokia įsimintina diena, kada vaikas žengia dar vieną žingsnelį savarankiškumo link
Mes irgi pradėsim lankyti darželį ir dar nesugalvojau, ką rengsimės, bet turbūt suknelę kokią šventiškesnę...pirmą dieną pabus tik valandėlę
Norėjau kokį kasdieniškesnį džinsinį sarafaniuką uždėti, bet panelė labai PRIEŠ QUOTE(zinulė @ 2009 08 11, 18:54) Papildyta: QUOTE(Gintarė+M @ 2009 08 21, 14:16) Mano mergytei šiais metais taip pat pati pirmoji rugsėjo 1-oji. Pas mūsų darželyje bus programėlė, kurią ruošia vyresni darželinukai. Manau bus kažkas panašaus kaip rugsėjo 1-oji mokykloje. Bet juk tai tokia įsimintina diena, kada vaikas žengia dar vieną žingsnelį savarankiškumo link Papildyta: Dar vienas klausimelis
manau tikrai neverta sureiksminti rugsejo 1 dienos darzely
mes tai pasipuosiam zinoma ne taip kad ten pusta suknele ir iki zemes bet tvarkingai sijonelis bliuskyte ar marskineliai ar koki sarafaneli nes vistiek kazkiak yra vaikui svente
Mes si rudeni eisim pima kart i lopseli- darzeli, esam 1,8 men.
Rugsejo 1-ajai pasipuosim- desimes sijonuka, baltus baltinukus, baltas rastuotas pedkelnes Gelyciu taip pat nesim
Mes jau metus lankome lopšelį ir mūsų pirmoji diena ten, taip pat buvo rugsėjo 1 d.
Ėjome tvarkingais ir patogiais rūbeliais, nešėme gėlyčių auklėtojoms. Tą patį darysime ir šiemet
Na va, mes taip pat ruosiames eiti i lopseli
QUOTE(neessttaa @ 2010 08 17, 14:17) Na va, mes taip pat ruosiames eiti i lopseli Aš neščiau
Mes i darzelio grupe eisim, tai gelytes nesio aukletojom ir seimininkutei. O del puosimosi dar nezinau, turbut sijonuka ir balta maikute
pirmąją dieną būtinai paispuošim. ir gėlyčių nešim
Mes rengsimės švariai, patogiai ir kasdieniškai. Tik gėlių žinoma pasiimsime - direktorei ir auklėtojai.
QUOTE(Krococo @ 2010 08 26, 11:32) Mes rengsimės švariai, patogiai ir kasdieniškai. Tik gėlių žinoma pasiimsime - direktorei ir auklėtojai. mes taip pat |