Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Balti maži vabaliukai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
egsta
Sveikos,
nebezinau ka daryti,virtuveje ant spinteliu ir prie kriaukles atsirado mazu baltu vabaliuku(vos imanoma iziureti), manau tai erkutes.
tik beda,nezinau kaip jas isnaikinti, purskiu vakarai diklafosu,viska kruopsciai isvalau, nepalieku nieko ant spinteliu, bet nepadeda verysad.gif
gal kuri susidurete su tokia problema? padekite mirksiukas.gif
Geda1912
Su tais pačiais baltais vabaliukais susidūrė mano sesuo. Irgi nepavyksta atsikratyti. Ir valo, ir sveičia, bet kol kas niekas nepadėjo. Gal jau radai kokią gerą priemonę?
maiiia
Jei čia tokie patys, kaip būna gėlėse - išnaikinami muilo tirpalu - pritarkuoti ūkiško muilo, išskiesti vandeniu, kad būtų skystos grietinės pavydalo, ir tepti.
Man padėjo (tiesa, purškiau gėlių šaknis šiuo tirpalu)
1juraciukas
QUOTE(maiiia @ 2009 09 07, 11:25)
Jei čia tokie patys, kaip būna gėlėse - išnaikinami muilo tirpalu - pritarkuoti ūkiško muilo, išskiesti vandeniu, kad būtų skystos grietinės pavydalo, ir tepti.
Man padėjo (tiesa, purškiau gėlių šaknis šiuo tirpalu)
*

O tas muilas, ar jis negali pakenkti gelei? Man pamenu nepasiseke isgelbeti Bonzaiciko, taip ir praradau medeli nesupratusi kas ji nubaige, ar tie balti vabaliukai, ar muilas. Nes pirmai purskiau tik lapus, o kai jie persinese i zeme......palaisciau. va ir nebeturiu grazuolio. O si ryt pamaciau, kad mano grazuole dracena uzpuole tos chalieros verysad.gif cry.gif
Va ir nardau po kompiuteri, pagalbos ieskau unsure.gif
sena pažįstama
QUOTE(1juraciukas @ 2010 01 23, 12:20)
Va ir nardau po kompiuteri, pagalbos ieskau  unsure.gif
*

Pabandykit su fairy 4u.gif Bet ne skysciu, o padarykit putu ir putom bei kempinele apdrebkit visa gele, net zeme.
Su ukisku muilu ir man niekada nesiseke isnaikinti nei amaru, nei skydamariu, nei voratinkliniu erkuciu, kol geliu augintojai nepasiule fairy putu doh.gif Dabar ir citrinmedis sveikas, ir zydincios geles(nezinau pavadinimu, bet tokiais dideliais baltais ar raudonais ziedais, kaip kobros), ir net orchidejos drinks_cheers.gif
1juraciukas
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 01 24, 14:25)
Pabandykit su fairy 4u.gif Bet ne skysciu, o padarykit putu ir putom bei kempinele apdrebkit visa gele, net zeme.
*

Oi aciu, tikrai notworthy.gif
Varau kuo greiciau, nes labai jau mylim mes ta gelyte.
Pasipasakosiu kaip man pavyko 4u.gif
zivile.simona
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 01 24, 14:25)
Su ukisku muilu ir man niekada nesiseke isnaikinti nei amaru, nei skydamariu, nei voratinkliniu erkuciu, kol geliu augintojai nepasiule fairy putu doh.gif Dabar ir citrinmedis sveikas, ir zydincios geles(nezinau pavadinimu, bet tokiais dideliais baltais ar raudonais ziedais, kaip kobros), ir net orchidejos
*

Nuplauti lapus su fairy putomis??? blink.gif Bet tie vabaliukai žemėje..padės?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.