Sveikos, nebezinau ka daryti,virtuveje ant spinteliu ir prie kriaukles atsirado mazu baltu vabaliuku(vos imanoma iziureti), manau tai erkutes. tik beda,nezinau kaip jas isnaikinti, purskiu vakarai diklafosu,viska kruopsciai isvalau, nepalieku nieko ant spinteliu, bet nepadeda gal kuri susidurete su tokia problema? padekite
Geda1912
2009 09 06, 19:18
Su tais pačiais baltais vabaliukais susidūrė mano sesuo. Irgi nepavyksta atsikratyti. Ir valo, ir sveičia, bet kol kas niekas nepadėjo. Gal jau radai kokią gerą priemonę?
Jei čia tokie patys, kaip būna gėlėse - išnaikinami muilo tirpalu - pritarkuoti ūkiško muilo, išskiesti vandeniu, kad būtų skystos grietinės pavydalo, ir tepti. Man padėjo (tiesa, purškiau gėlių šaknis šiuo tirpalu)
1juraciukas
2010 01 23, 11:20
QUOTE(maiiia @ 2009 09 07, 11:25) Jei čia tokie patys, kaip būna gėlėse - išnaikinami muilo tirpalu - pritarkuoti ūkiško muilo, išskiesti vandeniu, kad būtų skystos grietinės pavydalo, ir tepti. Man padėjo (tiesa, purškiau gėlių šaknis šiuo tirpalu) O tas muilas, ar jis negali pakenkti gelei? Man pamenu nepasiseke isgelbeti Bonzaiciko, taip ir praradau medeli nesupratusi kas ji nubaige, ar tie balti vabaliukai, ar muilas. Nes pirmai purskiau tik lapus, o kai jie persinese i zeme......palaisciau. va ir nebeturiu grazuolio. O si ryt pamaciau, kad mano grazuole dracena uzpuole tos chalieros  Va ir nardau po kompiuteri, pagalbos ieskau
sena pažįstama
2010 01 24, 13:25
QUOTE(1juraciukas @ 2010 01 23, 12:20) Va ir nardau po kompiuteri, pagalbos ieskau  Pabandykit su fairy  Bet ne skysciu, o padarykit putu ir putom bei kempinele apdrebkit visa gele, net zeme. Su ukisku muilu ir man niekada nesiseke isnaikinti nei amaru, nei skydamariu, nei voratinkliniu erkuciu, kol geliu augintojai nepasiule fairy putu  Dabar ir citrinmedis sveikas, ir zydincios geles(nezinau pavadinimu, bet tokiais dideliais baltais ar raudonais ziedais, kaip kobros), ir net orchidejos
1juraciukas
2010 01 25, 12:44
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 01 24, 14:25) Pabandykit su fairy  Bet ne skysciu, o padarykit putu ir putom bei kempinele apdrebkit visa gele, net zeme. Oi aciu, tikrai  Varau kuo greiciau, nes labai jau mylim mes ta gelyte. Pasipasakosiu kaip man pavyko
zivile.simona
2011 04 29, 17:46
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 01 24, 14:25) Pabandykit su fairy  Bet ne skysciu, o padarykit putu ir putom bei kempinele apdrebkit visa gele, net zeme. Su ukisku muilu ir man niekada nesiseke isnaikinti nei amaru, nei skydamariu, nei voratinkliniu erkuciu, kol geliu augintojai nepasiule fairy putu  Dabar ir citrinmedis sveikas, ir zydincios geles(nezinau pavadinimu, bet tokiais dideliais baltais ar raudonais ziedais, kaip kobros), ir net orchidejos Nuplauti lapus su fairy putomis???  Bet tie vabaliukai žemėje..padės?
|
|