Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: keliones
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
vikute2007
sveikos,uzvedziau sita tema,nes man reikia iskrist po to vel atskrist....ar galima?nepakenks leliukui?
demonija
Turėtum pasitarti su gydytoja ax.gif
Ruutta
Geriausia aišku su gydytoja šituos dalykus suderint g.gif Aš kai nėščia tapau, tai atidėjau visas komandiruotes, atostogas, į kurias reiktų skristi ar keliauti toli su mašina. Nesijaučiu nei ligone nei ką, bet manau, kad atsargumas nepakenks 4u.gif Su vyru šią vasarą pasimėgavom Lietuvos pajūriu, saule ir kelionėmis po ją smile.gif Karštį sunkiai pakeliu, nuolat būnu pavėsyje, tai šilti krašatia man automatiškai atkrito unsure.gif Visad stengiaus būti žinodama, kad ligoninė netoli, jei staiga prireiktų ax.gif
Nors skraido kitos ir keliauja su pilvais ne ką mažiau nei ne nėščios ir viskas būna ok 4u.gif
Jambala
Mano gydytoja buvo kategoriskai pries keliones lektuvu.O siaip jei neklystu i lektuva priima tik iki septinto nestumo menesio...
super_wife
Iki 30 sav. laisvai galima skraidyti lektuvais. Tik turi butinai tureti israsa gydytojos,kad nestumas sklandziai vyksta ir ji leidzia tau skirsti o antra turi pasiteirauti iki kelinto menesio skraidina butent ta avialinija su kuria skisi,nes visi labai skirtingai 4u.gif
Balandeliai25
As skridau su lektuvu kai buvo 3 menesiai, ir dabar vel skrisiu kai bus 6 menesiai ir ar karteli kai 7 bus. Kiek zinau tai avialiniju kompanijos leidzia skristi iki 36 savaites smile.gif
gelmina21
Ar galima keliauti automobiliu,kokius 300km,nakvoti palapinese, kai yra daugiavaisis nestumas? g.gif
Ziuokute
Labas rytas bigsmile.gif ir man pasidare aktuali ta tema - nes su MB jau seniai planavom skristi i Dominykos Respublika, bet.... vakar nupirko bilietus brangiausias pasidziaugem, kad galu gale isleido ir mane is darbo menesiui laiko pailseti, tai negana to siandien ryte pamaciau kad NT teigiamas blush2.gif lotuliukas.gif nu sakau viskas i kruva: siandien sese mergvakaris, teigiamas NT ir dar bilietai supirkti i kelione - reiks su savo gydytoja pasitarti del skrydzio blush2.gif
Gabrieliaus mama
QUOTE(vikute2007 @ 2009 08 08, 11:24)
sveikos,uzvedziau sita tema,nes man reikia iskrist po to vel atskrist....ar galima?nepakenks leliukui?
*

nuo nestumo sav. priklauso, nuo to, kaip jautiesi, ar nekomplikuotas nestumas... jei viskas gerai, ir gimdyti ne rytoj, viskas imanoma smile.gif bet geriausiai tai tikrai tau tik gine patars
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.