sveikos,uzvedziau sita tema,nes man reikia iskrist po to vel atskrist....ar galima?nepakenks leliukui?
Turėtum pasitarti su gydytoja
Geriausia aišku su gydytoja šituos dalykus suderint
Nors skraido kitos ir keliauja su pilvais ne ką mažiau nei ne nėščios ir viskas būna ok
Mano gydytoja buvo kategoriskai pries keliones lektuvu.O siaip jei neklystu i lektuva priima tik iki septinto nestumo menesio...
Iki 30 sav. laisvai galima skraidyti lektuvais. Tik turi butinai tureti israsa gydytojos,kad nestumas sklandziai vyksta ir ji leidzia tau skirsti o antra turi pasiteirauti iki kelinto menesio skraidina butent ta avialinija su kuria skisi,nes visi labai skirtingai
As skridau su lektuvu kai buvo 3 menesiai, ir dabar vel skrisiu kai bus 6 menesiai ir ar karteli kai 7 bus. Kiek zinau tai avialiniju kompanijos leidzia skristi iki 36 savaites
Ar galima keliauti automobiliu,kokius 300km,nakvoti palapinese, kai yra daugiavaisis nestumas?
Labas rytas
QUOTE(vikute2007 @ 2009 08 08, 11:24) sveikos,uzvedziau sita tema,nes man reikia iskrist po to vel atskrist....ar galima?nepakenks leliukui? nuo nestumo sav. priklauso, nuo to, kaip jautiesi, ar nekomplikuotas nestumas... jei viskas gerai, ir gimdyti ne rytoj, viskas imanoma |