Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bėgimas VII
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gintariukstis
Nuo bėgiojimo, jei tai daroma nuolat, forma pradeda keistis gan greitai smile.gif
tinute84
tai jau tikra tiesa..nuo begiojimo riebaliukai tirpsta nuo visur clap.gif clap.gif clap.gif
jautiena
as vakar pries savo begima uzsidejau sirdies ritmo monitoriu, is idomumo paziuret kiek ten tu kaloriju susidegins. taigis per 30minuciu sudeginau 305kcal smile.gif
o mano 'begimas' susideda is:
**3.5min nueiti iki stadiono, tiek pat pareiti, is viso apie 7min;
**stadione lengvai pabegineju 3minutes apsilimui;
**tada mano sprintukai apie 100metru x 10kartu, apie 20sek kiekvienas, is viso 200sek arba 3min 20sec begimo;
**pakeliui namo yra toks kalnelis tai dar vienas sprintukas gaunasi kokia 10sec i ta kalneli smile.gif
** visa kita yra ejimas nuo finiso linijos atgal link starto, ir keli pasitampymai.

taigis suma sumarum as realiai begu apie 6:30 min biggrin.gif nieko sau begike! bet taip kazkur kas antra diena; sian pasisveriau po ~ 2savaiciu tokio sporto ir -0.8kg! nemazinant maisto porciju, liux!
No5
as ir noriu begti, bet vakare, na kai dar nera tamsu. Salia mano namu yra stadionas, bet ten pilna mamu su vezimeliais, tai kazkaip man nedrasu begti salia, tai taip ir nepasiryztu pradeti lakstyt unsure.gif
linnn
Va man tai nedrąsu bėgti tik šalia didelių palaidų šunų, kurių parke daug būna. Ir nesvarbu, kad šeimininkai šalia.

O šiaip - sportuojantis žmogus - gražus žmogus, tai tu bėk ir galvok, kaip visi tavim gėrisi biggrin.gif . Ir galvoja: man irgi reikia sekti jos pavyzdžiu 4u.gif
&Barbara
Labas Visoms wink.gif
Siandien prasukau savo pirmuosius ratus siais metais stadione.
Oras nuostabus, uzsidejau ausines , buvo thumbup.gif su muzika is tiesu daug linksmiau .. kaip pirmam kartui bagiojimo gavosi 30minuciu. 2 pertraukos ejimui sparčiam.
tikiuosi padailinsiu formas po žiemužės. grizau slapia, palindau po dusu, prisidariau salotu su lasisa ir griebiausi mokslu.
P.S. stadione daug sunu fekaliju gun_bandana.gif teho kaip po minu lauka varyt lotuliukas.gif
Sekmes visoms begiojancioms, rytais deje neprisiversciau. miegas man sventas reikalas
Venice
o moterytes! sveikinu atidarius begiojimo sezona! smile.gif as siandien atidariau dviracio sezona, tad pagal grafika rytoj bus begimas! smile.gif oras tiesiog nuostabus, kad sedet namie ar plusti sporto saleje;) thumbup.gif
Meja~
Sveikos aš taip pat pradėjau bėgiojmo sezoną nuo sekmadienio smile.gif deja dar 20 min nepasiekiau, bet manau ryt bandysiu išbėgti:)
Ar jus vakare, po sporto ką nors valgote? nes aš kaip ir be vakarienės o katik po sporto tai nežinau ar ką galėčiau vėliau suvalgyti ar geriau nereikia? rolleyes.gif
jautiena
suvalgyk ka nors lengvo baltymingo, pvz liesos varskytes.
linnn
O aš tai galvoju, kad suvalgyk normalią vakarienę. Juk dabar tik 17:30, paskui dar išalksi labai iki vakaro. Aišku, jei eini anksti miegoti, tai viena, o jei mėgsti naktinėti - tai manau drąsiai gali valgyti savo normalią vakarienę.

aišku, čia aš grynai pagal save. Nes man, jei pavalgyčiau anksti labai, o miegoti einu po 12val., tai gresia prisivalgymas prieš miegą sad.gif
Meja~
Ačiū merginos už patarimus:) bet ar iškarto po sporto galima valgyti? nes sportavau prieš pusvalandįsmile.gif
Gintariukstis
Galima smile.gif. Iš karto, netgi mažiau laiko praėjus, suvalgius kelias vynuoges, mandariną ar kitokį vaisių - neįtikėtinas energijos antplūdis wink.gif. O tokiu metu normali vakarienė tikrai nepakenks.
sasha_09
Laba 4u.gif
Ketinu ir as nuo rytojaus pradet begiot. Reik stiprint tiek dvasine, tiek fizine busena ax.gif Motyvacijos turiu prisikaupus pradet po daugelio metu, bet kad jii neisblestu blush2.gif Ryt ryte soku i kedus ir i parkeli assa.gif
Klausimelis ax.gif O jus begiojat blogu oru? Na kai lietus lyja, ar didelis vejas? blush2.gif
ernesin
QUOTE(sasha_09 @ 2010 03 31, 18:33)
Laba 4u.gif
Ketinu ir as nuo rytojaus pradet begiot. Reik stiprint tiek dvasine, tiek fizine busena  ax.gif Motyvacijos turiu prisikaupus pradet po daugelio metu, bet kad jii neisblestu  blush2.gif Ryt ryte soku i kedus ir i parkeli  assa.gif
Klausimelis  ax.gif  O jus begiojat blogu oru? Na kai lietus lyja, ar didelis vejas? blush2.gif
*

Sveika prisjungusi 4u.gif

Tarkim aš tai ne, man diskomfortas bėgti kai lyja, bet kai kurios ir nepalankiu oru bėgioja smile.gif
linnn
Man didesnis diskomfortas bėgti, kai pučia labai stiprus vėjas. Sunku labai biggrin.gif . O vasarą, tai netgi labai patinka kai lyja. Tik aišku ne tai, kad žiauriai pliaupia ir specialiai todėl eini bėgioti. Bet per lietų man smagu bėgti.
Gintariukstis
Sveikos, Bėgikės smile.gif
Nu vakar buvo toks nerealus oras bėgimui. Nors neturėjau laiko ilgiau prasibėgti, bet vis tiek grįžus namo vakare įšokau į kedus ir trumpesnę distanciją didesniu greičiu prabėgau - 15 min užtrukau. Efektas buvo kaip po geros valandos bėgimo, nes nedažnai greitai bėgioju smile.gif.
Šamil
O šiandien pas mus lyja verysad.gif ir kaip pabėgiot doh.gif
sasha_09
As zadejau ryte prasibegt, bet oras irgi nelepino, tai va dabar saule islindo, tai vakarop begsiu, o ir drauge prisisnekinau i kompanija biggrin.gif Nors as labiau linkusi ryte begiot, bet nenoriu nutest rytojui, nes bijau, kad taip ir pradet bus sunku... vis ryt ir ryt doh.gif
ElvinaV
Na aš tai jau gan senai bėgioju, man tai patinka pats bėgimas, o dar tuo pačiu ir nauda sau darau smile.gif Bėgu po 45min kokius tris kart į savaitę.
*tiute*
Sveikos bėgikės!
Ką tik iš parduotuvės su naujausiu pirkiniu - Asics bėgimo bateliais clap.gif
Savaitgalį atidariau dviračio sezoną, o dabar laikas grįšti į bėgiojimą (po n metų pertraukos). Dar tik padelius naujus ryt isigyju ir į parką, jei nelis. Kaip nebenoriu į salę!! schmoll.gif Tik labai tikiuosi, kad dėka kokybiškų batelių ir spec padelių nepatirsiu skausmo blauzdų priekyje, dėl ko tiek metų ir nebėgiojau... verysad.gif Gal yra daugiau čia pilnapadžių?
Gintariukstis
QUOTE(*tiute* @ 2010 04 01, 20:44)
Sveikos bėgikės!
Savaitgalį atidariau dviračio sezoną, o dabar laikas grįšti į bėgiojimą (po n metų pertraukos). Dar tik padelius naujus ryt isigyju ir į parką, jei nelis. Kaip nebenoriu į salę!!  schmoll.gif Tik labai tikiuosi, kad dėka kokybiškų batelių ir spec padelių nepatirsiu skausmo blauzdų priekyje, dėl ko tiek metų ir nebėgiojau...  verysad.gif Gal yra daugiau čia pilnapadžių?
*

Ne pilnapadė, bet dėka didelės ilgametės meilės aukštakulniams, sportinė avalynė renkamasi labai atsargiai - tik gerokai pakenkusi savo pėdutėms susirūpinau jų saugojimu smile.gif.
Pritariu - į salę labai sunku dabar jau prisiversti. Vakar netgi per lengvą lietų bėgiojau ir patiko thumbup.gif
ernesin
QUOTE(*tiute* @ 2010 04 01, 20:44)
Sveikos bėgikės!

Sveika smile.gif
Kur pirkai ir kiek mokėjai? mirksiukas.gif
jautiena
QUOTE(*tiute* @ 2010 04 01, 18:44)
Sveikos bėgikės!

o! cool, koki modeliuka Asics'u?
zaliabalta
Sveikutės smile.gif Prie bėgiojančių noriu prisijungti ir aš, nes turiu nedidelę bėdelę. Man 17, šiaip jau esu pakankamai liekna, valgau viską ir saikingai, tačiau pastebėjau, kad atsirado nedidelis pagurklis ir nenoriu, kad jis padidėtų dar labiau - noriu jį panaikinti biggrin.gif Taigi, ar bėgiojimas įtakotų pagurklio naikinimą, ar čia jau mitybos reikalas? Iškart ačiū už atsakymus smile.gif
7day
Labas bėgikės, žadu ir aš jau atidaryti sezoną thumbup.gif

Toms kurios bėgiojat jau - ar nešalta? Kaip rengiatės?
Meja~
QUOTE(Kaktusė @ 2010 04 05, 14:57)
Labas bėgikės, žadu ir aš jau atidaryti sezoną  thumbup.gif

Toms kurios bėgiojat jau - ar nešalta? Kaip rengiatės?
*

Labas tikrai jau nešalta begioti, o apranga mano paprasta sportinė maikutė bet ant piršau užsidedu džemperiukąsmile.gif
*tiute*
[
QUOTE(ernesin @ 2010 04 02, 19:19)
Sveika smile.gif
Kur pirkai ir kiek mokėjai? mirksiukas.gif
*

CUPe, winner sports parduotuveje, nors jie turi parduotuve ir akropolyje, bet Asics turi tik CUPe, su nuolaidele siek tiek virs 400 blush2.gif

QUOTE(jautiena @ 2010 04 04, 01:14)
o! cool, koki modeliuka Asics'u?
*

GEL-3000 TN866
esu labai patenkinta, nors vienintelis modelis buvo likes pilnapadems ir asfaltui, o iki pavasarines kolekcijos butu teke laukti menesio doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 04 02, 09:53)
Vakar netgi per lengvą lietų bėgiojau ir patiko  thumbup.gif
*

Neteko begioti per lietu, vengiu, bet gal vasara reiks ismeginti g.gif o kaip batukai, gal su uzdaresniais - su netokiais perslampanciais begioji per lietu?
Gintariukstis

Papildyta:
Neteko begioti per lietu, vengiu, bet gal vasara reiks ismeginti g.gif o kaip batukai, gal su uzdaresniais - su netokiais perslampanciais begioji per lietu?
*

[/quote]

Jeigu jau labai šlapia, tai bet kokiu atveju pėdos bent kiek vandens gauna. Bėgu tik per lengvą lietutį - tada visai gerai. Vieni kedukai (aesics) yra kvėpuojančiu padu - tuos labai saugau ir lauke bėgu tik tuomet, kai visai sausa. O kitus turiu normaliu padu - jie ir "pamato" vandens ax.gif
Yra aesics'ai, kurie skirti ir drėgnam paviršiui. Bet vis tiek jie kainuoja gan nemažai, tai kiekvienai dangai ir skirtingoms oro sąlygoms neprisipirksi tongue.gif
sigule*
Labai noriu ir as nusipirkti gerus begimo kedus. Gal parekomenduotumete koki modeli is Asics'u? Buciau labai dekinga ax.gif
Gabado
Aš praeitą savaitėlę jau buvau išbėgusi kartą, planuoju ir šiandien už valandžiukės išbėgti.. smile.gif
kaktuse, pirmyn į trasą hihihi.gif aš rengiuosi maikutę ilgom rankovėm ir bliuzončiką, tiesą pirštinės pradžiai nepamaišo dar smile.gif
7day
QUOTE(Gabado @ 2010 04 06, 18:58)
Aš praeitą savaitėlę jau buvau išbėgusi kartą, planuoju ir šiandien už valandžiukės išbėgti.. smile.gif
kaktuse, pirmyn į trasą hihihi.gif aš rengiuosi maikutę ilgom rankovėm ir bliuzončiką, tiesą pirštinės pradžiai nepamaišo dar smile.gif
*

Visą dieną lyja šiandien kaip iš kibiro verysad.gif rytoj - bėgsiu!
Gabado
QUOTE(Kaktusė @ 2010 04 06, 18:35)
Visą dieną lyja šiandien kaip iš kibiro  verysad.gif  rytoj - bėgsiu!
*

Kur jau lyja, pas mus nei lašiukas neiškrito, prabėgau pusvalanduką, tai kaip naujai gimusi bigsmile.gif
ernesin
QUOTE(Gabado @ 2010 04 06, 22:59)
Kur jau lyja, pas mus nei lašiukas neiškrito, prabėgau pusvalanduką, tai kaip naujai gimusi  bigsmile.gif
*

Nu pas mus šeškinėj tai tikrai lijo biggrin.gif
scoop
Sveikos,merginos, planuoju ir as prisijungti prie begiojanciu burio, tik tas lietus visus mano planus griauna doh.gif
Gal jus kaip jau patyrusios begikes galetumete pasakyt ar jauciat kokia nors nauda is begimo?:]
ernesin
QUOTE(scoop @ 2010 04 07, 11:58)
Sveikos,merginos, planuoju ir as prisijungti prie begiojanciu burio, tik tas lietus visus mano planus griauna doh.gif
Gal jus kaip jau patyrusios begikes galetumete pasakyt ar jauciat kokia nors nauda is begimo?:]
*

Šiais metais bėgau tik kartą, nes po to apsirgau, dabar lietus tai nesinori, bet pernai nuo gegužės iki spalio vidurio prabėgiojau, tai poveikis tikrai visam kūnui thumbup.gif Išgražėja ir sutvirtėja formos akivaizdžiai mirksiukas.gif
scoop
QUOTE(ernesin @ 2010 04 07, 12:16)
Šiais metais bėgau tik kartą, nes po to apsirgau, dabar lietus tai nesinori, bet pernai nuo gegužės iki spalio vidurio prabėgiojau, tai poveikis tikrai visam kūnui thumbup.gif Išgražėja ir sutvirtėja formos akivaizdžiai mirksiukas.gif
*

ech..po tokiu komentaru tik ir norisi begti,bet tas oras..;// Kad bent kiek saule pasildytu,nes gyvenu truputi uz miesto tai nors laukais ar miskais begiok..tik beda,kad slapia;D
o ka rengiates? bijau per mazai ar per daug prisirengti.. blush2.gif
Heileja
Sveikos, nusprendžiau ir aš prisiminti bėgiojimą smile.gif Šiandien turėjo būti pirmoji diena, tačiau atsikėliau ir šnipštas - pila kaip iš kibiro smile.gif Vakare bandysiu prabėgti smile.gif
Heileja
Na pabėgiojau pirmą kartą šį pavasarį tai 15 min. Labai patiko, tęsiu ir toliau, tik kaitaliosiu su važinėjimu dviračiu, kad neatsibostų smile.gif
ernesin
QUOTE(scoop @ 2010 04 07, 12:40)
ech..po tokiu komentaru tik ir norisi begti,bet tas oras..;// Kad bent kiek saule pasildytu,nes gyvenu truputi uz miesto tai nors laukais ar miskais begiok..tik beda,kad slapia;D
o ka rengiates? bijau per mazai ar per daug prisirengti.. blush2.gif
*

Aš deduosi šiltus apatinius, sportines kelnes, aptemptą maikutę, golfą ir neperpučiamą bliuzoną. Ai dar pirštines mirksiukas.gif
scoop
QUOTE(ernesin @ 2010 04 07, 23:12)
Aš deduosi šiltus apatinius, sportines kelnes, aptemptą maikutę, golfą ir neperpučiamą bliuzoną. Ai dar pirštines mirksiukas.gif
*

Na as apsirengiau siek tiek maziau ir pagaliau prisiruosiau isbegti..pabegiojau apie 45 min, kai pavargdavau truputi paeidavau, vis tik pirmas kartas;D bet siaip patiko..noriu dar:))

Tik turiu dar klausima viena..Pries pradedant ar baigiant begt jokiu specialiu pratimuku nedarot? paimat ir iskart begat?smile.gif
ernesin
QUOTE(scoop @ 2010 04 08, 13:39)
Tik turiu dar klausima viena..Pries pradedant ar baigiant begt jokiu specialiu pratimuku nedarot? paimat ir iskart begat?smile.gif
*

Darau šiuos tris pratimus smile.gif
*tiute*
QUOTE(ernesin @ 2010 04 08, 15:57)
*

Liuks pratimukai! :-)

Puikus vakaras Vilniuje krosiukui, vaziuoju i parka! clap.gif
vikulia 84
Prisijungiu prie jusu. Nuo antradienio ir mes su drauge pradejom begiot. Siandien skauda kojas. Atrodo kaip sulauzytos. Bet ne apie tai. Norejau paklaust del tu 20min. Mes begiojam taip: kazkiek pabegam, paskui einam, taip pailsim. Tada ir vel begam. Tokiais va intervalais. O kalbant apie tuos 20min, tai reikia visa si laika begt, nesustojant. Ar aplamai, kad visas begimas sudarytu nors 20min. Mes sportuojam apie valanda. Tai pats begimas sudaro koki 30min. Ar tokiu atveju kalorijos sudega?
Tikiuosi, supratom, ka noriu pasakyt? ax.gif
ernesin
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 08, 20:49)
Prisijungiu prie jusu. Nuo antradienio ir mes su drauge pradejom begiot. Siandien skauda kojas. Atrodo kaip sulauzytos. Bet ne apie tai. Norejau paklaust del tu 20min. Mes begiojam taip: kazkiek pabegam, paskui einam, taip pailsim. Tada ir vel begam. Tokiais va intervalais. O kalbant apie tuos 20min, tai reikia visa si laika begt, nesustojant. Ar aplamai, kad visas begimas sudarytu nors 20min. Mes sportuojam apie valanda. Tai pats begimas sudaro koki 30min. Ar tokiu atveju kalorijos sudega?
Tikiuosi, supratom, ka noriu pasakyt?  ax.gif
*

Ir bėgant ir einant kolorijos dega mirksiukas.gif
scoop
QUOTE(ernesin @ 2010 04 08, 15:57)
*

Aciu! 4u.gif butinai isbandysiu:)
vikulia 84
QUOTE(ernesin @ 2010 04 08, 22:04)
Ir bėgant ir einant kolorijos dega mirksiukas.gif
*

As taip ir manau. Bet gal cia apie maksimalu kaloriju deginimasi sako kad reikia 20min begt? Oj, jauciuosi kvailai tokius klausimus uzdavinedama. ax.gif Va galvoju, kad tie pastovus sustojimai tarp begimu per daug numusa visa kruvi.
ernesin
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 08, 22:26)
As taip ir manau. Bet gal cia apie maksimalu kaloriju deginimasi sako kad reikia 20min begt? Oj, jauciuosi kvailai tokius klausimus uzdavinedama.  ax.gif Va galvoju, kad tie pastovus sustojimai tarp begimu per daug numusa visa kruvi.
*

Na sakoma, kad riebalinis sluoksnis pradeda degti tik nuo 20-os bėgimo minutės, bet kalorijos tai visuomet dega mirksiukas.gif
Vika 12
Sveikos mirksiukas.gif
Noriu prisijungti prie jūsų smile.gif
Esu Viktorija, gyvenu Vilniuje, neseniai persikrausčiau į naują gyvenamąją vietą. Todėl vienai kažkaip nedrąsu eiti begioti, bet ketinu, jau po truputį eiti vienai.
Tik yra viena bėdelė , kaip begioju arba darau pritūpimus pradeda siaubingai skaudėti kelius.. Gal žinote kokia galėtų būti priežastis?
Aš dar moksleivė, ne metuose esmė. ax.gif
Heileja
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 08, 22:37)
Sveikos  mirksiukas.gif
Noriu prisijungti prie jūsų  smile.gif
Esu Viktorija, gyvenu Vilniuje, neseniai persikrausčiau į naują gyvenamąją vietą. Todėl vienai kažkaip nedrąsu eiti begioti, bet ketinu, jau po truputį eiti vienai.
Tik yra viena bėdelė , kaip begioju arba darau pritūpimus pradeda siaubingai skaudėti kelius.. Gal žinote kokia galėtų būti priežastis?
Aš dar moksleivė, ne metuose esmė. ax.gif
*

O kuriam rajone gyveni, gal kartu galėtume bėgioti, nes aš irgi viena? smile.gif
O kelius gali skaudėti dėl daugelio priežasčių - gal nepadarai apšilimo, nepratampai raumenų ir sąnarių? smile.gif
jautiena
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 08, 18:49)
Tikiuosi, supratom, ka noriu pasakyt?  ax.gif
*

paskaitinek kazkur pora puslapiu atgal - as is 30minuciu laukuty begu is viso 6.5minutes, kita einu ir sudeginu 300kcal biggrin.gif beje, as begioju sprintukus thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.