Nuo bėgiojimo, jei tai daroma nuolat, forma pradeda keistis gan greitai
tai jau tikra tiesa..nuo begiojimo riebaliukai tirpsta nuo visur
as vakar pries savo begima uzsidejau sirdies ritmo monitoriu, is idomumo paziuret kiek ten tu kaloriju susidegins. taigis per 30minuciu sudeginau 305kcal
o mano 'begimas' susideda is: **3.5min nueiti iki stadiono, tiek pat pareiti, is viso apie 7min; **stadione lengvai pabegineju 3minutes apsilimui; **tada mano sprintukai apie 100metru x 10kartu, apie 20sek kiekvienas, is viso 200sek arba 3min 20sec begimo; **pakeliui namo yra toks kalnelis tai dar vienas sprintukas gaunasi kokia 10sec i ta kalneli ** visa kita yra ejimas nuo finiso linijos atgal link starto, ir keli pasitampymai. taigis suma sumarum as realiai begu apie 6:30 min
as ir noriu begti, bet vakare, na kai dar nera tamsu. Salia mano namu yra stadionas, bet ten pilna mamu su vezimeliais, tai kazkaip man nedrasu begti salia, tai taip ir nepasiryztu pradeti lakstyt
Va man tai nedrąsu bėgti tik šalia didelių palaidų šunų, kurių parke daug būna. Ir nesvarbu, kad šeimininkai šalia.
O šiaip - sportuojantis žmogus - gražus žmogus, tai tu bėk ir galvok, kaip visi tavim gėrisi
Labas Visoms
Siandien prasukau savo pirmuosius ratus siais metais stadione. Oras nuostabus, uzsidejau ausines , buvo tikiuosi padailinsiu formas po žiemužės. grizau slapia, palindau po dusu, prisidariau salotu su lasisa ir griebiausi mokslu. P.S. stadione daug sunu fekaliju Sekmes visoms begiojancioms, rytais deje neprisiversciau. miegas man sventas reikalas
o moterytes! sveikinu atidarius begiojimo sezona!
Sveikos aš taip pat pradėjau bėgiojmo sezoną nuo sekmadienio
Ar jus vakare, po sporto ką nors valgote? nes aš kaip ir be vakarienės o katik po sporto tai nežinau ar ką galėčiau vėliau suvalgyti ar geriau nereikia?
suvalgyk ka nors lengvo baltymingo, pvz liesos varskytes.
O aš tai galvoju, kad suvalgyk normalią vakarienę. Juk dabar tik 17:30, paskui dar išalksi labai iki vakaro. Aišku, jei eini anksti miegoti, tai viena, o jei mėgsti naktinėti - tai manau drąsiai gali valgyti savo normalią vakarienę.
aišku, čia aš grynai pagal save. Nes man, jei pavalgyčiau anksti labai, o miegoti einu po 12val., tai gresia prisivalgymas prieš miegą
Ačiū merginos už patarimus:) bet ar iškarto po sporto galima valgyti? nes sportavau prieš pusvalandį
Galima
Laba
Ketinu ir as nuo rytojaus pradet begiot. Reik stiprint tiek dvasine, tiek fizine busena Klausimelis QUOTE(sasha_09 @ 2010 03 31, 18:33) Laba Ketinu ir as nuo rytojaus pradet begiot. Reik stiprint tiek dvasine, tiek fizine busena Klausimelis Sveika prisjungusi Tarkim aš tai ne, man diskomfortas bėgti kai lyja, bet kai kurios ir nepalankiu oru bėgioja
Man didesnis diskomfortas bėgti, kai pučia labai stiprus vėjas. Sunku labai
Sveikos, Bėgikės
Nu vakar buvo toks nerealus oras bėgimui. Nors neturėjau laiko ilgiau prasibėgti, bet vis tiek grįžus namo vakare įšokau į kedus ir trumpesnę distanciją didesniu greičiu prabėgau - 15 min užtrukau. Efektas buvo kaip po geros valandos bėgimo, nes nedažnai greitai bėgioju
O šiandien pas mus lyja
As zadejau ryte prasibegt, bet oras irgi nelepino, tai va dabar saule islindo, tai vakarop begsiu, o ir drauge prisisnekinau i kompanija
Na aš tai jau gan senai bėgioju, man tai patinka pats bėgimas, o dar tuo pačiu ir nauda sau darau
Sveikos bėgikės!
Ką tik iš parduotuvės su naujausiu pirkiniu - Asics bėgimo bateliais Savaitgalį atidariau dviračio sezoną, o dabar laikas grįšti į bėgiojimą (po n metų pertraukos). Dar tik padelius naujus ryt isigyju ir į parką, jei nelis. Kaip nebenoriu į salę!! QUOTE(*tiute* @ 2010 04 01, 20:44) Sveikos bėgikės! Ką tik iš parduotuvės su naujausiu pirkiniu - Asics bėgimo bateliais Savaitgalį atidariau dviračio sezoną, o dabar laikas grįšti į bėgiojimą (po n metų pertraukos). Dar tik padelius naujus ryt isigyju ir į parką, jei nelis. Kaip nebenoriu į salę!! Ne pilnapadė, bet dėka didelės ilgametės meilės aukštakulniams, sportinė avalynė renkamasi labai atsargiai - tik gerokai pakenkusi savo pėdutėms susirūpinau jų saugojimu Pritariu - į salę labai sunku dabar jau prisiversti. Vakar netgi per lengvą lietų bėgiojau ir patiko QUOTE(*tiute* @ 2010 04 01, 20:44) Sveikos bėgikės! Ką tik iš parduotuvės su naujausiu pirkiniu - Asics bėgimo bateliais Sveika Kur pirkai ir kiek mokėjai? QUOTE(*tiute* @ 2010 04 01, 18:44) Sveikos bėgikės! Ką tik iš parduotuvės su naujausiu pirkiniu - Asics bėgimo bateliais o! cool, koki modeliuka Asics'u?
Sveikutės
Labas bėgikės, žadu ir aš jau atidaryti sezoną
Toms kurios bėgiojat jau - ar nešalta? Kaip rengiatės?
[
QUOTE(ernesin @ 2010 04 02, 19:19) CUPe, winner sports parduotuveje, nors jie turi parduotuve ir akropolyje, bet Asics turi tik CUPe, su nuolaidele siek tiek virs 400 QUOTE(jautiena @ 2010 04 04, 01:14) GEL-3000 TN866 esu labai patenkinta, nors vienintelis modelis buvo likes pilnapadems ir asfaltui, o iki pavasarines kolekcijos butu teke laukti menesio Papildyta: QUOTE(Gintariukstis @ 2010 04 02, 09:53) Neteko begioti per lietu, vengiu, bet gal vasara reiks ismeginti Papildyta: Neteko begioti per lietu, vengiu, bet gal vasara reiks ismeginti [/quote] Jeigu jau labai šlapia, tai bet kokiu atveju pėdos bent kiek vandens gauna. Bėgu tik per lengvą lietutį - tada visai gerai. Vieni kedukai (aesics) yra kvėpuojančiu padu - tuos labai saugau ir lauke bėgu tik tuomet, kai visai sausa. O kitus turiu normaliu padu - jie ir "pamato" vandens Yra aesics'ai, kurie skirti ir drėgnam paviršiui. Bet vis tiek jie kainuoja gan nemažai, tai kiekvienai dangai ir skirtingoms oro sąlygoms neprisipirksi
Labai noriu ir as nusipirkti gerus begimo kedus. Gal parekomenduotumete koki modeli is Asics'u? Buciau labai dekinga
Aš praeitą savaitėlę jau buvau išbėgusi kartą, planuoju ir šiandien už valandžiukės išbėgti..
kaktuse, pirmyn į trasą
Sveikos,merginos, planuoju ir as prisijungti prie begiojanciu burio, tik tas lietus visus mano planus griauna
Gal jus kaip jau patyrusios begikes galetumete pasakyt ar jauciat kokia nors nauda is begimo?:] QUOTE(scoop @ 2010 04 07, 11:58) Sveikos,merginos, planuoju ir as prisijungti prie begiojanciu burio, tik tas lietus visus mano planus griauna Gal jus kaip jau patyrusios begikes galetumete pasakyt ar jauciat kokia nors nauda is begimo?:] Šiais metais bėgau tik kartą, nes po to apsirgau, dabar lietus tai nesinori, bet pernai nuo gegužės iki spalio vidurio prabėgiojau, tai poveikis tikrai visam kūnui QUOTE(ernesin @ 2010 04 07, 12:16) Šiais metais bėgau tik kartą, nes po to apsirgau, dabar lietus tai nesinori, bet pernai nuo gegužės iki spalio vidurio prabėgiojau, tai poveikis tikrai visam kūnui ech..po tokiu komentaru tik ir norisi begti,bet tas oras..;// Kad bent kiek saule pasildytu,nes gyvenu truputi uz miesto tai nors laukais ar miskais begiok..tik beda,kad slapia;D o ka rengiates? bijau per mazai ar per daug prisirengti..
Sveikos, nusprendžiau ir aš prisiminti bėgiojimą
Na pabėgiojau pirmą kartą šį pavasarį tai 15 min. Labai patiko, tęsiu ir toliau, tik kaitaliosiu su važinėjimu dviračiu, kad neatsibostų
QUOTE(scoop @ 2010 04 07, 12:40) ech..po tokiu komentaru tik ir norisi begti,bet tas oras..;// Kad bent kiek saule pasildytu,nes gyvenu truputi uz miesto tai nors laukais ar miskais begiok..tik beda,kad slapia;D o ka rengiates? bijau per mazai ar per daug prisirengti.. Aš deduosi šiltus apatinius, sportines kelnes, aptemptą maikutę, golfą ir neperpučiamą bliuzoną. Ai dar pirštines QUOTE(ernesin @ 2010 04 07, 23:12) Aš deduosi šiltus apatinius, sportines kelnes, aptemptą maikutę, golfą ir neperpučiamą bliuzoną. Ai dar pirštines Na as apsirengiau siek tiek maziau ir pagaliau prisiruosiau isbegti..pabegiojau apie 45 min, kai pavargdavau truputi paeidavau, vis tik pirmas kartas;D bet siaip patiko..noriu dar:)) Tik turiu dar klausima viena..Pries pradedant ar baigiant begt jokiu specialiu pratimuku nedarot? paimat ir iskart begat? QUOTE(scoop @ 2010 04 08, 13:39) Tik turiu dar klausima viena..Pries pradedant ar baigiant begt jokiu specialiu pratimuku nedarot? paimat ir iskart begat? Darau šiuos tris pratimus QUOTE(ernesin @ 2010 04 08, 15:57) Liuks pratimukai! :-) Puikus vakaras Vilniuje krosiukui, vaziuoju i parka!
Prisijungiu prie jusu. Nuo antradienio ir mes su drauge pradejom begiot. Siandien skauda kojas. Atrodo kaip sulauzytos. Bet ne apie tai. Norejau paklaust del tu 20min. Mes begiojam taip: kazkiek pabegam, paskui einam, taip pailsim. Tada ir vel begam. Tokiais va intervalais. O kalbant apie tuos 20min, tai reikia visa si laika begt, nesustojant. Ar aplamai, kad visas begimas sudarytu nors 20min. Mes sportuojam apie valanda. Tai pats begimas sudaro koki 30min. Ar tokiu atveju kalorijos sudega?
Tikiuosi, supratom, ka noriu pasakyt? QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 08, 20:49) Prisijungiu prie jusu. Nuo antradienio ir mes su drauge pradejom begiot. Siandien skauda kojas. Atrodo kaip sulauzytos. Bet ne apie tai. Norejau paklaust del tu 20min. Mes begiojam taip: kazkiek pabegam, paskui einam, taip pailsim. Tada ir vel begam. Tokiais va intervalais. O kalbant apie tuos 20min, tai reikia visa si laika begt, nesustojant. Ar aplamai, kad visas begimas sudarytu nors 20min. Mes sportuojam apie valanda. Tai pats begimas sudaro koki 30min. Ar tokiu atveju kalorijos sudega? Tikiuosi, supratom, ka noriu pasakyt? Ir bėgant ir einant kolorijos dega QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 08, 22:26) As taip ir manau. Bet gal cia apie maksimalu kaloriju deginimasi sako kad reikia 20min begt? Oj, jauciuosi kvailai tokius klausimus uzdavinedama. Na sakoma, kad riebalinis sluoksnis pradeda degti tik nuo 20-os bėgimo minutės, bet kalorijos tai visuomet dega
Sveikos
Noriu prisijungti prie jūsų Esu Viktorija, gyvenu Vilniuje, neseniai persikrausčiau į naują gyvenamąją vietą. Todėl vienai kažkaip nedrąsu eiti begioti, bet ketinu, jau po truputį eiti vienai. Tik yra viena bėdelė , kaip begioju arba darau pritūpimus pradeda siaubingai skaudėti kelius.. Gal žinote kokia galėtų būti priežastis? Aš dar moksleivė, ne metuose esmė. QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 08, 22:37) Sveikos Noriu prisijungti prie jūsų Esu Viktorija, gyvenu Vilniuje, neseniai persikrausčiau į naują gyvenamąją vietą. Todėl vienai kažkaip nedrąsu eiti begioti, bet ketinu, jau po truputį eiti vienai. Tik yra viena bėdelė , kaip begioju arba darau pritūpimus pradeda siaubingai skaudėti kelius.. Gal žinote kokia galėtų būti priežastis? Aš dar moksleivė, ne metuose esmė. O kuriam rajone gyveni, gal kartu galėtume bėgioti, nes aš irgi viena? O kelius gali skaudėti dėl daugelio priežasčių - gal nepadarai apšilimo, nepratampai raumenų ir sąnarių? QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 08, 18:49) Prisijungiu prie jusu. Nuo antradienio ir mes su drauge pradejom begiot. Siandien skauda kojas. Atrodo kaip sulauzytos. Bet ne apie tai. Norejau paklaust del tu 20min. Mes begiojam taip: kazkiek pabegam, paskui einam, taip pailsim. Tada ir vel begam. Tokiais va intervalais. O kalbant apie tuos 20min, tai reikia visa si laika begt, nesustojant. Ar aplamai, kad visas begimas sudarytu nors 20min. Mes sportuojam apie valanda. Tai pats begimas sudaro koki 30min. Ar tokiu atveju kalorijos sudega? Tikiuosi, supratom, ka noriu pasakyt? paskaitinek kazkur pora puslapiu atgal - as is 30minuciu laukuty begu is viso 6.5minutes, kita einu ir sudeginu 300kcal |