Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bėgimas VII
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
erax8
QUOTE(kamputyje @ 2009 08 12, 19:16)
O kaip skydliaukė trukdo? Mano draugas turi problemų su skydliauke..bet dabar ji dirba puikiai, tai bėgioja labai sėkmingai.
http://www.gmap-pedometer.com/ Čia galima pasimatuoti atstumą. Laukelyje įrašykite vietovę, su kairėje esančia juosta galima dar prisiartinti, pasirinkite metrinę sistemą ir paspaudus Start recording du kartus spragtelėjus pelyte taškuokite, kokiais keliais bėgote. smile.gif
*

Jeigu pradedu greičiau bėgti, o kartais net ir šeip eidama greičiau, labai greitai pradedu dusti... doh.gif
Jurgutėlė
QUOTE(Guvile @ 2009 08 13, 12:03)
Aš irgi šiandien bėgau  biggrin.gif
*

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rutka28 @ 2009 08 14, 08:32)
Siandien ir vel  6val.  is lovytes ir pirmyn...... 30 min. plius mankstele  smile.gif
Gera savijauta smile.gif

Gero ateinancio savaitgalio  4u.gif
*

puikumėlis ,ir tau gero savaitgalio wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 08 14, 10:13)
Na prasibėgau jau ir šįryt, bet pradedu dvejoti dėl bėgimo šaltuoju metų sezonu, nes mano gerklei ir šiandieninis oras ne iš maloniausių buvo g.gif  Maniau gal užsigrūdinsiu bėgiodama nuo vasaros biggrin.gif  Bus matyt rolleyes.gif
*

gal užsirišk kakliuką kokia skarele ? ir stenkis kvėpuot per nosį smile.gif
ernesin
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 08 14, 15:38)
gal užsirišk kakliuką kokia skarele  ? ir stenkis kvėpuot per nosį  smile.gif
*

O bėgiojant galima kvėpuoti tik per nosį? bigsmile.gif Aš visad maniau, kad per nosį reikia įkvėpti, o per burną iškvėpti rolleyes.gif Reiks pabandyti tuomet 4u.gif
Čiobrelis
manau dabar idealus oras begioti, po lietaus- grynas, gaivus, vesus oras... Daug lengviau begti...
tinute84
na sweikutes ir as jungiuosi i jusu bureli thumbup.gif thumbup.gif
7day
Šiandien 15min - 2,8km (paprastai tokį atstumą nubėgdavau per 20min)
Naujas tikslas iki rugpjūčio galo - 6km per pusvalandį rolleyes.gif pažiūrėsim, ką sugebu biggrin.gif
tinute84
as tai nezinau koki atstuma nubegu..nes nera pas mus cia stadionu... g.gif reikes vyro prasyti, kad ta marsruta su masina nuvaziuotu r paziuretu blush2.gif
linnn
gal galima jungtis prie jūsų bėgiojančio būrelio smile.gif
7day
Junkitės junkitės drinks_cheers.gif
linnn
o jūs čia kokių rezultatų siekiant, ar kaip g.gif
Ar bėgat dėl fainumo, o čia rašot kiek nubėgot smile.gif
kamputyje
Vakar bėgau šiek tiek greičiau ir ilgiau nei visad. Tai 50 min - 6.5 km smile.gif
QUOTE(tinute84 @ 2009 08 16, 14:27)
as tai nezinau koki atstuma nubegu..nes nera pas mus cia stadionu... g.gif  reikes vyro prasyti, kad ta marsruta su masina nuvaziuotu r paziuretu  blush2.gif
*
Čia galima pasimatuoti:
QUOTE(kamputyje @ 2009 08 12, 17:16)
http://www.gmap-pedometer.com/ Čia galima pasimatuoti atstumą. Laukelyje įrašykite vietovę, su kairėje esančia juosta galima dar prisiartinti, pasirinkite metrinę sistemą ir paspaudus Start recording du kartus spragtelėjus pelyte taškuokite, kokiais keliais bėgote. smile.gif
*

Jurgutėlė
QUOTE(ernesin @ 2009 08 14, 19:30)
O bėgiojant galima kvėpuoti tik per nosį? bigsmile.gif Aš visad maniau, kad per nosį reikia įkvėpti, o per burną iškvėpti rolleyes.gif  Reiks pabandyti tuomet 4u.gif
*

tai iškvepiu pro burną ,bet iškvepiant tai nelabai tas šaltas oras patenka į gerklę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Čiobrelis @ 2009 08 14, 23:45)
manau dabar idealus oras begioti, po lietaus- grynas, gaivus, vesus oras... Daug lengviau begti...
*

drinks_cheers.gif man irgi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2009 08 15, 21:25)
na sweikutes ir as jungiuosi i jusu bureli  thumbup.gif  thumbup.gif
*

sveika prisijungusi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 16, 09:20)
Šiandien 15min - 2,8km (paprastai tokį atstumą nubėgdavau per 20min)
Naujas tikslas iki rugpjūčio galo - 6km per pusvalandį  rolleyes.gif pažiūrėsim, ką sugebu  biggrin.gif
*

šaunuolė ,o kodėl nori greičiau bėgti ? raumenis auginti? ar galvoji ,kad tik tada svoris pradės kristi? ar šiaip tiesiog valiai ir ištvermei ugdyti?
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2009 08 17, 15:26)
o jūs čia kokių rezultatų siekiant, ar kaip g.gif
Ar bėgat dėl fainumo, o čia rašot kiek nubėgot smile.gif
*

aš tai noriu svorio numest [bet nekrenta] ,ir dar todėl ,kad vasarą nesportuoju sporto salėj doh.gif
7day
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 08 18, 10:41)
šaunuolė ,o kodėl nori greičiau bėgti  ? raumenis auginti? ar galvoji ,kad tik tada svoris pradės kristi? ar šiaip tiesiog valiai ir ištvermei ugdyti?

Valiai, ištvermei ir raumenims 4u.gif
linnn
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 08 18, 10:41)

>>šaunuolė ,o kodėl nori greičiau bėgti  ? raumenis auginti? ar galvoji ,kad tik tada svoris pradės kristi? ar šiaip tiesiog valiai ir ištvermei ugdyti?

>>aš tai noriu svorio numest [bet nekrenta] ,ir dar todėl ,kad vasarą nesportuoju sporto salėj doh.gif
*

>>kažkaip visad galvojau, kad jei lėtai kilnoji svarelius, štangas, lėtai bėgi - tai tada raumenis augini, o kai darai tai greitai - tada lašinius degini g.gif .

>> aišku, aš ir svorį metu, ir lašinukus biggrin.gif

Šiandien nubėgau 4,7km
Jurgutėlė
QUOTE(linnn @ 2009 08 18, 10:50)
>>kažkaip visad galvojau, kad jei lėtai kilnoji svarelius, štangas, lėtai bėgi - tai tada raumenis augini, o kai darai tai greitai - tada lašinius degini g.gif .

>> aišku, aš ir svorį metu, ir lašinukus biggrin.gif

Šiandien nubėgau 4,7km
*

su svareliais ,tai taip -tiesa ,o va su bėgimu atvirkščiai ,ilgai ir lėtai bėgant krenta svoris [sakoma ,kad tik po 4 km ,svoris pradeda krist g.gif ] ,o greitai ,intensyviai - auga raumenukai .
tinute84
QUOTE(kamputyje @ 2009 08 18, 11:23)
Vakar bėgau šiek tiek greičiau ir ilgiau nei visad. Tai 50 min - 6.5 km smile.gif
Čia galima pasimatuoti:
*

aciukas uz nuoroda.. 4u.gif
linnn
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 08 18, 11:00)
su svareliais ,tai taip -tiesa ,o va su bėgimu atvirkščiai ,ilgai ir lėtai bėgant krenta svoris [sakoma ,kad tik po 4 km ,svoris pradeda krist  g.gif ] ,o greitai ,intensyviai - auga raumenukai .
*

reiškiasi svorį mečiau tik 0,7km g.gif . Blogai biggrin.gif . vat sekmadienį nubėgau virš 7km, tai jau geriau. Tą patį ruošiuos pakartoti ir šį savaitgalį. O šiandien nebėgau. Šiaip visą vasarą stengdavausi kas antrą dieną bėgt, bet aną visą savaitę gavosi kasdien, tai šiandien man petrauka smile.gif
Čiobrelis
Nemanau, kad svoris pradeda krist po 4km, cia nesamone, reikia ziuret gi kokiu greiciu ir kiek laiko zmogus bega
linnn
gal tada ne svoris, o ant kūno riebalinis sluoksnis g.gif .
LapeUrsa
Girdejau, kad kalorijos pradeda degt po 20min begimo rolleyes.gif
nors pati nelabai tikiu tokiom "teorijom"- galbut tik apsiloma po kazkiek tai laiko, bet kalorijos dega judant apskritai, nesvarbu, ar begi minute, 20min ar valanda g.gif raumenys dirba, reiskia riebalai dega g.gif
as mylimoji
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 08 19, 14:20)
Girdejau, kad kalorijos pradeda degt po 20min begimo rolleyes.gif
nors pati nelabai tikiu tokiom "teorijom"- galbut tik apsiloma po kazkiek tai laiko, bet kalorijos dega judant apskritai, nesvarbu, ar begi minute, 20min ar valanda g.gif  raumenys dirba, reiskia riebalai dega g.gif
*

Jei leisite, truputelį Jus pataisysiu smile.gif , teigiama, kad po 20 min. pradedami deginti riebalai. O dėl kalorijų deginimo, tai Jūs visiškai teisi, juolab, kad jos dega net mums miegant.
braske01
Sveikutes,

Ar galima prisijungti i jusu buri, nes oi kaip tie lasinukai jau trukdo blush2.gif doh.gif
Siandien beje pradejau jau ir begioti, prabegau vos 25 min, kitas 10min praejau, nes oi kaip sunku jau man buvo doh.gif , o pries 4m tai ir po 40-50min begiodavau doh.gif
Papildyta:
Beje, gal yra is jusu, kas gyvena Vilniuj, Virsuliskese ar Justiniskese? Jei taip kur begiojate? ax.gif
7day
QUOTE(braske01 @ 2009 08 19, 14:03)
Beje, gal yra is jusu, kas gyvena Vilniuj, Virsuliskese ar Justiniskese? Jei taip kur begiojate? ax.gif
*

mėnesį gyvenau Justiniškėse, tai bėgiodavau lenkų mokyklos stadione 4u.gif
Jurgutėlė
QUOTE(Čiobrelis @ 2009 08 19, 13:13)
Nemanau, kad svoris pradeda krist po 4km, cia nesamone, reikia ziuret gi kokiu greiciu ir kiek laiko zmogus bega
*

na čia taip Murnikovienė teigė g.gif
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2009 08 19, 13:15)
gal tada ne svoris, o ant kūno riebalinis sluoksnis g.gif .
*

gali būt
Papildyta:
Sveikutes,

Ar galima prisijungti i jusu buri, nes oi kaip tie lasinukai jau trukdo blush2.gif  doh.gif
Siandien beje pradejau jau ir begioti, prabegau vos 25 min, kitas 10min praejau, nes oi kaip sunku jau man buvo doh.gif , o pries 4m tai ir po 40-50min begiodavau doh.gif
Papildyta:
*

Sveikutė ,na kaip pirmam kartui ,tai 25 min yra neblogai ,sveikinu mirksiukas.gif
braske01
QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 19, 14:07)
mėnesį gyvenau Justiniškėse, tai bėgiodavau lenkų mokyklos stadione  4u.gif
*

bigsmile.gif tai vat as irgi tame paciame stadijone begau ratukus vakar, nors man dar geras gabaliukas iki jo buvo, tai bendroj sumoj kokius 3km prabegau ir koki 1km praejau, tik labai jau letai begau, nu cia gal pradzioj taip, nors as niekur ir neskubu
pavel
nekenciu begimo doh.gif
linnn
QUOTE(pavel @ 2009 08 20, 10:14)
nekenciu begimo  doh.gif
*

biggrin.gif

šiandien 7km
Jurgutėlė
QUOTE(pavel @ 2009 08 20, 10:14)
nekenciu begimo  doh.gif
*

kodėl?
Jurgutėlė
QUOTE(linnn @ 2009 08 20, 10:27)
biggrin.gif

šiandien 7km
*

clap_1.gif
linnn
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 08 20, 12:39)
clap_1.gif
*

ačiū, vakar dariau poilsio dieną, tai šiandien galėjau bėgt ir bėgt, bet namo reikėjo skubėti.

Ir džiaugiuosi, kad savaitgalį kepurę nusipirkau, nes kai išbėgau, termometras rodė 11 laipsnių blink.gif
Inguti
*

Justiniskese man patinka prie Zuvedros stadionas ax.gif (kur salia baznycia) 4u.gif
Jurgutėlė
QUOTE(linnn @ 2009 08 20, 12:49)
ačiū, vakar dariau poilsio dieną, tai šiandien galėjau bėgt ir bėgt, bet namo reikėjo skubėti.

Ir džiaugiuosi, kad savaitgalį kepurę nusipirkau, nes kai išbėgau, termometras rodė 11 laipsnių blink.gif
*

aš irgi bėgioju su kepuraite ,mūsų stadione daug šikšnosparnių ,tai be kepurės tikrai nebėgčiau ,brrr...
lietuva01
vakar vakare 5km smile.gif
linnn
vakar 4.5,
šiandien 9,5.
LapeUrsa
Siandien lyt pradejo pries pat man isbegant, ot faina sad.gif
likau namie, pasedejau, pavalgiau, kas daugiau belieka unsure.gif
rutka28
Siandien isbegau ... o koks pas mus rukas buvo 6 ryto...... io io (cia Vilniuje )
Jau jauciasi rudenelis arteja...... smile.gif
braske01
QUOTE(ingkariuke @ 2009 08 21, 13:29)
Justiniskese man patinka prie Zuvedros stadionas  ax.gif (kur salia baznycia) 4u.gif
*

bet ten labai arti gatves, kazkaip as megstu kur maziau akiu mato begioti blush2.gif
pma
vasara palei upe 9 km, steniuos kasdien
Inguti
QUOTE(braske01 @ 2009 08 24, 10:29)
bet ten labai arti gatves, kazkaip as megstu kur maziau akiu mato begioti blush2.gif
*

Na ,man patinka ten ,nes nieks nesedi ,pvz kaip prie Sietuvos mokyklos (siltesniu oru labai daug zmoniu-komentatoriu atsiranda),o zuvedros stadionas -tai kas zaidzia kasi,tam netrukgdai, o akys nebent pravaziuojanciu mato 4u.gif
Nezinau ,gal man cia taip ,bet ten man labiausiai ax.gif 4u.gif
Just*Sweet
Labutis hi.gif
Kaip laikotes panos? Jau ir nauja tema atsidare, kol as atostogose buvau doh.gif saunuoles jus 4u.gif Zadu ir as vel pradet begiot, tik kaip jau prades 21h tamsu but, kad niekas nematytu lotuliukas.gif vis tie moteriski kompleksai doh.gif Dekui kad mano minti i pirma puslapi idejot aciuks.gif Na kaip jau pradesiu begioti uzsuksiu pas jus mirksiukas.gif
linnn
QUOTE(Braskutea_2 @ 2009 08 25, 20:37)
Labutis  hi.gif
Kaip laikotes panos? Jau ir nauja tema atsidare, kol as atostogose buvau  doh.gif  saunuoles jus  4u.gif  Zadu ir as vel pradet begiot, tik kaip jau prades 21h tamsu but, kad niekas nematytu  lotuliukas.gif vis tie moteriski kompleksai  doh.gif  Dekui kad mano minti i pirma puslapi idejot  aciuks.gif Na kaip jau pradesiu begioti uzsuksiu pas jus  mirksiukas.gif

*

prištarauju biggrin.gif . Dzin tie kompleksai, ausinuką garsiai ir į trasą. (a kuri tavo mintis). Nieko negirdėsi per muziką ir, kaip sako, širdies neskaudės smile.gif
Just*Sweet
QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 08, 13:19)
Kai žmogus bėga, jis jaučiasi kaip paukštis danguje, nes visa kita lieka kažkur žemėje.
*

Sita mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(linnn @ 2009 08 25, 21:41)
prištarauju biggrin.gif . Dzin tie kompleksai, ausinuką garsiai ir į trasą. (a kuri tavo mintis). Nieko negirdėsi per muziką ir, kaip sako, širdies neskaudės smile.gif
*

Vistiek, kazkaip idomiai jauciuosiu begdama kaip sviesu ir kaip visi ziuri doh.gif Mazam mieteli gyvenu tai visi pazysta, paskui kaip pasklis gandai, geriau siek tiek palauksiu ir tada kartu su drauge i trasa varysim mirksiukas.gif
linnn
QUOTE(Braskutea_2 @ 2009 08 26, 11:14)
Sita  mirksiukas.gif  4u.gif
Vistiek, kazkaip idomiai jauciuosiu begdama kaip sviesu ir kaip visi ziuri  doh.gif  Mazam mieteli gyvenu tai visi pazysta, paskui kaip pasklis gandai, geriau siek tiek palauksiu ir tada kartu su drauge i trasa varysim  mirksiukas.gif
*

graži mintis.

Jei žiūrėjai nusivylusias šeimininkes, tai jos irgi bėgioja savo gatvėj biggrin.gif (gerai palyginau biggrin.gif ). Tai tu irgi gali.
O be to, dabar jau gerokai sutrumpėjus diena, jei dar lauksi, tai prasidės lietūs, blogi orai su vėju ir t.t. o paskui ir žiema, o paskui vėl dienos ilgės biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Tankas
sveikos mergaites.
nezinau ar dar yra tu mergaiciu su kuriomis pavasari begiodavom, nelabai turiu laiko viso forumo skaityti. vakar vel prasibegau po ilgos pertraukos. kaip jau anksciau minejau buvau labai susivarius sveikata del per didelio kruvio. tai atsisakiau visko ir sporto klubo kuris dabar jau bankrutavo ir begiojimo. o galiausia susitraumavau koja - plyso ciurnos raisciai. na ir prasidejo mano gydymasis. langete.... po jos venu uzdegimas, del ko negalejau langetes nesioti, o jis prasidejo nes langede buvo suspaudusi koja. tai va. du menesius vaiksciojau su itvaru paskui reabilitacija. o dabar jau gydytojas kaip ir leido sportuoti tik begiojimo nerekomenduoja visikai sad.gif nera taip kad koja man neskaudetu, kartais net gi labai skauda peda, nesuprantu kodel. gal reikia laiko.
begau vakar su itvaru. kai iseme langete nusipirkau itvara Bauerfeind firmos, ir jei kas ateiti ne duok dieve turesit kokiu problemu rekomenduoju ta firma tikrai. koja laiko kaip langete o pats toks lengvutis ir patogus , labai fainas ir nusiima lengvai. zodziu.....
bandysiu kiek sveikata leis su jumis begioti smile.gif drinks_cheers.gif
linnn
O gali papasakoti, koks krūvis tavo buvo. Ar vartojai ką nors papildomai (vitaminus,papildus). Nes paskutiniu metu manau kad tuoj persistengsiu smile.gif
Tankas
eidavau sportuoti i kluba, begiodavau pries miega, per savaite dvi pirtys, vienas baseinas, studijos, darbas. kadangi man pastoviai reik gerti B grupe ir gelezi tai gerdavai neurorubina ir gelezi. taciau neurorubino nebegeriau nuo kovo galo. taip gerdavau dar lipodexa, deja tik viena menesi. energijos jis duodavo man, akivaizdziai, bet manau kad dar ir jis man prisidejo del sirdies kalatojimosi. tiesiog drebedavau, nakti pabusdavau nuo drebulio. pries ji gerdama pasidariau absoliuciai visus tyrimus, viskas buvo gerai.
dabar susileidau neurorubino nes gerti tabletes atsibosta juodai. nepritaikau kada gydytoja grys is atostogu visa vasara eidavo kazkaip nenormaliai, nuo rugsejo vel darysiuos visus tyrimus, ziuresim ka rodys.
Papildyta:
nusipirkau dabar vivafit kavos is firmos vivasan. aprasymas jos yra http://www.tamara.lt/index.php?s_id=422&am...p=6&lang=lt nors pirkau ne is tamaros smile.gif
tiesion gersiu ja darbe pietu metu nes valgant maista is parduotuves as blogai jauciuosi sad.gif bloga man buna. apie kavines patyliu isvis . o visai nieko nevalgyti negerai. manau dar vakare gersiu smile.gif nezinau . pradesiu nuo pirmadienio kai baigsis atostogos doh.gif
linnn
O kam gėrei tą lipodexa, jei tyrimai geri g.gif . Juk visi vaistai yra nuodai, tik ne tokiomis dozėmis. Aišku, ką aš čia moralizuosiu.

O valgyti ką nors iš namų atsinešk. Arba eik į kokią valgyklą.

Geriant kavą, nepamiršk skysčių
Tankas
QUOTE(linnn @ 2009 08 26, 13:17)
O kam gėrei tą lipodexa, jei tyrimai geri g.gif . Juk visi vaistai yra nuodai, tik ne tokiomis dozėmis. Aišku, ką aš čia moralizuosiu.

O valgyti ką nors iš namų atsinešk. Arba eik į kokią valgyklą.

Geriant kavą, nepamiršk skysčių
*

as neaiskinsiu kas yra Lipodexas ir del ko geriu vitaminus tiesiog jei paklause tai atsakiau ka geriau.
ir nesupratau prie ko cia vaistai ir prie ko cia dozes bei nuodai. cia ne mano pacios ismislas, o gydytoju. nieko nedarau savavaliskai, ta pati lipodexa geriau tik po konsultacijos su konsultantais. taip kad istiesu, geriau nemoralizjuom .
pasikartosiu dar karta- nuo valgyklu maisto ir applamai nuo visuomeninio maitinimo istaigu maisto man buna bloga visa pusdieni taip kad nebe darbas galvoje. o nesiotis is namu kaip jau visiems yra zinoma nera taip patogu.
skysciu reikia ne tik geriant kava o visa laika. ir ne skysciu o tiesiog paprasto vandens.
linnn
na, nesiruošiu čia su tavim pyktis. Tik pasirodė keista, kad tyrimai geri o geri kažką, kažkaip pagalvojau, kad čia kraujui gerinti, o ne maisto papildas.

tai va, vakar apturėjau stresinę dieną, dar pms, tai iš vis. Tai pirmą kartą po ilgo laiko prisiminiau, ką reiškiasi neužmigti. Tai užmigau gal po 3 tik, bet ryte, kur tau 5:30 akys stačios, nes gi bėgiojimas laukia biggrin.gif . Jau kaip nelaukiu sniego doh.gif ir tamsos doh.gif . Viską maišo jie biggrin.gif
Tankas
linn todel ir geri tyrimai kai geriu viska kaip reikia unsure.gif o kai nebegeriau ir sustreikavo mano sveikatela taip sakant
o per savo raudonaji laika negaliu begti nes baisius skausmus kenciu kartais net pajuokauju kad saremiai, taip nugara lauzo, ir pilva labai skauda visas keturias dienas. tep kad nesikankinu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.