Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bėgimas VII
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ernesin
QUOTE(jovita25 @ 2010 04 14, 19:36)
Aš iš Santariškiu i Šeškine persikeliu, tai pasakokit kur begiojat ten?  4u.gif
*

Žiūrint kurioje vietoje gyvensi, jei Gelvonų gatvėje, tai jau rašiau kad yra ir mokyklos stadionas ir Šeškinės kalvos mirksiukas.gif
linnn
man tai stadionas vienas iš nuobodžiausių reikalų biggrin.gif .

Vika 12, tikrai ir aš nebėgiočiau prie girtų kompanijos blink.gif . Tikrai negali žinoti, kas šaus į galvą. Gal sugalvos pagąsdint ar dar ką doh.gif
burbulaila
kaip šaunu girdėti, kad visos taip užsivedę thumbup.gif negali atsidžiaugti labai palankiais bėgikams orais biggrin.gif
ernesin
Sveikos smile.gif

Tikrai, tas užsivedimas kaip koks narkotikas lotuliukas.gif
Gintariukstis
Ernesin, kalbant apie narkotikus - nežinau kiek teisybės, bet teko skaityti viename straipsnyje, kad bėgiojant nuolat ir bėgant daugiau nei 20 min organizme vyksta kažkokia reakcija (neprisimenu kokia), kuri veikia kaip narkotikas ir žmogų padaro nuo jo priklausomą.
Jei ir šiaip pasvaigimas - man ta istorija visai patinka lotuliukas.gif . Padeda įkalbėti sau po ilgesnės pertraukos, kad organizmas reikalauja begimo lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, vakar bėgdama savo įprastu laiku, apie 20 val. nustebau - pernai taip nebuvo. Tieeeeeeeeeeek daug sportininkų smile.gif. Labai smagu - tik reikia žiūrėti, kad su rolikais, dviračiu ar koks kitas bėgikas nenukirstų tongue.gif
ernesin
Nu va klausyk, net neskaičiusi straipsnio sumąsčiau kad bėgimas sukelia priklausomybę kaip narkotikas laugh.gif

Dabar dar dėl Asecs'ų užduosiu žinovėms klausima: man jau kaip ir pribrendo reikalas juos nusipirkti, bet kaip bebūtų keista iki kiek pernai bėgiojau tik stadione, iki tiek dabar kaifuoju bėgdama laukais ir mišku biggrin.gif Tai esminis klausimas būtųtoks: ar vertas juos pirkti bėgimui laukais ir miškais nes ten ir taip pakankamai minkštas pagrindas po kojomis? ax.gif
liaudija
Sveikos, bėgikės 4u.gif

Ar kuri nors bėgiojate su stuburo problemomis? Anksčiau iki traumos bėgiojau, vėliau po traumos sportuoju sporto klube, bet sporto klubas taip įkyrėjo (o juolab pavasarį) doh.gif Norisi vėl į kokį parką išdumti.

Gydytoja minėjo, kad nerekomenduojama, bet pradėjau abejoti tom gydytojomis, nes viena mato rengenogramoj vieną diagnozę, o kita visai kitą blink.gif

Gal kas turi tokios patirties?
jautiena
QUOTE(ernesin @ 2010 04 15, 10:53)
Nu va klausyk, net neskaičiusi straipsnio sumąsčiau kad bėgimas sukelia priklausomybę kaip narkotikas laugh.gif

Dabar dar dėl Asecs'ų užduosiu žinovėms klausima: man jau kaip ir pribrendo reikalas juos nusipirkti, bet kaip bebūtų keista iki kiek pernai bėgiojau tik stadione, iki tiek dabar kaifuoju bėgdama laukais ir mišku biggrin.gif Tai esminis klausimas būtųtoks: ar vertas juos pirkti bėgimui laukais ir miškais nes ten ir taip pakankamai minkštas pagrindas po kojomis?  ax.gif
*

dauguma gamintoju siulo "off-road", "trial" ar "cross-country", trumpai tariant begimui ne dirbtiniais pavirsiais skirtus batelius. tokie bateliai paprastai turi grubesnius padus ir yra daugiau atsparus vandeniui. as begu tik zole, devedama fubolui skirtus batelius su shypais biggrin.gif
bet pradejau galvoti apie tik apie begimui skirtus batelius kaip:
adidas neptune xs:
user posted image
arba asics gel trabuco:
user posted image
ir daug kitu. beje as nezadu moketi daugiau negu 50eur (visagalis ebay) thumbup.gif
Gintariukstis
QUOTE(ernesin @ 2010 04 15, 12:53)

Dabar dar dėl Asecs'ų užduosiu žinovėms klausima: man jau kaip ir pribrendo reikalas juos nusipirkti, bet kaip bebūtų keista iki kiek pernai bėgiojau tik stadione, iki tiek dabar kaifuoju bėgdama laukais ir mišku biggrin.gif Tai esminis klausimas būtųtoks: ar vertas juos pirkti bėgimui laukais ir miškais nes ten ir taip pakankamai minkštas pagrindas po kojomis?  ax.gif
*

Pritariu Jautienos pasisakymui - tokiu atveju yra pasirinkimas "off road'o".
Anksčiau aš taip stipriai nesigilindavau į specializuotą avalynę ir aprangą, kol pernai nesusivariau vienos pėdos. Dabar jau atidžiai renkuosi, išbandau ir perku specialiai tam skirtus batelius, nors tas ir kainuoja doh.gif .
Po vieno ilgesnio bėgimo teko ir pas rimtesnę pedikiūristę apsilankyti. Kai pamatė pėdą, iš karto pakomentavo - bėgikė ar tenisininkė? Dabar turiu tai, kas būtent mano pėdutėms tinka ir vargo nematau schmoll.gif
ernesin
Ačiū jautiena ir Gintariukstis, tikrai iš jūsų nemažai info sužinojau 4u.gif

O gal jau yra galinčių parašyti atsiliepimų apie bėgimo batus, kokius esate pirkusios smile.gif
rasiukas_rasiukas
As irgi vsi pagalvoju pradeti begioti ax.gif Gal kas nors yra iš Pašilaičių, Perkūnkiemio ar kur netoliese, kas bėgioja, ir norėtų kompanijos? 4u.gif Kažkaip dviese smagiau būtų ax.gif Aš galvoju vakarais bėgioti 4u.gif Tik va reikėtų ko į kompaniją, man reikia kažko kaip prievartinio mechanizmo biggrin.gif, kad būtų kaip ir pareiga, nes pati vis tingiu blush2.gif
Gintariukstis
QUOTE(ernesin @ 2010 04 15, 23:38)
Ačiū jautiena ir Gintariukstis, tikrai iš jūsų nemažai info sužinojau 4u.gif

O gal jau yra galinčių parašyti atsiliepimų apie bėgimo batus, kokius esate pirkusios smile.gif
*

Maniškiai yra berods tokie - http://www.asics.co.uk/running/products/gel-evolution-women/. Tik šio modelio buvo gan neuniversali spalva likusi - ryškiai oranžiniai. Man šiaip patiko, bet apart juodos sportinės aprangos nelabai kas tinka. Nors kartais "į trasą" eina žalios kelnės, raudonas džemperis - už tai matausi kaip šviesoforas biggrin.gif.
O šiaip pasižiūrėjimui, čia labai geras puslapiukas atrasti kas pagal jūsų bėgimą tiktų geriausiai. Tik, aišku, ne visų modelių Lietuvoje galima rasti sad.gif. O užsienyje jie ir pigesni nei pas mus:
http://www.asics.co.uk/running/products/footwear/

Neblogas pasirinkimas wub.gif
Papildyta:
Na ir dar - skaitančioms angliškai smile.gif. Tame pačiame puslapyje yra smagus straipsnis kodėl žmonės bėga maratonus ar po pusę maratono smile.gif:
http://www.asics.co.uk/running/knowledge/why-run-a-marathon/
ernesin
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 04 16, 10:08)

Aha, tikrai thumbup.gif
Karna
sveikos,

jungiuosi prie bėgiojančių būrio ax.gif
bėgioju dar tik savaitę, bet jau pajutau tokį "kaifą" blush2.gif
o seniau taip nekenčiau bėgiojimo...

bėgioju kas vakarą, iš pradžių bėgau po vieną tokį didelį ratą, tai sugaišdavau 15 min. paskutines dvi dienas jau pabandžiau po du ratus, tai mano bėgimas dabar trunka tik 30 min. ir dar bėgu lėtai, vos vos risnoju blush2.gif

bet kaip keista. aš esu vyturys, daugiausia energijos turiu rytais. vakarais jau tokia flegma pasidarau. o pabėgiojus, vietoj nuovargio, mane užplūsta tokia energijos banga, kad paskui ilgai net negaliu užmigti. keista kažkaip, bet malonu smile.gif

na tiek kol kas, kai turėsiu daugiau laiko, pasiskaitinėsiu visą temą, įsivaizduoju, kad daug naudingos informacijos rasiu.

gero vakarinio bėgiojimo bėgsiančioms 4u.gif
Gold*
Sveikos Bėgikės! 4u.gif
jungiuosi ir Aš į Jūsų gausų būrį.
tai va nuo rytojaus žadu ir Aš pradėdi šitą malonumą, bėgsiu rytais, nes vakarais manau tyngėsiu po sunkios darbo dienos. smile.gif
nežinau gal kas galėtų pasidalinti Savo patirtimi?
kaip jautėtės pirmomis dienomis? ar nebuvo noro viską mesti? sunkiai pripratote? ir aišku svarbiausias klausimas kiek kilogramų numetėte ir per kokį laiko tarpą? blush2.gif
kiek esu girdėjusi, kad tos kurios bėga, po kiek laiko Joms ant kojų atsiranda nemaži raumenukai ar, tai tiesa? g.gif
ernesin
QUOTE(Gold* @ 2010 04 18, 12:14)
Sveikos Bėgikės! 4u.gif
jungiuosi ir Aš į Jūsų gausų būrį.
tai va nuo rytojaus žadu ir Aš pradėdi šitą malonumą, bėgsiu rytais, nes vakarais manau tyngėsiu po sunkios darbo dienos.  smile.gif
nežinau gal kas galėtų pasidalinti Savo patirtimi?
kaip jautėtės pirmomis dienomis? ar nebuvo noro viską mesti? sunkiai pripratote? ir aišku svarbiausias klausimas kiek kilogramų numetėte ir per kokį laiko tarpą?  blush2.gif
kiek esu girdėjusi, kad tos kurios bėga, po kiek laiko Joms ant kojų atsiranda nemaži raumenukai ar, tai tiesa?  g.gif
*

Sveika prisijungusi, na su bėgimu daug svorio nenumesi, čia jau svarbiausia mityba šiam reikalui smile.gif Tarkim man pradžioje tai kojas skauda, bet greitai priprantu, mesti noro tikrai neatsiranda, atvirkščiai - norisi lėkti ir lėkti biggrin.gif O dėl raumenų tai kaip čia pasakius, nepastebėjau kad jau jie labai būtų ryškūs, tiesiog aplamai kojos sutvirtėja, kas man labai gražu smile.gif
Gold*
QUOTE(ernesin @ 2010 04 18, 18:21)
Sveika prisijungusi, na su bėgimu daug svorio nenumesi, čia jau svarbiausia mityba šiam reikalui smile.gif Tarkim man pradžioje tai kojas skauda, bet greitai priprantu, mesti noro tikrai neatsiranda, atvirkščiai - norisi lėkti ir lėkti biggrin.gif O dėl raumenų tai kaip čia pasakius, nepastebėjau kad jau jie labai būtų ryškūs, tiesiog aplamai kojos sutvirtėja, kas man labai gražu smile.gif
*

O, tai kiek laiko Tu jau begioji? ir kada? kaip pačios savijauta? smile.gif
ernesin
QUOTE(Gold* @ 2010 04 18, 17:38)
O, tai kiek laiko Tu jau begioji? ir kada? kaip pačios savijauta?  smile.gif
*

Pernai bėgiojau nuo gegužės pradžios iki spalio vidurio, o šiais metais jau savaitė kaip lakstau mirksiukas.gif Savijauta thumbup.gif
Gold*
QUOTE(ernesin @ 2010 04 18, 18:47)
Pernai bėgiojau nuo gegužės pradžios iki spalio vidurio, o šiais metais jau savaitė kaip lakstau mirksiukas.gif Savijauta thumbup.gif
*

o, tai kodėl nutraukei tą bėgimą? pasiekei kokių rezultatų? ar tik kojų raumenukus sutvirtinai? g.gif
ernesin
QUOTE(Gold* @ 2010 04 18, 18:29)
o, tai kodėl nutraukei tą bėgimą? pasiekei kokių rezultatų? ar tik kojų raumenukus sutvirtinai?  g.gif
*

O tu pagalvok gerai ir atspėsi kodėl aš nutraukiau mirksiukas.gif Mano siekiai yra gerai jaustis ir turėti tvirtesnį kūną, to pastoviai ir siekiu smile.gif
Gold*
QUOTE(ernesin @ 2010 04 18, 20:29)
O tu pagalvok gerai ir atspėsi kodėl aš nutraukiau mirksiukas.gif Mano siekiai yra gerai jaustis ir turėti tvirtesnį kūną, to pastoviai ir siekiu smile.gif
*

nestuke.gif
ernesin
QUOTE(Gold* @ 2010 04 18, 19:44)
nestuke.gif
*

Žiema biggrin.gif
kissa666
sveikutes blush2.gif

nusprendziau kad noriu ir as begiot ax.gif niekada to nebandziau, mokykloj labai nemegau, bet dabar kazkaip atsirado man noro ax.gif turiu dabar noro numesti svorio... lankau aerobika, po jos einu ant kardio, turiu namie elipsini, kartais pavaikstau ant jo.... pradejau ziureti mityba.. na ir nusprendziau begioti... drauge sake palaikys man kompanija ax.gif
tad tikiuosi su visom cia susidraugauti blush2.gif

pradesim ryt vakare, nes ryte man aerobika... tai tada parasysiu savo ispudzius blush2.gif
Gold*
QUOTE(kissa666 @ 2010 04 18, 21:17)
sveikutes blush2.gif

nusprendziau kad noriu ir as begiot ax.gif  niekada to nebandziau, mokykloj labai nemegau, bet dabar kazkaip atsirado man noro ax.gif  turiu dabar noro numesti svorio... lankau aerobika, po jos einu ant kardio, turiu namie elipsini, kartais pavaikstau ant jo.... pradejau ziureti mityba.. na ir nusprendziau begioti... drauge sake palaikys man kompanija ax.gif 
tad tikiuosi su visom cia susidraugauti blush2.gif

pradesim ryt vakare, nes ryte man aerobika... tai tada parasysiu savo ispudzius blush2.gif
*

sekmės Tau. 4u.gif
kissa666
QUOTE(Gold* @ 2010 04 18, 20:21)
sekmės Tau.  4u.gif
*

aciu, prireiks jos blush2.gif
Gold*
QUOTE(ernesin @ 2010 04 18, 21:01)
Žiema biggrin.gif
*

na manau, kad metų laikas tikrai neturi didelės reikšmės tam. smile.gif
ruttaly
Sveikos. Gal kas nors norėtų bėgiot kartu Vingio parke? Kažkaip vienai nelb norisi man.... blush2.gif blush2.gif tik aš lb pradedančioji.... smile.gif
ruttaly
QUOTE(*tiute* @ 2010 04 09, 19:32)
O gal kas nori prisijungti i kompanija Vingio parke arba yra kas is Lazdynu? :-)
tik plepeti begant as nelabai megeja...  rolleyes.gif
*

labas... aš irgi ne kalbančioji... biggrin.gif tai jeigu dar esi laisva, tai būtų smagu... tik kada bėgioji ir kuriom dienom? smile.gif smile.gif
Gintariukstis
QUOTE(Gold* @ 2010 04 18, 23:24)
na manau, kad metų laikas tikrai neturi didelės reikšmės tam.  smile.gif
*

Jei nesi mėgėja bėgti ant takelio (o skirtumą bėgimo lauke ir viduj, manau, kad nesunkiai galima įsivaizduoti), tokia žiema, kaip praėjusioji turi LABAI daug reikšmės wink.gif
linnn
Labai daug teigiamos reikšmės - užsigrūdini thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

Ir, vistiek, manau, kad reikia skirti lėšų - nes žiemą bėgti daug prisirengus - tikrai nepatogu - o specialūs rūbai - kaip ir visi specializuoti rūbai - kainuoja truputį daugiau.
Gintariukstis
QUOTE(linnn @ 2010 04 19, 10:54)
Labai daug teigiamos reikšmės - užsigrūdini thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

Ir, vistiek, manau, kad reikia skirti lėšų - nes žiemą bėgti daug prisirengus - tikrai nepatogu - o specialūs rūbai - kaip ir visi specializuoti rūbai - kainuoja truputį daugiau.
*

Dėl užsigrūdinimo tai tikrai - thumbup.gif . Nors angina kiekvieną žiemą būdavo reguliarus palydovas, šią žiemą mane aplenkė smile.gif.
ernesin
QUOTE(kissa666 @ 2010 04 18, 20:17)
sveikutes blush2.gif

nusprendziau kad noriu ir as begiot ax.gif
Sveika prisijungusi 4u.gif
Parašyk šiandieninius įspūdžius mirksiukas.gif Aš taip vaikystėje labai nekenčiau bėgimo, gal ir dėl to kad turėjau viršsvorio ir kad liepdavo laikui bėgti, bet dabar kai bėgu savo malonumui, neskubėdama, tai tikrąja ta žodžio prasme kaifuoju thumbup.gif

QUOTE(Gold* @ 2010 04 18, 23:24)
na manau, kad metų laikas tikrai neturi didelės reikšmės tam.  smile.gif
*

Tai tu tik taip manai, būtų gerai jei išmėgintus ir tada parašytum savo muomonę mirksiukas.gif Man ašmeniškai bėgimas šaltuoju metų laiku iš karto kerta pes gerklę ir labai kenkia veido odai smile.gif
linnn
bėgant reikia įkvėpti per nosį, o iškvėpti per burna, todėl gerklei neturėtų būti kas nors blogo. O dėl odos - reikia riebesniu kremuku pasitepti.

Šia žiemą šalčiausiai esu bėgus, kai buvo -15-17, ir visai nieko. Beveik nesuprakaituoji biggrin.gif . O nubėgus gerą atstumą ir nusiėmus pirštines - visai šalčio nesijaučia smile.gif
kissa666
ziurekit, o jus pvz jei begat su muzika, jums patogu su ausinukais? nes pvz man nepatogu, man nesilaiko ausyse biggrin.gif
linnn
Aš su muzika, man irgi kartais iškrenta.

Ir dar batai atsiriša doh.gif biggrin.gif
ernesin
QUOTE(linnn @ 2010 04 19, 12:28)
bėgant reikia įkvėpti per nosį, o iškvėpti per burna, todėl gerklei neturėtų būti kas nors blogo. O dėl odos - reikia riebesniu kremuku pasitepti.

Taip ir kvėpuoju, deja gerklė gerklei nelygi mirksiukas.gif O riebių kremų negaliu naudoti(dėl tam tikrų asmeninių priežasčių).

QUOTE(kissa666 @ 2010 04 19, 12:38)
ziurekit, o jus pvz jei begat su muzika, jums patogu su ausinukais? nes pvz man nepatogu, man nesilaiko ausyse biggrin.gif
*

Maniškio(Sony Ericsson telefono) ausinių laidelis prisisega prie apykaklės, tai kai bėgu beveik nejuda, dėl to tikrai nekrenta rolleyes.gif
kissa666
QUOTE(ernesin @ 2010 04 19, 12:57)
Maniškio(Sony Ericsson telefono) ausinių laidelis prisisega prie apykaklės, tai kai bėgu beveik nejuda, dėl to tikrai nekrenta rolleyes.gif
*

man tai nebent i ausis kliju reiktu pripilti, kad tikrai gerai laikytusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ernesin
QUOTE(kissa666 @ 2010 04 19, 13:08)
man tai nebent i ausis kliju reiktu pripilti, kad tikrai gerai laikytusi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Gal paprasčiau būtų naujas ausines išmėginti biggrin.gif
kissa666
QUOTE(ernesin @ 2010 04 19, 13:14)
Gal paprasčiau būtų naujas ausines išmėginti biggrin.gif
*

na matai, pas mane telefonas, tai ten nelabai pavyks naujas ismeginti... unsure.gif nes nevisi tinka...
Gintariukstis
Visuomet tik su muzika smile.gif. Įsirašau tokios, kuri mane užveda judėti smile.gif. Ir, aišku, LABAI BLOGAI būna, kai pasirodo, kad vidury bėgimo nusėdo baterija doh.gif
tongue.gif
linnn
O, labai gera tema. Nu niekaip nesusigalvoju tinkamos muzikos, nežinau nei pavadinimų nei atlikėjų kokių.
O tą, kurią turiu - jau atsibodus baisiai, nes jau virš metų su ja bėgioju. Gal pasidalintumėte, kokią klausot.
Meja~
Sveikos merginos
Norėjau sužinoti kaip jus maitinates kai sportuojat (vistiek turbūt daugelis sportuojat kad svorio numesti)?ar jums krenta svoris?kiek žinau reikia ir į mitybą atkreipti dėmesio, bet nežinau ką kada valgyti ir ar po sporto galima valgyti,jei taip tai ką geriausia valgyti ir po kiek laiko?girdėjau pasportavus negalima valgyti 1val ar tai tiesa?
Gintariukstis
Linnn, klausausi visko nuo Chicane iki lounge ar chill out. Pradžioj daugiau šokių muzika buvo klausoma, o vat prieš kelias savaites radau gero lounge'o (na, man gero - labai subjektyvu kas kam patinka tongue.gif), kuris nu labai jau man tinka thumbup.gif . Kokia muzika labiau patinka? Pagal tai ir pavadinimų būtų galima atsiųsti smile.gif.

Papildyta:
QUOTE(jullyte @ 2010 04 19, 16:17)
Sveikos merginos
Norėjau sužinoti kaip jus maitinates kai sportuojat (vistiek turbūt daugelis sportuojat kad svorio numesti)?ar jums krenta svoris?kiek žinau reikia ir į mitybą atkreipti dėmesio, bet nežinau ką kada valgyti ir ar po sporto galima valgyti,jei taip tai ką geriausia  valgyti ir po kiek laiko?girdėjau pasportavus negalima valgyti 1val ar tai tiesa?
*

Sveikos mitybos principai - vanduo, daug vaisių, daržovių, valgyti po 4-5 kartus per dieną, bet mažesniais kiekiais.
Man pradėjus bėgioti (ne dėl svorio metimo, o tiesiog dėl geros būsenos), organizmas puikiai atsirinko ką valgyti. Svarbu reaguoti į tai, ko norisi - valgyti kol nebelieka alkio, o ne kada ateina sotumas. Riebų maistą pakeisti bent jau sveikais riebalais (žuvies, baltos mėsos ir pan.).
Iki bėgimo 2 valandas nebevalgau nieko, išskyrus kokį vaisių - 1 kivi ar mandariną, valanda prieš bėgimą maždaug. Po bėgimo, kai jau atsigaunu pasivaikščiojus ir atsigėrus vandens, irgi suvalgau pora kivių ar kelias vynuoges. O vakare tiesiog kažkas lengvo - liesos varškės su trintom uogom ar lieso varškės sūrio keletą gabalėlių, salotos smile.gif. Jeigu bėgu vėsesnį vakarą, man labai patinka - arbata su medumi ir gabalėliu sūrio - sotumo jausmas, bent jau man - pakankamas smile.gif.

Aišku, visus tuos sveikos mitybos principus visos žinom - tik jų laikymasis kažkodėl sudėtingas dalykas ax.gif . Stengiuosi ne viską drastiškai ir iš karto, o pamažu keisti. Kai kurie dalykai jau tiesiog yra įprotis, o ne trumpalaikė dieta smile.gif
kissa666
niu va, pabegiojom su drauge.. apibegom pas mus rajone du ratus, ir viena pesciom paskui apejom ax.gif rytoj su masina apvaziuosiu, paziuresiu kiek vienas ratas metru lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes labai jau idomu thumbup.gif bet begom apie 25min ax.gif
Meja~
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 04 19, 18:34)
Linnn, klausausi visko nuo Chicane iki lounge ar chill out. Pradžioj daugiau šokių muzika buvo klausoma, o vat prieš kelias savaites radau gero lounge'o (na, man gero - labai subjektyvu kas kam patinka tongue.gif), kuris nu labai jau man tinka  thumbup.gif . Kokia muzika labiau patinka? Pagal tai ir pavadinimų būtų galima atsiųsti smile.gif.

Papildyta:
Sveikos mitybos principai - vanduo, daug vaisių, daržovių, valgyti po 4-5 kartus per dieną, bet mažesniais kiekiais.
Man pradėjus bėgioti (ne dėl svorio metimo, o tiesiog dėl geros būsenos), organizmas puikiai atsirinko ką valgyti. Svarbu reaguoti į tai, ko norisi - valgyti kol nebelieka alkio, o ne kada ateina sotumas. Riebų maistą pakeisti bent jau sveikais riebalais (žuvies, baltos mėsos ir pan.).
Iki bėgimo 2 valandas nebevalgau nieko, išskyrus kokį vaisių - 1 kivi ar mandariną, valanda prieš bėgimą maždaug. Po bėgimo, kai jau atsigaunu pasivaikščiojus ir atsigėrus vandens, irgi suvalgau pora kivių ar kelias vynuoges. O vakare tiesiog kažkas lengvo - liesos varškės su trintom uogom ar lieso varškės sūrio keletą gabalėlių, salotos smile.gif. Jeigu bėgu vėsesnį vakarą, man labai patinka - arbata su medumi ir gabalėliu sūrio - sotumo jausmas, bent jau man - pakankamas smile.gif.

Aišku, visus tuos sveikos mitybos principus visos žinom - tik jų laikymasis kažkodėl sudėtingas dalykas  ax.gif . Stengiuosi ne viską drastiškai ir iš karto, o pamažu keisti. Kai kurie dalykai jau tiesiog yra įprotis, o ne trumpalaikė dieta smile.gif
*

Aiū už patarimus, tikrai jais pasinaudosiu:) begioju daugiau nei mėn. bet tik antra savaitę padidinau atstumą tai dabar nubėgu 7 km, o kiek kartų per savaitė jus bėgiojat? g.gif
kissa666
radau mapse, kiek metru musu vienas ratas... tai siandien nubegom tik 3km, plius 1,5km nuejom unsure.gif kazkaip labai mazai... bet man is tikruju sunku su drauge begioti... ji letai bega, o man noretusi vos vos greiciau ax.gif na bet nieko, prisiderinsim manau ax.gif
kolkas kojas kaip ir neskauda, bet nenorejom persistengti sian... vis delto pirmas kartas... o as dar sian aerobikoj buvau, plius 20min elipsinis... rytoj vel ruosiuosi i aerobika eiti ax.gif o vakare vel begsim thumbup.gif
ernesin
QUOTE(linnn @ 2010 04 19, 14:42)
O, labai gera tema. Nu niekaip nesusigalvoju tinkamos muzikos, nežinau nei pavadinimų nei atlikėjų kokių.
O tą, kurią turiu - jau atsibodus baisiai, nes jau virš metų su ja bėgioju. Gal pasidalintumėte, kokią klausot.
*

Aš radijo klausausi, tai dar ir dienos naujienų pasiklausau biggrin.gif

QUOTE(kissa666 @ 2010 04 19, 18:58)
niu va, pabegiojom su drauge.. apibegom pas mus rajone du ratus, ir viena pesciom paskui apejom ax.gif  rytoj su masina apvaziuosiu, paziuresiu kiek vienas ratas metru lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes labai jau idomu thumbup.gif  bet begom apie 25min ax.gif
*

Na va pradžia jau padaryta mirksiukas.gif

NAUJI NAMUČIAI 4u.gif
kissa666
QUOTE(ernesin @ 2010 04 19, 23:37)

aciu uz namucius blush2.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.