QUOTE(jovita25 @ 2010 04 14, 19:36)
Žiūrint kurioje vietoje gyvensi, jei Gelvonų gatvėje, tai jau rašiau kad yra ir mokyklos stadionas ir Šeškinės kalvos
man tai stadionas vienas iš nuobodžiausių reikalų
Vika 12, tikrai ir aš nebėgiočiau prie girtų kompanijos
kaip šaunu girdėti, kad visos taip užsivedę
Sveikos
Tikrai, tas užsivedimas kaip koks narkotikas
Ernesin, kalbant apie narkotikus - nežinau kiek teisybės, bet teko skaityti viename straipsnyje, kad bėgiojant nuolat ir bėgant daugiau nei 20 min organizme vyksta kažkokia reakcija (neprisimenu kokia), kuri veikia kaip narkotikas ir žmogų padaro nuo jo priklausomą.
Jei ir šiaip pasvaigimas - man ta istorija visai patinka Papildyta: Beje, vakar bėgdama savo įprastu laiku, apie 20 val. nustebau - pernai taip nebuvo. Tieeeeeeeeeeek daug sportininkų
Nu va klausyk, net neskaičiusi straipsnio sumąsčiau kad bėgimas sukelia priklausomybę kaip narkotikas
Dabar dar dėl Asecs'ų užduosiu žinovėms klausima: man jau kaip ir pribrendo reikalas juos nusipirkti, bet kaip bebūtų keista iki kiek pernai bėgiojau tik stadione, iki tiek dabar kaifuoju bėgdama laukais ir mišku
Sveikos, bėgikės
Ar kuri nors bėgiojate su stuburo problemomis? Anksčiau iki traumos bėgiojau, vėliau po traumos sportuoju sporto klube, bet sporto klubas taip įkyrėjo (o juolab pavasarį) Gydytoja minėjo, kad nerekomenduojama, bet pradėjau abejoti tom gydytojomis, nes viena mato rengenogramoj vieną diagnozę, o kita visai kitą Gal kas turi tokios patirties? QUOTE(ernesin @ 2010 04 15, 10:53) Nu va klausyk, net neskaičiusi straipsnio sumąsčiau kad bėgimas sukelia priklausomybę kaip narkotikas Dabar dar dėl Asecs'ų užduosiu žinovėms klausima: man jau kaip ir pribrendo reikalas juos nusipirkti, bet kaip bebūtų keista iki kiek pernai bėgiojau tik stadione, iki tiek dabar kaifuoju bėgdama laukais ir mišku dauguma gamintoju siulo "off-road", "trial" ar "cross-country", trumpai tariant begimui ne dirbtiniais pavirsiais skirtus batelius. tokie bateliai paprastai turi grubesnius padus ir yra daugiau atsparus vandeniui. as begu tik zole, devedama fubolui skirtus batelius su shypais bet pradejau galvoti apie tik apie begimui skirtus batelius kaip: adidas neptune xs: ![]() arba asics gel trabuco: ![]() ir daug kitu. beje as nezadu moketi daugiau negu 50eur (visagalis ebay) QUOTE(ernesin @ 2010 04 15, 12:53) Nu va klausyk, net neskaičiusi straipsnio sumąsčiau kad bėgimas sukelia priklausomybę kaip narkotikas Dabar dar dėl Asecs'ų užduosiu žinovėms klausima: man jau kaip ir pribrendo reikalas juos nusipirkti, bet kaip bebūtų keista iki kiek pernai bėgiojau tik stadione, iki tiek dabar kaifuoju bėgdama laukais ir mišku Pritariu Jautienos pasisakymui - tokiu atveju yra pasirinkimas "off road'o". Anksčiau aš taip stipriai nesigilindavau į specializuotą avalynę ir aprangą, kol pernai nesusivariau vienos pėdos. Dabar jau atidžiai renkuosi, išbandau ir perku specialiai tam skirtus batelius, nors tas ir kainuoja Po vieno ilgesnio bėgimo teko ir pas rimtesnę pedikiūristę apsilankyti. Kai pamatė pėdą, iš karto pakomentavo - bėgikė ar tenisininkė? Dabar turiu tai, kas būtent mano pėdutėms tinka ir vargo nematau
Ačiū jautiena ir Gintariukstis, tikrai iš jūsų nemažai info sužinojau
O gal jau yra galinčių parašyti atsiliepimų apie bėgimo batus, kokius esate pirkusios
As irgi vsi pagalvoju pradeti begioti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 15, 23:38) Ačiū jautiena ir Gintariukstis, tikrai iš jūsų nemažai info sužinojau O gal jau yra galinčių parašyti atsiliepimų apie bėgimo batus, kokius esate pirkusios Maniškiai yra berods tokie - http://www.asics.co.uk/running/products/gel-evolution-women/. Tik šio modelio buvo gan neuniversali spalva likusi - ryškiai oranžiniai. Man šiaip patiko, bet apart juodos sportinės aprangos nelabai kas tinka. Nors kartais "į trasą" eina žalios kelnės, raudonas džemperis - už tai matausi kaip šviesoforas O šiaip pasižiūrėjimui, čia labai geras puslapiukas atrasti kas pagal jūsų bėgimą tiktų geriausiai. Tik, aišku, ne visų modelių Lietuvoje galima rasti http://www.asics.co.uk/running/products/footwear/ Neblogas pasirinkimas Papildyta: Na ir dar - skaitančioms angliškai http://www.asics.co.uk/running/knowledge/why-run-a-marathon/ QUOTE(Gintariukstis @ 2010 04 16, 10:08) Aha, tikrai
sveikos,
jungiuosi prie bėgiojančių būrio bėgioju dar tik savaitę, bet jau pajutau tokį "kaifą" o seniau taip nekenčiau bėgiojimo... bėgioju kas vakarą, iš pradžių bėgau po vieną tokį didelį ratą, tai sugaišdavau 15 min. paskutines dvi dienas jau pabandžiau po du ratus, tai mano bėgimas dabar trunka tik 30 min. ir dar bėgu lėtai, vos vos risnoju bet kaip keista. aš esu vyturys, daugiausia energijos turiu rytais. vakarais jau tokia flegma pasidarau. o pabėgiojus, vietoj nuovargio, mane užplūsta tokia energijos banga, kad paskui ilgai net negaliu užmigti. keista kažkaip, bet malonu na tiek kol kas, kai turėsiu daugiau laiko, pasiskaitinėsiu visą temą, įsivaizduoju, kad daug naudingos informacijos rasiu. gero vakarinio bėgiojimo bėgsiančioms
Sveikos Bėgikės!
jungiuosi ir Aš į Jūsų gausų būrį. tai va nuo rytojaus žadu ir Aš pradėdi šitą malonumą, bėgsiu rytais, nes vakarais manau tyngėsiu po sunkios darbo dienos. nežinau gal kas galėtų pasidalinti Savo patirtimi? kaip jautėtės pirmomis dienomis? ar nebuvo noro viską mesti? sunkiai pripratote? ir aišku svarbiausias klausimas kiek kilogramų numetėte ir per kokį laiko tarpą? kiek esu girdėjusi, kad tos kurios bėga, po kiek laiko Joms ant kojų atsiranda nemaži raumenukai ar, tai tiesa? QUOTE(Gold* @ 2010 04 18, 12:14) Sveikos Bėgikės! jungiuosi ir Aš į Jūsų gausų būrį. tai va nuo rytojaus žadu ir Aš pradėdi šitą malonumą, bėgsiu rytais, nes vakarais manau tyngėsiu po sunkios darbo dienos. nežinau gal kas galėtų pasidalinti Savo patirtimi? kaip jautėtės pirmomis dienomis? ar nebuvo noro viską mesti? sunkiai pripratote? ir aišku svarbiausias klausimas kiek kilogramų numetėte ir per kokį laiko tarpą? kiek esu girdėjusi, kad tos kurios bėga, po kiek laiko Joms ant kojų atsiranda nemaži raumenukai ar, tai tiesa? Sveika prisijungusi, na su bėgimu daug svorio nenumesi, čia jau svarbiausia mityba šiam reikalui QUOTE(ernesin @ 2010 04 18, 18:21) Sveika prisijungusi, na su bėgimu daug svorio nenumesi, čia jau svarbiausia mityba šiam reikalui O, tai kiek laiko Tu jau begioji? ir kada? kaip pačios savijauta?
sveikutes
nusprendziau kad noriu ir as begiot tad tikiuosi su visom cia susidraugauti pradesim ryt vakare, nes ryte man aerobika... tai tada parasysiu savo ispudzius QUOTE(kissa666 @ 2010 04 18, 21:17) sveikutes nusprendziau kad noriu ir as begiot tad tikiuosi su visom cia susidraugauti pradesim ryt vakare, nes ryte man aerobika... tai tada parasysiu savo ispudzius sekmės Tau.
Sveikos. Gal kas nors norėtų bėgiot kartu Vingio parke? Kažkaip vienai nelb norisi man....
Labai daug teigiamos reikšmės - užsigrūdini
Ir, vistiek, manau, kad reikia skirti lėšų - nes žiemą bėgti daug prisirengus - tikrai nepatogu - o specialūs rūbai - kaip ir visi specializuoti rūbai - kainuoja truputį daugiau. QUOTE(linnn @ 2010 04 19, 10:54) Labai daug teigiamos reikšmės - užsigrūdini Ir, vistiek, manau, kad reikia skirti lėšų - nes žiemą bėgti daug prisirengus - tikrai nepatogu - o specialūs rūbai - kaip ir visi specializuoti rūbai - kainuoja truputį daugiau. Dėl užsigrūdinimo tai tikrai - QUOTE(kissa666 @ 2010 04 18, 20:17) sveikutes Sveika prisijungusi nusprendziau kad noriu ir as begiot Parašyk šiandieninius įspūdžius QUOTE(Gold* @ 2010 04 18, 23:24) Tai tu tik taip manai, būtų gerai jei išmėgintus ir tada parašytum savo muomonę
bėgant reikia įkvėpti per nosį, o iškvėpti per burna, todėl gerklei neturėtų būti kas nors blogo. O dėl odos - reikia riebesniu kremuku pasitepti.
Šia žiemą šalčiausiai esu bėgus, kai buvo -15-17, ir visai nieko. Beveik nesuprakaituoji
ziurekit, o jus pvz jei begat su muzika, jums patogu su ausinukais? nes pvz man nepatogu, man nesilaiko ausyse
Aš su muzika, man irgi kartais iškrenta.
Ir dar batai atsiriša QUOTE(linnn @ 2010 04 19, 12:28) bėgant reikia įkvėpti per nosį, o iškvėpti per burna, todėl gerklei neturėtų būti kas nors blogo. O dėl odos - reikia riebesniu kremuku pasitepti. Taip ir kvėpuoju, deja gerklė gerklei nelygi QUOTE(kissa666 @ 2010 04 19, 12:38) ziurekit, o jus pvz jei begat su muzika, jums patogu su ausinukais? nes pvz man nepatogu, man nesilaiko ausyse Maniškio(Sony Ericsson telefono) ausinių laidelis prisisega prie apykaklės, tai kai bėgu beveik nejuda, dėl to tikrai nekrenta
Visuomet tik su muzika
O, labai gera tema. Nu niekaip nesusigalvoju tinkamos muzikos, nežinau nei pavadinimų nei atlikėjų kokių.
O tą, kurią turiu - jau atsibodus baisiai, nes jau virš metų su ja bėgioju. Gal pasidalintumėte, kokią klausot.
Sveikos merginos
Norėjau sužinoti kaip jus maitinates kai sportuojat (vistiek turbūt daugelis sportuojat kad svorio numesti)?ar jums krenta svoris?kiek žinau reikia ir į mitybą atkreipti dėmesio, bet nežinau ką kada valgyti ir ar po sporto galima valgyti,jei taip tai ką geriausia valgyti ir po kiek laiko?girdėjau pasportavus negalima valgyti 1val ar tai tiesa?
Linnn, klausausi visko nuo Chicane iki lounge ar chill out. Pradžioj daugiau šokių muzika buvo klausoma, o vat prieš kelias savaites radau gero lounge'o (na, man gero - labai subjektyvu kas kam patinka
Papildyta: QUOTE(jullyte @ 2010 04 19, 16:17) Sveikos merginos Norėjau sužinoti kaip jus maitinates kai sportuojat (vistiek turbūt daugelis sportuojat kad svorio numesti)?ar jums krenta svoris?kiek žinau reikia ir į mitybą atkreipti dėmesio, bet nežinau ką kada valgyti ir ar po sporto galima valgyti,jei taip tai ką geriausia valgyti ir po kiek laiko?girdėjau pasportavus negalima valgyti 1val ar tai tiesa? Sveikos mitybos principai - vanduo, daug vaisių, daržovių, valgyti po 4-5 kartus per dieną, bet mažesniais kiekiais. Man pradėjus bėgioti (ne dėl svorio metimo, o tiesiog dėl geros būsenos), organizmas puikiai atsirinko ką valgyti. Svarbu reaguoti į tai, ko norisi - valgyti kol nebelieka alkio, o ne kada ateina sotumas. Riebų maistą pakeisti bent jau sveikais riebalais (žuvies, baltos mėsos ir pan.). Iki bėgimo 2 valandas nebevalgau nieko, išskyrus kokį vaisių - 1 kivi ar mandariną, valanda prieš bėgimą maždaug. Po bėgimo, kai jau atsigaunu pasivaikščiojus ir atsigėrus vandens, irgi suvalgau pora kivių ar kelias vynuoges. O vakare tiesiog kažkas lengvo - liesos varškės su trintom uogom ar lieso varškės sūrio keletą gabalėlių, salotos Aišku, visus tuos sveikos mitybos principus visos žinom - tik jų laikymasis kažkodėl sudėtingas dalykas
niu va, pabegiojom su drauge.. apibegom pas mus rajone du ratus, ir viena pesciom paskui apejom
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 04 19, 18:34) Linnn, klausausi visko nuo Chicane iki lounge ar chill out. Pradžioj daugiau šokių muzika buvo klausoma, o vat prieš kelias savaites radau gero lounge'o (na, man gero - labai subjektyvu kas kam patinka Papildyta: Sveikos mitybos principai - vanduo, daug vaisių, daržovių, valgyti po 4-5 kartus per dieną, bet mažesniais kiekiais. Man pradėjus bėgioti (ne dėl svorio metimo, o tiesiog dėl geros būsenos), organizmas puikiai atsirinko ką valgyti. Svarbu reaguoti į tai, ko norisi - valgyti kol nebelieka alkio, o ne kada ateina sotumas. Riebų maistą pakeisti bent jau sveikais riebalais (žuvies, baltos mėsos ir pan.). Iki bėgimo 2 valandas nebevalgau nieko, išskyrus kokį vaisių - 1 kivi ar mandariną, valanda prieš bėgimą maždaug. Po bėgimo, kai jau atsigaunu pasivaikščiojus ir atsigėrus vandens, irgi suvalgau pora kivių ar kelias vynuoges. O vakare tiesiog kažkas lengvo - liesos varškės su trintom uogom ar lieso varškės sūrio keletą gabalėlių, salotos Aišku, visus tuos sveikos mitybos principus visos žinom - tik jų laikymasis kažkodėl sudėtingas dalykas Aiū už patarimus, tikrai jais pasinaudosiu:) begioju daugiau nei mėn. bet tik antra savaitę padidinau atstumą tai dabar nubėgu 7 km, o kiek kartų per savaitė jus bėgiojat?
radau mapse, kiek metru musu vienas ratas... tai siandien nubegom tik 3km, plius 1,5km nuejom
kolkas kojas kaip ir neskauda, bet nenorejom persistengti sian... vis delto pirmas kartas... o as dar sian aerobikoj buvau, plius 20min elipsinis... rytoj vel ruosiuosi i aerobika eiti QUOTE(linnn @ 2010 04 19, 14:42) O, labai gera tema. Nu niekaip nesusigalvoju tinkamos muzikos, nežinau nei pavadinimų nei atlikėjų kokių. O tą, kurią turiu - jau atsibodus baisiai, nes jau virš metų su ja bėgioju. Gal pasidalintumėte, kokią klausot. Aš radijo klausausi, tai dar ir dienos naujienų pasiklausau QUOTE(kissa666 @ 2010 04 19, 18:58) niu va, pabegiojom su drauge.. apibegom pas mus rajone du ratus, ir viena pesciom paskui apejom Na va pradžia jau padaryta NAUJI NAMUČIAI
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|