Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pagyru puodas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
čikuraku
senasis pilnas pagyru puodas.
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=446705

pagalSonatinos rageliu receptuka pyrageliai su obuoliais.
user posted image
naitas
QUOTE(burbanti @ 2009 08 06, 19:55)
Jo zele.O forma-želės"Gaidys"(didelė)
*

pamačiau šitą formą ir prisiminiau tokį anekdotą tskant gyvenimišką. Taigi, pasakojo koks tai Sanitex darbuotojas. Pas juos (sanitexe) užsakinėja visokių valgomų bezdeluškių vyrų kolonijai ar tai kalėjimui. Ir kartą ateina užsakymas - sausainių.
Tai Sanitexas ir atkrovė sausainių, pigesnių, kolonijai. O ant kiekvieno sausainio parašyta - "gaidelis". laugh.gif

QUOTE(daividija @ 2009 08 06, 20:20)
Blyn,emiau ir uzsisakiau ta kepimo skarda,iskuiciau daug parduotuviu,kol radau nukainuota thumbup.gif aisku,prie to pacio dar visokio gerio radau,barbiu galvu,gal prireiks biggrin.gif  doh.gif
*

surbiton'e? ar kur kitur? prašom pasidalinti žiniomis rolleyes.gif .. kas per barbių galvos g.gif
davija
Nebesitikėjau, kad bus atidarytas pagyrų puodas po praeitos audtingos temos pradžios blush2.gif
thumbup.gif 4u.gif
čikuraku
QUOTE(davija @ 2009 08 09, 19:00)
Nebesitikėjau, kad bus atidarytas pagyrų puodas po praeitos audtingos temos pradžios blush2.gif
thumbup.gif  4u.gif
*

man tai aij, paburbes ir tiek, o jei turim ka pasirodyt, kodel gi ne. paburbejo kelis psl, bet poto vistiek kiek skanumynu visos uzdemonstravo ax.gif
RiMami
čikuraku, skanučiai pyragiukai wub.gif su malonumu paragaučiau essen.gif

QUOTE(davija @ 2009 08 09, 21:00)
thumbup.gif  4u.gif
*

A kur gi daugiau pasigirt n-taisiais grietiniečiais, n-taisisais eklerais, medučiais ar juodais miškais arba eilinį kartą kepamais pyragais lotuliukas.gif pasirodyt juk norisi blush2.gif darbo ir meilės kiekvieną kartą gi daug įdedam lotuliukas.gif

Dar suieškojau visas senąsias temas, kam norėsis peržiūrėti ax.gif nes vaizdelių tai buvo oho kiek ir labai gražių wub.gif būt gerai ateityje pradėt numeruot temas ax.gif jei puodas ir toliau gyvuos ax.gif

1 tema
2 tema
3 tema
čikuraku
QUOTE(RiMami @ 2009 08 09, 19:40)
čikuraku, skanučiai pyragiukai  wub.gif su malonumu paragaučiau essen.gif
A kur gi daugiau pasigirt n-taisiais grietiniečiais, n-taisisais eklerais, medučiais ar juodais miškais arba eilinį kartą kepamais pyragais lotuliukas.gif pasirodyt juk norisi  blush2.gif darbo ir meilės kiekvieną kartą gi daug įdedam  lotuliukas.gif

Dar suieškojau visas senąsias temas, kam norėsis peržiūrėti  ax.gif nes vaizdelių tai buvo oho kiek ir labai gražių  wub.gif būt gerai ateityje pradėt numeruot temas ax.gif jei puodas ir toliau gyvuos ax.gif
1 tema
2 tema
3 tema
*

stengsimes pasitaisyti del numeravimo, deja pyrageliu jau nebera, bet labai greit pasidaro, net man nemokanciai elgtis su tesla mirksiukas.gif
rekaliuke
Atnesu savo dukrytei daryta boruzele, tortas "juodas miskas" puostas grietinele.
user posted image
Reff
galvojau galvojau ar galima toki tortuka kelt i viesa erdve, bet jei jau tiek stengiaus daryt, tai bent ir parodyt galima wink.gif zinau, kad iki jusu, mergaites, sedevru man kaip iki menulio pesciomis, bet pirmas blynas (siek tiek pasviles, siek tiek kreivas, bet uztat mano) wink.gif visos idejos is jusu nuziuretos wink.gif
labai pirstais nebadykit ir nesijuokit smile.gif

user posted image
Solen
rekaliuke,boruzele kokia didele bigsmile.gif 4u.gif

Reff,labai simpatiskas tortukas,o kokios rozytes wub.gif
naitas
QUOTE(davija @ 2009 08 09, 22:00)
Nebesitikėjau, kad bus atidarytas pagyrų puodas po praeitos audtingos temos pradžios
*

prisimenu.. ten lygtai buvo pykstama dėl to, kad internetinę erdvę užima paveiksliukai.

QUOTE(Reff @ 2009 08 10, 14:53)
galvojau galvojau ar galima toki tortuka kelt i viesa erdve,
*

koks mielas ir šiltas wub.gif
tik nepapasakojai, iš ko pagamintas unsure.gif
Reff
Dai'na, aciu smile.gif

QUOTE(naitas @ 2009 08 10, 21:22)
koks mielas ir šiltas  wub.gif
tik nepapasakojai, iš ko pagamintas  unsure.gif
*

Taisau savo klaida: pats tortukas - Sonatinos menulis. (cia) Puosta rorytemis is obuolio ir sokoladiniai sonai.
Solen
man rozytes labai grazios is obuolio darytos,bet kaip daryti tai nezinau,kazkur buvau skaicius,bet dabar tai nerandu doh.gif
Reff
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 11, 08:52)
man rozytes labai grazios is obuolio darytos,bet kaip daryti tai nezinau,kazkur buvau skaicius,bet dabar tai nerandu doh.gif
*

Cia, bet cia rusiskai. Siaip tikrai nesunku (jei jau man be jokios patirties isejo wink.gif )
eglejk
QUOTE(rekaliuke @ 2009 08 10, 10:27)
Atnesu savo dukrytei daryta boruzele, tortas "juodas miskas" puostas grietinele.

boriuziuke mielute tokia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Reff @ 2009 08 10, 13:53)
galvojau galvojau ar galima toki tortuka kelt i viesa erdve, bet jei jau tiek stengiaus daryt, tai bent ir parodyt galima wink.gif zinau, kad iki jusu, mergaites, sedevru man kaip iki menulio pesciomis, bet pirmas blynas (siek tiek pasviles, siek tiek kreivas, bet uztat mano) wink.gif visos idejos is jusu nuziuretos wink.gif
labai pirstais nebadykit ir nesijuokit smile.gif

nieko sau pirmas blynas, toks dailus, nu grazu ziureti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 08, 19:15)
pagalSonatinos rageliu receptuka pyrageliai su obuoliais.

kaip skaniai atrodo pyrageliai bigsmile.gif

kaip tik norejau viena kepini ikelti i pagyras, betkelias dienas nebuvo jo, tai i papuosimus toki nevykeli namu reikmems meduti idejau blush2.gif
Evelincik
Antra kart gyvenime kepiau torta(pirmas aisku medutis buvo),kepiau torta neturedama net formos tortams biggrin.gif todel forma jo netobula,bet tai skonis wub.gif tarpiniam sluoksniui panaudojau sokolada su razinom ir riesutais,o biskvitus sulaisciau ir vysnas mirkiau avieciu likeryje.Nesu megeja sokoladiniu konditerijos gaminiu,bet sio torto 60% suvalgiau as didis.gif Papuosimo nerasta,kadangi net formos neturiu,tai kuom puost tuo labiau hihihi.gif
user posted imageuser posted image
Solen
nesikuklink,labai grazus pauosimas ir pats tortas bigsmile.gif ,net nepagalvociau,kad ne formoj keptas,jokiu broku nesimato...saunuole,ir toliau kepk 4u.gif
čikuraku
QUOTE(Evelincik @ 2009 08 11, 20:31)
*

kur jau cia kur antra karta doh.gif 105 maziausiai nerealiai graziai ir papuosta thumbup.gif galeciau ir puse dabar jo suest rolleyes.gif
eglejk
QUOTE(Evelincik @ 2009 08 11, 22:31)
Antra kart gyvenime kepiau torta(pirmas aisku medutis buvo),kepiau torta neturedama net formos tortams  biggrin.gif todel forma jo netobula,bet tai skonis  wub.gif tarpiniam sluoksniui panaudojau sokolada su razinom ir riesutais,o biskvitus sulaisciau ir vysnas mirkiau avieciu likeryje.Nesu megeja sokoladiniu konditerijos gaminiu,bet sio torto 60%  suvalgiau as  didis.gif Papuosimo nerasta,kadangi net formos neturiu,tai kuom puost tuo labiau  hihihi.gif

agam, juodasis miskas rolleyes.gif mano irgi buvo pirmas medutis, antras Juodasis miskas biggrin.gif
labai jau graziai cia viskas gavosi, ir net nepasakysi, kad be papuosimo, dar ir kks papuosimas yra, originalus, ir mano akiai tikrai grazus thumbup.gif
Evelincik
Aciu mergaites,geras zodis gi padrasina tolimesnei veiklai mirksiukas.gif nesikuklinu,tiesiog jus cia tokiu groziu paberiat birthday.gif tikros saunuoles!!!
Aguonėlė
Sveikos,
Jungiuosi ir as i jusu gretas. Nors net geda rodyti savo kepinius blush2.gif
Cia juodojo misko biskvitas, perteptas su plakta grietinele ir trintais persikais
user posted image
Solen
smagu,kad jungiesi 4u.gif ,musu gretos vis dideja thumbup.gif labai grazus drugelis bigsmile.gif
eglejk
QUOTE(Aguonėlė @ 2009 08 12, 17:04)
Sveikos,
Jungiuosi ir as i jusu gretas. Nors net geda rodyti savo kepinius  blush2.gif
Cia juodojo misko biskvitas, perteptas su plakta grietinele ir trintais persikais

ogo koks drugelis, spalvos tokios siltos visos thumbup.gif
Aguonėlė
Aciu lotuliukas.gif

O cia dar vienas tortukas, cipciuko medutis su prteptas plakta grietinele maisyta su tarkuotu sokoladu.
user posted image
EgluteN
Sveikos darbstuoles 4u.gif
Seniai pas jus bebuvau.Bet kad parodyt ne labai buvo ka,o su tuo paciu obuoliu pyragu neisi juk kaskart doh.gif
Stai siandie baigiau MB jubiliejuj torta-viduje Miseles "Daugiasluoksnis",puosta cukrine mase,krepselis:grietinele,sokoladas,zelatina ax.gif
user posted image
JOLKA999
labai grazus krepselis thumbup.gif
Vaiiva
QUOTE(EgluteN @ 2009 08 14, 13:17)
*

Oho, tikrai labai dailus bigsmile.gif thumbup.gif Smagios jums šventės 4u.gif
Senokai buvau ir aš pas jus, visos tokių gardumynų prikepusios visose temose, o aš apsileidau, net gėda blush2.gif
Srove
Ikvepta Rimami, as irgi iskepiau varskes pyraga, panasu kazkada buvau kepus, todel dejau dar aguonu i varske ir apacia pyrago ne klojau, o paprasciausiai tarkavau mase su burokine tarka, kaip ir virsui, gaunasi puresnis pyragas, i viena gala dejau sviezias vysnias, kita kepiau be nieko, su vysnemis gavosi pats tas saldrukstis, o be nieko man truputi saldokas, kita kart desiu maziau cukraus, bet siaip labai skanus pyragas.
user posted image
user posted image
adriu
srove,labai viliojantis pyragas thumbup.gif
turiu kaimiškos varškės ,gal galim receptuką ax.gif
Srove
QUOTE(adriu @ 2009 08 16, 19:15)
srove,labai viliojantis pyragas thumbup.gif
turiu kaimiškos varškės ,gal galim receptuką ax.gif
*

Viskas labai panasiai, kaip Rimami recepte, 500gr. miltu, maziukas pakelis kepimo milteliu, vanilino pakelis, sviesto 200gr., grietines 2 saukstai, keturi, penki tryniai-viska gerai isminkyti, padalinti i didesne ir mazesne dali, susukti i plevele ir padeti i saldytuva 2 val., po to didesne dali burokine tarka sutarkuoti i riebalais istepta ir miltais pabarstyta forma, sudeti norima idara(siuo atveju buvo vienam gale zalios vysnios, ant virsaus uzpilta varskes mase( 1kg.varskes, vanilino, 4 saukstai manu, 300gr.cukraus, aguonu saujele, gale i visa sita mase imaisyti 7 kiausinio standziai isplakti baltymai), po to vel uztarkuota miltine mase, kepiau 180temp. 55 min.
RiMami
Srove, vajetus kaip skaniai atrodo pyragiukas, kaip gailiuosi, kad šiandien taip ir nesusiruošiau kokio skanėsto išsikept, kapočiau dabar sau, o tai visiškas seilėtekis prasidėjo user posted image o dar su vyšniom user posted image Nu bet ir prajuokinai - kokia gi iš manęs įkvėpėja blush2.gif pradinį receptą įdėjo Koxamte ne aš schmoll.gif taip, kad mane irgi įkvėpė hihihi.gif dabar va tu įkvėpsi adriu ir grandininė reakcija tęsiasi hihihi.gif bet pyragiukas tikrai vertas dėmesio - man labai skanus wub.gif aš irgi į tešlą sudėjau visus trynius ax.gif
Srove
QUOTE(RiMami @ 2009 08 16, 23:26)
Nu bet ir prajuokinai - kokia gi iš manęs įkvėpėja blush2.gif pradinį  įdėjo Koxamte ne aš  schmoll.gif taip, kad mane irgi įkvėpė hihihi.gif dabar va tu įkvėpsi adriu ir grandininė reakcija tęsiasi hihihi.gif bet pyragiukas tikrai vertas dėmesio - man labai skanus  wub.gif aš irgi į tešlą sudėjau visus trynius ax.gif
*

Nu bet man tavo pyragiukas laaabai skaniai atrode, kad negalejau nesusigundyti, o kas pradini idejo maciau ir as, bet taviskis labai skaniai atrode wub.gif , todel ir mane sugundei ax.gif
daividija
Srove srove,pilna burna seiliu tik prisikaupe kai pamaciau,o varskes tai nera nera...
Sikste
QUOTE(daividija @ 2009 08 19, 13:07)
Srove srove,pilna burna seiliu tik prisikaupe kai pamaciau,o varskes tai nera nera...
*

daividija, o tu pasidairyk tesco parduotuvej, pas mus jau yra lenkiskos varskes(250g), cia dar praeita diena pakelis tik 1£ kainavo, nuolaida buvo.
daividija
QUOTE(Sikste @ 2009 08 19, 13:22)
daividija, o tu pasidairyk tesco parduotuvej, pas mus jau yra lenkiskos varskes(250g), cia dar praeita diena pakelis tik 1£ kainavo, nuolaida buvo.
*

Zinau,kad Tesco yra,bet kad artimiausias tescas toliausiai,tai savaitgali tik MB nuveza,tai uzsiperku,Asdoj irgi anksciau budavo,bet isnyko,gal niekas nebeperka g.gif
EgluteN
As taip pat i ta pyraga ziuriu ziuri...o dabar eisiu kept. essen.gif
GITANA.B
Šiandien ir aš kepiau varškės pyraga.labai lengvai pagaminamas ir iškepa per 35-40 min. 5 stikl. miltų,400 gr. sviesto,4 dideli šaukštai grietinės,1 stikl. cukraus,1 arb.šaukštelis sodos,vanilinio cukraus pagal skonį.Įdarui: 1kg varškės,5 kiaušiniai.1 stikl.cukraus.
Tešlai sviestą sutarkuoti į miltus,sodą nugesinti su grietine sudėt į miltus,cukrų supilti taip pat.Viską sutrinti su rankomis ,kad gautusi trupiniai.Pusę trupinių supilti į skardą.tada dėti įdarą(varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais nieko atskirai neplakant) ant viršaus likusius trupinius.Nuotraukos nedėsiu,nes gaunasi kaip trupininis pyragas.Darbo mažai,bet labai labai skaus. thumbup.gif
daividija
Na ir as pagaliau issikepiau Koxante varskes pyraga thumbup.gif

Laaabai labai skanus,kepiau is pusantros normos.
user posted image
user posted image

Dejau razinas,dziovintas spanguoles,vysnias ir braskes,gausiai ismirkintas rome blush2.gif
GITALE
Oho, koks skanėstas. gal galėtum nuorodą receptuko įmest
Solen
atrodo ispudingai bigsmile.gif ,receptuko ir as noreciau mirksiukas.gif
daividija
Lygtai cia
RiMami
Daividija, waaauuuu kaip skaniai atrodo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif jamu prie kavos essen.gif Įtariu, kad naujai formai prirašymą padarei lotuliukas.gif ar klystu blush2.gif
daividija
QUOTE(RiMami @ 2009 08 25, 11:20)
Daividija, waaauuuu kaip skaniai atrodo  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif jamu prie kavos  essen.gif Įtariu, kad naujai formai prirašymą padarei lotuliukas.gif ar klystu  blush2.gif
*

Aha,atspejai,pirmas pyragas naujoj formoj. lotuliukas.gif
EgluteN
Nu daividija,i svecius vaziuoju essen.gif
Lusasita
QUOTE(GITANA.B @ 2009 08 21, 15:35)
Šiandien ir aš kepiau varškės pyraga.labai lengvai pagaminamas ir iškepa per 35-40 min. 5 stikl. miltų,400 gr. sviesto,4 dideli šaukštai grietinės,1 stikl. cukraus,1 arb.šaukštelis sodos,vanilinio cukraus pagal skonį.Įdarui: 1kg varškės,5 kiaušiniai.1 stikl.cukraus.
Tešlai sviestą sutarkuoti į miltus,sodą nugesinti su grietine sudėt į miltus,cukrų supilti taip pat.Viską sutrinti su rankomis ,kad gautusi trupiniai.Pusę trupinių supilti į skardą.tada dėti įdarą(varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais nieko atskirai neplakant) ant viršaus likusius trupinius.Nuotraukos nedėsiu,nes gaunasi kaip trupininis pyragas.Darbo mažai,bet labai labai skaus. thumbup.gif
*

vat pagal sita ar panasu recepta as irgi darau. Tik sviesta istirpinu, sumaisau su cukrumi, sudedu kiausiniu trynius, gerai issukus suberiu miltus su kepimo miltukais ir tarp pirstu pagniauzau, neminkau, kad gautusi trupiniai ... wub.gif su varske tai kaip iprastai pyragelis skanumelis wub.gif
Olesta
aūūūūūūūū 4u.gif ar yra gyvų 4u.gif
Aruša
Pasirodau ir aš blush2.gif
user posted image

Vidui Snikers tortas thumbup.gif Ačiū Rugiagelei už pagalbą 4u.gif wub.gif
JOLKA999
puikus tortas,saunuole 4u.gif
Olesta
♠Aušra♠, šaunu, apetitas pakilo, labai dailiai migdolų plokštelėmis apdengei tortą thumbup.gif
dosa
Pyragas su uogomis ir migdolais, keptas pagal šį receptą ax.gif
user posted image
spanguolia :)
Sveikos kepejėlės 4u.gif

Ateinu ir aš su tortuku krikštasūniui - medaus torto lakštai, pertepimas grietinėlė su slyvom, želė ir grietinėlė su abrikosais (pagal Asseni receptą). Cukraus į grietinėlę labai mažai dėjau, bet nuo vaisių gavosi taip saldu, kad net "rūgštu" darėsi biggrin.gif Šiaip toks šlapias, prie kavos neblogas, bet šiaip oi oi oi saldumėlis blush2.gif
user posted image

user posted image

atsiprašau, negražus pjūvis - ne pati pjoviau ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.