http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=446705
pagalSonatinos rageliu receptuka pyrageliai su obuoliais.
senasis pilnas pagyru puodas.
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=446705 pagalSonatinos rageliu receptuka pyrageliai su obuoliais.
QUOTE(burbanti @ 2009 08 06, 19:55) pamačiau šitą formą ir prisiminiau tokį anekdotą tskant gyvenimišką. Taigi, pasakojo koks tai Sanitex darbuotojas. Pas juos (sanitexe) užsakinėja visokių valgomų bezdeluškių vyrų kolonijai ar tai kalėjimui. Ir kartą ateina užsakymas - sausainių. Tai Sanitexas ir atkrovė sausainių, pigesnių, kolonijai. O ant kiekvieno sausainio parašyta - "gaidelis". QUOTE(daividija @ 2009 08 06, 20:20) Blyn,emiau ir uzsisakiau ta kepimo skarda,iskuiciau daug parduotuviu,kol radau nukainuota surbiton'e? ar kur kitur? prašom pasidalinti žiniomis
Nebesitikėjau, kad bus atidarytas pagyrų puodas po praeitos audtingos temos pradžios
čikuraku, skanučiai pyragiukai
QUOTE(davija @ 2009 08 09, 21:00) A kur gi daugiau pasigirt n-taisiais grietiniečiais, n-taisisais eklerais, medučiais ar juodais miškais arba eilinį kartą kepamais pyragais Dar suieškojau visas senąsias temas, kam norėsis peržiūrėti 1 tema 2 tema 3 tema QUOTE(RiMami @ 2009 08 09, 19:40) čikuraku, skanučiai pyragiukai A kur gi daugiau pasigirt n-taisiais grietiniečiais, n-taisisais eklerais, medučiais ar juodais miškais arba eilinį kartą kepamais pyragais Dar suieškojau visas senąsias temas, kam norėsis peržiūrėti 1 tema 2 tema 3 tema stengsimes pasitaisyti del numeravimo, deja pyrageliu jau nebera, bet labai greit pasidaro, net man nemokanciai elgtis su tesla
galvojau galvojau ar galima toki tortuka kelt i viesa erdve, bet jei jau tiek stengiaus daryt, tai bent ir parodyt galima
labai pirstais nebadykit ir nesijuokit
rekaliuke,boruzele kokia didele
Reff,labai simpatiskas tortukas,o kokios rozytes QUOTE(davija @ 2009 08 09, 22:00) prisimenu.. ten lygtai buvo pykstama dėl to, kad internetinę erdvę užima paveiksliukai. QUOTE(Reff @ 2009 08 10, 14:53) koks mielas ir šiltas tik nepapasakojai, iš ko pagamintas
Dai'na, aciu
QUOTE(naitas @ 2009 08 10, 21:22) Taisau savo klaida: pats tortukas - Sonatinos menulis. (cia) Puosta rorytemis is obuolio ir sokoladiniai sonai.
man rozytes labai grazios is obuolio darytos,bet kaip daryti tai nezinau,kazkur buvau skaicius,bet dabar tai nerandu
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 11, 08:52) man rozytes labai grazios is obuolio darytos,bet kaip daryti tai nezinau,kazkur buvau skaicius,bet dabar tai nerandu Cia, bet cia rusiskai. Siaip tikrai nesunku (jei jau man be jokios patirties isejo QUOTE(rekaliuke @ 2009 08 10, 10:27) Atnesu savo dukrytei daryta boruzele, tortas "juodas miskas" puostas grietinele. boriuziuke mielute tokia Papildyta: QUOTE(Reff @ 2009 08 10, 13:53) galvojau galvojau ar galima toki tortuka kelt i viesa erdve, bet jei jau tiek stengiaus daryt, tai bent ir parodyt galima labai pirstais nebadykit ir nesijuokit nieko sau pirmas blynas, toks dailus, nu grazu ziureti Papildyta: QUOTE(čikuraku @ 2009 08 08, 19:15) pagalSonatinos rageliu receptuka pyrageliai su obuoliais. kaip skaniai atrodo pyrageliai kaip tik norejau viena kepini ikelti i pagyras, betkelias dienas nebuvo jo, tai i papuosimus toki nevykeli namu reikmems meduti idejau
Antra kart gyvenime kepiau torta(pirmas aisku medutis buvo),kepiau torta neturedama net formos tortams
![]()
nesikuklink,labai grazus pauosimas ir pats tortas
QUOTE(Evelincik @ 2009 08 11, 22:31) Antra kart gyvenime kepiau torta(pirmas aisku medutis buvo),kepiau torta neturedama net formos tortams agam, juodasis miskas labai jau graziai cia viskas gavosi, ir net nepasakysi, kad be papuosimo, dar ir kks papuosimas yra, originalus, ir mano akiai tikrai grazus
Aciu mergaites,geras zodis gi padrasina tolimesnei veiklai
Sveikos,
Jungiuosi ir as i jusu gretas. Nors net geda rodyti savo kepinius Cia juodojo misko biskvitas, perteptas su plakta grietinele ir trintais persikais
smagu,kad jungiesi
QUOTE(Aguonėlė @ 2009 08 12, 17:04) Sveikos, Jungiuosi ir as i jusu gretas. Nors net geda rodyti savo kepinius Cia juodojo misko biskvitas, perteptas su plakta grietinele ir trintais persikais ogo koks drugelis, spalvos tokios siltos visos
Aciu
O cia dar vienas tortukas, cipciuko medutis su prteptas plakta grietinele maisyta su tarkuotu sokoladu. ![]()
labai grazus krepselis
Ikvepta Rimami, as irgi iskepiau varskes pyraga, panasu kazkada buvau kepus, todel dejau dar aguonu i varske ir apacia pyrago ne klojau, o paprasciausiai tarkavau mase su burokine tarka, kaip ir virsui, gaunasi puresnis pyragas, i viena gala dejau sviezias vysnias, kita kepiau be nieko, su vysnemis gavosi pats tas saldrukstis, o be nieko man truputi saldokas, kita kart desiu maziau cukraus, bet siaip labai skanus pyragas.
![]() ![]()
srove,labai viliojantis pyragas
turiu kaimiškos varškės ,gal galim receptuką QUOTE(adriu @ 2009 08 16, 19:15) Viskas labai panasiai, kaip Rimami recepte, 500gr. miltu, maziukas pakelis kepimo milteliu, vanilino pakelis, sviesto 200gr., grietines 2 saukstai, keturi, penki tryniai-viska gerai isminkyti, padalinti i didesne ir mazesne dali, susukti i plevele ir padeti i saldytuva 2 val., po to didesne dali burokine tarka sutarkuoti i riebalais istepta ir miltais pabarstyta forma, sudeti norima idara(siuo atveju buvo vienam gale zalios vysnios, ant virsaus uzpilta varskes mase( 1kg.varskes, vanilino, 4 saukstai manu, 300gr.cukraus, aguonu saujele, gale i visa sita mase imaisyti 7 kiausinio standziai isplakti baltymai), po to vel uztarkuota miltine mase, kepiau 180temp. 55 min.
Srove, vajetus kaip skaniai atrodo pyragiukas, kaip gailiuosi, kad šiandien taip ir nesusiruošiau kokio skanėsto išsikept, kapočiau dabar sau, o tai visiškas seilėtekis prasidėjo
o dar su vyšniom Nu bet ir prajuokinai - kokia gi iš manęs įkvėpėja QUOTE(RiMami @ 2009 08 16, 23:26) Nu bet ir prajuokinai - kokia gi iš manęs įkvėpėja Nu bet man tavo pyragiukas laaabai skaniai atrode, kad negalejau nesusigundyti, o kas pradini idejo maciau ir as, bet taviskis labai skaniai atrode
Srove srove,pilna burna seiliu tik prisikaupe kai pamaciau,o varskes tai nera nera...
QUOTE(Sikste @ 2009 08 19, 13:22) daividija, o tu pasidairyk tesco parduotuvej, pas mus jau yra lenkiskos varskes(250g), cia dar praeita diena pakelis tik 1£ kainavo, nuolaida buvo. Zinau,kad Tesco yra,bet kad artimiausias tescas toliausiai,tai savaitgali tik MB nuveza,tai uzsiperku,Asdoj irgi anksciau budavo,bet isnyko,gal niekas nebeperka
As taip pat i ta pyraga ziuriu ziuri...o dabar eisiu kept.
Šiandien ir aš kepiau varškės pyraga.labai lengvai pagaminamas ir iškepa per 35-40 min. 5 stikl. miltų,400 gr. sviesto,4 dideli šaukštai grietinės,1 stikl. cukraus,1 arb.šaukštelis sodos,vanilinio cukraus pagal skonį.Įdarui: 1kg varškės,5 kiaušiniai.1 stikl.cukraus.
Tešlai sviestą sutarkuoti į miltus,sodą nugesinti su grietine sudėt į miltus,cukrų supilti taip pat.Viską sutrinti su rankomis ,kad gautusi trupiniai.Pusę trupinių supilti į skardą.tada dėti įdarą(varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais nieko atskirai neplakant) ant viršaus likusius trupinius.Nuotraukos nedėsiu,nes gaunasi kaip trupininis pyragas.Darbo mažai,bet labai labai skaus.
Na ir as pagaliau issikepiau Koxante varskes pyraga
Laaabai labai skanus,kepiau is pusantros normos. ![]() ![]() Dejau razinas,dziovintas spanguoles,vysnias ir braskes,gausiai ismirkintas rome
Oho, koks skanėstas. gal galėtum nuorodą receptuko įmest
atrodo ispudingai
Lygtai cia
Daividija, waaauuuu kaip skaniai atrodo
Nu daividija,i svecius vaziuoju
QUOTE(GITANA.B @ 2009 08 21, 15:35) Šiandien ir aš kepiau varškės pyraga.labai lengvai pagaminamas ir iškepa per 35-40 min. 5 stikl. miltų,400 gr. sviesto,4 dideli šaukštai grietinės,1 stikl. cukraus,1 arb.šaukštelis sodos,vanilinio cukraus pagal skonį.Įdarui: 1kg varškės,5 kiaušiniai.1 stikl.cukraus. Tešlai sviestą sutarkuoti į miltus,sodą nugesinti su grietine sudėt į miltus,cukrų supilti taip pat.Viską sutrinti su rankomis ,kad gautusi trupiniai.Pusę trupinių supilti į skardą.tada dėti įdarą(varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais nieko atskirai neplakant) ant viršaus likusius trupinius.Nuotraukos nedėsiu,nes gaunasi kaip trupininis pyragas.Darbo mažai,bet labai labai skaus. vat pagal sita ar panasu recepta as irgi darau. Tik sviesta istirpinu, sumaisau su cukrumi, sudedu kiausiniu trynius, gerai issukus suberiu miltus su kepimo miltukais ir tarp pirstu pagniauzau, neminkau, kad gautusi trupiniai ...
aūūūūūūūū
puikus tortas,saunuole
♠Aušra♠, šaunu, apetitas pakilo, labai dailiai migdolų plokštelėmis apdengei tortą
Sveikos kepejėlės
Ateinu ir aš su tortuku krikštasūniui - medaus torto lakštai, pertepimas grietinėlė su slyvom, želė ir grietinėlė su abrikosais (pagal Asseni receptą). Cukraus į grietinėlę labai mažai dėjau, bet nuo vaisių gavosi taip saldu, kad net "rūgštu" darėsi ![]() ![]() atsiprašau, negražus pjūvis - ne pati pjoviau |